Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Που είμαστε εμείς οι εθνικιστές, ρε γαμώτο;

Αρπάζουνε στην ψύχρα τα διαμερισματάκια των φτωχών κι εμείς, που θα 'πρεπε να είμαστε μπροστά-μπροστά στον αγώνα, απέναντι στους εργολάβους της νέας τάξεως, λουφάζουμε, σαν βωβοί αοιδοί μιας μάχης που δεν δόθηκε ποτέ;

Κρίμα συν-αγωνιστές μου εθνικιστές [και δεν εννοώ μόνον χρυσαυγίτες]
Πολύ κρίμα.
Είμαστε απόντες, εκεί ακριβώς όπου θα έπρεπε να είμαστε μπροστάρηδες...


 Επί τον τύπον των ήλων, αγαπημένε μου φίλε, Λευτέρη Πανούση, και η αλήθεια, είναι αμείλικτη...
Ένα ακόμα συστημικό κόμμα... με την προβιά του ... "πατριώτη".


Καλλιόπη Σουφλή Γραφει ο


Μόλις εψές [Τετάρτη 29/3/2016]  διαδικτυακή μου φίλη, που ανήκει στο ΕΠΑΜ του κ. Καζάκη, έβγανε στο φέησμπουκ μια σπαρακτική έκκληση, ότι της κατάσχουν το σπίτι κι ότι όποιος ήθελε να αγωνιστεί στο πλάι της, να τρέξει ευθύς στο ειρηνοδικείο.

Ώστε να μην της φάνε το διαμερισματάκι της οι πολιτικοί συμμορίτες της πρώτης φοράς "αριστερά".

Πρώτοι απ όλους ενεργοποιήθηκαν οι σύντροφοι της επαμίτες αλλά και άλλες οργανώσεις πολιτών και με τον κοινό τους αγώνα, όξω από τα δικαστήρια του καθεστώτος, ματαίωσαν τον πλειστηριασμό.
Δόξα τω Θεώ [και τω ΕΠΑΜ] η γυναίκα έχει ακόμα το σπιτάκι της [και της εύχομαι να μην της το πάρουν ποτέ]

Και τέτοια περιστατικά ξέρετε,  συμβαίνουν κάθε Τετάρτη.
Οργανώσεις πολιτών αλλά και πολιτικά κόμματα, βγαίνουν στους δρόμους, στο πλευρό του λαού και αγωνίζονται, στην πράξη, κατά της βουλιμίας μιας πολιτικής συμμορίας, που δεν θα σταματήσει πουθενά αλλού, παρά μόνον όταν θα έχει ολοκληρωθεί η πλήρης εξόντωση των Ελλήνων.

Κι εμένα τώρα, σφίγγεται η καρδιά μου.
Γιατί, κάθομαι και συλλογιέμαι με αβάσταχτη πίκρα...


Και που είμαστε εμείς οι εθνικιστές, ρε γαμώτο;
Αρπάζουνε στην ψύχρα τα διαμερισματάκια των φτωχών κι εμείς, που θα 'πρεπε να είμαστε μπροστά-μπροστά στον αγώνα, απέναντι στους εργολάβους της νέας τάξεως, λουφάζουμε, σαν βωβοί αοιδοί μιας μάχης που δεν δόθηκε ποτέ;

Κρίμα συν-αγωνιστές μου εθνικιστές [και δεν εννοώ μόνον χρυσαυγίτες]
Πολύ κρίμα.
Είμαστε απόντες, εκεί ακριβώς όπου θα έπρεπε να είμαστε μπροστάρηδες...Ορίστε!
Ο συντροφος Λαφαζάνης πρώτος-πρώτος σε ακτιβιστικές ενέργειες, για να σωθούν τα σπιτάκια του λαού, από τα νύχια των καθεστωτικών κροκόδειλων.
Ποιος; 
Ο κολλητός μέχρι προψές του Τσίπρα! 
Μα, δεν διδαχθήκαμε τίποτα από την μεγάλη μας ήττα, στη ρεβανς του συμμοριτοπολέμου;
Αφηνουμε παλι στην αριστερά την πρωτοκαθεδρία στο ηθικό πεδίο 
και το παίζουμε νομοταγείς και υπάκουοι πολίτες;
Κριμα ρε συν-αγωνιστές.
Κρίμα στην ιστορική μας πείρα...  


Προς Θεού ρε συναγωνιστές...
Εγώ δεν κάμω κριτική σε κανέναν. Ούτε στις ηγεσίες των εθνικιστικών κομμάτων, ούτε στα πρωτοκλασάτα στελέχη τους, ούτε καν στους απλούς στρατιώτες.
Και προπαντός μακράν εμού η πρόθεσις να ρίψω κατηγορίες έναντι της ηγεσίας της Χρυσης Αυγής, την οποία μάλιστα επιμένω να στηρίζω, ως απλός πολίτης, όσο δύναμαι.

Ωστόσο, ο Διονύσιος Σολωμός είχε πει ότι το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικόν ότι είναι αληθές.
Και συνεπώς, ο αληθινός εθνικιστής πρέπει επίσης να θεωρεί εθνικιστικόν, ότι είναι αληθές.
Κι εγώ περί αυτής της αληθείας ομιλώ.

Έχωμε αφήσει φίλοι και συν-αγωνιστές μου για άλλη μία φορά το ηθικό πεδίο ελεύθερο στην αριστερά, να δίνει αυτή τις μάχες στους δρόμους, στο πλευρό του καταδιωγμένου Έλληνα.
Κι ο κοσμάκης που έχει μάτια και βλέπει, νιώθει ότι στο πλευρό του, δεν είναι πια ο χρυσαυγίτης, που μια άλλη εποχή του έδινε λίγα τρόφιμα, λίγη ασφάλεια και ένα κομμάτι ελπίδα, αλλά ο Λαφαζάνης,. ο Καζάκης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι "Δεν Πληρώνω" και δεν συμμαζεύεται.

Που είμαστε εμείς οι εθνικιστές, ρε γαμώτο;
Που είναι τα λάβαρα μας και η ορμή μας [που κάποτε έκαμε να τρίζουν οι δρόμοι, απ' όπου περνούσαμε;]
Επιτρέπεται να βλέπει πλάι του ο εργάτης τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντοπούλου;
Ή τους ζάπλουτους της Εκάλης; 
Επιτρέπεται, για άλλη μια φορά η αριστερά, να μονοπωλεί στην πράξη, τα δίκια των κατατρεγμένων; 


Να σας πω λοιπόν εγώ που είμαστε συν-αγωνιστές μου και αντιγυρίστε μου μετά ότι θέλετε...

Στα θρανία μας είμαστε, σαν καλοι μαθητές.

Στις έδρες μας και στα έδρανα μας, όπως κάθε πειθηνιος υποταχτικός του συστήματος.

Ματώνει η ψυχή μου και στεγνώνει η γλώσσα μου, που το λέγω αλλά αυτή είναι η αλήθεια...    Κι ο κ. Δημήτρης Καζάκης στον αγώνα των δρόμων, για τη στήριξη του λαού.
Και εύγε του και ζήτω του και χίλιες φορές μπράβο του, που το κάμει...
Αλλά πόσους ψηφοφόρους έχει ρε φίλε, ο κ. Καζάκης;
Πόσους έχει ο συντροφος Λαφαζανης;
Ποσους οι συριζαιοι του "Δεν Πληρωνω;"
Μα, όλοι μαζί οι ψηφοφόροι και οι υποστηριχτές αυτών των κομμάτων, βία να φτάνουν ένα 3%!
Κι ολόκληρη Χρυσή Αυγή, που κοντεύει πλέον να ξεπεράσει το 10%, 
δεν έχει να μαζέψει 100 αποφασισμένους, να δώσει το βροντερό της "παρών;"
Τραγικό, συν-αγωνιστή μου, αν το καλοσκεφτείς...Τώρα βέβαια, θα γυρίσετε να μου πείτε ότι οι χρυσαυγίτες είναι άγρια σταμπαρισμένοι από το καθεστώς κι ότι έτσι και κάμουν καμιά ταρζανιά, θα είναι οι πρώτοι που θα τους μπαγλαρώσουνε στα κρατητήρια.
Πολύ σωστά!
Αυτή είναι η αλήθεια και είμαι ο τελευταίος που θα την αμφισβητήσω.


Ο επαμίτης, ο λαφαζανίστας, ο κωνσταντοπουλικός κ.λπ. ξέρει ότι δεν πρόκειται να τον συλλάβουν οι μπάτσοι, ακόμα κι αν αρχίσει να τους κοπανάει με κανα καδρόνι [σαν τον γύφτο, που κατάφερε να στείλει στη φυλακή, 3 αστυνομικούς!!!]


Αλλα έτσι και σκάσει μύτη ο χρυσαυγίτης απόξω από κανα ειρηνοδικείο, δεν θα προκάμει να βγάνει ούτε το πανώ του. Στη μπουζού κατευθείαν, και μάλιστα στο κελί με τα αφγανικά κωλοδάχτυλα...
Για να μην σας πω το πιο θλιβερό, ότι δηλαδή οι ίδιοι οι λαφαζανίστας ή οι επαμίτες, αντί να ενωθούν  με τους χρυσαυγίτες, θα τους ρουφιανεύουν στους μπάτσους... 


Αυτή προφανώς είναι και η εξήγηση του γιατί η Χρυσή Αυγή δεν τολμάει να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των Ελλήνων, εφόσον και ένα πιάτο φαϊ να τους μοιράσει, θα αποτελεί ποινικό αδίκημα!

Ωστόσο, να με συμπαθάτε συναγωνίστριες και συναγωνιστές, αλλά φρονώ ότι αυτή η δικαιολογία δεν αρκεί για να δώσει συγχωροχάρτι στην πλήρη απουσία μας, από τους αγώνες των δρόμων.

Πρώτ' απ' όλα, δεν είδα πουθενά έστω και λεκτική συμπαράσταση στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους.
Ο κ. Καζακης για παραδειγμα, εχει καμει σημαία του, την συμπαράσταση στους αδικημένους Έλληνες, παντί τρόπω.
Θες με δημόσιες ομιλίες, θες με αποστολή ομάδων πολιτών σε ειρηνοδικεία, θες με νομικες συμβουλες, θες με μπροσούρες - γενικά έχει οργανώσει και διευθύνει πολύ έξυπνα, μια πολεμική επιχείρηση κατά των καθεστωτικών εργολάβων, που λιγουρεύονται να αρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων.

Που είναι μια παρόμοια, καλά οργανωμένη ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής;

Και το λέω, μετα λόγου γνώσεως...
Η Χρυσή Αυγή έχει στις ταξεις της ένα σωρό καλούς δικηγόρους. Είναι δυσκολο ρε γαμώτο να οργανωθεί έναν νομικό τμήμα, που θα αναλαμβανει δωρεάν τη νομικη στήριξη των Ελλήνων στους πλειστηριασμούς;

Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από μια σειρά μέτρων που θα μπορούσε να είχε λάβει ο Λαϊκος Συνδεσμος, για να συνδράμει στην πράξη την ελληνική εργατιά, χωρίς να ρισκάρει ακτιβιστικές δράσεις, που ενδεχομένως να είχαν καταστροφικές επιπτώσεις στα μέλη του.
Αλλά που'ντα;
Που είναι οι πολιτικές έστω ενέργειες, που θα έδειχναν στον Έλληνα πως η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα στο πλευρό του;

Γιατι ή εγώ είμαι στραβός και δεν τα βλέπω, ούτε τα ακούω - ή δεν υπάρχει τίποτα...
Και για να εξηγούμαστε...
Αυτά δεν είναι ούτε κριτική, ούτε γκρίνια προς την Ηγεσία μας. Είναι κραυγές ενός καταδιωγμένου Έλληνα, που δεν θα ήθελε όταν θα κινδυνεύει το δικό του σπίτι να απευθυνθεί στον Λαφαζάνη, ούτε στους "δεν πληρώνω", αλλά μοναχά στον Λαϊκό Σύνδεσμο, στον οποίο τοποθετείται πολιτικά και τον στηρίζει.
Απλό δεν είναι;


 Για δες ρε... και οι συριζαίοι ακόμα, το παίζουν υποστηρικτές του λαού!
Και λείπουμε εμείς, 

Και να σας πω και κάτι ακόμα, που αφορά όλους τους Έλληνες εθνικιστές και όχι μόνον τους χρυσαυγίτες.

Όντας άνθρωπος με καλές προθέσεις, αναγνωρίζω ότι για διάφορους λόγους που δεν είναι του παροντος να αναλύσω, το εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα, είναι απολύτως διασπασμένο.
Εθνικιστες υπάρχουν τόσο στη Χρυσή Αυγή, όσο και στον ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη και στην Ελληνική λύση του κ. Βελόπουλου και στη Νέα Δεξιά του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη και σε διάφορα άλλα πολιτικά κνηματα.

Ε λοιπόν δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία, για να στηθεί ένα πρώτο επίπεδο συνεννόησης, μεταξύ εθνικιστών, από την ακτιβιστική  συμπαράσταση  στους πλειστηριασμούς.
Ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε δηλώσει ότι δεν είναι αντίθετος στη συνεργασία με αλλα εθνικιστικά κινήμάτα, σε συγκεκριμένα βεβαίως θέματα.
Ιδού λοιπόν!

Ας δρομολογηθεί ένας μαζικός εθνικιστικός φορέας, που ρόλος του θα είναι να επεμβαίνει παντι τρόπω [και νομικά και ακτιβιστικά και στη βουλή και έξω από τη βουλή] για να αποτραπεί η αρπαγη των περιουσιών των Ελλήνων.
Κι αυτός ο φορέας δεν θα είναι, ουτε μονον Χρυση Αυγη, ουτε μονον ΛΑΟΣ, ουτε μονον Νεα Δεξια αλλα ολοι οι Έλληνες που θεωρούν τους εαυτούς τους εξεγερμένους πατριώτες κατά της λεηλασίας της Ελλάδος.
Κι όλοι μαζί να ριχτούμε στον αγώνα.

Ας εχουμε διαφορες μεταξυ μας.
Δεν παναπει οτι θα φυγουμε απο τα κομματα μας. Ο χρυσαυγιτης καλλιστα μπορει να συνυπαρξει με τον καρατζαφερικο, μπροστα στον κοινο κινδυνο της αριστερας πολιτικης συμμοριας.
Κι οχι μονο αυτο...
Δεν θα υπαρχει και ο κινδυνος να συλληφθουν μελη της Χρυσης Αυγης, εφοσον αυτος ο εθνικιστικος φορεας θα εμπεριεχει και καρατζαφερικους και βελοπουλικους και μπαλτακικους και κρανιδιωτικους [για να μην σας πω και γεωργιαδικούς...]

Λοιπόν;
Γιατί δεν το βάνουμε μπροστά;
Και να μας βρισκει στο πλαι του ο κοσμακης, που τωρα τρεχει στην αριστερα, για να τον προστατευσει;
Και να πει παραδειγματος χαριν ο κ. Μιχαλολιακος στον κ. Καρατζαφερη...
Εγω Γιωργο μου, βανω τους δικηγορους μου, εσυ βανεις το καναλι σου, να προστατευσουμε τον φτωχό, που πανε να του παρουνε και το σωβρακο;
Κι ετσι καπως να ξεκινησουμε ολοι μαζι...

Το πραγμα ειναι εφικτο και θα πρεπε να ειχε δρομολογηθει απο χτες...
Ορίστε!
Κι η συντρόφισσα Κωνσταντοπούλου στους δρόμους και στα δικαστήρια!
Και μπράβο της. Και πολύ καλά κάμει...
Όταν εμείς οι εθνικιστές δεν τολμάμε να κουνήσουμε τους μαλθακούς κώλους μας, 
καλά κάμει η αριστερά και ξανακερδίζει τις εντυπώσεις, στο ηθικό και στο κοινωνικό πεδίο...Διαβάστε και κάποια σχόλια, με τα οποία συντάσσομαι πλήρως...
Και η Χ.Α. αποδείχθηκε... λίγη... πολύ λίγη...
Ένα ακόμα συστηματικοποιημένο κόμμα...
ΛΥΠΑΜΑΙ!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ...
 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩΚαι επιμενω...
Τοσο δυσκολο ειναι ρε παιδι μου, να οργανωσει η Χρυση Αυγη μια νομικη υπηρεσια [εστω] να στηριζει τον κοσμακη, που χανει το σπιτι του;
Τι διαολο;
Λιγοτερο θα στοιχιζει απο τα τροφιμα που διανεμαμε καποτε...
Που είναι οι πολιτικές έστω ενέργειες, που θα έδειχναν στον Έλληνα πως η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα στο πλευρό του;


Απλά βολεύτηκαν. Τίποτα άλλο.


Η Χρυσή Αυγή,έχασε το παιγνίδι από την στιγμή που παράτησε το πεζοδρόμιο και τον ακτιβισμό και έπιασε στασίδι στο κωλοχανείο της βουλής. Τους βλέπω να χειροφιλούν όλα τα καθίκια και να αποκαλούν τους υπόλοιπους ''κύριοι συνάδελφοι'' και μου γυρίζουν τα έντερα.
Δεκανίκι τους συστήματος ήταν τελικά και τα υπόλοιπα όπως φυλακίσεις, διώξεις και τα λοιπά απλά οδοντόκρεμες......ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

17 σχόλια:

 1. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

   Διαγραφή
 2. ΕΝΤΑΞΕΙ......
  ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......
  ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝΕ???????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πού ήταν οι 500.000 ψηφοφόροι της Χ.Α.;
   Γιατι δεν ήταν παρόντες στην φυλάκιση της ηγεσίας της;;;;

   Διαγραφή
  2. Οι χρυσαυγίτες ήταν εκεί, κ. Σουφλή. Δεν ήταν και οι 500.000, αλλά ήταν πολλοί που ΔΕΝ φοβήθηκαν το παρακράτος, τις απειλές, τις δολοφονίες, την παρακρατική αναρχοάπλυτη τσουλαρία και τις διώξεις.
   Το ερώτημα είναι: πόσες αράδες γράψατε εσείς για τις παράνομες φυλακίσεις και τα εγκλήματα που τελέσθηκαν εις βάρος νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος; Πόσες φορές αντιδράσατε για τα τερατουργήματα που ακούγονται για την Χ.Α.; Πόσες φορές αντιδράσατε για τον αποκλεισμό και την κατασυκοφάντηση της Χ.Α.;
   Αφήστε λοιπόν τα ευφιολογήματα και τα φιλοσοφήματα και πάρτε θέση. Με στοιχεία κι όχι με δηθενιές.

   Διαγραφή
  3. Τα 100 άτομα, δεν πιάνουν ούτε καν το μίνιμουμ.
   Όσο για το τι έχω γράψει εγώ για την Χ.Α. στο τέλος της σελίδας, υπάρχει η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ. Στο tag ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλιά μου σε κάθε ανάρτηση.

   Αφήστε λοιπόν τους... λεονταρισμούς και τις κατηγορίες..

   Διαγραφή
  4. Στις 30.11.2013 στο Σύνταγμα ήταν λίγο παραπάνω από 100 άτομα· ήταν καμιά πενηνταριά χιλιάδες. Μερικές φωτογραφίες για το αρχείο σας:
   http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/xa-1.jpg
   http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/xa-2.jpg
   http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/xa-3.jpg
   http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/xa-4.jpg
   http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/xa-5.jpg
   http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/xa-6.jpg
   Όσο για τα περί "λεονταρισμών και κατηγοριών" που διαπιστώσατε, θέλω να πιστεύω πως είναι απλώς μία άστοχη διατύπωση, διότι σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ότι υπάρχει πρόβλημα...

   Διαγραφή
  5. Πόσο πληρώσατε τον Τάσο Μπιρσίμ, για τα πλάνα;

   Διαγραφή
  6. Ευφυέστατη η παρατήρησή σας! Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιοι που είναι σε θέση να εκτιμήσουν το πνεύμα σας. Συγχαρητήρια...
   https://i1.wp.com/antistasi.org/wp-content/uploads/2013/02/tsipr-syriza__article.jpg

   Διαγραφή
 3. Επιτέλους ένας ενωτικός λόγος!!
  Πρέπει να σταματήσουν τα κάθε είδους "πατριωτικά ξεκατινιάσματα", ανάμεσα σε όσους νοιώθουν Έλληνες και πονούν για την Ελλάδα, την οποία προσπαθούν μεθοδικά να την εξαφανίσουν οι "φιλέλληνες".
  Η φθορά των συνειδήσεων, που μεθοδεύτηκε για δεκαετίες, είναι τεράστια και δεν περισσεύει κανένας πατριώτης.
  Και είναι πραγματικά μεγάλο κρίμα το να χαρίζουμε τον τίτλο του "λαϊκού αγωνιστή", στους ιδεολογικούς απογόνους αυτών που κάποτε αγωνίστηκαν, για να επιβάλλουν στη χώρα τη δικτατορία του προλεταριάτου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εξαιρετικο αρθρο και τοσο κοντα στην αληθεια!

  Μακαρι να υπαρξει ανταποκριση απο αυτους που λαμβανουν αποφασεις. Γνωμων πρεπει να ειναι η Πατριδα και ο λαος της κι οχι οι μικροκομματικες αντιπαραθεσεις.

  Απο το στομα του γραφοντος και στου θεου τ' αυτι..

  Θανος Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όποιος θέλει την στήριξη της Χ.Α. θα πρέπει να στηρίξει την Χ.Α. Δεν γίνεται ΚΑΙ να υβρίζουν την Χ.Α. ΚΑΙ να αναρωτιούνται "που είναι και τι κάνει η Χ.Α." όταν τους μπει το αγγούρι στον κ@λο. Τι θέλουν δηλαδή; Να τους ξελασπώσει η "νεοναζιστική κι εγκληματική οργάνωση" από τις μαλακίες τους και αυτοί να συνεχίζουν να υβρίζουν και να λοιδωρούν; Η Χ.Α. υβριζόταν κι όταν ακόμη διοργάνωνε συσσίτια· και το "ευχαριστώ" όλων αυτών ήταν να ψηφίσουν ΣαμαροΒενιζέλους και μπολσεβίκους και να παρακολουθούν "χρυσαυγειάδες" στην ΤιΒι.
  Όχι, κύριοι· ΔΕΝ λειτουργεί έτσι. Ας πάρει θέση όποιος θέλει. Όποιος δεν θέλει, ας πάει να κλάψει στον ώμο των συνταγματο-τοξικών "σωτήρων" του ή στις εκπομπές των ΤσαπανιδοΤατιανοειδών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άλλα λέει το άρθρο, άλλα λέτε εσείς.
   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 500.000 χρυσαυγήτες, να μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς έστω των δικών τους ανθρώπων - ψηφοφόρων που χάνουν τα σπίτια τους;;;

   Εκτός αν κανείς ψηφοφόρος χρυσαυγίτης, δεν έχει τετοιο προβλημα.

   Ρε τι κόλλημα είναι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Αφήστε το δικό μου το κόλλημα. Μεγάλο μέρος της απάντησης το δίνει ο ίδιος ο Πανούσης: "Τώρα βέβαια, θα γυρίσετε να μου πείτε ότι οι χρυσαυγίτες είναι άγρια σταμπαρισμένοι από το καθεστώς κι ότι έτσι και κάμουν καμιά ταρζανιά, θα είναι οι πρώτοι που θα τους μπαγλαρώσουνε στα κρατητήρια. [...] Ο επαμίτης, ο λαφαζανίστας, ο κωνσταντοπουλικός κ.λπ. ξέρει ότι δεν πρόκειται να τον συλλάβουν οι μπάτσοι, ακόμα κι αν αρχίσει να τους κοπανάει με κανα καδρόνι [σαν τον γύφτο, που κατάφερε να στείλει στη φυλακή, 3 αστυνομικούς!!!]. Αλλα έτσι και σκάσει μύτη ο χρυσαυγίτης απόξω από κανα ειρηνοδικείο, δεν θα προκάμει να βγάνει ούτε το πανώ του. Στη μπουζού κατευθείαν, και μάλιστα στο κελί με τα αφγανικά κωλοδάχτυλα... Για να μην σας πω το πιο θλιβερό, ότι δηλαδή οι ίδιοι οι λαφαζανίστας ή οι επαμίτες, αντί να ενωθούν με τους χρυσαυγίτες, θα τους ρουφιανεύουν στους μπάτσους...".
   Το θέμα, λοιπόν, ΔΕΝ είναι το δικό μου το κόλλημα αλλά το πόσο ΕΣΕΙΣ θα ήσασταν διατεθειμένη να στηρίξετε μια τέτοια κίνηση της Χ.Α. και - βεβαίως - το πόσες ενέργειες της Χ.Α. έχετε στηρίξει μέχρι τώρα.
   Τα υπόλοιπα είναι "να 'χαμε να λέγαμε"...

   Διαγραφή
  3. Το αναμφισβητητο γεγονος παντως παραμενει οτι, ο ΜΟΝΟΣ χωρος που το 'συστημα' φοβηθηκε και εκανε (και κανει) τα παντα για να το φιμωσει ειναι ο Λαικος Συνδεσμος, Χρυση Αυγη. Αυτο δεν πρεπει να το προσπερναμε στο 'ντουκου', ολους τους αλλους τους θεωρει (το συστημα), απο γραφικους (Πλευρης κλπ) μεχρι ασημαντους και περιθωριακους (Καρατζαφερης κλπ)

   Αν ΟΛΟΙ ενωθουν με αυτην την ΥΠΟΛΟΓΗΣΙΜΗ (απο το συστημα) εθνικιστικη δυναμη, τοτε μονον ισως υπαρξει δυνατοτητα ανατροπης του κατεστημενου, και εκκαθαρισης της Αυγειου Κοπρου που εχει συσσωρευτει στο Ελληνικο πολιτικο συστημα.

   Οι διαφωνιες, αντιπαλοτητες, κριτικες και οι εγωισμοι του "εγω ειμαι πιο πατριωτης απο σενα", πρεπει να παραμεριστουν επ' ονοματι του συμφεροντος της Πατριδας μας και του λαου της. Οποιος αντιτιθεται σ' αυτην την λογικη, η' εχει καποιο αλλο συμφερον η' απλα ειναι εκτος πραγματικοτητος.

   Θανος Κ.

   Διαγραφή
  4. ΣΩΣΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..........ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

   ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

   Διαγραφή
 6. Ας αποφασίσουμε όμως τι θέλουμε!! Πάνε οι χρυσαυγίτες οι κακοί κάνουν σόου και ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ τις όποιες σωστές κινήσεις των Πολιτών. Έτσι λένε στην μία περίπτωση οι πολέμιοι της. Στην αντίθετη κοίτα και αυτοί είναι συστημικοί και κάνουν τις πάπιες. Μα αν πάνε φυσικά και θα έρθουν στα χέρια με τους τσογλαναραίους τους ανθέλληνες. Και τι θα πούνε τότε;;; Α κοίτα οι χρυσαυγίτες τα πιστά σκυλιά των αφεντικών και των Τραπεζιτών. Οι αριστεροί αγωνίζονται και οι χρυσαυγίτες κάνουν άβάντα στα κοράκια. Διασπούν την λαική ενότητα κτλ. Ξέρετε μωρέ αυτές τις ανοησίες. περί φασισμού που είνα το μακρύ χέρι του Καπιταλισμού. Και με ποιους να ενωθεί με τον ΛΑΟΣ;;Ναι είδαμε πόσο θέλει την συνεργασία το ΛΑΟΣ. Που σκάβει συνέχεια τον λάκο των χρυσαυγιτών. Όταν ψηφίζεις μνημόνια δεν μπορείς να έχεις ευαισθησία. Αυτή θα είναι μόνο κίβδηλη και ψεύτικη!! ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ