Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

πέντε γράμματα, μια λέξη, το συμπλήρωμα των σελίδων μιας άδειας καρδιάς είναι... (2 βιντεο)


Ναι...μαθαίνεται η αγάπη... μαθαίνεται μέσα από την  ίδια τη ζωή... εκεί που σμιλεύεται η ζωή, το συναίσθημα, η συγκίνηση, το πάθος...
 

Γιατί στην αγάπη, ζεις, νοιώθεις, μαθαίνεις, σκοτώνεις το εγώ σου και συγχωρείς....


Ναι.. η αγάπη, μαθαίνεται.. πέντε γράμματα, μια λέξη, το συμπλήρωμα των σελίδων μιας άδειας καρδιάς είναι...


Ναι... μαθαίνεται η αγάπη... μαθαίνεται, και διορθώνει τα λάθη... κι εκεί που υπάρχει η πληγή, γίνεται ένα σημάδι που σιγά σιγά κλείνει...


Αρκεί να βρεθεί αυτός, που θα σου μάθει την αγάπη...


Γιατί ο δρόμος της καρδιάς είναι ορίζοντας χωρίς όρια...
 Καλησπέρα ... Χρόνια Πολλά... Χριστός ΑνέστηΚαλλιόπη 

τα βίντεο εδώ... κι εδώ...ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=sCSHmHi_uFk
    https://www.youtube.com/watch?v=Z-2nN7A8Vy0
    https://www.youtube.com/watch?v=oS9m9ur0y7w
    https://www.youtube.com/watch?v=Be2zqu0PzyY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ