Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Είναι επίσημο: Αποφάσισαν να ψεκάσουν τον πλανήτη για την Κλιματική Αλλαγή

 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια, προειδοποιούμε ότι οι ψεκασμοί κάποια στιγμή θα επισημοποιηθούν με την δικαιολογία της Κλιματικής Αλλαγής, στα δήθεν πλαίσια της Γεωμηχανικής, για τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας.
Η ιδέα της Γεωμηχανικής είναι ένα απλό σκάρφισμα για στάχτη στα μάτια. 
Ή να το θέσουμε πιο σωστά, για το αλουμίνιο στους ουρανούς…

Και η στιγμή αυτή φαίνεται πως ήρθε. 
  
Η παγκόσμια ελίτ, για μια ακόμα φορά, έπαιξε τα χαρτιά της σωστά και πέταξε πρώτη το μπαλάκι. Έβγαλε πρόεδρο κάποιον “που θα λερώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα” προς όφελος των συναδέλφων του επιχειρηματιών, έχοντας έτοιμη την “θεραπεία” του, που είναι οι ψεκασμοί της ατμόσφαιρας με αλουμίνιο.


Ο Τραμπ, θα αποδειχθεί πως αποτελεί μια πιο "εξευγενισμένη" μορφή του Ομπάμα...
Απλά, θα οδηγήσει την ανθρωπότητα με πιο ήπιες θέσεις, στο ζητούμενο των... ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ... καθ' ότι και ο ίδιος, περιούσιος είναι.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και κλάμα τα χρυσαύγουλα και οι τσούλες χρυσαυγήτισσες, που τον έκαναν θεό...


 

Εδώ πάνω από μισή ντουζίνα χρόνια γράφουμε για τους χημικούς αεροψεκασμούς που είναι μέρος στρατιωτικών προγραμμάτων για να λειτουργούν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις τύπου HAARP για τον έλεγχο της ιονόσφαιρας, κατά συνέπεια του καιρού, αλλά και της ανθρωπότητας.
 Και όλα αυτά τα χρόνια, προειδοποιούμε ότι οι ψεκασμοί κάποια στιγμή θα επισημοποιηθούν με την δικαιολογία της Κλιματικής Αλλαγής, στα δήθεν πλαίσια της Γεωμηχανικής, για τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας. 
Η ιδέα της Γεωμηχανικής είναι ένα απλό σκάρφισμα για στάχτη στα μάτια. 
Ή να το θέσουμε πιο σωστά, για το αλουμίνιο στους ουρανούς…

Και η στιγμή αυτή φαίνεται πως ήρθε. Πώς όμως ήρθε τώρα και ποιο το timing με τον Ντόναλντ Τραμπ που υποτίθεται “ξήλωσε” όλη την μέχρι τώρα δουλειά των Δημοκρατικών σε σχέση με την Κλιματική Αλλαγή; 

Οι απαντήσεις που θα πάρετε θα σας αφήσουν άφωνους για το πόσο καλά δουλεύουν τα παγκόσμια κέντρα αποφάσεων, ή καλύτερα… μας δουλεύουν!

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της GuardianΑμερικανοί επιστήμονες ξεκίνησαν τη μεγαλύτερη μελέτη Γεωμηχανικής του ήλιου στον κόσμο. 


Has the time come to seriously consider geoengineering as a future climate fix ? Photograph: Alamy

Οι Αμερικανοί επιστήμονες θα κάνουν ενέσεις αεροζόλ 20 χιλιόμετρα ψηλά στην στρατόσφαιρα της Γης, για να μελετήσουν το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τεχνολογίας-διόρθωσης της υπερθέρμανσης του πλανήτη.


Το έργο των 20 εκατ. του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ θα ξεκινήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες και έχει ως στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον η τεχνολογία μπορεί να προσομοιώσει με ασφάλεια τις ατμοσφαιρικές επιδράσεις ψύξης μιας ηφαιστειακής έκρηξης, για την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής, αν μία ημέρα αυτό χρειαστεί.


Οι επιστήμονες ελπίζουν να ολοκληρώσουν δύο μικρής κλίμακας διασκορπισμούς πρώτα με νερό και στη συνέχεια με σωματίδια ανθρακικού ασβεστίου από το 2022. Μελλοντικές δοκιμές θα μπορούσε να περιλαμβάνει την σπορά του ουρανού με οξείδιο του αργιλίου (αλουμίνιο) – ή… ακόμα και με διαμάντια!Ο Janos Pásztor, βοηθός επικεφαλής του κλίματος του Μπαν Κι-μουν στον ΟΗΕ ο οποίος ηγείται σήμερα μιας πρωτοβουλίας για τη διακυβέρνηση της γεωμηχανικής, είπε ότι οι επιστήμονες του Χάρβαρντ θα διαλύσουν μόνο ελάχιστες ποσότητες ενώσεων στις εξετάσεις τους, κάτω από αυστηρούς ελέγχους του πανεπιστημίου.


Υποστηρικτές της Γεωμηχανικής τονίζουν ότι οποιαδήποτε απόπειρα λύσης ηλιακής τεχνολογίας είναι χρόνια μακριά και θα πρέπει να θεωρηθεί ως συμπλήρωμα – όχι υποκατάστατο – στη δράση μείωσης των εκπομπών.


Αλλά η ομάδα του Χάρβαρντ, σε ένα διαφημιστικό βίντεο για το έργο, προτείνουν έναν μετριασμό της κλιματικής αλλαγής για την γεωμηχανική έρευνα και υποστηρίζουν ότι ο πλανήτης θα μπορούσε να καλυφθεί με μια ηλιακή ασπίδα με “ελάχιστα” χρήματα, όπως $ 10 δις το χρόνο.
 

Ωστόσο ορισμένοι ανώτεροι επιστήμονες του κλίματος των Ηνωμένων Εθνών βλέπουν αυτές τις εξελίξεις με ανησυχία, φοβούμενοι ότι μια τέτοια λύση θα πάει πίσω τις αποδεδειγμένες (κατ’ αυτούς) τεχνολογίες μετριασμού, όπως η αιολική και η ηλιακή ενέργεια, με το ενδεχόμενο ακούσιας καταστροφής.


Ο Kevin Trenberth, επικεφαλής συγγραφέας για την Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, δήλωσε ότι η απελπισία στην υποτονική δράση για το κλίμα και η άνοδος του Donald Trump είναι αυτή που τροφοδοτεί την τρέχουσα τάση τεχνολογίας


Ο Kevin Trenberth, επικεφαλής συγγραφέας για την Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, δήλωσε ότι η απελπισία στην υποτονική δράση για το κλίμα και η άνοδος του Donald Trump είναι αυτή που τροφοδοτεί την τρέχουσα τάση τεχνολογίας. Αλλά πρόσθεσε:


«Αλλά η ηλιακή γεωμηχανική δεν είναι η απάντηση. Το κόψιμο της εισερχόμενης ηλιακής ακτινοβολίας επηρεάζει τον καιρό και το υδρολογικό κύκλο. Προωθεί την ξηρασία. Αυτό αποσταθεροποιεί τα πράγματα και θα μπορούσε να προκαλέσει πολέμους. Οι παρενέργειες είναι πολλές και τα μοντέλα μας δεν είναι απλά αρκετά καλά για να προβλέψουν τα αποτελέσματα»
Και το άρθρο αναφέρει αυτό που τονίζουμε ξανά και ξανά, ότι η παρατεταμένη ξηρασία σε κάποιες χώρες της Αφρικής που τώρα ο ΟΗΕ ζητάει χρήματα για την ανθρωπιστική τους κρίση είναι αποτέλεσμα της χειραγώγησης του καιρού:
Μια μελέτη Met Office το 2013, δήλωσε ότι η σπορά λεπτών σωματιδίων στη στρατόσφαιρα θα μπορούσε να καθιζάνει μια καταστροφική ξηρασία σε όλη τη Βόρεια Αφρική.

 

Ποιος ο ρόλος του Τραμπ

Εκ πρώτης όψεως, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, θα μπορούσε να είναι κατά της Γεωμηχανικής αφού από τις πρώτες κιόλας ώρες της διακυβέρνησης του ξήλωσε την σχετική κυβερνητική ιστοσελίδα του Ομπάμα, ενώ έχει δηλώσει δημόσια ότι η θεωρία της είναι κατασκεύασμα των Κινέζων. 

Όμως οι Κινέζοι μπορεί να παράγουν φωτοβολταϊκά, αλλά πάνω απ’ όλα, θεωρούνται από τους πλέον κύριους επιβαρυντές της ατμόσφαιρας λόγω της βιομηχανικής ανάπτυξης, αυτήν ακριβώς που θέλει να επαναφέρει ο Τραμπ.


Οπότε; Τι παίζει εδώ; Παίζει ακριβώς αυτό που αναφέρει το άρθρο της Guardian:

 “Λόγω” της εκλογής Τραμπ και των κλιματικών του τοποθετήσεων γίνεται τώρα αναγκαίο περισσότερο να προχωρήσουν τα πειράματα της Γεωμηχανικής. 

Να λοιπόν γιατί η Χίλαρι έχασε τις εκλογές, που περιμέναμε να κερδίσει ώστε να συνεχιστούν οι κλιματικές πολιτικές. 

Αυτές τώρα ΚΑΙ συνεχίζονται μέσω ΟΗΕ, ενώ ο “κακός” της παρέας, ο Τραμπ, δίνει μια λαμπρή δικαιολογία παράλληλα να τρέξει και η Γεωμηχανική.

Ποια άλλη σχέση έχει ο Τραμπ με τη Γεωμηχανική; Κι εδώ καθίστε καλά στην καρέκλα σας, μην πέσετε…

Σύμφωνα με το βιβλίο του συγγραφέα, ερευνητή και ακτιβιστή Peter A. Kirby, “Chemtrails Exposed: A New Manhattan Project”, στην πιο πρόσφατη ιστορία της χειραγώγησης του καιρού, ένα όνομα έπαιξε, εκτός των άλλων, σημαίνοντα ρόλο.

 Του John G. Trump (1907-1985). 
Το όνομα σας θυμίζει τον σημερινό πρόεδρο; 
Καλά κάνει γιατί ο John G. Trump ήταν ο θείος του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Donald J. Trump. Στην πραγματικότητα, το μεσαίο όνομα του Donald το «John», του δόθηκε προς τιμήν του θείου του!


Ο Νikola Tesla (1856-1943) ίσως ο πρώτος που έκανε σχέδια για να χειραγωγήσει τον καιρό με την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια πέθανε το 1943 και στη συνέχεια, μόλις τρία χρόνια αργότερα, ο Bernard Vonnegut και δύο άλλοι επιστήμονες της General Electric (GE) ήταν αυτοί που ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα ελέγχου του καιρού και το Πρόγραμμα Νέο Μανχάταν, όπως το ονομάζει ο συγγραφέας.


Ωστόσο, ο επιστημονικός εμπειρογνωμόνων, ο επιφορτισμένος με την εξέταση των κατασχεθέντων μελετών μετά θάνατον του Νikola Tesla, ήταν το μέλος του Radiation Lab Steering Committee και Βοηθός Διευθυντή, ονόματι John G. Trump. 

Ο John G. Trump “μετέφρασε” τα έγγραφα του Τέσλα από την επιστημονική γλώσσα σε απλά αγγλικά για τους στρατιωτικούς, που με τη σειρά τους, αποφάσισαν ποια από τις ιδέες του Τέσλα ήταν στρατιωτικής αξίας και ως εκ τούτου αξίζει περαιτέρω διερεύνησης.John G. Trump

 

Το Εργαστήριο Ακτινοβολίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης

Το Rad Lab του MIT λειτούργησε μεταξύ 1940 και 1945. Πριν από το τέλος του πολέμου, το Rad Lab απασχολούσε περίπου 4.000 άτομα και είχε λάβει επιδότηση πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια από τον John D. Rockefeller Jr!Μια τυπική μέρα στο εργαστήριο…


Το τελευταίο έτος, το Rad Lab είχε φτάσει σε ένα προϋπολογισμό περίπου $ 125.000 ανά ημέρα, ή κοντά στα 4 εκατομμύρια $ το μήνα. 

Το 1945 το Rad Lab του MIT είχε εξήντα εννέα διαφορετικά ακαδημαϊκά ιδρύματα να εκπροσωπούνται στο προσωπικό του. 

Παρήγαγε 150 συστήματα ραντάρ. Μέχρι το τέλος του πολέμου, το Rad Lab είχε παραδώσει στις ένοπλες υπηρεσίες εξοπλισμό με ραντάρ αξίας 3 δισ. δολαρίων σε σημερινά χρήματα περίπου $ 40 δισ.


Συγκεκριμένα, το Rad Lab έκανε σημαντικές προόδους στους τομείς της θέρμανσης της ιονόσφαιρας και ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας. Οι τεχνολογίες αυτές περιλαμβάνουν τη δημιουργική χρήση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.


Τη συνέχεια την γνωρίζετε, φτάνουμε στο HAARP και σε όλο τον υπόλοιπο στρατιωτικό εξοπλισμό, καθώς και στις ασύρματες τεχνολογίες που έχουν κατακυριεύσει τη ζωή μας.


Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις και τις εξελίξεις που διαβάσατε σήμερα και πολλές ακόμα που θα γίνουν αναλύοντας το βιβλίο του Kirby, η οποιαδήποτε πεποίθηση ή ελπίδα ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ θα βάλει τέλος στους χημικούς αεροψεκασμούς και στη χειραγώγηση του καιρού ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

 Η παγκόσμια ελίτ, για μια ακόμα φορά, έπαιξε τα χαρτιά της σωστά και πέταξε πρώτη το μπαλάκι. Έβγαλε πρόεδρο κάποιον “που θα λερώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα” προς όφελος των συναδέλφων του επιχειρηματιών, έχοντας έτοιμη την “θεραπεία” του, που είναι οι ψεκασμοί της ατμόσφαιρας με αλουμίνιο.


Κι αν προσέξατε καλά, πουθενά στους υπέρ, ημιυπέρ ή κατά της Γεωμηχανικής δεν γίνεται λόγος για την υγεία των πολιτών. Πως θα ζήσουν οι άνθρωποι και τα υπόλοιπα έμβια όντα χωρίς τον πολύτιμο ήλιο. Τους ήμαστε παντελώς αδιάφοροι, ή μάλλον το ενδιαφέρον τους είναι να μην ζήσουμε. Όσο εκείνοι θα έχουν όλη την επιστήμη στη διάθεση τους να τους προσφέρει αντίμετρα και θεραπείες, η ζωή θα πεθαίνει σ’έναν πλανήτη που δηλώνουν πρόθυμοι να εγκαταλείψουν μόλις εξασφαλίσουν τη φυγή τους σε έναν άλλον.


Την κατάντια αυτής της θλιβερής εξέλιξης, που πιστεύουμε ότι ακόμα είναι αναστρέψιμη, χρεώνουμε:
 1. Στους αδιάφορους που το παίζουν σκεπτικιστές
 2. Στους δήθεν απομυθοποιητές των χημικών αεροψεκασμών
 3. Στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ
 4. Στους καιρολόγους που έχουν πιει το αμίλητο νερό
 5. Στους πολιτικούς και αξιωματούχους των χωρών μας που επιτρέπουν χωρίς καμία αντίσταση τους χημικούς αεροψεκασμούς
 6. Στο ελεγχόμενο ακτιβιστικό κίνημα που για πολλά χρόνια προέβαλλε τη Γεωμηχανική ως “κρυφή ατζέντα” των αεροψεκασμών, αποδεχόμενοι ταυτόχρονα ότι υπάρχει θέμα με το κλίμα. Στην πραγματικότητα, της έκανε και διαφήμιση.

 http://nea.allnewz.gr/?p=36244
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Αυτην την εμμονη σου με τις χρυσαυγιτισσες να πας να την κοιταξεις.
  Μεγαλο κακο σε χει βρει μου φαινεται.
  Ειναι αυτο που λεει ο σοφος λαος, οσα δεν πιανει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια.

  ΥΓ Ε, αφού το αρθρο που ανεβασες εχει πηγη....τον guardian.... μας επεισες.
  Να σαι καλα, παλι μας εκανες και γελασαμε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είσαι αστείος...
   Να ζηλέψω τι;
   Μιά παντρεμένη που στέλνει διαδικτυακως τις "γεωγραφικές της συντεταγμένες" για να πηδηχτει μ' έναν "αόρατο" που το παίζει "άντρας";;
   Να ζηλέψω το "ήθος της";;;
   Ήθος πουτάνας;

   Ευχαριστώ.. δεν θα πάρω.

   Η αναφορά μου σε κατι τέτοιες τσούλες, είναι γιατί ξεβραζουν πάνω μου όλη την μποχα της μαύρης ψυχής τους.
   Ψυχές κατράμι.

   Όποιος υπερασπίζεται τέτοιες τσούλες, είναι κι ο ιδιος καριόλης.
   Έτσι όπως σου το γράφω.
   ΚΑΡΙΟΛΗΣ.
   Τα σκατά, με τα σκατά.

   Υ.Γ. Το πρόβλημά σου, δεν είναι ο guardian...είναι που ο Τραμπ που υπερασπίζεστε εσείς οι χρυσαυγήτες, ειναι το ίδιο με τον Ομπάμα.
   Χαίρομαι που σ' έκανα και γέλασες...
   Πολύτιμο το γέλιο στις μέρες μας, αρκεί να βγαίνει απ' την ψυχή μας αυθόρμητο κι όχι στημένο για να πικάρει.

   Κρίμα... έχασες... δεν πικάρομαι με αυτα που γράφεις... γενικώς...
   ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ, γιατί με τον εμμονικό χρυσαυγητισμό σου, έχασες την ψυχη σου.

   Διαγραφή
  2. Εισαι μακρια νυχτωμενη Καλλιοπη.
   Και κουραστικα προβλεψιμη.

   ΥΓ Σε ενα παντως θα συμφωνησω μαζι σου, μετα απο καποιες τελευταιες εξελιξεις:
   Τα σκατα, με τα σκατα.

   Διαγραφή
  3. Χαίρομαι που επιτέλους βρήκες τον φυσικό σου χώρο.

   Διαγραφή
 2. ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΚΙΟΛΒΑ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ (ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΟΛΟΥ), ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ STAR TREK.
  Η ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΗ Ή ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΣΚΟΝΗ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΦΟΥ Ο ΑΔΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΠΕΤΡΩΜΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ;
  Όλοι έχουμε κοιτάξει κατά καιρούς και έχουμε Παρατηρήσει μακριές Άσπρες Ουρές που Αφήνουν τα Αεροπλάνα στον Αέρα.Αρκετοί Σπεύδουν να μας καθησυχάσουν πως πρόκειται για φυσικό Φαινόμενο,για παγάκια που αιωρούνται στην Ατμόσφαιρα και για Συσσωρευμένη Υγρασία.Πέρα όμως απο τις Συμβατικές Ουρές που Παρατηρούμε(Contrails),οι Οποίες Εξαφανίζονται μέσα σε Μερικά Δευτερόλεπτα έως Μερικά Λεπτά και Αποτελούνται απο Κρυστάλλους Υδρατμών που Απελευθερώνονται απο τις ουρές των Αεροπλάνων,υπάρχουν και τα chemtrails.Προκείται για Χημικές Ουρές που Ελευθερώνονται απο Αεροπλάνα και είναι Μεν Λευκές,αλλά Διαρκούν Αρκετές Ώρες και Πολλές Φορές Πετούν σε Χιαστί Διαδρομές ή σε Σχηματισμό κάτι που δεν είναι Καθόλου Συνηθισμένο,τα δε τεχνητά Σύννεφα που Δημιουργούνται παραμένουν στον Ουρανό για Αρκετές Ώρες.
  ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ CHEMTRAILS;
  Πολλοί διακεκριμένοι Επιστήμονες έχουν Αναφερθεί δημόσια για το θέμα των Αεροψεκασμών κρούοντας τον Κώδωνα του Κινδύνου,όπως ο Πρώνη Πρόεδρος του ΕΦΕΤ και Συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας "Δημόκριτος",Κος Νίκος Κατσαρός.Υπάρχουν Πλείστες Αναφορές τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Υπόλοιπο Κόσμο που Πιστοποιούν μια γενικευμένη Αντίδραση του Επιστημονικού Χώρου στην Επικίνδυνη και Αλόγιστη Τροποποιήση του Καιρού.Όλο και Περισσότεροι Δημοσιογράφοι δίνουν βήμα σε Παρόμοιες Κραυγές Αγωνίας και ήδη Αρκετά Ντοκυμαντέρ με Πολλές Μαρτυρίες και Καταθέσεις Κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.
  ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
  Διάφορα Επιστημονικά fora τονίζουν πως η Υπερθέρμανση του Πλανήτη μπορεί να ανατραπεί με την Ρίψη Σωματιδίων Αλουμινίου τα οποία θα Αντανακλούν τις Ακτίνες του Ήλιου,χωρίς όμως να γνωρίζουν το Μέγεθος της Καταστροφής που θα έχει αυτή η Πράξη στο Οικοσύστημα του Πλανήτη.Άλλοι Τονίζουν πως οι τακτικοί Αεροψεκασμοί διατηρούν ιονισμένη την Ατμόσφαιρα πράγμα που είναι Απαραίτητο για την Μετάδοση Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων(Τηλεπικοινωνίες-Οπλικό Σύστημα HAARP).Άλλοι Μιλάνε για ιούς,βακτήρια και άλλα βαρέα Μέταλλα που καταστρέφουν την βιοποικιλότητα αλλά και τον Ανθρώπινο Οργανισμό κρατώντας τον δυνητικά Άρρωστο,έτσι ώστε να είναι δέσμιος της Καταναλωτικής Αγοράς(Φαρμακοβιομηχανίες,Γενετικώς Μεταλλαγμένα Προϊόντα).Άλλη Προσέγγιση του Φαινομένου συνδέει τα chemtrails με τα χρηματιστηριακά Παράγωγα του καιρού,δηλαδή την Κερδοσκοπία κάποιων Αρρωστημένων Εγκεφάλων μέσω του Ελέγχου του Καιρού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απο όποια οπτική γωνία και να εξετάσουμε το Φαινόμενο,πρόκειται για έναν Απροκάλυπτο βιασμό της Φύσης με ολέθριες Επιπτώσεις στην Υγεία του Ανθρώπου.Δυστυχώς έχει Αποδειχθεί πολλάκις ότι αυτοί που Αποφασίζουν το Μέλλον του Κόσμου,δεν Υπολογίζουν καθόλου τις Ανθρώπινες Ζωές και δεν νοιάζονται για το πόσοι θα επιβιώσουν.
  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;
  Η κυβέρνηση,κατά την Προσφιλή της Τακτική,είτε τηρεί Σιγή Ιχθύος,είτε Συγκαλύπτει το Πρωτοφανές Έγκλημα που Συμβαίνει κατά του Ανθρώπινου Γένους και του Οικοσυστήματος του Πλανήτη.Ερωτήσεις στη Βουλή έχουν μείνει Αναπάντητες,αναλύσεις βρόχινου Νερού,τροφίμων και Αίματος έχουν αποσιωποιηθεί,Εργασίες Ακαδημαϊκών και Επιστημόνων Αγνοούνται.Τα ΜΜΕ λοιδορούν με κάθε τρόπο όποια αναφορά γίνεται γι'αυτό το Παγκόσμιο Πρόβλημα.Τον Μάϊο του 2012,η Πολεμική Αεροπορία έβγαλε Επίσημη και Δεσμευτική Ανακοίνωση πως οι Χημικές Ουρές είναι Φυσικό Φαινόμενο.
  ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ;
  Αυτό που ισχύει,όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον Κόσμο απο την Β.Αμερική μέχρι την Αυστραλία,είναι ότι ο Πλανήτης ραντίζεται Συστηματικά με βλαβερές Ουσίες,με βαρέα Μέταλλα(όπως Στρόντιο,βάριο,Αλουμίνιο,Ιωδιούχο Άργυρο και Αρσενικό) και με ότι άλλο θα μπορούσε να φανταστεί ένα Αρρωστημένο Μυαλό.Έχετε Αναρωτηθεί γιατί δημιουργούνται Συνέχεια Νέες Αρρώστιες και Νέα Εμβόλια;Έχετε Αναρωτηθεί γιατί έχουν Αυξηθεί τόσο πολύ οι Αλλεργίες;Η κόπωση; Το Άσθμα; Το Αλτζχάιμερ; Ο Αυτισμός,η Υπογεννητικότητα και ο Καρκίνος;
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ;
  Ζούμε σ'έναν Παράλογο Κόσμο,όπου τα πάντα Αγοράζονται και Πωλούνται,Συμπεριλαμβανομένης και της Συνείδησης του Καθενός.Κάποιοι ρίχνουν Πυρηνικά και έχουν την Ψευδαίσθηση ότι δεν Απειλείται η Υγεία τους.Κάποιοι βιάζουν τον Πλανήτη χωρίς να Σκέφτονται τις Επιπτώσεις των Οικολογικών Καταστροφών.Κάποιοι Μεταλλάσουν γενετικά τα Τρόφιμα γνωρίζοντας πως οι ολέθριες Συνέπειες θα φτάσουν και στο δικό τους Τραπέζι.Το ίδιο Ισχύει και για τους Πραγματικούς και ηθικούς Αυτουργούς του Εγκλήματος των Αεροψεκασμών.Έχουν την Ψευδαίσθηση ότι δεν επηρεάζονται,είτε επειδή είναι αφελείς,είτε επειδή πιστεύουν ότι υπάρχει Αντίδοτο,είτε επειδή έχουν Χρηματιστεί αρκετά.Η αλήθεια είναι όμως πως κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς οξυγόνο,χωρίς Νερό και Τροφή.
  ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;
  Κοίτα Ψηλά!Άφησε την Τηλεόραση και τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου!Μίλησε με τον διπλανό σου!Ερεύνησε το διαδίκτυο,υπάρχουν εκατοντάδες Μαρτυρίες,Χιλιάδες Βίντεο,Εκατομμύρια Φωτογραφίες απο όλο τον Κόσμο!Ένωσε την Φωνή σου Μαζί μας και σπάσε τα Δεσμά του φόβου σου!Αξίζει να Παλέψεις για την Ανατροπή ενός Μέλλοντος που Ετοιμάζουν κάποια Σκοτεινά Κέντρα Εξουσίας.Αξίζει να παλέψεις για την Αξιοπρέπεια,για την Ζωή τη δική σου και των παιδιών σου.Αξίζει να παλέψεις για Καθαρούς Ουρανούς!
  ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κατά των Χημικών Αεροψεκασμών
  https://www.facebook.com/groups/Attica.StopChemtrails/
  http://chemtrails.gr
  Αντέγραψα ένα Κείμενο που Μοίραζε κάπου η Συγκεκριμένη Όμάδα για αυτό το θέμα,ελπίζω να βοήθησα κάπως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τα cheamtraills στην ελλαδα ξεκινησαν οταν υπεγραφει το πρωτο μνημονιο απο τον αληταρα παπανδρεου ποτε πριν δεν ψεκαζαν την χωρα μας τα βρωμοσκυλα ειδικα με τον σαμαρα-μπενη γινοταν χαμος περναγαν μαζι 4,5 ψεκαστικα και ριχναν τρελλα.οταν εγιναν εκλογες και βγηκε το μουλικο του λενιν τον φεβρουαριο εκεινον ειχαν εξαφανιστη για εναμιση μηνα και ξεκινησαν οταν πηγε ο καμενος στην αμερικη και ψωφηστικε το αριστερο-μνημονιο και παλι εσκασαν τα αγνωστα αεροπλανακια τα οποια εχουν μπει στο κολπο και εταιριες μεταφορων και επιβατικων αεροσκαφων.πλεον απο παντου μας βαλουν ενω πρωτα ηταν καθαρα στρατιωτικα οηε και νατο καθαρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ