Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Λαφαζάνης: Η συμφωνία για την αξιολόγηση θα περιλάβει πολλά εγκλήματα - Το μεγαλύτερο της ΔΕΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!Αυτό που θέλω να πω, γιατί έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι η πώληση των μονάδων λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, σε ένα ύψος 40% του δυναμικού της ΔΕΗ, αν είναι τόσο και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί, δεν είναι πώληση μονάδων, δεν είναι μόνο το τέλος της ΔΕΗ.
 

Είναι παραχώρηση εδαφικής κυριαρχίας, είναι εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
 


Στην ουσία τι πωλούμε;
Πωλούμε την Δυτική Μακεδονία, και βεβαίως την περιοχή της Μεγαλόπολης. 


Αυτά πωλούνται!
Εκχωρούνται!

Παραδίδονται στους ιδιώτες!
Παραδίδονται εκτάσεις τεράστιες! 


Παραδίδονται τα νερά, παραδίδεται η διαχείριση στην ουσία ολόκληρων περιοχών της χώρας μας!
Αυτό δεν έχει δικαίωμα να το κάνει καμία κυβέρνηση. Και μετά από αυτή την ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ... ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ, ΤΗΣ ΠΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ!

Και μετά από αυτή την ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Κα μετά από αυτή την ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΔΗΛΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ  ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ... ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ... ΚΕΦΑΛΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΚΩΛΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Λαφαζάνη, κι εσύ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ είσαι, γιατί συντάχθηκες με τον Τσιπρα, αλλά... αυτή τη φορά, λες ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

"Αν ο Τσίπρας υπογράψει την δεύτερη αξιολόγηση, τότε η κυβέρνηση του θα πέσει κακήν κακώς", εκτιμά ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, Π. Λαφαζάνης 
«Η συμφωνία για την αξιολόγηση φαίνεται ότι θα περιλάβει πολλά εγκλήματα.Το μεγαλύτερο όμως απ' αυτά τα εγκλήματα θα είναι το επιχειρούμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ», τονίζει ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, Π. Λαφαζάνης, σε άρθρο του στο Documento της Κυριακής.Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει ότι αν ο Τσίπρας υπογράψει την δεύτερη αξιολόγηση, τότε η κυβέρνηση του θα πέσει κακήν κακώς.Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη,  «οι πιστωτές, ''νεοαποικιοκράτες του κερατά'', αφού χρησιμοποιήσουν τον Τσίπρα και την παρέα του για να τους κάνει την βρώμικη δουλειά της συμφωνίας για την δεύτερη αξιολόγηση, θα τους πετάξουν μετά στυμμένους ως λεμονόκουπες στον κάδο των απορριμμάτων, όπου πολλά από τα θύματα τους αναζητούν τροφή».
 


Ειδικότερα ο κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι:
 

«Η συμφωνία για την αξιολόγηση φαίνεται ότι θα περιλάβει πολλά εγκλήματα.
Το μεγαλύτερο όμως απ' αυτά τα εγκλήματα θα είναι το επιχειρούμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι το εθνικό έγκλημα των εγκλημάτων.
Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ μια τέτοια βρώμικη επίθεση σε βάρος των συμφερόντων μιας μεγάλης, της μεγαλύτερης, δημόσιας επιχείρησης της χώρας μας αλλά και σε βάρος της Ελλάδας.
 


Στην ουσία δεν επιχειρείται να πωληθεί ένα μέρος των μονάδων της ΔΕΗ.
Αυτό που γίνεται αυτήν την ώρα είναι το τέλος της ΔΕΗ και θα έλεγα οτι πωλείται στην κυριολεξία η Ελλάδα.
 


Αυτό είναι η προμετωπίδα όσων συντελούνται αυτή την ώρα σε βάρος της ΔΕΗ με ευθύνη της κυβέρνησης και με την επιβολή της νεοαποικιοκρατικής Τερατόικας, η οποία στη ουσία κυβερνά τη χώρα.
 


Γιατί τη χώρα δεν την κυβερνά το Μαξίμου αλλά τη χώρα κυβερνάει το Χίλτον.
Οι υπάλληλοι των υπαλλήλων κυβερνούν και έχουν επιβάλλει άγρια σκληρή δικτατορία σε αυτή τη χώρα.
 


Αυτό που θέλω να πω, γιατί έχει μεγάλη σημασία, είναι ότι η πώληση των μονάδων λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, σε ένα ύψος 40% του δυναμικού της ΔΕΗ, αν είναι τόσο και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί, δεν είναι πώληση μονάδων, δεν είναι μόνο το τέλος της ΔΕΗ.
 

Είναι παραχώρηση εδαφικής κυριαρχίας, είναι εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.
Στην ουσία τι πωλούμε;
Πωλούμε την Δυτική Μακεδονία, και βεβαίως την περιοχή της Μεγαλόπολης. Αυτά πωλούνται!
Εκχωρούνται!
 Παραδίδονται στους ιδιώτες!
Παραδίδονται εκτάσεις τεράστιες!
Παραδίδονται τα νερά, παραδίδεται η διαχείριση στην ουσία ολόκληρων περιοχών της χώρας μας!
Αυτό δεν έχει δικαίωμα να το κάνει καμία κυβέρνηση.

 
Η κυβέρνηση δεν έχει καμία εξουσιοδότηση να προχωρήσει σε τέτοιου είδους εθνικά εγκλήματα.
 Δεν έχει καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση να το κάνει.
 

Η χώρα δυστυχώς κυβερνάται από το 2010 με ένα οιονεί πραξικόπημα.
Και αυτό το πραξικόπημα βλέπουμε ότι κλιμακώνεται δυστυχώς.
Φτάνει στα απώτατα όρια ενός ολοκληρωτισμού, ο οποίος είναι πρωτόγνωρος, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τα παγκόσμια χρονικά».
 


Τέλος, ο Παναγ. Λαφαζάνης έγραψε πως «η τερατώδης συμφωνία της δεύτερης αξιολόγησης μπορεί, ίσως, να υπογραφεί.
 

Όμως, δεν θα εφαρμοστεί.
 

Θα μείνει στα χαρτιά.
 


Όπως δεν θα ολοκληρωθεί και η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου.
 


Οι ραγδαίες πολιτικές και κυρίως κοινωνικές και κινηματικές εξελίξεις θα βάλουν τη χώρα σε νέα τροχιά.
Όσοι βλέπουν τις δημοσκοπήσεις και με αυτές σχεδιάζουν το μέλλον, ζουν σε έναν φαντασιακό κόσμο.  

Το πολιτικό σκηνικό των δημοσκοπήσεων δεν έχει σχέση με την κοινωνία.
Είναι τεχνητή κατασκευή.
Η κοινωνία βρίσκεται και ψάχνει αλλού».

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΅, ΟΙ '''ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΕΗ''' στις αρχες του προηγουμενου αιωνα πωληθηκαν στο κρατος με ποσα αγνωστα ,τα ποσα σιγουρα τα ηξερε ο γαμπρος του εκτελεσμενου στρατηγου [χα-χα-χα-χα] ο τραπεζιτης αγνωστου προελευσεως της εθνικης και μιλαμε το 1922....ΤΩΡΑ ξαναπωλουνται με δεκαρες στα εγγονια αυτων ....του '22.παντου ρε πουστη μου φαρες απο τα βαθη της ασιας που ξυνουν τα κωλομερια τους επι πληρωμης και εξυπηρετησεων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΑΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΚΑΙ ΕΝΤΕΎΘΕΝ, ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 2 Απριλίου 2017 - 10:56 μ.μ Σωστά μιλάς..Δεν κάνει ο Ελληνας για Δημοκρατία φίλε μου.. Εδώ..ακόμα δεν είχαμε διώξει το Τούρκο
   και απο τον 3ο χρόνο αρχίζαμε να τρωγώμαστε μεταξύ μας...
   Λοιπόν κανένας πολίτης να μην έχει αξίωμα,να τους κοπεί ολονών ο βήχας να τελειώνουμε...Αντε γιατί το έχουμε ξεμπουρδελέψει τελείως
   εδω πέρα...


   Διαγραφή
 3. Eβραίος δεν ειναι ο τσίπρα; Ξβρέικα σκέπτεται και δρα.
  Εδώ μέχρι και τον Κολόμβο τον έβγαλαν οβριό οι ιουδαίοι.
  Στο τέλος ολους τους Ελληνες θα τους πουν εβραίους και τον ελληνικο πολιτισμό, εβραϊκο. Μας φθονούν τόσο πολύ για το φως και τις γνώσεις που δώσαμε σε όλη την οικουμένη, που θέλουν την ολικη καταστροφή μας, κάτι που ανέθεσαν στον τσίπρα και στον γουρλομάτη τον κούλη.

  http://www.el.gr/index.php/thriskia/sion/159-sion/50628-ti-pisteyoyn-oi-ebraioi-gia-ton-kolombo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ανθρώπινος οργανισμός είθισται όταν κάποια τροφή δεν δύναται να την χωνέψει να....... την ξερναει!
  Έτσι και Εμείς τώρα έχουμε κάτι...... αναγουλες!!!!!!!!!!!!!!Για όλους τους αυτοκλητους σωτηρες μας.

  !!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ.Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ,ΣΜΑΡΑΓΔΙΑ Κ.Τ.Λ,ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ............ΚΑΘΕΣΤΕ;.......92.000.000.000$.
  ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ-ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ-ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΓΡΑΦΟΣ.ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΤΟΛΑΡΣ.ΑΣΧΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΡΕΓΓΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΑΠ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΟΛΕΙΟΥ!
  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ρε αφηστε τον προδοτη τον τσιπα να κανη την πρδοσια του αφου γι αυτο γεννηθηκε για να προδιδη ! Τωρα οσο ειναι πρθυπουργος μπορει να ειναι ανετος προδοτης και να εκτελη σαν μεγας προδοτης ! Που θα βρει αλλη τετια ευκαιρια να προδιδη , συγκινητε απο το πιλιο γουση και τον εφιαλτη !!!Θελει να παρει βραβιο προδοτου !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ενταξει, σεβαστα ολα τα σχολια κι ευχαριστουμε για το αρθρο. Με απλα λογια, αναρωτιεμαι, πως εμεις που σε πολλα μερη της χωρας χαρακτηριζομεθα τοπικιστες, στηριζουμε τον τοπο μας δηλαδη ( οπως εκαναν στα Μεσογαια στην Κερατεα για δικους τους λογους και το πετυχαν) και δεν μπορει να γινει στη Μεγαλοπολη (ΔΕΗ), στην Χαλκιδικη(ΧΡΥΣΟΣ) κοκ ?
  Μηπως τελικα, ουτε οι ντοπιοι δεν δινουν δεκαρα?

  Nick Greek

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Λαφαζάνης; Λαφαζάνης; Λαφαζάνης; κάτι μου θυμίζει. Αλλά Αυτός είναι Πατριώτης, πρέπει να'ναι συνωνυμία με τον άλλο, τον ''κάλπικο'' Λαφαζάνη. Εκείνο τον πρωτοκλασάτο πραιτωριανό της διαχρονικά φαντασιωμένης ελπίδας για την ευημερία των πολλών, εκείνο τον παλαίμαχο γοητευτή των μαζών, εκείνο που τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από την αλήστου μνήμης διαφημιστική προβολή του Καστελόριζου από τον GAP μέχρι την πρεμιέρα της Πρώτης Φοράς Αριστερά, μας χαπάκωσε, μας νάρκωσε και μας αποκοίμησε με την άκρως πειστική κι ελπιδοφόρο του παραμυθία ''Ας ψηφίσουν όσα μνημόνια θέλουν, εμείς θα τα καταργήσουμε με ένα άρθρο ενός Νόμου.'' Και στάθηκε τυχερός, ''του βγήκε''. Έτσι, ΕΝΏ ο Νόμος των Πιθανοτήτων αποκλείει καρκινοπαθής με καθολικό, επιθετικό καρκίνο να μην ανησυχήσει όταν ο γιατρός του ανακοινώσει πως, αφού καταρρεύσει, θα τον κάνει ''περδίκι'' με ένα και μόνο υπόθετο, ΕΜΕΊΣ, καλομαθημένοι καθώς ήμασταν στην καναπεδάτη ''βολή'' μας, -θες γιατί, κακώς, εμπιστευτήκαμε πάλι το φως στο βάθος του τούνελ, θες γιατί αρκεστήκαμε στο (όποιο) άλλοθι για την ατολμία μας, θες γιατί πιστέψαμε πως Ο Θεός δε θα επέτρεπε ποτέ να εκτεθούν στα μάτια μας οι Άγιοι Γέροντες με αβάσιμες προφητείες- προσμέναμε μάταια Το Λυτρωτικό Σεφέρι που δεν ήρθε ΠΟΤΈ.
  Τα σκέφτεσαι έτσι, τα σκέφτεσαι κι αλλιώς. Κι αναρωτιέσαι : Μήπως κι αυτός, ο άλλος Λαφαζάνης είναι αθώος για την εθνοκαταστροφή; Μήπως Τυφλός, Κωφός κι Ανοϊκός δεν είδε, δεν άκουσε και δεν κατάλαβε ότι ορδές παλαιοπασοκοκουταλοφόρων όχι μόνο προσχώρησαν στον ΣΎΡΙΖΑ, αλλά και επανίδρυσαν το ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο ''ΤΙΤΆΝΙΑ'' ως Συνισταμένη του ΣΎΡΙΖΑ; ότι τόσο προεκλογικά ο Αλέξης, όσο και μετεκλογικά ο Γιάνης διαβεβαίωσαν τους δανειστές πως θα παραμείνουμε στο Ευρώ ''καίγοντας'' τον ''έντιμο συμβιβασμό''; ότι η, μετά Πρώτη Φορά Αριστερά, Διαπραγματευτική Ομάδα ήτανε ΑΜΙΓΏΣ ΠΑΣΟΚΙΚΉ; Μήπως πρέπει να λυπάσαι αυτόν, τον άλλο, έστω και κακό, Λαφαζάνη που ξημεροβραδιάζεται μπροστά στο φούρνο της ηλεκτρικής του κουζίνας γυρίζοντας, για να μην ''καεί'', το ένα άρθρο του ενός Νόμου για την κατάργηση των μνημονίων γιατί υποσχέθηκε στη Μεγαλόχαρη ''Σώπασε κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις, την πρώτη ώρα της πρώτης κιόλας μέρας της συγκυβέρνησής μου με τη Ζωή, με ένα άρθρο ενός Νόμου, πάλι δικά μας θα'ναι'';
  Αναντίρρητα, ενίοτε Η Ιστορική Αλήθεια είναι Σπαζοκεφαλιά για Δυνατούς Λύτες, οπότε λες ''Ο γέγονε, γέγονε'', παύεις να ασχολείσαι κι αμαρτίαν ουκ έχεις. Άστα, φασκελωκουκούλωστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ