Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Μαζί με την «αξιολόγηση» προχωρά και κάτι άλλο...!!!!!


Αντιλαμβάνεστε πως παντού πλέον αναλαμβάνουν απευθείας οι αντιπρόσωποι της παγκόσμιας διαπλοκής, τους οποίους θα υπηρετούν εξαρτημένοι Έλληνες υπάλληλοι-«δούλοι». 

Σε λίγο μένει να καταργηθούν και οι εκλογές, καθώς όπως θα μας πείσουν, δεν θα έχουν πλέον νόημα, μιας και τα πάντα θα ορίζονται απευθείας –και χωρίς διαπραγματεύσεις- από ένα κέντρο εξουσίας, το οποίο θα διαχειρίζεται σαν ένα νέο, σε σύγχρονη έκδοση, σοβιετικό Κόμμα, τα πάντα.

Την ανοχή και την σιωπή μας, θα την πληρώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, όταν τα παιδιά και τα εγγόνια μας, θα μας ρωτήσουν:
"Πατέρα, Μάνα, τι κάνατε εσείς, για να μην γίνουμε εμείς ΔΟΥΛΟΙ;"

Και τότε, θέλω να δω, τι θα απαντήσουμε...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ...

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ,  Ή ΓΙΑ ΕΚΚΩΦΡΑΝΤΙΚΕΣ ΣΙΩΠΕΣ...

ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΟΛΟΙ ΜΑΣ... ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ... ΚΙ ΕΓΩ, ΠΡΩΤΗ.Καλλιόπη Σουφλή

Μαζί με την «αξιολόγηση» προχωρά και κάτι άλλο


Την ώρα που συνεχίζονται οι… «διαπραγματεύσεις» μεταξύ Ελλάδας και δανειστών για συμφωνία και κλείσιμο της περιβόητης αξιολόγησης προχωρά ταυτόχρονα και κάτι άλλο!Το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε κινήσεις, προκειμένου να προχωρήσει η παράδοση της δημόσιας περιουσίας σε ξένα χέρια και οι πολυεθνικές να αναλάβουν τα πάντα στην χώρα, παίρνοντας τελικά τον έλεγχο ακόμα και στην διοίκηση.


Ως εκ τούτου προχώρησε, ή θα προχωρήσει, σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη συμβούλων, οι οποίοι θα προτείνουν τους βέλτιστους τρόπους… αξιοποίησης των μετοχικών ποσοστών που κατέχει το Ταμείο σε: Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (30%), ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, Ελ. Πετρέλαια (η προθεσμία για την εκδήλωση του ενδιαφέροντος λήγει στις 15 Μαΐου, στις 17.00 ώρα Αθήνας), ΕΥΔΑΠ – ΕΥΑΘ (η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπνέει στις 3 Μαΐου) και ΟΤΕ.


Νερό, ενέργεια, φως, τηλεπικοινωνίες σε ξένα χέρια.


Όπως θα δείτε και στο παρακάτω ρεπορτάζ το Κράτος «πωλείται όπως είναι επιπλωμένο».
Μεταξύ άλλων 14 περιφερειακά αεροδρόμια παραχωρούνται στην Fraport, βγαίνει στο «σφυρί» η Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, η Εθνική Ασφαλιστική, ενώ δόθηκε με συνοπτικές διαδικασίες το Αεροδρόμιο στο Καστέλι.https://youtu.be/WeUel2ClsRQ


Σε αυτό το σημείο να εξηγήσουμε πως είναι άλλο να αξιοποιείς την δημόσια περιουσία καλώντας ιδιώτες να αναλάβουν την διαχείριση σε τομείς-κλειδιά όπως είναι για παράδειγμα οι μεταφορές ή η υγεία και άλλο να παραδίδεις τα πάντα μπιρ παρά στις πολυεθνικές ακόμα και την διοίκηση.

Την ίδια ώρα αυξάνονται οι προσλήψεις και οι μισθοί στο Δημόσιο, με ταυτόχρονο φορολογικό ξεζούμισμα των επιχειρηματιών, προκειμένου όλο και περισσότεροι Έλληνες να τίθενται αυτοβούλως στην υπηρεσία των νέων «αφεντικών» της Ελλάδας.https://youtu.be/Pf1tlHS_yZs


Αντίθετα, σε δυσμενέστερη θέση όσον αφορά στους μισθούς βρίσκονται οι ιδιωτικοί υπάλληλοι σε σχέση με τους δημόσιους με την «ψαλίδα» μεταξύ των μισθών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα να διευρύνεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το δ΄ τρίμηνο του 2016.

Bάσει των τελευταίων στοιχείων τα οποία δημοσιεύει η «Καθημερινή», το δ΄ τρίμηνο του 2016, το ωριαίο κόστος εργασίας στο Δημόσιο αυξήθηκε κατά 3,4%, ενώ το ωριαίο κόστος εργασίας στον επιχειρηματικό τομέα μειώθηκε κατά 3,3%.

Κατά αυτόν τον τρόπο, διαλύονται η ελεύθερη οικονομία, οι υγιείς επενδύσεις και η μεσαία τάξη.

Στο τέλος, υπό την πίεση των χρημάτων, η επιλογή θα είναι ο διορισμός στο «Δημόσιο Κράτος των Πολυεθνικών» ή το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις όλο θα λιγοστεύουν και θα δίνουν την θέση τους στις κοινωνικές, οι οποίες θα ανήκουν και αυτές με την σειρά τους στο Κράτος και άρα στις πολυεθνικές που αγοράζουν τα πάντα.https://youtu.be/9NUB6c8vEQA

Μάλιστα, προκειμένου οι δημόσιοι υπάλληλοι να είναι πλήρως ελεγχόμενοι, μπήκε πωλητήριο σε στεγαστικά δάνεια που έχουν πάρει, όχι μόνο «κόκκινα» αλλά και ενήμερα, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε ξένο fund το οποίο πλέον τα διαχειρίζεται. Η εν λόγω εταιρεία ονομάζεται Grifonas Finance No1 PLC και έδρα το Λονδίνο.
 

Σύμφωνα με τον Ελ. Τύπο, οι πολίτες που έλαβαν αυτά τα δάνεια, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ), σε μια χρονική συγκυρία, όπου η οικονομική τους κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, βρίσκονται, πλέον, σε αδιέξοδο. Η δόση του δανείου τους παραμένει σταθερή και αποπληρώνεται με παρακράτηση απευθείας από το μισθό τους.


Πρώτα σε καλούν στο Δημόσιο, παίρνεις υψηλό μισθό ανάλογα με τα δεδομένα κάθε εποχής, σε πείθουν να πάρεις δάνειο και μετά σε υποδουλώνουν, έτσι ώστε να είσαι πιστός «υπηρέτης» της παγκόσμιας εξουσίας.

  Αντιλαμβάνεστε πως παντού πλέον αναλαμβάνουν απευθείας οι αντιπρόσωποι της παγκόσμιας διαπλοκής, τους οποίους θα υπηρετούν εξαρτημένοι Έλληνες υπάλληλοι-«δούλοι». 

Σε λίγο μένει να καταργηθούν και οι εκλογές, καθώς όπως θα μας πείσουν, δεν θα έχουν πλέον νόημα, μιας και τα πάντα θα ορίζονται απευθείας –και χωρίς διαπραγματεύσεις- από ένα κέντρο εξουσίας, το οποίο θα διαχειρίζεται σαν ένα νέο, σε σύγχρονη έκδοση, σοβιετικό Κόμμα, τα πάντα.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. "Πατέρα, Μάνα, τι κάνατε εσείς, για να μην γίνουμε εμείς ΔΟΥΛΟΙ;"

  Μεγάλη κουβέντα είπες Πόπη!
  Το πρώτο λοιπόν που κάναμε, ήταν να βολευτούμε, όπως μπορούμε, όταν μια υποδούλωση αφορούσε κάποια άλλη κοινωνική ομάδα και όχι τις «αφεντομουτσουνάρες» μας!

  ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ:

  Όταν ξεκίνησαν να ανοίγουν κάποιες Κυριακές τα μαγαζιά, σφυγμομετρώντας έτσι αντιδράσεις, (όπως πάντα, διότι τίποτα δεν μπορούν να κάνουν, αν δεν το αποδεχτούμε στην πράξη), τότε οι περισσότεροι ανεγκέφαλοι Ελληνόφωνοι ξεχύθηκαν περιχαρείς στους δρόμους, απολαμβάνοντας τα ψώνια τους μαζί με τον Κυριακάτικο καφέ τους. Τι και αν κάποιοι συνάνθρωποί τους εξαναγκάστηκαν να στερηθούν την ανάπαυσή τους; Τι και αν δεν μπορούσαν να απολαύσουν ώρες με την οικογένειά τους; Τους ίδιους δεν τους έμελλε, εφόσον δεν τους άγγιζε! Είτε διότι ήταν δημόσιοι υπάλληλοι, είτε για οποιουσδήποτε άλλους λόγους. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ;
  Τι έπρεπε να κάνουν; Μα να μην περάσουν καν το κατώφλι μαγαζιού. Να μην ψωνίσουν ούτε …καρφίτσα. Να ακυρώσουν στην πράξη αυτό το απάνθρωπο τερατούργημα!

  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ;;

  Διότι, αφού το «πείραμα» πέτυχε με τη βοήθεια των «χρήσιμων ηλιθίων» που προανέφερα, τώρα, στα νέα μέτρα, αξιώνουν το άνοιγμα της αγοράς τις Κυριακές σε μόνιμη βάση! Για την τόνωση της αγοράς λένε! Δηλαδή για την πτώση του τζίρου δεν έφταιγε το ότι οι Έλληνες έμειναν άφραγκοι! Έφταιγε το ότι δεν εύρισκαν … ανοιχτά μαγαζιά!!!
  Και ερωτώ στον οποιονδήποτε επίδοξο «καταναλωτή της Κυριακής»:
  • Δεν σε ενδιαφέρει που γίνεσαι αιτία κάποιοι συνάνθρωποί σου να καθίστανται δούλοι;
  • Δεν σκέφτεσαι ότι αύριο μπορεί στη θέση τους να είσαι εσύ, τα παιδιά σου, τα αδέρφια σου;
  • Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι το μέτρο θα είναι η ταφόπλακα των μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων, προς όφελος των πολυεθνικών και αύριο η μόνη σου επιλογή για εργασία θα είναι το να είσαι ο δούλος αυτών των πολυεθνικών;
  • Νομίζεις ότι είσαι ασφαλής, αν π.χ. είσαι δημόσιος υπάλληλος , ή γενικότερα το μέτρο δεν αγγίζει τη δική σου εργασία; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Παρακάτω είναι η σειρά σου! Έτσι λειτουργεί ο κοινωνικός αυτοματισμός! Τους εξοντώνουν έναν - έναν για να μην αντιδρούν οι υπόλοιποι!
  • Τέλος, αν ανήκεις στους ανθρώπους που θεωρούν εαυτούς Ορθοδόξους, αντιλαμβάνεσαι ότι στηρίζεις την καταπάτηση μιας Θείας εντολής …με ότι αυτό συνεπάγεται;

  ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
  Η μία είναι η συνεχιζόμενη αποχαύνωση και …. καλά σαράντα!
  Η άλλη είναι η αντίσταση! Και μάλιστα μια αντίσταση αναίμακτη και χωρίς κόστος! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ;
  • Αρνούμαστε να ψωνίσουμε την Κυριακή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!
  • Το πάμε ακόμη πιο μακριά στοχοποιώντας όσους ανοίγουν Κυριακή και μποϋκοτάροντάς τους! Μάλιστα είναι σκόπιμο και να τους γνωστοποιήσουμε για πιο λόγο πάψαμε να είμαστε πελάτες τους. Έτσι ο στόχος είναι διπλός. Και τιμωρούμε αυτούς που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν το μέτρο, με περίσσεια αναλγησία για τους εργαζομένους και επιβραβεύουμε όσους γύρισαν την πλάτη στο επιπλέον κέρδος και επέλεξαν να μην ανοίξουν, υφιστάμενοι έτσι έναν αθέμιτο ανταγωνισμό! Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι μία από αυτές τις επιχειρήσεις ήταν τα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
  • Κοινοποιούμε την πρόταση για μποϋκοτάζ σε φίλους, συλλόγους που ενδεχομένως ανήκουμε, ενώσεις καταναλωτών, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα.
  • Ερευνούμε και καταρτίζουμε λίστα με τις επιχειρήσεις που θα αντισταθούν στο μέτρο και τις στηρίζουμε απόλυτα.

  ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
  ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!
  ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ «ΕΤΑΙΡΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΙΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ....χαιρετα μας τον πλατανο ...εχε γεια ζωη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ