Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο χειρότερος εφιάλτης της ανθρωπότητας γίνεται πραγματικότητα: Οι ΗΠΑ θα επιτεθούν σε Συρία-Β.Κορέα – Δηλώσεις Ν.Τραμπ


Όμως η απόφαση αυτή του Ν.Τραμπ έχει πολύ παρασκήνιο καθώς στην ουσία εξαναγκάστηκε να αθετήσει την συμφωνία με την Ρωσία και να περάσει στην αντεπίθεση που σκοπό έχει τον οριστικό διαμελισμό της Συρίας.


Ο Ν.Τραμπ είπε ότι η χημική επίθεση στη Συρία πέρασε πολλές πολλές κόκκινες γραμμές και οι ΗΠΑ θα δράσουν μονομερώς αν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που έχει συγκληθεί εκτάκτως αποτύχει να δράσει εναντίον της Συρίας. 


Πώς είπαμε πως δρούν οι Εβραιοσιωνιστές;
Πρώτα δημιουργουν το πρόβλημα και μετά έρχονται τάχα μου να το λύσουν, με απώτερους σκοπούς τους αρχικούς τους σχεδιασμούς. (δικό τους δημιούργημα και των ΗΠΑ, οι Τζιχαντιστές)

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

Και ... τάχα μου ο Τράμπ, "αναγκάζεται" να αθετήσει την συμφωνία με την Ρωσία και με πρόσχημα τη χημική επίθεση των τζιχαντιστών, θα προκαλέσει τον διαμελισμό της Συρίας... και μετά ανοίγουν οι Πύλες της Κολάσεως...

Α, ΡΕ ΠΑΝΑΔΡΕ ΕΛΛΗΝΑ... ΠΟΣΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΗΣΟΥΝ... (εδώ) και πόσοι σε χλεύασαν τότε, με σχόλια που έσταζαν φαρμάκι... 
Δύσκολο να κατανοήσει η πλειοψηφία, πως... και στην εκλογή του Τραμπ, δυο στρατόπεδα ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ αντιπάλευαν...

Ο Θεός, να βαλει το χέρι Του...
Πόσο θ' αντέξει ο Άσαντ που πολεμάει με νύχια και με δόντια τον Σιωνισμό;;;
 

Καλλιόπη Σουφλή

Toυ Κώστα Κομποθέκρα


Ο χειρότερος εφιάλτης για την ανθρωπότητα πάει να γίνει πραγματικότητα. Πριν λίγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την τρομερή προβοκάτσια που αποκάλυψε έγκαιρα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ στο άρθρο Μεγάλη τραγωδία στη Συρία: Οι τζιχαντιστές χρησιμοποίησαν ως ασπίδα γυναικόπαιδα σε εργοστάσιο παραγωγής χημικών – Φόβοι για 100 νεκρούς – Προσοχή: Σκληρές εικόνες δήλωσε ευθέως πως οι ΗΠΑ θα δράσουν μονομερώς κατά της Συρίας και της Β.Κορέας. 


Ο Ν.Τραμπ και τα γεράκια των ΗΠΑ ανοίγουν 2 μέτωπα ταυτόχρονα.


Όμως η απόφαση αυτή του Ν.Τραμπ έχει πολύ παρασκήνιο καθώς στην ουσία εξαναγκάστηκε να αθετήσει την συμφωνία με την Ρωσία και να περάσει στην αντεπίθεση που σκοπό έχει τον οριστικό διαμελισμό της Συρίας.


Ο Ν.Τραμπ είπε ότι η χημική επίθεση στη Συρία πέρασε πολλές πολλές κόκκινες γραμμές και οι ΗΠΑ θα δράσουν μονομερώς αν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που έχει συγκληθεί εκτάκτως αποτύχει να δράσει εναντίον της Συρίας. 

Τα ίδια πάνω κάτω τόνισε και η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ. Niki Haley 


Mάλιστα ο Ν.Τραμπ επανήλθε λίγο αργότερα λέγοντας με νόημα «θα δείτε»…
«Είναι ευθύνη μου να απαντήσω στις προκλήσεις της Συρίας και της Β.Κορέας» πρόσθεσε.


Ρώσοι αναλυτές σημείωναν ότι αυτό που φοβόμασταν μέχρι τώρα είναι λίγα εκατοστά μακριά και αν αυτό εκραγεί δεν μείνει απλά ένας περιφερειακός πόλεμος καθώς είναι αδύνατον.


Από την οργή του Ν.Τραμπ δεν ξέφυγε ούτε το Ιράν για το οποίο είπε ότι η «συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης είναι μια από τις χειρότερες συμφωνίες που έχω δει».


Τα σχόλια του Ν.Τραμπ έγιναν κατά τη διάρκεια τύπου με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, Abdullah II .
«Πέρασαν όλες τις κόκκινες γραμμές για μένα. Όταν σκοτώνεις αθώα παιδιά, αθώα μωρά, μικρά μωρά με χημικό αέριο που είναι τόσο φονικό, οι άνθρωποι ήταν σοκαρισμένοι»…
«Ο Ομπάμα είχε την ευθύνη να επιλύσει την κρίση πριν πολύ καιρό. Και επειδή δεν πραγματοποίησε την απειλή μας, πήγαν πολύ πίσω(οι ΗΠΑ) όχι μόνο στη Συρία αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου επειδή ήταν μια κενή απειλή. Ήταν μία από τις χειρότερες μέρες μας ως χώρα».
«Εγώ έχω τώρα την ευθύνη και θα έχω αυτή την ευθύνη και θα την πραγματοποιήσω με υπερηφάνεια».


Τα ίδια είπε και ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μάτις, ο οποίος τόνισε «Ήταν μια αποτρόπαια πράξη και θα αντιμετωπίσουμε ανάλογα».

Όμως ελάχιστες ώρες πριν ο Ν.Τραμπ αναγκάστηκε να διώξει και τον επικεφαλής στρατηγικού αναλυτή του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Στιβ Μπάνον. Όπως γίνεται αντιληπτό, όλο το επιτελείο του έχει «ξηλωθεί»…


Ο Σ.Μπάνον υποτίθεται ότι είχε πρόσβαση και σε υψηλής σημασίας συναντήσεις.
Ο Σ.Μπάνον αρχικά είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση αμέσως μετά την ορκωμοσία του προέδρου Τραμπ, προκειμένου να εξασφαλίσει την εφαρμογή του οράματος του προέδρου, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών να συρρικνωθεί και να βελτιώσει τις εργασίες στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας.


Μόλις λίγες ώρες πριν, το υψηλόβαθμο στέλεχος του Κογκέσο Κάστρο, που ανήκει στην ειδική εξεταστική επιτροπή πληροφοριών για τις σχέσεις Τραμπ-Ρωσίας ανακοίνωσε ότι κάποιοι άνθρωποι θα πάνε φυλακή…
Όμηρος και ο Ν.Τραμπ και η ανθρωπότητα σε αχαρτογράφητα νερά…


Νωρίτερα σήμερα, η Βόρεια Κορέα, μία μέρα πριν τη συνάντηση κορυφής μεταξύ Ν.Τραμπ-Σι Ζιπίνγκ όπου αναμένεται να συζητήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγιάνγκ, εκτόξευσε έναν βαλλιστικό πύραυλο από τις ανατολικές ακτές της στη θάλασσα στέλνοντας μήνυμα και στους δύο.
Η εκτόξευση έγινε από τη Σίνπο, μια πόλη με λιμάνι, και ο πύραυλος κάλυψε απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων.
Οποιαδήποτε εκτόξευση αντικειμένων που κάνει χρήση τεχνολογίας βαλλιστικών πυραύλων αποτελεί παραβίαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ αλλά η Βόρεια Κορέα αψηφά την απαγόρευση, θεωρώντας την καταστρατήγηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στην αυτοάμυνα και την εξερεύνηση του διαστήματος.
Η Βόρεια Κορέα προσπάθησε να εκτοξεύσει έναν βαλλιστικό πύραυλο πριν από δύο εβδομάδες από τις ανατολικές της ακτές και νωρίτερα τον Μάρτιο εκτόξευσε τέσσερις πυραύλους προς την κατεύθυνση της Ιαπωνίας, μερικοί από τους οποίους πλησίασαν τα 300 χιλιόμετρα από τις ακτές της.
Η απομονωμένη χώρα έχει επίσης ολοκληρώσει και δύο δοκιμές πυρηνικών όπλων από τον Ιανουάριο του 2016.
Σύμφωνα με το κεντρικό στρατηγείο των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό, οι αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν πως ο βαλλιστικός πύραυλος ήταν μέσου βεληνεκούς και τύπου ΚΝ-15, ο οποίος είναι ο ίδιος τύπος με αυτόν που η ασιατική χώρα εκτόξευσε δοκιμαστικά τον Φεβρουάριο.
Η χώρα θεωρείται ότι κατασκευάζει έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (ICBM) ο οποίος μπορεί να πλήξει τις ΗΠΑ, και ο ηγέτης της Κιμ Γιόνγκ Ουν έχει ανακοινώσει ότι σκοπεύει να τον εκτοξεύσει κατά δική του προαίρεση.


Δείτε τις δηλώσεις Τραμπ και την είδηση, εδώ


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=Rc-F0neLtYc


    ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.pentapostagma.gr/2017/04/%ce%ac%cf%83%ce%b1%ce%bd%cf%84-%ce%b1%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%cf%87%cf%8e.html

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΑΣΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ