Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Η Γαλλία εγκλωβισμένη στις τρομοκρατικές ενέργειες των ίδιων των συμμάχων της του ΝΑΤΟΗ Γαλλία ήταν μόλις στόχος μιας νέας τρομοκρατικής επίθεσης, τρεις ημέρες πριν από το πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών. Για τον Τιερί Μεϊσάν, το Παρίσι θα πρέπει να σταματήσει να λέει ανοησίες και να ερμηνεύσει σωστά τα γεγονότα: η διεθνής τρομοκρατία –στην οποία συμμετέχει- χορηγείται και χειραγωγείται μέχρι και εναντίον της από ορισμένους συμμάχους της στο κόρφο του ΝΑΤΟ.
JPEG - 44.3 ko
 
Επίθεση στα Ηλύσια Πεδία στις 20 Απριλίου 2017.
 
Στις αρχές του 2017, μας ενημέρωσαν ότι τζιχαντιστές σχεδίαζαν ενέργειες για να αναγκάσουν τη Γαλλία και τη Γερμανία να αναβάλουν τις εκλογές τους. 


Δεν ήταν σαφές να γνωρίσουμε:
- αν ήταν για να αναβληθούν οι γαλλικές προεδρικές εκλογές (Απρίλιος-Μάιος) ή οι γαλλικές βουλευτικές εκλογές (Ιούνιος) ή και οι δύο.
- αν η Γαλλία ήταν στόχος από μόνη της, ή εάν οι ενέργειες στη Γαλλία επρόκειτο να είναι μια προετοιμασία για περαιτέρω δράση κατά της Γερμανίας.


Μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία, μόνο οι Φρανσουά Φιγιόν και Μαρίν Λε Πεν κατήγγειλαν την υποστήριξη που παρέχεται από τη Γαλλία στους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Ο πρώτος μάλιστα το έχει κάνει επαναλαμβανόμενο θέμα της προεκλογικής του εκστρατείας.

Το βίντεο εδώ

Ομιλία στο Chassieu (Λυών), στις 22 Νοεμβρίου 2016.


Έχομε προειδοποιήσει τους αναγνώστες μας για το γεγονός ότι οι εκστρατείες του Τύπου και οι προσφυγές στη Δικαιοσύνη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες και του Φρανσουά Φιγιόν στη Γαλλία χρηματοδοτούνται από τις ίδιες ομάδες. Γράψαμε ότι σύμφωνα με τους κκ. Τραμπ και Φιγιόν, «δεν θα είναι δυνατή η αποκατάσταση της ειρήνης και της ευημερίας χωρίς να τεθεί πρώτα τέρμα στη χειραγώγηση της ισλαμικής τρομοκρατίας, χωρίς να απελευθερωθεί ο μουσουλμανικός κόσμος από την επιρροή των τζιχαντιστών, και χωρίς επίθεση στη μήτρα της τρομοκρατίας: στους Αδελφούς Μουσουλμάνους» [1]


Εκείνη την εποχή, οι Γάλλοι, πιστεύοντας λανθασμένα ότι οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι αποτελούν μια τάση στο εσωτερικό του Ισλάμ, δεν αντέδρασαν. Αργότερα, δημοσίευσα ένα βιβλίο, Μπροστά στα μάτια μας. Από την 11η Σεπτεμβρίου στον Ντόναλντ Τραμπ, το δεύτερο μέρος του οποίου περιγράφει λεπτομερώς για πρώτη φορά το τι είναι και γιατί δημιουργήθηκε αυτή η μυστική οργάνωση η οποία ελέγχεται από το MI6, ήτοι από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Είναι αυτή η Αδελφότητα, η οποία από το Β’Παγκόσμιο Πόλεμο προσπάθησε να μετατρέψει το σουνιτικό Ισλάμ σε ένα πολιτικό εργαλείο. Είναι απ’ αυτήν που προέρχονται όλοι οι ηγέτες των τζιχαντιστικών ομάδων, από τον Οσάμα μπιν Λάντεν μέχρι τον Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι.


Στις 26 Φεβρουαρίου, ο Φρανσουά Φιγιόν κυκλοφόρησε χωρίς εξήγηση μια δήλωση που επικρίθηκε ευρέως:

« Είμαστε σε μια πρωτοφανή κατάσταση: δύο μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, ζούμε σε μια κατάσταση σχεδόν εμφύλιου πόλεμου που διαταράσσει τη φυσιολογική πορεία αυτής της εκστρατείας (...) Υπενθυμίζω ότι είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και όμως, η κυβέρνηση αφήνει να γίνει ό,τι γίνεται (...) Σήμερα, ως πρώην πρωθυπουργός, ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του Έθνους, κατηγορώ επισήμως τον πρωθυπουργό και τη κυβέρνηση ότι δεν διασφαλίζουν τις συνθήκες για μια ειρηνική άσκηση της δημοκρατίας. Φέρνουν βαριά ευθύνη, αφήνοντας να αναπτυχτεί στη χώρα ένα κλίμα κοντά σε εμφύλιο πόλεμο που μπορεί να ωφελήσει μόνο τα άκρα (...) Όποιοι και να είναι οι υποψήφιοι, πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εκφραστούν και η κυβέρνηση πρέπει να λάβει μέτρα έτσι ώστε οι κακοποιοί και εχθροί της δημοκρατίας να σταματήσουν να διαταράσσουν αυτή τη προεκλογική εκστρατεία » [2].


Στις 17 Απριλίου, η Εθνική Αστυνομία ενημέρωνε τους τέσσερις βασικούς υποψηφίους για απειλές της προσωπικής ασφάλειάς τους και ενίσχυε τη προστασία τους.

Στις 18 Απριλίου, ο Μ. (29 ετών) και ο Κλεμάν Β. (23 ετών) συνελήφθησαν, ενώ ετοίμαζαν μια επίθεση σε ένα συλλαλητήριο υπέρ του Φρανσουά Φιγιόν.

Στις 20 Απριλίου, ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και δύο άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά σε επίθεση στα Ηλύσια Πεδία.

Ο Φρανσουά Φιγιόν και η Μαρίν Λε Πεν ακύρωσαν τις προγραμματισμένες μετακινήσεις τους για την 21η Απριλίου. Ακολουθώντας τη κίνηση αν και δεν υπάρχει πραγματική απειλή που τον αφορά, ο Εμμανουήλ μακρόν έκανε το ίδιο.

 

Η ευθύνη του επόμενου προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας

Η ασφάλεια των Γάλλων θα είναι στο επίκεντρο της επόμενης πενταετίας. Αυτό το ζήτημα είναι ακόμα πιο δύσκολο καθώς οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις σε γαλλικό έδαφος αφορούσαν τρεις από τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ: το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τουρκία.

Αντιμετώπισα πλήρως το θέμα των επιθέσεων στο Παρίσι (13 Νοέμβριου του 2015) και στις Βρυξέλλες (22 Μάρτιου του 2016). [3]. Στο τελευταίο βιβλίο μου έδειξα ότι αν αυτές οι επιθέσεις διεκδικήθηκαν από τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το Τύπο του, εκτελέστηκαν από « ξεχωριστούς κομάντος, με την εξαίρεση ενός κοινού εκτελεστή, τον Μοχάμεντ Αμπρινί του MI6 » (σελ. 231) [4].

Εδώ και χρόνια, οι διαδοχικές κυβερνήσεις του Νικολά Σαρκοζί και του Αλέν Ζιπέ και εκείνη του Φρανσουά Ολάντ και του Λωράν Φαμπιούς έκρυψαν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες στους Γάλλους και τη συνέπεια των όσων έσπειραν: τη τρομοκρατία εντός των τειχών (intra muros) .

Είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι η Αλ Κάιντα και το Νταές διαθέτουν τόσα πολλά χρήματα και όπλα χωρίς την υποστήριξη από μεγάλα Κράτη. Είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι η Γαλλία θα μπορούσε να συμμετάσχει στη διαδικασία αναδιαμόρφωσης της «ευρύτερης Μέσης Ανατολής», χωρίς να υποφέρει από τους κραδασμούς της. Είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι είναι εύκολο να καταπολεμήσεις τη διεθνή τρομοκρατία, όταν εκείνη υποστηρίζεται από δικούς μας σύμμαχους στο ΝΑΤΟ.
Μετάφραση
Κριστιάν Άκκυριά
Πηγή
Ινφογνώμων Πολιτικά (Ελλάδα)ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. Αυτη η γειτονια [Η Γαλλια] παντοτε θα ειναι μια φανταχτερη Αθιγγανισμ κατασταση οπως απο την ρωμαικη εποχη του κωλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το Εβραικό, Τοκογλυφικό ΙΜPERIUM
  Το Εβραικό, Τοκογλυφικό ΙΜPERIUM oργανώνει μεταξύ άλλων την ΕΙΣΒΟΛΗ και μελλοντική σφαγή των Ευρωπαικών εθνών, την γενοκτονία τους.Αυτά προκύπτουν από τις δηλώσεις της Εβραίας Barbara Spektre.Οι εβραίοι αποφασίζουν να μας βάλουν στον ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΓΥΨΟ ,αυτά λέει η ακτιβίστρια Barbara.Απολαύστε την
  American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies
  American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εξαιρετικά Επείγον!!!!!!!!!!!!

  https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/04/blog-post_473.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ