Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Επίθεση στη Συρία - Η μεγάλη στροφή του Τραμπ


Η νέα διακυβέρνηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιούσε στροφή 180 μοιρών ως προς τις προεκλογικές της επαγγελίες. Από την ανοχή του νέου Αμερικανού προέδρου στο πρόσωπο του Μπασάρ αλ Άσαντ στη χειρουργική αλλά εξαιρετικά ισχυρή επίθεση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων κατά ενός συμβόλου του καθεστώτος της Δαμασκού.
Καμία στροφή δεν έκανε ο Τράμπ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ...
ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ.
ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Τι έχει να πει η Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που τον στήριξε;;;
Τι έχουν να πουν τώρα τα χρυσαύγουλα που έβριζαν χυδαία, όποιον διατύπωνε αντίθετη άποψη, γιατί είχε τις γνώσεις να βλέπει το αληθινό πρόσωπο του Τράμπ;;;


Επίθεση στη Συρία - Η μεγάλη στροφή του Τραμπ

 Στις 04.40 το πρωί της Παρασκευής, 1.40 ώρα Γκρίνουιτς, άνοιξαν οι μπουκαπόρτες των δύο αμερικανικών πυραυλοφόρων καταδρομικών που περιπολούσαν στην ανατολική Μεσόγειο και εκτοξεύθηκαν 59 Τόμαχοκ που στόχευαν την αεροπορική βάση στην πόλη Χομς.


Η ασύλληπτη τραγωδία μεταξύ των αμάχων στην περιοχή Ιντλίμπ μετά την αδιανόητη έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών, όπου φυλάσσονταν χημικά όπλα με την ουσία σαρίν, αποτέλεσε το «κλειδί» για τη θεαματική στροφή της εξωτερικής πολιτικής που μέχρι πρότινος επαγγελλόταν ο Ντόναλντ ΤραμπΗ βάση ισοπεδώθηκε με ελάχιστες απώλειες σε ανθρώπους. Το μήνυμα, ωστόσο, ήταν σαφές. 


Η νέα διακυβέρνηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιούσε στροφή 180 μοιρών ως προς τις προεκλογικές της επαγγελίες. Από την ανοχή του νέου Αμερικανού προέδρου στο πρόσωπο του Μπασάρ αλ Άσαντ στη χειρουργική αλλά εξαιρετικά ισχυρή επίθεση των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων κατά ενός συμβόλου του καθεστώτος της Δαμασκού.


Η αμερικανική κυβέρνηση φρόντισε να στοχεύσει μία περιοχή όπου δεν δραστηριοποιούνται οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, έτσι ώστε να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο άμεσης εμπλοκής των Αμερικανών με τις παρούσες επί του συριακού εδάφους ρωσικές δυνάμεις. Επελέγη ένας στόχος, η Χομς, η οποία έχει επανέλθει στον πλήρη έλεγχο του καθεστώτος Άσαντ εδώ και λίγους μήνες.

Το Ισραήλ χειροκρότησε ευθύς αμέσως την για πρώτη φορά ανάληψη στρατιωτικής πρωτοβουλίας από τις ΗΠΑ κατά του Άσαντ. Ανάλογη στάση και με ίσως μεγαλύτερο ενθουσιασμό κράτησε η Άγκυρα, η οποία έθεσε την Τουρκία στη διάθεση των συμμαχικών δυνάμεων που μάχονται το καθεστώς Άσαντ από τη μία αλλά και το ISIS.

Όμως, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην πρώτη επίσημη αντίδραση του ρωσικού παράγοντα. Η Μόσχα καταδίκασε βεβαίως την επίθεση, προειδοποίησε για τον κίνδυνο επιδείνωσης των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων, αλλά ταυτόχρονα, διά στόματος του εκπροσώπου της προεδρίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δηλαδή του Πούτιν, άφησε περιθώριο για περαιτέρω ερμηνείες.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ για πρώτη φορά δήλωσε πως η υποστήριξη της Μόσχας στη Δαμασκό δεν είναι άνευ όρων και πως στη ζοφερή πραγματικότητα τόσο παγκοσμίως όσο και στην Εγγύς Ανατολή δεν είναι δυνατό να υπάρξει ποτέ μία άνευ όρων στήριξη. Αυτή η επίσημη τοποθέτηση θα αποτελέσει τις επόμενες ημέρες το κυρίαρχο θέμα συζήτησης μεταξύ των επιτελείων των δυτικών χωρών όσον αφορά στη μελλοντική συμπεριφορά της Ρωσίας στο εγχείρημα ξαναμοιράσματος της Εγγύς Ανατολής για πρώτη φορά από το 1916 και τη Συνθήκη Σάικς-Πικό.

Τα χημικά όπλα και το απόλυτο άλλοθι

Η ασύλληπτη τραγωδία μεταξύ των αμάχων στην περιοχή Ιντλίμπ μετά την αδιανόητη έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών, όπου φυλάσσονταν χημικά όπλα με την ουσία σαρίν, αποτέλεσε το «κλειδί» για τη θεαματική στροφή της εξωτερικής πολιτικής που μέχρι πρότινος επαγγελλόταν ο Ντόναλντ Τραμπ.


Είναι προφανές πως πολλά συνέβησαν στον Λευκό Οίκο τις τελευταίες λίγες εβδομάδες από τότε που ο Τραμπ ανέλαβε την εξουσία. Στην Αμερική η μέθοδος ελέγχου των εξουσιών ονομάζεται «checks and balances».

Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει την εξισορρόπηση των προσωπικών στρατηγικών, των επιμέρους τακτικών κινήσεων και κυρίως την εξισορρόπηση των προσωπικών φιλοδοξιών όσων ασκούν εξουσία αλλά και των οικονομικών και θεσμικών λόμπι που την περιβάλλουν. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η αιφνιδιαστική αλλαγή πλεύσης της Ουάσινγκτον, την οποία -όλως περιέργως- εντοπίζουν στα σημερινά τους δημοσιεύματα όλες οι σοβαρές και έγκυρες ευρωπαϊκές εφημερίδες, από τη γαλλική «Le Monde» έως τον βρετανικό «Guardian» και από την «Die Welt» έως την ιταλική «La Repubblica».

Μένει να εξηγηθεί το πώς συνέβη ο χημικός όλεθρος στην επαρχία Ιντλίμπ. Η παγκόσμια κοινή γνώμη προφανώς θα περιμένει για πολύ, παρά το γεγονός ότι τα υφιστάμενα τεχνολογικά μέσα είναι τέτοια που θα επέτρεπαν ανά πάσα στιγμή να αποκαλυφθεί πώς και πότε και από ποιους προκλήθηκε η έκρηξη στην επίμαχη αποθήκη πυρομαχικών.

 

Η επόμενη ημέρα
 

Κανείς δεν θα πρέπει να αμφιβάλει ότι εντός των επομένων εβδομάδων το πολεμικό θέατρο της Εγγύς Ανατολής θα πάρει φωτιά. Η αναμενόμενη πτώση της Μοσούλης, η σχεδιαζόμενη εκστρατεία κατά της πρωτεύουσας των τζιχαντιστών Ράκα στη Συρία, η διαφαινόμενη τουρκική πολεμική επιθετικότητα κατά των Κούρδων στην περιοχή Κιρκούκ του Β. Ιράκ, αλλά και οι πραγματικές βλέψεις του ρωσικού και του ιρανικού παράγοντα στην περιοχή, αποτελούν εκκρεμότητες πολύ σοβαρές, οι οποίες πλέον τίθενται στο τραπέζι. 


Τo ερώτημα είναι εάν η στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ στη Συρία θα επιταχύνει ή θα επιβραδύνει αυτές τις διαδικασίες.

Και ποιες είναι αυτές;

Κατά τους διεθνείς αναλυτές, τόσο το Ιράκ όσο και η Συρία βρίσκονται προ του ενδεχομένου της πολυδιάσπασης: τριχοτόμησης του Ιράκ (Kούρδοι, σουνίτες, σιίτες) και τουλάχιστον τριχοτόμησης επί του εδάφους της σημερινής Συρίας (Kούρδοι, σιίτες-αλεβίτες, σουνίτες). 


Κάθε εθνοτική και θρησκευτική οντότητα που αναφέρεται περιβάλλεται από συγκεκριμένες συμμαχίες. 

Το Ιράν με τους αλεβίτες και τους σιίτες, οι αραβικές χώρες με τους σουνίτες, οι Αμερικανοί-δυτικοί με τους Κούρδους.


Σε αυτή τη σκακιέρα, δύο χώρες επιχειρούν είτε να κερδίσουν είτε να αποφύγουν απώλειες. 

Η πρώτη χώρα είναι τo Ισραήλ, που επιθυμεί και προσδοκά στη μείωση της επιρροής του Ιράν σε αυτήν την περιοχή, και η δεύτερη χώρα η Τουρκία, η οποία επιδιώκει τη μείωση της επιρροής και ελέγχου των συνόρων της στα νότια και νοτιοανατολικά σύνορά της. Αστάθμητος παράγων η Τουρκία εν όψει δημοψηφίσματος, με πολεμικές κραυγές να ακούγονται ήδη στην Άγκυρα περί προσεχούς πολεμικής εκστρατείας της στην περιοχή του Κιρκούκ. 

Μία περιοχή στην οποία ζουν Τουρκομάνοι που αποτελούν όμως μικρή μειοψηφία και όπου υπάρχουν πετρέλαια. ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. Ναι ανεβασε μας κι αλλον Ζουγκλα.

  "Ψαχνουν να βρουν ΠΟΥ επεσαν 36 Τομαχωκ......."
  Λες να 'πεσαν "κατα λαθος" στην χαβουζα; και τα οβρια να την κανουν παπια τη δουλεια; και να ψαχνονται;
  Ολοκαυτωμα...Ολοκαυτωμα.....Ολοκαυτωμα


  Ο Τραμπας ειναι πονηρος κι αυτα που κανει μη τα τρωωωωωωωωωωωωωωως......

  https://www.youtube.com/watch?v=jNO6SsgD0RQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι τόσος ο εγωισμός σου, που ποτέ δεν θα παραδεχθείς πως εξαπατηθήκατε από τον Τράμπ...
   Ξέρεις κάτι; Το "συγνώμη, λάθος που πίστεψα σ' αυτό το οβραίικο αρχίδι, και λυπάμαι που σε έβριζα όταν τα έγραφες", δείχνει ΑΝΤΡΙΣΜΟ.
   Αλλά θα μου πεις... ψύλλο στ' άχυρα, γυρεύω.

   Διαγραφή
  2. Μωρε αλλα γυρευεις εσυ, αλλα το προβλημα σου ειναι οτι δεν θα τα εχεις ποτε.
   ΥΓ. Λυσσαξες παλι με την Χρυση Αυγη και τα χρυσαυγουλα.
   Τοσο πια απωθημενο σου μεινε;

   Διαγραφή
  3. Μια συγνώμη, γύρευα... και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
   Δεν έχω απωθημένα με την Χρυσή Αυγή... εσύ έχεις κόλλημα.

   Διαγραφή
 2. Γιατι ρε παιδια ποιος περιμενε απ τον Τραμπ;Ετσι γλυκος δεν ηταν και ο Ομπαμα στην αρχη;Αφου ολοι το ξερουμε οτι 300 οικογενειες κυβερνουν τον Πλανητη και εχουν τα δυο τριτα του πλουτου της γης.Οι ''Πλανηταρχες''ειναι εικονικοι.'
  Πρεπει να αρχισουμε σιγα σιγα να βγαινουμε απ το σπηλαιο του Πλατωνα ολοι.(αφειερωμενο σε ολα τα ρομαντικα πλασματα που πιστευουν ακομη σε ηγετες)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "Τι έχει να πει η Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που τον στήριξε;;;"
  Έχετε μία περίεργη εμμονή με την Χ.Α., όπως ακριβώς και το "Συνταγματικό τόξο", αλλά με μία αντιστροφή: οι συνταγματο-τοξικοί κατηγορούν για τα πάντα - κυρίως φανταστικά, μιας και πραγματικά δεν υπάρχουν - την Χ.Α. (ακόμη και για το ότι ούρησε στραβά κάποιος λαθραίος) ενώ εσείς κατηγορείτε την Χ.Α. επειδή δεν λύνει όλα τα στραβά κι ανάποδα.
  Τυγχάνω τακτικός επισκέπτης (και σχολιαστής) του ιστολογίου σας και θα ήθελα - κάποια στιγμή - να δω να δημοσιεύετε τα "στοιχεία" που έχετε στην διάθεσή σας, ή τουλάχιστον να αναφέρετε συγκεκριμένα πραγματάκια, βάση των οποίων καταφέρεστε κατά της Χ.Α.
  Για παράδειγμα, οι γενικόλογες αιτιάσεις σας πως η Χ.Α. είναι "συστημικό κόμμα" δεν μπορούν να σταθούν διότι η αντιμετώπιση που έχει η Χ.Α. δεν συνάδει με αυτήν ενός "συστημικού" κόμματος (φυλακίσεις, αποκλεισμός, αντισυνταγματική συμπεριφορά από τους συνταγματο-τοξικούς εντός κι εκτός Βουλής, στημένα κατηγορητήρια από τους Σαμαρόδουλους, δολοφονικές επιθέσεις, κόψιμο χρηματοδότησης, δολοφονία μελών, ..., ..., ...).
  Δηλαδή, πόσων συστημικών κομμάτων την ηγεσία την είδατε να οδηγείται στις φυλακές και μάλιστα με ανύπαρκτες κατηγορίες;
  Πόσες δολοφονίες μελών άλλων κομμάτων έχετε δει;
  Πόσες φορές έχετε δει να κόβετε η χρηματοδότηση σε συστημικά κόμματα;
  Πόσες φορές έχετε δει να κλέβουν θέση αντιπροέδρου της Βουλής από συστημικό κόμμα;
  Πόσες φορές έχετε δει να κομπάζουν υπουργοί ότι "δεν απαντούμε σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις" άλλων συστημικών κομμάτων;
  Πόσες φορές έχετε δει αντίστοιχες χρυσαυγειάδες κατά άλλων συστημικών κομμάτων;
  Πόσες φορές έχετε δει άλλα συστημικά κόμματα να αποκλείονται ακόμη και από την δημόσια Ρ/Τ;
  Πόσες φορές έχετε δει να ακτοξεύονται τόνοι λάσπης και προστυχιάς κατά συστημικού κόμματος;
  Πόσες φορές είδατε αρχηγούς συστημικών κομμάτων να αποκλείονται παράνομα και αντισυνταγματικά από κοινοβουλευτικές και πολιτειακές διαδικασίες;
  ...είναι μακρύς ο κατάλογος...
  .
  Δηλαδή όλ' αυτά που γίνονται κατά της Χ.Α. και των μελών και φίλων της Χ.Α., δίνουν τον ορισμό του "συστημικού κόμματος"; Και, τελικά τελικά, που ακριβώς διαφωνείτε με αυτά που λέει η Χ.Α.;
  Στοιχεία, κ. Σουφλή, στοιχεία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και μόνο το γεγονός, ότι ο αρχηγός σας είναι σατανιστής, μου αρκεί.
   Όσο για τα υπόλοιπα, πειράζει που δεν εμπιστεύομαι την ηγεσία της;;;

   Ανεξάρτητα απ' αυτά, από την στιγμή που είναι αποκλεισμένη από τα δημόσια ΜΜΕ, το θεωρώ αντιδημοκρατικό... όπως και τα μέτρα που έχουν ληφθεί εναντίον της.

   Αναρωτηθήκατε όμως, μήπως ολο αυτό το σκηνικό, έχει στηθεί επί τούτοις, για να την κάνει στα μάτια του λαού, πιο "συμπαθή";

   Απάντηση για την εύνοια προς τον Τραμπ, δεν δώσατε...
   Φάτε τον τώρα στην μούρη.

   Μου απαγορευετε να έχω την προσωπική μου άποψη;
   Εσείς μπορείτε να εμπιστεύεστε την Χ.Α.
   Εγω, όχι.

   Διαγραφή
  2. Καλα μ' αυτο το ......"Αναρωτηθήκατε όμως, μήπως ολο αυτό το σκηνικό, έχει στηθεί επί τούτοις, για να την κάνει στα μάτια του λαού, πιο "συμπαθή"; το τερματιζεις.

   Σφαξε με Καλλιοπη ν' αγιασω.
   Ρε τι αλλο θ' ακουσουμε δω μεσα;

   Διαγραφή
  3. Τα άλλα που έγραψα, τα πήδησες...
   Ρε, γιατί δεν έρχεσαι να με πείσεις, αφού σε κόφτει τόσο πολύ να γίνω χρυσαυγίτισσα;
   Ούτε δυο ώρες δεν θυσιάζεις, για να με πείσεις... ή να σε πείσω περί του αντιθέτου;

   Δεν θέλω να σε σφάξω... άλλο θέλω να σου κάνω...

   Να σου σπάσω το κεφάλι με το γουδοχέρι και μετά να σε μαγειρέψω με κρεμμυδάκια και να πάω να ταϊσω τους ... λαθροεισβολείς... τουλάχιστον δέκα, θα ψοφήσουν... και θα με βραβεύσουν μετά οι... χρυσαυγίτες... χαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  4. "Αναρωτηθήκατε όμως, μήπως ολο αυτό το σκηνικό, έχει στηθεί επί τούτοις, για να την κάνει στα μάτια του λαού, πιο "συμπαθή";"
   κ. Σουφλή, αυτό το βαθειά "φιλοσοφημένο" ερώτημα, νομίζετε ότι αντέχει σε λογική επεξεργασία; Εάν ναι, τότε ... πάω πάσο... (για τον ίδιο λόγο δεν σχολιάζω και τα περί "σατανιστή" αρχηγού). Επίσης, είδα πως κι εσείς μια χαρά τα "πηδήσατε" αυτά που έγραψα...
   .
   Όσο για τον Τραμπ, αν και διαφώνησα εξ αρχής μ' αυτήν του την κίνηση, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να τον κρίνουμε - τουλάχιστον εγώ· εσείς πιστεύω πως θα ήσασταν πιο ήσυχη εάν είχε εκλεγεί η Κίλλαρυ.
   .
   Και στο κάτω κάτω της γραφής, εγώ έχω διαλέξει πλευρά, την υποστηρίζω και δεν κάθομαι απλώς να κλαίω την μοίρα μου. Εσείς μπορείτε να περιμένετε τους (άφαντους) ιππότες και - απλώς - να σιχτιρίζετε...
   Καλώς ή κακώς πρέπει ο καθένας μας να λάβει θέση ευθαρσώς - δυστυχώς έχουμε πόλεμο και οι αφορισμοί από μόνοι τους ΔΕΝ αρκούν...

   Διαγραφή
  5. Μπορείτε να πιστεύετε στην Χ.Α. Δικαίωμά σας.
   Δεν σας δίνω το δικαίωμα να γράφετε ότι στήριξα την Κλίντον. Άλλωστε τα σχόλιά μου στα θέματα αυτά, αποδεικνύουν περίτρανα ότι ούτε την Κλίντον στήριξα, ουτε τον Τραμπ.
   Τώρα, αν εσείς, θέλετε να τα παρερμηνεύετε και να τα διαστρεβλώνετε, το κουβαδάκι σας και σ' άλλη παραλία.
   Εδώ, δεν είστε ευπροσδεκτοι.

   Δικαίωμά μου, να περιμένω και να προσδοκώ σ' ένα καθαρά πατριωτικό κόμμα κι όχι σε ένα κόμμα που έχει για αρχηγό του έναν αποδεδειγμένα σατανιστή.

   Οσο για το... "φιλοσοφημένο μου ερώτημα", ο χρόνος, είναι ο καλλίτερος για να αποδείξει πόσο... "πατριωτικό" είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής...προς το παρόν, πεταει κορώνες... λεκτικές...

   Γι αυτό άλλωστε και δεν το εμπιστεύεται ο κάθε νοήμων πολίτης.

   Διαγραφή
 4. "Αναρωτηθήκατε όμως, μήπως ολο αυτό το σκηνικό, έχει στηθεί επί τούτοις, για να την κάνει στα μάτια του λαού, πιο "συμπαθή";"
  .
  Αυτό το "φιλοσοφικό" ερώτημα, νομίζετε ότι αντέχει σε λογική επεξεργασία; Εάν ναι, τότε ... πάω πάσο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗ Χ.Α;;;;ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ..ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΧΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΑΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Η ΧΑ. .....ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΨΕ.ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΚΑΝΕ,ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ Η Χ.Α...ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ Χ.Α. ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ