Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Κοινή Ανακοίνωση Μελισσοκομικών Συλλόγων Νομού Αττικής.
Όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια στην περιοχή Γραμματικού στον δήμο Μαραθώνα προκαλείται μια τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή με ασύλληπτες συνέπειες για την ισορροπία τ ου κλίματος της βορειοανατολικής Αττικής.


Όταν οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου Αττικής, συνειδητοποιήσουν το ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ζωής τους και του Περιβάλλοντος, που συντελείται στο Γραμματικό Μαραθώνα, θα είναι πολύ αργά, όχι μόνον για τις μέλισσες, αλλά όλο τον διατροφικό κύκλο.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ.


Καλλιόπη Σουφλή


 


ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ<ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ>

Κοινή Ανακοίνωση Μελισσοκομικών Συλλόγων Νομού Αττικής
   Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 


Σήμερα 21/04/2017 εκτάκτως συναντήθηκαν οι μελισσοκομικοί σύλλογοι Αττικής με σκοπό την συζήτηση για την προστασία των μελισσοκομικών φυτών και ειδικότερα του Θυμαριού της τελευταίας νομής της προαναφέροντας περιοχής  καθώς και για την πανίδα που εξαρτάται από αυτά τα σημαντικά φυτά.


Όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια στην περιοχή Γραμματικού στον δήμο Μαραθώνα προκαλείται μια τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή με ασύλληπτες συνέπειες για την ισορροπία τ ου κλίματος της βορειοανατολικής Αττικής.


Γι’ αυτό τον λόγο καλούμε όλους τους μελισσοκόμους, όσους σκοπεύουν να ασχοληθούν με την μελισσοκομία καθώς και όλους όσους ενδιαφέρονται για την περιβαλλοντική ισορροπία της περιοχής, να παρευρεθούν στην συγκέντρωση την Κυριακή 07/05/2017  στις 11:00 π.μ. με τα μελισσοκομικά τους οχήματα στην υπό κατασκευή ΧΥΤΑ Γραμματικού, ώστε να διαδηλώσουμε για την αντίθεσή μας σε μία τέτοια οικολογική καταστροφή.
Παρακαλούμε να δώσουμε την πρέπουσα σημασία στο θέμα που αφορά εμάς και τις επόμενες μελισσοκομικές  γενιές δηλώνοντας την παρουσία μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους  ανθρώπους που ανέδειξαν το θέμα και παρευρέθηκαν στην συζήτηση.
 • Τσιμίνης Ισίδωρος Μελισσοκόμος
 • Γκρίτζαλης Αλέξανδρος Μελισσοκομική Αθηνών
 • Κολόμπο Αλέξανδρος Μελισσοκόμος
 • Μπίρρη Παρασκευή Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής
 • Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής
 • Κατσίκης Κων/νος Μελισσοκόμος
 • Παλαιοκώστας Νικόλαος  Πρόεδρος ΔΣ  Μελισσοκομικού Συλλόγου (Κηφήνας)
 • Ακρίβος Προκόπης  Πρόεδρος ΔΣ Μελισσοκομικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Σαρωνικού    (Το Κεντρί )
 • Κοκκίνου Μαρία Πρόεδρος ΔΣ   Μελισσοκομικού Συλλόγου ( Κηφισιά)
 • Χείλ Γιάννης τέως Πρόεδρος ΔΣ  Μελισσοκομικού συλλόγου  (Κηφισιά)
 • Ψαρράς Ιωάννης Πρόεδρος ΔΣ   Μελισσοκομικού Συλλόγου  (Αττικής  μελισσοκομίας)


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ Ε;;ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΩΗ.....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ζήτω η μονσάντο,ζήτω τα χημικά σκεύασματα ψεκασμών,ζήτω το κέρδος,ζήτω η αδιαφορία.

  Άμεσος 3πλασιασμος των βουλευτικών αποζημιώσεων εδώ και τώρα...
  (Σύλλογος πασσών τε βουλευτών)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ