Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ! ΟΙ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!


     ΟΙ ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ

 Καταγγελίες δεχθήκαμε από συνεργάτες του κινήματος ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. Νήσου Λέσβου για την σκόπιμη εγκατάσταση αλλοδαπών και αλλόθρησκων πληθυσμών αγνώστου αριθμού με αποτέλεσμα κίνδυνο αφελληνισμού του νησιού. 

 Υποβοήθηση της ένταξης των μεταναστών/προσφύγων όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην αγορά εργασίας,


Ποιοί μωρέ θα ενσωματωθούν;
Αυτοί;
Ή μήπως... αυτοί

Γιατί αυτό που θα γίνει, θα είναι... ΑΥΤΟ!

 
Έστω και την ύστατη ώρα, ας εξεγερθούν οι κάτοικοι της Λέσβου... 
Διαφορετικά, θα είναι συνυπεύθυνοι και συναυτουργοι στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Οι έλληνες, άνεργοι και οι λαθροεισβολεις, σε θέσεις εργασίας...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΛΕΣΒΟ
    

Με ύπουλες μεθόδους που προκαλούν εσωτερική αναταραχή στην χώρα και σκόπιμη εγκατάσταση αλλοδαπών και αλλόθρησκων πληθυσμών και μάλιστα σε ακριτικές και εθνικά ευαίσθητες περιοχές της Ελλάδος όπως τα νησιά και συγκεκριμένα η Λέσβος, προχωρούν διοικητικοί παράγοντες του Δήμου Λέσβου και Πειραιώς σε συνεργασία με την κυβέρνηση και ύποπτες οργανώσεις την Μεγάλη Δευτέρα με φασιστικό φανατισμό εφόσον κανείς πολίτης δεν έχει ενημερωθεί και επιπλέον η Μεγάλη Εβδομάδα είναι ιερή για την άσκηση των θρησκευτικών μας καθηκόντων ημών των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών.
   

Η Ελλάς είναι το κράτος του Ελληνικού Έθνους με θρησκευτική Πίστη την Ορθόδοξη Χριστιανική και οποιαδήποτε σκοπούμενη πληθυσμιακή, εθνική και θρησκευτική αλλοίωση επιδιώκεται, αυτό συνιστά παραβίαση του Συντάγματος της Ελλάδος και των θεμελιωδών Συνταγματικών Αρχών ( άρθρα 1 και 3 Σ ), υπονόμευση της Δημοκρατίας και πρόκληση διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής. Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να αντιδράσει και να μην παραδώσει τη Λέσβο στα ανθελληνικά και φασιστικά τους σχέδια. 

 Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Η Λέσβος είναι Ελλάδα και ανήκει στους Έλληνες κατοίκους της Λέσβου από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα! 
Υπερασπισθείτε την Ελλάδα, την Πίστη μας, το Σύνταγμα και την Εθνική κυριαρχία! Συνταγματικά, Νόμιμα, Δυναμικά! Ως ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ζήτω η Ελλάς
ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ.
Κεντρική Επιτροπή
και ο Πρόεδρος Δημήτριος Μιχάκης
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Αποκάλυψη: Τη Μ. Δευτέρα η εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων στην Λέσβο»…ύψους 500.000 ευρώ!

 

Το LesvosPost.com σήμερα αποκαλύπτει μια εισήγηση-φιάσκο που πάει να περάσει η δημοτική αρχή της Λέσβου χωρίς να έχει ενημερώσει τα ΜΜΕ αλλά και τους πολίτες…


1ο ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:

Ο στόχος του έργου είναι τριπλός: συγκεντρώνει (α) μια περιεκτική προσέγγιση και μοντέλα συνεργασίας για την υποβοήθηση της ένταξης των μεταναστών/προσφύγων όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην αγορά εργασίας, έτσι ώστε να γίνουν αυτάρκεις και αυτόνομοι, καθώς και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με μια ανοιχτή διαπολιτισμική κοινωνία, και ταυτόχρονα την καταπολέμηση της ξενοφοβίας, της αστικής και την κοινωνικής αποσύνθεσης, (β) των βασικών φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων στο αστικό σώμα, καθώς αυτή η ενσωμάτωση δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από μία δημόσια αρχή, και (γ) ένα καινοτόμο σύνολο εργαλείων Πληροφορικής/λύσεων για τη διευκόλυνση των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και οι δύο στοχευόμενες οντότητες κατά τη διάρκεια της αμοιβαίας αλληλεπίδρασης τους (μετανάστες / πρόσφυγες και μαζί τους τα διαδραστικά όργανα). Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις πλέον ευάλωτες ομάδες, π.χ. νέων και γυναικών, η οποία θα είναι η 1η ομάδα-στόχος του έργου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και της πιλοτική φάσης του.


2ο ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Το έργο θα έχει διάρκεια 3 έτη. Ο προϋπολογισμός θα κυμανθεί στα 4.700.000 ευρώ συγχρηματοδοτούμενο κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στο Δήμο Λέσβου αντιστοιχεί το ποσό των 500.000 Ευρώ.


Αναρωτιέται ο λεσβιακός λαός:

- Μας είπαν για περίθαλψη. Βοηθήσαμε. Μετά για φιλοξενία. Δεχτήκαμε. Μετά για μακροχρόνια φιλοξενία. Κάναμε υπομονή. Τώρα προετοιμάζουν και… ενσωμάτωση;

Ποιων; Πόσων; Με ποια κριτήρια; Με ποιες υποδομές; Και στο κάτω-κάτω: με ποιες δημοκρατικές διαδικασίες;

Τι προβλέπει το πλούσιο αυτό πρόγραμμα;

Πότε θα μας βοηθήσει και εμάς η δημοτική αρχή να ενταχθούμε στην αγορά εργασίας και να γίνουμε αυτάρκεις και αυτόνομοι;

Δυστυχώς, εμείς δεν έχουμε 500.000 ευρώ…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Update 07/04/17 11:10:
Το LesvosPost.com επικοινώνησε με τον Δήμο Λέσβου για το θέμα και μας δήλωσαν τα παρακάτω:
Το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα εφαρμόζεται από τον Δήμο Πειραιά, ο οποίος έχει προτείνει τη συμμετοχή του Δήμου Λέσβου ως εταίρο. 
Στα πλαίσια αυτά, εάν εγκριθεί η εισήγηση από το Δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμος Λέσβου, θα είναι μόνο υπεύθυνος για την διευκόλυνση της μετάβασης ατόμων που έχουν λάβει άσυλο προς το Δήμος Πειραιά, κάτι που αναφέρεται και στην σχετική εισήγηση. Συνεπώς ο τίτλος του δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αφορά πρόγραμμα το οποίο θα εφαρμόσει ο Δήμος Πειραιά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ LesvosPost.com:

1.    Σε κάθε τέτοιο πρόγραμμα υπάρχει ο συντονιστής (που εδώ είναι ο Δήμος Πειραιά, ως μεγαλύτερος δήμος) και οι εταίροι-συνεργάτες... Όλοι οι εταίροι το σχεδιάζουν και φέρουν ευθύνη για τη διαμόρφωση και στη συνέχεια την υλοποίησή του, όχι μόνο ο συντονιστής. Άρα η απάντηση "δεν ευθύνομαι εγώ αλλά ο Δήμος Πειραιά" για ένα πρόγραμμα που κατεβάζουν μαζί ΔΕΝ στέκει…

2.    Οι στόχοι του προγράμματος είναι σαφείς και απλά τους αναπαράξαμε. Συμφωνεί η δημοτική αρχή με τους στόχους αυτούς (α και β) και με τον τίτλο του προγράμματος; Είναι εύλογο ότι για να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα πρέπει να συμφωνείς με τους στόχους του. Και αν δεν εκπροσωπείς τον εαυτό σου, αλλά μια ολόκληρη κοινωνία, τότε πρέπει να σεβαστείς αυτούς που εκπροσωπείς. Η εισήγηση της συμμετοχής του Δήμου Λέσβου στο πρόγραμμα είναι ξεκάθαρα θετική.

3.    Σύμφωνα με την απάντηση που λάβαμε, «ο Δήμος Λέσβου θα είναι υπεύθυνος για την διευκόλυνση της μετάβασης ατόμων που έχουν λάβει άσυλο προς το Δήμος Πειραιά». Αυτό που γράφεται στην εισήγηση; Αλήθεια ο δήμος θα λάβει 500.000 (αν περάσει το πρόγραμμα) μόνο για τη διευκόλυνση της μεταφοράς τους;4.     Διερωτόμαστε γιατί η δημοτική αρχή θεωρεί ότι ο τίτλος που χρησιμοποιήσαμε «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»; Ας μας πει με στοιχεία. Π.χ. Δεν θα πάρει 500.000 ευρώ αν περάσει το πρόγραμμα; Για ποιες υπηρεσίες αναλυτικά;

Αναλυτικά η εισήγηση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 05/04/2017
ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αρ. πρωτ.: 17550 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Πληρ.:ΠανσεληνάΟλγαΠρος:
Τηλ.: 2251350586 Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Fax.:2251350578 (κ.Ψάνη Γεώργιο)

mail:panselina@mytilene.gr
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Θέμα :Έγκριση υποβολής πρότασης  στο πλαίσιο του Προγράμματος UIA (URBAN INNOVATIVE ACTIONS) και ειδικότερα τον Ειδικό Στόχο  «Ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων»
ΣΧΕΤ: 2η Πρόσκληση του Προγράμματος Urban Innovative Actions» .
Tο Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ),  μεταξύ άλλων στηρίζει καινοτόμες δράσεις στον τομέα της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολόγησε την Πρωτοβουλία Urban Innovative Actions (UIA) με σκοπό τον εντοπισμό και τη δοκιμή νέων λύσεων για την αντιμετώπιση ζητημάτων που συνδέονται με τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη και είναι σημαντικά σε επίπεδο Ένωσης.
Στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων, οι αιτούντες μπορούν να υποβάλουν προτάσεις έργου που εξετάζουν τα ακόλουθα θέματα:
Ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων

Κυκλική οικονομία

Βιώσιμη αστική κινητικότητα
Η Πρωτοβουλία UIA ακολουθεί την αρχή του «συνολικού κόστους». Ένα έργο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ μέχρι ποσοστό 80% των επιλέξιμων δαπανών. Κάθε εταίρος που λαμβάνει στήριξη από το ΕΤΠΑ πρέπει να εξασφαλίσει δημόσια ή ιδιωτική συνεισφορά για τη συμπλήρωση του προϋπολογισμού του (τουλάχιστον 20%) είτε από ίδιους πόρους είτε από άλλες πηγές.
Ωστόσο, συνιστάται η πλειοψηφία των συνεισφορών να προέρχονται από δημόσιες πηγές
Ειδικότερα ο Δήμος Λέσβου στα πλαίσια του ως άνω προγράμματος θα υποβάλει ως εταίρος σε μία πρόταση  με επικεφαλής το Δήμο Πειραιά  στην θεματική κατηγορία «Ενσωμάτωση προσφύγων και μεταναστών».
Προτεινόμενος Τίτλος ΈργουΧΕΝΙΟΣ = Fighting Xenophobia and Enabling iNtegration: Four – dimensional IT-based suppOrting framework for refugees and migrantS.
Το έργο έχει στόχο να αναπτύξει μια ενοποιημένη  πλατφόρμα συνεργασίας για την προσωρινή ενσωμάτωση των  μεταναστών και προσφύγων στους Δήμους των νησιών του Αιγαίουκαλύπτοντας τις βραχυπρόθεσμες ανάγκες τους, και την ομαλή αλλά και γρήγορη μετάβασή τους στην ενδοχώρα και κυρίως στον Δήμο Πειραιά.  
.  Η προσέγγιση θα είναι αρκετά απλή, (δίνοντας έμφαση στις πραγματικές ανάγκες του στοχευόμενου κοινού),  αρκετά πλούσια (ανταποκρινόμενη  στην πολυπλοκότητα του έργου και  λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη την ποικιλία εμπειρογνωμοσύνης και των πόρων που απαιτούνται ), αρκετά ολιστική (επιτρέποντας την ενσωμάτωση απόψεων από όλους τους φορείς), και αρκετά ευέλικτη (επιτρέποντας την υιοθέτηση της του από άλλους Δήμους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και από άλλες πόλεις της ΕΕ και την  προσαρμογή του στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πόλης).
Ο στόχος του έργου είναι τριπλός: συγκεντρώνει (α) μια περιεκτική προσέγγιση και μοντέλα συνεργασίας για την υποβοήθηση της ένταξης των μεταναστών / προσφύγων όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην αγορά εργασίας, έτσι ώστε να γίνουν αυτάρκεις και αυτόνομοι, καθώς και την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με μια ανοιχτή διαπολιτισμική κοινωνία, και  ταυτόχρονα την καταπολέμηση της ξενοφοβίας, της αστικής και την κοινωνικής αποσύνθεσης, (β) των βασικών φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ένταξη των μεταναστών και των προσφύγων στο αστικό σώμα, καθώς αυτή η ενσωμάτωση  δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από μία δημόσια αρχή, και (γ) ένα καινοτόμο σύνολο εργαλείων Πληροφορικής / λύσεων για τη διευκόλυνση των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και οι δύο στοχευόμενες οντότητες κατά τη διάρκεια της αμοιβαίας αλληλεπίδρασης τους (μετανάστες / πρόσφυγες και μαζί τους τα διαδραστικά όργανα).
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις πλέον ευάλωτες ομάδες, π.χ. νέων και γυναικών, η οποία θα είναι η 1η ομάδα-στόχος του έργου κατά τη διάρκεια της εφαρμογής  και της πιλοτική φάσης του. 

Εταιρικό Σχήμα:
Main Urban Authority (Lead Partner): Δήμος Πειραιά
Delivery Partners: 

1. Δήμος Λέσβου
2. Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Ι.ΜΕ.ΠΟ)
3. Praksis ΜΚΟ
4. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
5. Αλληλεγγύη (Solidarity Now) MKO
6. Μετάδραση ΜΚΟ
7. Information Technology for Market Leadership (ITML)
8. ATC
9. HYPERON
10. Πανεπιστήμιο Αιγαίου
11. Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε)
12. Πανεπιστήμιο Πειραιώς
13. Hellenic American University

Το έργο θα έχει διάρκεια 3 έτη. Ο Π/Υ  του έργου θα κυμανθεί στα  4.700.000 Ευρώ συγχρηματοδοτούμενο κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Στο Δήμο Λέσβου  αντιστοιχεί  το ποσό των 500.000,00 Ευρώ .
Η σύνταξη του έργου θα γίνει στα Αγγλικά.
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ
Την τρέχουσα πρόσκληση του Προγράμματος Συνεργασίας 2η Πρόσκληση του Προγράμματος Urban Innovative Actions»  και ειδικότερα τον Ειδικό Στόχο «Ενσωμάτωση μεταναστών και προσφύγων».
ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ
Τη συμμετοχή του Δήμου Λέσβου ως εταίρου  και την υποβολή πρότασης   της προτεινόμενης πράξης «ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» στην 2η Πρόσκληση του Προγράμματος Urban Innovative Actions» 
Την εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου να υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την υποβολή της πρότασης.
Παρακαλούμε για τη λήψη της σχετικής απόφασης.
                                                         
                                                        Ο Α/δήμαρχος Ανάπτυξης -
                                                         Ευρωπαϊκών Προγρ/των -
                                                           Τεχνικών  Υπηρεσιών
                                                               Κ.Κατσαρός    
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. Ωραια ολα αυτα αλλα γιατι κα καλλιοπη δεν τους λετε και σε αυτους να βγαλουν τους ελληνες στους δρομους και να τους πιετε νομιζουν πως θα βγουν στο δρομο εγω δεν το νομιζω και η χρυση αυγη τουσ ειχε πει απο τα εδρανα της βουλης να βγουνε αλλα δεν ειδα κανεναν να βγει εξω μαλλον εχουν αλκομα κατω αποπ το στρωμα λεφτα οι ελληνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. https://isxys.blogspot.com/2017/04/blog-post_80.html


  Αυτά που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ (αλλά πλήρωμένα από εσάς) δεν τα έχουν ούτε οι Έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ φίλε.

   Να είσαι καλά.

   Κα Σουφλή ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ!.

   Διαγραφή
 3. Το ανέκδοτο της δεκαετίας:
  "Η ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία μεταναστων και προσφύγων"!
  Να θυμίσω πόσοι "ενσωματωμένοι" μουσουλμάνοι Ευρωπαϊκών χωρών, έσπευσαν να πολεμήσουν στο πλευρό του ΙΣΙΣ;
  Να θυμίσω τους "ενσωματωμένους" μουσουλμάνους δεύτερης και τρίτης γενιάς, με πανεπιστημιακή μόρφωση, που μετείχαν στις τρομοκρατικές ενέργειες στις χώρες που τους "ενσωμάτωσαν";
  Ή μήπως εμείς "ενσωματώνουμε" καλύτερα;;;
  Θα μου πείτε: Γιατί και μεις να μην έχουμε σε μερικά χρόνια το δικό μας "Μπατακλάν"; Τι παραπάνω δηλαδή έχει η Γαλλία;
  ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ! ΖΗΛΕΨΑΜΕ!!
  ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ: "ΜΕ ΤΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ" ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"!!!
  ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. το κακο ξεκιναει απο τα ρεμαλια τους πολιτικους αυτους πρεπει πρωτα να χτυπησουμε οι λαθρο βρισκουν απλα ευκαιριες αν καποιος απο τους συριζεους φαει μια σφαιρα π.χ. ο μουζαλας η τασια κ.α. τοτε να δεις πως ισως το ξανασκεφτουν ,το κακο μπορει να γινει και ας τους φυλανε 100 αστυνομικοι στο ψαχνο και σ' αυτους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να σταλουν οι μισοι λαθρομετανάστες στο Ισραηλ και τους αλλους μισους στη Γερμανια που τους εφεραν !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.eglimatikotita.gr/2017/04/blog-post_74.html

  TON ΜΑΪΟ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
  ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΊΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Βλέπω πολύ αίμα άφθονο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κυρία Σουφλη καλησπέρα !!
  Και καλή λευτεριά από τους προδότες!!

  Ακόμη και σήμερα παρακολουθείται το σάιτ ?

  Ο 4,37

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το πρόβλημα, αποκαταστάθηκε. Σας ευχαριστώ

   Καλη Ανασταση, Καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ

   Διαγραφή
 9. Παιδιά, είμαστε άνθρωποι πρωτίστως. Πρέπει να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους πρόσφυγες που έρχονται κοντά μας. Μή πέφτετε στην παγίδα του Εθνικοφυλετισμού, που είναι αίρεση και έχει καταδικαστεί το 1872 από την Αγία Εκκλησία μας. Διαβάστε την παραβολή της Κρίσεως, για να δείτε πώς μάς λέει ο Χριστός ότι πρέπει να συμπεριφερώμεθα στους Πρόσφυγες. Κυρία Σούφλη, φαίνεστε καλή κοπέλλα, αλλά δίνετε βήματα στους εθνικοπαράφρονες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι δωδεκάθεοι και μισούν την Αγία Ορθοδοξία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λάθος blog επισκέπτεστε... πώς λεει και η σχετική διαφήμιση; "Να φύγετε... να πάτε αλλού"... εδώ, δεν γουστάρουμε ούτε τους λάθρο, ουτε τους θρησκόληπτους.

   Διαγραφή
  2. Να τους πάρεις σπίτι σου και να φύγεις εκτος Ελλαδος εδώ είναι Ελλας!!
   Και να σου εφαρμόσουν το οθωμανικό πίσω κέντημα!!

   Διαγραφή
 10. Σήμερα έφθασα αεροπορικώς στην Ρόδο,το αεροπλάνο γεμάτο. Καιμαζι μια μαντηλοφορουσα με δυο παιδιά ηλικίας 8-10 ετών. Τι γύρευε η μουσουλμάνα αυτή, σφιχτηκε το στομάχι μου. Που πήγε άραγε, στο Ξενοδοχείο Rainbow όπως είχατε αναρτήσει πριν λίγους μήνες; Δεν αντέχω στην πατρίδα μου να βλέπω τέτοιο θέαμα, τ'ακούτε συριζανελάκια; Βλαμμένοι είστε, έτσι και μας κατσικωθουν οι λαθροπίθηκοι, ουαί κι αλλοίμονο μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Χτες σε μια συζήτηση που είχα με άτομο που επισκέπτεται συχνά τη Μυτιλήνη μου είπε ότι οι κάτοικοι τους θέλουν εκεί όλους αυτούς, λένε "εμείς τους αγαπάμε". Μου είπε χαρακτηριστικά και όσο παραβατική και αν είναι η συμπεριφορά τους λένε "είναι κρίμα...." Η Τηλεόραση τελικά έχει κάνει σωστή δουλειά ,όταν θα αρχίσουν να σφάζουν δεν ξέρω τι θα λένε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ