Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

το όνειρο και το άπειρο, το έχουμε μέσα μας... είναι η ψυχή μας...(3 βίντεο) Πριν από καιρό, μου είχε γράψει ένας σχολιαστής:


"Και οι άντρες τα ίδια, λάθος, τα αντίστοιχα έχουν τραβήξει, μην κοιτάς που ο εγωισμός τους δεν τους αφήνει πάντα να το εξωτερικεύσουν..."

... κι αλήθεια είναι... έστω κι αν δύσκολα το παραδέχονται αυτά τα ... αιώνια μεγάλα παιδιά...

Στην αληθινή ΑΓΑΠΗ, στο ΜΑΖΙ, δεν υπάρχει εγωισμός... υπάρχουν δυο ψυχές που συν-οικοδομούν το ΟΝΕΙΡΟ και το ΑΠΕΙΡΟ.

Τίποτα δεν είναι άπιαστο, τίποτα δεν είναι αμέτρητο... 


Το όνειρο και το άπειρο, το έχουμε μέσα μας... είναι η ψυχή μας... κι η ψυχή, δεν χάνεται ποτέ... 

Και ναι μικροί θεοί είμαστε... απλά δεν το έχουμε ακόμα αντιληφθεί, γιατί δεν μάθαμε ν' αγαπάμε... γιατί μπερδεύουμε την αγάπη με τις προσωπικές μικρο-ικανοποιήσεις του εγώ μας, γιατί μπερδεύουμε την αγάπη με το πάθος, γιατί μπερδεύουμε την αγάπη με το σεξ....

Και το πάθος θα υπάρχει και το ερωτικό κομμάτι θα υπάρχει, αλλά ως συμπλήρωμα ως υπέρτατη χαρά σε μια σωστά δομημένη σχέση... κάτι που δεν είναι ουτοπικό.

Από εμάς, εξαρτάται... αρκεί να το θέλουμε ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
 Καλημέρα Καλλιόπη

τα βίντεο εδώ...  εδώ... κι εδώ...


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ