Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Ὅταν τό ΚΚΕ ὑπέγραφε μέ τούς Βουλγάρους Σύμφωνον γιά Διεθνῆ Μακεδονία καί κατάργησιν συνόρων !


  

Στη Βουλγαρία θα δοθεί διέξοδος εδαφική στο Αιγαίο.
Η Μακεδονία, η Ελληνική, Βουλγαρική και Σερβική, δηλαδή η χώρα που συμπεριλαμβάνεται μέσα στον ποταμό Νέστο και το όρος Ροδόπη, τα όρη Ρίλα, Οσνικώφ, Σαρ από Βορρά, τις Αλβανικές Άλπεις και την Πίνδο από Δυσμάς, το όρος Όλυμπος και το Αιγαίο από Νότον, με την νήσο Θάσο, θα αποτελέσουν Ανεξάρτητη Αυτόνομη Σοβιετική Δημοκρατία μέσα στην Ε.Σ.Δ. της Βαλκανικής.
Και ποιά είπαμε πως είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;;;
Ή μήπως δεν ξέρατε πως ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι βδελυρά γεννήματα της ίδιας λεπρής μήτρας;;; Της λεπρής μιαρής μήτρας του εβραιοσιωνισμού;;;;Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και για του λόγου το αληθές η πρώτη φωτό, αφιερωμένη απο εμένα στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ  ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ.

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.   

      ΕΑΜ και ΣΝΟΦ, αποφασίζουν από κοινού την δημιουργία αυτονόμου Μακεδονικού Κράτους Σοβιετικής Οργάνωσης, το οποίον θα ζητήσει να μπει κάτω από την προστασία της Ρωσσίας.


   Να φροντίσουν οι Βούλγαροι για την κατασυκοφάντηση κάθε δυναμικού εθνικιστικού στοιχείου στις αρχές κατοχής, ώστε να μην αναπτυχθεί εθνικιστική κίνηση.Βεβαίως ἔχουν προηγηθῆ δύο ἀκόμη σύμφωνα : 
 • 12 Ἰουλίου τοῦ 1943 στό Πετρίτσι Σερρῶν
 Βαλκανική Ένωσις Σοβιετικών Δημοκρατιών

Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο Ν

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας, ύστερα από την διάλυση της Κομμουνιστικής Διεθνούς, έχοντας υπ’ όψη την ως τώρα πολιτική γραμμή της Κομμουνιστικής Διεθνούς και τις τελευταίες οδηγίες της, και με την επιθυμία να εργασθούν  από κοινού για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δράση της, με τελικό σκοπό την εγκαθίδρυση στην Βαλκανική Ένωσης Σοβιετικής Δημοκρατίας και να λύσουν μια για πάντα τις διαφορές ανάμεσα στους λαούς της Βαλκανικής, αποφασίζουν με τους αντιπροσώπους των που υπογράφουν το σύμφωνο αυτό, του συντρόφου Γιάννη Ιωαννίδη, εκ μέρους του ΚΚΕ και του συντρόφου Δούσαν Δασκάλωφ, εκ μέρους του ΚΚΒ, τα εξής:

1)      Τελικός σκοπός και των δύο κομμάτων καθορίζεται η εγκαθίδρυση στην Βαλκανική Ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών, που θα περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Μακεδονία και την Σερβία.

2)      Τα ΚΚ Ελλάδος και Βουλγαρίας είναι ελεύθερα να κανονίσουν την τακτική της δράσης τους, για να φτάσουν στον τελικό σκοπό, όπως αυτά νομίζουν καλύτερα.

3)      Για την ασφάλεια των συνόρων, και τα δύο κόμματα θα εργασθούν ώστε τα σύνορα της Βουλγαρίας και της Σερβίας να πιάνουν από τον Δούναβη με τέλος βορείως του Φιούμε στην Ανδριατική.

4)      Στη Βουλγαρία θα δοθεί διέξοδος εδαφική στο Αιγαίο.

5)      Η Ιστανπούλ και τα στενά των Δαρδανελίων θα αποτελέσουν ανεξάρτητη και αυτόνομη δημοκρατία, υπό τον έλεγχο της Ε.Σ.Σ.Δ.

6)      Η Μακεδονία, η Ελληνική, Βουλγαρική και Σερβική, δηλαδή η χώρα που συμπεριλαμβάνεται μέσα στον ποταμό Νέστο και το όρος Ροδόπη, τα όρη Ρίλα, Οσνικώφ, Σαρ από Βορρά, τις Αλβανικές Άλπεις και την Πίνδο από Δυσμάς, το όρος Όλυμπος και το Αιγαίο από Νότον, με την νήσο Θάσο, θα αποτελέσουν Ανεξάρτητη Αυτόνομη Σοβιετική Δημοκρατία μέσα στην Ε.Σ.Δ. της Βαλκανικής.

Επίσημες γλώσσες θα είναι η ελληνική και βουλγαρική

Το σύμφωνο αυτό διατυπώθηκε στα ελληνικά και στα βουλγαρικά

                               Πετρίτσι 12 Ιούλη  1943

        Για το ΚΚΕ                                                                             Για το ΚΚΒ

   (υπ) Γιάννης Ιωαννίδης                                                      (υπ) Δούσαν Δασκάλωφ

 • Καί τό Σύμφωνον στίς Καρυδιές Ἐδέσσης :
Στην Μακεδονία είχε ιδρυθεί και δρούσε το ΣΝΟΦ, το «σλαβομακεδονικό» αδελφάκι του ΕΑΜ, στο οποίο κυριαρχούσαν οι Τιτοϊκοί. Παρ’ όλη την εξάρτηση του ΣΝΟΦ από την Γιουγκοσλαβία, υπήρχαν στις γραμμές του και αρκετοί βουλγαρόφρονες, οι οποίοι δρούσαν προς το συμφέρον της βουλγαρικής μεγαλοϊδεατικής πολιτικής. 

Γενικά, η κατάσταση στο ΣΝΟΦ ήταν πολύ μπερδεμένη, εξαιτίας των αντικρουόμενων συμφερόντων Τίτο και Βουλγάρων, που μπέρδευε και τους «Έλληνες» κομμουνιστές, εκ των οποίων, άλλοι υπηρετούσαν τον Τίτο κι άλλοι την βουλγαρική πολιτική. 

Όπως είδαμε παραπάνω, το ΚΚΕ είχε υπογράψει, το 1943, σύμφωνο με το ΚΚ Βουλγαρίας, στο Πετρίτσι, σύμφωνα με το οποίο δεσμευόταν για ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη και για παραχώρηση στην Βουλγαρία, εδαφικής διεξόδου στο Αιγαίο. Το προδοτικό αυτό σύμφωνο που υπέγραψε το ΚΚΕ, δεν ήταν το τελευταίο. 

Ακολούθησε, τον Ιανουάριο του 1944, στις Καρυδιές Εδέσσης, η υπογραφή ενός νέου συμφώνου μεταξύ του ΚΚΕ, το οποίο εκπροσωπούσε ο Ανδρέας Τζήμας (αποφυλακισθείς ως «Βούλγαρος» τον Ιούνιο του 1941, από την Ακροναυπλία, κατόπιν ενεργειών της βουλγαρικής πρεσβείας) και του ΣΝΟΦ, το οποίο εκπροσωπούσε ο περιβόητος αρχικομιτατζής εγκληματίας πολέμου, ο Βούλγαρος Λοχαγός Κάλτσεφ. (πληροφορίες ἀπό ἐδῶ)

Το νέο κατάπτυστο αυτό σύμφωνο, έχει ως εξής:


Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ Ο Ν

Αι επαρχίαι Κιλκίς, Παιωνίας, Αλμωπίας, Γιαννιτσών, Εδέσσης, Αριδαίας, Φλωρίνης και Καστοριάς εκχωρούνται από το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ως ζώνη δράσεως του ΣΝΟΦ.

1.      Το ΣΝΟΦ έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τη ζώνη δράσης του και σε άλλες νοτιώτερες επαρχίες, ύστερα από την εξασφάλιση πλήρους κυριαρχίας στις παραπάνω επαρχίες.

2.      Ο Βουλγαρικός στρατός κατοχής της Μακεδονίας, παίρνει την υποχρέωση να καταλάβει τα αστικά κέντρα της Μακεδονίας, ύστερα από την αποχώρηση των Γερμανών και την παράδοση τούτων στις αρχές του ΕΑΜ.

3.      ΕΑΜ και ΣΝΟΦ, αποφασίζουν από κοινού την δημιουργία αυτονόμου Μακεδονικού Κράτους Σοβιετικής Οργάνωσης, το οποίον θα ζητήσει να μπει κάτω από την προστασία της Ρωσσίας.

4.      Για την ενίσχυση ΕΑΜ-ΣΝΟΦ, αναλαμβάνεται η υποχρέωση της πλαισίωσης της Διεθνούς Μεραρχίας που θα ιδρυθεί στο Καϊμακτσακλάν από Βουλγάρους αξιωματικούς και ο εφοδιασμός της με πυρομαχικά.

5.      Να φροντίσουν οι Βούλγαροι για την κατασυκοφάντηση κάθε δυναμικού εθνικιστικού στοιχείου στις αρχές κατοχής, ώστε να μην αναπτυχθεί εθνικιστική κίνηση. Καθιερώνεται ως σημαία της Σοβιετικής Δημοκρατίας Μακεδονίας, η Βουλγαρική, με αντίθετη φορά των χρωμάτων και με αστέρια στο κέντρο».            Για το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ                                        Για το ΣΝΟΦ

              Ανδρέας  Τζήμας                                          Αντών  Κάλτσεφ


Αὐτοί εἶναι ἥρωες καί τιμῶνται ἀπό τό ἑλλαδικό κράτος. 
Τιμῶνται καί ἀπό τήν ἐξουσίαν γενικῶς. 
Γίνονται καί μουσεῖα πρός τιμήν τους γιά νά μήν ξεχνῶνται τά ...κατορθώματά τους ! 
  Δυστυχῶς,αὐτό εἶναι τό κράτος Γρεκία (Greece) πού δημιουργήθηκε μετά τήν Ἐπανάστασιν τοῦ 1821. 
Ποιοί ἐξουσιάζουν; 
Ἔ, δέν θέλει καί πολύ σκέψιν...


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Οι βουλγαροφωνοι ,κουμανοι , σκυθες , πετσενεγκοι , κουρτογηροι , γαλατες , και τοσοι αλλοι παρεμειναν σκηνητολεηλατες παρα τα τοσα διαστημοπλοια που περναγαν πανω απο τις κεφαλες των...ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΙ_ΕΝ_ΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δηλαδη ο πλανητης δημιουργησε τους πολιτισμενους αλλα και τους βαρβαρους και αλλαγες σε καμια περιπτωση δηλαδη φαινεται πλεον οτι οι ελληνες οι πολιτισμενοι του πλανητη γη οτι φανηκαν τα τελευταια τεσσερεις χιλιαδες χρονια ''ηλιθιοι'' που τα εβαλαν εναντιον της φυσης !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. οτι θα φτανατε στο σημειο να λετε ακριβως τα ιδια με τον παγκαλο δεν το περιμενα.
  απο καθε αποψη...περαστικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Πάγκαλος του Οτσαλάν και του «μεγάλου τραγουδιστή».
   Ο Πάγκαλος των Ιμίων και του «συγγνώμη» στους Γερμανούς.
   Ο Πάγκαλος του «όλοι μαζί τα φάγαμε» και του «Νομοθετώ και κατεβάζω τα ΜΑΤ, τα τανκς, το στρατό, τι χρειάζεται (…). Έτσι λειτουργούν τα κράτη» (συνέντευξη στον ρ/σ ΣΚΑΪ, 12/3/2003).
   Με αυτον συμφωνεις...που λεει αληθειες...σιχαμα ο χοντρος και εσυ μαζι...
   βρε ουστ...

   Διαγραφή
  2. ΟΞΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....

   Διαγραφή
 4. http://www.pentapostagma.gr/2017/04/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba.html


  ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ