Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Τα μέλη της Κομμουνιστικής ταλμουδικής φυλής


Γνήσιος κουμμουνιστής είν' εκείνος, που θα μπορέσει κάτω από μια σοφή, βαθιά ψυχολογημένη και επίπονη κατυχητική καθοδήγηση, να σκοτώσει μέσα του, όλα αυτά τα λογικά στοιχεία που αποτελούν την ιδιομορφία του Εθνικού Πολιτισμού μας.
Κι αυτοί που μας κυβερνούν, έχουν σκοτώσει μέσα τους αυτά ακριβώς τα πολύτιμα στοιχεία.
Οπως ακριβώς και οι κομμουνιστές που ρήμαξαν την Ελλάδα στον αδελφοκτόνο συμμοριτοπόλεμο.


Καλλιόπη Σουφλή
 

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. """Ηρθαν"" οι κουμουνιστες - ασιατες οι ηλιθιοι να τοποθετησουν στην σημαια τους σαν σηματα προοδου των το σφυρι και το δρεπανι !!!!!!!!!!!!! και τα δυο τεμαχια κοινοχρηστα στην ευρωπη-ελλαδα απο 6000 πχ τουλαχιστον ...τι σου ειναι ο ασιατισμος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμ βέβαια αν δεν αποκτηνωθείς εντελώς,αν δεν πέσεις κάτω κι απ'αυτό το επίπεδο του κτήνους,αν αντί για εγκέφαλο κουβαλάς βόρβορο,πως θα ξεκοιλιάζεις έγκυες γυναίκες,πως θα σταυρώνεις ιερείς,πως θα γδέρνεις ζωντανούς ανθρώπους,πως θα τους βασανίζεις επί ώρες ατελείωτες τα θύματά σου για να βγάζεις άναρθρες κραυγές από ευχαρίστηση όπως ο σατανάς? Πως θα βλέπεις τα θύματά σου να μετατρέπονται σε κανίβαλους τρώγοντας τα πτώματα των συντρόφων τους σε ένα ερημονήσι κι εσύ να απολαμβάνεις χάσκοντας το γεύμα σου, από την απέναντι όχθη? Πως θα πεταλώνεις αθώα θύματα για διασκέδαση,θα βιάζεις μουγκρίζοντας 10χρονα κοριτσόπουλα,πως θα λιθοβολείς δεμένους χειροπόδαρα ανθρώπους,ή θα τους καρφώνεις το μαχαίρι στο κεφάλι ζωντανοί όντες,για να δεις την αντίδρασή τους? Και μετά ξέρεις εσύ,ένας άλλος προδότης,ένα ανθρωποειδές διεστραμμένο ανώμαλο υποκείμενο,ένας πουστάνδρας,θα σε κάνει ήρωα,αγωνιστή,θα σου δώσει διπλή εθνική σύνταξη,θα σε αναδείξει και στα ύπατα αξιώματα της χώρας σου για την προσφορά σου στον πολιτισμό την κοινωνία και στα ανθρώπινα δικαιώματα. Έτσι θα ψοφήσεις αναπαυμένος,ενώ η ψυχή σου θα βγαίνει ουρλιάζοντας από τον πισινό σου, όπως του δασκάλου σου Κωλέτη και τότε θα πας να βρείς τον δάσκαλό σου, σε τροπικά μέρη στα έγκατα της γής,που ακούει στο όνομα Κάρολος Μάρξ. Τότε και μόνο τότε θα είσαι ένας τέλειος κομμουνιστής,προοδευτικός,σκεπτικιστής και διανοούμενος!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "Ο μπολσεβικισμός υπερνικά πάντοτε όλας εκείνας τας πολιτικάς ομάδας, αι οποίαι δεν τον αντιμετωπίζουν με αδιάλλακτον εχθρότητα, δια τον απλούστατον λόγον, ότι κινητοποιεί, χωρίς δισταγμούς ή περιορισμούς, κατά του κράτους και των υγειών, συντηρητικών ιδεών τον υπανθρωπισμόν ούτως ειπείν, ο οποίος υφίσταται εις κάθε λαόν ως η υποστάθμη αυτού. Ο μπολσεβικισμός είναι η οργάνωσις των ταπεινωτέρων ενστίκτων του λαού προς εξολόθρευσιν όλων των ανωτέρας αξίας στοιχείων της φυλής του.
  Ο μπολσεβικισμός είναι η δικτατορία των υποδεεστέρων ανθρώπων. Εις την Αρχήν ανέρχεται δια του ψεύδους και εν τη Αρχή διατηρείται δια της βίας. Πρέπει να τον γνωρίζει τις και να τον έχει διαγνώσει μέχρι των εσωτερικών μυστικών του, δια να δυνηθεί να τον πλήξει αποτελεσματικώς. Πρέπει να κινητοποιηθούν εναντίον του ηνωμέναι αι ανώτεραι και πολυτιμώτεραι αξίαι ενός έθνους, δια να καταστεί δυνατή η κατανίκησίς του. Διότι αποτελεί την οργάνωσιν των αμόρφων αντιφυλετικών μαζών εντός των διαφόρων εθνών.
  Επί ενός πεδίου ανεδείχθη ο μπολσεβικισμός ανέκαθεν αληθής αριστοτέχνης: επί του πεδίου της αρνητικής προπαγάνδας, του επηρεασμού των λαών δια του ψεύδους και της υποκρισίας, της μεθόδου δηλαδή εκείνης, η οποία δια της συστηματικής εξαπατήσεως αποβλέπει εις το να παρέχει εις τον κόσμον μίαν τελείως εσφαλμένην και πλαστήν εικόνα περί της φύσεως και εσωτερικής μορφής της πολιτικής ταύτης παραφροσύνης. Το ψεύδος είναι – κατά την δοξασίαν του Λένιν, του πατρός της μπολσεβικικής επαναστάσεως – όχι μόνον θεμιτόν μέσον, αλλά και το επιτυχέστερον όπλον δια την επικράτησιν του μπολσεβικικού αγώνος. Ήδη ο Σοπεγχάουερ είχεν είπη, ως γνωστόν, ότι ο Ιουδαίος είνε ο αριστοτέχνης του ψεύδους. Και δεν είνε, ως εκ τούτου, εκπληκτικόν, ότι Μπολσεβικισμός και Ιουδαϊσμός συναντώνται, εις το σημείον τούτο, εις την εσωτερικοτέραν των συγγένειαν. Το ψεύδος χρησιμοποιείται κυριαρχικά και "μαστορικώτατα" υπό του Εβραϊκού Μπολσεβικισμού."
  ΓΓ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ