Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Ο Τραμπ ωδηγήθη νά επιτεθή κατά τού Ασσαντ από τό "βαθύ κράτος" τών κοσμοεξουσιαστών πού διοικεί τίς ΗΠΑ... Τί θα απογίνη τώρα η Συρία αλλά και η Ευρώπη και ο Κόσμος όλος;;


Στο Ιντίμπλ, το άντρον των φανατικών ισλαμιστών Σουννιτών ανταρτών έγινε μία έκρηξις χημικών όταν μία βόμβα έπληξε το χημικόν οπλοστάσιόν τους. 

Οι Δυτικοί, χωρίς να γίνη ΟΥΔΕΜΙΑ έρευνα και συγκέντρωσις στοιχείων και ΟΥΔΕΜΙΑ διεθνής ή άλλη επιτροπή να κάνη επιτόπιον εξέτασιν και να συντάξη πόρισμα, ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ εντός 24ωρου ότι τα χημικά έρριψε η Κυβέρνησις της Συρίας και σήμερον βομβαρδίζει κυβερνητικάς θέσεις η Αμερική του Τράμπ! 

 

Οι Δυτικοί έχουν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ προ πολλού ότι ο κακός, ο ένοχος, ο τύραννος, είναι το κοσμικόν κόμμα Μπάαθ, διό το εξόντωσαν στο Ιράκ και τώρα θέλουν να το εξοντώσουν οπωσδήποτε και στην Συρία! 


Αντιθέτως, διά τους Δυτικούς το καλόν είναι οι ισλαμιστές φανατικοί Σουννίτες οι κινουμένιοι από την ΑλΚάϊντα, οι ανατινάξαντες τους Διδύμους Πύργους! 
Παραφροσύνη;; 
Τύφλωσις;; 


Ανομα συμφέροντα που δεν κατανοεί η αφελής σκέψις μας;;
 

ΟΜΩΣ, η αλήθεια ξεκάθαρα φαίνεται: 


Η Αμερική του Ομπάμα, έχοντας ήδη εξοντώσει ολοκληρωτικά το κοσμικόν καθεστώς του Μπάαθ του Ιράκ, προεκάλεσε την "Αραβική Ανοιξη" και εβοήθησε φανερά και επίσημα με δισεκατομμύρια δολλάρια το όργανον του μωαμεθανικού φανατισμού, την "Μωαμεθανικήν Αδελφότητα", με ποίον σκοπόν;; 


Να εξοντώση τα υπόλοιπα φιλικά προς την Δύσιν και εχθρικά προς το φανατικόν Ισλάμ καθεστώτα, που ήσαν στην πραγματικότητα και τα πλέον φιλελεύθερα του μωαμεθανικού κόσμου, τα εξής τέσσερα: 

το καθ' όλα δυτικοστραφές καθεστώς του ΜπενΑλή στην Τυνησία, 

το άριστον δυνατόν καθεστώς Μουμπάρακ της Αιγύπτου, 

το καθεστώς Καντάφι της Λιβύης, την στιγμήν που αυτό είχε σοβαρευθεί και στραφεί κατά της ΑλΚάϊντα, 

και κυρίως το καθεστώς Μπάαθ της Συρίας.
 


Τα πρώτα τρία έπεσαν γρήγορα με την υποκίνησι και των δυτικοφρόνων πολιτών των μεγαλοπόλεων που εφαντάζοντο μέσα στην αφέλειά τους ότι μετά την πτώσιν π.χ. του ΜπενΑλή θά είχαν μία πιό τέλεια δυτικού τύπου δημοκρατία! 


Ούτως εγκατεστάθη στην Τυνησία το πιό άθλιο και φαύλο Ισλαμικό κόμμα!


Ομως η Συρία άντεξε παρά την έκπληξιν!

 

ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ: ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
 


Ποιοί έρχονται από την Συρία?
 


Γιατί έρχονται εδώ και δεν μένουν στα παραμεθόρια στρατόπεδα?
 


Απο την Συρία φεύγουν οι φανατικοί Μωαμεθανοί Σουννίτες της Χάμα και της Χόμς, οι οποίοι ξεκίνησαν τον πόλεμο κατά του Ασσαντ που τον μισούν φρικτά διότι είναι Αλαουΐτης.
 


Αυτοί συμμάχησαν μυστικά με το Ισραήλ διά να ανατρέψουν το Συριακό καθεστώς και η μυστική αυτή συνεργασία ήτο τόσο επιτυχημένη ώστε όταν μπήκε ο στρατός στην Χομς εξεπλάγη όταν είδε να τον αντιμετωπίζουν με υπερσύγχρονα αντιαρμαρτικά!
 


Αυτοί οι φανατικοί με το δολοφονικό βλέμμα είναι οι αποκαλούμενοι από την Δύσι (που τους λούζει με χρήματα και οπλισμό) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΙ - ας γελάσουμε πικρά!!
 


Εχω πάει στην Χάμα και τους είδα, φανατικοί που κοιτάζουν δολοφονικά κι εσένα που πας να ψωνίσης στο μαγαζί τους και σε διώχνουν διότι οι γυναίκες της παρέας δεν είναι ντυμένες ευπρεπώς (παρότι φοράνε υποκάμισο με κλειστό γιακά όπως πάντοτε σε μωαμεθανική χώρα). 


Ποιά είναι η ευπρεπής ενδυμασία της Χάμας; Μαύρο ράσο και από πάνω μαντήλι από την μέση του κεφαλιού ριγμένο χωρίς τρύπες γιά τα μάτια ή άλλο τί (ότι βλέπουν μέσα από το ύφασμα βλέπουν).
 


Γιατί δεν μένουν στα παραμεθόρια στρατόπεδα?
Διότι έχουν συμφωνήσει με τους άρχοντες της Ευρώπης να δρέψουν την ευκαιρία υπό τον μανδύα "πρόσφυγας που κινεί την λύπηση" να Εποικήσουν την Ευρώπη και την κατάληλλη στιγμή να απαλλάξουν το έδαφός της από τους Απίστους! 

Διά τούτο όπως έχει καταγγελθή κινούνται διευκολυνόμενοι από πολλές πλευρές, όπως από την Τουρκία όπου η Ζαντάρμα, η πανταχού παρούσα Στρατοχωροφυλακή, τους προστατεύει και τους οδηγεί, και επίσης εμπλουτίζονται από φανατικούς Σουννίτες τζιχαδιστές από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το Πακιστάν!


Το καθεστώς Ασσαντ άντεξε βοηθούμενον από τους Χριστιανούς της Συρίας! Ομως, το σχέδιον των κοσμοεξουσιαστών πρέπει να επιτύχη!! 
Επί μία εκατοπεντηκονταετίαν έχουν μόνον επιτυχίες! 


Από την δολοφονίαν του Τσάρου Αλεξάνδρου έως τον σημερινόν μωαμεθανικόν εποικισμόν της Ευρώπης! 


ΟΥΤΩΣ, ο Πρόεδρος Τραμπ ωδηγήθη να επιτεθή κατά του Ασσαντ κατηγορών αυτόν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ!


 

Τί να σκεφθούμε;; Οτι μία αόρατος εξουσία, που συνήθως την λέγουν σήμερον "βαθύ κράτος", διοικεί τις ΗΠΑ;; 


Ότι ακόμη κι αν ο λαός ψηφίσει τον αντισυστημικό, αυτόν που δεν θέλει η αόρατος εξουσία, αυτή καταφέρνει να τον πιέση, να τον εκβιάση, ώστε να γίνη και αυτός έρμαιον των θελήσεών της;;
 


Απομένει το ερώτημα: Διατί η Δύσις και οι οιοιδήποτε απαρτίζουν το "βαθύ κράτος", επιθυμούν να εγκαθιδρυθή και στις 57 μωαμεθανικές χώρες το φανατικόν Ισλάμ, το Βαχαβιστικόν, το Σαουδαραβικόν, αυτό που λιθοβολεί, απαγχονίζει και σταυρώνει;; 


Οπως εδήλωσε προ ολίγου ο κ. Λαβρώφ, προφανώς επιθυμεί η Δύσις στην Συρίαν να εγκατασταθή το Μέτωπον ΑλΝούσρα της ΑλΚάϊντα (“Which brings us back to the thought that Al-Nusra Front is regarded by the West as an organization that should be preserved)! 


Και διατί θέλουν επιπλέον, αυτό να εποικίση την Ευρώπην, να την εξισλαμίση;; 


Εις αυτό το ερώτημα ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να απαντήσωμε και απλώς διαπορούμε: 

Τί θα απογίνη τώρα η Συρία αλλά και η Ευρώπη και ο Κόσμος όλος;;


 
Παν. Μαρίνης

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. Αφορμή εγύρευε να κλειδώσει τον εναέριο χώρο της Συρίας ο Βλαδήμιρος,
  και ο θεός του την έδωσε... Πάλι αυτογκόλ βάλανε τ' Αμερικανάκια..
  Τωρα.. αμα ξαναπετάξει αεροπλάνο των Αμερικανακίων, των τούρκων , και των Οβριών πάνω απο την Συρία εμένα να με να με φτύσετε.

  Πρακτικά όλες οι επιχειρήσεις των τούρκων των αμερικανακίων και των
  Οβριών στην Συρία πάνε περίπατο απο τώρα και στο εξής...
  Χαχαχαχαχαχαχα...Τώρα δεν θα έχουνε να λένε ότι συμμετείχαν στην εκδίωξη
  του ΙΣΙΣ στη συρία τ' αμερικανάκια, και δεν θα αξιώνουν πλέον να
  έχουν λόγω στην Μ.Ανατολή..

  Πάλι "ματ" τους έκανε ο Βλαδήμιρος...
  Εμμμμ τρώγε-ρώγε μεταλλαγμένα βλακέψανε για τα καλά εκεί στο Αμερικα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κυρία Πόπη, αυτό δεν το περιμέναμε από σάς: Να αναρτήσετε άρθρο του αρχηγού των Δωδεκάθεων, Παναγιώτη Μαρίνη! Και εν τοιαύτη περιπτώσει, αφού είναι τόσο ισχυροί οι Εβραίοι και κάνουν ό,τι θέλουν την Αμερική και τον Τράμπα, γιατί δεν πάμε με τους Εβραίους να φάμε ένα κομμάτι ψωμί;
  Εγώ είμαι μητέρα 3 παιδιών ανήλικων και προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με την σύνταξη του μακαρίτη του άντρα μου που είναι 740 ευρώ μαζί με το ΕΚΑΣ. Ειλικρινά σάς λέω πως αν μού λέγανε να ασπαστώ τον Ιουδαϊσμό για να μπορέσουν να έχουν φαγητό τα παιδιά μου, θα το έκανα. Εκεί μάς φέρανε, κυρία Πόπη, εμάς τους πιστούς Ορθόδοξους που κοινωνάμε 5 φορές τον χρόνο και κάθε Κυριακή πάμε στην Εκκλησία, στέλνουμε τα παιδιά μας στο κατηχητικό κλπ.
  Αλλά, δυστυχώς, σάς το λέω από πρώτο χέρι, και η Εκκλησία αντί να βοηθήσει ΜΟΝΟ εμάς τις Ορθόδοξες Ελληνίδες, βοηθάει και τις αλλοδαπές, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι μουσουλμάνες. Με αποτέλεσμα, η βοήθεια που δίνει σε εμάς να είναι ελάχιστη. Ενώ όπως έχω ακούσει, οι Εβραίοι βοηθάνε μόνο τους Εβραίους και καλά κάνουν
  Ερμιόνη Λιαροπούλου - Περιστέρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κυρία Λιαροπούλου, αυτόν τον κύριο, δεν τον γνωριζω.
   Δεν ασχολούμαι με το δωδεκάθεο και τις περικοκλάδες του.
   Παρ' όλα αυτα, έχετε διαφωνία επί του άρθρου ή επί του συντάκτη;
   Δηλαδή, θα το εγκρίνατε αν δεν φαινόταν το όνομα του συντάκτη;
   Προσωπικά, δεν μ' ενδιαφέρει ποιός είναι ποιός, αν πει κάτι σωστό και όχι πολιτικάντικο.

   Όσον αφορά στον ρόλο της "εκκλησίας" φταίμε κι εμείς που δώσαμε εμπιστοσύνη σε ανάξιους ιερείς και μητροπολιτες.
   Αλλά δυστυχώς, αυτη ήταν ανέκαθεν η εκκλησια στην πλειοψηφία της... απλά με το internet, βγηκε το αληθινο της πρόσωπο και το έμαθε περισσότερος κόσμος.

   Καλή Δύναμη Καλή Ανάσταση Καλή Λευτεριά

   Διαγραφή
  2. Κυρία ανώνυμη 1.30
   Θα συμφωνήσω στα όσα λέτε για το ρόλο της εκκλησίας εκτός απο ένα:
   "αν μού λέγανε να ασπαστώ τον Ιουδαϊσμό για να μπορέσουν να έχουν φαγητό τα παιδιά μου, θα το έκανα".
   Ίσως βέβαια το λέτε ως σχήμα λόγου και εύχομαι να είναι έτσι.
   Αν όμως ο χριστιανός που περιγράφετε, ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό, ή το Ισλάμ, ή ότι άλλο για την επιβίωσή του, τότε αν θεωρεί τον εαυτό του χριστιανό, είναι μακριά νυχτωμένος.
   Όσο για το ρόλο της εκκλησίας έχετε απόλυτο δίκαιο.
   Τί περιμένετε όμως από έναν αρχιεπίσκοπο, που βγάζει τον σταυρό του, για να επισκεφτεί τους "πρόσφυγες", ώστε να μην θίξει την πίστη τους; Και η δική του πίστη; Υποδιαίστερη είναι;
   Τί περιμένετε από έναν αρχιεπίσκοπο, που στήνει φιέστες για τους λαθροεισβολείς, μαζί με το αιρεσιάρχη Πάπα και τον οικουμενιστή Βαρθολομαίο, την ώρα που τα παιδιά των Ορθοδόξων λιποθυμούν στα σχολεία απο πείνα;
   Τί περιμένετε από μητροπολίτες, αρχιμανδρίτες και ιερείς που ξεπούλησαν την Ορθοδοξία στην ληστρική σύνοδο της Κρήτης, ή στην καλύτερη περίπτωση καμώνονται τους αντιδρώντες (στα λόγια), αλλά μόλις έρθει η ώρα για πράξεις, κανουν όπισθεν ολοταχώς με διάφορες δικαιολογίες;
   Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι το ψάρι βρωμάει μεν απο το κεφάλι, αλλά έχει πλέον βρωμίσει μέχρι την ουρά. Οι δήθεν Ταγοί της Ορθοδοξίας την ξεπουλούν συνηδειτά για να απολαμβάνουν αξιώματα, ενώ ο λαός της, την ανταλάσσει αβασάνιστα με την επιβίωσή του.
   Και η συγκεκριμένοι εκπρόσωποι της εκκλησίας, που δίκαια τους κατηγορείτε, βρίσκονται στις θέσεις τους, γιατί εμείς τους ανεχτήκαμε! Γιατί εμείς δεν αντιδράσαμε και συνεχίζουμε να μην αντιδρούμε!
   Τους αφήσαμε ελεύθερο το δρόμο να συμπράξουν με τους άθεους, φαύλους πολιτικάντηδες και να ξεπουλήσουν και Πατρίδα και Πίστη. Και ναί! Την ώρα που οι Έλληνες θα στερούνται την αξιοπρεπή διαβίωση, οι λαθροεισβολείς θα απολαμβάνουν προνόμια στέγασης, υγείας , παιδείας, ακόμη και δανείων με εγγύηση τη δικιά μας φτώχεια!
   Εύχομαι μετά τη σταύρωση που βιώνουμε να δώσει ο Θεός να δούμε την Ανάσταση.
   Ο Θεός όμως περιμένει από μας να κάνουμε αυτό που μπορούμε, για να κάνει με τη σειρά του αυτό που εμείς δεν μπορούμε! Όπως κατά Ανάσταση του Λαζάρου, που γιορτάζουμε σήμερα, κάλεσε τους ανθρώπους να κυλίσουν τον λίθο που σφράγιζε τον τάφο και κατόπιν έκανε αυτό που οι άνθρωποι δεν μπορούσαν: Ανέστησε το Λάζαρο.
   Καλόν αγώνα λοιπόν, για νάρθει η Ανάσταση! Διαφορετικά μην ελπίζετε!

   Διαγραφή
 3. 8 Απριλίου 2017 - 1:30 μ.μ Τα λές και θες να σου πούμε και Μπράβο,
  γι'αυτά που λές? δεν ντρέπεσε? δηλαδή τοσα εκατομμύρια ελλήνων που
  μαρτήρησαν για την Ελλάδα δεν είχαν ψυχή αυτοί οι άνθρωποι? μόνο
  οι σημερινοί έχουν?
  Αμμμ... αμα είναι να κοιτάμε την μπάκα μας και την καλοπέρασή μας δουλειά δεν γίνεται με την Ελλάδα...
  Και Τόσα χρόνια εσύ τι έκανες?? αφού τους ήξερες τι ήτανε γιατί και τους ψήφιζες , (και μη μου πείς ότι δεν τους ήξερες) τώρα τι γκρινιάζεις?

  Εμμ.. δε σας άρεσε ο Παπαδόπουλος μου θέλατε και δημοκρατία τρομάρα σας...
  Οκ! δε λέω..μπορεί να τρώγαμε και καμμιά σφαλιάρα αμα δε καθόμαστε
  καλά, αλλά όμως είμασταν χορτασμένοι, είχαμε δουλειές , και ξέραμε ότι όσο
  περισσότερο θα δουλέυουμε τόσο θα προοδεύουμε...είχαμε ελπίδα για το
  μελλον..Τώρα δουλεύουμε, δουλεύουμε και δεν ξέρουμε αν θα έχουμε
  δουλεια τον επόμενο μήνα...
  Φάτε δημοκρατία όλοι τώρα και σκάστε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΝΑΗ [ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ] ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ...ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥΛΑ!
   ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΝΙΚΟ" ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ.
   ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!

   Διαγραφή
 5. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο TRUMP ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ