Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ)

Το  παρακάτω κείμενο έφτασε στα attikanea, κατ' αποκλειστικότητα,  από το Άγιον Όρος, τον Αύγουστο του 2013.
 
Από τότε, το ανάρτησα αρκετές φορές... 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ, αποκαλύπτεται βήμα βήμα...
 
Οι Παγκοσμιοποιητές, οι Αντίχριστοι που κάθονται σε πατριαρχικούς, αρχιεπισκοπικούς και μητροπολιτικούς θρόνους, οδηγούν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, στα νύχια του ΣΑΤΑΝΑ.
 
 
Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές, και δεν θα τις αμφισβητήσω, καθώς ο αποστολέας τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου, σεβασμού και εκτίμησης.
 
Τα όσα αναφέρονται στα επισυναπτόμενα αποσπάσματα, θα πρέπει να μας αφυπνίσουν ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και ως ΕΛΛΗΝΕΣ!
 
Θα πρέπει να είμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ! 
 
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
 

  Καλλιόπη Σουφλή 
 
 
 
                                         ΜΕΡΟΣ 1ο
  
ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΠΡΏΤΟ:
 
  ΑΠΌ 1η ΜΑΡΤΊΟΥ 2013 ΈΩΣ ΤΟ 2017 ΤΟ ΑΓΊΟΥ ΟΡΟΣ ΕΝΤΆΧΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ: "ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ". 
 
ΑΥΤΌ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΩΝ ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ, ΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΉ Ι.ΝΈΩΝ ΠΡΟΣ ΤΈΛΕΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΘΗΚΌΝΤΩΝ ΠΙΣΤΏΝ ΞΈΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΆΤΩΝ,ΈΤΣΙ ΒΆΣΕΙ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ 
 
1. ΕΝΤΌΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΌΣΟΙ ΞΈΝΟΙ ΔΗΛΑΔΉ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΊ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΔΗΛΏΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΩΝ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ ΤΩΝ ΚΑΘΉΚΟΝΤΑ ΕΚΕΊ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΈΧΟΝΤΑΙ ΥΠΌ ΤΗΣ "ΙΕΡΑΣ" ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ Α.Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΈΛΕΣΗ ΑΥΤΏΝ,
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟ ΑΥΤΌ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ Α.Ο ΑΠΌ 1.3.2013 ΈΩΣ 2017, ΜΕΤΈΒΗΣΑΝ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΌΙ ΥΠΌ ΤΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ "ΙΕΡΑΣ " ΚΟΙΝΌΤΗΤΟΣ ΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ, ΠΕΡΊΠΟΥ ΣΤΙΣ 14.2.2013 ΕΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΌΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ. ΜΠΑΡΟΣΟ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΉΤΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΌ. 
 
 
   ΚΑΤΆ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΕΊ ΥΨΗΛΌΒΑΘΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΏΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΌΝΩΝ ΤΟ ΕΝΏ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΊ ΑΡΧΙΚΆ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΊΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΘΌΣΟΝ ΕΚΕΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΊ" ΜΟΝΑΧΟΊ ΚΤΛΠ ΑΛΛΆ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΊ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΚΆΠΟΙΟΙ" ΕΠΊΣΗΣ ΆΛΛΟΙ "ΗΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ, ΜΟΝΑΧΟΊ," ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ "ΔΙΚΟΊ" ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ "ΚΆΜΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΕΚΕΊΝΩΝ ΤΩΝ "ΦΑΝΑΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ...". ..

ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΑ ΑΛΛΆ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΕΥΡΈΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΕΚΕΊ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΜΈΣΩΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΎΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ",ΠΟΥ ΩΣ ΛΈΝΕ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΟΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΌΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ,ΌΤΙ ΑΥΤΉ Η ΣΎΝΟΔΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟ ΈΤΟΣ 2013 Η ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 2014. 
 
ΤΟ ΑΥΤΌ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΊ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΉΣ ΣΧΟΛΉΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ.
   ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ ΉΔΗ ΔΙΕΘΝΏΣ ΓΝΩΣΤΌ ΣΧΈΔΙΟ "ΤΖΙΟΒΆΝΙ ΒΕΚΚΟ" (!!!) ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΓΙΌΝ ΟΡΟΣ ΕΝΏ ΤΩΝ 20 ΕΤΏΝ. 
 
ΜΉΠΩΣ ΌΤΑΝ ΑΥΤΌ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ ΩΣ ΚΕΊΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ "ΚΆΠΟΙΟΙ" ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ "ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ" ΔΕΝ ΑΝΤΈΔΡΑΣΑΝ ΤΌΤΕ; ΣΉΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΌΧΙ ΜΌΝΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΆ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΉΔΗ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΌΡΟΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΊΔΑ ΤΗΣ ΔΉΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΕΚΕΊ ΦΥΣΙΚΟΎ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ; 
 
 ΈΤΣΙ ΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΚΆΔΕΣ ΕΤΑΙΡΊΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΊΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ. ...ΤΟΥ Κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΏΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ ΈΧΟΥΝ ΑΛΏΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ "ΠΕΡΊΕΡΓΟΥΣ" ΤΡΌΠΟΥΣ ΜΙΚΡΈΣ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΜΟΝΕΣ.
 
 ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΕΝΤΆΣΣΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΎΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠ. ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΩΣ " ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΏΝ", ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥ ΤΟΎΡΚΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠ. ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΊΑΣ Κ. ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΤΟ ΈΤΟΣ 2004. 
 
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΑΛΛΆ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΠΛΆΤΩΝ,ΦΑΙΔΩΡΑ,ΤΑΙΝΊΑ ΟΠΟΊΑ ΉΔΗ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΊΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΥΤΟΎ ΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.
 
Η ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΉ ΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΕΝΤΌΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΌΣΟΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΛ. ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ" ΜΙΛΑΝΕ" ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΏΤΕΡΟΥ ΚΛΉΡΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΛΌΓΩΝ ΛΑΪΚΏΝ ΚΛΠ ΕΊΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ.
   ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΆΣ ΠΛΕΊΣΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΩΝ ΙΕΡΑΡΧΏΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΤΕΛΙΚΉ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ ΠΡΟΔΟΣΊΑ. 
 
 
ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ 2

...ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΛΆΧΙΣΤΑ ΕΞ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΆ ΈΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ ΥΠΌ ΤΩΝ " ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ" ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ.

ΔΗΛΑΔΉ:

1. ΈΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΔΕΚΆΔΕΣ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ-ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΩΝ Κ.Α ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΤΟΙΑΥΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ-ΣΙΝΤΟΙΣΤΩΝ Κ.Α. 


2. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ ΕΙΣ ΦΑΝΆΡΙ,ΑΣΣΙΖΥ,ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ.


3. ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΥΝΟΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ-ΠΑΠΙΚΩΝ-ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ "ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ" ΣΥΝΟΔΟΥ-ΤΟ 2013 ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΑΤΩΘΕΊ.


4. ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΊ ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΏΝ ΣΧΟΛΏΝ ΑΘΗΝΏΝ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΈΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΊΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΤΕΘΕΙΣΕΣ ΕΙΣ ΑΥΤΟΎΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ ΠΕΡΊ ΤΗΣ ΣΥΝΌΔΟΥ ΑΥΤΉΣ.


5. ΠΟΛΛΟΊ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΌΠΩΣ Ο ΒΑΡΝΆΒΑΣ ΝΕΑΠΌΛΕΩΣ,Ο ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ,Ο ΙΓΝΆΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΘΏΣ ΠΟΛΛΟΊ ΆΛΛΟΙ ΆΛΛΩΝ ΒΑΘΜΏΝ ΙΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΚΥΡΊΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΗΡΥΤΟΥΝ ΕΚΕΊ ΑΝΑΦΈΡΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΆΝΕΥ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΆΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΤΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ Σ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΊΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ ΜΑΣ. 
 
ΤΟ ΑΥΤΌ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ "ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ" ΙΕΡΕΊΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΌ ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΆΞΕΙΣ ΔΗΛ. ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ,ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ,ΚΛΠ,ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΏΝ,ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ,Κ.Α ΌΠΩΣ Ο ΑΡΧ/ΠΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΊΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΙΤΑΛΊΑΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ,Ο ΑΓΓΛΊΑΣ,ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ.


6. ΜΥΣΤΙΚΈΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ ΠΑΠΙΚΏΝ ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ Κ.Α ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΈΣ ΜΟΝΈΣ,ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΎΣ,ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ,ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ,ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΏΝ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΈΣ ΣΑΡΩΤΙΚΈΣ ΑΛΛΑΓΈΣ ΚΑΤΌΠΙΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΌΔΟΥ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ 2013,ΌΠΩΣ ΕΙΣ: 
ΤΗΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ ΜΌΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ,Ι.ΜΌΝΗ ΚΎΚΚΟΥ ΚΎΠΡΟΥ,Ι.ΜΌΝΗ ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ,Ι.Μ.ΕΣΣΕΞ ΑΓΓΛΙΑΣ,ΠΑΠΙΚΉ ΜΌΝΗ ΜΠΟΖΕ, Ι.Μ.ΔΟΒΡΑ ΒΕΡΡΟΙΑΣ,ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΈΝΤΡΟ ΚΟΛΥΜΠΆΡΙ ΚΡΗΤΗΣ,ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΈΝΤΡΟ ΣΑΜΠΕΖΥ ΕΛΒΕΤΊΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥ.


7. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΑ ΚΈΝΤΡΑ ΝΑΤΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΒΛΑΤΑΔΩΝ,ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΆΡΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΊΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΜΗ ΈΧΟΝΤΑΣ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΣΑ ΜΕΓΆΛΗ "ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΟΔΟ" ΤΟΥ 2013-2014. 
 
ΕΙΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΆΡΧΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΥΠΌ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΜΟΝΊΜΩΣ ΠΡΟΕΡΧΌΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΝ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΧΩΡΏΝ.


8. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΆΣΕΙΣ 15 ΑΠΌ ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ 2012 ΈΩΣ ΣΉΜΕΡΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΚΑΙ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΕΚΕΊ ΜΥΣΤΙΚΏΝ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΘΩ,ΜΕΤΆ ΤΩΝ ΑΝΩΤΆΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΩΝ ΤΟΥ ΠΆΠΑ (!!!) 
 
ΤΑΚΤΙΚΆ ΜΕΤΑΒΑΊΝΟΥΝ ΕΚΕΊ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΊ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΎΤΗΚΕ ΗΓΟΎΜΕΝΟΙ: ΕΦΡΑΊΜ Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ,ΚΑΙ Ο ΠΡΏΗΝ ΗΓΟΎΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΙΒΗΡΩΝ ΙΕΡΌ/ΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΟΝΤΙΚΑΚΗΣ(!!!)


9. ΤΑΚΤΙΚΈΣ ΕΠΙΣΚΈΨΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΏΝ ΠΑΠΙΚΏΝ,ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ,ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΒΟΎΛΗΣ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ,ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΙΕΡΈΑ ΜΟΝΈΣ ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ,ΌΠΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ Ι.Μ.ΒΑΤΟΠΕΔΊΟΥ,Ι.Μ.ΙΒΗΡΩΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΕ "ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ" ΤΟΝ ΑΡΧ/ΤΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΜΟΝΈΣ ΕΚΤΌΣ Α.Ο. ΠΧ.Ι.Μ.ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΣΎΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΑΦΟΡΩΝΤΩΝ ΘΕΜΆΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ,ΑΓΊΟΥ ΌΡΟΥΣ ΚΛΠ. 
 
 
ΤΑΚΤΙΚΩΤΕΡΟΙ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΕΙΣ ΤΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΌΛΕΩΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΊΣΤΑ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΏΤΑΤΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΙ. 
 
 
ΑΠΌ ΤΟ ΈΤΟΣ 2012 ΠΟΛΎ ΤΑΚΤΙΚΌΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΏΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΊΑΣ ΤΟΝΥ ΜΠΛΕΡ,Ο ΟΠΟΊΟΣ ΈΧΕΙ ΣΥΣΤΉΣΕΙ ΈΝΑ ΊΔΡΥΜΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΌ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ,Ι.ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΩΝ ΚΑΙ ΆΛΛΩΝ. 
 
 
ΑΥΤΌΣ ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΌΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΉΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ.
 

  (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Το 2ο Μέρος εδώ     
Το 3ο Μέρος εδώ    
Το 4ο Μέρος εδώ 
Το 5ο Μέρος εδώΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Παγκοσμιοποιητές,και Αντίχριστοι που κάθοσαστε σε πατριαρχικες θεσεις αναξιοι και προδοτες του Χριστου και της Ελλαδος , εισαστι αντιθετοι του αρχιεπισκοπου Χρυσανθου το 1941 που αρνηθηκε σε οτι του ειπαν οι κατακτητες ! Ενω εσεις εσαστε προδοτες και πουλημενα ανθρωπακια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω οτι τα ησυχαστηρια των '' ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟ '' και τρυζουν τα παραθυροφυλλα των χαμοσπιτιων μας . Μηπως πρεπει να τραβηχτουν αυτια για την κοινη μας ηρεμια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ