Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

πόσο κοστίζει άραγε μια αγκαλιά; (2 βίντεο)Μια αγκαλιά... πόσο κοστίζει άραγε μια αγκαλιά; 

Σ' αυτή διαλύεται το "ΕΓΩ" μας, εκεί σταματά το μυαλό και  κοινός παρανομαστής γίνεται ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

Μια αγκαλιά, δεν κοστίζει τίποτα... αντίθετα αφήνει την αγάπη και την ενέργεια να κυλήσουν μέσα μας σ' αυτό το θεϊκό συναίσθημα που μπορεί να βιώσουμε... 

Μια αγκαλιά που μας γεμίζει αγάπη, φροντίδα, προστασία, χαμόγελα...

Κάποτε, σαν παιδιά, ανοίγαμε τόσο εύκολα και άδολα την αγκαλιά μας... τώρα που μεγαλώσαμε και τα χρόνια γέμισαν με τις εμπειρίες που ο καθένας μας κουβαλάει, υπάρχει η επιφυλακτικότητα, η ιδιοτέλεια... ο φόβος... το κακό π' αφήσαμε ν' απλωθεί μέσα μας...

Μια αγκαλιά...και μην αφήσετε τον φόβο να κυριαρχήσει... μονο την Αγάπη για τον συνάνθρωπο, για το παιδί, για κάθε τι αγαπημένο...

Μια αγκαλιά.. και η ζωή, είναι τόσο απλή όταν ξέρεις να την ζήσεις....
Καλησπέρα


Καλλιόπη


τα βίντεο εδώ... κι εδώ... 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ