Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αυτό το έργο είναι δικό Σας, τα πάνχρυσα στόματα του λόγου, να ξυπνήσετε τον Ελληνισμό, με πύρινους Πατριωτικούς λόγους, από το Θρόνο σας στο Ναό.

Όμως οργανωμένα, και με ενότητα, ώστε εάν οι Σιωνιστές Σταυρωτές, διώξουν έναν από εσάς, να πέσουν σε τείχος όλων των Μητροπολιτών-Ιεραρχών, και του Ορθόδοξου Λαού, αλλιώς ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι χαμένος!!!

Οι νομοθέτες του Σιωνισμού, Ιουδαίοι και Φαρισαίοι, έχουν λυσάξει κατά της Χριστιανικής Ελλάδος & Ορθοδοξίας.


Σε ποιούς απευθύνεστε, κύριε Γρυπαίε;
Γιατί σ' αυτούς που απευθύνεστε, είναι οι Φαρισαίοι που πρώτοι λύσσαξαν κατά της Χριστιανικής Ελλάδας και Οθροδοξίας.
Λύκοι ενδεδυμένοι προβιά αμνού, ίνα εξαπατήσουσι οι ασπαζόμενοι τον Οικουμενισμό και την Πανθρησκεία.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...

Αλοίμονο, κύριε Γρυπαίε, όλοι αυτοί, έχουν έμπρακτα αποδείξει, πως κόπτονται για τους Λάθρο, για τους χρυσοποίκιλτους εκκλησιαστικούς θρόνους τους, για τις κοσμικές επαφές τους με πολιτικά καθάρματα και έχοντες ως πρόσχημα την Ορθοδοξία, πριονίζουν εκ των έσω το Σώμα και Αίμα του Χριστού. 
Έδρα τους, δεν είναι η Φάτνη της Ναζαρέτ... ούτε ο Γολγοθάς του Εσταυρωμένου Ιησού...
Έδρα τους είναι το Βατικανό και η... Αστάνα...

Καλή Ανάσταση, Καλή Λευτεριά, κύριε Γρυπαίε.


Καλλιόπη ΣουφλήΓράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής


 
Μακαριώτατοι, Παναγιώτατοι, Σεβασμιώτατοι Ιεράρχες, της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Β! Έκδοση

Ιερό Πόλεμο στους Χριστιανούς κήρυξαν οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές. Βλέπε βομβιστικές επιθέσεις και ενέργειες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, και σε Χριστιανικές Ορθόδοξες Εκκλησίες σε Συρία και Αίγυπτο.

Εμείς οι αφελείς χτίζουμε Τέμενος στην καρδιά της Αθήνας!!!

Οι Χριστιανοί ζούμε σε ένα ΤΡΟΜΟ!

Αυτά γίνονται κατά παραγγελίαν των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.

Να εστιάσουμε τώρα και στην Χριστιανική Ορθόδοξη Ελλάδα.

«Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».

Η Ζωή εν τάφω για την Ιεραρχία!! Κυρίαρχοι οι Σιωνιστές Σταυρωτές του Κυρίου ΙΗΣΟΥ!!!

Παραδοθήκατε στις εντολές των Σταυρωτών του Κυρίου!!!

Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδος ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σιωνιστές Άρχοντες λαών συνήχθησαν κατά της Ελλάδος, και της Ορθοδοξίας.

Νόμον παράνομον κατέθεντο κατά της Ελλάδος, οι Σταυρωτές, Ιουδαίοι & Φαρισαίοι Σιωνιστές , του ΔΝΤ & ΕΚΤ!!! Ω!!! της Ιούδα αθλιότητος...................

Κύριε, Κύριε, μην εγκαταλείπεις την Ελλάδα!!!

Είστε Αρχιερείς του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;;; Δείξτε το!!!

Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία!

ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ!!!

Υμείς τα πάνχρυσα στόματα του λόγου, λαλήσατε ξυπνώντας το Λαό από το λήθαργο!!!

Οι Σταυρωτές του Κυρίου εφαρμόζουν επάνω Σας την αρχήν, «Διαίρει και Βασίλευε». Συνασπισθείτε, Ενωθείτε, Αγωνισθείτε ενωμένοι!!!

Μην παραμένετε απαθείς. Σας καλούμε εμείς το ποίμνιον να δράσετε. ΟΧΙ μεμονωμένα, έκαστος εις την ιδίαν αυτού πόλιν-επισκοπήν, αλλά «ομοθυμαδόν επί τω αυτώ».

Κάντε την επαναστασήν Σας. Φερθείτε ως νέοι Παπαφλέσας.

Το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας, είναι η Ελλάδα να γίνει χώρα Μουσουλμανική-& Ιουδαϊκή!!!

Γιαυτό φέρνουν κατά χιλιάδας τους Ισλαμιστές λαθρό εδώ!!!

Σταθείτε δίπλα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς.

Το πρόβλημά μας είναι και δικός Σας πρόβλημα.

Ο Λαός προσβλέπει σε Εσάς!!!

Η Ελλάδα γέμισε Τζαμιά, Τεμένη, και Ιμάμηδες.

Σε λίγο χρόνο θα απειλείται η ύπαρξή σας.

Οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων έχουν πρόγραμμα να δώσουν μισθό στους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, γιαυτό κόβουν τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων, και τις δικές σας, εκτελώντας εντολές των Σιωνιστών Σταυρωτών της Ν.Τ.Π. Κοσμοκρατόρων, και επικυρίαρχων της Γης.

Οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων, εκτελώντας εντολές των Σιωνιστών αφεντικών τους, έχουν κυβερνητικό πρόγραμμα να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων Χριστιανών, για να στεγάσουν τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Τα παιδιά των Τζιχαντιστών τα πάνε σε Ελληνικά σχολεία, ενώ δεν γνωρίζουν της Ελληνική γλώσσα, ούτε φόρους πληρώνουν!!! Πληρώνουμε Ημείς & Υμείς γιαυτούς τους εισβολείς στη χώρα μας!!!

Χάσατε την Ελληνική Χριστιανική Νεολαία, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, στην ακολουθία της Αποκαθηλώσεως, οι καφετέρειες ήταν γεμάτες από Ορθόδοξη Νεολαία.

Σκοπός των Σταυρωτών Σιωνιστών, οι Τζιχαντιστές να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος, οπότε η Ελλάς θα ονομασθεί σε Χαλιφάτο των ISIS, θα αλλάξει σημαίαν, και σύμβολα, ενώ τους διώχνουν από την Μέση Ανατολή.

Συν τω χρόνω προϊόντι αυτό θα συμβεί, ενώ ΕΣΕΙΣ οι ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ τελειώσατε, χωρίς ΕΛΛΑΔΑ, και Χριστιανικό Ορθόδοξο πλήρωμα και ποίμνιο.

Η Μουσουλμανική Ελλάδα θα γεμίσει Τεμένη & Ιμάμηδες.

Οι λαθρομετανάστες έρχονται εδώ για το ευρώ.

Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς εξέλθετε, τα συμπεράσματα δικά Σας..............

Οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων, «Έστησαν τα τριάκοντα αργύρια, την τιμήν του τετιμημένου Έθνους», που τους έταξαν οι Φαρισαίοι Σταυρωτές Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ εξέλθετε εις επανάστασην. Γρηγορείτε!!!

Χρησιμοποιείστε την δύναμην που έχετε στο Χριστεπώνυμο Λαό. Ο Ελληνικός Ορθόδοξος Λαός ΕΣΑΣ πιστεύει.

Μην γίνετε ως οι Βυζαντινοί Αρχιερείς & Λαός, που κλαίγανε τη μοίρα τους, κλεισμένοι μέσα στους Ναούς, μέχρι να έλθει το τέλος η Τουρκιά, αλλά αγωνιζόμενοι προλάβετε το κακό.

ΓΡΗΓΟΡΕΊΤΕ, ίνα μη καταλυθεί η ΕΛΛΑΔΑ & ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

«ΤΟ ΜΕΝ ΠΝΕΥΜΑ ΠΡΟΘΥΜΟΝ, Η ΔΕ ΣΑΡΞ ΑΣΘΕΝΗΣ, ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ»!!!

Η ηγεσία της Ορθοδοξίας σε Κων/πολη και Αθήνα είναι για κλάματα, γεμάτη Σιωνισμό!

Οι Ηγέτες της Χριστιανοσύνης, συγκεντρώθηκαν στη Λέσβο, υπό τον Σιωνιστή Πάπα, για να υποδεχτούν τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, εκτελώντας διαταγές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης!!! Τέτοια κατάπτωση, και υποταγή στους Σταυρωτές του Κυρίου ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

Τι να σου κάνει ο Λαός, όταν οι ηγέτες του, πολιτικοί, ΜΜΕ, Ιεράρχες της Εκκλησίας, είναι όργανα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης ;;;

Ο Λαός των Ελλήνων χρειάζεται ενημέρωση, διότι κοιμάται στους καναπέδες, καθήμενος μπροστά από τα κανάλια του Σιωνισμού, τα κανάλια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα κανάλια των εχθρών της Πατρίδος.

Αυτό το έργο είναι δικό Σας, τα πάνχρυσα στόματα του λόγου, να ξυπνήσετε τον Ελληνισμό, με πύρινους Πατριωτικούς λόγους, από το Θρόνο σας στο Ναό.

Όμως οργανωμένα, και με ενότητα, ώστε εάν οι Σιωνιστές Σταυρωτές, διώξουν έναν από εσάς, να πέσουν σε τείχος όλων των Μητροπολιτών-Ιεραρχών, και του Ορθόδοξου Λαού, αλλιώς ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι χαμένος!!!

Οι νομοθέτες του Σιωνισμού, Ιουδαίοι και Φαρισαίοι, έχουν λυσάξει κατά της Χριστιανικής Ελλάδος & Ορθοδοξίας.

Η Εκκλησία μας ψάλλει,

Ολέθριος σπείρα θεοστυγών, πονηρευομένων θεοκτόνων συναγωγή, επέστη κατά της Χριστιανοσύνης.

Εκύκλωσαν κύνες ωσεί πολλοί την Ελλάδα και την Εκκλησία μας, την Ορθοδοξία.

Πάσα η κτίσις ηλλοιούτο φόβω θεωρούσα την Χριστιανική Ελλάδα, εν Σταυρώ κρεμαμμένη!!!

Λαός δυσσεβής και παράνομος μελετά κενά ίνα αιματοκυλλήσει την Οικουμένην, προκαλλώντας Γ! Παγκόσμιον Πόλεμον, διά ίδιον συμφέρον...........

Σιωνιστές της Παγκόσμιας Ν.Τ.Π. δυσεβείς και παράνομοι, θέλουν να προκαλέσουν Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο!!

Σας υπενθυμίζω, «Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην»...............

 
Σας εύχομαι ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗΝ της Ιεραρχίας της Ορθοδοξίας, και του Ελληνισμού.


 ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. Όχι Αντωνάκη μας,ο λαός δεν προσβλέπει σ'αυτούς,έχει αποστρέψει το πρόσωπό του απ'αυτές τις ύαινες,τους σιχάθηκε και τους φτύνει όλη η Ελλάδα. Εσύ έμεινες τελευταίος.
  Έχεις χάσει επεισόδια. Όταν πετάξουν και τα ράσα και φορέσουν μπέρτες με τον σταυρό της Μάλτας,τότε θα δεις με τι μουτσούνες είχαμε να κάνουμε. Καλή Ανάσταση κ.Αντώνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ Αντώνη τα λόγια σου είναι σαν επιθανάτιος ρόγχος.
  Κάτι πεθαίνει μέσα από τις λέξεις σου.
  Μυρίζει κανείς την οσμή του θανάτου.
  Ίσως αυτό θα πρέπει να γίνει.
  Να νεκρωθεί ότι είναι να νεκρωθεί και ας μείνει ζωντανό ότι αξίζει.
  Σήμερα γιορτάζουμε το πρωί την πρώτη Ανάσταση Του Χριστού.Κι όμως ο τάφος βλέπουμε να είναι γεμάτος.Δεν είπανε ψέματα οι Απόστολοι.Δεν έκλεψαν το σώμα Του Χριστού.Αναστήθηκε.Στον τάφο είναι νεκρή η πολιτεία, η ιεραρχία, ο λαός.
  Αν υπάρχει περίπτωση για να βγούμε από μέσα, να είσαι σίγουρος πως αυτό θα το κάνει ο Θεός με ένα θαύμα Του.
  Όχι γιατί μας αξίζει.
  Αλλά γιατί μόνο η Ορθοδοξία μπορεί να πολεμήσει το Ισλάμ και τους Σιωνιστές.
  Ο Θεός θα μας γλυτώσει γιατί θα λυπηθεί τα 5-10 αγιασμένα πλάσματα αυτού του τόπου που ακόμα πρπσεύχονται με γοερά δάκρυα στο Θεό Του Ελέους για να μας σώσει.
  Δεν μας σώζει τίποτε άλλο.
  Καλή Ανάσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ειναι τραγικο λαθος να βαζουμε ΟΛΟΥΣ τους αρχιερεις στο ιδιο καλαθι κατα την αντιληψη μου.

  Υπαρχουν αξιοι ιερωμενοι που μαχονται τον οικουμενισμο, την πανθρησκεια και τους Σιωνιστες που κινουν τα νηματα της ανθρωποτητος.

  Χρειαζεται μεγαλη προσοχη και συνεση ωστε να ξεχωρισουμε τα προβατα απο τα εριφια, τους ΑΞΙΟΥΣ απο τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ γιατι, αν τους παρουμε ολους σβαρνα απλα εξυπηρετουμε τα σχεδια αυτων που θελουν τον Ελληνα χωρις θρησκευτικους ηγετες, χωρις Πιστη και χωρις ελπιδα.

  Ας μην ξεχναμε τι ειπε πριν πολλα χρονια ο αθλιος Κισσινγκερ σχετικα με το πως θα πρεπει ο Ιουδαισμος να αντιμετωπισει τους Ελληνες.

  https://www.youtube.com/watch?v=orKHkjZb71A

  Θανος Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θερμή παράκληση για το όνομα ενός (1) έστω αρχιερέα που να μάχεται τον οικουμενισμό, την πανθρησκεία και τους σιωνιστές.

   Διαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ, ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΜΕ SMS...

   Διαγραφή
  3. Απαντηση στον 'ανωνυμο' 2.09 πμ.

   Δυο που μου ερχονται στο μυαλο.

   Ο Σεβασμιωτατος μητροπολιτης Πειραιως, Σεραφειμ
   Ο Σεβασμιωτατος μητροπολιτης Αιγιαλειας, Αμβροσιος

   ..καθως και παμπολοι ανωνυμοι κληρικοι που κρατουν την Πιστη τους σταθερη και δεν υποκυπτουν στους οικουμενιστας προισταμενους τους.

   Θανος Κ.

   Διαγραφή
  4. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, κύριε Θάνο Κ.

   Για τον Μητροπολίτη Πειραιώς, προσωπικά, δεν θα κρατούσα καν καλάθι...

   Ο Αμβρόσιος, θα έλεγα πως ναι... είναι αγωνιστής...
   Όντως υπάρχουν αρκετοί ανώνυμοι κληρικοί που είναι ΑΞΙΟΙ να φέρουν το ιερό ράσο.

   Διαγραφή
  5. Αληθως Ανεστη, και χρονια πολλα σε σας κ.Σουφλη.

   Συμφωνουμε για τον Αμβροσια λοιπον.

   Για τον Πειραιως, τι να σας πω? Οπως γνωριζετε διαμενω στο εξωτερικο και το μονο μου κριτηριο για πολλα θεματα που αφορουν την Πατριδα μας, ειναι το διαδικτυο.

   Απο τα βιντεος που βλεπω λοιπον για τον συγκεκριμενο ιεραρχη, και αν βεβαια πιστευει αυτα που λεει ανοιχτα, προκειται για ανθρωπο αγωνιστη που γνωριζει προσωπα και πραγματα και δεν δισταζει να δυσαρεστησει αυτους που τον καλουν στα πανελς. Οι δε συστημικοι τελεοπτικοι διαφθορεις του επιτιθενται ανοιχτα κατηγορωντας τον για ρατσισμο, εθνικισμο αλλα και .. αντισημιτισμο.

   Τωρα, αν εσεις (που σας εκτιμω και σεβομαι σαν μια ορθη Ελληνιδα), γνωριζετε πραγματα που δεν ειναι φανερα στο ευρυτερο κοινο (σαν κι εμενα λ.χ.), τοτε ισως κανω λαθος στην εκτιμηση μου γι' αυτον.

   Θα ηταν δε ευχης εργο να διαφωτισετε και 'μας για το 'ποιον' αυτου του κληρικου ωστε να μην εχουμε αυταπατες ως προς το προσωπο του.

   Πιστευω στην πρακτικη του οτι καποιος ειναι αθωος μεχρι αποδειξεως του εναντιου, κι ετσι δεν μπορω να τον κατηγορησω για κατι που δεν γνωριζω.

   θανος Κ.

   Διαγραφή
  6. Πειραιώς και Αιγιαλείας λοιπόν..." μάχονται τον οικουμενισμό, την πανθρησκεία και τους σιωνιστές"
   Παρακαλώ λοιπόν να με πληροφορήσετε πότε οι παραπάνω μητροπολίτες απέρριψαν και κατεδίκασαν την ψευδοσύνοδο της Κρήτης που αναγνωρίζει τον παπισμό ως αδελφή εκκλησία και ακολούθως σταμάτησαν να μνημονεύουν τους εκ των υποκινητών της ψευδοσυνόδου ιερώνυμο και βαρθολομαίο.

   Διαγραφή
  7. Ο Πειραιώς σεραφείμ:
   Ψήφισα καμένο! αυτόν που παρεχώρησε χώρο για τέμενος
   https://www.youtube.com/watch?v=45XpOguAqAY
   Ο Πειραιώς σεραφείμ:
   Που προσφεύγει στο ΣτΕ εναντίον του τεμένους και όταν έρχεται η ώρα να εκδικασθή η υπόθεση ΔΕΝ παρίσταται (!!!) και η προσφυγή του απορρίπτεται ως ανομιμοποίητη.
   Ο Αιγιαλείας αμβρώσιος: που θρηνεί και οδύρεται για τον λαθρονόμο του ΓΑΠ και μετά την ψήφιση τοιυ λαθρονόμου απονέμει Χρυσό Μετάλιο στον ΓΑΠ κατα την επίσκεψη του τελευταίου στα Καλάβρυτα!
   Υπάρχουν και πολλά άλλα αλλά νομίζω αρκούν αυτά.
   Ανανεώνω την παράκληση για το όνομα ΕΝΟΣ (1) Ορθόδοξου Μητροπολίτη.

   Διαγραφή
  8. Ο αμβρώσιος Αιγιαλείας παραλληλίζει τον Λεωνίδα και τον Μεταξά με τον τσιπρα!!!
   και καταλήγει:
   "Γειά σου, Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα λεβέντη!¨"
   https://patratora.gr/archives/71106
   Δυστυχώς στερούμεθα Μητροπολιτών...

   Διαγραφή
  9. Προς τον "ανωνυμο" 12.07 πμ

   Παρακαλω να κυττξετε (και ν'ακουσετε προσεκτικα) τι λεει ο αγιος Πειραιως στην παρακατω ομιλια του, ειδικα μετα το 7' λεπτο του βιντεο.

   https://www.youtube.com/watch?v=MGUVQtsfOWA

   Τωρα, αν εσεις θελετε ενα καινουργιο σχισμα στους κολπους της Εκκλησιας μας αυτο ειναι δικη σαε επιλογη. Το ζητουμενο ειναι οι αρχιερεις για τους οποιους ομιλουμε να ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ανοιχτα για οτι βλεπουν 'στραβο', οχι ομως και να κανουν 'επανασταση' μεσα στην Ορθοδοξη Εκκλησια. Κατι τετοιο θα την αδυνατουσε περισσοτερο ακομα και, βεβαια, θα χαροποιουσε τους οικουμενιστας.

   Ας μην ειμαστε λοιπον βιαστικοι στις κρισεις μας φιλε μου (παντα κατα την γνωμη μου, βεβαια..)

   Θανος Κ

   Διαγραφή
  10. Σε επι μέρους θέματα, και οι δυο προαναφερόμενοι μητροπολίτες έχουν επιδείξει κάποια αγωνιστικότητα.
   Σε καίρια και ουσιαστικά ζητήματα της Ορθοδοξίας όμως, και οι δυο υστερούν περιέργως και υπόπτως.

   @ Κύριε Θάνο Κ., αυτή η Ορθοδοξία, έτσι όπως την κατάντησαν, ναι... χρειάζεται ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, γιατί έχει ξεφύγει σε βασικά θέματα.
   Ο ρόλος της Εκκλησίας, δεν είναι κοσμικός, αλλά συμπαντικός στην Συμπαντική Αλήθεια των Λόγων και της Διδασκαλίας Του.

   Διαγραφή
  11. Συμφωνώ με την Καλλιόπη και διαφωνώ με τον Θάνο Κ.
   Εγραψε ο Θάνος Κ:
   Ειναι τραγικο λαθος να βαζουμε ΟΛΟΥΣ τους αρχιερεις στο ιδιο καλαθι κατα την αντιληψη μου.

   Υπαρχουν αξιοι ιερωμενοι που μαχονται τον οικουμενισμο, την πανθρησκεια και τους Σιωνιστες που κινουν τα νηματα της ανθρωποτητος."

   Απο τα στοιχεία που παρετέθησαν φάνηκε οτι δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι Μητροπολίτες.

   Τώρα, ανακόλουθα και εκτός θέματος ο Θάνος Κ. επισύρει τον κίνδυνο σχίσματος. Δεν είναι αυτό το προκείμενο θέμα.
   Μην ξεχνάμε:
   Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην΄ ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν» (Ματθ. 10, 34).

   Διαγραφή
 4. ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ,
  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ & ΑΣΤΑΝΑ
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ