Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Ο σιωνιστής Τράμπ θα διαλύσει την Ευρώπη και θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. ... Πόσο προφητικός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 30 Νοεμβρίου, μου είχε στείλει το άρθρο του... 
Λοιδωρηθηκε, χλευάστηκε από την πλειοψηφία των σχολιαστών, ο συντάκτης...(μ' ένα κλικ πάνω στην πηγή στο τέλος της ανάρτησης, διαβάστε τα σχόλια που είχαν γραφτεί... αξίζει τον κόπο).

Σήμερα, μετά την επέμβαση του Τραμπ στη Συρία, αποδεικνύεται προφητικός και σωστός στις θέσεις του.

Κρατείστε το άρθρο, γιατί θα επαληθευθεί και στα υπόλοιπα... δυστυχώς...


Καλλιόπη Σουφλή

 Κάποια πράγματα, δεν θέλουν πολύ μεγάλη σκέψη... είναι απλά...
  Ανέκαθεν η ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν απλή και μπροστά μας... ΕΜΕΙΣ δεν θέλουμε να την δούμε, κρυμμένοι πίσω από πολιτικά, ιδεολογικά και θρησκευτικά προπετάσματα...
  Το ΕΓΩ μας, αρνείται να την δει καταπρόσωπο... ακόμα κι όταν κάποιοι μας μιλούν με επιχειρήματα.
 
Καλλιόπη Σουφλή


Καποια πραγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα όσο παρακολουθείς καθημερινά την ειδησιογραφία από το ίντερνετ, τον μεγάλο εχθρό του σιωνισμού. 

Πολλά λέγονται και πολλά γίνονται ήδη γύρω από την εκλογή Τράμπ. 

Το σίγουρο όμως είναι ότι
η Κλίντον ήταν ‘’καμένο χαρτί’’ εσκεμμένα προκειμένου να αναδεχθεί αυτός. 

Έπρεπε ο νέος πρόεδρος να έχει διαφορετικές ιδέες και συμπεριφορά σε καποια θέματα και πολιτικές από αυτές που εφάρμοσε η Κλίντον στην κυβέρνηση Ομπάμα όπου θα δημιουργηθεί σύγκρουση … όπως η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ξαφνικά η Κλίντον γίνει καλά από την ασθένεια της… μια ασθένεια χρήσιμη , και ίσως πλασματική, προκειμένου  να την παρουσιάσουν τρωτή έναντι του πολιτικού αντιπάλου της. 

Παρακάτω θα επιχειρήσουμε μια υποκειμενική προσέγγιση με όσο το δυνατόν περισσότερα γεγονότα με σκοπό να προσεγγίσουμε πιθανές γεωπολιτικές κινήσεις σε συνδυασμό με τον νέο πρόεδρο της Αμερικής.Ξεκινάμε θεωρώντας καποια πραγματα ως αποδειγμένα άρα και δεδομένα. 

Κανένας πολιτικός στην Αμερική (και όχι μόνο) δεν μπορεί να αναρριχηθεί στην εξουσία αν δεν είναι κάτω από τον πλήρη έλεγχο και τις εντολές του σιωνισμού. Αλλιώς τον καταστρέφουν εν τη γενέσει

Η NSA η CIA η MOSSAD, MI16  κλπ παίζουν αυτό ακριβώς το λόγο. 
Συλλέγουν ασταμάτητα πληροφορίες για όλους και αν κάποιος γίνει επικίνδυνος καταστρέφεται ενώ αν γίνει χρήσιμος χειραγωγείται. 
Πάντα προωθούν τους χειραγωγήσιμους για ευνόητους λόγους. 

Χρήμα έχουν άφθονο μιας και αυτοι το παράγουν μέσω της FED και της ΕΚΤ που έχουν δημιουργήσει. 
Παράγοντας και ελέγχοντας το χρήμα σημαίνει ότι χειραγωγούν και τις αγορές – χρηματιστήρια πράγμα το οποίο έχουμε εμπεδώσει καλά και εμείς στην Ελλάδα αναγνωρίζοντας ότι είναι όπλο ικανό να καταστρέψει χώρες για πλάκα! 

Αφού λοιπόν οικονομικά προς το παρόν μπορούν και κάνουν ότι θέλουν , και αφού προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Τράμπ είναι ο ‘’κακός’’ ενώ η Κλίντον που έχασε η ‘’καλή’’ , πως ανέβασαν μετα την εκλογή του Τράμπ τον δείκτη Dow Jones στις 19.000 μονάδες που αποτελεί το υψηλότερο σημείο όλων των εποχών; 
Και μαλιστα τη στιγμη που η κρίση χρέους παγκοσμίως απειλεί με οικονομικό Αρμαγεδώνα όλη την υφήλιο ; 

Αυτό δεν αποτελεί ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του και στην αμερικανική οικονομία; 
Δεν σημαίνει κατά κάποιο τρόπο καλωσόρισμα στην παγκόσμια διακυβέρνηση με τις ευλογίες του σιωνισμού; 
Αν πράγματι ήταν εχθρός τους , και αν υποθέσουμε ότι παρόλα αυτά κατάφερνε να εκλεγεί, δεν θα γκρέμιζαν τις αγορές την άλλη μέρα προκειμένου να τον αποδεκατίσουν; 
Είναι τοσο φανερό! 

Ένα γεγονός που επαληθεύει αδιαμφισβήτητα τα παραπάνω είναι και οι συναντήσεις του Τράμπ με τον Χένρυ Κίσινγκερ , και πριν και μετα την εκλογή του, για τον οποίο μαλιστα έχει δηλώσει ότι νιώθει  «τεράστιο σεβασμό για τον Δρ Κίσινγκερ και εκτιμά τον μοιράζεται πολλές  σκέψεις του μαζί του.» ! 

Με λίγα λόγια είναι ομοϊδεάτης και θαυμαστής του αρχιμασόνου Κίσινγκερ και επομένως της παγκοσμιοποίησης στην οποία ο Χένρυ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο παρασκηνιακά και όχι μόνο. 

Όμως, η γελαστή φράντζα , έχει αναπτύξει και συγγενικούς δεσμούς με τον εβραϊσμό , άρα και τη μασονία, μιας και η κόρη του είναι παντρεμένη με πάμπλουτο εβραίο και έχει ασπαστεί και την εβραϊκή θρησκεία. 
Υπάρχουν μαλιστα φήμες ότι ο γαμπρός του θα καταλάβει και κάποιο σημαντικό πόστο στην μελλοντική κυβέρνηση.Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις εξελέγη ήταν να μιλήσει αρνητικά για τους μετανάστες στην Αμερική, και  αντίθετα να μιλήσει μέσω συνεργάτη του (Mike Pence) με θερμά λόγια για τους χριστιανούς…. 

Χμ….. Αυτό δεν μοιάζει λίγο σαν ερεθισμός των δυο αντίθετων πόλων; 

Δεν δείχνει ότι επιδιώκεται μια πόλωση; 

Στη συνέχεια μίλησε με θερμά λόγια για την Τουρκία και την σημασία της για την Αμερική ….. την Τουρκία που αυτοπροσδιορίζεται σαν προστάτης του ισλαμισμού. 

Την Τουρκία που στηρίζει την  ISIS και που έχει εισβάλει παράνομα σε δυο χώρες και μαζί με την Κύπρο μας τρεις…. 

Αυτό δεν είναι συνέχιση της πολιτικής Ομπάμα για τους δρόμους των αγωγών ; 

Αυτό δεν αποτελεί συνέχεια της μέχρι τώρα πολιτικής της Αμερικής;
Στο ευρωπαϊκό μέτωπο ο Τράμπ δείχνει να επιταχύνει την πολιτική του σιωνισμού γύρω από την παγκόσμια διακυβέρνηση επιταχύνοντας προς τον εμφύλιο και την διάλυση της Ευρώπης. 
Δήλωσε ότι θα επικεντρωθεί στα προβλήματα της Αμερικής και ότι ΔΕΝ θα συνεχίσει την ίδια πολιτική του προκάτοχου του στην ευρωπαϊκή ένωση. 

Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο αφήνει εκτιθέμενους στους λαούς τους όλους  ευρωπαίους πολιτικούς δούλους του σιωνισμού  που μέχρι τώρα εκτελώντας τις διαταγές του σιωνισμού τους  κατακρεούργησαν οικονομικά, πολιτικά, ηθικά, θρησκευτικά, πληθυσμιακά και ιστορικά με σκοπό τη δημιουργία πολιτικής αστάθειας.  

Ταυτόχρονα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια ειδήσεις για προβοκάτσιες ευρωπαϊκών κυβερνήσεων (Γαλλία) στα ευρωπαϊκά τρομοκρατικά χτυπήματα πράγμα που σημαίνει ότι οι πολίτες δεν θα εμπιστεύονται , όσοι κουτοί εξακολουθούσαν,  τις κυβερνήσεις τους. 
Στόχος και πάλι η πολιτική αστάθεια…. 

Πολύ σημαντική επίσης ήταν η δημόσια παραδοχή του ότι ήταν τεράστιο λάθος της Αμερικής να βομβαρδίσουν τους σέρβους. 

Πέρα από τη φανερή προσπάθεια του να αποσπάσει τους σέρβους από το άρμα της Ρωσίας, όλοι ξέρουμε φυσικά το ρόλο που έπαιξαν οι γερμανοί, και εξακολουθούν να παίζουν , στα βαλκάνια και στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. 
Αυτό αποτελεί ακόμα ένα καρφί στο φέρετρο της Γερμανίας. 
Στόχος και πάλι η πολιτική αστάθεια.  

Ο Ομπάμα διακριτικά τον βοηθά προς την κατεύθυνση της πόλωσης μεταξύ των ευρωπαϊκών εταίρων, όπως μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, καθώς πιέζει, υποκριτικά φυσικά, για κούρεμα του ελληνικού χρέους γνωρίζοντας ότι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. 
Και αυτή η ενέργεια ενισχύει τη σύγκρουση Αμερικής – Γερμανίας αλλά και αυξάνει την ένταση μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Στόχος και πάλι η πολιτική αστάθεια αλλά και η συνοχή των εταίρων… 

Στην ίδια συχνότητα είναι και οι δηλώσεις Ομπάμα από την Γερμανία για την συνέχιση της παγκοσμιοποίησης όταν γνωρίζει ότι τουλάχιστον ο Ευρωπαϊκός Νότος σφαδάζει κάτω από αυτή την πολιτική….  

Στο μεταξύ η εκκρεμότητα γύρω από τα πρόστιμα και τις αγωγές εναντίων της Deutsche Bank παραμένουν σε εκκρεμότητα και πλήρη ισχύ…. ένα περίστροφο οπλισμένο και έτοιμο να διαλύσει το ευρώ, τον ανταγωνιστή του δολαρίου, και την Ευρώπη και όχι μόνο….  

 Στόχος όλων αυτών φαίνεται ότι είναι η αποδόμηση του ευρωπαϊκού πολιτικού συστήματος , και ειδικά της ηγέτιδας Γερμανίας , και τελικά τη διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης.

Η Τουρκία τις τελευταίες μέρες έχει αυξήσει τις φραστικές επιθέσεις κατά τις Γερμανίας . 

Μήπως έχει ενθαρρυνθεί και από τον Τράμπ για τον ίδιο σκοπό; 

Μήπως με το πρόσχημα του νέου πρόεδρου επιχειρείται μια επαναπροσέγγιση με την Τουρκία αλλά και αφορισμός της συμπεριφοράς της κυβέρνησης Ομπάμα για τις επιλογές και ενέργειες της γύρω από την Τουρκία αλλά και προσωπικά του Ερντογάν (πραξικόπημα) ; 

Μαλιστα έγινε και παρασκηνιακή συνάντηση συνεργατών του Ερντογάν με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Τράμπ στρατηγό Μ.Φλίν ο οποίος λέγεται ότι χρηματίζεται από τον Ερντογάν αλλά και θα γίνει ο νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ!  

Και γιατί έγινε στο παρασκήνιο και όχι φανερά;

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γερμανία μπλέκει στα πόδια της Αμερικής στο ζήτημα της μοιρασιάς των κοιτασμάτων του Αιγαίου θεωρώντας ότι είναι ισχυρή αρκετά πια και θέλοντας να απελευθερωθεί από την αμερικανική μπότα. 

Μήπως λοιπόν ο Ερντογάν πήρε το πράσινο φως από την Αμερική για να συγκρουστεί ; 

Μήπως οι Αμερικανοί τους έταξαν μερίδιο από τα κοιτάσματα , αλλά και ελληνικά εδάφη, προκειμένου πρώτον να αποδεχτεί τη δημιουργία κουρδικού κράτους, και δεύτερον να συγκρουστεί με την Ευρώπη – Γερμανία με σκοπό  να απελευθερώσει τα εκατομμύρια των μεταναστών που περιμένουν στο έδαφος της  δημιουργώντας έτσι εσκεμμένα χάος στην Ευρώπη ενεργοποιώντας την διάλυση της; 

 Ήδη διαφαίνεται ότι ο Ερντογάν θέλει να διαλύσει τη συμφωνία στο μεταναστευτικό.  

Σε περίπτωση που αυτό πραγματοποιηθεί τότε το χάος στην Ευρώπη είναι σίγουρο όπως και η απόλυτη εμφάνιση και επικράτηση όλων των εθνικών ακροδεξιών δυνάμεων με βέβαιη πια την ένοπλη σύγκρουση παντού.
Η δημιουργία του ευρωστρατού με πρωτοβουλία της Γερμανίας και της Γαλλίας είναι σίγουρα άλλο ένα στοιχείο (στοιχειό για αμερικανούς..) που επιταχύνει τις αμερικανικές ενέργειες προς την κατεύθυνση διάλυσης της Ευρώπης μιας και η δημιουργία του θα υποβάθμιζε το ΝΑΤΟ με σταδιακή αποχώρηση των ευρωπαϊκών κρατών από αυτό και τη δημιουργία ακόμη ενός αντιθέτου πόλου στα αμερικανικά συμφεροντα μετα από αυτόν της Ρωσίας και της Κίνας.  
Αυτός ο λόγος ειδικά εκτιμώ ότι είναι και ο πλέον σημαντικός για τους αμερικανούς. 

Οι γερμανοί πιέζουν έντονα προς τη δημιουργία του ως αντιστάθμισμα και άμυνα απέναντι στην ακραία ισλαμική απειλή αλλά την , κατά τη γνώμη τους , απειλητική συμπεριφορά της Ρωσίας. 

Δηλαδή οι γερμανοί από τη μια εισάγουν με κάθε τρόπο λαθρομετανάστες σε όλη τη Ευρώπη και κατόπιν λόγω της συμπεριφοράς και των ενεργειών τους ζητά ευρωστρατό  αλλά και ευρωαστυνομία προκειμένου να μας ‘’προστατέψει’’ από αυτούς!  
Η απόλυτη παράνοια των πολιτικών ,αλλά και η απόλυτη βλακεία των πολιτών που εξακολουθούν να τους εμπιστεύονται, η μήπως το σχέδιο των γερμανών για τη δημιουργία του Δ Ράιχ;Παρατηρήσαμε σε όλη την Αμερική αλλά και την Ευρώπη τα ΜΜΕ να τάσσονται αρνητικά προς την εκλογή Τράμπ και μαλιστα στην Αμερική με ακραίο τρόπο όπως διαδηλώσεις κλπ. Μαλιστα σε πολλές περιπτώσεις η εχθρότητα και η ένταση των σχολιασμών από δημοσιογράφους και πολικούς προκαλούσαν και ερωτηματικά. 

Μετα από μερικές μέρες άρχισε να ξεκαθαρίζει , τουλάχιστον για εμένα , και ο λόγος …. Μετρήθηκε ότι αυξήθηκε η εμπιστοσύνη των Αμερικανών στον Τράμπ μετά τις εκλογές. 
Οι πολίτες βλέποντας τη λύσσα και τη μανία των ελεγχόμενων ΜΜΕ κατά του Τράμπ πίστεψαν ήδη ότι πράγματι πρεπει να είναι επαναστάτης αλλά και ο ‘’καλός’’ πολιτικός που θα τους γιατρέψει όλες τις πληγές που άνοιξαν οι προηγούμενοι. 

Ο σιωνισμός γνωρίζει καλύτερα από όλους μας την ψυχολογία και τη χειραγώγηση της μάζας και το έχει αποδείξει…..Είναι γνωστό ότι ο σιωνισμός λειτουργεί με ένα αρκετά απλό σχέδιο όταν θέλει να πετύχει ένα στόχο. 
Δημιουργεί το πρόβλημα και όταν όλοι το νιώσουν τότε τους παρουσιάζει τη λύση που είναι και αυτό ακριβώς επιθυμεί να επιβάλει. 

Ας κάνουμε λοιπόν κάποιες εκτιμήσεις με βάση όλα τα παραπάνω.Το προεκλογικό προφίλ του Τράμπ όπως και η μετεκλογική αρνητική προπαγάνδα εναντίον του έγινε από τον σιωνισμό με σκοπό να φανεί στα ματιά των πολιτών ως επαναστάτης, πατριώτης αλλά  και διαφορετικός από τους προηγούμενους και πολέμιος του μέχρι τώρα συστήματος που έχει καταστρέψει τους πολίτες της Αμερικής αλλά και την ίδια τη χωρα. 

Έτσι άφησαν να πιστεύει το πόπολο ότι επέλεξε με τσαμπουκά και ‘’δημοκρατικά’’ ένα εχθρό του συστήματος και πατριώτη πολιτικό συσπειρώνοντας τους γύρω από αυτόν. 

Έτσι με αυτό τον τρόπο οι πολίτες θα υπακούουν και θα εμπιστεύονται περισσότερο τις αποφάσεις του αλλά ταυτόχρονα θα εκτονωθεί και η οργή τους για τους προηγούμενους προέδρους. 

Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι είναι άνθρωπος του σιωνισμού που θα συνεχίσει την πολιτική της Παγκοσμιοποίησης.Στόχος της αμερικανικής πολιτικής γνωρίζουμε ότι είναι η παγκοσμιοποίηση. 
Επομένως θέλουν να επιβάλουν μια κυβέρνηση, ένα νόμισμα , μια θρησκεία και τσιπάρισμα – έλεγχο του πληθυσμού. 

Διαλύοντας την ευρωπαϊκή ένωση θα φέρουν το απόλυτο οικονομικό χάος και την οικονομική καταστροφή των πολιτών της (το πρόβλημα) όποτε θα μπορέσουν μετα εύκολα να παρουσιάσουν τη ‘’λύση’’ …. ένα νέο ψηφιακό νόμισμα για όλους…. τους τσιπαρισμένους .   

Βάζοντας φωτιά στους λαθρομετανάστες και προωθώντας ανεξέλεγκτα μέσω Τουρκίας εκατομμύρια μεταναστών θα φέρουν το χάος και την ένοπλη σύγκρουση μέσα στα ίδια τα ευρωπαϊκά κράτη συγχρόνως με την επικράτηση ακροδεξιών δυνάμεων. 
Τότε θα προσφέρουν τη ‘’λύση’’ ….. τσιπάρισμα σε όλους για ‘’ασφάλεια’’ και ‘’ειρήνη’’ αλλά και διακυβέρνηση από τη ‘’μαμά’’ Αμερική ….. τον ‘’βράχο’’ της ‘’δημοκρατίας’’ και της δύναμης ! 

 
Να θυμίσω εδώ ειδικά για την Ελλάδα ότι τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής αποφυλακιστήκαν αμέσως μόλις έκανε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και λίγο μετα άρχισαν να εισρέουν στη χωρα τα καραβάνια των ‘’καημένων μεταναστών’’… οι δυο αντίθετοι πόλοι , τα ‘’εργαλεία’’ του σιωνισμού , έπαιρναν θέσεις μάχης. 

Τυχαίο λέτε; 
Όχι βέβαια ! 
Προετοίμαζαν το σχέδιο τους πολύ πριν γίνει ορατό σε όλους.  
Με δεδομένο ότι  η σύγκρουση αυτή είναι πάνω από όλα θρησκευτική μεταξύ Ισλάμ και χριστιανισμού θα προσφέρουν τη ‘’λύση’’ και σε αυτό το θέμα…. την ‘’πανθρησκεία’’ ! 
Το τσιπάρισμα θα είναι απαραίτητος βοηθός  και ‘’ομαλότητα’’ και σε αυτό το ‘’πρόβλημα’’ !Τέλος ο σιωνισμός επιθυμεί με κάθε τρόπο την ενίσχυση του ΝΑΤΟ σε σχέση με την επερχόμενη σύγκρουση με τη Ρωσία. 

Όσοι ενημερώνονται γνωρίζουν ότι το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται στρατιωτικά μεθοδικά γύρω από τα σύνορα της Ρωσίας για τον επερχόμενο πόλεμο. 

Η διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και η προπαγάνδα του σιωνισμού γύρω από τον Ρωσικό κίνδυνο , πέρα από την αποφυγή δημιουργίας ευρωστρατού ,  θα επιφέρει μεγάλη ανασφάλεια στους πολίτες της. 

 
Η ‘’λύση’’ είναι έτοιμη…. 
Συσπείρωση όλων των ‘’συμμάχων’’ γύρω από το ΝΑΤΟ. 
Τα στρατιωτάκια θα είναι για μια ακόμη φορά στη θεση τους έτοιμα να θυσιαστούν…… 
Πολεμήστε όλοι για τα συμφεροντα σου σιωνισμού !Θα πρεπει εδώ να σας υπενθυμίσω και πάλι την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Το άντρο του σιωνισμού είναι το City. 
 
Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση ο σιωνισμός να μην προστατεύει το σπίτι του σε αυτό που ετοιμάζει για την Ευρώπη. 
 
Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το θυμόμαστε όλοι γιατί αποδεικνύει και τη μεθοδικότητα με την οποία ενεργούν αλλά και σημάδι ότι οι εξελίξεις είναι κοντά.Δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνείτε η όχι με τις απόψεις μου αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. 
Το σημαντικό είναι να ανοίξουν κάποιοι ορίζοντες σκέψης σε όσους ακόμη ακολουθούν άθελα τους την παγκόσμια προπαγάνδα. 

Στόχος είναι η προετοιμασία για τα επερχόμενα προκειμένου να ανατρέψουμε τα σχέδια τους.Εύχομαι καλή φώτιση σε όλους μας . 
Θα την χρειαστούμε σίγουρα! 
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

24 σχόλια:

 1. Μα ποσο μεγαλη πετρια εχεις φαει Καλλιοπη;
  Ποσο μεγαλη;
  Δεν ξερεις οτι τα οβρια εχουν στησει αυτο το κατ' αλλους "βαθυ κρατος" στις ΗΠΑ εδω και μια 100ετια;
  Δεν καταλαβαινεις οτι για να ξηλωσεις αυτη την εβραιοσαπιλα ( ηοποια βρισκεται σε ΟΛΗ την Δυση ΚΑΙ στην Ελλαδα) χωρις σημαντικες παραπλευρες απωλειες, χρειαζεται χρονος;
  Δεν δεσαμε τον γαϊδαρο με την εκλογη του Τραμπ, αλλα δεν ειναι προτιμοτερος απ' την λεσβιοσκυλα Κλιντον;
  Κανε λιγο κρατει κυρια μου γιατι οπως λεει και ο ινδογραικυλιστικος λαος των Ιμαλαϊων που ειναι πολυ σοφος, οπως θαλεγε και ο χρυσαυγιτης φιλος σου "Λου", "γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος".
  Αμαν με την αντι-Τραμπικη φουρια σου πια.
  Αμαν......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγω δεν αντεχω αλλο.Ολοι ασχολειστε συνεχως με τονΤραμπ.Ασχολειθειτε και λιγο με τον Πουτιν και τους σωσιες του, που στελνει μια στο Αγιο Ορος ως καλα χριστιανοπουλα και μια στο Ισραηλ να αναβουν την επταφωτη λυχνια.
  Σε κανενα σαιντ δεν εχω διαβασει ενα σχολιο που να αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα η εστω ενα αρθρο.Ολοι ειναι στραμενοι στους δυο ηγετες,στον ορυκτο πλουτο,στα συμφεροντα και στη μοιρασια.
  Παιδες.Η αληθεια δεν ειναι στο εδαφος αλλα στον ουρανο.Σηκωστε τα ματια επιτελους ψηλα.Το παιχνιδι παιζετε στην Υεμενη.Υπαρχει πυλη.Ολοι αυτοι που μας καταδυναστευαν τοσα χρονια εχουν παρει εντολη να φυγουν και αντιθετα μας κατσικωνονται ακομη περισσοτερο.Σας θυμιζουν τιποτα τα εναερια τελωνια του διαστηματος;Καποιοι ηρθαν και ειναι απο πανω μας.Καποιοι πρεπει να φυγουν.Και θα φυγουν.Αρκετη ζημια εκαναν στον πλανητη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι όμως, έχουν αναρτηθεί εδώ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, το ποιός είναι ο Πούτιν στην πραγματικότητα.
   Τα πιο προσφατα είναι του ΠΑΝΑΝΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. Θα τα βρείτε με το όνομά του, στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ.

   Διαγραφή
  2. Μπα τωρα μου μιλας στον ενικο;Εσυ θα με πλακωνες μπροστα στον παπα.Τωρα εγινες σεμνη και κιουρια;Μπα;
   Ειδες που σε διαβασε πως ηρεμησες και αρχισες να γινεσαι αρνακι;

   Διαγραφή
  3. Φοραω μπρατσακια

   Διαγραφή
  4. Δες τι θα κάνεις... θα πας στα Μετέωρα, θα ανέβεις στα Μοναστήρια, και μετά, θα πηδήξεις κάτω.
   Άντε πουλάκι μου να γλυτώσω από σένα... κάνε αυτο το ψυχικό, Άγιες Μέρες που έρχονται...

   Διαγραφή
  5. Σου αρεσει και σενα το μπαντζι τζαμπινγκ βλεπω!Θα παμε μαζι το πασχα στα Μετεωρα να πηδηξουμε.Μαζι θα βουταμε

   Διαγραφή
  6. Εγώ, θα εκκλησιασθώ αυτές τις Μέρες.
   Με... Ιουδαίους, δεν πάω πουθενά μαζί.
   ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
   Δεν μ΄ενδιαφέρει με ποιόν τρόπο, αλλά... ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ!

   Διαγραφή
  7. Να παρεις τηλεφωνο τον Ντειβιντ Κοπερφιλντ!Να με εξαφανισει αυτος.Ας ειναι Ιουδαιος.Αλλιως φροντισε να εισαι γλυκια μαζι μου και να μην μου βγαζεις γλωσσα.

   Διαγραφή
  8. Διαταγές, εκεί που σε παίρνει...

   Διαγραφή
  9. Δε δινω διαταγες απλα εκφραζω τις επιθυμιες μου!Εσυ μεταφραζεις τις επιθυμιες μου ως διαταγη.Εισαι σε πολυ καλο δρομο!

   Διαγραφή
  10. Τις επιθυμίες σου και δρόμο.

   Διαγραφή
  11. Παιρνω το καπελακι μου και φευγω απ το σα'ι'ντ σου.Γιατι το εχεις καβαλησει την καλαμον!Ειναι τραγικα γελοιο το τιποτα να παριστανει οτι ειναι κατι.
   Καλη αναρρωση

   Διαγραφή
  12. Είναι τρελλό και παρανοϊκό... "άνθρωποι" που κρυμμένοι πίσω απο τη ανωνυμία, θελοντας να παίξουν με το μυαλό σου και την ψυχή σου, όταν δεν το καταφερνουν, να ρίχνουν το βάρος σ' εσένα, χωρίς να αναζητησουν πρώτα τις ευθύνες από τον εαυτό τους για την συμπεριφορά τους....

   Ανήκεις σ' αυτό το είδος των τοξικων ανθρώπων, που καμία διαθεση δεν έχω να συναντήσω ούτε στη ζωή μου, ούτε στο blog μου.

   Πρώτα εγώ, θεωρώ το εαυτό μου ένα τίποτα... γι αυτο αγωνίζομαι καθημερινά, να είμαι... Δόκιμος Άνθρωπος..

   Διαγραφή
 3. https://www.youtube.com/watch?v=EVYsa-3rY_Q


  Λατινοαμερικανός υποστηρικτής του Τραμπ κατά των πόλεων-καταφυγίων για τους παράνομους μετανάστες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.pentapostagma.gr/2017/04/%cf%83%cf%8d%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%cf%8c%cf%83%cf%87%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%ac%ce%b4%ce%b5%cf%82.html


  ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΛΙΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ποιος ειναι αυτος ο μαλακας εδω που κανει τον εξυπνο; οσο για τον τραμπ χωριο που φαινεται ,και οι αφελεις το ''θεοποιησαν τρομαρα τους''ετσι λεγανε και για τον αραπακο μπλααααααα βιαζονται οι οβριοι να φερουν τον ψευτομεσια τους δεν ειναι τυχαιο που ζουμε στην εποχη του σκοτους για οσουν δεν το καταλαβαινουν .αυτοι οι ''ευρωπαιοι ''ρατσιστες και φονιαδες υποστηριζουν ξαφνικα το ισλαμ .εχουν σχεδια ομως για λιγο καιρο θα κυριαρχουν γιατι σχεδια εχει και Ο ΘΕΟΣ . καιτη .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η Ελλαδα παλιοτερα ηταν κωλος τωρα εγινε σκατα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. https://bankstersae.blogspot.gr/2017/04/2008-federal-reserve.html

  ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. http://www.pentapostagma.gr/2017/04/%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%ad%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc.html


  Ο τραμπ υπέγραψε την θανατικη καταδίκη της ψυχής του.
  Ετοιμος να θυσιάσει χιλιάδες κόσμο στον βωμό του σατανά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τελικα ο Τραμπ ειναι ενας τρομπας μια βρωμικη πουτανιτσα αφου ηταν κρυφος τωρα φανερωθηκε ως ενας υπουλος εβραιομασονοσιωνιστης κανιβαλος !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. https://www.youtube.com/watch?v=WEKbmk_BxnQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ