Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Πότε θα τελειώσει ο Τσίπρας...Ο Τσίπρας και η στενή του παρέα –αφού στην πορεία «ξεφορτώθηκε» όσους έγιναν ενοχλητικοί- έχουν δομήσει ένα απόλυτα συγκεντρωτικό κόμμα που στην πραγματικότητα μοιάζει με το ΚΚΕ ιδιαίτερα την περίοδο που το διοικούσε ο σταλινικός Ζαχαριάδης. 
 
 Επειδή όμως την ίδια ώρα η κοινωνία βράζει, ο Τσίπρας και η παρέα του γνωρίζουν καλά ότι μόλις χάσουν την κυβερνητική καρέκλα θα έχουν τελειώσει. Θα τελειώσουν και από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Οι ίδιοι οι βουλευτές και τα στελέχη που σήμερα χειροκροτούν τον Τσίπρα, θα διαγκωνίζονται ποιος θα τον «μαχαιρώσει» πρώτος προκειμένου να σώσουν τα δικά τους τομάρια. 

Αυτό που ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ... Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΚΚΕδες, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ... ΟΛΟΥΣ!
 
ΠΑΣΣΑΛΟΣ ΠΑΣΣΑΛΩ ΕΚΚΡΟΥΕΤΑΙ1
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

 
 
H συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε και την παραμικρή αμφιβολία –αν υπήρχε φυσικά τέτοια!- για το τι θα κάνουν οι κυβερνητικοί βουλευτές όταν έρθει η συμφωνία με τα νέα μέτρα στη Βουλή: 
 Θα ψηφίσουν «ναι» πεσμένοι στα τέσσερα! 

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μεταβληθεί σε καζάνι που βράζει. 
 
Εκτός από την απογοήτευση, έχει αρχίσει να συσσωρεύεται και φόβος για το πού οδηγούνται τα πράγματα ύστερα από την καινούρια σφαγή της ελληνικής κοινωνίας που δέχτηκε η κυβέρνηση. 
 
Τα παλαιότερα στελέχη βλέπουν ότι οι κομματικές οργανώσεις έχουν μπει σε φάση διάλυσης, τα κομματικά μέλη που απομένουν ζητούν ολοένα και περισσότερο ρουσφέτια, εξυπηρετήσεις και διορισμούς ως αντάλλαγμα της συνέχισης της δραστηριοποίησής τους και καθημερινά ο Τσίπρας γίνεται όλο και πιο μισητός ακόμη και σε εκείνους που πριν από έναν χρόνο τον χειροκροτούσαν.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταβληθεί σταδιακά σε κόμμα ζαχαριαδικού τύπου, όπως προκύπτει από αλλεπάλληλες ενδείξεις και συμπεριφορές. 
 
Ο Τσίπρας και η στενή του παρέα –αφού στην πορεία «ξεφορτώθηκε» όσους έγιναν ενοχλητικοί- έχουν δομήσει ένα απόλυτα συγκεντρωτικό κόμμα που στην πραγματικότητα μοιάζει με το ΚΚΕ ιδιαίτερα την περίοδο που το διοικούσε ο σταλινικός Ζαχαριάδης. 
 
Όσο κι αν παρουσιάζουν προσχηματικές «εσωκομματικές διαδικασίες» και όσο κι αν συνεδριάζουν κατά καιρούς τα κομματικά τους όργανα, όλα αυτά είναι …φερετζέδες. 
 
 
«Στο εσωτερικό του κόμματος επικρατεί πλέον ένα καθεστώς τρομοκρατίας έστω σε λανθάνουσα μορφή», όπως έλεγε ένα από τα στελέχη που έχει απομακρυνθεί αλλά διατηρεί κάποιες επαφές.

Κι αυτοί που διαφωνούν; Αυτοί διαφωνούν φαινομενικά και χρησιμοποιούνται από τον κ. Τσίπρα ως άλλοθι και τίποτε άλλο για να μπορεί αφενός να λέει προς τα έξω ότι υπάρχει εσωκομματική δημοκρατία και αφετέρου για να κοροϊδεύει όσους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ακόμη ότι «υπάρχουν και άλλες φωνές». 
 
 
Όσο η παρέα Τσίπρα έχει την εξουσία, το παιχνίδι αυτό θα είναι ελεγχόμενο και την ώρα της ψηφοφορίας όλοι θα πάνε να ψηφίσουν «ναι».

Εκτός από το εσωτερικό κλίμα φόβου, το «ναι» γίνεται πιο …εύκολο φυσικά και με τα 7-8.000 ευρώ που βάζουν κάθε μήνα στην τσέπη οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 
 
Επειδή όμως το σύστημα Τσίπρα δεν θέλει να βρεθεί μπροστά σε τίποτα «απρόοπτα», φροντίζει να πάρει και άλλα …προληπτικά μέτρα για να τους έχει μαντρωμένους. 
 
 
Έτσι λοιπόν έχει αρχίσει να μοιράζει υποσχέσεις περί νέου ανασχηματισμού μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης. 
 
 
Την πληροφορία -σας θυμίζω- την είχα γράψει πρώτος. 
 
Τώρα χρησιμοποιούνται διάφοροι παπαγάλοι, όπως έκανε ο φοβερός και τρομερός Μπαλαούρας στην Κεντρική Επιτροπή, προκειμένου να θέτουν το θέμα, να απλώνεται η συζήτηση και αν μεγαλώνουν οι προσδοκίες.
 
 Κι αν αυτό είναι το καρότο, έχουν έτοιμο και το μαστίγιο. 
 
Αν φανεί ότι τα πράγματα κινδυνεύουν να στραβώσουν, θα ενεργοποιήσουν την παλιά και γνωστή τους μέθοδο για δήθεν απόπειρα χρηματισμού ώστε αν κάποιος βουλευτής τολμήσει να καταψηφίσει, να έχει να αντιμετωπίσει ε τη ρετσινιά του 'προδότη της Αριστεράς' και του «πουλημένου»….

Επειδή όμως την ίδια ώρα η κοινωνία βράζει, ο Τσίπρας και η παρέα του γνωρίζουν καλά ότι μόλις χάσουν την κυβερνητική καρέκλα θα έχουν τελειώσει. 
Θα τελειώσουν και από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Οι ίδιοι οι βουλευτές και τα στελέχη που σήμερα χειροκροτούν τον Τσίπρα, θα διαγκωνίζονται ποιος θα τον «μαχαιρώσει» πρώτος προκειμένου να σώσουν τα δικά τους τομάρια. 
 
Γι αυτό και οι λεγόμενοι «μαξιμιλιανοί» θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα για να μην βρεθούν έξω από το Μαξίμου. 
Γι αυτό και οι υποψιασμένοι λένε ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για «σκληρές καταστάσεις» από εδώ και πέρα…
 
 
Μ. Γιαλούρος
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Τελειωμένος είναι,αλλα δεν το ξέρει!!!.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν τελειωσει ενας διαβολος θα τελειωση και ο τσιπας ! Τετοια σατανικα κακα θελουν μεγαλο αγωνα ,προσευχη και νηστεια για να φυγουν τα κακα πνευματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ