Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ - και τα υπόγεια... - του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ;
...13  ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ  ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΡΑΦΙΑ !!!

Μια από τις "κρυψώνες" του Σατανά... αλλά και της κλεμμένης γνώσης των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Θεματοφύλακας, ο Διάολος...

Καλλιόπη ΣουφλήΤο Μυστήριο Γύρω από τη Βιβλιοθήκη του Βατικανού

(ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΠΩΣ, ΟΙ ΠΛΕΟΝ ...ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ...)


Φήμες και εικασίες αιώνων, αιωρούνται μέχρι σήμερα για τα κρυφά αρχεία της Βιβλιοθήκης του Βατικανού...

Πιθανολογίες, που αγγίζουν το θεατό και το αθέατο, με αναφορές στην παρουσία εγγράφων, που αποκαλύπτουν την εξωγήϊνη ζωή, ή την ...διάψευση της ύπαρξης του Ιησού!

Αποτέλεσμα εικόνας για βατικανό
Το Μυστήριο Γύρω από τη Βιβλιοθήκη του Βατικανού
Καταγραφή συμβάντων, που θα μπορούσαν να αμαυρώσουν το καθ’ όλα αγνό χριστιανικό προφίλ, να δημιουργήσουν παγκόσμια σύγχυση στο θρησκευτικό αίσθημα και να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας.
Ή μήπως πρόκειται για κάποια παρεξήγηση;
«Archivum Secretum Apostolicum Vaticanum»

Το Μυστήριο Γύρω από τη Βιβλιοθήκη του Βατικανού


Η σύγχυση προέκυψε εξαιτίας του τμήματος της βιβλιοθήκης με την ονομασία «Archivum Secretum Apostolicum Vaticanum», δηλαδή «Προσωπικά Αποστολικά Αρχεία του Βατικανού».


Η λέξη secretum χαρακτηρίζει την ιδιότητα του προσωπικού, κτήματος της Αγίας Έδρας και όχι την έννοια του μυστικού.

Αποτέλεσμα εικόνας για βατικανό


Η αινιγματική αίσθηση, όμως, της διττής σημασίας ήταν αρκετή για να δημιουργήσει σε δραστήρια μυαλά απορίες, που έπρεπε να απαντηθούν.

Η βιβλιοθήκη λεηλατήθηκε από τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη τον δέκατο έβδομο αιώνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για βατικανό


Τα κλοπιμαία έγγραφα, που κάλυπταν μια περίοδο περίπου 12 αιώνων, μεταφέρθηκαν στο Παρίσι. 

Ανάμεσα τους βρέθηκε κι ο αφορισμός του Μαρτίνου Λούθηρου το 1521, θεμελιωτή του προτεσταντισμού, από τον Πάπα Λέων Χ για την σκληρή κριτική και την αφισοκόλληση των θέσεων του Λούθηρου απέναντι στα συγχωροχάρτια, που εξέδιδε ο πάπας.

Ακόμα, παρουσιάζονται δίκες ανθρώπων, όπως του Γαλιλαίου τον 17ο αιώνα, που καταδικάστηκε για τις θεωρίες του ως αιρετικός, αναγκασμένος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε κατ’ οίκον περιορισμό. 
Αλλά και έγγραφα, που αφορούν τη συνεργασία της Αγίας Έδρας με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι.


Αποτέλεσμα εικόνας για βατικανό
Ακόμα και σήμερα είναι δύσκολη, έως αδύνατη (!) η πρόσβαση σε κάποια τμήματα της βιβλιοθήκης...
------------------------------------------------------------------

[ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΟΙ ΑΡΧΙ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΠΑΠΕΣ & ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ, ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ (ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ 1.002 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ), ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ;

ΜΗΠΩΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ & ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ  ΑΙΩΝΩΝ;

ΟΠΩΣ λ.χ. ΠΩΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ, Ή ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ...ΖΩΩΝ;

Ή ΤΟ ΤΙ "Β Ο Υ Τ Η Ξ Α Ν" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 1204 ;;;

ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΠΑΛΙΟΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, Ε;

ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΑ ...ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ... "Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"]
-----------------------------------------------------------------


Σύμφωνα με το Βατικανό τα αρχεία δεν είναι «κρυφά» από το 1881, όταν ο Πάπας Λέων ΧΙΙΙ τα άνοιξε για τους ερευνητές. 


Ωστόσο, ακόμα και σήμερα είναι δύσκολη έως αδύνατη η πρόσβαση σε κάποια τμήματα της. 

Οι μελετητές κάθε 6 μήνες ανανεώνουν την άδεια πρόσβασης, με την προσκόμιση εγγράφων, ενώ χρειάζεται να περάσουν από φρουρούς, για να εισέλθουν στον χώρο...

Σχετική εικόνα
Δεν επιτρέπονται φωτογραφίες, ούτε η αναζήτηση εγγράφων από τους ίδιους, αλλά μόνο μέσα από ογκώδεις ιταλικούς ή λατινικούς καταλόγους, από όπου δεν μπορούν να δανειστούν πάνω από 3 έγγραφα ημερησίως. Μάλιστα, αν κοιτάξουν κάτι διαφορετικό των εγγράφων που δανείστηκαν, ζητείται να αποχωρίσουν από τη βιβλιοθήκη!!!...


Υπάρχουν άραγε πράγματα που δεν είναι διαθέσιμα, επειδή θεωρούνται μη κολακευτικά από την εκκλησιαστική σκοπιά;

Σχετική εικόνα


O καθηγητής ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Brown, David Kertzer, αναφέρει: «Υπάρχουν άραγε πράγματα που δεν είναι διαθέσιμα, επειδή θεωρούνται μη κολακευτικά από την εκκλησιαστική σκοπιά;» 

Είναι φανερό ότι μέχρι να γίνουν πλήρως προσβάσιμα τα αρχεία, όλο και κάποιος θα αναζητάει την απάντηση στο ερώτημα του Kertzer. Άλλωστε, όπως ο συγγραφέας Dan Brown αναφέρει στο σχετικό βιβλίο του, Κώδικας Da Vinci, «Όλοι αγαπούν μια συνωμοσία».
https://youtu.be/SbHW7nX46nA[Περισσότερα: Vatican Library Digitization Project
Πηγές: cruxnow.com, theguardian.com, wikipedia.com
Φωτογραφίες: theguardian.com, AP Photo/Pier Paolo Cito, CNS photo/Vatican Secret Archives
Πηγή: uniquelife.gr
ellaniapili]ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Ουζμπεκοι της Τυνησιας και ουζμπεκοι ισπανοφωνοι τα εχουν γαμηση τα γραπτα τα ελληνικα της αρχαιοτητας τα βυζαντινα και του μεσαιωνα.Οι επιτηδειοι βαρβαροι μεχρι και αυτην την στιγμη ''τροποποιουν'' γραπτα ελληνικα.Η ιστορια αυτου του κτιριου με τους ανθρωπους του , αιωνες τωρα ασιατες σφαχτες λαων της αφρικης και αυστραλιας και βορειας και νοτιας αμερικης .Ειδικα δε στην αμερικη ''μακελειο''.ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ΅Σ , ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΑΧΙΖΑΝ>>>ΑΓΙΟ ''ΒΑΤ[Ο]Ι -ΚΑΝΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτη η υπογηα μυστικη βιβλιοθικη του βατικανου ,την υπαρξη της την γνωριζαν αρκετοι απο πολυ παλια , θα ειναι το τελευταιο χαρτι του.... αναμενομενου Αντιχριστου εναντιον Του Χριστου , και θα ανοιχτει επισημα οταν θα αναλαβει την πανγκοσμια εξουσια για να κλονιση την πιστη των χριστιανων , δεδομενο οτι ο προδρομος του Αντιχριστου θα ειναι ο ιδιος ο Πάπας συμφονα με τις προφητειες του Αγιου Κοσμα του Αιτωλου . Με αυτα τα στοιχεια εξηγειται η προοθουμενη απο τον διεθνη Σιωνισμο ενωση των ψευδοεκκλησιων υπο ενα Πάπα και την υποταγη της Ορθοδοξιας σαυτον , Αυτα προοθουνται τωρα τελευταια απο τον διεθνη Σιωνισμο και τους Ροτσιλντ με ζωηρους ρυθμους αρχη γενομενης με την λυστρικη ψευδοσυνοδο της Κρητης υπο τον αντιχριστο Βαρθολομαιο , και τους υποκρητες , προδοτες και μασονους ιεραρχες της [εκκλησιας ] της Ελλαδος υπο τον ανθελληνα προδοτη και ιλουμινατι Ιερωνυμο . Αυτος ειναι ο τελικος σκοπος τους , και γιαυτο αρχισε ο διογμος αγιορειτων και σε οσους αντιστεκονται στα σχαιδια τους και στην ψευδοσυνοδο του κολυμπαριου . Αλοιμονο στους χριστιανους που βλεπουν με αφελεια τις συμπροσευχες και τις ερωτοτροπιες των ψευτοορθοδοξων ιεραρχων με τους παπικους και ολλα τα καμωματα του Βαρθολομαιου , των Φαναριοτων και των αιρετικων πλεων ιεραρχων της Ελλαδος . Η ενωση με τον Πάπα οδηγει τους Ορθοδοξους ... υπο τον Πάπα ,και ως αποτελεσμα αυτου .... κατευθειαν στα ποδια του ετοιμαζωμενου πλεων Αντιχριστου των Εβραιων . Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Παπας και το Βατικο χρονια τωρα δεν πιστευει κανε Χριστο ουτε κανενα Θεο . Ολλες αυτες τις τελετουργιες βλεπε... υποκρισιες που κανουν οι Παπες και οι Καρδιναλιοι στους ναους τους , ειναι για τα ματια του κοσμου . Το Βατικανο ειναι βαθεια μπασμενο στον μυστικισμο και ειναι υποχειριο των Ιλουμινατι ,οι Καρδιναλιοι και οι Παπες κρυβουν τρομερα μυστικα τα οποια κρατουν και τα κρυβουν μεχρι στιγμης επιμελως απο τον εξω κοσμο υπο το πεπλο του Χριστιανισμου . Ο τελικος σκοπος του Βατικανου ειναι να οδιγηση τους λαους στην προσκηνιση του Αντιχριστου 666 ,του πανγκοσμιου δικτακτορα . Τα ολλα οσα αφελως συζητουνται απο ορισμενους ευσεβεις ορθοδοξους για τις Δογματικες διαφορες μας που μας χωριζουν με τους παπικους και που θα επρεπε να συζητηθουν , και που θα επρεπε να αποδεχθουν τα Δογματα της Ορθοδοξιας οι παπικοι για να ενωθουμε , τα..... θεωρουν οι Καρδιναλιοι και οι Πάπες παραμυθια και γελανε απο μεσα τους . Δυστιχως αυτοι οι ανθρωποι ετοιμαζουν το μεγαλο πενθος στην ανθρωποτητα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το 666 ειναι ο αριθμος των ταλαντων που ζητουσε ο ''κολλητος'' σας Σολομοντας της παλαιας διαθηκης απο τον τοτε κοσμακι και ο εχθρος των πραγματικων ελληνων , νταξ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ