Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Προετοιμασία προτεκτοράτου και μέσα από το Σύνταγμα ετοιμάζουν οι Αριστεροί
Η προφανής αλήθεια είναι ότι ο βαθύτερος σκοπός της αναθεώρησης αυτής είναι ο περιορισμός της Εθνικής Κυριαρχίας!. 
Το νέο σύνταγμα θα καθιστά ευκολότερη την καταλήστευση των δημόσιων αγαθών. 
Αυτός είναι ο πρώτος και βασικός άξονας αυτής της αναθεώρησης. 
Είναι εντελώς σίγουρο –παρά τις διακηρύξεις των πολιτικών μας- ότι στο νέο σύνταγμα θα προβλέψουν τέτοια «παράθυρα», ώστε μέσω αυτών να εξυπηρετούνται οι δανειστές. 
Το ξήλωμα του κράτους να γίνεται με αποτελεσματικό και ‘νόμιμο’ τρόπο.
Αυτή, είναι η μισή αλήθεια.... γιατί η άλλη μισή, είναι πιο εφιαλτική...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. 

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΤΟ ΠΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ... ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΤΣΙΠΡΑ, ΗΘΕΛΕΣ, ΚΑΡΙΟΛΗ ΡΑΓΙΑ...

ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ 1.925.526 ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ, ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

 


Καλλιόπη Σουφλή

 

 

της Αλέκας Λεώνη

Η αναθεώρηση του συντάγματος «είναι στοίχημα για την ποιότητα της Δημοκρατίας» υποστήριξε ο πρωθυπουργός. Το σύνταγμά μας χρειάζεται μια «βαθιά δημοκρατική τομή» υποστηρίζει η κυβέρνηση.


Όμως για να γίνει μια συνταγματική μεταβολή αναγκαία προϋπόθεση είναι να υπάρχει πλήρης εθνική κυριαρχία. 
Ποιος το πιστεύει αυτό σήμερα, μετά από τόσα μνημόνια και παρεμβάσεις; 
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει σήμερα εθνική κυριαρχία, όταν ξέρουμε ότι ακόμα και τα μικρότερα θέματα καθοδηγούνται από την τρόικα και κατά συνέπεια τους δανειστές. 
Βλέπουμε σήμερα, με πόση λεπτομέρεια η τρόικα σχεδιάζει και εν συνεχεία απαιτεί να ενεργήσει αναλόγως η κυβέρνηση και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. 
Είναι δυνατόν να αφήσουν στο απυρόβλητο την αναθεώρηση τους συντάγματος οι δανειστές μας; Ή μήπως είναι αυτοί που την επιβάλλουν; Και αν ναι τότε γιατί;

 
Η προφανής αλήθεια είναι ότι ο βαθύτερος σκοπός της αναθεώρησης αυτής είναι ο περιορισμός της Εθνικής Κυριαρχίας!. 
Σκοπός τους είναι οι διάφορες ενέργειες οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με το γενικό συμφέρον των πολιτών να νομιμοποιούνται ευκολότερα. 
Το νέο σύνταγμα θα καθιστά ευκολότερη την καταλήστευση των δημόσιων αγαθών. 
Αυτός είναι ο πρώτος και βασικός άξονας αυτής της αναθεώρησης. 
Είναι εντελώς σίγουρο –παρά τις διακηρύξεις των πολιτικών μας- ότι στο νέο σύνταγμα θα προβλέψουν τέτοια «παράθυρα», ώστε μέσω αυτών να εξυπηρετούνται οι δανειστές. 
Το ξήλωμα του κράτους να γίνεται με αποτελεσματικό και ‘νόμιμο’ τρόπο. 
Το επιβάλουν οι σύγχρονες νέο-φιλελεύθερες πολιτικές. 
Το νομικό νέο νομικό πλαίσιο που θα είναι τέτοιο ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να αντικαθιστούν το κράτος.

Είναι επίσης αυτονόητο ότι οτιδήποτε συγκροτεί την Εθνική συνοχή θα πρέπει να αποδυναμωθεί!. 
Στο πλαίσιο αυτό και το θρήσκευμα ως ενοποιός κρίκος των Ελλήνων θα επιχειρηθεί –με το νέο σύνταγμα- να αποκαθηλωθεί. 
Το έχουν δηλώσει καθαρά άλλωστε. 
Και μάλιστα το νέο άθρησκο κράτος που θα προκύψει (όπως με έπαρση προπαγανδίζει η άθεη κυβέρνηση) θα είναι ένα ‘προοδευτικό’ κράτος το οποίο θα εγγυάται τα κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών. 
Όμως, ακριβώς- και για ειρωνεία της τύχη μας- στις μέρες αυτής της κυβέρνησης παρατηρούμε την καθημερινή αποδόμηση αυτού του κοινωνικού κράτους και συνεχή διάλυση του κοινωνικού ιστού. 
Ακόμα και η αργία της Κυριακής τους φαίνεται εμπόδιο. Με το νέο σύνταγμα θα επιχειρηθεί να διώξουν φανερά και χυδαία το Χριστό από την ζωή των ανθρώπων. 
Η χώρα αυτή άντεξε επειδή κράτησε τον Χριστό. Όμως Ελλάδα χωρίς Χριστό σημαίνει: Θεολογία δίχως τον αληθινό Θεό, γάμοι χωρίς ηθική και κοινωνία δίχως ευσπλαχνία για τον συνάνθρωπο. 
Επιχειρούν να διώξουν το χριστό από τα σχολεία, τίς εφημερίδες, τα περιοδικά, τις τηλεοράσεις, από την πολιτική, τα πανεπιστήμια σχεδόν από παντού. Και γι’ αυτό επιχειρούν να δέσουν την δίωξη αυτή με το πιο ισχυρό νομικό έρεισμα – το σύνταγμα.

Έχει δε προετοιμασθεί και διαδικτυακή «πλατφόρμα» (τι έκφραση!) η οποία «διεξάγει τον διάλογο με διαφάνεια». Όλοι όμως καταλαβαίνουμε ότι αυτή η «πλατφόρμα» είναι το μακρύ χέρι όχι της δημοκρατίας αλλά της σύγχρονης προπαγάνδας. Και ξέρουμε πως γίνονται αυτού του είδους οι «διάλογοι». Δηλαδή, πες ότι θέλεις αλλά εγώ θα περάσω το δικό μου!

Αλλά εκτός αυτών, έχουν προηγηθεί και οι «ειδικοί» καθηγητές πανεπιστημίου, δημοσιογράφοι, πολιτευτές και άλλοι πολιτιολόγοι οι οποίοι έχουν κάνει τις «προτάσεις» τους και φυσικά τα «συνέδρια» με ανάλογη θεματολογία. 
Άλλο μακρύ χέρι του μηχανισμούς της προπαγάνδας!. 
Είναι οι σύγχρονοι υπηρέτες του παγκοσμιοποιημένου χρηματο-πιστωτικού συστήματος. 
Όταν αργότερα, η χώρα θα έχει καταληστευθεί πλήρως, και οι πολίτες θα βρίσκονται σε καθολική πενία, τότε οι ίδιοι «ειδικοί» θα προστρέξουν και πάλι να υπερασπιστούν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» αφού πρώτα συνέργησαν δόλια για την εξαθλίωση αυτής της χώρας.

Αυτή η πρακτική μπορεί να ξεκινά από την χώρα μας, αλλά το διεθνές σύστημα την προετοιμάζει και για άλλες χώρες είναι πχ οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ κλπ.

Στις σημερινές συνθήκες περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας η συγκεκριμένη κυοφορούμενη αναθεώρηση του συντάγματος θα δώσει την χαριστική βολή στην Ελληνική κοινωνία και στο λαό της, να κάνει την Ελλάδα μια αποικία και μια πολυπολιτισμική αγέλη δούλων …


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. Σε αυτό το θέμα την αποστομωτική απάντηση την έλαβε η συστημική αριστερά από έναν αριστερό Συνταγματολόγο (άλλωστε οι συστημικοί αριστεροί έχουν ανάγκη να παριστάνουν κάτι που δεν είναι, αλλά τους γυρίζει μπούμερανγκ ενίοτε).
  Αναφέρομαι στον κύριο Κασιμάτη (και μπράβο του), που ήταν σαφής: "Αναθεώρηση σε περίοδο κατοχής είναι βούτυρο στο ψωμί όσων μας έχουν βάλει σε αυτό το λούκι" (σε ελεύθερη μετάφραση).

  Και τίθεται ένα ερώτημα (ρητορικό).

  Σήμερα, μετά από αλλεπάλληλες "αποτυχίες" του ...σωτήριου προγράμματος επιτροπείας, γιατί δεν αλλάζει κάτι προς το καλύτερο;

  Τι προτείνεται αντ' αυτού;
  Περαιτέρω εξαθλίωση και μαρασμός της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας και (τυχαίο, να υποθέσω) εκποίηση του δημόσιου πλούτου της χώρας (γιατί η Ελλάδα είναι πλούσια, αλλά δεν έχει σοβαρό πολιτικό σύστημα και το έχουν αξιοποιήσει αυτό πάσης φύσεως κοράκια ώστε να μας έχει φορεθεί καπέλο δυναστικής ξενοκρατίας από την δολοφονία του Καποδίστρια και μετά).

  Τις προάλλες ακούστηκε και το άλλο ...κουφό από ένα γερμανικό ινστιτούτο.
  Να προσλάβει η ευρωπαϊκή επιτροπή (που τόσο καιρό μας ...διασώζει) "άριστους" (χίλιους περίπου) για να φτιάξουν την δημόσια διοίκηση.

  Μα αποδεικνύεται ότι ήθελαν την απαξίωση της δημόσιας διοίκησης για να το παίζουν μετά αυτοί διασώστες.
  Κινούνται παντού εκ του πονηρού.

  Γιατί δεν θεσμοθετούν απλά:

  1. Την ευθύνη της υπαλληλίας να κρίνεται για το αν κάνει σωστά την δουλειά του κάθε υπάλληλος χωρίς πλατείες "κλαυθμών και οδυρμών" και όσα ιστορικά συνεπάγονται;
  2. Γιατί δεν ενθαρρύνουν τις υπάρχουσες αξιοκρατικές διαδικασίες του ελληνικού κράτους και αντίθετα τις υπονομεύουν συστηματικά και ποσοτικά για να ασκούν τα κόμματα προσωποπαγή πολιτική;
  3. Γιατί θέλουν ...ειδική εμπειρία για να προσλάβουν τους χίλιους «αρίστου» που μοστράρουν;
  Εμπειρία σε τι;
  Στο να ξεπουλάνε χώρες;;;

  Μας έχει επιβληθεί κατοχή.
  Και αυτή είναι η πραγματικότητα.
  Γι' αυτό και θέλουν αντίστοιχης ποιότητας πολιτικό προσωπικό.
  Και επίσης δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμα...
  Γιατί ένα γερμανικό ινστιτούτο υπαγορεύει το "καλό" μας;
  Γιατί δεν υπάρχει ένα ακομμάτιστο, αδιάβλητο ινστιτούτο εθνικής αναφοράς με Κασιμάτηδες, Κοντογιώργηδες, κλπ να εισηγείται πολιτικές για το μέλλον της χώρας;

  Ξεκάθαρα λοιπόν...
  Το χρέος ήταν η πρόφαση.
  Η ουσία είναι ο δημόσιος πλούτος της χώρας και ένα δουλοπρεπές και ξεκομμένο από κάθε εθνική-κοινωνική αναφορά κομματικό σύστημα που παίζει ρόλους επιστάτη της ξένης κηδεμονίας μόνο για την καρέκλα της εξουσίας.
  Τα περί αναθεώρησης λοιπόν, είναι στάχτη στα μάτια ως συνήθως...
  Η Ελλάδα δεν έπρεπε να περνάει τέτοια δράματα, είμαστε πλούσια χώρα, αλλά δεσμευμένοι σε άφρονες πολιτικές υπόδουλης κομματαρχικής λογικής.

  απλός πολίτης


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν έχετε το βίντεο με τις δηλώσεις Κασιμάτη, παρακαλώ στείλτε το μου, γιατί το ψάχνω μέρες...

   Όσο για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων...:
   ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;
   Οι αξιολογητές, είναι της ίδιας δημοσιουπαλληλίστικης νοοτροπίας.
   Αφηστε τα... έχω υπηρετήσει στο δημόσιο 25 χρόνια...
   Σιχάθηκα και έφυγα...
   Είδαν τόσα τα μάτια μου, που αηδίασα.

   Σαφώς είναι πρόσχημα η αναθεώρηση του Συντάγματος...και μετά, ακολουθεί η ελεύθερη πτωση στην άβυσσο της απόλυτης υποδουλωσης.
   Αλλά αυτα ο ραγιάς, δεν τα αντιλαμβάνεται.
   Όπως δεν αντιλαμβάνεται πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ.
   ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΗ...

   Διαγραφή
  2. Το βίντεο που ζητήσατε κυρία Σουφλή:
   https://www.youtube.com/watch?v=riZdrZSclTo&t=917s

   Όσο για την αξιολόγηση;

   Συμφωνώ και επαυξάνω.
   Καμία αξιολόγηση (προσχηματική).

   Θεσμοθέτηση της ευθύνης του υπαλλήλου.
   Να κρίνεται η θέση του μόνο από το αν κάνει την σαφώς προσδιορισμένη εργασία του, χωρίς κομματικό χέρι.
   Και διασφάλιση του Συνταγματικού κεκτημένου του 1911 και πάταξη της καταχρηστικής μεθερμηνείας της μονιμότητας.
   Είμαι υπέρμαχος της μονιμότητας όταν δεν γίνεται αντιληπτή ως κατάχρηση και στο μέτρο που απαγορεύει την κομματική πατρωνία και χειραγώγηση.
   Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σας άλλωστε όπως λέτε έχετε και εμπειρία, οπότε δεν μπορώ παρά να δεχθώ αυτό που λέτε.

   α.π.

   Διαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ, γιατί ως σχολιαστής των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, εκφράζετε πάντα, μια σωστη αποψη και είναι τιμή μου που σχολιάζετε στο blog μου.

   Θα σας περιγράψω επι τροχάδην, δυο περιπτώσεις από την δημοσιο-υπαλληλική μου πορεία.

   1. Μεγάλωσα μ' έναν πατέρα, που μου έμαθε να σέβομαι τον εαυτό μου και τον χώρο που υπηρετώ.
   Μέχρι σχεδόν που παραιτήθηκα, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, ερχόταν δυο τρεις φορές τον χρόνο στην υπηρεσία μου και αντι να μπει στο γραφείο μου, πήγαινε πρώτα στον Διευθυντή μου, να ρωτησει αν είμαι καλή υπάλληλος και αν σέβομαι τον μισθο μου, που πληρώνουν οι πολίτες.
   Έπαιρνε πάντα τα εύσημα για την υπηρεσία μου.
   Και μετά, έμπαινε στο γραφείο μου, λέγοντας: Καλλιόπη, ζήτησα την άδεια από τον διευθυντή σου, για να σε απασχολήσω δέκα λεπτά, ίσα να με κεράσεις έναν καφέ, και να σου πω, πως είμαι περήφανος για σένα.
   Δεν σας το γράφω για να παινέψω τον εαυτό μου... ειλικρινά... αλλά για να σας καταδείξω πως εννοούσα πάντα τον χώρο που υπηρέτησα.

   2. Κάποια μέρα, μπήκε στο γραφείο μου, ο ανηψιός του υπουργού, τον οποίον γνώριζα από παιδί και ξαναβρεθήκαμε μετά από δεκαετίες.
   Με είδε σκημμένη στα έγγραφά μου, να μιλώ στο τηλέφωνο με κάποιον Πανεπιστημιακό, που ήθελε διευκρινίσεις για κάποιο θέμα...
   Στο γραφείο μου, ο τμηματάρχης μου με τις άλλες τρεις συναδέλφους, είχαν στήσει ουζοκατάνυξη με ποτά και φαγητά...
   Προσωπικά, δεν συμμετείχα ποτε σε τέτοιες "μαζώξεις".

   Χωρίς να μου πει λέξη, άλλωστε δεν τον είχα αναγνωρίσει, από παιδιά πενταχρονα είχαμε να βρεθούμε..., ανέβηκε στο γραφείο του θείου του υπουργού, και σε μία ώρα, ηρθε το χαρτί της μετακίνησης όλων των "ουζοκατανηξάντων" συναδέλφων, από μια διεύθυνση που ήταν κορυφαια, στο... πρωτόκολλο.

   Η προσωπική μου άποψη ήταν πάντα η ανάκληση της μονιμότητας.

   Υ.Γ. Όλοι αυτοί οι συνάδελφοι, είχαν στις εκθέσεις τους "Α"!
   Οταν όλο το δημοσιο-υπαλληλικό συστημα νοσεί, χρειάζεται μαχαίρι να κοπούν κάποια πράγματα.

   Ο δημόσιος υπάλληλος, οφείλει να υπηρετεί τον πολίτη, γιατί απ' την φορολογία των πολιτών πληρώνεται.
   Και οφείλει να είναι άψογος, στην υπηρεσία του.

   Διαγραφή
  4. Μπορώ να φανταστώ την υπευθυνότητα και συνέπεια που είχατε κυρία Σουφλή (φαίνεται από τον δημόσιο λόγο σας).
   Αν το κράτος λειτουργούσε με όρους δημοσίου σκοπού (όπως μου περιγράψατε) θα είχε έναν πραγματικά επιτελικό ρόλο, χρήσιμο για την ανάταξη και πρόοδο της χώρας.
   Όμως αυτό δεν το θέλει η κομματική ιδεοληψία, όπου με πρόσχημα κάποιες ιδεολογικές ταυτίσεις ορίζουν σε έμμισθες θέσεις με κριτήριο την κομματική ταύτιση και όχι την δημόσια σφαίρα.

   Τιμή είναι για εμένα αυτή η διαφωτιστική συζήτηση, για το πως πως λειτουργεί ο κόσμος της δημόσιας διοίκησης και πως θα μπορούσε (αν ήθελαν) να λειτουργεί ώστε να μην χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την κακοδιοίκηση για να ιδιωτικοποιήσουν το κράτος, αντί να το κάνουν να δουλεύει με όρους δημοσίου συμφέροντος, ερμηνεύοντας καταχρηστικά τη νομοθεσία ή περιπλέκοντας τα πράγματα.

   Να είστε καλά, κυρία Σουφλή, καλό ξημέρωμα.
   Με εκτίμηση.

   α.π.

   Διαγραφή
  5. Αν σ' αυτόν τον λαό, μπορούσε να ανατραπεί η βαθιά νοοτροπία, του "να μπούμε στο δημόσιο για να βολευτούμε... να ψηφίσουμε τον Α' ή τον Β' πολιτικό για να μας βολέψει", τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά.

   Είναι θεμα Συνείδησης, Αρχών και Αξιών.
   Κι αυτος ο λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία, τα έχει απωλέσει προ πολλού.

   Ποιός θα του τα επαναφέρει, αν την διακυβέρνηση της Πατρίδας μας, δεν αναλάβουν ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ;

   Καλό ξημέρωμα και σ' εσάς.

   Αμοιβαία η εκτίμηση

   Υ.Γ. Κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ, σαν κι εσάς, μου δίνουν δύναμη για να συνεχίσω τον ελαχιστότατο αγώνα μου.

   Σας ευχαριστώ

   Διαγραφή
 2. Γιώργος Κασιμάτης : Θέλουν αναθεώρηση για νομιμοποίηση εκτροπών
  https://www.youtube.com/watch?v=riZdrZSclTo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι αριστεροι είναι ; Είναι αριστεροι μασονοι ; Είναι αριστοι εβραιοσιωνιστες ; Είναι αριστεροι πουλήτριες που κάθε μερα ξεπουλουν την πατριδας τουςΤ ;Είναι αριστεροι που εχουν διοξει ολους τους Ελληνας από την Ελλαδα και τους αντικαταστουν με τσιχαντιστες ; Τι αριστεροι είναι αυτοι ; Αυτοι είναι αριστροι και αναποδοι !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.ορθοδοξια.gr/post/4446-to-islamiko-kratos-poyla-mikra-koritsia-pros-$172-to-ena-%E2%80%93-deite-ton-timokatalogo-(na-mas-pei-tin-gnomi-toy-to-ste)

  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ