Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Ο... "σωτήρας" τηλεβιβλιοπώλης, με το πανάκριβο ιταλικό αυτοκίνητο, ο βρυκόλακας, η κυοφορούμενη σύμπραξη Κυριάκου - Σημίτη, οι "φρουροί του καθεστώτος των Μνημονίων, η επίταξη και το "αόρατο χέρι" που προστατεύει τον Κόκκαλη...

Fraport AG …και ξερό ψωμί…


 
Τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Δευτέρας υπογράφηκε η Σύμβαση παραχώρησης των 14 αεροδρομίων μας στη γερμανική Fraport AG!


Τα αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης, του Ακτίου, της Καβάλας, καθώς και άλλα 11 αεροδρόμια στα νησιά μας (Χανιά, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κως, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σκιάθος και Ζάκυνθος) παραχωρήθηκαν ως αποτέλεσμα των Μνημονίων στους Γερμανούς!

Ήταν τόση η λιγούρα της Μπολσεβίκικης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για την παραχώρηση των αεροδρομίων που παρείχε όλες τις εγγυήσεις που ζήτησαν οι Γερμανοί, οι οποίοι ήθελαν να εξασφαλίσουν την επένδυσή τους, ώστε ενεργοποίησαν βασιλικό διάταγμα του 1953!

Μια από αυτές τις εγγυήσεις της Συμβάσεως αφορά, τη δυνατότητα της ελληνικής κυβερνήσεως να επιτάξει την επένδυση της Fraport μόνο σε περίπτωση πολέμου! Αλλά και εάν υπάρξει τέτοιο σενάριο το ελληνικό δημόσιο θα πρέπει να αποζημιώσει τη γερμανική εταιρεία για το διάστημα που θα διαρκέσει η επίταξη!

Αντιλαμβάνεσθε πόσο προνοητικοί είναι οι Γερμανοί;;
Βλέπουν πολύ μακριά και τρέχουν να προλάβουν!
Εσείς όμως είπατε κάτι;; Ή συμμερίζεσθε εκείνους τους νεοέλληνες που χαίρονται με αυτήν την παραχώρηση γιατί πλέον, θα έχουν “ασφαλείς” πτήσεις και πολύ πιο καλό σέρβις από αυτό που δεν απολάμβαναν, όταν τα αεροδρόμια βρίσκονταν σε ελληνικά χέρια;; Κοιτώντας μόνο τη μύτη τους και όχι ελάχιστα πιο μακριά!!

Πού είναι ο Σωκράτης οεο…


 
Ο ΟΤΕ πλέον δεν ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο! Το 95% του ΟΤΕ ανήκει στην Deutsche Telekom! Το τελευταίο μετοχικό κεφάλαιο του 5%, σύμφωνα με ασφαλέστατη πληροφορία μας, πρόκειται να πωληθεί και αυτό στην γερμανική κρατική εταιρεία! Έτσι, θα πραγματοποιηθεί το θάψιμο του μεγαλύτερου μεταπολεμικού πολιτικοοικονομικού σκανδάλου της Siemens, που μέσω των «μαύρων ταμείων» της, δωροδοκούσε πολιτικά πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε υψηλότατες κυβερνητικές θέσεις,  εκχωρώντας όλα τα έργα του ΟΤΕ στη Siemens και την Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη!

Ο οποίος, Σωκράτης Κόκκαλης, δεν είναι, όχι κατηγορούμενος αλλά ούτε καν μάρτυρας στη γενόμενη δίκη στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων!

Γιατί, πως είναι δυνατόν να είναι κατηγορούμενη η Siemens και να μην είναι κατηγορούμενη η Intracom η οποία αναλάμβανε τα έργα του ΟΤΕ κατά το 50% (το άλλο 50% η Siemens);;
Ποιο είναι εκείνο τα αόρατο χέρι που προστατεύει τον Σωκράτη Κόκκαλη;;

Όπως, ο Σήφης Βαλυράκης, ο οποίος ως Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη Siemens, προστάτεψε υπέρ του δέοντος, προφανώς με άνωθεν εντολές, τον επιχειρηματία και πρώην μεγαλο-παράγοντα του Ολυμπιακού!

Πάντα επίκαιρος ο Λένιν…

Στους εκατό (100) Κομμουνιστές, ο ένας ξέρει τι ακριβώς θέλει και τι επιδιώκει. Οι τριάντα εννέα (39) είναι αγύρτες και απατεώνες και επιδιώκουν την είσοδό τους στο Κόμμα για να πάρουν καρέκλες και να φάνε και οι άλλοι εξήντα (60) είναι ηλίθιοι…

Οι “Νονοί” του Συστήματος…


 
Στα χρόνια της οικονομικής κρίσεως και των Μνημονίων δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι δημοσιογραφικοί Όμιλοι και οι υπάλληλοί τους, οι δημοσιογράφοι!

Αυτοί “οι φρουροί του καθεστώτος των Μνημονίων”, σιωπούν για το λαθρομεταναστευτικό που “πνίγει” την Ελλάδα, αλλοιώνοντας την Εθνική της σύσταση και την αμιγώς Ορθόδοξη οντότητά της!

Σιωπούν και αποκρύπτουν τους ενόχους που συμμετέχουν σε τόσα σκάνδαλα! Του χρηματιστηρίου, των Ομολόγων, των εξοπλιστικών, των Siemens και Novartis, γιατί πίσω από αυτά τα σκάνδαλα είναι όλα εκείνα τα πολιτικά πρόσωπα που με τους ιδιοκτήτες αυτών των δημοσιογραφικών Ομίλων έχουν δημιουργήσει μια μαφιόζικη σχέση. Τους διέπει μια ομερτά που δεν θα σπάσει ποτέ! Και αν κάποια στιγμή ρίχνουν στην πυρά ένα πολιτικό πρόσωπο, είναι κατόπιν ανωτάτης εντολής! Όταν πρέπει να δοθεί “μπροστά” ένα εξιλαστήριο θύμα για να σωθούν οι μεγαλύτεροι “Νονοί” του Συστήματος!

Αφού “χέρι που σε ταΐζει δεν το κόβεις”, από τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς τους “αντικειμενικούς” κονδυλοφόρους έχουν διορίσει τα σόγια τους στη Βουλή και το Δημόσιο και πολλοί από τους ίδιους είναι έμμισθοι υπάλληλοι των κομμάτων και των ιδρυμάτων τους, που τα πληρώνει ο ίδιος ο λαός!
Ο βρικόλακας… Κώστας Σημίτης!


 

Στη διάρκεια της συζήτησης επί των προτάσεων της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα στο χώρο της υγείας, ο Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης είπε:
«Η μισή φαρμακευτική δαπάνη επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ήταν μαύρο χρήμα. Κάποιος φταίει. Ποιος το διοργάνωσε; Για κοινωνικό φαινόμενο μίλησε κάποιος βρικόλακας (σ.σ. Σημίτης) που βγήκε από την ντουλάπα σχετικά με τη διαφθορά. Ναι, αλλά κάποιος την καθοδηγούσε. Θα μας απαντήσει κανείς για τα σκάνδαλα; Δεν πρέπει να τα διερευνήσουμε; Με αυτά τα παράσιτα θέλει να κυβερνήσει ξανά ο Μητσοτάκης;»!

Πρώτα από όλα να πούμε στον κ. Πολάκη πως, “κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει”!

Καμιά Εξεταστική Επιτροπή δεν θα βγάλει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, που θα στείλει κάποια πολιτικά πρόσωπα στη φυλακή! Αλλά και αν ολοκληρωθεί το έργο της όποιας Εξεταστικής Επιτροπής, θα θαφτεί, όπως ακριβώς έθαψε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου την μοναδική ομόφωνη απόφαση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής στα κοινοβουλευτικά χρονικά της Ελλάδος, για το σκάνδαλο της Siemens. Που το πόρισμα αυτής της Επιτροπής, επιδίκαζε απόδοση ζημίας της Siemens στο ελληνικό δημόσιο, τουλάχιστον 2 δις ευρώ!

Που εάν είχε εισπράξει αυτά τα χρήματα η τότε κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ίσως να μη χρειαζόταν να καταφύγει στο Δεύτερο Μνημόνιο ή τουλάχιστον θα διαπραγματευόταν αλλιώς με τους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας!

Επιπλέον, κάτι ξέρει ο κ. Πολάκης για την κυοφορούμενη σύμπραξη Κυριάκου Μητσοτάκη – Κώστα Σημίτη για μετεκλογική συμφωνία…

Οψόμεθα…


Ποιος είναι ο πολιτικός, ο οποίος έχει ιδρύσει δικό του κόμμα για να μας “σώσει”, πρώην Βουλευτής και νυν τηλεβιβλιοπώλης, που όπως μας ενημέρωσαν τυπώνει τα βιβλία που πουλάει στη Βουλγαρία, επειδή του στοιχίζει 0,50 λεπτά το βιβλίο;;;

Έτσι θα δημιουργήσει την ανάπτυξη που ευαγγελίζεται;;

Άλλη πηγή μας, μας ενημέρωσε πως το ίδιο πολιτικό πρόσωπο εθεάθη σε κέντρο διασκέδασης που τραγουδάει η Νατάσσα Θεοδωρίδου με πανάκριβο ιταλικό αυτοκίνητο που δεν μπορεί ποτέ να έχει ο “μέσος” Έλληνας!ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΒΛΠ. ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ζουν στον 5ο χρυσο αιωνα πχ αλλα σαν να κατοικουν στην ΠΕΡΣΙΑ [σουσα-περσεπολι-βαβυλωνα] και κανενας τους δεν ΠΡΟΣΕΧΕΙ τα εξοδα [το χρυσαφι του παγγαιου , τοτε , που λεηλατουσαν] που δημιουργουν και δημιουργησαν πριν. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ σε λιγο χρονο , ρινοκοπες και και κοπες ωτων οπως στα περιχωρα των σουσων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό ο βιβλιοπώλης και πρωιν πολιτικό πρόσωπο βουλευτής που έκανε κόμμα για να μας σώσει είναι σε λίστα με πολλά μηδενικά στο εξωτερικό την έχω φυλαγμένη δεν ξέρω αν αληθεύει αρα τη είναι γι αυτόν να κυκλοφορεί με ένα ακριβό αυτοκίνητο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν το πιστεύω αυτό,για τον κύριο?

  Βελανιδοπουλο!!!!
  Πευτω από τα σύννεφα!!!😂😂😂

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σκέτος Ρόμπακοπ αυτός ο Βελόπουλος...
  Τη μία είχε τενοντίτιδα και δεν μπορούσε να σταθεί από τον πόνο, διάβασε ένα βιβλίο που πουλάει, γλύτωσε έτσι το χειρουργείο και του πέρασε ο πόνος για πάντα... Την άλλη είχε αυχενικό σύνδρομο και δεν μπορούσε να σταθεί από τον πόνο, διάβασε ένα βιβλίο που πουλάει, γλύτωσε έτσι το χειρουργείο και του πέρασε ο πόνος για πάντα... Την άλλη είχε ρήξη σπονδύλου στη μέση και δεν μπορούσε να σταθεί από τον πόνο, διάβασε ένα βιβλίο που πουλάει, γλύτωσε έτσι το χειρουργείο και του πέρασε ο πόνος για πάντα... Την άλλη είχε αφόρητους πόνους στις αρθρώσεις και δεν μπορούσε να σταθεί από τον πόνο, διάβασε ένα βιβλίο που πουλάει και με το οποίο φτιάχνεις μόνος σου κολλαγόνο στο σπίτι και γλύτωσε έτσι το χειρουργείο και του πέρασε ο πόνος για πάντα... Την άλλη είχε πάλι πόνους στη μέση και δεν μπορούσε να σταθεί από τον πόνο, πήρε το Telopon κάτι χάπια που πουλάει, γλύτωσε έτσι το χειρουργείο και του πέρασε ο πόνος για πάντα... Δεν ξαναπόνεσε ποτέ μιλάμε. Μη κάθεστε. Πάρτε τα. Ακόμα και χειρότερες μπαγκατέλες από τον Βελόπουλο να είστε, θα γίνετε καλά και δεν θα ξαναπονέσετε ποτέ πια. Τι κάθεσαι ρε. Αγορασε τα βιβλια του.......
  Αντε μη μας στειλει τον Αϊβαλιωτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να περάσουμε τώρα γρήγορα γρήγορα στην προσφορά μας,για τελευταία φορά παρουσίασης,6 βιβλία 2DVD,3τρελοπόν,4james bond,ακόμα μου κάθεστε μωρέ;Πάμε τώρα σ ένα βίντεο.Δεν το χουμε σκηνοθέτα;Δεν πειράζει, πάμε πάλι στην προσφορά μας,για τελευταία φορα παρουσίασης...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ