Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΛΕΠΡΑ-Λαζάρειος λέπρα!......

Άνοιξι 1998, συζητώντας με τον κ. Γ. Γκιόλβα μου διηγήθηκε το πώς στη ΝΑΣΑ πρίν λίγα χρόνια, από ένα τυχαίο περιστατικό κατά την ετήσιαν υγειονομικήν εξέτασιν των μελών της διέγνωσαν οι ιατροί της μίασμα ΛΕΠΡΑΣ στο ΑΙΜΑ του διοικητού Διευθυντού των και εθορυβήθησαν δια την προέλευσίν του.
Ξεχάσατε πολλούς ΛΕΠΡΟΥΣ!
ΟΒΡΙΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ... ΟΠΩΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΓΑΠ, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...
Αυτους, γιατί τους ξεχνάτε;;; 

Καλλιόπη Σουφλή

Το μίασμα ήταν από τα κατάλοιπα ΛΕΠΡΑΣ και μάλιστα της Λαζαρείου λέπρας, της νευρικής ή αναισθητικής, δηλαδή, της αθλιοτέρας μορφής.


Αυτό το είδος της λέπρας προξενεί εις τους ασθενείς αισθητικάς διαταραχάς, νευραλγίας και ρευματοειδείς πόνους. 

Μιάσματα ως γνωστών ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ εις τους απογόνους και από άλλες φοβερές ασθένειες. Π.χ. ψώρα, σύφιλι, βλενόρροια, φυματίωσι, κτλ.

Νέα έκπληξις στους Ιατρούς, πως και διατί.Και μετά από κοπιώδη έρευνα διεπίστωσαν ότι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της ΝΑΣΑ (Δ/ντης Διοικητικός, όχι επιστήμων) ήτο Εβραίος και ερευνώντας την ιστορίαν διαπιστώνουμε ότι προφανώς ήτο απόγονος των εβραίων τους οποίους έδιωξε ο Ραμσής Γ’ διότι ήσαν λεπροί. 
Αυτό ως απλό γεγονός μπορεί να θεωρηθή ως ατύχημα και δεν είναι αξιοκατάκριτο. 

Εξεταζόμενο όμως εις βάθος δημιουργεί πρόβλημα δια την ανθρωπότητα, διότι τα κατάλοιπα αυτά της λέπρας σιγά- σιγά με τα χρόνια καταστρέφουν το ευγενές κέντρον του εγκεφάλου και παραμένει το ΚΤΗΝΩΔΕΣ και έτσι οι (άνθρωποι) αυτοί χαίρονται μόνον –σαν σαδισταί- όταν βλέπουν τους άλλους να βασανίζωνται και να υποφέρουν. 


Και όταν παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους βασανίζουν τους συνανθρώπους των. Και εάν οι Σιωνισταί πάρουν πλήρη εξουσίαν, τότε μεγάλες καταστροφές αναμένουν το ανθρώπινον γένος.

Έμεινα έκπληκτος και ήλθε στο μυαλό μου το ερώτημα: Ο ΧΙΤΛΕΡ ως γνωστόν, είχε Εβραϊκό ΑΙΜΑ στις φλέβες του, μήπως με την παραπάνω αποκάλυψιν μπορούμε πλέον να εξηγήσουμε το ευμετάβλητον του χαρακτήρος του και την ροπήν του προς τα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ;

Ο Κλήμοβ στο βιβλίο του « ο λαός του θεού» χωρίς να αναφέρη τα αίτια, χαρακτηρίζει όλους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ως ψυχολογικά ανώμαλους εις όλα, υπ’ όψιν ότι ο Κλήμοβ τους έζησε από κοντά διότι η γυναίκα του ήταν εβραία και έζησε μαζί της είκοσι χρόνια και εργάσθηκε και στις Ρωσσικές Κρατικές υπηρεσίες εις την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, έπεσε σε δυσμένεια και φοβηθείς αυτομόλησε στην Δ. Γερμανία.

Εργάσθηκε ως υπάλληλος της CIA στην Δ. Γερμανία και μετά στις ΗΠΑ, ως υψηλόβαθμος για πολλά χρόνια, στον κλάδο των ψυχολογικών επιχειρήσεων.

Εφ’ όσον η γυναίκα του ήτο εβραία τον αγκάλιασαν με εμπιστοσύνην οι Αμερικανικές υπηρεσίες, όπως ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τον άσημον φοιτητήν ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΝ και γενικός όλους όσους έχουν συζύγους εβραίες.

Για αυτό στα βιβλία του βρίσκεις πρωτόγνωρες και αξιόλογες πληροφορίες, κυκλοφορούν όμως, μόνον στα Ρωσσικά, Αγγλικά, και Γερμανικά. 

Μεταξύ των πολλών γράφει, ότι οι Ρώσσοι έζησαν εβδομήντα χρόνια υπό ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, διότι όλες τις διοικητικές θέσεις κλειδιά κατήχαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ, δήθεν, Κομμουνισταί, και εφήρμοζαν ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ βασανιστήρια κατά των γνήσιων Ρώσσων!...

Γράφει επίσης, ότι, οι εβραίοι άνδρες-γυναίκες είναι όλοι τους Ψυχοπαθείς και ότι κατά τον αβραίον ψυχολόγον Λαμπρόζο, έχουν έκδηλα ψυχονευροτικά συμπτώματα, έξι φορές περισσότερα και στην Γερμανία οκτώ φορές περισσότερα από τους άλλους λαούς και εκδηλώνονται ως Ομοφυλόφιλοι, Παιδερασταί, Σχιζοφρενείς, Σαδισταί, με σπασμούς Μυών στο Πρόσωπο, τα Άκρα κτλ….!.....
 

Αυτό το γνωρίζουν και γι’ αυτό οι γυναίκες τους κάνουν το παν να κάνουν ΠΑΙΔΙΑ με αλλόφυλους άνδρες. 

 Και αραδιάζει όλους τους μεγάλους της εποχής μας που είναι Εβραϊκής καταγωγής, εν όλω ή εν μέρει, με τις ψυχολογικές ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ τους π.χ. τον Φιντέλ Κάστρο, το καμάρι των αριστερών όλου του κόσμου, με επαναστατικό του έμβλημα το εβραϊκό πεντάκτινο αστέρι που είχε και ο Γκουεβάρα και η – δική μας « πατριωτική οργάνωση 17Ν», εβραίος από Μάνα, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, μέχρι που τον συνέλαβε ο αντίπαλός του Μπατίστα και τον ΕΥΝΟΥΧΗΣΕ.

Ακολουθούν: Φράνκο, Καντάφι, ο αδελφός του είναι τώρα στο Ισραήλ, ο Χίτλερ, που όλοι οι στενοί συνεργάτες του, οι σύμβουλοι του, η Εύα Μπράουν, και τα στελέχη του κόμματος του ήσαν ΕΒΡΑΙΟΙ!....

Και μας έκαναν οι Μασωνοεβραίοι τέτοια ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ώστε να πιστεύουμε ότι ήταν εχθρός των Ομβραίων, μέχρι και εμείς (οι Έλληνες) που μας είχε επιβάλλει (επί κατοχής ο Χίτλερ) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της Αστυνομίας Αθηνών ΕΒΡΑΙΟ!.....
Ακολουθούν ο Στάλιν με το αγκυλωμένο χέρι, Τσώρτσιλ κτλ….. 


Ο ΒΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Έχει απόλυτο δίκιο ο στρατηγός. Θυμάμαι αχνά, την μακαρίτισσα την γιαγιά μου-μικρό παιδί τότε γύρω στα 7-8, όταν μας μιλούσε για τα πάθη του Χριστού την Μεγάλη εβδομάδα,μας έλεγε χαρακτηριστικά: "Τους σημάδεψε όμως ο Θεός παιδιά μου,τους έδωσε να κουβαλάνε, από τότε που Τον σταύρωσαν, Ψώρα όπως τα σκυλιά και όλοι τους είναι σημαδεμένοι με άσχημα πρόσωπα από λέπρα όπως οι καλικάντζαροι". Ο Θεός να την αναπαύει,πολύ καλός και γελαστός άνθρωπος. Αυτοί ήταν δάσκαλοι,αυτό θέλουν να εξαφανίσουν. Από ποιον περιμένετε να ακούσουν τα παιδιά σας για τον Θεό και την Οικογένεια,από τους σημερινούς με τα IPAD,τους δασκάλους η το ξεφτιλισμένο σιωνιστικό παπαδαριό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημαντικότατο κείμενο!
    Μπράβο στην Καλλιόπη που το ανήρτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ