Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πάμε για μετωπική ΗΠΑ-Ρωσίας – Ο παράφρονας Τραμπ θα βομβαρδίσει ξανά τη Συρία – Ετοιμάζει επιδρομές και κατά της Β.Κορέας – Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ δοκιμάζει τα αντιπυραυλικά του συστήματα!


 Ο τρελός πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ πάει να σπείρει τον όλεθρο καθώς διέρρευσαν πληροφορίες για νέο χτύπημα κατά της Συρίας λέγοντας χαρακτηριστικά στο Κογκρέσο «θα λάβουμε περαιτέρω δράση αν χρειαστεί» ενώ ζήτησε και έλαβε από το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ, επιλογές για την αντιμετώπιση του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας!

Το ίδιο θα έκανε και η Κίλλαρι Κλίντον...για να είμαστε ειλικρινείς...
ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ!


Καλλιόπη Σουφλή

Ο τρελός πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ πάει να σπείρει τον όλεθρο καθώς διέρρευσαν πληροφορίες για νέο χτύπημα κατά της Συρίας λέγοντας χαρακτηριστικά στο Κογκρέσο «θα λάβουμε περαιτέρω δράση αν χρειαστεί» ενώ ζήτησε και έλαβε από το Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ, επιλογές για την αντιμετώπιση του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας!Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα, η Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε, το πολλαπλό πυραυλικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά της αεροπορικής βάσης στη Συρία, ως μία «ασυγχώρητη επιθετική ενέργεια», η οποία απέδειξε ότι η απόφασή της να αναπτύξει πυρηνικά όπλα ήταν «η σωστότερη επιλογή για ένα και πλέον εκατομμύριο φορές».


Πρόκειται για την πρώτη επίσημη αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, την οποία δημοσιοποίησε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA.


Για το λόγο αυτό σύμφωνα με αξιωματούχο της αμερικανικής στρατιωτικής ηγεσίας, το Πεντάγωνο θα προχωρήσει σε δοκιμή του αντιπυραυλικού του συστήματος μετά από πολλά χρόνια, ώστε να καταγραφούν τυχόν ατέλειες και να είναι έτοιμος προς χρησιμοποίηση, αν αυτό καταστεί απαραίτητο.


Το αμυντικό σύστημα του Πενταγώνου αποτελείται από μία «αντιπυραυλική ομπρέλα» και υποστηρίζεται από αεροπορικές βάσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί σε σημεία που μπορούν να προσφέρουν άμεση αντίδραση.


Φαίνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να παρέμβει μονομερώς!

Aυτή η φωτογραφία κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και ετοιμάζουν νέους βομβαρδισμούς!

Πιο αναλυτικά, το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας των ΗΠΑ παρουσίασε στον πρόεδρο Τραμπ τις επιλογές για την αντιμετώπιση του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας.


Οι προτάσεις ετοιμάστηκαν πριν από την επίσκεψη του Κινέζου ηγέτη Xi Jinping στον Λευκό Οίκο. 

Ο ίδιος ο Κινέζος πρόεδρος ελπίζει ότι θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να πείσει την Πιονγιάνγκ να εγκαταλείψει το πυρηνικό της πρόγραμμα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι  η Ουάσιγκτον δεν εξετάζει ήδη  άλλες επιλογές.


Η πρώτη επιλογή που εξετάζεται σοβαρότατα είναι η τοποθέτηση αμερικανικών πυραύλων με με πυρηνικές κεφαλές  σε στρατιωτική βάση στη Νότια Κορέα.


Η δεύτερη επιλογή προβλέπει τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ-ουν μέσω ειδικού σχεδίου καθώς και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, οι οποίοι ελέγχουν την πυρηνική πορεία της χώρας.


Η τρίτη επιλογή είναι η συγκεκαλυμμένη δράση στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας αμερικανικών ειδικών δυνάμεων ΚΑΙ νοτιοκορεατών με σκοπό  να σαμποτάρουν  βασικές υποδομές.


«Έχουμε 20 χρόνια διπλωματίας και κυρώσεων τα οποία απέτυχαν να σταματήσουν το πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας,» δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος που εμπλέκεται στα σενάρια που επανεξετάζονται.


«Δεν είμαι υποστηρικτής του προληπτικού πολέμου ούτε νομίζω ότι η ανάπτυξη πυρηνικών όπλων από εμάς κοστίζει περισσότερο » δήλωσε ο ίδιος  ενώ  στην συνέχεια τόνισε ότι οι ΗΠΑ είναι έτσι και αλλιώς σε  μια κατάσταση «πολέμου σήμερα».


Ο ίδιος αμφιβάλλει επίσης ότι τα κινεζικά  και τα αμερικανικά  συμφέροντα είναι αρκετά κοντά για να βρεθεί μια διπλωματική λύση.


 «Δεν πιστεύω ότι [η ανάπτυξη πυρηνικών όπλων] είναι μια καλή ιδέα. Νομίζω ότι θα πυροδοτήσει μεγαλύτερη ένταση στην Πιονγιάνγκ,», δήλωσε ο ελληνικής καταγωγής ναύαρχος ε.α. Τζέιμς Σταυρίδης


«Δεν βλέπω καμία ορθή ιδέα ότι θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα, ακόμη και κατά της Βόρειας Κορέας, εκτιμώ ότι αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο», κατέληξε ο ίδιος.


Δύο στρατιωτικές πηγές δήλωσαν ότι η ηγεσία της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας δεν υποστηρίζει απαραίτητα την τοποθέτηση πυρηνικών όπλων στη Νότια Κορέα.


Ως εναλλακτική λύση προτείνονται οι «εικονικές» ή πραγματικές εναέριες επιθέσεις με  μεγάλου βεληνεκούς με στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη  από  την νήσο Γκουάμ προς την κορεατική  χερσόνησο ως επίδειξη δύναμης.


Μια άλλη επιλογή είναι να εξουδετερωθεί ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν και άλλα ηγετικά στελέχη επικεφαλής των προγραμμάτων πυραύλων της χώρας. Το σενάριο αυτό έχει τεράστια μειονεκτήματα, είπε Αμερικανός ειδικός , ο οποίος υπηρέτησε επίσης ως βοηθός υπουργός Άμυνας υπό τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.


«Οι συζητήσεις της αλλαγής του καθεστώτος με την μέθοδο της «εξουδετέρωσης».. τείνουν να προκαλέσουν την κινεζική δράση μετακινώντας την  προς την αντίθετη κατεύθυνση, διότι το ζήτημα θα ήταν ποίον θα τοποθετούσαν στην θέση του οι ΗΠΑ μετά », είπε ο ίδιος.


Ο Τ.Σταυρίδης, πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ, είπε ότι «ο «αποκεφαλισμός» είναι πάντα μια δελεαστική στρατηγική όταν είναι κάποιος  αντιμέτωπος με έναν  εξαιρετικά απρόβλεπτο και εξαιρετικά επικίνδυνο ηγέτη. 


Το ερώτημα που πρέπει να ρωτήσουμε τον εαυτό μας είναι τι θα συμβεί την επόμενη μέρα του αποκεφαλισμού; Νομίζω ότι στη Βόρεια Κορέα αυτό είναι ένα τεράστιο άγνωστο».


Μια τρίτη επιλογή είναι συγκεκαλυμμένη δράση, αμερικανικών ειδικών δυνάμεων μαζί με δυνάμεις  της Νότιας Κορέας για να σαμποτάρουν ή να καταστρέψουν βασικές υποδομές, για παράδειγμα, ανατινάζοντας γέφυρες και να εμποδίσουν την εκτόξευση πυραύλων. Η CIA, η οποία θα επιβλέπει αυτές  τις αποστολές και θα έχει την ευθύνη του όλου σχεδίου.


Πέρυσι, η Νότια Κορέα ανακοίνωσε τη δημιουργία ειδικής μονάδας με την ελληνική ονομασία «Spartan 3000» με σκοπό να πραγματοποιήσει επιχειρήσεις πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσα στην Βόρεια Κορέα.


Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτός  σε μονομερείς ενέργειες, εάν η Κίνα δεν «χαλιναγωγήσει τον σύμμαχο της, τότε  η Κίνα δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα της  Βόρειας Κορέας, «εμείς όμως ….θα το λύσουμε .»


Μετά την Συρία θα λυθεί το και το πρόβλημα της Βόρειας Κορέας ή μήπως θα ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.


Τα βίντεο εδώ... εδώ ... κι εδώ...ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Πειτε στον Τραμπ:τσα γιαγκ τσουν τσεν μπιαγκ τσε μπι α κι α γιογκ.Ο Κιμ-Γιονγκ-ουν ειναι η συμπαθεια μου και να τον αφησουν ησυχο.Τσαι γιαγκ ασε γιαγκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο παράφρονας Τραμπ είναι ενας Μεγας υποκριτης και μεγα πιονι των δολοφονων εβραιομασονοσιωνιστων φνιαδων ολου του κοσμου !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ειμαι αποφασισμενος την συγκρουση αυτη να την φωτογραφισω με εγχρωμο φιλμ. Ελπιζω ο κιμ και ο τραμπ να φορανε γραβατες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κατα μανα, κατα κυρη
  Οτι λαλει του λωλοστεφανη. Αναρτηση και σχολια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συνεννοημενα ολα...ψευτικη συγκρουση για να ξαναβαλουν τα κοπαδια στο μαντρι του ο καθενας...αν αντικαταστησετε τον κομμουνισμο με το Ισλααμ..θα παρετε ακριβως τον ψυχροπολεμικο σχεδιασμό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Απαντήσεις
  1. ...ΚΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ , ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ