Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Η απάντηση μας στους 5 ιερωμένους που ΔΕΝ συμμετείχαν τελικά στην εκδήλωση καταδίκης του Οικουμενισμού και της Συνόδου της Κρήτης στο Ωραιόκαστρο. Νεότερη Ενημέρωση.
Φυσικά ο σημερινός "παρτάκιας" πιστός, δεν πρόκειται να ξυπνήσει (αν η απειλή δεν αγγίξει τον ίδιο ή το σπίτι του). Ανέχεται πολιτικούς απατεώνες, ψηφίζει το άθεο ΣΥΡΙΖΑ για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ ή για να μην χάσει την θεσούλα του Δημοσίου Υπαλλήλου, ή ΝΔ για να "βολέψουν" το παιδί του κάπου.. Εκπόρνευση.
 
Τι μπορείς να περιμένεις από έναν τέτοιο "χριστιανό";
Οι ομοφυλόφιλοι παρελαύνουν στο δρόμο και οι "χριστιανοί" καλοπερνάνε στην μεζονέτα τους ..
Όταν αρχίσουν να κόβουν το κεφάλια οι τζιχατιστές, αναγκαστικά θα ξυπνήσουν (πλέον ανέχονται ακόμη και την παρουσία αιρετικών σε λιτανείες και θείες λειτουργίες ΧΩΡΙΣ καμία αντίδραση, όπως τον περασμένο Δεκέμβρη στη Δράμα, όπως σε μόνιμη βάση στην Σύρο κλπ: Ζωντανοί Νεκροί)

Μοναδικό σχεδόν μέσω διάδοσης-προβολής της ημερίδας υπήρξε το διαδίκτυο -πέρα από την απευθείας προσωπική επικοινωνία. Το ίδιο μέσο πλέον ενημερώνει και αφυπνίζει τους πιστούς.
Ο καθένας πλέον αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του.

Το κύριο επιχείρημα που επικαλέστηκαν οι 5 ιερωμένοι στο βίντεο (εδώ), (οι οποίοι ΔΕΝ συμμετείχαν τελικά στην εκδήλωση καταδίκης του Οικουμενισμού και της Συνόδου της Κρήτης στο Ωραιόκαστρο)
για να εφαρμόσουν την "οικονομία" και όχι την "ακρίβεια",
προτρέποντας τους πιστούς να συνεχίσουν να λειτουργούνται όπου μνημονεύονται οι μητροπολίτες (είναι πλέον όλοι τους οικουμενιστές αφού ΟΜΟΦΩΝΑ και επίσημα, με την σιωπή τους  αναγνώρισαν την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης)
είναι  το "που θα εκκλησιάζεται ο κόσμος μας".


Μάλιστα ένας από αυτούς προκάλεσε: "δείξτε μας έναν ναό μέσα στον νομό θεσσαλονίκης, σε απόσταση μέχρι 1 ώρα από την πόλη της Θεσσαλονίκης".


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
1) Υπάρχουν ήδη 2 ναοί που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες της αποτείχισης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης :
α) Στον Τρίλοφο (λειτουργεί ο π.Γεώργιος Αγγελακάκης)
Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου Τρίλοφος Θεσσαλονίκης: εδώ κατέφυγαν οι Αγιορείτες πατέρες της Μονής Χιλανδαρίου που εκβιάστηκαν να αφήσουν το μοναστήρι τους όταν διέκοψαν την μνημόνευση του Βαρθολομαίου μετά την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης. 

β) παρεκκλήσιο στην Σουρωτή (λειτουργείται μόνον 1 φορά το μήνα, κάποιο Σάββατο από τον π.Ευθύμιο Τρικαμηνά, το ερχόμενο Σάββατο του Λαζάρου θα έχει λειτουργία, τις Κυριακές και τις μεγάλες εορτές ΔΕΝ λειτουργείται και είναι διαθέσιμο)
το παρεκκλήσιο του Αγίου Μάρκου στην Σουρωτή

Συνεπώς ΝΑΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δεν το ξέρατε; 
Ή δεν ξέρετε ότι ένα σωρό άλλοι πατέρες που στην πράξη διέκοψαν το μνημόσυνο, κατέφυγαν σε μικρά παρεκκλήσια (Δείτε τους σε όλη την Ελλάδα  εδώ).

2 ναοί στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν. Γιατί λοιπόν ψεύδεστε;;;
(όταν υποδείξαμε τους 2 ναούς στο Κατάνυξις, στα σχόλια του σημερινού βίντεο, στις 9:30 πμ σήμερα, μας έσβησαν το σχόλιο! Ξαναγράψαμε το σχόλιο στις 4:30 μμ, το διέγραψαν κι αυτό. 

Ένα σωρό άλλα σχόλια με τα οποία τους απαντήσαμε σε άλλες πρόσφατες αναρτήσεις τους, ειδικά όσα σχόλια μας, απαντούσαν στο πως εφάρμοσε την διακοπή μνημόνευσης ο π.Αυγουστίνος Καντιώτης (που μόλις είχε γίνει επίσκοπος και το ποίμνιο τους ήταν τελείως ακατήχητο, ομοίως και οι ιερείς που βρήκε) επίσης εκ των υστέρων διέγραφαν τα περισσότερα από το Κατάνυξις  -έχουμε printscreen από κάποια από αυτά-  "αδερφικό" ήθος..). 


2) ο ίδιος ο π.Θεόδωρος Ζήσης έλεγε (σε πρόσφατο βίντεο) στους πιστούς ότι υπάρχει μοναστήρι στον νομό Θεσσαλονίκης όπου θα μπορούν να πηγαίνουν και να εκκλησιάζονται, όπου ΔΕΝ θα μνημονεύουν.


3) Εδώ και καιρό προτρέψαμε τους 2 πατέρες  να βρούν έγκαιρα ναούς ή παρεκκλήσια για να καταφύγουν εκεί μόλις διακόψουν την μνημόνευση.
Η απάντηση τους: "Μα έχω ναό, τον Άγιο Σπυρίδωνα" (π.Νικόλαος, όταν του προτάθηκε το παρεκκλήσιο στην Σουρωτή). Μα δεν έβλεπε τι ερχόταν;
"Έχει ο Θεός" (π.Θεόδωρος)
Όταν λοιπόν εμείς προκλητικά αδιαφορούμε να βρούμε ναούς, δεν μπορούμε να επικαλούμαστε την αμέλεια μας ως επιχείρημα για να συνεχιστεί η κοινωνία με τους αιρετικούς.


Ναοί υπάρχουν. 
Αλλιώς, ας τοποθετήσουν κάπου, σε κάποιο χωράφι ένα προκάτ παρεκκλήσιο και ας λειτουργήσουν με αντιμνήσιο.
Γιατί λοιπόν ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ;;; ότι δεν υπάρχουν ναοί και που θα πηγαίνει ο κόσμος τους;
Πολύ απλά: για να δικαιολογήσουν την ατολμία τους
Έχουν μάθει να κάνουν ένα βήμα και να ακούνε χιλιάδες χειροκροτήματα. Αν δεν τα ακούσουν, αν δεν είναι πολλοί μαζί τους, σκιάζονται και γυρνάνε πίσω. 


Το χειρότερο είναι ότι δημιούργησαν η ίδια την δικιά τους θεωρία αποτείχισης ... με την οποία "και τίκτουν και παρθενεύουν"Αλλά για ποια αποτείχιση (=διακοπή μνημόνευσης) μιλάμε; 
Τι εφαρμόζουν;

Ο π.Νικόλαος Μανώλης μετά την εξαγγελία του, ΟΥΔΕΠΟΤΕ -φανερά τουλάχιστον- λειτούργησε, για να διακόψει το μνημόσυνο. Υπάκουσε στις ποινές του Άνθιμου. Εύγε πάτερ! Ομολογητής!
Σου λέει ο αιρετικός (οικουμενιστής) μητροπολίτης σου να μην τελείς μυστήρια, να μην εξομολογείς, να μην ιερουργείς, και υπακούς! Και μετά λες "μα που να πάνε τα πνευματικά μου παιδιά;"!
E, να συνεχίσεις να τους εξομολογείς και να τους λειτουργείς για να μείνουν κοντά σου, είναι η απάντηση.

Ο π.Θεόδωρος Ζήσης -μετά την μία και μοναδική φορά που διέκοψε το μνημόσυνο, την Κυριακή της Ορθοδοξίας 2017- έπαψε να πηγαίνει στον Άγιο Αντώνιο (υπακούοντας και αυτός στον Άνθιμο) και επίσης συνεχίζει κι αυτός να "λειτουργείται" σε ναούς όπου συνεχίζουν να μνημονεύουν.

Ποια αποτείχιση ισχυρίζονται ότι έκαναν τελικά;;; Στα λόγια;
Πάντως στα βίντεο και στα χειροκροτήματα μια χαρά είναι.Μαζί με τα "τσιράκια" που μνημονεύουν τον Πειραιώς"
Όσο για τα τσιράκια του Πειραιώς, που εμφανίστηκαν δίπλα τους, μάλιστα είχε οριστεί και ομιλητής ο ένας τους στην εκδήλωση (ο οποίος συνεχίζει να μνημονεύει τον Πειραιώς, που αποδέχθηκε την Σύνοδο της Κρήτης και συνεχώς ανταλλάσσει επισκέψεις με οικουμενιστές μητροπολίτες Μεσσηνίας, Βόλου, Αλεξανδρουπόλεως κλπ, και που πρόσφατα έστειλε και δώρο στον πατριάρχη Βαρθολομαίο. Για τον μητροπολίτη Πειραιώς και τις "κολοτούμπες" του, γράψαμε πχ εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ.):
πρωτοκλασσάτα στελέχη του μητροπολίτη Πειραιώς, παραδίδουν το δώρο του μητροπολίτη τους στον οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο, δείτε εδώ)

Ο επίσκοπος που μνημονεύεις, εκκλησιαστικά εκφράζει την πίστη σου, τι πιστεύεις. 
Αποδέχονται λοιπόν την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης μέσω του επισκόπου τους και ταυτόχρονα παριστάνουν και τους αγωνιστές στις εκδηλώσεις; Αυτούς βάζετε να μιλήσουν και να  καθοδηγήσουν το ποίμνιο;
Δεν αποκλείεται πίσω από όλη αυτή την "κολοτούμπα" των 2-3 πατέρων, να βρίσκεται ο Πειραιώς και έτσι να εξηγείται η συμπόρευση με τα "τσιράκια" του.


Οι άνθρωποι τρέμουν. 
Τρέμουν μην τους πούνε "σχισματικούς" οι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ
Ασχολούνται ίσως με τα νομικά επιχειρήματα και προσπαθούν να διασφαλιστούν νομικά (ότι δεν δημιουργούν σχίσμα) και αδιαφορούν για την παράδοση των Αγίων.
Περιμένουν δηλαδή σύντομα να συνεδριάσει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και να καταδικάσει την (ψευδο)Σύνοδο;! Οπότε συνεχίζουν να εκκλησιάζονται λένε "άχρι καιρού" με τους οικουμενιστές! Έχουμε την εντύπωση ότι δουλευόμαστε..2 τελευταίες λέξεις:
Βέβαια όταν έχεις άλλους 10.000 παπάδες επαγγελματίες που δεν βγάζουν ούτε μιλιά, καθαρόαιμοι προδότες της πίστεως, οι ελάχιστοι που μιλάνε, φαίνονται ως ομολογητές.
Εφόσον όμως στέλνετε τα πνευματικοπαίδια σας βορά στους λύκους, για εμάς δεν αξίζετε καμίας τιμής, πολύ περισσότερο "υπακοής" (εξ άλλου ένας από εσάς μας έλεγε ότι "περιμένει τον Εφραίμ εξ Αμερικής" και ότι "αν δεν δώσει αυτός "ευλογία" δεν θα διακόψει".  Τότε γιατί διέκοψε; Και από πότε η Ορθοδοξία εκφράζεται από ένα πρόσωπο; (τώρα απλά αντί για τον Εφραίμ, επικαλείστε τον π.Θεόδωρο Ζήση;)).
Συγνώμη αλλά ίσως καλύτερα να καθόσασταν "στα αυγά σας". Να συνεχίζατε τις ομιλίες, τα βίντεο και τα αρθράκια σας. Το μόνο που σας ευχόμαστε είναι σύντομη "μετάνοια" και συμπόρευση με την σωστή γραμμή. Ειλικρινά θα σας περιμένουμε με αληθινή χαρά.Εμείς δεν χρειαζόμαστε "στρατηγούς".
Οι στρατηγοί αναδεικνύονται την ώρα της μάχης.
Και μάχες εδώ και πολλά χρόνια ΔΕΝ δόθηκαν.
Χαρτοπόλεμος ... άφθονος..

Αλλά με τον χαρτοπόλεμο δεν πρόκειται ποτέ να σε φοβηθεί ο αντίπαλος. 
Το πόσο φοβούνται οι δεσποτάδες την διακοπή μνημόνευσης, γίνεται φανερό από τις ποινές που επιβάλουν (ομοίως και οι αγιορείτες που εκδιώκονται πλέον από τα κελιά τους).


ΥΓ. Όσο για το ερώτημα: αν πράγματι άλλα αποφάσισαν με τους αγιορείτες πατέρες και άλλα τους πρότειναν μία ημέρα πριν την εκδήλωση, ε
λοιπόν πολύ καλά έκαναν οι αγιορείτες πατέρες και τήρησαν -έστω και εκ των υστέρων- την σωστή πατερική οδό,
την οδό της ακρίβειας (όπως την αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι ιερωμένοι).


Εξ άλλου η -εκδήλωση ημερίδα αποφασίστηκε  τον Νοέμβριο 2016 στην Λάρισα,  στην συνάντηση αποτειχισμένων από όλη την Ελλάδα (πάνω από 50 άτομα-εκπρόσωποι, οι μισοί περίπου ιερωμένοι ή αγιορείτες), και φυσικά εκεί δεν μετείχε κανείς π.Θεόδωρος και κανείς π.Νικόλαος (αφού αυτοί περίμεναν ακόμη "το λιοντάρι, τον Πειραιώς", να ομολογήσει μέσα στην Σύνοδο). 


Αν λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση, αποτειχίστηκαν και κάποια "ονόματα",  δεν θα υποταχθούμε εμείς σε αυτούς, αλλά αυτοί και ΟΛΟΙ ΜΑΣ,  στην ΑγιοΠατερική μας παράδοση. 

αυτό ήταν το σχόλιο -έκκληση του π.Νικολάου Μανώλη που καλούσε να ΜΗΝ πάνε στην ημερίδα για λόγους που έχουν σχέση με την "Σωτηριολογία". Αν αυτό που έγραψε στο  σχόλιο, έχει σχέση με την πραγματικότητα και με το βίντεο που κυκλοφόρησαν εκ των υστέρων δίνοντας εξηγήσεις, αφήνουμε να το αποφασίσετε οι ίδιοι.
Αυτό είναι ένα πρόσφατο βίντεο το π.Θεοδώρου Ζήση:


Του το θυμίζουμε και ελπίζουμε να υιοθετήσει και πάλι τις σωστές θέσεις.
Ειλικρινά θα χαρούμε πολύ να το κάνει.


Το ίδιο φυσικά ευχόμαστε ολόψυχα και για τον π.Νικόλαο Μανώλη, που πρώτος (από τους ιερείς της Θεσσαλονίκης) διέκοψε το μνημόσυνο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
Διαβάστε και:

Ενημέρωση- σύντομη ανασκόπηση της «Διορθόξης Επιστημονικής Ημερίδας για την καταδίκη του Οικουμενισμού & της “Συνόδου” της Κρήτης» στο Ωραιόκαστρο.


Νεότερη Ενημέρωση 1:
Ενδιαφέρουσα μια κριτική στο βίντεο των 5 ιερωμένων, που διαβάσαμε: εδώ:
Είναι εκτενής αλλά αναλύει λεπτό λεπτό το βίντεο και τις θέσεις τους.
Αν έχετε λίγο χρόνο διαβάστε την, επειδή υπάρχει αρκετή σύγχυση, θα σας λύσει πολλές απορίες.


Νεότερη Ενημέρωση 2:
 
Ανακαλούμε την φράση "Συγνώμη αλλά ίσως καλύτερα να καθόσασταν "στα αυγά σας""
Η δημόσια διακοπή μνημόνευσης των π.Νικολάου Μανώλη και π.Θεοδώρου Ζήση και π.Φώτιου Βεζύνια, έκανε καλό.
 
Έφερε τους ναρκωμένους πιστούς προ των ευθυνών τους.
Τώρα δεν μπορούν να επικαλεστούν "ζηλωτές" και "ακραίους". Τώρα οφείλουν να απαντήσουν στο καίριο ερώτημα: Μήπως πρέπει να διακόψουμε κι εμείς;
 
Ήταν λοιπόν μια καλή αφορμή αφύπνισης.
 
Φυσικά ο σημερινός "παρτάκιας" πιστός, δεν πρόκειται να ξυπνήσει (αν η απειλή δεν αγγίξει τον ίδιο ή το σπίτι του). Ανέχεται πολιτικούς απατεώνες, ψηφίζει το άθεο ΣΥΡΙΖΑ για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ ή για να μην χάσει την θεσούλα του Δημοσίου Υπαλλήλου, ή ΝΔ για να "βολέψουν" το παιδί του κάπου.. Εκπόρνευση.
 
Τι μπορείς να περιμένεις από έναν τέτοιο "χριστιανό";
Οι ομοφυλόφιλοι παρελαύνουν στο δρόμο και οι "χριστιανοί" καλοπερνάνε στην μεζονέτα τους ..
Όταν αρχίσουν να κόβουν το κεφάλια οι τζιχατιστές, αναγκαστικά θα ξυπνήσουν (πλέον ανέχονται ακόμη και την παρουσία αιρετικών σε λιτανείες και θείες λειτουργίες ΧΩΡΙΣ καμία αντίδραση, όπως τον περασμένο Δεκέμβρη στη Δράμα, όπως σε μόνιμη βάση στην Σύρο κλπ: Ζωντανοί Νεκροί)

Μοναδικό σχεδόν μέσω διάδοσης-προβολής της ημερίδας υπήρξε το διαδίκτυο -πέρα από την απευθείας προσωπική επικοινωνία. Το ίδιο μέσο πλέον ενημερώνει και αφυπνίζει τους πιστούς.
Ο καθένας πλέον αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του.
 

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. ΣΥΜΨΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΖΗΣΗΣ ΒΡΗΚΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ.Ο ΔΕ ΠΑΠΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΚΔΙΩΧΘΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για να παγηδευτουν οι αντιδροντες ορθοδοξοι στον οικουμενισμο και στην ψευδοσυνοδο του Κολυμπαριου χριστιανοι , ο Βαρθολομαιος και ολλη η συμορια των εβραιοσιωνιστων , πριν την την ψευδοσυνοδο ,δημιουργησαν μιαν οπισθοφυλακη - πεμπτοφαλαγγιτες για να παγιδευσουν τους ζωηρους και αντιδροντες στα σχαιδια τους χριστιανους . Πρωτη οπισθοφυλακη και μοχλος του Βαρθολομαιου ειναι ο Σεραφειμ Πειρεως . Η Δευτερη οπισθοφυλακη και μοχλος του Βαρθολομαιου ειναι ο Εφραιμ της Αριζονας τον οποιο θεωρουν αγιο και ο οποιος δηλωνει μεγας αντιοικουμενιστης ομως μνημονευει τον αιρεσιαρχη Βαρθολομαιο που για οσους γνωριζουν προσωπα και πραγματα , εχει πολλα πνευματικοπαιδια που τα ελενχει πληρως ,ενα απο τα πνευματικοπαιδια του Εφραιμ της Αριζονας τον οποιο θεωρουν αγιο , ειναι και ο ηγουμενος Αγαθωνας της Μονης Κωσταμονιτου του Αγιου Ορους ,ο οποιος Αγαθωνας μνημονευει τον Σατανα Βαρθολομαιο παροτι δηλωνει σφοδρος αντιοικουμενιστης και ο οποιος εχει υπο τον ελενχοτου τον πατηρ Νικολαο Μανωλη στην Θεσσαλονικη , . Να λοιπον γιατι κρατει αυτην την σταση ο πατηρ Νικολαος Μανωλης ο οποιος παροτι δηλωνει και αυτος αντιοικουμενιστης και δεν μνημονευει τον Ανθημο ομως κανει την λεγωμενη [ οικονομια ] και κανει μια ψευδο-αποτοιχηση και συναιχιζη να εκκλησιαζεται με τους οικουμενιστες και ετσι γινεται και αυτος και τα πνευματικα του παιδια μετοχος της αιραισεως κατα τους Αγιους Πατερες . Με λιγα λογια ο Εφραιμ Αριζωνας που μνημονευει και αυτος τον Βαρθολομαιο δηλωνοντας και αυτος αντιοικουμενιστης ψευδος , γινεται ο δευτερος μοχλος του Βαρθολομαιου που με την σειρα του ελενχει τον ηγουμενο Αγαθωνα , και ο Αγαθωνας ελενχει τον πατηρ Νικολαο Μανωλη που με την σειρα του επιρεαζει στην συναιχια και τον π .Θεοδωρο Ζηση . Καταλαβενεται λοιπον ποση ζημια κανουν αυτοι οι διθεν διορατικοι γερονταδες και πνευματικοι ......καντε υπακοη λενε ...καντε υπακοη σε οτι σας λεμε μην φυγεται γιατι θα εισται εκτος εκκλησιας απειλουν και ετσι εφησυχαζουν τους ανυσηχους χριστιανους ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ , ενας απαυτους στο παρελθων ηταν και ο Επιφανειος Θεδωροπουλος . Και θα δουμε στην συναιχια τι θα επακολουθηση με τις διασπασεις που δημηουργουν τα τσιρακια του Βαρθολομαιου τυπου Σεραφειμ Πειρεως .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ζηλωτές των νεοπλατωνικών φιλοσόφων,σύγχρονοι Θεοσοφιστές,εγκολπίστηκαν το χτένισμα, τον καλλωπισμό και την ωραιοποίση της γλώσσας του λόγου τους, μεταβάλλουν αυτόν σε αινιγματώδη λαλιά και ακατανόητα ψελλίσματα για να αποκρύψουν τις εγκληματικές τους σκέψεις και πράξεις, διαστρέφοντες κατά το δοκούν το νόημα τον λέξεων,τις οποίες με μεγάλη ευχέρεια εφευρίσκουν ενωμένοι με Ιησουϊτες και με ιερείς μεταβλημένους από ποιμένες εις λύκους, ανασταίνουν την Ιεροκοσμική δεσποτία για να υποτάξουν τον αδαή Ορθόδοξο λαό του Θεού εις την βασιλείαν του αντίχριστου πάπα Ρώμης.Με πορνική αναισχυντία χρησιμοποιούν κατά κόρο την λέξη "οικονομία" κι την φράση "παραχωρεί ο Θεός" φέρνοντας Τον Θεό στα δικά τους μέτρα σύμφωνο με τις δικές τους ραδιουργίες.
  "Και έσχες ποιμένας πολλούς εις πρόσκομμα σεαυτή. Όψις πόρνης εγένετό σου, απηναισχύ ντησας προς πάντας". Ιερεμίας γ΄.3.Οι από οκτώ και πλέον δεκαετιών σκοτεινές και δαιδαλώδεις προσεγγίσεις με το παπικό δηλητήριο,εξελίχθησαν εις τέλεια οργανωμένη "πολιτοφυλακή" του σατανικού τάγματος και κατ'επέκταση του αντίχριστου,ορμούν ως αφιονισμένοι μπολσεβίκοι ταλμουδιστές επί του αβοήθητου ημών έθνους των Ελλήνων χριστιανών,αποπτύσαντες πατερικούς χαλινούς,αστάτῳ φρενί, τοις κτηνώδεσι της ἁμαρτίας, λογισμοῖς απολαμβάνουν.
  Ουαί ημίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γιά κλάματα εἶναι ὁ π. Θεόδωρος καί οἱ σύν αὐτῷ, καθότι:

  1. Στέλνουν τά ποίμνιά των στούς Οἰκουμενιστάς, "κατ' οἰκονομίαν" καί "προσωρινῶς," μέχρι νά γίνῃ Σύνοδος! Ποιός θά κάνῃ Ὀρθόδοξον Σύνοδον καί πότε;

  2. Φέρουν ὡς παράδειγμα τήν στάσιν τοῦ Ἁγ. Θεοδώρου τοῦ Στουδίτου σχετικῶς μέ τόν παράνομον γάμον τοῦ αὐτοκράτορος διά νά δικαιολογήσουν τήν ἰδικήν των στάσιν ἔναντι τοῦ Οἰκουμενισμοῦ! Συγκρίνονται αὐτά τά δύο;

  3. Κραυγάζουν: "Δεῖξτε μας ἐσεῖς ἕνα ναόν στήν Θεσσαλονίκη ἤ στά περίχωρα πού νά λειτουργῇ ἱερεύς πού δέν μνημονεύει! Δέν ὑπάρχει κανείς!!!" Ὑπονοοῦν ὅτι ἡ Ἐκκλησία τοῦ Πατρίου Ἑορτολογίου δέν ἔχει Χάριν, ἡ ὁποία εὑρίσκεται εἰς τήν αἱρετικήν "ἐκκλησίαν" τοῦ ν.ἑ. Ὅπερ ἐστί βλασφημία κατά τοῦ Ἁγίου Πνεύματος.

  4. Ὁ π. Ν. Μανώλης ἐπαίρεται ὅτι συμπεριφέρεται ἔτσι, διότι τόν "χαρίτωσε ὁ Θεός"! Εἰς μίαν ἄλλην ὁμιλίαν του ἔλεγε γιά τόν ἑαυτόν του περίπου τά ἑξῆς: "ποιός θά τό ἔλπιζε ὅτι αὐτό τό παιδί μιά μέρα θά γινόταν ὁμολογητής"! Κατ' ἀρχάς, ποῦ τόν εἶδε τόν ὁμολογητή; Ἀλλά καί ἔτσι νά ἦτο, δέν βγαίνεις στό youtube νά λές τέτοια πράγματα!

  5. Ὁ ἴδιος πλέκει τό ἐγκώμιον τοῦ π. Θ. Ζήση ἐμπρός εἰς τήν ὀθόνην, παρουσιάζων αὐτόν ὡς σύγχρονον Πατέρα τῆς Ἐκκλησίας! ’Εδῶ ἁρμόζει τό «πῶς δύνασθε ὑμεῖς πιστεῦσαι, δὸξαν παρὰ ἀλλήλων λαμβάνοντες, καὶ τὴν δὸξαν τὴν παρὰ τοῦ μὸνου Θεοῦ οὐ ζητεῖτε;» (Ἰω. 5:44)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στον Δ.Χ.
  Στην παράγραφο 3: Ὑπονοοῦν ὅτι ἡ Ἐκκλησία τοῦ Πατρίου Ἑορτολογίου δέν ἔχει Χάριν, ἡ ὁποία εὑρίσκεται εἰς τήν αἱρετικήν "ἐκκλησίαν" τοῦ ν.ἑ.

  Ξέχασες το: ΔΕΝ ευρίσκεται... και γίνεται σύγχυσις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δέν τό ξέχασα! Ἡ πρότασις πρέπει νά διαβασθῇ ὡς ἑξῆς: "Ὑπονοοῦν ὅτι ἡ Χάρις εὑρίσκεται εἰς τήν αἱρετικήν "ἐκκλησίαν" τοῦ ν.ἑ."

   Διαγραφή
 6. http://www.newsbomb.gr/ellada/ekklhsia/story/784229/arxiepiskopos-ieronymos-dexomaste-polemo-eimaste-ypo-exontosi


  Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ