Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Βίκτορ Όρμπαν στο Ευρωκοινοβούλιο: «Ο Σόρος έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων»ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ: «ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ Ή ΟΧΙ» 

  «Ο Τ.Σόρος και οι ΜΚΟ που ελέγχει θέλουν να μεταφέρουν 1 εκατ. παράνομους μετανάστες κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Έχει προσωπικά δεσμευθεί για αυτό και χρηματοδοτεί αυτό το στόχο. Μπορείτε να το διαβάσετε και εσείς οι ίδιοι στο πρόγραμμά του. Διαφωνούμε και απορρίπτουμε κάθε τέτοια πιθανότητα. Δεν θέλουμε και δεν πρόκειται να χάσουμε το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στο να πληγούν τα συμφέροντα των Ούγγρων πολιτών».


Εμείς, γιατί δεν έχουμε έναν Όρμπαν, ως πρωθυπουργό;

Γιατί ως λαός, εκλέγουμε ότι πιο βρώμικο, ότι πιο σάπιο, ότι πιο ξεπουλημένο, ότι πιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;;;


Καλλιόπη Σουφλή
Να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της Ουγγαρίας, το δικαίωμα της στην αυτοδιακυβέρνηση, τις αξίες της απέναντι στο κύμα της μαζικής μετανάστευσης όπως και να αμυνθεί απέναντι στις επιθέσεις του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος δεσμεύθηκε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν σε χθεσινή του ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο που πολλοί χαρακτήρισαν ως ιστορική. 


«Γνωρίζω ότι η ισχύς, το μέγεθος και το ειδικό βάρος της Ουγγαρίας είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό του διεθνούς κερδοσκόπου Τ.Σόρος ο οποίος τώρα επιτίθεται στην Ουγγαρία», είπε ο Όρμπαν στην αρχή της ομιλίας του.

«Παρά το γεγονός ότι έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών με τις κερδοσκοπικές του επιθέσεις, έχει τιμωρηθεί για αυτό στην Ουγγαρία και ο οποίος ανοικτά έχει παραδεχθεί ότι είναι  εχθρός του ευρώ, εντούτοις χαίρει τόσο μεγάλης εκτίμησης από τους ηγέτες της Ε.Ε.» είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.
Η ομιλία του αυτή στο Ευρωκοινοβούλιο έγινε λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη που είχε δώσει και στην οποία εξήγησε τα κίνητρα του Σόρος.


«Δεν μπορούν να υπάρχουν ειδικά προνόμια και κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από το νόμο, ούτε ο Σόρος ούτε οι άνθρωποί του. Μέσω των οργανισμών του στην Ουγγαρία και μακριά από τα βλέμματα του κόσμου ο Σόρος ξοδεύει απίστευτα ποσά για να στηρίζει την παράνομη μετανάστευση», σημείωσε ο Όρμπαν για να συμπληρώσει:


«Για την επιδίωξη αυτή των σκοπών του πληρώνει ένα μεγάλο αριθμό από οργανισμούς οι οποίοι λειτουργούν με το πρόσχημα προσφοράς κοινωνικών υπηρεσιών. Διατηρεί ένα κανονικό δίκτυο, με τα δικά του ΜΜΕ, εκατοντάδες υπαλλήλους μέχρι και με δικό του πανεπιστήμιο.


Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να υποτιμήσουμε τον Σόρος: Είναι ένας παντοδύναμος δισεκατομμυριούχος και τεράστια προσήλωση στους στόχους του, που όταν έει να κάνει με τα δικά του συμφέροντα δεν έχει κανένα σεβασμό: Ούτε στον Θεό ούτε στον άνθρωπο».  

Στην ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ο Ούγγρος πρωθυπουργός σημείωσε ότι η βασική θέση της κυβέρνησής του είναι σε αντίθεση με τους στόχους της ευρωπαϊκής επιτροπής αναφορικά με την μετανάστευση:
«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Δεν θέλουμε και δεν πιστεύουμε ότι συνάδει με τις θεμελιώδεις αξίες δημιουργίας της Ε.Ε. η υποχρεωτική εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στη χώρα μας», σημείωσε δεικτικά για να τονίσει:

«Η απόφαση με τον ποιον θα ζήσουμε και πως αφορά αποκλειστικά τους Ούγγρους πολίτες».


Στη συνέχεια ο Όρμπαν είπε: «Ο Τ.Σόρος και οι ΜΚΟ που ελέγχει θέλουν να μεταφέρουν 1 εκατ. παράνομους μετανάστες κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Έχει προσωπικά δεσμευθεί για αυτό και χρηματοδοτεί αυτό το στόχο. Μπορείτε να το διαβάσετε και εσείς οι ίδιοι στο πρόγραμμά του.
Διαφωνούμε και απορρίπτουμε κάθε τέτοια πιθανότητα. Δεν θέλουμε και δεν πρόκειται να χάσουμε το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στο να πληγούν τα συμφέροντα των Ούγγρων πολιτών». 

Αναφορικά με την νομοθεσία της λειτουργία των ΜΚΟ ο Όρμπαν είπε πως η ουγγρική πρόταση ακολουθεί το αμερικανικό παράδειγμα:

«Η περίπλοκη απάντηση» είπε «είναι πως κανονίζουμε τη λειτουργία παντοδύναμων οικονομικών οργανισμών του εξωτερικού, οι οποίοι θέλουν να επηρεάσουν την δημοκρατική διαδικασία λήψης αποφάσεων στο εσωτερικό 

Η ουγγρική νομοθεσία είναι φτιαγμένη επάνω στις αρχές της διαφάνειας. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από το να γνωρίζουμε τι ακριβώς χρήματα διακινούν οι ΜΚΟ και τις ακριβώς συμφέροντα κρύβονται πίσω τους. Αυτό δεν εμποδίζει τις οργανώσεις αυτές, να ακούγεται η φωνή τους, να διαφυλάσσουν τα συμφέροντά τους και να αυτοοργανώνονται. Το αντίθετο. Η νομοθεσία σκοπεύει στο να διευκολύνει τις διαδικασίες αυτές αλλά με βασικό κριτήριο την διαφάνεια» κατέληξε.

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ.
  ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ
   ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙ
   ΑΔΑ.ΠΟΣΕΣ ΜΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΩΣ ΥΠΕΞ Ο ΑΛΗΤΗΣ
   Ο ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΟΚΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙ
   ΚΓΕΝΕΙΑΣ;Ο ΔΕ ΤΖΙΠΡΟΖΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΑ
   ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙ
   ΖΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

   Διαγραφή
 2. Ο Σόρος, εκφράζει το παρασιτικό κρφάλαιο που στηρίζεται σε δύο πυλώνες και μια σταθερά.

  Οι δύο πυλώνες είναι η κινητικότητα του κεφαλαίου (με όρους ασυδοσίας) -δείτε την εξαιρετική Μαργκρέτε Βεστάγκερ τι αγώνες δίνει για να φορολογούνται ισότιμα οι πολυεθνικοί όμιλοι, όταν υπάρχουν θύματα της κρίσης μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, διάλυση της δημόσιας σφαίρας κλπ-, και ο άλλος πυλώνας είναι η κινητικότητα της εργασίας, με εκτρωματική μετατροπή της εργασίας σε εμπόρευμα (πολύ πέραν της κλασικής οικονομικής θεωρίας) και αναγκαστικό εκπατρισμό ανθρώπων από τις εστίες τους.

  Σε αυτό το επίπεδο η μόνιμη σταθερά είναι η εξαθλίωση στις χώρες όπου το κεφάλαιο διαμορφώνει συνθήκες γαλέρας και η εκτόνωση του προβλήματος φια της μετακίνησης πληθυσμών, στις χώρες της πρωτοπορίας.

  Γι' αυτό και ενοχοποιείται η ιστορία και η κληρονομιά κυρίαρχων εθνοκρατών, αποσυλλογικοποιείται η κοινωνία και επιστρατεύονται χίλια δυο παραμύθια για να μετατραπεί η χώρα σε χώρο.
  Επιστρατεύοντας οι δάφορες ελίτ "επιχειρήματα" ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, που απολήγουν στο να αποδομήσουν πολιτικά και κοινωνικά τους λαούς των χωρών ώστε να μην έχουν αυτοδιάθεση και λόγο μέσα στην ίδια τους την χώρα με πρακτικές στιγματισμού.

  Έτσι για αυτή την κατάσταση δεν ευθύνεται το παρασιτικό κεφάλαιο αλλά ο "ρατσιστής" Έλληνας, που περιθάλπει (προς τιμήν του) τους πρόσφυγες αλλά δεν είναι σε θέση να αποδεχθεί να παίξει ρόλο τροχονόμου του παγκόσμιου καπιταλισμού και να μετατραπεί σε πληθυσμό.

  Αυτές οι ελίτ που κατέχουν την πληροφορία την διαμορφώνουν και την διακινούν κατά το συμφέρον των αγορών και γι' αυτό ταυτίζουν το έθνος με τον εθνικισμό, το συμφέρον των κοινωνιών της κάθε χώρας με "λαϊκισμό" κοκ..

  απλός πολίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ''Σε αυτό το επίπεδο η μόνιμη σταθερά είναι η εξαθλίωση στις χώρες όπου το κεφάλαιο διαμορφώνει συνθήκες γαλέρας'' Η Ελπίδα πεθαίνει Τελευταία. Προς Τιμήν Τους κάποιοι, Οι Άριστοι, αντιστέκονται αποταξάμενοι τον πειρασμό να εκμεταλλευτούν την υπερπροσφορά ''εργατικών χεριών'' για ένα κομμάτι ψωμί.

   ''1. Εθελοντές ιερείς. Κάποιοι Μητροπολίτες, ήδη άρχισαν να χειροτονούν εθελοντές – ιερείς, όχι δηλαδή δημόσιους υπάλληλους. Αυτοί οι νέοι κληρικοί, είτε έχουν έσοδα από μια άλλη δική τους εργασία, είτε δέχονται να λαμβάνουν πολύ μικρό οικονομικό βοήθημα από την τοπική εκκλησία, ώστε να υπηρετήσουν μόνιμα τις ανάγκες μιας ενορίας.. Δεν είναι όμως σίγουρο το αν θα έχουμε στο μέλλον στην Ελλάδα βελτίωση της «ποιότητος» στον κλήρο ή υποβάθμιση.'' (Α.Ν. 27/4/2017).

   Υ.Γ. Αν έχουμε τη ''τύχη'', με Το Δούρειο Ίππο Του Οικουμενισμού ήδη εντός των τειχών, να υποβαθμιστεί κι η ''ποιότης'' του κλήρου, ας ευχηθούμε ο Κιμ να χρειαστεί εθελοντές.

   Αντί ευχής για την αναβάθμιση της ''ποιότητος'' του κλήρου, μία ''ευγενική προσφορά'' θεοκατάρατου απόγονου των Ούνων.

   https://youtu.be/ZpA0l2WB86E?list=RD3X9LvC9WkkQ&t=28

   Διαγραφή
 3. Και οι 300 εφιαλτες ειναι εργαλεια των εβραιοσορορτσαηλ και ολων των αντιχριστων οβριων που σταυρωνουν τους λαους καθημερινως !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Ορφανιδης [Ορμπαν ] θελει να διωξει τον Σορο αλλα δεν μπορει,.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Σόρος είναι ουγγροεβραίος αλλά ο Ούγγρος πρόεδρος τον διώχνει!!!
  Ανώνυμε 1:53 μην είσαι τόσο σίγουρος πως ο Άξελ θα δώσει τα Δωδεκάνησα μόνο, αλλά και την Χίο και την Μυτιλήνη και την Λέσβο (χαχαχα), ίσως και την Σάμο και την Κύπρο. Ο ίδιος δεν είπε πως το Αιγαίο δεν έχει σύνορα;
  Γιατί να χαλάσει τις ορέξεις του συμπατριώτη του σουλτάνου, ως εβραιότουρκος που λένε ότι είναι;
  Κατά τα άλλα, αριστερός είναι που προσπαθεί να αντισταθεί, αλλά οι ευρωπαίοι είναι κακοί και τον πιέζουν. Ακόμα κι όταν φιλιούνται και γελούν, τον εχθρεύονται που προσπαθεί για το "καλό της πατρίδας του"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μήπως εδώ στην Ελλάδα θα πρέπει να βρούμε πολιτικούς σαν τον Όρμπαν, τον Φάρατζ κλπ σε ποιο μικρά κόμματα όπως την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. Μιχαήλ Ηλιάδης - Εμμανουήλ Βολουδάκης και Κομνηνός Καμάμης;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ