Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

21η Απριλίου 1967 (Η πλέον τεκμηριωμένη ιστορική πολιτική ανάλυση)

"Έχομεν συνηθίσει όλοι να ατενίζουμε το Κράτος ως ένα οργανισμό ο οποίος είναι έξω από εμάς, ο οποίος είναι εχθρός μας και αντίπαλός μας, είναι είναι πάση περιπτώσει μια οργάνωση προς την οποία συνεχώς αντιμαχόμεθα. Αλλοίμονο εάν μείνουμε οι Έλληνες εις αυτήν την θέση, Δεν υπάρχει αντίπαλο Κράτος. Κράτος είμαστε εμείς"

 

Γεώργιος Παπαδόπουλος21.04.2012

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ

Όποιος δεν είναι έτοιμος για μεγάλες αλήθειες ας εγκαταλείψει

Το βίντεο, εδώ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Το νέο 4τομο βιβλίο του Μάνου Ν. Χατζηδάκη
αποτελεί το απόλυτο έργο, με αυτό τελειώνουν όλα τα ψέματα!!!


έργο σταθμός του Μάνου Ν. Χατζηδάκη
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
Η αλήθεια όπως δεν γράφτηκε ποτέ ως τώρα
άγνωστα γεγονότα και παρασκήνια από τις πλέον επίσημες πηγές
απόρρητα αρχεία και έγγραφα!!!
Εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ - 210 6440021
1. Ο EΧΘΡΟΣ1.α "Καλώς γνώναι τον εχθρόν"


όπως θα δούμε παρακάτω (στην δεύτερη σελίδα - 2. "Η ιδεολογία της 21ης Απριλίου") οι Απριλιανοί διέκριναν και ξεχώριζαν τον εχθρό από τον απλό κόσμο που απλά είχε παρασυρθεί από την Κομμουνιστική "ιδεολογία" λόγω της ανέχειας. Εχθρός λογίζεται η "ιδεολογία" του Κομμουνισμού και ο μηχανισμός αυτού. Μέρος του μηχανισμού ήταν οι συνειδητοί αρχηγοί και οι εκπαιδευμένοι σε ειδικά κέντρα εκπαιδεύσεως κομματικά στελέχη.


Θα ξεκινήσουμε το άρθρο με τα λόγια του Γ. Γεωργαλά που γνωρίζει πάρα μα πάρα πολύ καλά τι σημαίνει Σοσιαλισμός-Κομμουνισμός & Προπαγάνδα για να πάρουμε μια μικρή ιδέα του τι πραγματικά είναι:

"Είναι γεγονός που αποτελεί αξίωμα για όσους έχουν κάποια γνώση του κομμουνισμού, ότι ΠΟΤΕ δεν πρέπει να μετράμε το μέγεθος της κομμουνιστικής απειλής με την εκλογική ισχύ του Κομμουνιστικού Κόμματος. Τα Κομμουνιστικά Κόμματα δεν είναι κανονικά πολιτικά κόμματα που αποβλέπουν εις την άνοδο των στην εξουσία δια του κοινοβουλίου."

Γ. Γεωργαλάς - Πυρηνική Ειρήνη σελ 187-188


Κατά την δίκη Μπελογιάννη το 1952 αποκαλύφθηκε ότι κατά μήκος των βορείων συνόρων της Ελλάδος, ο Κομμουνισμός είχε στήσει πυκνό δίκτυο στρατοπέδων και κέντρων εκπαιδεύσεως, στρατιωτικών σχολών και σχολών κομματικών στελεχών. Ο Σοσιαλισμός - Κομμουνισμός από την πρώτη ημέρα, όπως θα δούμε παρακάτω, είχε σαν στόχο την αυτονόμηση Ηπείρου - Μακεδονίας - Θράκης όπως άλλωστε και σήμερα (αποδείξεις παρακάτω).

Ας ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του Ποιοι δημιούργησαν τον Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό στην Ελλάδα, ποιες οι θέσεις τους για Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο, Μικρά Ασία, Κύπρο και την σχέση τους με την Ναζιστική Γερμανία.

Η αρχή ήταν η δημιουργία της "Φεντερασιόν", η οποία έγινε ΣΕΚΚΕ η οποία έγινε ΚΚΕ από κει ξεπήδησε η ΕΔΑ και αργότερα το ΠΑΚ του Ανδρέα κ.ο.κ. Ας δούμε λοιπόν τους δημιουργούς της:
Ο δημιουργός είναι ο Αβραάμ Μπεναρόγιας, Εβραίος από την Ισπανία. Το 1908 μετακόμισε από την Βουλγαρία στην Θεσσαλονίκη, και ένα χρόνο αργότερα (1909) ίδρυσε την Σοσιαλιστική "Φεντερασιόν". Ο ίδιος ήταν τυπογράφος. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε τηλεόραση ή ραδιόφωνο, οπότε μπορούμε να φανταστούμε τι δύναμη είχε ο έντυπος τύπος.

Το παρακάτω έγγραφο είναι η αίτηση αναγνώρισης της Σοσιαλιστικής Εργατικής Ομοσπονδίας (ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ). - Αρχείο Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης π.50:


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση
Τα ονόματα στην αίτηση είναι τα εξής:

Ζακ Αμαρίου

Α. Αρδίτι

Σ. Γκικόπουλος

Μ. Καράσσο

Σ. Κουένκα

Χ. Μπενρουμπί

Χ. Χαουέλ
  

Το παρακάτω έγγραφο είναι η αίτηση αναγνώρισης της Σοσιαλιστικής Νεολαίας. Αρχείο Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης π.70:


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση


Τα ονόματα στην αίτηση είναι τα εξής:

Μεντές Μπενατόν

Αβράμ Κουένκα

Χαίμ Χαουέλ

Αβράμ Μενασέ

Μωής Σαδικάριο

Σιαλόμ Νισίμ

Ισάκ Σερρέρο


Η πρώτη εφημερίδα που βγάζει ο Μπεναρόγια με τίτλο Avanti είναι καθολικά στην Εβραϊκή γλώσσα  
Αποδείξεις το ότι ο Αβραάμ Μπεναρόγια και η Φεντερασιόν ήταν με τις ευλογίες της Εβραϊκής Κοινότητος βρίσκουμε στο διμηνιαίο Περιοδικό "Χρονικά" του 2011, τεύχος 231, το οποίο Εκδίδει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (υπάρχει διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου).

  

Στο ίδιο περιοδικό λίγο παρακάτω βλέπουμε ότι η εφημερίδα "Εμπρός" (θα την συναντήσουμε παρακάτω) και "Αβάντι" είναι εφημερίδες υπό την αιγίδα του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου


Εδώ βλέπουμε τον τάφο του Μπεναρόγια στο Ισραήλ


Το  βίντεο εδώ

Την ίδια στιγμή για τους ίδιους ισχύουν άλλα:

Το βίντεο εδώΣτην Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ στις 22.01.1925 ο Διοικητής Γ΄ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Οθωναίος, δίνει μια συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων λέει ότι οι Κομμουνιστές έχουν ξεκινήσει προπαγάνδα για να αλλοιώσουν το στράτευμα, ενώ παρακάτω μας ενημερώνει ότι τα 3/4 των Κομμουνιστών είναι Ισραηλίτες. Κρατήστε το παρόν στοιχείο για να δείτε ότι το γεγονός αυτό επαναλαμβάνεται με τον Κομμουνιστή (αποδείξεις παρακάτω) και Σιωνιστή (αποδείξεις παρακάτω) Ανδρέα Παπανδρέου γύρω στο 1960 με το Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α.


(4η Σελίδα)


Διαβάζουμε στο επίσημο περιοδικό του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου "Χρονικά" (τόμος 36ος, Αρ. Φύλ. 240, Απρίλιος - Ιούνιος 2013)
"...Σε συμπλήρωση του παραπάνω δημοσιεύματος ο μαχητικός πρωτοπόρος Αβραάμ Μπεναρόγια (1887 – 1979) – ο ιδρυτής της ιστορικής σοσιαλιστικής οργάνωσης της “Φεντερασιόν” από την οποία προήλθε το ΚΚΕ – έγραφε τα εξής:
“Στη Θεσ/νίκη, την εποχή εκείνη υπήρχε η λεγόμενη “Φεντερασιόν”, η σοσιαλιστική οργάνωσις των Ισραηλιτών εργατών και διανοουμένων, που είχε μία θέση διεθνιστική. Οι σκαπανείς αυτοί του μέλλοντος να ιδρυθή Κράτους του Ισραήλ, οι Γκρίν (Μπεν Γκουριόν), Μπεν Τσβή και άλλοι, μολονότι διετήρησαν μία επαφή με το σιωνιστικό κίνημα γενικά και της Θεσ/νίκης ιδιαίτερα, δεν έπαυσαν να διατηρούν μία επαφή με το κίνημα της “Μπούντ” γενικά και με την “Φεντερασιόν”.

"...Με την πρωτοβουλίαν του γράφοντος ωργανώθη τας αρχάς του 1911 εις την Θεσ/κη και μάλιστα εις τα Γραφεία της Φεντερασιόν μια ειδική συζήτηση πάνω εις το εβραϊκό ζήτημα, κληθέντος υπό της “Φεντερασιόν” του Μπεν Τσβή από την Πόλιν και με την συμμετοχήν του Γκρίν (Μπεν Γκουριόν), καθώς και των σιωνιστών. Οι επιζήσαντες παλαιοί σιωνισταί και σοσιαλισταί θα θυμούνται καλά την μεγάλην εκείνην συζήτησιν, εις την οποίαν οι Γκρίν και Μπεν Τσβή ωμίλησαν εβραϊκά, έλαβον μέρος και ο Δ. Φλωρεντίν και άλλοι εκ μέρους των σιωνιστών. Αι μεταφράσεις έγιναν εις την ισπανο-εβραϊκήν. Η δυναμικότης της “εργατο-σιωνιστικής” συνθέσεως εφάνη από τότε ζωηρή και δημιουργική. ‘Αλλ’ η τότε
διεθνής κατάστασις και η έλλειψις εις την Παλαιστίνην μιας συμπαγούς εβραϊκής μάζας δεν επέτρεπε εις τους οπαδούς του διεθνούς σοσιαλισμού να συλλάβουν όλην την αξίαν των θέσεων των Γκρίν και Μπεν Τσβή. Έπρεπε να έλθη ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και ο πρωτοφανής εις την ιστορίαν του Εβραϊσμού φυλετικός διωγμός, η εξαφάνισις εκατομμυρίων μαρτύρων και ο ηρωϊσμός των ολίγων χιλιάδων οπαδών του εργατικού σιωνισμού διά να καταδειχθή με την ίδρυση και του Κράτους του Ισραήλ"

(σημείωση 1: ο Δαυίδ Μπεν Γκουριόν (Δαυίδ γιοσέφ Γκριν το πραγματικό) ήταν ο πρώτος Πρωθυπουργός του Ισραήλ)
(σημείωση 2: το περιοδικό μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου)

Οι Σοσιαλιστές ήταν και είναι κατά του Ελληνικού Εθνικισμού αλλά ταυτόχρονα είναι υπέρ του Σιωνισμού δηλαδή του Εβραικού Εθνικισμού...
θα παραθέσουμε από το βιβλίο-ντοκουμέντο του πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ Ε. Σταυρίδη «Τα παρασκήνια του ΚΚΕ» την μαρτυρία του σοσιαλιστή Νίκου Γιαννιού, ο οποίος παραβρέθηκε στο ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΕΚΕ και αποχώρησε αμέσως μόλις κατάλαβε ποιοι κρύβονταν πίσω από τα παρασκήνια: «Ιδρυταί του ΚΚΕ, τόσον εις τας Αθήνας, όσον και εις την Θεσσαλονίκην, ήσαν Ισραηλίται ή κρυπτοεβραίοι Έλληνες, το δε κίνημά των, παρ’ όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ήτο εβραϊκόν εθνικιστικόν. Δυστυχώς, τα σοσιαλιστικά μας επιχειρήματα δεν εισακούσθησαν εφ’ όσον η εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ανθελληνικούς σκοπούς, οι δεγύρω αυτής Έλληνες προλετάριοι ήσαν αγράμματοι και αφελείς. Προσήλθαμε, εν τούτοις, ως μειοψηφία εις το πρώτον σοσιαλιστικόν συνέδριον (1918), ηγωνίσθημεν και πάλιν, αλλ’ αποχωρήσαμεν εν τέλει δια να μη γίνομε όργανα της κομμουνιζούσης εβραϊκής πλειοψηφίας».

Το 1918 ο Αρχισυντάκτης του Ριζοσπάστη Ν. Γιαννιός και ο Αβραάμ Μπεναρόγια εκδηλώνουν μια εσωτερική διαμάχη η οποία έχει ως εξής: ο Γιαννιός κατηγορεί την Φεντερασιόν και τον Μπεναρόγια ότι είναι ψευτοΣοσιαλιστές και ότι στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν τον σοσιαλισμό για να εκφράσουν και να περάσουν τις Εθνικιστικά (Σιωνιστικά) τους σχέδια. Η διαμάχη αυτή καταγράφεται από πλευράς Γιαννιού από τον Ριζοσπάστη και από μεριάς Μπεναρόγια από τον "Βαλκανικό Ταχυδρόμο"


Ριζοσπάστης 04.09.1918:

ο Αρχισυντάκτης του Ριζοσπάστη του 1918 Ν Γιαννιός, κατηγορεί την Φεντερασιόν και τον Αβραάμ Μπεναρόγια ότι προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Κράτους με μαγειρέματα. Ο Ν. Γιαννιός αποστασιοποιείται από την δράση της Σοσιαλιστικής Εβραϊκής Φεντερασιόν λέγοντας ότι φοράνε τον μανδύα του Σοσιαλισμού για να αναμιγνύονται και να επιδρούν με τα Εθνικιστικά τους συμφέροντα, και άλλα ξενικά, επί των Πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα.


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Ριζοσπάστη

Ριζοσπάστης 07.09.1918:
Η Διοικητική επιτροπή κατηγορεί τους Εβραίους της Φενταρασιόν ότι επιθυμούν να ξαναδούν Τούρκους και Βουλγάρους στην Θεσσαλονίκη κάνοντας ανάλογες κινήσεις, υποστηρίζοντας παράλληλα τον αρχισυντάκτη Ν. Γιαννιό.


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Ριζοσπάστη


Ριζοσπάστης 08.09.1918:

Ο Ριζοσπάστης συνεχίζει να κατηγορεί την Φενταρασιόν για ψευτοΣοσιαλισμό (ενώ ο πραγματικός σκοπός τους είναι να προβάλουν τα Σιωνιστικά συμφέροντα)


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Ριζοσπάστη

  
Ριζοσπάστης 09.09.1918:

Στήλη "Γράμματα Αγνώστων"

"Φίλε Ριζοσπάστη,
εσείς ζητάτε να διορθώσετε τους Εβραίους. Εμένα μου φαίνεται πως όσο πάνε γίνονται και Εβραικότεροι, δηλαδή εξελίσσονται επί το κατεργαροκώτερον.
Μια απόδειξις. Ο Περίφημος Μπεναρόγια είχε πει ότι η Φενταρασιόν ανεγνωρίσθει επί Τουρκοκρατίας. Εις τον "Βαλκανικόν Ταχυδρόμον" λέγει: " Η Φεντερασιόν αντιπροσωπεύθει εις το συνέδριο της Βασιλείας όπου ο αντιπρόσωπος της προέβει εις διαμαρτυρίαν κατά του ΙταλοΤουρκικού Πολέμου και ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΗΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙΣ (Εβραίων) ΥΠΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ".
Ιδού κάτι πολύ περίεργον! Είναι γνωστόν ότι το Συνέδριο της Βασιλείας έγινε τον Νοέμβριο του 1912, δηλαδή ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΝ.
Πως διάβολον η Φεντερασιόν κατεδιώχθει εν Θεσσαλονίκην συνέπεια του Συνεδρίου της Βασιλείας υπό των ΝεόΤουρκων; (αφού δεν υπήρχαν πια ΝεόΤουρκοι στην Θεσσαλονίκη)

υπογραφή: Ένας Σοσιαλιστής

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Ριζοσπάστη
  

Ριζοσπάστης 12.09.1918:

"Ο Ισραηλιτικός Αυτής (Φεντερασιόν) Χαρακτήρ"

1. Η Φεντερασιόν εξακολούθησε και επί Ελληνικής Θεσσαλονίκης να διατηρεί το καταστατικό της άρθρο δια του οποίου απέκλειε της εις αυτήν είσοδο κάθε εργάτου μη Ισραηλίτου. Μετά από σφοδρούς αγώνες των Ελλήνων Σοσιαλιστών τέθηκε το θέμα αλλά πήρε μόλις 9 ψήφους στους 100, οπότε εξακολουθεί να είναι μια οργάνωση καθαρώς Ισραηλιτικού Χαρακτήρα.

2. Το ότι η Φεντερασιόν δεν εθεώρει απαραίτητον την συμμετοχή Ελλήνων εις τα της κεντρικής Διοικήσεως της, θα εννοηθεί καλύτερα από την πληροφορία ότι πέρσι εις την ίδια εκείνη συνεδρία του Μαίου εδήλωσε (παρόλο που υπήρχε γραφείο Ελληνικού τύπου εν Θεσσαλονίκη) ότι ΗΛΘΕ ΔΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΕΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΑΡΑΙΡ δια την έκδοση της "Αβάντι" (Εφημερίδα της Φεντερασιον εν Θεσσαλονίκη στην Εβραική Γλώσσα) ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΣΑ ΟΥΤΩ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΝ ΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΝ


"Η συμμαχία με τον Γούναρη"
3. το 1915 ο Γούναρης, όπως είχε δηλώσει εις τον Ν.Γιαννιό, συμπεριέλαβε στον συνδυασμό του ως υποψηφίους της Φεντερασιόν Σιδέρη και Κουριέλ διότι είχε απαιτηθεί από τους ισχυρούς του εθνικού Ισραηλιτικού γκρουπ της Θεσσαλονίκης.

5. φανερώνεται ο λόγος για τον οποίο ο Γιαννιός δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με την Φεντερασιόν. ο Γιαννιός είχε φυλακιστεί διότι είχε λάβει μέρος στην απεργία των Ηλεκτροτεχνιτών, με την αποφυλάκιση του διέτρεχε κίνδυνο και μετέβη στην Θεσσαλονίκη. Οι Εν Αθήναι αντιπρόσωποι της Φεντερασιόν τον αποκήρυξαν με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να φανεί ως "Βενιζελικός"

6. ο Ριζοσπάστης φανερώνει ότι οι σοσιαλισταί της Φεντερασιόν ψήφισαν ως πρόεδρο βουλής Βενιζελικό Υποψήφιο, όπως και το 1917 μετά την έκθεση του Βενιζέλου επί της εν γένει πολιτικής του και των σκοπών του Πολέμου.

υπογραφές: Ν. Γιαννιός, Α. Κουρούκλης, Ι. Στυλιανού, Ηλ. Δελαζάνος, Αχ. Χατζημιχάλης, Π. Χλωμός, Π. Λεπμέσης. Ι. Ιωαννίδης, Μιχ. Χατζημάρκου, ι. Πετρόπουλος, Χρ. Σκάρπος, Νικ. Γκάντος, Γρηγ. Μηλίδης, Αποστ. Δημάδης.

(σημείωση: δεν πρέπει να ξεχάσουμε το γεγονός ότι ο Βενιζέλος το 1920 έκανε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, δηλαδή ότι είναι και το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης κτλ, δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ! - αποδείξεις ΕΔΩ)

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Ριζοσπάστη 


Ριζοσπάστης 23.09.1918:
"Συμφώνως με την ανωτέρω δήλωση του Σοσιαλιστικού Κέντρου Αθηνών ο Αρχισυντάκτης τους Ριζοσπάστη, από την πρώτη ημέρα της εν Αθήναις εκδόσεως του μέχρι σήμερα (23.09.1918), Ν. Γιαννιός αποχωρεί από την θέση του.

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Ριζοσπάστη


Ριζοσπάστης 07.10.1918:

Ο Διευθυντής και ιδιοκτήτης του Ριζοσπάστη Γ. Πετσόπουλος, στην μετά Γιαννιού εποχή, δίνει "εικόνα" (ελέω Φεντερασιόν) ότι η διαφωνία μεταξύ Φεντερασιόν και Σοσιαλιστικού Κέντρου Αθηνών ήταν μια διαφωνία μεταξύ Ελλήνων Σοσιαλιστών. Ταυτόχρονα κατηγόρησε κάποιους κλασσικούς αόρατους εχθρούς που απείλησαν τον Σοσιαλισμό και την εργατική τάξη (σαν να μην πέρασε μια μέρα).

Μετά κλασσικά προσπαθεί να ταυτίσει τον ΣοσιαλοΚομμουνισμό με την Δημοκρατία*, και φανερώνει ταυτόχρονα τις θέσεις τους σε Εθνικά θέματα τα οποία όλως τυχαίως ταυτίζονταν με αυτά της Φεντερασιόν τα οποία ήταν η ίδρυση μιας αυτόνομης Δημοκρατίας (με ποιο "δημοκρατικό" τρόπο θα το πετύχαιναν δεν μας εξηγούν) στην περιοχή Θράκης Κωνσταντινούπολης Δαρδανελίων, αποκατάσταση Μακεδονίας και Ηπείρου σε κυριαρχία που ίσχυε προ πολέμου (ψάξτε να βρείτε υπό ποιών κυριαρχία ήταν προ των Βαλκανικών Πολέμων και ποια η σχέση όλων αυτών με τον ΚομμουνοΣυμμοριτοπόλεμο...)

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Ριζοσπάστη

Το βίντεο εδώ... και εδώ...


(*σημείωση: Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα 100% Εθνικιστικό όπως το όρισε ο δημιουργός του Σόλων! Όποιος τολμούσε στην Αθηναϊκή Δημοκρατία να πει κάτι κατά των συμβόλων ή να υπονομεύσει με τον οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό το κράτος και την συνοχή της κοινωνίας, η ποινή ήταν θάνατος χωρίς δεύτερη κουβέντα. Η Ελευθερία της έκφρασης δεν έχει καμία σχέση με την ασυδοσία. Η Ελευθερία έχει μέτρο και λογική.

Σήμερα μέσω προπαγάνδας μας έχουν ταυτίσει τον όρο Δημοκρατία αποκλειστικά και μόνο με την ψήφο. Η ψήφος ήταν μια έκφανση της Δημοκρατίας, ήταν απλά η δικλείδα ασφάλειας της δημοκρατίας, δεν ήταν ούτε είναι η αυτούσια έννοια της Δημοκρατίας. Ο όρος Δημοκρατία στην πραγματικότητα σημαίνει ότι ο δήμος είναι κραταιός δηλαδή ο κόσμος είναι ισχυρός και ζει σταθερή-κραταιά ζωή. Ισχυρός - Κραταιός είναι όποιος έχει πραγματική παιδεία και δεν χρωστάει.
Μην ξεχνάμε επίσης ότι Δημοκρατία δεν θα μπορούσε να υπάρξει αν δεν υπήρχε ο Ηγέτης ο οποίος θα στήριζε αυτήν όπως ήταν ο Σόλων, ο Κλεισθένης, ο Εφιάλτης και ο Περικλής)


Με το κούρεμα του Αρχισυντάκη Ν. Γiαννιού όπως είδαμε φανερώθηκε ότι είχε δίκιο, αφού μετά ο Ριζοσπάστης εναρμονίζεται πλήρως με τις θέσεις της Φεντερασιόν και του Μπεναρόγια στα θέματα Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης, Μικράς Ασίας κτλ. Για να δούμε λοιπόν τις θέσεις των με μάρτυρες πάντα τους ίδιους:


Εφημερίδα "Εμπρός" (29-4-1913 ) για την Μακεδονία:

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση


Η εφημερίδα "Εμπρός" το 1913 μας ενημερώνει ότι επιτροπή Ιουδαίων και Οθωμανών (σε συνεργασία) μεταβαίνει στο Λονδίνο ως προς την αυτονομία της Μακεδονίας για λογαριασμό των Εβραίων.

Το θέμα της αυτονόμησης της Μακεδονίας συνεχίστηκε από τον Ριζοσπάστη και ιδού μερικές αποδείξεις με μάρτυρες τους ίδιους:Ριζοσπάστης 14.12.1924
κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει το ντοκουμέντο σε PDF
  

(σελίδα 3)
κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει το ντοκουμέντο σε PDF


Είναι 1924, δηλαδή 11 χρόνια μετά που ο Ελληνικός Στρατός πήρε πίσω την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία, παρόλα αυτά γι αυτούς ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει...Επίσης εδώ διακρίνουμε ότι οι ΣιωνιστοΚομμουνιστές θέλουν να προστατέψουν τους ΣλαβοΣκοπιανούς "Μακεδόνες" και εναντιώνονται στους Βουλγάρους οι οποίοι είχαν βλέψεις προς τα Σκόπια (σαν να μην πέρασε μια μέρα).


Ριζοσπάστης 23.06.1929κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε τον Ριζοσπάστη σε PDF Ριζοσπάστης 23.03.1931
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση


 Είναι 1931, και συνεχίζουν να μιλούν για "Μακεδονικό" λαό (Σλάβους). Εντύπωση κάνει ότι κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου, οι κομμουνιστές τα παιδιά από το παιδομάζωμα που έκαναν στην Μακεδονία τα έστελναν σε Σλαβικές περιοχές και Σοβιετική Ένωση.Ριζοσπάστης 19.09.1932

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση


# Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικό άρθρο με ντοκουμέντα και πολλά βίντεο σχετικά με την αυτονόμηση της Μακεδονίας δια του γνωστού Τζορτζ Σόρρος και ποια η σχέση που μπορεί να έχει ο Σόρρος με το Ουράνιο Τόξο, τον Βαλιανάτο, τους Κομμουνιστές και τους Οικολόγους Πράσινους

# Επίσης κάντε κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ για να δείτε ποια η σχέση του Παπανδρέου με τον Σόρρος και όλους τους υπόλοιπους προαναφερθέντες.


Προχωράμε στης θέσεις που είχαν και έχουν για την καταστροφή στην Μικρά Ασία πάντα με μάρτυρες τους ίδιους:


Ριζοσπάστης 12.07.1935

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνσηΠάντα με διάφορες δικαιολογίες που μόνο ένας καθυστερημένος νους θα μπορούσε να πιστέψει, συνέχισαν το ανθελληνικό τους έργο εκτός από την Μακεδονία - Θράκη και στην Μικρά Ασία!!!

Οι Τούρκοι ήταν Μογγολικά φύλλα τα οποία κατέβηκαν από τις Στέπες τον 10ο αιώνα μ.Χ., η περιοχή της Ιωνίας ήταν ήδη κατοικημένη από Έλληνες χιλιάδες χρόνια νωρίτερα! Οι αποδείξεις του τύπου Ναού της Αρτέμιδος (ένα από τα 7 θαύματα) θα έπειθαν και τον πλέον δύσπιστο. Το ότι οι Τούρκοι κατέλαβαν την Ιωνία δεν το λογίζουν ως ιμπεριαλισμό οι κομμουνιστές, το ότι οι Έλληνες πήγαν να πάρουν πίσω κάτι που τους άνηκε επί χιλιετίες είναι ιμπεριαλισμός και γι αυτό συνεισέφεραν στην ήττα μας... η λογική αστειεύεται...
Την ήττα μας στην Μικρά Ασία λέει την επιδιώξανε (χωρίς να μας εξηγήσουν πως...) με την δικαιολογία ότι μας είχαν βάλει λέει οι ξένοι να καταδυναστεύσουμε τους Τούρκους και άλλες τέτοιες τρέλες, αλλά δεν μας εξήγησαν γιατί λύσσαγαν όταν τιμούσαμε τον Χρυσόστομο Σμύρνης όταν πια τα αδέρφια τους οι Τούρκοι δεν διέτρεχαν κανέναν κίνδυνο από ιμπεριαλιστές ξένους ή ντόπιους; κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το αναλυτικό άρθρο στο οποίο οι Κομμουνιστές αποκαλούν "σκυλολόι" αυτούς που πήγαν στο μνημόσυνο του Χρυσόστομου. Έντονη εντύπωση κάνει η ταύτιση τους με τους Τούρκους!!! (σαν να μην πέρασε μια μέρα)


για να δούμε από που βρήκε χρήματα ο Κεμάλ για να κάνει την επάνοδο μετά από την δική μας "σύγχυση" ως τμήμα ΕΠΙΔΙΩΞΗΣ

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση 
Για να δούμε τώρα ποια είναι η πατρίδα των Κομμουνιστών όπως το μαρτυρούν οι ίδιοι:


Ριζοσπάστης 14.11.1935

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνσηΕίδαμε τις θέσεις τους για την Ήπειρο, είδαμε για την Μακεδονία, είδαμε για την Θράκη, είδαμε για την Ιωνία (Μικρά Ασία) ας δούμε και τις θέσεις τους για την ένωση της Ελλάδος με την Κύπρο:δείτε περισσότερα στο σχετικό άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩΓια τις παραπάνω θέσεις τους μπορείτε να δείτε και το wikipedia.org


Είδαμε λοιπόν το ποιοι είναι οι δημιουργοί του Κομμουνισμού στην Ελλάδα, είδαμε ποιες οι θέσεις τους για το Μακεδονικό, την Θράκη, την Κύπρο, την καταστροφή της Μικράς Ασίας που ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ όπως λένε οι ίδιοι, ότι δεν θεωρούν την Ελλάδα πατρίδα τους κ.α.
Για να δούμε τώρα την σχέση μεταξύ Σιωνιστών Τραπεζιτών, του ΕβραιοΓερμανού Καρλ Μάρξ, του Κομμουνισμού και των Μπολσεβίκων:

Το βίντεο, εδώ...

Για να δούμε τώρα τις θέσεις των Κομμουνιστών κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο:
Εδώ βλέπουμε την Ναζιστική Γερμανία με την Σταλινική Σοβιετική Ένωση στην γνωστή συμφωνία "Molotov - von Ribbentrop" με την οποία μοίρασαν την Ευρώπη
 
 
δείτε περισσότερα στο σχετικό άρθρο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τα βίντεο, εδώ ... εδώ ...

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα ντοκιμαντέρ το οποίο δείχνει όχι απλά τις συμφωνίες που είχαν Ναζί με Κομμουνιστές αλλά και τις τρομακτικές ομοιότητες των δυο! Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι Ναζί και Μπολσεβίκοι είχαν κάτι κοινό... τους χρηματοδότες!

 Το βίντεο εδώ ..


Ποιές όμως ήταν οι θέσεις του ΚΚΕ;

Ο Ζαχαριάδης έγραψε 3 γράμματα τα οποία ήταν και θέσεις του ΚΚΕ. Στο πρώτο γράμμα επευφημεί τον Μεταξά και δηλώνει ότι είναι μαζί του κατά των Φασιστών και Ναζιστών. Στα 2 όμως επόμενα γράμματα η θέση του είναι ακριβώς αντίθετη, δηλαδή ζητάει ουδετερότητα δηλαδή να μην πολεμάμε τον Φασισμό!!! Επίσης θυμάται ξαφνικά ότι η Αγγλία είναι ιμπεριαλιστική, ότι εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να είμαστε στην μέση ενός ιμπεριαλιστικού πολέμου ανάμεσα σε Αγγλία - Γερμανία Ιταλία (made in Κομμουνιστική δικαιολογία) και ζητάει από την Μαμά Σοβιετική Ένωση να έρθει εδώ και να δώσει ΕλληνοΙταλική ειρήνη. Δηλαδή αφενός να μην πολεμήσουμε τον Φασισμό και Ναζισμό (αφού ο Στάλιν είχε κάνει συμφωνία) και ταυτόχρονα να έρθει εδώ η Σοβιετική Ένωση να μας κάτσει στον σβέρκο για να επιβάλει μια ειρήνη φάντασμα. Στο τρίτο γράμμα δε, ο Ζαχαριάδης έχοντας χάσει πλέον τας φρένας αποκαλεί τον Μεταξά "Φασίστα" ασχέτως αν συμφωνία με τους Φασίστες και Ναζί είχε κάνει ο Στάλιν ενώ ο Μεταξάς πολέμησε και τον Φασισμό και τον Ναζισμό, μετά θυμάται ότι η Αγγλία είναι ιμπεριαλιστές (ενώ η Σοβιετική Ένωση που καβάλησε τις χώρες του Ανατολικού Μπλόκ ήταν "απελευθερωτής" και τους χόρεψε στην πείνα) κ.α. ανάλογες ιδέες για τα σίδερα.

Η αντίθεση αυτή (του πρώτου και των δυο ύστερων γραμμάτων του Ζαχαριάδη) έλαβε χώρα ως εξής: Ο Στάλιν έχει κάνει συμφωνία με τον Χίτλερ, ο Ζαχαριάδης όμως την πατάει γιατί πέφτει θύμα του fake Ριζοσπάστη που κυκλοφόρησε ο Μανιαδάκης και γράφει το πρώτο γράμμα υπέρ του Μεταξά και του Πολέμου. Στην συνέχεια η Μαμά Σοβιετική Ένωση και ο "Πατερούλης" Στάλιν του εξηγούν το όνειρο με περίσσια πατρική στοργή, και αυτός έντρομος προσπαθεί να διορθώσει το σφάλμα του.

το σχετικό αναλυτικό άρθρο με τα 3 γράμματα του Ζαχαριάδη μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ. Γεγονός είναι ότι για να καταλάβει κάποιος την άριστη ομολογουμένως τεχνική της προπαγάνδας του Ζαχαριάδη θα πρέπει να έχει πρώτα μελετήσει Προπαγάνδα (άρθρο για την Προπαγάνδα ΕΔΩ)


Αλλά για να δούμε τα σύμφωνα των Κομμουνιστών με τους Ναζιστές εδώ στην Ελλάδα:

Δείτε αναλυτικά το σχετικό άρθρο με τα σύμφωνα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 Το βίντεο εδώ...


Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλάση του 1937 στην Σχολή Ευελπίδων δεν έκανε 4 χρόνια αλλά 3. Αποφοίτησαν νωρίτερα για να πολεμήσουν τον Φασισμό και τον Ναζισμό! Στην κλάση αυτήν εκτός από τον Παπαδόπουλο ήταν τα περισσότερα στελέχη της 21ης Απριλίου. Την ίδια εποχή οι κομμουνιστές έλεγαν να μην πολεμήσουμε τον Φασισμό (2ο και 3ο γράμμα Ζαχαριάδη) di;oti υπήρχε το σύμφωνο Ναζιστών Κομμουνιστών (Molotov - von Ribbentrop)... είναι οι ίδιοι που με περίσσιο θράσος σήμερα μιλάνε κατά του Φασισμού και ταυτίζουν τον Παπαδόπουλο και τους Απριλιανούς με τον Φασισμό... φυσικά απευθύνονται στους αδαείς.


Δείτε επίσης τα εγκλήματα του Στάλιν στους Έλληνες του Πόντου οι οποίοι μας ενημερώνουν ότι ο Στανιλικός Κομμουνισμός κυνήγησε περισσότερο από όλους τους Έλληνες:

Το βίντεο εδώ

Τώρα στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τα ΣοσιαλοΚομμουνιστικά δεδομένα στην Κούβα και θα διακρίνετε αβίαστα τα πάρα πολλά αρνητικά κοινά που απέκτησε η Ελλάδα με την μεταπολίτευση.

 Το βίντεο εδώ...

 Στο παρακάτω βίντεο φανερώνεται η αθέατη όψη του Κομμουνισμού με μάρτυρες τους ίδιους τους Κομμουνιστές, με μάρτυρες τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, οπότε λοιπές επιχειρηματολογίες περιττεύουν!

 Τα βίντεο, εδώ... εδώ...

 "Σύντροφοι, ευτυχώς ηττηθήκαμε" έχει ονομάσει ο Τάκης Λαζαρίδης το βιβλίο του (εκδόσεις Πελασγός - e-shop & facebook). Ο Τάκης Λαζαρίδης καταδικάστηκε εις θάνατον στην δίκη Μπελογιάννη αλλά τελικά δεν εκτελέστηκε. Στο παρακάτω βίντεο ο ίδιος και κάποιοι άλλοι Κομμουνιστές μιλούν για το σφάλμα που λέγεται Κομμουνισμός και φανερώνουν τα παρασκήνια των Κομμουνιστικών καθεστώτων με επίκεντρο αυτό της ΕΣΣΔ που κάθε άλλο παρά δημοκρατικά ήταν, κάθε άλλο παρά υπέρ των ελευθεριών ήταν, κάθε άλλο παρά υπέρ των απλών πολιτών ήταν... είναι ένα βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δείτε!
 
 Το βίντεο εδώ...

 1.β Τα γεγονότα πριν την 21η Απριλίου

Το κλίμα που υπήρχε στην Ελλάδα ανέκαθεν ήταν χαοτικό. Παρακάτω θα δούμε τα βασικά ιστορικά γεγονότα - σημεία που έπαιξαν προπαρασκευαστικό ρόλο για την αναγκαστική επέμβαση των Απριλιανών την 21η Απριλίου του 1967.
Στην συνέντευξη του Στυλιανού Παττακού (που υπάρχει στο τέλος) αλλά και στο βιβλίο του ίδιου "21η Απριλίου, Διατι; Ποιοι; Πως;" μας ενημερώνει ότι οι Απριλιανοί αναγκάστηκαν να επέμβουν εφαρμόζοντας ήδη υπάρχον σχέδιο "Προμηθεύς". Το σχέδιο αυτό ήταν στρατιωτική επέμβαση σε περίπτωση Εθνικού κινδύνου.
Ποιος ήταν ο Εθνικός Κίνδυνος; ο 4ος γύρος του Κομμουνισμού στην Ελλάδα δια μέσω κυρίως του Ανδρέα Παπανδρέου, όπως θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στην πραγματικότητα το σχέδιο "Προμηθεύς" το είχε οργανώσει ο Βασιλιάς ο οποίος γνώριζε τα σχέδια του Ανδρέα. 


Για να μην χάσει τον θρόνο του και σταματήσει να τρώει και να πίνει στην υγεία των κορόιδων, έβαλε τον αρχηγό Στρατού Σπαντιδάκη να οργανώσει το σχέδιο Προμηθεύς, και ο Σπαντιδάκης απευθύνθηκε στην ΚΥΠ και μεταξύ άλλων στην ομάδα του Παπαδόπουλου, χωρίς όμως να γνωρίζει η ομάδα ότι η πηγή της εντολής ήταν ο Βασιλιάς. 

Το γεγονός ότι ο Βασιλιάς είχε διατάξει το σχέδιο το έμαθε η ομάδα κατά λάθος όπως μας ενημερώνει ο Ν. Μακαρέζος στο παρακάτω βίντεο. 

Λίγο πριν λοιπόν ξεσπάσει οι μεταξύ των δυο σύγκρουση, οι Παπαδόπουλος Παττακός Μακαρέζος τους την βγήκαν στην στροφή.

 Το βίντεο εδώ...


το αναφέρει και ο Παπαχελάς στο βιβλίο του "Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας" στην σελίδα 139:
"...Στα μέσα Μαρτίου, όμως, η αμερικανική πρεσβεία επεσήμανε πως «πρόσφατα ο βασιλέας έχει — σύμφωνα με τις πληροφορίες μας — τρομάξει από την αδυναμία του Γεωργίου Παπανδρέου να ελέγξει τον γιο του. Ο βασιλέας έχει αρχίσει να ξανασκέπτεται το αν θα έπρεπε να κάνει τις εκλογές τον Μάιο και να επιτρέψει στην Ε.Κ., και ειδικότερα στον Ανδρέα Παπανδρέου, να επιβληθεί ως κυρίαρχη πολιτική δύναμη»
Το ότι ο Βασιλιάς ετοίμαζε Πραξικόπημα αναφέρεται στην σελίδα 139:
"...Οι Αμερικανοί γνώριζαν τώρα ότι ο Κωνσταντίνος, ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός Στρατού ήταν σύμφωνοι για την επιβολή δικτατορίας σε περίπτωση που ήταν βέβαιο ότι η Ε.Κ. θα κέρδιζε τις εκλογές του Μαΐου και την πλειοψηφία στη νέα Βουλή"
λινκ βιβλίου σε ηλεκτρονική μορφή ΕΔΩ
- το 1949 ο Ζαχαριάδης μετά την Ήττα του ΚομμουνοΣυμμοριτοΠόλεμου, και τη αποτυχία τους να καθιερώσουν Κομμουνιστικό καθεστώς στην Ελλάδα και να αποκόψουν Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη από την Ελλάδα, ανασύνταξε τον "πόλεμο" με νέους μηχανισμούς. Γνωστή δε, η "δίκη της Μόσχας'" το 1950 κατά την οποία ο Στάλιν κάλεσε τον Ζαχαριάδη και Παρτσαλίδη για την ήττα των Κομμουνιστών και τον Χότζα να κατηγορεί τον Ζαχαριάδη στον Στάλιν.
- Ανένδοτος Αγώνας

Η κρίση νομιμότητος των εκλογών του 1961 είχε ως αποτέλεσμα τη κήρυξη του "Ανένδοτου Αγώνος" από την Ένωση Κέντρου του Γ. Παπανδρέου προς την ΕΡΕ του Καραμανλή και του Βασιλιά με την καταγγελία "Βίας και Νοθείας" πράγμα που εκμεταλλεύθηκε το ΚΚΕ ενεργοποιώντας την "Τακτική του Σαλαμιού" με σκοπό να πάρουν την εξουσία.


- Τακτική Σαλαμιού

είχε τα εξής σκέλη:

1. ΠανΕθνικός αντιφασιστικός συνασπισμός

2. ΚεντροΑριστερά μέτωπα

3. ΣοσιαλοΚομμουνιστικές κυβερνήσεις

4. Κομμουνιστικές δικτατορίες

Στάδιο πρώτο: 1961-1963 όπου οι Κομμουνιστές ΕΔΑ (ΚΚΕ) έκαναν ενιαίο πολιτικό αγώνα με την Ένωση Κέντρου κατά των δεξιών - "ανένδοτος αγών" (Πυρηνική Ειρήνη σελ 83)

Στάδιο δεύτερον: 1963 - 1965: δημιουργία κεντροΑριστερού μετώπου. Η ΕΔΑ απέσυρε υποψηφίους από τις 24 εκλογικές περιφέρειες και με την "πριμοδότηση" η Ένωση Κέντρου εξασφάλισε αυτοδυναμία 53% πράγμα που έπεισε και έδεσε το "κοινό λαϊκό μέτωπο" το οποίο ενισχύθηκε με πρωτόκολλα συνεργασίας ΕΔΑ (ΚΚΕ) και Ένωση Κέντρου για τις Δημοτικές Εκλογές του 1964.

Με πίεση το "κοινό Λαϊκό Μέτωπο"
α) πραγματοποιήθηκε είσοδος εκ του Παραπετάσματος 3.000 εκπαιδευμένων Κομμουνιστών
β) Απελευθερώθηκαν εκατοντάδες Κομμουνιστές κατάδικοι
γ) οι "οργανώσεις βάσης" του ΚΚΕ από 1.400 άτομα έφτασαν τις 7.000
δ) η Τοπική Αυτοδιοίκηση είχε πια πάνω από 50% Κομμουνιστές
ε) Τα εργατικά συνδικάτα, η ΓΣΕΕ και οι οργανισμοί κοινής ωφελείας κυριεύτηκαν από το ΚΚΕ
ζ) συγκροτήθηκαν στην ύπαιθρο "ομάδες λαϊκών τιμωρών" κατά τα πρότυπα της Ο.Π.Λ.Α.
η) η παιδεία παρεδόθη στο έλεος του Κομμουνισμού και της "μεταρρύθμισης" Παπανούτσου
θ) διάβρωση νεολαίας δια της νεολαίας Λαμπράκη (πάνω από 35.000 μέλη)
ι) διάβρωση σε σώματα ασφαλείας Στρατός Αστυνομία ΕΥΠ 2ο Επιτελικό Γραφείο ΓΕΣ
κ) Πορείες Ειρήνης με ηγέτες βουλευτές ΕΔΑ και πληρωμένους διαδηλωτές
λ) Σχέδιο "ΕΛΙΚΩΝ" αποστράτευσις 2.500 χιλιάδων αξιωματικών (από τις 7.000) οι οποίοι είχαν υπηρετήσει κατά τον ΣυμμοριτοΠόλεμο. Απορρίφθηκε αρχικά από τον Α/ΓΕΣ με την Κ.Ο.Σ.Σ.Α. (Κομμουνιστική Οργάνωση Στρατού Σωμάτων Ασφαλείας) την διαβρωμένη ΚΥΠ και του Ανδρέα υιού Πρωθυπουργού μέσω ΑΣΠΙΔΑ σιγά σιγά προχωρούσαν το έργο τους.

Στάδιο Τρίτο: (28η Μαίου 1968 Ένωση Κέντρου και ΚΚΕ θεωρείτο ότι θα κέρδιζαν τις εκλογές) Η ΕΔΑ (ΚΚΕ) θα συμμετείχε στην Κυβέρνηση οπότε θα ήταν μια "ΑστικοΔημοκρατική" Κυβέρνηση όπως την αποκαλούσαν οι ίδιοι (ΣοσιαλοΚομμουνιστική δηλαδή).

Στάδιο Τέταρτο: Η πλήρης αποδυνάμωση της Ένωσης Κέντρου και καθολικής εδραίωσης της Κομμουνιστικής Δικτατορίας.
- Πρέσβης Ελλάδος στο Βουκουρέστι Κων/νος Χειμαριός τέλη 1964

" Το ΚΚΕ προπαρασκεύασε εισαγωγή πολεμικών όπλων στην Ελλάδα υπό το κάλυμμα ότι δήθεν είναι Κυνηγετικά προς εφοδιασμό Κομμουνιστών"

Επιστολή προς Καθημερινή 31-05-1975

Το ίδιο είχε πει και ο Κανελλόπουλος αρχηγός τότε της ΕΡΕ σε ομιλία στην Κλαυθμώνος.


- Υπόθεση Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. & Ανδρέας

Η υπόθεση Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. (Αξιωματικοί Σώσατε Πατρίδα Ιδανικά Δημοκρατία Αξιοκρατία) ήταν μια στρατολόγηση Αξιωματικών του Στρατού υπό του Ανδρέα Παπανδρέου για το νέο ΕΑΜ (αποδείξεις θα βρείτε σε παρακάτω βίντεο, στο οποίο ο ίδιος ο Λ. Κύρκος παραδέχεται) με σκοπό την ανάληψη της εξουσίας. Ο Βασιλιάς το μαθαίνει και για να διασφαλίσει την εξουσία του κάνει εξεταστική επιτροπή.

Το 1965 ως Πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου ήθελε να αναλάβει και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, ΑΚΡΙΒΩΣ την περίοδο που διεξάγονταν οι ανακρίσεις του Στρατοδικείου για την εμπλοκή του Ανδρέα στο Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. Ζητήθηκε άρση Ασυλία για τον Ανδρέα και τον Παύλο Βαρδινογιάννη που δεν έγινε. Η κόντρα μεταξύ Ένωση Κέντρου και Στέμματος δυνάμωσε διότι ο Βασιλιάς έθεσε βέτο στο να αναλάβει ο Γ. Παπανδρέου Υπουργός Αμύνης με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Γ. Παπανδρέου και να πέσει η Κυβέρνηση της Ένωσης Κέντρου. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε ο "Ανένδοτος Αγών" έπαιρνε σιγά σιγά εκρηκτική τροχιά.

Το βίντεο εδώ...


Εδώ βλέπουμε τον Ανδρέα με τον Παύλο Βαρδινογιάννη το 1964 κατηγορούμενους για την υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ. Ζητήθηκε άρση ασυλίας τους για να δικαστούν, μια άρση που δεν έγινε ποτέ.


Στην εφημερίδα "Το Βήμα" η Μαργαρίτα Τσάντ - Παπανδρέου έδωσε μια σειρά από συνεντεύξεις το 2006. Στην πρώτη από αυτές αναφέρει:
“... Ο Ανδρέας, σύμφωνα με την κυρία Παπανδρέου, είχε έναν έμπιστο πληροφοριοδότη στην ομάδα των στρατηγών που σχεδίαζαν κίνημα. Το «βαθύ λαρύγγι» τον είχε ενημερώσει ότι το κίνημα είχε αναβληθεί και γι' αυτό βρέθηκε να κοιμάται σπίτι του το βράδυ της 21ης Απριλίου”

www.tovima.gr


  
- 8 Μαρτίου 1967 - Ο Α2/ΓΕΣ Πανουριάς ανέφερε ότι 150.000 Κομμουνιστές από επαρχία έφτασαν στην Αθήνα και διαμένουν σε οικίες άλλων Κομμουνιστών. Ήρθε από Σοβιετική Ένωση άνθρωπος για να δώσει γραμμή και οδηγίες στην ΕΔΑ. Προετοιμάζονται για ανατινάξεις στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Στην Πάτρα θα έρθουν όπλα με πλοία από Σοβιετική Ένωση μαζί και κεκαλυμμένοι ΣυμμοριτοΚομμουνιστές ως Ρώσοι Ναύτες.

- 12 Απριλίου 1967 Ανδρέας - συνέντευξη σε Σουηδική εφημερίδα "Εξτραμπλάτερ":
"Αν στις εκλογές επικρατήσουν συνθήκες όπως του 1961 (βια και νοθεία) θα πρέπει να υπάρξουν πολλοί νεκροί, θα ξαναγίνει ένας άλλος Άγιος Δομίνικος"

- 22η Απριλίου 1967 θα ήταν η ημέρα ενάρξεως προεκλογικής περιόδου.

- 23 Απριλίου θα μίλαγε ο Γ. Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη επί τεθρίππου άρματος για εντυπωσιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες Υπηρεσιών Ασφαλείας Οι Κομμουνιστές θα έκαιγαν ομοίωμα του Βασιλιά. Μετά θα έκαναν καταλήψεις (Διοικητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Υπουργείο Βορείου Ελλάδος, έδρας Γ' Σώματος Στρατού, και όλα τα Δημόσια Καταστήματα).


Μακεδονία - 25.04.1967- Ο Ανδρέας και το Πραξικόπημα του

Όπως βλέπουμε στην Καθημερινή της 22ας Φεβρουαρίου 1967, ο Ανδρέας δήλωνε ότι στις επερχόμενες Εκλογές της 28ης Μαίου 1967

α) Αν κέρδισε η ΕΡΕ θα ήταν Βία και Νοθεία οπότε θα γινόταν μακελειό
β) Αν η Ένωση Κέντρου ήταν πρώτο κόμμα (χωρίς αυτοδυναμία) θα όρκιζε Κυβέρνηση στην Πλατεία Συντάγματος ο Ανδρέας με το ζόρι και θα καθαιρούσε τον Βασιλιά βιαίως οπότε πάλι θα γινότανε μακελειό.


κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την εφημερίδα σε μορφή .pdf

 
Η Εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" στις 16.04.1967 κάνει πρωτοσέλιδο με τίτλο "Κίνδυνος Δικτατορίας". Φυσικά ΔΕΝ εννοούσε κίνδυνο από τον Παπαδόπουλο, Παττακό και Μακαρέζο αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε τίποτα γι αυτούς, αλλά τον κίνδυνο υπό του Βασιλέως!
Μην ξεχνάμε ότι η εν λόγω εφημερίδα ήταν προσκείμενη της Ένωσης Κέντρου, άρα "έβλεπε" την δικτατορία που ετοίμαζε ο Βασιλιάς, αλλά αλληθώριζε στην δικτατορία που ετοίμαζε ο Ανδρέας με το Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α....
Bλέπετε οι ΣοσιαλοΚομμουνιστές, όταν γίνονται από άλλους επαναστάσεις τις ονομάζουν δικτατορίες, αλλά όταν κάνουν οι ίδιοι δικτατορίες τις ονομάζουν "επαναστάσεις" και είναι πάντα καλές αφού είναι υπέρ του λαού... ένας λαός όμως ο οποίος στα ΣοσιαλοΚομμουνιστικά Καθεστώτα πάντα έχει το αναφαίρετο προνόμιο της λιμοκτονίας...
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την εφημερίδα σε PDF

Μέσα την ανάγνωση του άρθρο της "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" μπορούμε να διακρίνουμε ότι υπάρχει μεγάλη πολιτική ένταση μεταξύ ΔεξιοΒασιλικών και ΣοσιαλοΚομμουνιστών, ότι ο Βασιλιάς είχε επικείμενη δικτατορία ως άσσο στο μανίκι του για να προστατέψει τον θρόνο του δηλαδή το φαγοπότι του στο όνομα των κορόιδων, την ανάμιξη Αμερικανών στην υπόθεση η οποία φανερώνει κατ επέκταση και την δουλικότητα του Πολιτικού συστήματος στους Αμερικανούς, ότι η Ένωση Κέντρου αφήνει να εννοηθεί ότι αν βγει θα καθαιρέσει τον Βασιλιά και ότι ο Βασιλιάς θα εμποδίσει την νίκη της Ένωσης Κέντρου για ευνόητους λόγους...


Για να δούμε όμως μερικά πράγματα για τον Ανδρέα:
Ας δούμε κατ αρχάς την καταγωγή του Ανδρέα. Ο Ζιγμούνδος Μινέικο ΠολωνοΕβραικής καταγωγής είχε μια κόρη την Σοφία, η οποία παντρεύτηκε τον Γεώργιο Παπανδρέου. Καρπός του έρωτος τους... ο Ανδρέας. Σύμφωνα με τον Μωσαϊκό νόμο, Εβραίος λογίζεται αυτός που είναι από μαμά Εβραία... αποδείξεις για την εν λόγω καταγωγή ΕΔΩ.

Οι σχέσεις του Ανδρέα με Ροκφέλερ:

Ο Ανδρέας Παπανδρέου σπούδασε στην Αμερική και νυμφεύτηκε (ήταν δεύτερος γάμος αφού ο πρώτος ήταν λίγο νωρίτερα με την Χριστίνα Ρασιά) την ομόφυλη εξ Αμερικής Μαργαρίτα Τσάντ, η οποία λέγεται ότι ήταν ιδιαιτέρα γραμματέας του Ροκφέλερ. Οι σχέσεις τους με την γνωστή οικογένεια Ροκφέλερ μάλλον ήταν κοντινές, και αυτό φαίνεται αφενός από την  χρηματοδότηση του Ανδρέα για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ το 1974 με 100.000.000 $ από την τράπεζα Chase Manhattan η οποία ανήκει στην Οικογένεια των Ροκφέλερ (έγγραφο ΕΔΩ) και αφετέρου στο ότι η Μαργαρίτα Τσαντ Παπανδρέου έφερε στην Ελλάδα την ίδια εποχή τον Φεμινισμό, δημιούργημα επίσης του Ιδρύματος Ροκφέλερ (κλικ ΕΔΩ).
Επίσης οι σχέσεις Ανδρέα και Ροκφέλερ φαίνονται και στο ότι το Ροκφέλερ Foundation δημιούργησε ένα "Κέντρο Οικονομικών Ερευνών" για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και director της υπόθεσης...ο Ανδρέας...
Η ειρωνεία είναι ότι αρκετά νωρίτερα, το 1841, δημιουργήθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και αργότερα το δίδυμο αδερφάκι της η Τράπεζα της Ελλάδος (1928) αμφότερες με το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο, δηλαδή τον απόλυτο έλεγχο του ρευστού του Ελληνικού Κράτους. Αυτές οι Τράπεζες ήταν εξ αρχής ήταν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ με το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών να ανήκουν σε εταιρείες συμφερόντων των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ... ενώ εντύπωση κάνει ότι μεγάλο πακέτο μετοχών έχει και η Ορθόδοξη Εκκλησία.
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το αναλυτικό άρθρο

Λίγο νωρίτερα, το 1944, ο 25χρονος τότε Ανδρέας έλαβε μέρος στην συμφωνία του Bretton Woods, δηλαδή στην δημιουργία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, τις οποίες έλεγχαν εξ αρχής οι RR (Ρότσιλντ - Ροκφέλερ). Ιδού η φωτογραφία του Ανδρέα στο Bretton Woods:
Τον διακρίνουμε αριστερά με το μαύρο κοστούμι. Για τους δύσπιστους ιδού το λινκ από την επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου: agp.archeio.gr
Επίσης το αναφέρει και το wikipedia. Δείτε το κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Το γελοίο της υπόθεσης ήταν ότι ο Ανδρέας είχε εκδιωχθεί από την Ελλάδα και τον Μεταξά ως Κομμουνιστής - Τροτσκιστής και αντί να πάει στην ΕΣΣΔ πήγε στις ΗΠΑ, τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν οι υπό σκιάν κουμανταδόροι του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον Ανδρέα, τον Τρότσκι, τους "Γερμανούς" Τραπεζίτες και τους Μπολσεβίκους είναι πια γνωστό.

Ανδρέας ο "αντιΑμερικάνος"
Τις πρώτες ώρες της 21η Απριλίου οι "αμερικανοΚινούμενοι" Παπαδόπουλος Παττακός Μακαρέζος συλλαμβάνουν κάποιους πολιτικούς τους οποίους πηγαίνουν ως πολιτικούς κρατούμενους στο ξενοδοχείο "Πικέρμι" στο Πικέρμι. Μεταξύ αυτών και ο "αντιΑμερικανός" Ανδρέας...
Ας αφήσουμε τα στοιχεία να αποδείξουν ποιος ήταν αμερικανοΚινούμενος και κατά πόσο ο Ανδρέας ήταν αντιΑμερικανός.
Η εφημερίδα Μεσημβρινή της 21ης Απριλίου του 1987, για την συμπλήρωση 20 ετών από την έναρξη της επανάστασης κάνει ένα αφιέρωμα το οποίο σας παραδίδεται στις οθόνες σας, τα έγγραφα που παραθέτει η εφημερίδα είναι αποχαρακτηρισμένα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητος. Σε αυτό το έντυπο αποδεικνύεται αφενός ότι οι Αμερικανοί δεν είχαν ιδέα και ότι πιάστηκαν στον ύπνο, και αφετέρου ότι το μόνο πράγμα που τους ενδιέφερε ήταν μην πάθει κάτι ο Ανδρέας!
Δείτε τις αποδείξεις:
 
 
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ντοκουμέντο σε μεγέθυνση


Τι προκύπτει από τα αποχαρακτηρισμένα του state department?
ότι οι Αμερικάνοι δεν γνωρίζουν ποιοι έκαναν το πραξικόπημα, και δίνεται η εντολή η Αμερικάνικη Πρεσβεία να ψάξει να τους βρει ΆΜΕΣΑ για να τους απειλήσει ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!! Ποιος ήταν τελικά ο Ανδρέας που θα ξεσηκωνόταν ολόκληρη Αμερική;;;;;

"Εμπιστευτικό 4753 21.04.1967 ώρα 11:25
1. Από διάσπαρτες ακόμη πληροφορίες, σχημάτισα την εντύπωση ότι το εκδηλωθέν σήμερα το πρωί κίνημα, έγινε από μικρο τμήμα του στρατού και δεν περιλαμβάνει, επαναλαμβάνω δεν περιλαμβάνει την ανώτατη ηγεσία, τον Βασιλέα ή πολιτικούς αρχηγούς. Οι αρχηγοί των επιτελείων αντιμετωπίζοντας το ερώτημα αν θα συνεργαστούν φαίνονται όλοι να συμμετέχουν και να συνεργάζονται ενεργώς στον σχεδιασμό των υπόλοιπων ενεργειών. Η διοίκηση του στρατού φαίνεται ΕΝΩΜΕΝΗ και πλήρως αφοσιωμένη στο κίνημα (άρα δεν μπορούμε να τους "σπάσουμε" σαν να έλεγε ο Αμερικάνος ). Ο Βασιλεύς δεν φαίνεται να φοβάται πλέον πιθανή σύλληψη του όπως όταν του μίλησε ο στρατιωτικός ακόλουθος στις 4:15 τοπική ώρα, αλλά μάλλον φαίνεται να έχει επαφή με την στρατιωτική ηγεσία, σκεπτόμενος προς τα που θα βαδίσει εν συνεχεία. Πιθανώς να ρωτήθηκε αν θα αναλάβει την στρατιωτική ηγεσία και όλοι τονίζουν εμφαντικώς την πίστη τους στον βασιλέα και το ΝΑΤΟ.
2. Μας είπαν ότι τα περισσότερα μέλη της κυβερνήσεως Κανελλόπουλου βρίσκονται υπό προστατευτική κράτηση. Ο Ανδρέας φέρεται σε τοπική στρατιωτική φυλακή. 
3. Επειδή ακούσαμε ότι φήμες ότι μερικοί πολιτικοί κρατούμενοι κακοποιήθηκαν, είπα στον διοικητή της JUSSMAG και τον στρατιωτικό ακόλουθο να τηλεφωνήσουν στον στρατηγό Παπαδάτο και να διαμηνύσουν ότι παρόμοιες πράξεις θα μεγαλώσουν πάρα πολύ τις τις περιπλοκές μιας ήδη μπλεγμένης καταστάσεως
4. Από ότι γνωρίζουμε επικρατεί ησυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη Κρήτη και στις άλλες περιφέρειες
5. Δεν βλέπω ενδείξεις αντιστάσεως στο κίνημα (συνεχίζει να σχολιάζει ότι είναι ενωμένοι και ότι δεν υπάρχει τρωτό σημείο για να το διασπάσουν!!!)

Εδώ λοιπόν βλέπουμε ότι οι Αμερικάνοι όχι μόνο δεν ήταν πίσω από τους Απριλιανούς εφόσον δεν γνώριζαν ποιοι ήταν οι αρχηγοί του κινήματος, αλλά προσπαθούσαν να βρουν τρωτό σημείο για να "σπάσουν" το κίνημα. Αυτό μας δείχνει παράλληλα ότι ήταν ανήμποροι στο να κάνουν κάτι κατά των Απριλιανών άρα δεν είναι παντοδύναμοι όπως μας τους παρουσιάζουν... αυτό σημαίνει επίσης ότι το παραμύθι που τρώμε από το 1974 και δώθε ότι "μας πιέζουν οι Αμερικάνοι και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς" ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!
Αξιοσημείωτο εμπιστευτικό όπως θα διαβάσετε στο pdf είναι το 4769 21.04.1967 ώρα 16.10 στο οποίο ο πατέρας της Μαργαρίτας Τζαντ Παπανδρέου ενημερώνει τον πρέσβη, ότι η Μαργαρίτα και τα παιδιά της είναι Αμερικανοί Υπήκοοι, δηλαδή ο Γιωργάκης που έγινε Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι Αμερικανός Υπήκοος, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;;;

Τα ίδια πράγματα αναφέρονται και στο βιβλίο του Παπαχελά "Ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας".
Στην σελίδα 146 αναφέρει ότι οι Αμερικανοί πιάστηκαν στον ύπνο:
"...ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ της 21ης Απριλίου, ο ανιψιός του πρωθυπουργού Παναγιώτη Κανελλόπουλου Διονύσης Λιβανός εμφανίστηκε στην είσοδο της κατοικίας του αμερικανού πρέσβη και ζήτησε από τον φρουρό να δει αμέσως τον Τάλμποτ. Ο μπάτλερ ξύπνησε τον πρέσβη, ο οποίος θορυβημένος αντίκρισε τον Λιβανό να του περιγράφει τη σύλληψη του Κανελλόπουλου και την ανησυχία της συζύγου του. Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό του Τάλμποτ ήταν πως «ή ο βασιλέας γνώριζε ότι θα γίνει πραξικόπημα και με κορόιδεψε ή κάποιοι μας κορόιδεψαν και τους δυο»

- Το κέντρο επικοινωνιών του Στέητ Ντηπάρτμεντ στην Ουάσιγκτον ειδοποίησε τους αρμοδίους και κάλεσε τον υπεύθυνο των ελληνικών υποθέσεων Νταν Μπρούστερ και τον βοηθό του Τζων Όουενς να προσέλθουν στο κτίριο όπου θα συνεδρίαζε η ειδική επιτροπή που ασχολιόταν με κρίσεις σε διάφορες χώρες. Κανείς δεν ήταν ακόμη βέβαιος τι είχε συμβεί, αν επρόκειτο για βασιλικό πραξικόπημα ή για κίνημα άγνωστων στρατιωτικών
- Ο Τάλμποτ, που ήταν ακόμη μόνος στο κτίριο της πρεσβείας, μια και δεν είχαν ακόμη προλάβει να φτάσουν οι συνεργάτες του και οι υπεύθυνοι του σταθμού της CIA, ενημέρωσε την Ουάσιγκτον ότι δεν είχε πληροφορίες για τους κινηματίες, αλλά διακινδύνευσε την πρόβλεψη ότι «θα πρέπει να είναι ανώτατοι αξιωματικοί»
- Ο σταθμάρχης της CIA Τζακ Μώρυ και ο δεύτερος στην ιεραρχία του σταθμού Χάρρυ Γκρην έδειχναν αιφνιδιασμένοι από τις εξελίξεις. Ο Μώρυ, μαζί με ορισμένους διπλωμάτες της πρεσβείας, ειδοποιήθηκαν για το πραξικόπημα από την Ουάσιγκτον".

Στην σελίδα 153 αναφέρει για τον Ανδρέα:
"...Ο Τάλμποτ έδωσε εντολή σε όλα τα στελέχη της αποστολής να συστήσουν σε όλους τους συνομιλητές τους να αποφευχθεί η αιματοχυσία. Στη συνάντησή του με τον Κόλλια και τον Σπαντιδάκη αναφέρθηκε ειδικά στην τύχη του Ανδρέα και των άλλων κρατουμένων και πήρε τη διαβεβαίωση του Σπαντιδάκη ότι δεν επρόκειτο να γίνουν εκτελέσεις"

Επίσης και στην σελίδα 156:
"...Το Στέητ Ντηπάρτμεντ ενημέρωσε την πρεσβεία στην Αθήνα για το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη ζωή του νεώτερου Παπανδρέου, καθώς και για τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες είχε ήδη εκτελεστεί. Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι έδιναν την άδεια στον Τάλμποτ να παράσχει επίσημη προστασία στην οικογένεια του Ανδρέα, μια και όλα τα μέλη της ήταν Αμερικανοί υπήκοοι.

Ο Τάλμποτ καθησύχασε την Ουάσιγκτον πως είχε εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις των πραξικοπηματιών για τη τύχη του Ανδρέα"

Στις σελίδες 153 - 154 φαίνεται ότι οι Αμερικανοί ενώ ξεκίνησαν να κάνουν αρνητικές δηλώσεις κατά της Επανάστασης τελικά σιώπησαν. Ο Παπαδόπουλος από ότι φαίνεται ήξερε καλό σκάκι...
"...Οι υπεύθυνοι του Στέητ Ντηπάρτμεντ στο τμήμα που ησχολείτο με την Ελλάδα συνέταξαν μια ανακοίνωση Τύπου, βάσει των εισηγήσεων του Τάλμποτ (Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα). Ο υφυπουργός Μπατλ έστειλε το σχέδιο της ανακοίνωσης στην Αθήνα νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 22 Απριλίου: «Η νόμιμη ελληνική κυβέρνηση ανετράπη με στρατιωτικό πραξικόπημα. Οι ΗΠΑ είναι παραδοσιακά αντίθετες προς την
αλλαγή δημοκρατικών κυβερνήσεων με τη χρήση βίας και λυπούνται, για λόγους αρχής, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι συνθήκες στην Ελλάδα είναι όμως ασαφείς και δεν είναι φρόνιμο να κάνουμε περισσότερα σχόλια έως ότου ξεκαθαρίσουν. Παρακολουθούμε την κατάσταση στην Ελλάδα όσο καλύτερα γίνεται».

Ο Τάλμποτ συμφώνησε με το σχέδιο της ανακοίνωσης που επρόκειτο να εκδοθεί στην Ουάσιγκτον. Ο υπουργός των Εξωτερικών Ρασκ απέρριψε ωστόσο το σχέδιο και έδωσε εντολή να μη γίνει καμία δήλωση. Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Τζόνσον Γουώλτερ Ράστοου τον ενημέρωσε για την απόφαση του Ρασκ να διατάξει «πλήρη σιωπή» εκ μέρους του Στέητ Ντηπάρτμεντ.

Ο σύμβουλος του προέδρου εξηγούσε εν συνεχεία πως η σιωπή της Ουάσιγκτον θα μπορούσε να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι βρισκόταν πίσω από το πραξικόπημα. Την ίδια στιγμή, συμπλήρωνε ο Ράστοου, μια κατηγορηματική ή έστω χλιαρή δήλωση εναντίον των πραξικοπημάτων θα περιέπλεκε την κατάσταση στην Αθήνα, τη στιγμή που «οι νέοι ηγέτες προσπαθούν ακόμη να οργανώσουν και να διευρύνουν όσο γίνεται την κυβέρνησή τους».

Ο Τάλμποτ πιστεύει ότι ο Ντην Ρασκ επέβαλε τη σιωπή της αμερικανικής κυβέρνησης, επειδή πίστευε ότι η σταθερότητα του NATO και της Ανατολικής Μεσογείου ήταν πολύ πιο σημαντική από την καταδίκη του πραξικοπήματος. Κατά τον Τάλμποτ, ο Ρασκ επηρεάστηκε επίσης από το γεγονός ότι ο βασιλέας όρκισε την κυβέρνηση των πραξικοπηματιών, δίνοντάς της νομικό κάλυμμα. Ο αναπληρωτής υφυπουργός των Εξωτερικών Στούαρτ Ρόκγουελ εκτιμά από την πλευρά του ότι ο Ρασκ διαπίστωσε πολύ γρήγορα ότι το πραξικόπημα δεν απειλούσε σε καμία περίπτωση τα αμερικανικά συμφέροντα, ενώ συνειδητοποιούσε, από τα τηλεγραφήματα του Τάλμποτ, ότι το πραξικόπημα έγινε δεκτό με απάθεια και χωρίς δυναμικές αντιδράσεις από την κοινή γνώμη"
Το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή ΕΔΩ

Την τρίτη 14.10.2008, ώρα 18:00, στον τηλεοπτικό δίαυλο ΕΡΤ, η ΕΡΤ παρουσίασε τον Παύλο Ιωαννίδη, σήμερα αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, πρώην γενικό διευθυντή της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αρχικυβερνήτη της Ο.Α., προσωπικό πιλότο του Αριστοτέλη Ωνάση, ήρωα της αντιστάσεως κατά της Γερμανικής κατοχής, αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας Μέσης Ανατολής 1944 -1945
------------------------------
Άφωνοι οι θεατές είδαν και άκουσαν τον Παύλο Ιωαννίδη (ουδεμία συγγενική σχέση με τον αρχηγό της ΕΑΤ ΕΣΑ και Εβραιοκίνητο προδότη εναντίον της Στρατιωτικής Κυβερνήσεως 1967 - 1973, να δηλώνει τηλεοπτικώς τα κάτωθι:
------------------------------
“Ήμουν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Ο.Α. το οποίο στις αρχές του Σεπτεμβρίου του 1967 μετέφερε τον Βασιλιά Κωνσταντίνο και την ακολουθία του στην Νεά Υόρκη δια να παραστεί σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες στο Λονγκ Άιλαντ της Ν.Υ. σε ανεπίσημη επίσκεψη. Στις 13 Σεπτεμβρίου του 1967, ήτοι τρείς μήνες πριν από την εκδήλωση του αντικινήματος του Βασιλιά εναντίον της Στρατιωτικής Κυβέρνησης στις 13 Δεκεμβρίου του 1967, Ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στην Ελλάδα με αεροσκάφος της Ο.Α. δρομολογίου Νέα Υόρκη - Αθήνα. Έτυχε να είμαι πάλι εγώ ο Κυβερνήτης του αεροσκάφους. 15 λεπτά μετά την απογείωση, ο πύργος ελέγχου της Νέας Υόρκης μου ζήτησε να αλλάξω συχνότητα ασυρμάτου δια να μου μεταδώσει εμπιστευτικό μήνυμα του προέδρου των ΗΠΑ Λύντον Τζόνσον προς τον Κωνσταντίνο

Άλλαξα συχνότητα και πήρα χαρτί και μολύβι και έγραψα το μήνυμα του Τζόνσον το οποίο μετέφερα και στον Κωνσταντίνο. Σε αυτό το μήνυμα ο Πρόεδρος Τζόνσον καλούσε τον Κωνσταντίνο να ανατρέψει την Στρατιωτική Ελληνική Κυβέρνηση

πηγή...

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει ότι οι Αμερικανοί δεν ήξεραν ποιοι έκαναν την Επανάσταση της 21ης Απριλίου και ότι πιάστηκαν στον ύπνο είναι τα λόγια της ίδιας της Μαργαρίτας Τσαντ - Παπανδρέου σε συνέντευξη της στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" το 2006. Ιδού τι λέει:
"...Όταν τον είδα (διπλωμάτη της Πρεσβείας των ΗΠΑ, Νόρμπερτ Άνσουτζ), του είπα ότι ανησυχούσα για τη ζωή του Ανδρέα και ήθελα να μάθω τι γνώριζε για την κατάσταση. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι φάνηκε απόλυτα μπερδεμένος με αυτό που είχε συμβεί, μου είπε ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Με ρώτησε αν ήξερα οτιδήποτε, δεν περίμενα να μου ζητάει πληροφορίες ένας πράκτορας της CIA"
Στην ίδια συνέντευξη η Μαργαρίτα Τσάντ Παπανδρέου αναφέρει ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Lyndon B. Johnson έδωσε εντολή να μην πειραχτεί ο Ανδρέας
"...Κάποια στιγμή αργότερα έμαθα ότι ο Τζόνσον είχε γυρίσει στον ανώτατο σύμβουλό του και του είχε πει: "Πάρε αυτούς τους τύπους που κυβερνούν στην Ελλάδα και πες τους να σταματήσουν να σαχλαμαρίζουν με αυτόν τον Παπανδρέου"

Δείτε το ευχαριστήριο γράμμα της Μαργαρίτας Τσάντ Παπανδρέου στον Αμερικανό Πρόεδρο Lyndon B. Johnson:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το γράμμα σε μορφή .pdf


Ο Αμερικάνος Πρόεδρος Lyndon B. Johnson έστειλε διαβατήριο για τον Ανδρέα (γιατί μόνο για τον Ανδρέα;) το οποίο ο Ελληνοαμερικανός Γκας Αβρακότος παρέδωσε στους συνταγματάρχες λέγοντας τους τα εξής:

 Το βίντεο εδώ...


Ήταν βλέπετε παλαιοί γνωστοί οι Παπανδρέιδες με τον Lyndon B. Johnson... τους βλέπουμε εδώ το 1964:
Ένα πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση της διάσωσης του Ανδρέα ήταν ο John Kenneth Galbraith ο οποίος διετέλεσε στο administration δίπλα στον Lyndon B. Johnson αλλά και prominent progressive economist στο University of Texas at Austin Lyndon B. Johnson School of Public Affairs. Τον γιό του James Kenneth Galbraith τον συναντάμε ξανά όταν ο Τσίπρας πήγε στο Τέξας προεκλογικώς (κλικ ΕΔΩ) αλλά και στο γεύμα του Βαρουφάκη μαζί με τον Σόρος. Ο James Kenneth Galbraith εκτός από τις σχέσεις του με το "Lyndon B. Johnson School of Public Affairs" (προφιλ ΕΔΩ) και το "Department of Government, University of Texas at Austin" είναι και στο "Levy Economics Institute of Bard College" (προφίλ ΕΔΩ)

Βλέπουμε σχετικό άρθρο της Κυριακάτικης Καθημερινής στις 19.04.2015
"Δείπνο με Σόρος"
Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει τη διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης με τον γνωστό γκουρού Τζορτζ Σόρος και άλλους διακεκριμένους συνδαιτυμόνες. Το κλειστό τραπέζι έγινε στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο Aldon και το βασικό που πήραν μαζί τους οι παρευρισκόμενοι ως συμπέρασμα είναι ότι η Αθήνα θα «μπλοφάρει» μέχρι τέλους, απειλώντας να μην πληρώσει κάποια από τις επόμενες δόσεις προς το ΔΝΤ. Ο κ. Βαρουφάκης είχε μιλήσει στο συνέδριο που οργάνωσε το think tank του κ. Σόρος, με το οποίο συνεργάζονται και όλοι οι βασικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση, οι καθηγητές Τζόσεφ Στίγκλιτζ, Τζέιμς Γκαλμπρέιθ και Τζέφρι Σακς. Οι παλαιότεροι ενθυμούνται πως αυτή ήταν η ίδια άτυπη ομάδα που συμβούλευε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης πριν από το Μνημόνιο"
  
Ιδού τα βίντεο τα οποία μεταξύ άλλων φανερώνουν για το αν οι Αμερικάνοι γνώριζαν ποιοι έκαναν την Επανάσταση, για τον ρόλο του Ανδρέα και το πραξικόπημα που ετοίμαζε, το πραξικόπημα που ετοίμαζε και ο Βασιλιάς, το γιατί έπεσε ο Παπαδόπουλος και ποιοι και γιατί διάλεξαν Ιωαννίδη. Ακόμα τις δράσεις των Κομμουνιστών με μαρτυρίες πάντα από τους ίδιους, στο οποίο οι ίδιοι λένε για τις βόμβες που έβαζαν στην Αθήνα επί Παπαδοπούλου, Παττακού, Μακαρέζου.Τις αυτοσχέδιες βόμβες τις έβαζαν ανάμεσα στον κόσμο...σας θυμίζει τίποτα αυτό;

Το βίντεο εδώ... εδώ... εδώ... εδώ...


Τα λεγόμενα του Λ. Κύρκου ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου έριξε τις ευθύνες στον Ανδρέα για την επέμβαση των Συνταγματαρχών το επιβεβαιώνει και η Μαργαρίτα Τσάντ - Παπανδρέου στην συνέντευξη της στο "ΒΗΜΑ"
"Ο πατέρας του ήταν αρκετά επικριτικός για την ανυποχώρητη στάση του Ανδρέα και του επέρριπτε εμμέσως μερίδιο της ευθύνης για τις πράξεις των συνταγματαρχών"

Στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ το 2006 ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος έδωσε μια σειρά από συνεντεύξεις με θέμα τα γεγονότα της 21ης Απριλίου 1967. Συγκεκριμένα την ημερομηνία 11.02.2006 ο Βασιλιάς μας δίνει κάποια χρήσιμα στοιχεία.
Εδώ φανερώνεται ότι και ο Βασιλιάς ετοίμαζε Πραξικόπημα
  
Εδώ φαίνεται ότι ο Κόλλιας ήταν πρόσωπο του Βασιλιά

Εδώ δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις...


Για να ευθυμήσουμε (κλαυσίγελος) ας δούμε μια απάντηση της Μαργαρίτας στο "ΒΗΜΑ"
- Ποια είναι η τελευταία ανάμνηση που έχετε από την Ελλάδα προτού
επιστρέψετε, το 1974;

«H ανάμνηση που έχω από τις τελευταίες ημέρες της διαμονής μας στην Ελλάδα προτού φύγουμε για την εξορία, είναι η εικόνα του τελευταίου δείπνου μας με τον Γεώργιο Παπανδρέου το βράδυ πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή μας. H συζήτηση που είχαμε στο τραπέζι δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξη. Ήταν γεμάτη από τη συνειδητοποίηση ότι έπρεπε να πούμε αντίο, ότι οι πιθανότητες να κυβερνήσει ο Ανδρέας την Ελλάδα μία ημέρα είχαν μειωθεί σημαντικά και ότι ξεριζώναμε την οικογένεια για μία ακόμη φορά με άγνωστο προορισμό, προς ένα άγνωστο μέλλον.

...οι πιθανότητες να κυβερνήσει ο Ανδρέας την Ελλάδα μία ημέρα είχαν μειωθεί σημαντικά... χωρίς λόγια...
...τώρα πόσο άγνωστος μπορούσε να είναι ο προορισμός της συμμορίας Παπανδρέου στις ΗΠΑ από την στιγμή που η Μαργαρίτα ήταν Αμερικανίδα, ο Ανδρέας σπούδασε στις ΗΠΑ, το δεδομένο ότι ήταν καθηγητής σε Αμερικανικά Πανεπιστήμια και μέλος του Rockefeller Foundation και οι ΗΠΑ κίνησαν ουρανό και γη για να μην τον καθαρίσουν οι Απριλιανοί είναι ένα αίνιγμα...
Η σειρά των συνεντεύξεων που έδωσε η Μάργκαρετ στο ΒΗΜΑ και συγκεκριμένα στον Παπαχελά ήταν γενικότερα "κεντημένες" πολύ προσεγμένα, αλλά όσο προσεγμένο και να είναι πάντα κάπου τους ξεφεύγει κάτι...

Σε αυτό το βιβλίο ο βιογράφος του Γ. Παπαδόπουλου Μάνος Ν. Χατζηδάκης παραθέτει τα ΌΧΙ του Παπαδοπούλου μεταξύ των οποίων το μεγάλο ΌΧΙ του 1973 στους Αμερικανούς όταν αυτοί αιτήθηκαν να χρησιμοποιήσουν την Βάση της Σούδας για να βοηθήσουν το βαλλόμενο Ισραήλ από τους Άραβες.

Ας δούμε τώρα τι έγινε με το Πολυτεχνείο:

Το βίντεο εδώ... εδώ... εδώ... εδώ...


Η Εισαγγελική έρευνα Τσεβά ανέφερε ότι βάσει μαρτυριών υπήρξαν θύματα αλλά ποτέ ο Τσεβάς δεν βρήκε τα πτώματα. Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν υπήρξαν πτώματα, είτε υπήρξαν αλλά κάποιοι τα εξαφάνισαν. Αν ισχύει το δεύτερο γεννάται η ερώτηση ΠΟΙΟΙ τα εξαφάνισαν και ΓΙΑΤΙ τα εξαφάνισαν; τι ήθελαν να μην φανεί; Μια άποψη είναι ότι τα πτώματα έπεσαν από πυρά τα οποία δεν είχαν στην διάθεση τους ο Ελληνικός Στρατός και η Ελληνική Αστυνομία…
- Η υπ’ αριθμόν 33437 αναφορά της συγκλήτου του Πολυτεχνείου της 11/10/1975, προς τον εισαγγελέα Δ. Τσεβά, που επιβεβαιώνει ότι κανένας σπουδαστής δεν σκοτώθηκε κατά το τριήμερο
- Η μαρτυρία του πρυτάνεως του Ε.Μ.Π.  Κωνσταντίνου Κονοφάγου  στις 20/1/1975, στο πενταμελές εφετείο Αθηνών, ότι μέσα στο πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς φοιτητής και τα ίδια βεβαιώνει και στο βιβλίο του « Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου» 1982 με την προσθήκη ότι ούτε κανείς άλλος πολίτης έχασε την ζωή του μέσα στο Πολυτεχνείο.
- Μολονότι το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος απεφάσισε, κατόπιν εντολών του  τότε υπουργού Δημοσίων Έργων και μετέπειτα Δικαιοσύνης Γ.Α.Μαγκάκη, να απονείμει «τιμητική σύνταξη»  στις οικογένειες των σπουδαστών που «έχασαν την ζωή τους στο Πολυτεχνείο», ουδείς δικαιούμενος  ή μαυροφορεμένη μητέρα ανευρέθη ή έλαβε την ανωτέρω σύνταξιν, που παρέμεινε τελικώς αζήτητη.

Ο εισαγγελέας Τσεβάς συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια στο νεκροθάλαμο του Ρυθμιστικού, του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας όπου διακομίστηκαν οι περισσότεροι τραυματίες και  νεκροί του Πολυτεχνείου.

Εκεί διαπίστωσε αμέσως ότι μόνο στις 16 προς 17 Νοεμβρίου διακομίστηκαν 10 νεκροί οι οποίοι δεν βρέθηκαν ποτέ! Αυτό προέκυψε από τις επίσημες αναφορές των νοσηλευτών που ήταν υπεύθυνοι του νεκροθαλάμου.

Ο Νικ. Νίκας, ο οποίος είχε υπηρεσία ως τις 11 το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου, κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι "παρέλαβε και τοποθέτησε εις τον νεκροθάλαμον επτά πτώματα νέων ανδρών, ηλικίας 22-25 ετών, τα οποία δεν συνοδεύοντο από πιστοποιητικόν θανάτου και κάρταν περί της ταυτότητος του νεκρού". Ο Ιωάννης Μάρας, που ανέλαβε υπηρεσία αμέσως μετά τον Νίκα, κατέθεσε ότι "παρέλαβε επτά πτώματα, νέων ομοίως ανδρών, ηλικίας 20-35 ετών, εκ των οποίων τα τέσσερα ήσαν αγνώστου ταυτότητος"!

Όταν ο Δημήτρης Τσεβάς θελήσει να μάθει τον επίσημο αριθμό των νεκρών στα αρχεία του νοσοκομείου, βρέθηκε προ εκπλήξεως. "Και ούτω κατά την τραγικήν εκείνην νύκτα των γεγονότων, 16 προς 17 Νοεμβρίου 1973, ένδεκα πτώματα αγνώστων νέων διακομίζονται εις το Ρυθμιστικόν Κέντρον Αθηνών, άτινα όμως, πλην ενός - κατά τα επίσημα στοιχεία του νοσοκομείου -, ουδαμού εμφανίζονται, ούτε καταχωρίζονται!".
Στο πολυσέλιδο πόρισμα που συνέταξε τον Οκτώβριο του 1974 υπογράμμιζε για το θέμα: "... Και η ανυπαρξία επισήμων στοιχείων εν τω νοσοκομείω δεν αποδεικνύει βεβαίως την ανυπαρξία πτωμάτων, διότι αι καταθέσεις είναι κατηγορηματικαί και σαφείς και πλήρως εκ της ερεύνης εβεβαιώθη ότι ουδεμία εγένετο επίσημος εγγραφή του πλήθους των εισαγομένων τότε τραυματιών εις το Γενικόν βιβλίον της πύλης".

Ποιοι και πόσοι ήταν οι άγνωστοι νεκροί του Πολυτεχνείου

Ο διακεκριμένος εισαγγελέας δεν κατάφερε να δώσει μια κατηγορηματική απάντηση. Χαρακτηριστική είναι η επισήμανση που κάνει το 1974:

"Παραμένει βεβαίως πάντοτε το ερώτημα: Τι εγένοντο τα πτώματα των νεκρών τούτων και διατί οι οικείοι των εξακολουθητικώς σιωπούν; Δεν είναι εύκολος η απάντησις εις τον χαράσσοντα τας γραμμάς ταύτας. Είναι υποχρέωσις, όμως, η έναντι του προβλήματος θέσις και η κατανόησις των ανερμηνεύτων ή αδυνάτων".
Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το πόρισμα Τζεβά αναφέρεται ότι ο Παπαδόπουλος ήταν αντίθετος σε κάθε επέμβαση στο Πολυτεχνείο, και όταν ο Μαρκεζίνης και οι υπουργοί πίεσαν για επέμβαση ο Παπαδόπουλος τους απάντησε “"Ας τα σπάσουν. Ας κάψουν και το Πολυτεχνείον. Έχομεν λεπτά δια να τα ξαναφτιάξωμεν. Ας κατεβούν και στους δρόμους. Ας σπάσουν τις βιτρίνες"
αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ

Για λόγους ιστορικούς παραθέτουμε ακόμα ένα στοιχείο, ότι η Δαμανάκη "Εδώ πολυτεχνείο" είναι Εβραία όπως η ίδια παραδέχθηκε μέσα στο κΥνοβούλιο και ιδού τα πρακτικά μέσα από την ιστοσελίδα της Βουλής (κλικ ΕΔΩ). Λέγεται ότι ήταν σε στενή επαφή με την κόρη του Νταγιάν

Το ότι η ΕΑΤ ΕΣΑ του Ιωαννίδη και πράκτορες της CIA και Μοσάντ ήταν υποκινητές της όλης ιστορίας αποδεικνύεται και από τα λεγόμενα των ίδιων των Κομμουνιστών. Οι κομμουνιστές νόμιζαν βέβαια ότι μέσα στο Πολυτεχνείο είχαν εισχωρήσει οι πράκτορες με σκοπό να τους διαλύσουν, αλλά η πραγματικότης είναι ότι σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν καταστάσεις κατάλληλες για να ρίξουν τον Παπαδόπουλο και να αναλάβει ο Ιωαννίδης. Οι κομμουνιστές ακόμα νομίζουν ότι το τριήμερο του Πολυτεχνείου ήταν μια αυθόρμητη παλαική εξέγερση, δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι η οποιαδήποτε δράση αυτού του μεγέθους γίνεται πάντα με την ανοχή του κρατικού μηχανισμού - μυστικών υπηρεσιών.

Ας δούμε τι έγραφε τότε το υπ’ αριθμόν 8 τεύχος της «Πανσπουδαστικής», της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ:
«Καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου προβοκατόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλλη-Καραγιαννόπουλου, με σκοπό να προβάλλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας, γελοία και αναρχικά συνθήματα που δεν εκφράζανε τη στιγμή και τις συγκεκριμένες δυνάμεις. Για να μπορέσουν παραπέρα, κατασκευάζοντας (και με τη βοήθεια των χουντικών μέσων ενημέρωσης) την εικόνα μιας μεμονωμένης εξτρεμιστικής αναρχικής εξέγερσης, να χρησιμοποιήσουν το χιλιοτριμμένο πρόσχημα του “επαπειλούμενου κοινωνικού καθεστώτος”, για να δικαιολογήσουν την επαναφορά του στρατιωτικού νόμου και το δυνάμωμα της αιματηρής τρομοκρατίας. Ενέργειες που οι Αμερικάνοι και η χούντα είχαν από καιρό πάρει την απόφαση να επιβάλλουν ύστερα από την παταγώδη αποτυχία της χουντομαρκεζινικής προσπάθειας καθήλωσης και εκτόνωσης της λαϊκής πάλης».

Τα ΣοσιαλοΚομμουνοκρατούμενα ΜΜΕ με αιώνιο δεκανίκι τους δεξιούς προπαγανδίζουν ακόμα και σήμερα ότι το Πολυτεχνείο έριξε την Χούντα... ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνέβη κάτι τέτοιο, αφενός διότι ήδη από τις 8 Οκτωβρίου του 1973 η παρένθεση της 21ης Απριλίου είχε κλείσει επίσημα, υπήρχε μεταβατική κυβέρνηση η οποία θα οδηγούσε την Ελλάδα σε εκλογές την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου 1974 με Πρωθυπουργό τον Σ. Μαρκεζίνη και Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Παπαδόπουλο, αφετέρου ο Ιωαννίδης έριξε την μεταβατική κυβέρνηση και ανέλαβε εκείνος τα ηνία. Ο Ιωαννίδης έπεσε τον Ιούλιο του 1974, δηλαδή 8 μήνες μετά το Πολυτεχνείο...
Το Πολυτεχνείο όχι μόνο δεν έριξε την Χούντα γιατί δεν υπήρχε Χούντα, αλλά έφερε Χούντα. Οι ΑμερικανοΕβραίοι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να πάει σε εκλογές ο Παπαδόπουλος γιατί ήξεραν πολύ καλά ότι θα έχαναν μια για πάντα το παιχνίδι και δεν θα κατάφερναν να μας φτάσουν εδώ που μας έφτασαν σήμερα. Έπεισαν τον Ιωαννίδη ότι είναι καλύτερος και ότι θα τα κάνει καλύτερα, του υποσχέθηκαν ότι αν ρίξει τον Παπαδόπουλο θα τον στηρίξουν στην εξουσία για 40 χρόνια, ότι θα μεσολαβούσαν να απελευθερωθεί η Κύπρος, αυτός το έχαψε, έριξε τον Παπαδόπουλο, έβαλε σε θέσεις κλειδιά πράκτορες Αμερικανούς και Ισραηλινούς και ιδού το αποτέλεσμα.

Τα ΜΜΕ δεν ξεχνάνε κάθε χρόνο να μιλούν για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, για έναν όμως περίεργο λόγο ξεχνάνε να μιλήσουν για τους 6 νεκρούς και 193 τραυματίες της 9ης Μαίου του 1956 όταν ο "Εθνάρχης" Καραμανλής έδωσε εντολή να πυροβοληθούν στο ψαχνό διαδηλωτές οι οποίοι αντιδρούσαν στην εκτέλεση των δύο Κυπρίων αδελφών μας (Μιχαήλ Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου) από τους Άγγλους...
δείτε την εφημερίδα κάνοντας κλικ ΕΔΩ
Περιέργως ο Καραμανλής ΔΕΝ έπεσε μετά τα γεγονότα αλλά συνέχισε να είναι Πρωθυπουργός...

εξαγγελίες Παπαδόπουλου για την ομαλή μετάβαση στην Δημοκρατία:

Εξαγγελία κλείσιμο παρενθέσεως της 21ης Απριλίου την 8η Οκτ. 1973:

Ανακήρυξη Δημοκρατίας και εξαγγελία εκλογών την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου 1974:


Παρατηρούμε ότι για κάποιο λόγο οι εχθροί του Παπαδόπουλου δεν θέλανε με τίποτα να γίνουν εκλογές με ανάμιξη Παπαδόπουλου, έτσι την μεν πρώτη φορά κατάφεραν να πείσουν τον Ιωαννίδη να τον ανατρέψει, την δε δεύτερη έβαλαν τον Καραμανλή όπως θα δούμε παρακάτω, να τον απειλήσει με φυλάκιση όπως και τελικώς έγινε.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω στοιχεία οι Λύσεις το 1967 ήταν:

1. Μια Κομμουνιστική ή Αριστερού τύπου κατάσταση (Ένωση Κέντρου και ΚΚΕ κυβέρνηση) - Ανατροπή
2. Μια δυναμική άμυνα του καθεστώτος (ΕΡΕ και Βασιλιά) η οποία θα συντηρούσε το ήδη κακό κατεστημένο - Αντεπανάστασις
3. Μια Μεταρρυθμιστική Επανάσταση - Επανάστασις της 21η ΑπριλίουΚαι ευτυχώς επεκράτησε η τρίτη λύση!

Ας δούμε παρακάτω επιγραμματικά την ιδεολογία της 21ης Απριλίου και στην συνέχεια το πως η ιδεολογία έγινε πράξη!2. Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Το βίντεο εδώ...


ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ 21ης Απριλίου
«Ελληνικέ Λαέ

Από μακρού παριστάμεθα μάρτυρες ενός εγκλήματος, το οποίον διεπράττετο εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του Έθνους μας. Η αδίστακτος και αθλία κομματική συναλλαγή, ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος του Τύπου, η μεθοδική επίθεσις εναντίον όλων των θεσμών, η διάβρωσίς των, ο εξευτελισμός το Κοινοβουλίου, η κατασυκοφάντησις των πάντων, η παράλυσις της κρατικής μηχανής, η πλήρης έλλειψις κατανοήσεως προς τα φλέγοντα προβλήματα της νεολαίας μας, η κακομεταχείρισις των φοιτητών και σπουδαστών μας, η ηθική κάμψις, η σύγχυσις και η θολότης, η μυστική και φανερά συνεργασία με τους ανατροπείς και τέλος τα συνεχή εμπρηστικά κηρύγματα ασυνειδήτων δημοκόπων κατέστρεψαν την γαλήνην του τόπου, εδημιούργησαν κλίμα αναρχίας και χάους, εκαλλιέργησαν συνθήκας μίσους και διχασμού και μας οδήγησαν εις το χείλος της εθνικής καταστροφής.

Δεν απέμεινεν πλέον άλλος τρόπος σωτηρίας από την επέμβασιν του Στρατού μας. Η επέμβασις αύτη βεβαίως αποτελεί εκτροπήν εκ του Συντάγματος, αλλά η εκτροπή αύτη ήτο επιβεβλημένη διά την σωτηρίαν της Πατρίδος. Η σωτηρία της Πατρίδος είναι ο υπέρτατος νόμος. Αι εκλογαί, αι οποίαι προεκηρύχθησαν, δεν ήτο δυνατόν να δώσουν την λύσιν εις το υφιστάμενον αδιέξοδον. Πρώτον, διότι, υπό τας παρούσας συνθήκας, ήτο αδύνατος η ομαλή δεξαγωγή των και, δεύτερον, διότι οιονδήποτε και αν ήτο το αποτέλεσμα αυτών, θα οδηγούμενα μοιραίως εις την αιματοχυσίαν και το χάος.

Δι’ αυτό επενέβη ο Στρατός. Διά να ανακόψη την πορείαν προς την καταστροφήν, ένα βήμα προ της αβύσσου. Εις ολόκληρον την Χώραν επικρατεί απόλυτος γαλήνη και τάξις. Ο πρόεδρος και τα μέλη της Κυβερνήσεως εστρατεύθησαν προς εκτέλεσιν του προς την Πατρίδα καθήκοντος.

Ποίοι είμεθα: Δεν ανήκομεν εις ουδέν πολιτικόν κόμμα, και ουδεμίαν πολιτικήν παράταξιν είμεθα διατεθειμένοι να ευνοήσωμεν εις βάρος της άλλης. Δεν ανήκομεν ούτε εις την οικονομικήν ολιγαρχίαν, την οποίαν ομοίως δεν είμεθα διατεθειμένοι να αφήσωμεν να προκαλή την πενίαν. Ανήκομεν εις την τάξιν του μόχθου. Και θα σταθώμεν εις το πλευρόν των πτωχών αδελφών μας Ελλήνων.

Ελαυνόμεθα αποκλειστικώς από πατριωτικά κίνητρα και επιδιώκομεν να καταργήσωμεν την φαυλοκρατίαν. Να εξυγιάνωμεν τον δημόσιον βίον. Να απομακρύνωμεν από τον οργανισμόν της Χώρας την σήψιν από την οποίαν εκινδύνευε. Να αποτρέψωμεν τον διχασμόν και την αλληλοσφαγήν προς την οποίαν μας κατηύθυναν κακοί Έλληνες και να δημιουργήσωμεν υγιείς βάσεις δια την ταχείαν επάνοδον της Χώρας εις τον αληθώς ορθόδοξον κοινοβουλευτικόν βίον.

Κηρύσσομεν την συναδέλφωσιν. Από της στιγμής αυτής δεν υπάρχουν Δεξιοί, Κεντρώοι, Αριστεροί. Υπάρχουν μόνον Έλληνες, οι οποίοι πιστεύουν εις την Ελλάδα, εις ένα ευγενές, ανώτερον, και πλήρες ιδεώδες της αληθούς Δημοκρατίας και όχι της Δημοκρατίας του πεζοδρομίου, της οχλοκρατίας και της αναρχίας. Όταν οι Έλληνες είναι ηνωμένοι, θαυματουργούν.

Υπάρχουν βεβαίως, και ελάχιστοι εφιάλται δημαγωγοί, ασυνείδητοι καιροσκόποι και κατ’ επάγγελμα αναρχικοί. Αυτοί επεδίωξαν να μας διχάσουν! Και μας ονομάζουν αριστερούς, κεντρώους, κεντροαριστερούς και δεξιούς. Επεδίωξαν να ενσταλάξουν εις την ψυχήν μας, με κάθε τρόπο, το μίσος των μεν προς τους δε. Επεδίωξαν να μας φανατίσουν και να μας εξωθήσουν εις τον αλληλοσπαραγμόν. Αυτούς τους εμπρηστάς θα απομονώσωμεν και όλοι ημείς οι άλλοι Έλληνες ηνωμένοι, θα βαδίσωμεν εμπρός την οδόν τού προς την Πατρίδαν καθήκοντος και της αρετής. Προς την ριζικήν αλλαγήν. Προς την ευημερίαν και την πρόοδον.

Ο βασικός μας στόχος είναι δικαιοσύνη. Η δικαία κατανομή του εισοδήματος. Η ηθική και υλική εξύψωσις του κοινωνικού συνόλου και ιδιαιτέρως των αγροτών, των εργατών, και των πενεστέρων τάξεων. Η στοργή της Κυβερνήσεως θα στραφή αμέριστος προς την νεολαίαν και τα προβλήματά της. Μετά την παγίωσιν ομαλού ρυθμού και την δημιουργίαν των καταλλήλων προς τούτο συνθηκών, το ταχύτερον δυνατόν θα επανέλθη η Χώρα εις τον Κοινοβουλευτισμόν επί υγιούς βάσεως. Τότε η αποστολή της Κυβερνήσεως θα έχη λήξη.

Προς αποτροπήν του διχασμού και της ετοίμου να εκσπάση εμφυλίου συρράξεως, η οποία ωδήγει εις αιματοχυσίαν και κοινωνικήν και εθνικήν καταστροφήν, η Κυβέρνησις προέβη εις την κήρυξιν του Στρατιωτικού Νόμου καθ’ άπασαν την Χώραν. Η Κυβέρνησις δηλοί κατηγορηματικώς, ότι είναι αποφασισμένη να φέρη εις πέρας δια παντός μέσου και με ταχύν ρυθμόν την βαρείαν αποστολήν την οποίαν ανέλαβεν. Είναι αποφασισμένη να εκπληρώση εις το ακέραιον τας υποχρεώσεις της έναντι του Ελληνικού Λαού. Επικαλείται την καθολικήν συμπαράστασιν του λαού διά την πραγματοποίησιν του σκοπού της. Ζητεί πλήρη πειθαρχίαν προς τον Νόμον του Κράτους. Όπως συμβαίνει εις όλας τας πολιτισμένας Χώρας. Διότι πραγματική ελευθερία υπάρχει εκεί όπου υπάρχει Νόμος. Εκεί, όπου η ελευθερία του ενός φθάνει μέχρι του σημείου, εις το οποίον αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

Η Κυβέρνησις οφείλει να προειδοποιήση κατά τον πλέον κατηγορηματικόν τρόπον, ότι οιαδήποτε αντίδρασις εις το εθνικόν της έργον τής αλλαγής, οποθενδήποτε προερχομένη, θα παταχθή πάραυτα διά παντός εις την διάθεσίν της μέσου.


Ζήτω το Έθνος!
Ζήτω ο Βασιλεύς!
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

Αθήναι τη 22α Απριλίου 1967
Ο πρόεδρος της Κυβερνήσεως Κων/νος Κόλλιας τ. Εισαγγελεύς Αρείου Πάγου».


 Τα βίντεο εδώ... κι εδώ...

 Τα βασικά σημεία του διαγγέλματος είναι:
1. ότι οι Απριλιανοί δεν ανήκουν στην οικονομική ολιγαρχία και δεν πρόκειται να αφήσουν την οικονομική ολιγαρχία να προκαλεί πενία στον λαό.

2. ότι από την 21η Απριλίου και πέρα δεν θα κοιτάζει αν προ της 21ης ο λαός άνηκε σε αριστερά κέντρο ή δεξιά, και ότι όλοι μαζί θα κοιτάξουν το κοινό καλό του λαού και της Πατρίδος.

3. Ότι οι νόμοι θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί.

4. Ότι μετά την εξομάλυνση της κρατικής λειτουργίας θα γίνουν εκλογές

5. ξεχωρίζει την Ελευθερία από την ασυδοσία λέγοντας ότι η ελευθερία του ενός θα σταματάει εκεί που ξεκινάει του άλλου.

6. προειδοποιεί τον οποιονδήποτε προσπαθήσει να ανακόψει το εθνικό έργο της ανάπτυξης ότι θα τιμωρηθεί.


όσον αφορά το 1ο: Όντως έζησαν και πέθαναν στην ψάθα ενώ οι Κομμουνιστάδες κολυμπάνε στο χρήμα. Επίσης επί Παπαδοπούλου - Παττακού - Μακαρέζου, ο λαός για πρώτη φορά είχε εργασία και οικονομική ανάπτυξη ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ!!!

όσον αφορά το 2ο: έχει την καλή διάθεση να ξεχάσει το κομμουνιστικό παρελθόν του οποιουδήποτε διότι ο στόχος δεν είναι να καθαρίσουν τον κόσμο αλλά η Ελλάδα να γίνει αυτό που πραγματικά είναι. Συνεπώς είναι εναντίον της κομμουνιστικής ιδέας και όχι των ίδιων των Κομμουνιστών αυτού καθ εαυτού

όσον αφορά το 3ο: Οι νόμοι που προάγουν το κοινό καλό και την τάξη θα πρέπει να εφαρμόζονται

όσον αφορά το 4ο: Σκοπός ήταν η εξομάλυνση του χάους που επικρατούσε, και όντως διακήρυξαν εκλογές λίγο πριν τους ρίξουν οι Αμερικάνοι μέσω του Ιωαννίδη

όσον αφορά το 5ο: μπαίνει φραγμός στην ασυδοσία που κάποιοι για ιδιοτελείς σκοπούς ονομάζουν "ελευθερία"

όσον αφορά το 6ο: δεν αναφέρεται σε Κομμουνιστές, μιλάει για τους εχθρούς της Πατρίδος. Το ίδιο συνέβαινε και στην Αρχαία Ελλάδα που δεν υπήρχε κομμουνισμός, το ίδιο συμβαίνει και σήμερα σε όλες τις χώρες του πλανήτη εκτός από την Ελλάδα...


Δύο οι σκοποί της Επαναστάσεως:

Πρώτον: ο άμεσος ήταν να σωθεί εκείνη την στιγμή η χώρα από τα καταστροφικά σχέδια των κομμουνιστών

Δεύτερον: Η Εθνεγερσία, η οικονομική, πνευματική, κοινωνική, διοικητική και πολιτική άνοδος μας στα ύψη.

Γ.Γεωργαλάς - "Η ιδεολογία της επαναστάσεως" σελ 8

"Η Επανάστασις κύριοι δεν κάνει πολιτική κομματική, η επανάστασις κάνει πολιτική Εθνικήν"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Γ΄σελ. 153

"Σήμερον δεν υπάρχει κομματικόν Κράτος, υπάρχει Κράτος Εθνικόν!"

Γ. Παπαδόπουλος 28-03-1969

(σημείωση: η 21η Απριλίου διέλυσε και την δεξιά (ΕΡΕ), και τον Βασιλιά, και το Κέντρο (Ένωση Κέντρου - Σοσιαλισμό), και τον Κομμουνισμό (ΚΚΕ-ΕΔΑ) που κατασπάραζαν την Ελλάδα, και μάλιστα οι ΚεντροΑριστεροί ήταν η εύκολη επιχείρηση, η δύσκολη - αυτή των ΒασιλοΔεξιών- κράτησε 7 μήνες, μέχρι δηλαδή την 13 Δεκ. 1967 που ο Βασιλιάς με την στήριξη των Δεξιών έκανε την τελευταία προσπάθεια να σκοτώσει τους Απριλιανούς)
"Το καθεστώς της κηδεμονίας, της εξαρτήσεως και των υπαγορεύσεων εκ μέρους των ξένων, υπό τον οποίον έζησε η Ελλάς από της συγκροτήσεως της εις ανεξάρτητον Κράτος ανήκει πλέον στο παρελθόν"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Η΄σελ 234

"Μόνο μια αξίωση έχουμε, να μην αναμιγνύονται εις τα εσωτερικά μας οι ξένοι, όπως και ημείς δεν αναμιγνυόμεθα εις τα ιδικάν των"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Η' σελ 16

Σύνταγμα 1968-1973, άρθρο 28:

1. Ταχύρυθμη ΟικονομικοΚοινωνική Ανάπτυξις

"Το κράτος μεριμνά δια την δημιουργίαν προϋποθέσεων και κινήτρων προς ανάπτυξη επί Εθνικής και περιφερειακής Κλίμακος, ώστε δι αυτής να παρέχεται ευχέρεια σταθεράς βελτιώσεως των όρων διαβιώσεως του λαού"


Λόγος Παπαδοπούλου προς φοιτητές Θεσσαλονίκης με θέμα προς το ιδανικό που λέγεται "Ελλάς"

"Πρέπει η Ελλάς αναπτυσσόμενη, να είναι χώρα χωρίς ενδεείς και πεινασμένους, χωρίς άτομα κλυδωνιζόμενα από την αβεβαιότητα του αύριο ή την αβεβαιότητα του γήρατος. Και τούτο σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε μια χώρα οικονομικώς ανεπτυγμένη, με πλήρη απασχόληση και με ευρεία κοινωνική αντίληψη, πρόνοια και ασφάλεια για όλους."

"Με αυτήν την Ελλάδα ως ιδανικό, είστε βέβαιοι ότι θα μπορούμε να αισθανόμαστε την πατρίδα μας, αντικειμενικά, ως χώρα την οποία σέβονται οι πάντες"


"Κατά ψυχολογικόν συναίσθημα, το οποίον εκαλλιέργησαν παρ΄ημίν κατά το παρελθόν δυνάμεις εσωτερικαί και εξωτερικαί, "φιλικαί" και εχθρικαί, διακατεχόμεθα δυστυχώς από την εντύπωσιν ότι είμεθα πένητες, και μας εδημιούργησαν την εντύπωση αυτήν, δια να αισθανόμεθα ανα πάσα στιγμή το αίσθημα του αδυνάτου, ο οποίος πρέπει να τείνει επαίτηδα χείρα προς τους ισχυρούς φίλους και εχθρούς ινα αρύεται εξ αυτών τα απαραίτητα προς το ζην"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Α' σελ 133-134

 "Η χώρα αυτή δεν υπήρξε φτωχή, όπως μας υποχρέωναν μέχρι σήμερα να πιστεύουμε οι εχθροί και "φίλοι". Έχουμε και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, έχουμε και το ανθρώπινο δυναμικό. Και τα δυο αυτά σε συνδυασμό με την Αθάνατον Ελληνική ψυχή, μπορούμε πάντοτε να δώσουμε την ευδαιμονία που αναμένει ο Ελληνικός λαός"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Α΄σελ. 107

"Επιθυμούμε να δώσουμε εις την οικονομική ανάπτυξη το μεγαλύτερο κοινωνικό βάθος. Να καταστήσουμε κοινωνούς της συντελουμένης προόδου όσο το δυνατόν ευρυτέρας μάζας του πληθυσμού. Την Οικονομική Ανάπτυξη της αντιλαμβανόμεθα ως Εθνική Ανάπτυξη υπό την ευρυτέραν αυτής έννοιαν, ήτοι διαχεομένην εις το σύνολον του πληθυσμού της χώρας. Διότι πιστεύομεν ότι, πέραν της κοινωνικής ανάπτυξης, η συμμετοχή του ευρέως κοινού εις τα αγαθά της προόδου, δίνει εις τούτο το κίνητρο της ενσυνειδήτου συμμετοχής του εις την Οικονομική ανάπτυξη της Χώρας, η οποία είναι ανέφικτος εαν καταστεί αυτή η υπόθεσις μόνο των ολίγων"

Ν. Μακαρέζος - 03.02.1972

"Η ταχύρυθμος οικονομική ανάπτυξη της Χώρας δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αλλά οργανικό μέσον βελτιώσεως της Κοινωνικής και Πολιτιστικής στάθμης του συνόλου του Ελληνικού Λαού"

Ν. Μακαρέζος - 14-03.1971

"Ο Άνθρωπος αποτελεί σκοπό και όχι μέσον της αναπτύξεως. Θέλουμε τον άνθρωπο να μετέχει εις τα αγαθά της οικονομικής προόδου συμμέτρως προς την υπ αυτού καταβαλλομένην προσπάθειαν. Θεωρούμε απάνθρωπη την πολιτική, η οποία στηρίζει την μελλοντική ανάπτυξη εις μεγάλας θυσίας της παρούσης γενεάς αλλά και αντι-αναπτυξιακή, διότι τελικώς η παραγνώρισις της ανάγκης συμμετοχής λαϊκών μαζών εις την απόλαυσιν της δημιουργημένης εκ της αναπτύξεως ευημερίας, μειώνει το ενδιαφέρον για αυξημένη προσπάθεια, επιβραδύνει την ποιοτική βελτίωση του εργατικού δυναμικού (υγεία , εκπαίδευση) και τελικώς έχει ως αποτέλεσμα χαμηλή παραγωγικότητα και ρυθμό αναπτύξεως"

Ν. Μακαρέζος - 20.02-1970

"Το χωριό θα έχει την στοργήν της Κυβερνήσεως αμέριστον, διότι αποτελεί τον βασικόν πυρήνα της οικονομικής και της κοινωνικής μας διαρθρώσεως, και διότι μέχρι τώρα την είχαν εντελώς παραμελήσει. Η προσπάθεια μας θα αποβλέψει εις την δημιουργία συνθηκών εις το χωριόν, αι οποίαι θα αναστρέψουν το ρεύμα της κινήσεως του πληθυσμού από τα χωριά εις τα πόλεις και θα σταματήσουν την απογύμνωσιν της υπαίθρου και τον υδροκεφαλισμό των μεγαλουπόλεων"

Προγραμματιστικές δηλώσεις 21ης Απριλίου 1967

"Αι κοινότητες θα αποτελέσουν τας πραγματικώς υγιή και ισχυρότερα κύτταρα της Ελληνικής κοινωνίας. Κανένα χωριό χωρίς δρόμο και νερό"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Γ΄σελ 43

"Δεν είμεθα πένητες δια να τείνωμεν χείρα επαίτιδα προς τας μεγάλας δυνάμεις, προς φίλους και εχθρούς. Είμεθα άνθρωποι ανδρείοι, οι οποίοι θέλωμεν να ζήσωμεν και γνωρίσωμεν πως ημπορούμε να επιτύχωμεν στην ζωή μας"

Γ. Παπαδόπουλος "Το Πιστεύω μας" Τόμος Α΄Σελίδα 107

"Η Έλλειψις οικονομικής ανεξαρτησίας αποτελεί μείζονα αιτία περιορισμού και της αξίας και της ποιότητος της Δημοκρατίας. Διαβιβρώσκει την ανθρώπινη συνείδηση και ηθική. Τιτρώσκει το συναίσθημα της ατομικής και εθνικής αξιοπρέπειας και καθιστά άτομα και έθνη ευάλωτους στόχους των καταλυτικών δυνάμεων"

Νικόλαος Μακαρέζος " Η επανάστασις της 21ης Απριλίου οικοδομεί την νέα Ελλάδα" - Πρόλογος σελ. 5

"Το ιδεώδες οικονομικό σύστημα είναι εκείνο που συνδυάζει την ελευθερία του ατόμου με τα συμφέροντα του συνόλου. Τα συμβιβάζει και τα εναρμονίζει"
(εντείνει την ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά και την καθοδηγεί προς το όφελος του συνόλου)

Γ. Γεωργαλάς - "Ιδεολογία της επαναστάσεως" σελ 31

"Όταν δεν υπάρχει Εθνική Ελευθερία τότε δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ούτε ατομική ούτε συλλογική, ούτε Κοινωνική ούτε Οικονομική ούτε Πολιτική ούτε Πολιτιστική. Η Εθνική ελευθερία διασφαλίζει την ύπαρξη των άλλων μορφών και αποτελέι φρούριο"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Η΄σελ. 234

"Εάν θέλεις Ειρήνη ετοιμάσου για πόλεμο, η Ειρήνη είναι δυνατόν να εξασφαλιστεί μόνο δια της στρατιωτικής ισορροπίας. Ομιλώ φυσικά για την Ειρήνη εν ελευθερία, διότι η ειρήνη εν δουλεία είναι το ευκολότερο των πραγμάτων"

Γ. Παπαδόπουλος = ε.α. σελ 118

"Ναι Ελευθερία ελάτρευσαν καθ όλη την ζωή της Ελλάδος οι Έλληνες, αλλά ελευθερία πειθαρχημένη εις τον εαυτό μας και εις τον γείτονα, ελευθερία πειθαρχημένη μέσα στο κοινωνικό σύνολο"

Γ. Παπαδόπουλος ε.α. σελ 177

Σύνταγμα 1968-1973

Πέρα του κεφαλαίου "περί ατομικών δικαιωμάτων", το οποίο εκφράζει τις καθιερωμένες ατομικές ελευθερίες, καθιέρωσε για πρώτη φορά στα χρονικά και κεφάλαιο "περί Κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων και καθηκόντων" το οποίο αποτέλεσε την δομή της Κοινωνικής Ελευθερίας. 

"Η Χώρα επί 21ης Απριλίου είχε πάψει να έχει απλωμένο το χέρι της ζητιανιάς για να μπορεί να στέκεται οικονομικώς στα πόδια της. Είχε μηδενίσει τον κίνδυνο της εξαρτήσεως από "συμμάχους" και "φίλους" πράγμα που δυστυχώς δεν συμβαίνει πλέον. Τρανή επιβεβαίωση της πολιτικής αυτής ήταν η παραίτηση μας στις 12.01.1973 από την δωρεάν Αμερικανική οικονομική και στρατιωτική βοήθεια, αφού νωρίτερα τον Αύγουστο του 1971 είχε προειδοποιήσει την Αμερικάνικη Κυβέρνηση ότι η Ελλάς ήταν αποφασισμένη και έτοιμη να κλείσει όλες τις Αμερικανικές Βάσεις και τους σταθμούς ραδιοφωνίας και τηλεοράσεως της επικρατείας, αν δεν σταματούσαν να πιέζουν και να υποδεικνύουν"

Ν .Μακαρέζος - "Η οικονομία της Ελλάδος, 1967-1973" σελ 33-34

"Μήπως πιστεύει κανείς ακόμη ότι βοηθών αυτήν την περίοδο, βοηθάει τον οποιονδήποτε Παπαδόπουλο ή την οποιαδήποτε κυβέρνηση; Προς θεού κύριοι. Σήμερον η προσπάθεια είναι για το σύνολο των Ελλήνων, τους Έλληνες χωρίς χρώμα. Τα χρώματα του παρελθόντος κατεκρημνίσθησαν μετά του παρελθόντος της 20 Απριλίου. Σήμερον έξω από το Εθνικό σώμα παραμένει εκείνος που έθεσε τον εαυτό του έξω από το σώμα του Έθνους, αυτός που έγινε όργανο του διεθνώς οργανωμένου Κομμουνισμού"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Δ΄σελ 69

"Η Εθνική αναδημιουργία δεν ετέθη ως μακρινός σκοπός με θυσίες του παρόντος υπέρ του μέλλοντος! Το μέλλον οικοδομείτο με ταυτόχρονη και εξ αρχής αισθητή βελτίωση του παρόντος"

Γ. Παπαδόπουλος (σελ 147)

"Η Επανάστασις δεν υπεσχέθη εις τον Ελληνικόν Λαόν μακρινούς και άφταστους παραδείσους εις αντάλλαγμα των στυγνών στερήσεων του παρόντος, όπως πράττουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" τόμος ΣΤ΄σελ 112

"Οικονομική Ανάπτυξη ισόρροπη με την Κοινωνική Ανάπτυξη, τούτο σημαίνει δίκαια κατανομή Εθνικού εισοδήματος μεταξύ όλων των γεωγραφικών διαμερισμάτων της Ελλάδος"

Για να υπάρξει αρμονική κοινωνία θα πρέπει να υπάρξει κοινωνική ανάπτυξη, και για να υπάρξει κοινωνική ανάπτυξη θα πρέπει να προϋπάρξει δίκαιη κατανομή εισοδήματος.

"Η προσπάθεια μας θα αποβλέψει εις την δημιουργίαν συνθηκών εις το χωριό, οι οποίες θα αναστρέψουν το ρεύμα της μετακινήσεως του πληθυσμού από τα χωριά εις τας πόλεις και θα σταματήσουν την απογύμνωση της Ελληνικής Υπαίθρου και τον υδροκεφαλισμό των Μεγαλουπόλεων"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Γ΄σελ. 43

"Θεμελιώδης στόχος υπήρξε η ανάπτυξη των εσωτερικών εκείνων αρετών του Έθνους, δια της αξιοποιήσεως των οποίων θα χαλυβδωθεί η πνευματική ικανότης του"
(εξύψωση μορφωτικής στάθμης του λαού με σκοπό την πλήρη αξιοποίηση των πνευματικών δυνάμεων της φυλής μας)

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Γ΄σελ. 85

"Οφείλουμε όλοι να αναζητήσουμε τα κατάλληλα πρόσωπα δι εκάστην θέσιν προκειμένου να τα σπρώξουμε εις τον στίβο, εις το προσκήνιο, και να τα αξιοποιήσουμε εις την νέα ηγεσία της κοινωνίας μας"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" τόμος Γ΄σελ 12

"Το άνθρωπος μόνο ως μέλος της ανθρώπινης κοινωνίας είναι δυνατόν να εξελιχθεί διότι το άτομον μεμονωμένο δεν είναι αυτάρκες. η κοινωνία είναι κάτι ανώτερο ιεραρχικά του ανθρώπου διότι το ανθρώπινο ον με τις ιδιότητες του είναι προιόν της κοινωνικής συμβιώσεως"

Αριστοτέλης - Πολιτική αγωγή σελ 19

"Η κατάσταση πριν την 21η Απριλίου μας ωθούσε προς την δικτατορία του Κομμουνισμού. Δεν θα είχαμε ατομικά ούτε συλλογικά δικαιώματα. Δεν θα είχαμε ούτε πολιτική, ούτε οικονομική, ούτε πνευματική, ούτε κοινωνική ελευθερία, ούτε καν Εθνική ανεξαρτησία. Ο πολίτης δεν θα είχε δικαίωμα να έχει δικό του σπίτι ή χωράφι ή μαγαζί, δεν θα είχε το δικαίωμα να επιλέξει το επάγγελμα του, δεν θα μπορούσε να ορίσει ούτε τον τόπο διαμονής του. Δεν θα όριζε το σπίτι του, το παιδί του ούτε καν τον εαυτό του"

Γ. Γεωργαλάς - "Η ιδεολογία της Επαναστάσεως" σελ. 34

"Ουδέποτε οι πατέρες της Ελληνικής φιλοσοφίας εταύτισαν τας Δημοκρατικάς Ελευθερίας με την ασυδοσία. Εις την έννοιαν της Δημοκρατίας ενυπάρχει η έννοια της πειθαρχίας της τάξεως, της ιεραρχίας, του σεβασμού προς τους νόμους."

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Α΄σελ 11,12

"Είναι ανάγκη να φύγωμεν από τον φόβο του νόμου και να έλθωμεν εις τον φόβον της παραβιάσεως της ηθικής αρχής"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Β΄σελ 47

Για να είναι ένα κράτος Εθνικό, οφείλει να εξασφαλίσει και διασφαλίσει συνθήκες όσο το δυνατόν πιο μεγάλης Εθνικής Ενότητος.

"Δεν υπάρχει Κράτος μιας ηγέτηδος τάξεως, υπάρχει Κράτος ενός Λαού!"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Β' σε. 131

"Οι Ταξικές διαφορές διασπούν την Εθνική Ενότητα, εξαντλούν την ισχύ του κοινωνικού ιστού και συντρίβουν κάθε ελπίδα για κοινωνική ανάπτυξη και πολιτική ανάπλαση"

"Δεν είναι η λύσις η απεργία, δεν είναι λύσις το πείσμα του εργοδότου, δεν είναι η λύσις ο εκβιασμός του εργοδότου. Δεν ζει ο ένας χωρίς τον άλλον. Πρέπει να συνυπάρξουν δια να ζήσουν αμφότεροι. Όπου δεν φτάνει η πρόθεση δια των μεταξύ των επίλυσις θα το κάνει το όργανον δικαίου"

"Δεν θα υπάρξει μπουρλοτιέρης Κομμουνιστής όταν δεν θα μπορεί να παρασύρει ως σειρήνα τον πένητα και νήστη εργάτη, γι αυτό όλοι μαζί βοηθάτε να συνεργαστεί όλη η παραγωγική μηχανή με πλήρη κατανόηση του κοινωνικού συμφέροντος, του συμφέροντος του συνόλου. Δεν δύναται κανείς εξ ημών ως τάξις να εργαστεί και να αποδώσει άνευ της συμπαραστάσεως και των υπολοίπων"

Γ. Παπαδόπουλος "Το πιστεύω μας" Τόμος Β΄σελ. 38

"Δεν έχουμε κομμουνιστές στην Ελλάδα μας κύριοι πλην ελαχίστων. Έχομεν πολλούς αρνητές του περιβάλλοντος εις τον κοινωνικό χώρο εντός του οποίου ήσαν υποχρεωμένοι να ζουν. Εκ της αρνήσεως αυτής έγιναν όργανα των "ινστρουχτόρων" του κομμουνισμού και καθιστάμενοι αναρχικοί κατέληγαν ως οπαδοί των καθοδηγητών του Κομμουνισμού, και σήκωναν πλάκες από τα πεζοδρόμια δια να σπάσουν τα κεφάλια εις το περιβάλλον των, το οποίον εθεώρουν ως υπεύθυνο της εγκαταλείψεως των ή της προς αυτής αδικίας"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" τόμος Δ΄σελ 63

"Πρέπει να διαχωρίσωμεν τον άνθρωπο ο οποίος ημάρτησε εις το παρελθόν παρασυρθείς, από τον άνθρωπο ο οποίος είναι σήμερον μίσθαρνον όργανο των ξένων συμφερόντων."

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Γ΄σελ 17

"Η φυλακή δεν είναι τόπος μαρτυρίου, βασανισμού ή εξαφανίσεως από την κοινωνία των ατόμων. Δια τας προηγμένας κοινωνίας πρέπει να είναι τόπος μεταμέλειας, ψυχικής ανατάσεως εκπαιδεύσεως και επανόδου των αμαρτησάντων εις τον δρόμο του θεού και του Νόμου"

"Γ. Παπαδόπουλος- "Το πιστεύω μας" Τόμος Γ΄σελ. 144

(σημείωση: 1952 Στρατοδίκης στην Δίκη Μπελογιάννη, ο Παπαδόπουλος ήταν ο μοναδικός που ψήφισε κατά της καταδίκης εις θάνατον)
"Είναι ανάγκη να απαλλαγώμεν από την προσφοράν εις την ξένην των προς εκπαίδευσην αποδημούντων "εγκεφάλων" και να έλθωμεν εις την προσφορά επεξεργασμένης πνευματικής ύλης, την οποία θα παράγωμεν εδώ και από εδώ να στέλνουμε την φώτιση και στον υπόλοιπο κόσμο"

Γ. Παπαδόπουλος - λόγος στα εγκαίνια του "Δημοκρίτου"

"Είμεθα κατά κληρονομιάν και παράδοσιν ο περιούσιος λαός ο οποίος εφώτισε την ανθρωπότητα με τα θαύματα του τελειότερου πολιτισμού"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" τόμος Β΄σελ. 80

"Εάν συνεκτική ύλη αυτού του κόσμου είναι ο πολιτισμός του, γεννήτορες του πολιτισμού υπάρχομεν ημείς"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Ε΄σελ 123

"Χωρίς τους Έλληνες ο κόσμος δεν θα γνώριζε τι σημαίνει δόξα, Σοφία, Πατρίς, Ιδέα, Αρετή, Λόγος, Πολιτισμός, Τέχνη, Αγαθόν, και τόσα άλλα που όλα μαζί συνθέτουν το ψυχικό υπόστρωμα της έννοιας άνθρωπος"

Ιωάννης Λαδάς - "Λόγοι" βιβλίο Α΄σελ. 70

"Φιλοσοφείτε! Φιλοσοφείτε Έλληνες για λογαριασμό της ανθρωπότητας"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Α΄σελ. 154- 155

"Η ζωή δεν είναι μόνο ύλη, η ζωή είναι προ παντός πνεύμα, και αν το πνευμα μωρανθεί θα μωρανθεί και η ζωή"
(Αρμονική συνύπαρξη Ύλης και Πνεύματος, το Πνεύμα άρχει το οποίο κινεί την ύλη)

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Γ΄σελ 143

Προς ΜΜΕ

"Δι όνομα του θεού, σταματήστε την εγκληματολογική φιλολογία, σταματήστε την περιγραφή της "ντόλτσε βίτα" εις την μορφήν την οποίαν παρουσιάζεται, σταματήστε την σεξολογίαν. Έχετε καταστεί ως εφημερίδες δημόσιος κίνδυνος. Παίρνουν τα μικρά παιδιά τις εφημερίδες και διαβάζουν λεπτομέρειες, πως έσφαξε η μάνα το παιδί, πως έπιασε η γυναίκα τον άνδρα, πως σκότωσε ο άνδρας τον εραστή και την γυναίκα, και ποια μορφής σεξουαλικά εγκλήματα γίνονται κτλ. Κρατήστε μια γραμμή δημοσίου οργάνου, βοηθήστε τους ανθρώπους να μάθουν κάτι, βοηθήστε τους να αποκτήσουν εμπειρία επί των αναγκαίων γνώσεων δια να μπορέσουν να είναι χρήσιμοι και εις τον εαυτόν των και εις την κοινωνίαν. Είναι στείρον και επικίνδυνον αυτό που κάνετε, μετατρέψατε την κοινωνίαν σε αναρχικήν"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Γ΄σελ 157

"Αποφεύγετε εξίσου την δουλικήν μίμησην των ξένων και τον νοσηρόν απομονωτισμόν, με την πεποίθησιν ότι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο Έθνος, ημείς δυνάμεθα να στηρίχθώμεν εις τας πολιτιστικάς αξίας, τας οποίας εδημιουργήσαμεν με την ιστορικήν μας περιουσίαν"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το Πιστεύω μας" τόμος Ζ' σελ. 71

"Διαφυλαχτείτε από την άμετρον βουλιμίαν αποκτήσεως αγαθών (υπερΚαταναλωτισμό). Είναι η αδυναμία της εποχής μας, είναι η αδυναμία ολοκλήρου της ανθρωπότητας"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Α΄σελ 152


 Το βίντεο εδώ..."Οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι υπάλληλοι της Βουλής, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οφείλουν πίστη και αφοσίωσιν εις την Πατρίδα και εις τα εθνικά ιδεώδη, έργω εκδηλουμένην, είναι εκτελεσταί της θελήσεως του Κράτους και υπηρέται του λαού"

Άρθρο 123 παρ. 1 του Συντάγματος 1968-1973

"Αι υπηρεσίαι πρέπει να αντιληφθούν ότι ο πολίτης είναι ο άνθρωπος τον οποίον καλούνται να υπηρετήσουν, και δεν είναι ο άνθρωπος προς τον οποίο οφείλουν πράξη ελεημοσύνης. Το κράτος είναι ο φορεύς ο οποίος θα έχει την ευθύνη των πολιτών και όχι δικαιώματα. Έτσι θα πειστεί και ο πολίτης ότι δεν έχει ανάγκη να καταφύγει εις πλάγια μέσα και σιγά σιγά θα απολυτρωθεί από την αδυναμία του ενδιάμεσου, από την συναλλαγή και γενικώς από την φαύλον νοοτροπίαν του παρελθόντος"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Γ΄σελ 13

σημείωση: Εκδόσεις πιστοποιητικών και διαβατηρίων γίνονταν εντός ενός του 8ώρου εργασίας κτλ.

"Έχομεν συνηθίσει όλοι να ατενίζουμε το Κράτος ως ένα οργανισμό ο οποίος είναι έξω από εμάς, ο οποίος είναι εχθρός μας και αντίπαλός μας, είναι είναι πάση περιπτώσει μια οργάνωση προς την οποία συνεχώς αντιμαχόμεθα. Αλλοίμονο εάν μείνουμε οι Έλληνες εις αυτήν την θέση, Δεν υπάρχει αντίπαλο Κράτος. Κράτος είμαστε εμείς"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Β΄σελ. 35


 Το βίντεο εδώ...


Ας παραθέσουμε εδώ θέσεις του Αριστοτέλους:

Η οικογένεια είναι ο Πυρήνας της Κοινωνίας και η βάση με την οποία μέσω του ήθους θα να περάσουμε από το ΖΗΝ στο ΕΥ ΖΗΝ
Αριστοτέλης Πολιτικά
“...όσα πολιτεύματα αποβλέπουν στο κοινό συμφέρον είναι απολύτως σωστά και δίκαια, όσα αποβλέπουν στο συμφέρον των αρχόντων είναι ελαττωματικά και αποτελούν παρεκτροπές των ορθών γιατί είναι Δεσποτικά”
Αριστοτέλους Πολιτικά [1279a §16]
"..Ανισότητα ανάμεσα στους ίσους και ισότητα ανάμεσα στους άνισους είναι κάτι που αντίκειται στην φύση, και τίποτε που αντίκειται στους νόμους της φύσεως δεν αποφέρει καλό. Γι αυτό αν κάποιος είναι καλύτερος από τους άριστους στην αρετή και την δύναμη, καλό είναι να τον ακολουθούμε και να τον αξιώνουμε. Δεν φτάνει μόνο η αρετή, πρέπει όποιος την έχει να έχει και την δύναμη να πράττει το σωστό"
Αριστοτέλους Πολιτικά [1325b - 7]
σημείωση: ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά του διευκρινίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα που αποσκοπεί στο κοινό καλό αλλά στο ίδίον όφελος (επιμέρους), δηλαδή των ίσων (δήμου) αφήνοντας απ έξω τους Αρίστους. Αντιθέτως το Πολίτευμα "Πολιτεία" αποσκοπεί στο κοινό καλό, δηλαδή το καλό και των πολλών και των Αρίστων. Η Πολιτεία είναι το ορθό Πολίτευμα ενώ η Δημοκρατία η παρέκβαση του ορθού, αφού με το ιδίον όφελος είναι αδύνατον μια πόλη να προσεγγίσει το ΕΝ ΖΗΝ.
"...δεν βλέπουμε καμία Πόλη από αυτές που θεωρούνται ευνομούμενες να έχει υπερβολικά πολλούς κατοίκους. Ο υπέρμετρος αριθμός κατοίκων δεν μπορεί να συμμορφωθεί με την τάξη. Γιατί τούτον είναι έργο θεϊκής δύναμης η οποία διέπει το σύμπαν, και επειδή το κάλλος συνήθως δημιουργείται από την αρμονία τους πλήθους και του μεγέθους αναπόφευκτα η ωραιότερη πόλη είναι αυτή που πληρεί τον παραπάνω όρο"

Αριστοτέλους Πολιτικά [1326a - 26]

"...αλλά και όταν περιλαμβάνει υπερβολικά πολλά άτομα (Πόλις), είναι ναι μεν ως προς τις βασικές ανάγκες αυτάρκης, όχι όμως όπως μια Πόλη αλλά όπως ένα Έθνος, γιατί δεν είναι εύκολο να ισχύσει εκεί Πολίτευμα"

Αριστοτέλους Πολιτικά [1326b]

σχόλια: Το Κράτος πρέπει να έχει δύο συστατικά για να λογίζεται ως Κράτος, πρώτον αυτάρκεια και δεύτερον εκείνο του τρόπου ζωής που καθορίζεται από το Πολίτευμα"...Για να κρίνει δίκαια και για να γίνεται η απονομή αξιωμάτων σύμφωνα με την αξία, πρέπει οι Πολίτες να γνωρίζονται, δηλαδή να ξέρει ο ένας ποιος είναι ο άλλος"

Αριστοτέλους Πολιτικά [1326b - 15]

σημείωση: η 21η Απριλίου έφτιαξε δρόμους, έφερε νερό μέσα στα σπίτια, έφερε ρεύμα μέσα στα σπίτια, έφερε τηλέφωνο μέσα στα σπίτια, έδωσε χαμηλότοκα δάνεια -χωρίς ψιλά γράμματα- για να φτιαχτούν σπίτια με την τουαλέτα μέσα, έδωσε χρήματα στην κυκλοφορία (circulation) τα οποία δεν ήταν από εξωτερικό δανεισμό, και όλα αυτά με σκοπό να ανεβάσει οικονομικά αρχικά και Πολιτισμικά κατ επέκταση τα ξεχασμένα χωριά και πόλεις σε ολόκληρη την επικράτεια, να δυναμώσει την παραγωγή του Φυσικού πλούτου δημιουργώντας αλυσιδωτή ανάπτυξη και εξέλιξη. Ο Παπαδόπουλος είχε διαβάσει και την Πλατωνική Πολιτεία και τα Πολιτικά του Αριστοτέλους και τα έβαλε σε εφαρμογή εν αντιθέσει με αυτό που έκανε ο Καραμναλής νωρίτερα, τον υδροκεφαλισμό της Αθήνας. Όσοι έχουν διαβάσει το άρθρο "Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ" θα έχουν ήδη διαβάσει ότι οι μεγαλουπόλεις είναι σχέδιο συγκεκριμένο το οποίο ονομάζεται "δημιουργία της μαζοψυχής". Η δημιουργία μεγαλουπόλεων είχε σκοπό την ομοιομορφία της καθημερινότητας η οποία αντιστοιχεί στην ομοιομορφία της γνώμης, στην κοινή τύχη άρα κοινά ενδιαφέροντα άρα κοινή ψυχοσύνθεσις άρα και κοινή αντίδραση.
"...Για να υπάρξει και να διατηρηθεί μια πόλη ψηλά πρέπει να το θέλουν όλες τα τμήματα (τάξεις) της"
Αριστοτέλους Πολιτικά [1270b - 20]
Με έργα λοιπόν (και όχι με λόγια) απέδειξε η 21η Απριλίου ότι κοίταξε το κοινό συμφέρον ακόμα και των αριστεροΚομμουνιστών, που ενώ θα μπορούσε να τους καθαρίσει όλους δεν έκανε κάτι τέτοιο. Αρχικά τους απομόνωσε για να ανασυντάξει το κράτος και μετά τους ενέταξε πίσω τμηματικά μέχρι το 1973 όπου δόθηκε η γενική αμνηστία. Ένα άλλο στοιχείο που αποδεικνύει ότι τα λεγόμενα του Αριστοτέλους ήταν εν ισχύ επί 21ης Απριλίου είναι ότι ενώ οι Απριλιανοί ήταν άρχοντες δεν απέβλεψαν στο ιδίον συμφέρον, απόλυτη απόδειξη είναι ότι όλοι τους πέθαναν φτωχοί (όπως λέει και ο Σωκράτης στην απολογία του) εν αντιθέσει με τους "δημοκράτες" Αριστερούς και Δεξιούς που κολυμπάνε στα ΔΙΣ βάζοντας αβάστακτους φόρους αδιαφορώντας αν αυτό σκοτώνει τον λαό.

Το βίντεο εδώ3. ΠΩΣ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ

Οικονομική ανάπτυξη επί 21ης Απριλίου

 


1. Εθνικό Εισόδημα:
1967 = 774$
1973 = 1830$

2. Ρυθμός Αναπτύξεως ΑΕΠ
1974 = 8.4%

3. Εθνικό Νόμισμα:
έως 1967 = δέκατη θέση, καθ όλη την διάρκεια της 21ης Απριλίου 1η θέση διεθνώς. Αποτέλεσμα η ΑΝΑΤΙΜΙΣΗ 10% στις 20.10.1973

4. Τιμάριθμος 2,6% (ο μικρότερος Παγκοσμίως)

5. Μ.Ο. Παραγωγικότητος της Οικονομίας ανά έτος:
7.5% καταλαμβάνοντας την 1η θέση στις χώρες ΟΟΣΑ

6. Επενδύσεις:
Μέσος Ετήσιος ρυθμός αυξήσεως ιδιωτών ήταν 10%
Μέσος Ετήσιος ρυθμός αυξήσεως Δημοσίων ήταν 10.9%
Επαναπατρισμός Κεφαλαίων 70%

7. Ακαθάριστες Επενδύσεις Παγίου Κεφαλαίου:
Μέσος Ετήσιος ρυθμός αναπτύξεως 14.6%

8. Κεφαλαιουχικός Εξοπλισμός:
14,2%

9. Πληθωρισμός:
κάτω του 3% ακόμη και κατά την Πετρελαϊκή Κρίση

10. Δημόσιο Χρέος:
22% του ΑΕΠ

11. Εξαγωγές Βιομηχανικών προϊόντων:
έως 1967 = 72.000.000$
1973 = 1.160.000.000$

το 1973 είχαμε ΜΗΔΕΝΙΚΗ ανεργία

Το 1967 ο Προϋπολογισμός παρελήφθη με έλλειμμα 500.000.000 δρχ, και το 1973 παρεδόθη με πλεόνασμα 4.700.000.000 δρχ.

 Το βίντεο εδώ...

 Δημοσιονομική Μεταρρύθμιση

1. Απαλλαγή από φόρους των χαμηλών εισοδημάτων


2. μείωση φορολογίας κατά 33% των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων
3. κατάργηση φόρος ακινήτων
4. απαλλαγή φόρων και δασμών στα καύσιμα και υλικά των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων (μείωση κόστους, ανταγωνιστικές τιμές για προσέλκυση παγκόσμιου τουρισμού ήτοι συναλλάγματος μερικές χιλιάδες το 1966, 2,5 εκατ. το 1972)
5. ρύθμιση φορολογίας των Ναυτιλιακών επιχειρήσεων
6. Συντάξεις ΟΓΑ αυξήθηκαν κατά 70% συν δωρεάν ΙατροΦαρμακευτική περίθαλψη
7. Συντάξεις ΝΑΤ αυξήθηκαν 43%-53%
8. Συντάξεις ΙΚΑ, ΤΣΑ, ΤΕΒΕ αυξήθηκαν 10%-19%
9. Το ΙΚΑ για πρώτη φορά κατέστη πλεονασματικό
10. φοροαπαλλαγές για Πολύτεκνους και θέσπιση επιδομάτων
11. Έφτιαξε το Πυρηνικό Κέντρο "Δημόκριτος"
12. Ξεκίνησε από το Κράτος η προσπάθεια εκδόσεως ΌΛΩΝ των αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων
13. Πρώτη φορά εφαρμόσθηκε δωρεάν Παιδεία, άτοκα φοιτητικά δάνεια, μειωμένα φοιτητικά εισιτήρια, δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, υπερδιπλασιασμός της σχολικής στέγης


 Το βίντεο εδώ...


Ναυτιλία

έως 1967 = 1775 πλοία υπό Ελληνική Σημαία χωρητικότητας 7.850.000 τόνων (σε 150 χρόνια)

το 1973 = 3.150 πλοία υπό Ελληνική Σημαία χωρητικότητας 24.000.000 τόνων (σε 6,5 χρόνια)

- εγκαταστάθηκαν στον Πειραιά 562 Ναυτιλιακές επιχειρήσεις

- Ιδρύθηκαν Ναυπηγεία Ελευσίνος, Νεώριον Σύρου, κατασκευάστηκε δεξαμενή καθελκύσεως πλοίου 240.000 τόνων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

- Εξαλείφθηκε η ανεργία των Ναυτικών, αυξήθηκαν κατά 40% οι αμοιβές των, καθιερώθηκε ο 13ος μισθός, αυξήθηκαν οι μέρες αδείας, αυξήθηκαν οι συντάξεις κατά 43%-53%, το ΝΑΤ είχε αποθεματικό 100.000.000$+

-- ϡ --

ΔΕΗ

1950-1967: 3.281 χωριά και οικισμοί (73.4%) - ισχύς 1.385 ΜWΗ

1967-1973: 5.634 χωριά και οικισμοί (98.7%) - ισχύς 3.443 MWH

-- ϡ --

Ραδιο-Τηλεπικοινωνίες

έως 1967 = 400.000

έως 1973 = 1.900.000 (98.6%) Η τηλεφωνική σύνδεσις έφτασε και στο πλέον ακραίο και μικρό χωριό της Ελλάδος.

πραγματοποιήθηκε η αυτοματοποίηση των υπεραστικών κλήσεων

06.05.1970 λειτούργησε η πρώτη κεραία δορυφορικού σταθμού εδάφους το "ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ 1" συνδέοντας την Ελλάδα με τις ΗΠΑ, Καναδά, Μ. Βρετανία

06.10.1972 λειτούργησε η δεύτερη κεραία δορυφορικού σταθμού εδάφους το "ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ 2" συνδέοντας την Ελλάδα με χώρες Ινδικού Ωκεανού, Αυστραλία, Ιαπωνία και Κίνα

- Ανέγερσις πύργου του ΟΤΕ στην Θεσσαλονίκη

- Επιτεύχθηκε η εν πλώ ραδιοσυνδιάλεξις με τα ποντοπόρα πλοία της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας

- ίδρυση ΥΕΝΕΔ (Υπηρεσία Ενημερώσεως Ενόπλων Δυνάμεων) και ΕΙΡΤ (Εθνικόν Ίδρυμα Ραδιοφωνίας - Τηλεοράσεως

 Το βίντεο εδώ...


άλλα έργα:

- Ύδρευσις παντού

- Οδικό Δίκτυο παντού

- 31 Αεροδρόμια

- 92 Λιμάνια

- 151 νέα Σχολεία (έναντι 148 από ιδρύσεως Κράτους)

- Γέφυρες, πλατείες, εκκλησίες, σχολεία, δημαρχιακά μέγαρα

- ΟΣΕ

- ΕΛΤΑ

- Υ.Π.Α.
- Για πρώτη φορά διετέθη από τον Κρατικό Προϋπολογισμό το ποσόν των 500.000.000 δρχ ετησίως για Επιστήμη και Έρευνα

- Τεράστια προσπάθεια επαναπατρισμού Ελλήνων Επιστημόνων με το "Α΄Παγκόσμιο Συνέδριο Ελλήνων Επιστημόνων Εξωτερικού" την 23η Αυγούστου του 1973

 Το βίντεο εδώ...


Σύνθημα 21ης Απριλίου

"Κάθε πόλις και Στάδιο, κάθε χωριό και Γυμναστήριο"

258 Στάδια, 629 Γυμναστήρια, 98 Κολυμβητήρια, 60 Κέντρα Νεότητος, 4 Σκοπευτήρια, Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, εργασίες ανέγερσης Ολυμπιακού Σταδίου

σχεδιάστηκαν και ξεκίνησαν επί 21ης Απριλίου

- Εγνατία Οδός
- Αεροδρόμιο Σπάτων
- Τύρφη Φιλίππων
- Ύδρευση Αθηνών εκ Μόρνου και Εύηνου
- Άρδευση Αργολικής Πεδιάδος
- ΜΕΤΡΟ Αθηνών
- ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης
- Εθνικό Χωροταξιακό Σχέδιο
- Εθνικό Κτηματολόγιο
- Νέο Διοικητικό Κέντρο Αθηνών

-- ϡ --

- Για πρώτη φορά διετέθη από τον Κρατικό Προϋπολογισμό το ποσόν των 500.000.000 δρχ ετησίως για Επιστήμη και Έρευνα

- Τεράστια προσπάθεια επαναπατρισμού Ελλήνων Επιστημόνων με το "Α΄Παγκόσμιο Συνέδριο Ελλήνων Επιστημόνων Εξωτερικού" την 23η Αυγούστου του 1973

-- ϡ --
Από την λήξη του ΒΠΠ η Ελλάδα εξαρτώταν στα εξοπλιστικά από την δωρεάν Αμερικανική "βοήθεια"η οποία ήταν σε αναλογία 4 προς 10 με την Τουρκία.

Η 21η Απριλίου έθεσε νέα πολιτική:

πρώτον: Προετοιμασία για ενδεχόμενο τοπικού Πολέμου με χώρα του ΝΑΤΟ

δεύτερον: Πλήρη κάλυψη Εθνικού χώρου με εξοπλισμούς ΓΕΣ,ΓΕΑ,ΓΕΝ πέραν της Αμερικανικής και Γερμανικής "βοηθείας"

τρίτον: σύνταξη δυο 5ετών προγραμμάτων Εξοπλισμού Ενόπλων Δυνάμεων ΕΞ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, με σκοπό την ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων με την Τουρκία, και την αυτόνομη εξασφάλιση τους γεωστρατηγικού και γεωπολιτικού χώρου Ελλάδος - Κύπρου


δαπάνες για την Εθνική Άμυνα:

προ 21ης Απριλίου = 44.100.000.000 δρχ
μετά 21ης Απριλίου = 130.900.000.000 δρχ

δαπάνες για τον εξοπλισμό:

προ 21ης Απριλίου = 0
μετά 21ης Απριλίου = 3.000.000.000$

Καθ όλη την περίοδο της 21ης Απριλίου το στόμα της Τουρκίας και των εχθρών εκρατήθη ερμητικά κλειστό σε προκλήσεις. Ουδεμία εναέρια ή θαλάσσια παραβίασις έγινε ακόμα και όταν έγιναν έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα 
-- ϡ --
Ο Πόλεμος και μετά ο Συμμοριτοπόλεμος ερείπωσε την ύπαιθρο, οι αγρότες αναγκάστηκαν να χρεωθούν με δάνεια από την Αγροτική Τράπεζα, άλλα…

Το 1962 τα χρέη ήταν τόσα που η ΑΤΕ έκανε κατασχέσεις, προσωποκρατήσεις καταστρέφοντας την αγροτιά, και κατ επέκταση το Ελληνικό Κράτος αφού η Αγροτική Παραγωγή ήταν (ειδικά τότε) η ραχοκοκκαλιά του Έλληνα. Η ΑΤΕ έκοψε τα δάνεια, οι Αγρότες αναγκάστηκαν να πάνε στους Τοκογλύφους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Καραμανλής αρνήθηκε ρύθμιση, ο Παπανδρέου το 1963 έκανε ρύθμιση μαϊμού.

30 Μαρτίου 1968 στις 11:15 ο Γ. Παπαδόπουλος είπε ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ (σελ 627 ο λόγος Παπαδόπουλου)

συνολικά 7.764.650.000 χαρίστηκαν (7.480.000.000 σε αγρότες και 384.000.000 σε συνεταιρισμούς)

Η Ανεπανάληπτη Οικονομική Ανάπτυξη που πέτυχε η Επανάστασις της 21ης Απριλίου χαρακτηρίστηκε διεθνώς ως "Οικονομικό Θαύμα". Η Απριλιανή Ελλάς διακρίθηκε διεθνώς τιμώμενη με δυο βραβεία "OSCAR Οικονομίας" δημοσιευμένα από την μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα του κόσμου τους financial times του Λονδίνου.
Το 1971 το βραβείο ήταν για τον ταχύ ρυθμό ανάπτυξης και την καλύτερη αντιπληθωριστική πολιτική τους κόσμου.
Το 1972 το βραβείο ήταν για την επίτευξη του υψηλότερου ρυθμού αναπτύξεως (8,5%) και την εξαιρετική νομισματική σταθερότητα.

 Το βίντεο εδώ...


Το παρακάτω έγγραφο είναι του 1968 και συγκεκριμένα πιστοποιεί την διαγραφή χρεών των Αγροτών. Λίγα χρόνια νωρίτερα οι Αγρότες είχαν κινητοποιηθεί για δάνεια και ο Σοσιαλιστής Γ.Α. Παπανδρέου τους έδωσε μεν δάνεια αλλά με δυσανάλογα - δυσβάστακτα επιτόκια με αποτέλεσμα η παραγωγή τους να μην φτάνει να ξεπληρώσει τα χρέη.
"το κέρδος από κόπο έχει όριο, το κέρδος από αέρα δεν έχει όριο"
Αριστοτέλης - Πολιτικά

Εφημερίς Μακεδονία 31.03.1968
 
Στο παρακάτω έγγραφο μεταξύ άλλων διαβάζουμε λόγια τα οποία αν τα συγκρίνουμε με το σήμερα θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας!
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνσηεκτός από τα χρέη των αγροτών χαρίστηκαν και χρέη όλων των πολιτών ως το ποσόν των 1000 δρχ:

Εφημερίς Μακεδονία 11.04.1968

Η πρώτη φορά Αριστερά ή Λαϊκή Επανάσταση ή προστάτες του λαού έκαναν:


Για πρώτη και τελευταία φορά έγινε ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ της Δραχμής (επί Ανδρέα έγιναν 3 υποτιμήσεις, επί Σημιτη 1)

15ετές σχέδιο ανάπτυξης με στόχο τα 2.600$ το κατά κεφαλήν εισόδημα... σήμερα στην δημοκρατική κατά τα άλλα Ελλάδα 580 ευρώ μικτά...

Η Ελλάς παρητήθη της Αμερικανικής Βοήθειας. Σήμερα έχουμε το δανεικό ως ιδανικό...

 Το βίντο εδώ...


Αλλά τα στοιχεία δεν έχουν τελειωμό! Τι ήταν αυτό που αποδεικνύει περισσότερο από όλα ότι οι Απριλιανοί όχι μόνο δεν είχαν παρακινηθεί από τους Αμερικάνους, αλλά οι Αμερικάνοι είχαν κάθε λόγο να θέλουν να τους ρίξουν;
Ιδού οι αποδείξεις:
Στο ΦΕΚ της 21 Μαρτίου του 1970, οι "κακοί" Απριλιανοί νομοθετούν ότι τον ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ θα τον βγάλουν σε ΔΡΑΧΜΗ (άρθρο 13). Άλλοι δύο προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν ορυκτό πλούτο των χωρών τους από το Δολάριο και όλοι γνωρίζουμε τι έπαθαν... ήταν ο Σαντάμ Χουσειν και ο Καντάφι.
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf
  
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf
  
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf

Και επειδή κάποιοι ίσως σκέφτηκαν ότι η ανάθεση έγινε σε Αμερικάνικες εταιρείες άρα μπλα μπλα μπλα, σας πληροφορούμε ότι τα ΦΕΚ των "κακών" Απριλιανών όπως γράφουν τα ίδια τα ΦΕΚ πατάνε στον Νόμο του 3948 του 1959 το οποίο λέει ότι ο Ορυκτός Πλούτος θα ανήκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!
ιδού και το ΦΕΚ:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf

Το 1969 με ένα Νομοθετικό Διάταγμα (Ν.Δ. 142) η επανάσταση ορίζει εκ νέου ότι αποκλειστικό δικαίωμα ερεύνης και εκμεταλλεύσεως του ορυκτού πλούτου ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, και προχωράει στο ότι όλα αυτά θα ισχύουν και επί της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μεγέθυνση


Όπως όλοι γνωρίζουμε, ένας νόμος αντικαθίσταται με έναν νέο, οπότε παύει να ισχύει ο παλιός και ισχύει ο νέος, έτσι το παρακάτω ΦΕΚ του 1975 αλλάζει τον νόμο των "κακών" χουντικών που ήθελε εξόρυξη ορυκτού πλούτο σε Δραχμή με νόμο των καλών δημοκρατών που θέλει την εξόρυξη σε Δολάριο:
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή pdf


 Το βίντεο εδώ...

 Δείτε τι λέει ο Κώστας Μπέης για το χρέος μας άφησαν οι "κακοί" Απριλιανοί. Ενημερώνουμε για όσους δεν το γνωρίζουν ο Μπέης ήταν σύμβουλος του Ανδρέα και διετέλεσε και υπουργός επί Ανδρέα.

 Το βίντεο εδώ...

 Ιδού και ένα βίντεο της εποχής εκείνης με τα έργα της 21ης Απριλίου

Το βίντεο εδώ...


Για περισσότερα Οικονομικά στοιχεία με συγκριτικούς δείκτες των Εθνικών Λογαριασμών κάντε κλικ ΕΔΩ


Ουμπέρτο Έκο

"Το καθεστώς αυτό δεν είναι Φασιστικό, είναι περισσότερο τεχνοκρατικό και εκφράζει την ανάγκη προωθήσεως τεχνοκρατών για την ανάπτυξη της Ελλάδος"

Ο άνθρωπος χωρίς ελπίδα - 1971

 Το βίντεο εδώ...


4. ΕΠΙΛΟΓΟΣ

"...Ανισότητα ανάμεσα στους ίσους και ισότητα ανάμεσα στους άνισους είναι κάτι που αντίκειται στην φύση, και τίποτε που αντίκειται στους νόμους της φύσεως δεν αποφέρει καλό. Γι αυτό αν κάποιος είναι καλύτερος από τους άριστους στην αρετή και την δύναμη, καλό είναι να τον ακολουθούμε και να τον αξιώνουμε. Δεν φτάνει μόνο η αρετή, πρέπει όποιος την έχει να έχει και την δύναμη να πράττει το σωστό"
Αριστοτέλους Πολιτικά [1325b - 7]
“Η ιστορία διδάσκει ότι την στιγμή που οι ηθικές δυνάμεις, οπλισμός μιας κοινωνίας, έχασαν την δύναμη τους, η τελική διάλυση επιτελέστηκε από αυτούς τους ασυνείδητους και κτηνώδης όχλους που δικαίως χαρακτηρίστηκαν βάρβαροι. Οι Πολιτισμοί μέχρι σήμερα δημιουργήθηκαν και διευθύνθηκαν από μια μικρή πνευματική αριστοκρατία, ποτέ από μάζες. Αυτές δεν έχουν δύναμη παρά μόνο για να καταστρέφουν. Η κυριαρχία τους αντιπροσωπεύει πάντα μια φάση αταξίας. Ένας Πολιτισμός περιλαμβάνει σταθερούς κανόνες, μια πειθαρχία, το πέρασμα από το ένστικτο στο Λογικό, την πρόβλεψη για το μέλλον, ένα υψηλό επίπεδο μόρφωσης, καταστάσεις τελείως απρόσιτες στις μάζες”
Gustave Le Bon - "Η ψυχολογία των Μαζών"
Όπως είδαμε νωρίτερα οι δυο βασικοί λόγοι που ανάγκασαν τους Απριλιανούς να επέμβουν ήταν η Κομμουνιστική λαίλαπα που ερχόταν να καταστρέψει αφενός και η Εθνεγερσία κατ επέκταση. Το πρώτο σκέλος επετεύχθη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οπότε και ξεκίνησε το δεύτερο σκέλος.

αξίζει να σημειωθεί ότι η 21η Απριλίου ήταν η μοναδική αναίμακτη Στρατιωτική επικράτηση παγκοσμίως. Ο Ισπανός δικτάτορας Φράνκο ρώτησε τους Απριλιανούς πόσους σκοτώσανε την πρώτη ημέρα και οι Απριλιανοί απάντησαν "κανέναν" και ο Φράνκο εξεπλάγην.

Εξ αρχής οι Απριλιανοί είχαν ενημερώσει ότι το καθεστώς θα ήταν ΠΑΡΕΝΘΕΤΙΚΟ και μετά το πέρας της επιτεύξεως του στόχου θα πηγαίναμε σε εκλογές. Το χρονοδιάγραμμα που είχε οριστεί σε 4 έτη το παρέδωσε ο Στ. Παττακός στον Κόλλια και στον Βασιλιά. Το χρονοδιάγραμμα καθυστέρησε λόγω ενεργειών Βασιλιά*, κάποιων ΠαλαιοΚομματικών δεξιών και του Κόλλια ο οποίος αποτέλεσε τον δούρειο Ίππο του Βασιλιά. Μετά την προσπάθεια τους να ρίξουν τους Απριλιανούς την 13η Δεκ. 1967 και την αποτυχία αυτής αμφότεροι την κοπανήσανε στο εξωτερικό.

(* 3 + 1 προσπάθειες ανατροπής Απριλιανών από Βασιλιά, 28η Οκτ. 1967 (σκοπό είχαν να σκοτώσουν τον Παπαδόπουλος Παττακό και Μακαρέζο), Νοέμβριος του 1967, 13η Δεκ. 1967 (όπου έφυγε ο Βασιλιάς), Ανταρσία Ναυτικού τον Μάιο του 1973 (όντας στο εξωτερικό ). Επίσης ο Βασιλιάς συνωμότησε και με τους Κομμουνιστές για να ανατρέψει τους Απριλιανούς).

Η τεράστια Οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ελλάδος, η απαγκίστρωση από τις μεγάλες δυνάμεις και από τα δόντια των Τραπεζιτών ήταν ο λόγος που "κάποιοι" προσπάθησαν από την πρώτη ημέρα να βρουν τρωτό σημείο στην Επανάσταση, όμως δεν υπήρχε.

Ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός, ο Μακαρέζος και άλλοι πρωτεργάτες της Επανάστασης μετά από 6-7 μήνες της επαναστάσεως αποστρατεύτηκαν, ο μόνος εν ενεργεία στρατιωτικός παρέμεινε ο Ιωαννίδης.

Στις 8 Οκτωβρίου του 1973 Ο Παπαδόπουλος, Παττακός, Μακαρέζος κλείνουν την αναγκαία παρένθεση της 21ης Απριλίου. Η Ελλάδα Πέρασε σε μια μεταβατική κυβέρνηση με Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Παπαδόπουλο και Πρωθυπουργό τον Μαρκεζίνη με σκοπό τις εκλογές τον Φεβρουάριο του 1974. Εκεί βρέθηκε και το τρωτό σημείο που έψαχναν οι εχθροί και χτύπησαν.

Ο Ιωαννίδης όπως είπαμε ήταν ο μόνος εκ των πρωτεργατών που είχε παραμείνει στο στράτευμα, η διαφωνία του με τον Παπαδόπουλο ήταν στο ότι ο Ιωαννίδης και κάποιοι "μικροί" αξιωματικοί δεν ήθελαν την μετάβαση αυτήν, ήθελαν να παραμείνει το στρατιωτικό καθεστώς, έτσι έριξαν την μεταβατική κυβέρνηση του Παπαδόπουλου-Μαρκεζίνη για να μην γίνουν εκλογές. Ο Εχθρός δεν ήθελε να γίνουν εκλογές!!!

Το αξιοσημείωτο της υποθέσεως ήταν ότι η αδερφή του Ιωαννίδη είχε παντρευτεί τον Εβραίο Αλαζράκη ιδιοκτήτη του Κυανού Σταυρού, ο οποίος τον είχε φέρει σε επαφή με Κίσσινγκερ και Νταγιάν. Αυτοί τους είχαν υποσχεθεί ότι αν ρίξει τον Παπαδόπουλο θα του έδιναν 30 χρόνια εξουσία και την Κύπρο. Ο Ιωαννίσης τους πίστεψε, έριξε τον Παπαδόπουλο (ο οποίος δεν άκουσε τον Παττακό που τον είχε προειδοποιήσει), έβαλε μέσα στο μαντρί τον εχθρό (Κίσσινγκερ-Νταγιάν) και έγιναν τα γνωστά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παπαδόπουλος ήδη είχε απαγκιστρωθεί από την Αμερική (15 Ιαν. 1973 η Ελλάς παραιτήθηκε της δωρεάς βοηθείας των Αμερικανών στρατιωτικής και οικονομικής) διότι αφενός η οικονομία μας κάλπαζε, και αφετέρου αγοράζαμε πια οπλικά συστήματα (εξ εθνικών πόρων) και από τρίτους. Τον Αύγουστο του 1971 οι Απριλιανοί απείλησαν τις ΗΠΑ ότι αν ξαναπροσπαθούσαν να ανακατευτούν στα εσωτερικά της Ελλάδος θα έκλειναν όλες τις Αμερικανικές βάσεις εν Ελλάδι και τους ΡαδιοΤηλεοπτικούς σταθμούς τους. (όπως μας ενημερώνει ο Παττακός στην συνέντευξη του παρακάτω, μεταξύ των προσπαθειών "ανακατέματος" των Αμερικανών ήταν το ότι ο ΑριστεροΚομμουνιστής Αλ. Μαγκάκης που έβαζε βόμβες μαζί με τον Σημίτη στο κέντρο της Αθήνας, φυγαδεύτηκε από την Αμερικανική βάση στο Ελληνικό)

Δεν έχουν ξεχάσει ακόμα οι Αμερικανοί και οι Σιωνιστές το ότι Αρνήθηκε η 21η Απριλίου τον ελλιμενισμό του 6ου Στόλου και αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τις βάσεις Ελευσίνας και Σούδας τον Οκτώβριο του 1973 κατά τον Πόλεμο Γιομ Κιπουρ.

Προπαρασκευή ομαλής μετακυλήσεως από την Επανάσταση στην Δημοκρατία:
Απρίλιος 1973 ίδρυση ΕΠΟΚ (Ελληνικό Πολιτιστικό Κίνημα) (κόμμα 21ης Απριλίου). Συνάντησε μεγάλη αντίδραση από το στρατιωτικό κατεστημένο και γενικότερα συναντούσε παντού εμπόδια. Με την Επαναστατική Μεταβολή της 01.06.1973 (από Βασιλευομένη Δημοκρατία έγινε Προεδρική Δημοκρατία) για την διασφάλιση τους έργου της 21ης Απριλίου και την ομαλή μετάβαση στην πολιτικοποίηση εκρίθη απαραίτητο ο Αρχηγός της Επαναστάσεως να αναλάβει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έτσι στις 19 Αυγούστου 1973 ο Παπαδόπουλος ορκίστηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 7ετή θητεία (μέχρι 1η Ιουνίου 1980) κατόπιν δημοψηφίσματος -78,4%- (29 Ιουλίου 1973), κατάργησε τον Στρατιωτικό Νόμο, έδωσε γενική αμνηστία και εξήγγειλε την λήξη της επαναστάσεως η οποία πραγματοποιήθηκε την 8η Οκτ. 1973 με την μεταβατική πολιτική ηγεσία Σπ. Μαρκεζίνη η οποία είχε αποστολή την διεξαγωγή εκλογών την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου 1974.

μετά την Ορκωμοσία του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Παπαδόπουλος κήρυξε:

α) Άρση Στρατιωτικού Νόμου από όλη την επικράτεια
β) Χορήγηση Γενικής Αμνηστίας και ειδικής χάριτος στον Παναγούλη
γ) διεξαγωγή εκλογών τον Φεβρουάριο του 1974

Η Πολιτικοποίηση της Επαναστάσεως απέτυχε διότι:

1. Υπέρβασις Χρονοδιαγράμματος (Αρνητισμός Στρατιωτικών συνεργατών Παπαδόπουλου, και ο αρνητισμός Βασιλιά)

2. Στρατιωτικοί συνεργάτες Παπαδόπουλου και "μικροί" αξιωματικοί έβαλαν εμπόδια

3. Παραμονή Ιωαννίδη στον Στρατό (ήταν ο μοναδικός από τους πρωτεργάτες ο οποίος παρέμεινε εν ενεργεία) με αποτέλεσμα να αναλάβει την ηγεσία των "μικρών" αξιωματικών

4. Πολυτεχνείο (η Παρενθετική Επανάστασις της 21η Απριλίου είχε κλείσει 40 ημέρες πριν, τα επεισόδια έγιναν με σκοπό να σταματήσει η Πολιτικοποίηση, ο Ιωννίδης για τους δικούς του λόγους οι εχθροί για τους δικούς τους)

σημείωση: Παρά την αναίμακτη εκκένωση, θα μπορούσε με απλές ενέργειες (διακοπή ρεύματος και ύδατος) να έχει εκφυλίσει εκ την γενέσει του. Οι διαστάσεις που έλαβε υπονόμευσαν την ομαλή πορεία προς τις εκλογές και επέτρεψαν την δημιουργία ενός πελώριου παρα-μύθου. Μια εβδομάδα μετά η μεταβατική Κυβέρνηση Παπαδόπουλου Μαρκεζίνη έπεσε.

Στην Μεταπολίτευση
Μετά την πτώση του Ιωαννίδη το καλοκαίρι του 1974 και την εγκαθίδρυση Μεταπολιτεύσεως την 24η Ιουλίου 1974, Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος άρχισε προετοιμασίες για την ίδρυση Πολιτικού Κόμματος το οποίο θα είχε σημαία την ιδεολογία της 21ης Απριλίου και το έργο αυτής και θα συμμετείχε στις προκείμενες εκλογές του Νοεμβρίου του 1974. Το γεγονός μεταδόθηκε από το πρακτορείο Reuters την 23η Σεπτεμβρίου 1974.

Η Πολιτική ηγεσία τρομοκρατήθηκε, και έστειλε στην οικία του Γεώργιου Παπαδόπουλου τον τότε Γενικό Επιθεωρητή της Χωροφυλακής Υποστράτηγο Νικ. Πορρικό με το μήνυμα - απειλή να μην προβεί σε καμιά πολιτική ενέργεια ή δήλωση επί του θέματος, να μην κατέλθει στις επόμενες εκλογές, αλλιώς θα λάμβαναν εναντίον του μέτρα μέχρι και φυλάκιση. Ο Παπαδόπουλος απάντησε "Πείτε στον Καραμανλή ότι τας αποφάσεις τας λαμβάνω μόνος μου συμφώνως με την συνείδηση μου"

3 Οκτωβρίου. 1974 (δέκα μέρες μετά την άρνηση Παπαδόπουλου) εκδίδει ο Καραμανλής Συντακτική Πράξη η οποία ανακαλεί την Γενική Αμνηστία της 26ης Ιουλίου του 1974 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους Πρωτεργάτης της 21ης Απριλίου! δηλαδή 8 χρόνια μετά την 21η Απριλίου και ενώ υπήρξε Γενική Αμνηστία. Η Συντακτική Πράξη αυτή χαρακτήριζε αναδρομικά τους πρωτεργάτες ως "πρωταίτιοι πολιτικών εγκλημάτων" και ορίστηκε κατ εξαίρεση των δικονομικών νόμων "Ειδικό Δικαστήριο"

21η Οκτωβρίου 1974 και ενώ δρομολογούσαν την δίκη, ο Καραμανλής δια του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως Σ. Γκίκα προσέφερε στους πρωτεργάτες 15 λευκά διαβατήρια και πληρωμένα έξοδα εισιτηρίων και διαβιώσεως σε οποιαδήποτε χώρα επιθυμούσαν στο εξωτερικό. Αυτό αποδεικνύει ότι ο Καραμανλής ήθελε πάση θυσία να μην κατέβει ο Γεώργιος Παπαδόπουλος στις εκλογές (διότι το έργο τους ήταν νωπό, δεν είχαν χρόνο να αλλοιώσουν και να διαβάλουν όπως έχει συμβεί τώρα)

23η Οκτωβρίου 1974 συνελήφθησαν Παπαδόπουλος, Παττακός, Μακαρέζος, Λαδάς, Ρουφογάλης, εκτοπίστηκαν στην νήσο Κέα με την δικαιολογία ότι δήθεν συνωμοτούσαν προς ανατροπή του πολιτεύματος.

18η Ιανουαρίου 1975 Ενώ ακόμα βρίσκονταν εκτοπισμένοι στην νήσο Κέα, ο Καραμανλής ψήφισε το "Δ΄Ψήφισμα" το οποίο συμπλήρωνε την Συντακτική Πράξη της 3ης Οκτωβρίου 1974 μετονομάζοντας μια επανάσταση που επεκράτησε 7 χρόνια σε "πραξικόπημα που ουδέποτε επεκράτησε" (σημείωση: σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο αν μια Επανάσταση επικρατήσει θεωρείται νόμιμη)


τα παράδοξα:

α) Ο Καραμανλής ορκίζεται να φυλάττει πίστη στο Σύνταγμα, (το Σύνταγμα που ίσχυε τότε ήταν του 1968-1973, αυτό που έφτιαξε η 21ης Απριλίου), ενώπιον του Προέδρου του "ουδέποτε επικρατήσαντος" Ιωαννιδικού καθεστώτος.

β) Δημιούργησαν ανύπαρκτο αδίκημα αφού κατά τον διεθνή νομικό κανόνα "Επανάστασις επικρατήσασα δημιουργεί δίκαιον"

γ) Παραβιάστηκε η απαράβατη αρχή ότι "Αμνηστία δοθείσα ουδέποτε ανακαλείται" (20.08.1973 δόθηκε από τον Παπαδόπουλο "Γενική Αμνηστία" για ότι είχε συμβεί στο παρελθόν, και ακόμα 2 Αμνηστίες νωρίτερα)

δ) Ανακάλεσαν την Γενική Αμνηστία και τις υπόλοιπες δύο ΜΟΝΟ για τους πρωτεργάτης της 21ης Απριλίου και μάλιστα για ένα ανύπαρκτο αδίκημα σύμφωνα με το Διεθνές Νομικό Κανόνα.

ε) Εισήγαγαν Νομοθετήματα με Αναδρομική ισχύ παραβιάζοντας το Σύνταγμα που αναφέρει "Νομοθέτημα αναδρομικής ισχύος απαγορεύεται απολύτως"

ζ) Παραβίασαν κανόνα του Πολιτεύματος της διακρίσεως των τριών Εξουσιών (Νομοθετικής, Δικαστικής, Εκτελεστικής) διότι με το "Δ΄Ψήφισμα" η Βουλή (που είναι Νομοθετικό) μπήκε στα χωράφια της Δικαστικής Εξουσίας αφού όρισε "Ειδικό Δικαστήριο" και η Εκτελεστική Εξουσία (Υπουργοί) μπήκε στα χωράφια της δικαστικής προκαθορίζοντας την ενοχή των κατηγορουμένων.

Σημείωση: Ενώ όλα αυτά ελάμβαναν χώρα, οι υπεύθυνοι της Κυπριακής Τραγωδίας, Μπονάνος, Αραπάκης, Γαλατσάνος, Ντάβος κτλ όχι μόνο δεν εκδιώχθηκαν, αλλά τιμήθηκαν από την Μεταπολίτευση με βαθμούς και συντάξεις αλλά και με προσκλήσεις στην "γιορτή της Δημοκρατίας" κάθε χρόνο στο Προεδρικό Μέγαρο! Ο δε Πρόεδρος του Ιωαννισικού καθεστώτος Φ. Γκιζίκης απολάμβανε μέχρι θανάτου τα προνόμια του τέως Προέδρου Δημοκρατίας

Στις δυο συνεντεύξεις του Στυλιανού Παττακού μας δίνεται η ευκαιρία να λάβουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων:
 Τα βίντεο εδώ... εδώ... εδώ... εδώ....


Υπόθεση Κύπρος
Με την Κύπρο υπάρχουν δυο σημεία που καίνε, μια με την λεγόμενη Μεραρχία που υποτίθεται έστειλε ο Γ. Παπανδρέου και υποτίθεται ανακάλεσε ο Παπαδόπουλος το 1967, και τα γνωστά Αττίλας 1 και Αττίλας 2 το 1974.
Για το μεν πρώτο μπορείτε να δείτε την πλήρη ανάλυση στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο φανερώνει ότι δεν ήταν Μεραρχία (13.000 άνδρες) αλλά ήταν συνολικά 5.200 άνδρες (το αναφέρει και ο Παττακός στις συνεντεύξεις του και στα βιβλία του), ότι η αποστολή έγινε εν αγνοία του Γ. Παπανδρέου, και η ανάκληση έγινε από τον Βασιλιά ο οποίος έπεσε στην παγίδα που είχε στήσει ο ίδιος (μαζί με Καραμανλή και Μακάριο) για την ανατροπή του Παπαδόπουλου.
Για το δε δεύτερο: αφενός όπως είπαμε και νωρίτερα, η Παρένθεση της 21ης Απριλίου είχε κλείσει από την 8η Οκτωβρίου 1973 περνώντας στην μεταβατική Κυβέρνηση με Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Παπαδόπουλο και Πρωθυπουργό τον Μαρκεζίνη μέχρι τις εκλογές του Φεβρουαρίου 1974. Η Κυβέρνηση αυτή έπεσε από το κίνημα Ιωαννίδη δέκα ημέρες περίπου μετά από το στημένο από τον Ιωαννίδη, Κίσσιγκερ και Νταγιάν προπαγανδιστικό παραμύθι του Πολυτεχνείου (επάνω στο οποίο βασίζεται όλη η προπαγάνδα στηρίξεως της αποδοχής της καταστροφικής Μεταπολιτεύσεως, κάτι ανάλογο Χίτλερ και Αντισημιτισμού δηλαδή). ΚΑΜΙΑ σχέση λοιπόν δεν είχε η 21η Απριλίου και ο Παπαδόπουλος με τα γεγονότα της Κύπρου και τον Αττίλα 1, αφετέρου ένας συνεργάτης τότε του Ιωαννίδη, σε βίντεο παρακάτω, μας ενημερώνει σχετικώς.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι επί Ιωαννίδη η Κύπρος έχασε το 3% του εδάφους της, ενώ επί Καραμανλή το 37%

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι Το 1959 ο Μακάριος και ο Καραμανλής υπέγραψαν την συνθήκη Ζυρίχης - Λονδίνου κατά την οποία η Κύπρος γινόταν ανεξάρτητο Κράτος μεν αλλά έθετε τους Τούρκους ως συγκυβερνήτες δε, Πρόεδρος ΕλληνοΚύπριος και αντιπρόεδρος ΤουρκοΚύπριος, δηλαδή νομιμοποιούσαν τους Τούρκους στην Κύπρο. Σύμφωνα λοιπόν με την συνθήκη αυτή δεν επιτρεπόταν Ελληνικός Στρατός ή Τουρκικός Στρατός στην Κύπρο.


Αξίζει επίσης επίσης να σημειώσουμε ότι ο φάκελος της Κύπρου παραμένει επτασφράγιστος στα υπόγεια της βουλής, ενώ η λογική λέει ότι η μεταπολίτευση θα έπρεπε να το είχε ανοίξει για να αποδειχθεί η ενοχή των χουντικών, παρόλα αυτά παραμένει επτασφράγιστος, γιατί; φοβούνται τα στοιχεία μην ανατρέψουν τα ψέματα; προφανώς!

Ο βιογράφος του Παπαδόπουλου Μάνος Ν. Χατζηδάκης αναφέρει τι έγινε το 1967 στην Κύπρο:

 Το βίντεο εδώ...

 Είναι από την συνέντευξη του Βασιλιά στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ 11.02.2006

Στο παρόν βιβλίο θα δούμε αναλυτικά στοιχεία για το ποιος και πως έγινε η προβοκάτσια της Κοφινού τον Νοέμβριο του 1967, τι σχέση είχε η απόπειρα δολοφονίας Παπαδόπουλου από τον Παναγούλη με την Κύπρο, πότε ο Παπαδόπουλος είπε ΌΧΙ στην διχοτόμηση της Κύπρου, πως θα ήταν τα πράγματα με το σχέδιο Αττίλα αν δεν είχε ανατραπεί ο Παπαδόπουλος κ.α.

για την ιστορία ας δούμε τα έξοδα του Βασιλιά:
την εποχή εκείνη (1964) ο βασικός μισθός ήταν 1000 δρχ τον μήνα...

Ακόμα και σήμερα τα ΜΜΕ λένε ότι το Πολυτεχνείο έριξε την Χούντα, και το χειρότερο είναι ότι το πιστεύουν ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι έζησαν τα γεγονότα... Η πραγματικότης είναι ότι ο Ιωαννίδης σε συνεργασία με ξένες Μυστικές Υπηρεσίες (ΣΙΑ & Μοσσάντ) έριξαν τον Παπαδόπουλο και την εξουσία ανέλαβε ο Ιωαννίδης. Για να δούμε δυο πράγματα επί του θέματος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ 27.11.1973, δηλαδή 2 ημέρες μετά την πτώση Παπαδοπούλου:
Στο μεν πρώτο γελάει και το παρδαλό κατσίκι αφού ακόμα και αυτό θυμάται ότι κινήθηκε γη και ουρανός από τους Αμερικανούς μην τύχει και πάθει τίποτα ο "αντιΑμερικανός" Ανδρέας όπως είδαμε νωρίτερα, στο δε δεύτερο διαφαίνεται ότι αφενός οι ΑμερικάνοΣιωνιστές ψεύδονται και αφετέρου ότι ο Παπαδόπουλος δεν ήταν ΑμερικανοΣιωνιστοΚίνητος...

ας δούμε τι είπε ένας συνεργάτης του Ιωαννίδη (1974):

Το βίντεο εδώ... Υπήρξαν πολλά Δημοσιεύματα ξένων Χωρών στον Διεθνή Τύπο όπου εξέφρασαν την ευχαρίστηση και την αγαλλίαση τους (;) που έπεσε ο "Κακός Δικτάτορας" Παπαδόπουλος, μόνο που ξεχάσαν να σκεφτούν ότι το καθεστώς Ιωαννίδη δεν ήταν δημοκρατικό και ότι είχε αποσόβησε τις εκλογές του Φεβρουαρίου...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
Κλείνοντας ας αναφέρουμε δυο λόγια για την πορεία του Παπαδοπούλου:
- γεννήθηκε το 1919 στο Ελαιοχώρι Αχαίας

- 1937 μπήκε στην σχολή Ευελπίδων
- 1940 πολέμησε κατά του Ιταλικού Φασισμού και του Ναζισμού
- 1952 ήταν ένας από τους Στρατοδίκες στην Δίκη Μπελογιάννη, ο Παπαδόπουλος ήταν ο μοναδικός που ψήφισε κατά της καταδίκης εις θάνατον
- 1956 Υποδιευθυντής του 2ου επιτελικού γραφείου του ΓΕΣ (Α2)

- 1959 Διευθυντής Υ.Ε.Μ. (Υπηρεσία Ειδικών Μελετών) της Κ.Υ.Π.

- 1961 είχε υπό την ευθύνη του τους περισσότερους κλάδους της Κ.Υ.Π.

- 1961 διετέλεσε γραμματέας του σχεδίου "Περικλής" (σκοπός η αποδυνάμωση της κομμουνιστικής ισχύος των εκλογών του 1961)

- 1964 η Κυβέρνηση της Ένωση Κέντρου υπό την πίεση ΑΣΠΙΔΑ καταδιώκει τους Εθνικόφρονες Αξιωματικούς. ο Παπαδόπουλος μετετέθη στον Έβρο. Εκεί ο Παπαδόπουλος κατόρθωσε να αποκαλύψει 2 ΚομμουνοΔολιοφθορείς στρατιώτες επ' αυτοφόρω οι οποίοι και ομολόγησαν στο στρατοδικείο και επιπλέον αποκαλύφθηκε ολόκληρο δίκτυο της κομμουνιστικής οργάνωσης με αποτέλεσμα την πλήρη εξάρθρωση από όλη την χώρα.
- 1966 τοποθετήθηκε στο Τμήμα Επιχειρήσεων και Πληροφοριών της 1ης Στρατιάς και ακολούθως ανέλαβε Διευθυντής του 3ου Επιτελικού γραφείου ΓΕΣ (Α3/ΓΕΣ Τμήμα Επιχειρήσεων). Όντας σε αυτήν την θέση έλαβε εντολή από τον Α/ΓΕΣ Σπαντιδάκη ελέω Βασιλέως να οργανώσει το σχέδιο "Προμηθεύς" μαζί με τον Ν. Μακαρέζο Διευθυντή του Α΄κλάδου της ΚΥΠ.
- 20 Δεκ 1967 αποστρατεύτηκε
- 13 Αυγ. 1968 απόπειρα δολοφονίας του Παπαδόπουλου. Ηθικοί αυτουργοί ο Υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Γεωρκάτζης υπό του Μακαρίου και εμπλοκή Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών. Εκτελεστικό όργανο τον Παναγούλη. Τα εκρηκτικά είχαν έρθει από Κύπρο μέσα στον Διπλωματικό Σάκο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με προσωπική παρέμβαση του Παπαδόπουλου ακυρώθηκε η ποινή θανάτου του Αλέκου Παναγούλη. το 1973 ο Παναγούλης πήρε χάρη.

- 28 Αυγ. 1971 κατάργησε το Πιστοποιητικών Φρονημάτων
- 1975 καταδικάστηκε εις θάνατον στην δίκη παρωδία. Η ποινή μεταβλήθηκε σε ισόβια.
- Ανέλαβε αποκλειστική ευθύνη για την 21η Απριλίου ζητώντας να απελευθερωθούν όλοι οι υπόλοιποι.
- 27 Ιουνίου 1999 ο Πρωτεργάτης της Ελληνικής Αναγεννήσεως άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην φυλακή

Το βίντεο εδώ...


Πολλές πληροφορίες όσον αφορά την ιδεολογία και την εφαρμογή αυτής αντλήθηκαν από το βιβλίο του Μάνου Ν. Χατζηδάκη "Η ιδεολογία της 21ης Απριλίου" (εκδόσεις Πελασγός  - e-shop & facebook).
Στο παρακάτω βίντεο ο συγγραφέας του βιβλίου αναλύει με στοιχεία το τι πραγματικά ήταν η 21η Απριλίου καταρρίπτοντας τα ψεύδη και τις προπαγάνδες αυτών που θέλουν την Ελλάδα στα χάλια που είναι σήμερα.

Το βίντεο εδώ... Όπως επίσης και από το βιβλίο του Στυλιανού Παττακού
"21η Απριλίου 1967 - Διατί;  Ποιοι;  Πως;"


Το βίντεο εδώ... ₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪

 


Πατήστε εδώ, για να διαβάσετε και στο pdf, την πλήρη ανάλυση


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

59 σχόλια:

 1. Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι ο άνθρωπος που βάφτισε τον Γ.Παπαδόπουλο ήταν ο Γ.Παπανδρέου.

  Ότι μπούρδα θέλεις περί των Απριλιανών, έβρισκες τις προηγούμενες ημέρες στο ίντερνετ.
  Λογικό όμως εφόσον πλησίαζε η σημερινή επέτειος, και ξέρουμε καλά πως επ'ουδενί το σύστημα δεν θα έβρισκε ευχάριστη μια πιθανή αναθέρμανση τέτοιου είδους νοσταλγίας.
  Κι αυτό φυσικά επειδή ξέρουν πως ο κόσμος βλέπει πια την διαφορά, περί του ποιος είναι και ήταν περισσότερο πατριώτης και δημοκράτης και τις προθέσεις του να δημιουργήσει πραγματικά κοινωνικό κράτος κι όχι μια

  ΣΙΩΝΙΣΤΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΡΑΧΟΥΝΤΑΡΑ!!

  Τέλος πάντων...από ότι θυμάμαι που διάβασα πριν από αρκετά χρόνια, νονός του Παπαδόπουλου ήταν ένας γιατρός από την Πάτρα του οποίου δεν θυμάμαι δυστυχώς το όνομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ''Σε αυτό το βιβλίο ο βιογράφος του Γ. Παπαδόπουλου Μάνος Ν. Χατζηδάκης παραθέτει τα ΌΧΙ του Παπαδοπούλου μεταξύ των οποίων το μεγάλο ΌΧΙ του 1973 στους Αμερικανούς όταν αυτοί αιτήθηκαν να χρησιμοποιήσουν την Βάση της Σούδας για να βοηθήσουν το βαλλόμενο Ισραήλ από τους Άραβες.'' Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΤΟΝ ''ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ''.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν σήμερα εχουμε δημοκρατία εγώ προτιμώ την περίοδο εκείνη και ας τους βρίζουμε.Γούστο μου καπέλο μου. Δημοκρατία δεν έχουμε;ΚΟΥΛΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΠΠΕΣ ΚΑΝΕΤΕ.Η ΣΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΣ,Η ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ,Η ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΣ.

  ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ.
  ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙΜ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΑΣ (ΕΜΕΝΑ, ΠΟΠΗ, ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΛΠ)...

   ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
   ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ (ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ)ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΏΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

   ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ " Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ή ΕΛΛΗΝΑΣ", ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ (ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ)...
   ... ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΣΕ ΨΩΜΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΗΡΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ...
   ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ, Η ΜΟΝΗ ΕΜΦΑΝΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ 5-6 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

   ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝΟ ΔΕΝ ΤΡΩΩ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ.

   ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;;...

   Διαγραφή
  2. Προσωπικά, με την άδειά σου θεοδώρητε Κιμ, Τσε και Μπολίβαρ, αμφιβάλω Αν ανά την Υφήλιο υπάρχει έστω κι ένας π@@st@ς που να ''βάζει το χέρι του στη φωτιά'' πως ο Γ.Π. δεν έσωσε τότε τη χώρα από εθνοκαταστροφή σαν αυτή που βιώνουμε τώρα?

   Διαγραφή
 5. ...ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.

  Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥΣΤΟΡΑΓΙΑΔΑΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΥΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

  ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΦΑΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ, ΦΑΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΤΑ ΧΥΣΧΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.


  ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΑΤΖΗΠΟΥΣΤΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ 5ο ΤΟΜΟ, "Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ".

  ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΣΦΑΞΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρε, δεν σου έχω πει να μην βρίζεις;

   Υ.Γ. Τα θετικά κρατάμε... δεν σημαίνει πως δεχόμαστε τα πάντα...
   Άντε μου έκανες κι εσύ, τσατάλια τα νευρα, πουρνό πουρνό..

   Διαγραφή
  2. Δυστυχώς η μόνη ελευθερία που μας έχει απομείνει σε αυτό το αισχρό καθεστώς είναι το βρίσιμο.

   Διαγραφή
  3. Ο Ζουκι ειναι. Αυτο το εβραιοκομμουνι

   Διαγραφή
  4. @6.47, σου έχει γίνει εφιάλτης ο Ζούκι... ολούθε...

   Διαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΕΣΕΝΑ.ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ.ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ;;;ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ,ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΝΕΥΡΑ,ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ .....ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΛΥΓΙΣΕΙ-ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΕΡΕΙΑΖΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ-ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.
   ΜΕ ΠΙΑΣΕ ΑΠΟΓΗΤΕΥΣΗ.Η ΦΡΩΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΙΣ ΦΡΩΣΑΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;;!!!!
   ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!
   ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

   Διαγραφή
  6. ΚΙΜ, όσοι με γνωρίζουν από κοντά, ξέρουν πως έχω ιώβεια υπομονή... αν όμως πάρω ανάποδες, τρέχουν να κρυφτούν...
   Α.. και κάτι άλλο...: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ούτε αυτούς που μου έκαναν καλό, ούτε αυτούς που με αδίκησαν...

   Διαγραφή
  7. Επειδη ολα τα οβριοκουμμουνια εχουν την ιδιΑ ΧΟΙΡΙΝΟΦΑΤΣΑ, χεσ' τον Ζουκι και ας μιλησουμε για ΠΙΟ σοβαρα πραγματα.

   Βρε ξεροκεφαλο ορνιο, θηλυκου γενους, τι ΔΕΝ καταλαβαινεις;
   Οτι δεν εχω λαβει ουτε βιβλιο, ουτε τετραδιο, ουτε μολυβι;
   Εσυ παιδακι μου πρεπει ναχεις γεννηθει ειτε μεσα σε ξεροποταμο ειτε μεσα σε ξεροπηγαδο.
   ΔΕΝ υπαρχει αλλη εξηγησις.
   Σου ειπα και στο επανελαβα οτι αυτο το μεϊλ πρεπει να μην υφισταται αλλα και αν υφισταται ΔΕΝ ΕΧΩ προσβαση. Βεβαια εσυ την σουπιαζεις την δουλεια με τον να ΜΗΝ ομολογεις ΠΟΙΟΣ ειναι ο ενοχος της διαρροης εστω και αυτου του μεϊλ και μου ριχνεις το μπαλακι σε θειους, θειτσες και μπαρμπουληδες.
   Αυτα ΔΕΝ ΑΠΤΩΝΤΑΙ ΠΔ; Μονο ο καλοπισμος και οτι αλλο τελος παντων χρειαζεται το ΕΚΕΙΝΟ σου, απτωνται των ΠΔ;
   Το «λοιπονου», πουλεγε και η γιαγια μου η Πηνελοπη που ηθελε να την φωναζουν Ποπιτσα και η οποια οταν περπατουσε στο πεζοδρομιο τριζανε τα πλακακια, χωρια που αναστεναζαν οι νερατζιες, μου θυμισες μια ψυχη εδω και χρονια, η οποια αφου πρωτα «το» καταφχαριστηθηκε, και αφου «ΜΕΤΑ» αναψε τσιγαρο και τραβηξε τρεις-τεσσερις παχιες τζουρες, γυρισε στο πλαϊ και μου’ πε με στομφο:
   «Ο κοσμος βρισκεται σ’ αυτην την κατασταση επειδη εσεις οι αντρες τα εχετε κανει κουλουβαχατα»
   Μιλαμε τωρα για 2005.
   Και πριν προλαβω να ανοιξω το στομα μου συνεχισε: « Υπαρχει δικαιολογια να μην κυβερναει τις ΗΠΑ μια Χιλλαρυ Κλιντον και να να ‘ναι στον Λευκο Οικο αυτος ο μεθυστακας ο Μπους; Δεν θα παρετε χαμπαρι εσεις οι αντρες οτι ΕΜΕΙΣ οι γυναικες μπορουμε να χτισουμε εναν καλυτερο κοσμο;
   Πες μου, γιατι ολοι οι πρωθυπουργοι και προεδροι να ειναι αντρες και καμια γυναικα;»
   Εφαγα ενα δις φλασιες, η λαμπερωτερη ολων να της δωσω μια κλωτσια να την τσακισω απο κει που ηταν αραχτη, αλλα επικρατησε η λογικη.
   Ενω πριν ενα 20λεπτο επικαλουσε την ελευση το Θεου να την σωσει απ το «σακχαρο» του «Φεκελοσορροπιου», ξαφνικα της εφταιξε ο κοσμος που εχει γινει μπαχαλο λογω .....ανδρων.
   Γυρισα με ενα σαρδονιο χαμογελο και της ειπα....οτι ο κοσμος ειναι εντελως μουνι-καπελλο ακριβως
   για τον αντιθετο λογο. Οτι δηλαδη επετραπη στις γυναικες να αφησουν τα παιδια τους και τις οικογενειες τους και να μπουν στην πολιτικη. Οι .....απελευθερωμενες ΓΤΠ δηλαδη.
   Τι να κανω; Πηρα το σακκακι μου κι εφυγα τραδουδωντας Στρατο. ........Της γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσσος πότε κολαση και ποτέ καποιος παραδεισος.......

   Υ.Γ.
   Ετσι και συ. Απελευθερωμενη και κολλημενη στο ......βιβλιο
   Λοιπον σουπια: Παρε βαθεια ανασα και μολογα ΠΟΙΟΣ;

   Διαγραφή
  8. @5.09, εσύ κι εγώ, να μιλήσουμε ΠΙΟ σοβαρά!!!!!!!!!!!!!!
   Πλάκα μου κάνεις...

   Βρε βουρλισμένε Καζανόβα του εφφέ και της ουσίας ΜΗΔΕΝ:
   1. Έστειλα το βιβλίο ΜΟΥ, στο 47άρι, για το οποίο δεν έχεις πει λέξη... και μην μου κάνεις τον ψόφιο κοριό.

   2. Πότε επιτέλους θα γίνεις επιλεκτικός, ώστε να μην επιλέγεις μ@#νιά-καπέλλα;

   3. Της ΓΥΝΑΙΚΑΣ η καρδιά, εξαρτάται από τον άντρα αν θα είναι άβυσσος, κι απ' τον ΑΝΤΡΑ, αν θα είναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
   Εσύ έχεις την τάση να πηγαίνεις με... γυναίκες και ουχί με ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ας πρόσεχες. (ως πότε θα ζω να σε μαθαίνω, βρε κουμπούρα;)

   4. Καλά δεν κάνω εγώ, που δηλώνω πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΩ, κι ας μου 'χεις κάνει το κεφάλι καζάνι και τα νευρα τσατάλια να κατέβω με την Χ.Α.;
   Τελικά, ξέρεις τι θέλεις ή όχι; ΓΥΝΑΙΚΑ, ή ... γυναίκα...; Μάλλον το δεύτερο, ισχύει...
   Με την ΓΥΝΑΙΚΑ, δεν θα τα έβγαζες πέρα...φεκελοσιρροπάκι μου... ούτε το σακκάκι σου δεν θα προλάβαινες να πάρεις...όχι να τραγουδήσεις και Στράτο... (αν και τώρα που το ξανασκέπτομαι, θα τραγουδούσες... αυτό...https://youtu.be/VhD0O_UMXH0)

   Υ.Γ.1. Βρε, τελικά θα σ' αφήσω στην ίδια τάξη... πόσες φορές θα σου πω πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ... πως σιχαίνομαι τον φεμινισμό;;;;

   Υ.Γ.2. Κάτω από την κληματαριά μέσω ουζοκατάνυξης θα σου πω. Και που ξέρεις... ίσως να είναι ΠΟΙΑ και όχι ΠΟΙΟΣ...
   Αντέχεις;

   Υ.Γ.3. Ο κόσμος, έχει γίνει μπάχαλο και από τις δυο πλευρές, γιατί και οι δυο πλευρές έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους.

   Υ.Γ.4. Κάτι μου λέει πως στο 47άρι, το έχεις διαβάσει το βιβλίο... (την μελάνη, την χρησιμοποιώ για να γράφω...κι όχι για να την αφήνω)

   Διαγραφή
  9. Πάρε κι αυτό, για να κάνεις ...κεφάλι...
   https://youtu.be/lZe2KNr4krE

   Διαγραφή
 6. Το ποιος είναι ΕΘΝΑΡΧΗΣ το γνωρίζει ο κόσμος οι ιστορικοι που αλλάζουν τα δεδομένα ποιοι είναι τι είναι. Αυτοί που αλλοιωνουν την πραγματικότητα της ιστορίας. Παράδειγμα ΡΕΠΟΥΣΗ Ιστορικός από που και ως που.ετσι έχουν βρεθεί και άλλοι ομοιοι της που αλοιωσαν την ιστορία του πολυτεχνειου και μας βγήκαν οι ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ήρωες. Κιμ γιογκ ουν σε προλαβανε είναι εθελοντές του κολου ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΊΟΥ Και τώρα ας απολαύσουμε την δημοκρατία τους. Μπράβο σας ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ που έχετε το ήθος του δημοσιογραφου. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑ ΝΑΙΙΙΙΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!! ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ!!!
   ΤΟΜ ΠΑΠΠΑΣ,ΚΥΠ,ΜΟΣΑΝΤ,ΝΙΞΟΝ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ.
   ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΓΩ;;
   ΠΟΥ ΤΟ 1967 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ 37.8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 1973 Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΣΤΑ 87,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ;;;
   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;;ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!ΛΕΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ!!
   ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!

   ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
   ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

   Διαγραφή
  2. @9.28 Κύριε Παναγιώτη, έχω χρέος, να αναρτώ όλες τις απόψεις γενικώς, ακόμα κι όταν δεν συμφωνώ, ή συμφωνώ εν μέρει... Από κει κι ύστερα ο καθένας, ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

   Διαγραφή
 7. greeknews on demand.com/2017/o4/21/ο-σ-παττακος-ευρισκομεθα-εν-διωγμω-2/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητέ κιμ καλά σε γ@@@@@ τώρα χάσε και το σπίτι σου για λίγα εκατοστάρικα .Δεν μας είπες τώρα τι να ψηφίσουμε γιατί σε παρακολουθώ οτι είσαι πολύ μαχητικός από την πολυθρόνα σου και σε χαίρομαι.ΚΟΥΛΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τι γινεται , ποσο ακομη κακομοιρα ειναι το να αναπνεεις δηλητηριωδη και τεχνικως παρουσιασθεντα ιστορικα δεδομενα του ΤΙΠΟΤΑ και ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ απο προσωπα ομαδων που θεωρουσαν τους κατοικους της ελληνικης χερσονησου , απλως κινουμενα οντα σε στυλ καραγκιοζ μπερντε. Ηταν το 1960 οταν διαβαζα για την δικτατορια του Παγκαλου που το ''παιζε'' στρατηγος !!!! ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ οι τοτε ξενες μεγαλες εταιριες του ''τηλεφωνου'' για να τις εγκρινει ετσι ωστε αυτοι οι ξενοι του διεθνισμου να ξερουν τα παντα για ολους τους πολιτες της ελλαδας και να κανονιζουν τα πολιτικα γενομενα διχως κουραση πλεον .'''ΕΦΤΙΑΞΑΝ''' κι δυο ταγματα κουμουνιστικου τυπου , ενα του ζερβα και ενα του τυπου που ο γιος του ηταν φυλακισμενος συνταγματαρχης και πεθανε στην φυλακα ενω ο γιος του κουβαλουσε ασιατες απο την ασια σαν ποντιους!!! για να τρομοφυλακιζουν πασα αντιδραση αριστερα η'' δεξια και τελικα το 1925 εγιναν παρα πολλες ''δουλειες'' τους. ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια με τον αλλο ΜΑΧΙΜΟ!!! Αξκο των ενοπλων δυναμεων του πυροβολικου που τον κινηγουσαν οι τουρκοι το 1897 ως την Λαμια διχως να τους πυροβοληση μια φορα εστω..!!! και δεν μπαινω σε λεπτομεριες κωμικοτραγικες για την ''δικτατορια'' του που συνηθως συνεβαιναν στις περιοχες της Ασιας αλλα και σε προηγουμενους αιωνες. ΑΥΤΟΝ λοιπον το 1970 ουτε ηθελα να τον ακουω να τον επαινουν παρατρεχαμενοι του κωλου τοτε ενω με εξαναγκαζαν προς εμετο με τις ηλιθιες σκεψεις των οπου αναφεροταν σε υπερβολες του κωλου και με εξαναγκαζαν να πηγαινω σε μπουρδελο επισημο για να συνελθω απο τις εκει σοβαροτητες της πραγματικοτητας που ζουσα. ΔΕΝ θα μιλησω για το πλυτεχνειο που εζησα μαζι με αλλους που εχω γραμμενους σε επισημες καταστασεις για πληρωμες ΑΛΛΑ ελαχιστα για τον συνεχιστη , ξενοδουλος και αυτος και αυτοι , παπαδοπουλο και τους βοηθους του , που πραγματι ηταν ανθρωποι τραγικα κωμικοι και ηλιθιοι και ακριβη αντιγραφα του κουμουνισμου στην Ρωσια και αλλου .ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ''μπαλα'' οπως ο ξαδελφος ΒΑΓΩΑΣ κοροιδευοντας ολη την ελληνικη επικρατεια με την κρυφη υπουλοτητα του και και ντυμενη αυτην με την '''γραμματιζουμενη του μορφωση''!!!!!. ΟΛΗ Η ΥΠΑΙΘΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΟΥΖΑ !![ας ''ειναι'' καλα η τοτε ΖΑΠΤΙΑΔΙΚΗ υπηρεσια του κρατους του στυλ κακγεμπε ]. ΑΥΤΟΣ΅ ΤΕΛΟΣ εγραφε καλες εκθεσεις ''εθνικες'' τυπου δασκαλικης ερμηνειας του δημοτικου σχολειο σε γιορτες εθνικες και επιρρεαζε τα πληθη τα δεξια, ενω τα αριστερα ακουγαν το ραδιο μοσχα μονο αλλα επαιρναν τα δανεια του. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ_ΤΕΛΟΣ <ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ < ο τυπος δεν εκανε παιχνιδι οπως υποσχεθηκε στις διεθνιστικες κλικο-φαρες και τον ''κατεβασαν''σε συνδιασμο με αλλες επικερδεστατες ''κινησεις'' των χρησιμοποιοντας και αλλα μεγαλα τεμαχια της εποχης αυτης. ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ τρεις περιπτωσεις ιστορικες με τα πρωτα ονοματα , για την ελληνικη ιστορια
  θα ειναι οι ποιο σκοτεινες σελιδες της που δειχνουν οτι δεν ειμαστε ΚΡΑΤΟΣ....΅[τογραψα σε δεκα λεπτα γιατι βαριεμαι σαν τις εποχες του 60 και το 70 να ακουω ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΜΑΛΑΚΙΕΣ επι καθημερινης βασεως λες και ζουμε στην ΣΑΜΑΡΑ η''ΟΥΦΑ του Καζακσταν την εποχη του Μπρεζνιεφ του μπουχεσα..]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΥΔΙΑΖΕΙΣ ;;;ΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;;;
   Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ,ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ,ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ(ΕΤΣΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ),ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ,ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΣΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΟΝ.
   ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;ΕΒΡΑΙΟΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΜΟΥ.ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!!
   ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ.
   Υ.Γ
   ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕG

   Διαγραφή
 10. Δε ξέρω τι λέει ο ένα και ό άλλος, εγώ ένα ξέρω,
  Πως Τότε....
  -Υπήρχαν δουλειές, και μόνο οι τεμπέλιδες δεν δουλεύανε,
  -Υπήρχε ελπίδα για προκοπή, και μόνο οι ανεπρόκοποι δεν είχανε,
  -Υπήρχαν χαμόγελα και χαρά, μόνο τα στραβόξυλα δεν ήσαν χαρούμενα
  -Υπήρχε ησυχία και ασφάλεια, μόνο οι ψυχακιδες δεν το καταλαβαίνανε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ..ετσι ακριβως και στην ρωσια μετα το '60. 5''20μμ

   Διαγραφή
  2. 22 Απριλίου 2017 - 7:11 μ.μ
   Τι προκοπή να έκανες στην Ρωσία μετά το '60 παιδάκι μου???
   Αφού δεν υπήρχε ιδιωτική πρωτοβουλία?? Απο την στιγμή που
   γεννιώσουνα ήταν προδιαγεγραμμένη η μοίρα σου. Θα γινόσουνα
   ένας δημοσιουπαλληλίσκος των 3,60 ρουβλίων. Αμα ήσουν λίγο
   καλύτερος θα γινόσουνα των 6,40 ρουβλίων. Εκτός αμα ήσουνα
   μέλος του κόμματος.
   Βρε εδώ μιλάμε για προκοπή... όποιος εσκυβε το κεφάλι κάτω
   και δούλευε έφτιαχνε περιουσίες τότε.. και χωρίς να είναι
   κρατικδίαιτος.

   Διαγραφή
  3. 5:20
   ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!!!ΤΙ ΛΕΣ;;;;ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΠΙΔΑ,ΠΡΟΚΟΠΗ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ,ΧΑΡΑ.......ΚΟΨΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΤΟΟΟΟΟ
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΧΑΝΕ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1968-1972;;;;;;
   ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ,ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ!!!
   Ο ΠΛΗΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕ.Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΥΞΗΘΗΚΕ 15,3% ΑΠΟ ΤΟ 1972-1973 ΚΑΙ ΚΑΤΑ 37,8 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
   ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΦΟΥ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΩ.
   ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ.

   Διαγραφή
 11. ΘΕΛΩ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΞΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΝΗΤΟ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩΝ.ΘΣΑΣ ΨΕΚΑΣΩ ΜΕ ΤΕΖΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
  ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ.
  Υ.Γ
  ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Εδω και ΤΩΡΑ!!!!!!!
  Απελαστε τους εβραιους απο την Ελλαδα. Ειναι ο υπ' αριθμον 1 κινδυνος του Ελληνικου Εθνους.
  Κηρυξτε εκτος νομου το ΚΚΕ και συλλαβατε ΟΛΟ το .....ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ του κωλου του χοιρου Τουρκογλου, με την κατηγορια της εσχατης προδοσιας.

  Μονο ετσι θα καθαρισει η Ελλας απ τους σημερινους εφιαλτες που την εχουν φερει στο χειλος της αβυσσου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Άκουσε ρε κιμ, καταρχήν μόνο το ψευδώνυμό σου με προκαλεί για να σου πω είσαι άνθρωπος πολύ επιφανειακός και νευρικός ο οποίος δεν σκέφτεται καθόλου.Το ότι βρίζεις ασύστολα και θεωρείς το εαυτό σου πάνω απ'ολα και απ όλους δεν σε ανεβάζει στα μάτια κανενός.Μη νομίζεις πως εσύ είσαι ο μόνος που υποφέρει και σκέφτεται την ΕΛΛΑΔΑ και έχει λογο για όλα και όλους.Με βρισιές και τσατίλα δεν θα κάνεις τίποτε.Η κατάσταση θέλει σύνεση και πολύ καλή μηχανή για να αντιμετωπίσουμε το χάλι μας .Θέλει ακόμη συνεργασία που δεν την έχουμε γιατί είμαστε κοπάδι δίχως αρχηγό.Αν κάποιοι εκφέρουν τη γνώμη τους για τη 21η δεν είναι ούτε χουντικοί ούτε εβραίοι. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη με τα χάλια τα σημερινά.Αρκεί να σου πω πως κουμουνιστής που πήγε στη Γυάρο και ταλαιπωρήθηκε πολύ μου είπε(Επί στολών η Ελλάδα πέρασε χρυσά χρόνια.δεν πείραξαν όποιον δεν τους ενόχλησε απεναντίας εμείς που τους ενοχλούσαμε τα ήθελε και ο κώλος μας).Με λίγα λόγια είσαι και εσύ ένας από εμάς που τρελαίνεσαι με αυτά που περνούμε .Το ότι πιστεύουμε στο ΧΡΙΣΤΟ αυτό δεν πρέπει να σε ενοχλεί καθόλου γιατί δεν πειράζουμε κανένα.Αν εσύ πιστεύεις η δεν πιστεύεις είναι δικό σου προσωπικό θέμα το σεβόμαστε.Δεν είμαστε φιλοεβραίοι΄΄η οτι άλλο θέλεις.Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.Σε φιλώ .Για όλους τους άλλους φίλους ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΚΟΥΛΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΩΣ Σ ΑΡΕΣΕΙ Η ΨΥΧΑΝΑΛΙΣΗ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ Ε;;;ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ!!
   ΝΑΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΣ!!!!ΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΑΝΕ;;;;;;
   ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΑΤΑΖΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ;;;;;;
   ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ;;;;
   ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗΜΑΣΟΝΟΣ;;;
   ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΤΟ 1964 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;;;
   ΤΥΧΑΙΟΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΑΕΤΟΣ;;;;;;;
   ΟΠΟΤΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ(ΑΡΑΒΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
   ΚΑΙ ΝΑΙ.ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΒΩΒΟΣ ....Α ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ.ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΔΑΚΙ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΟΥΣ.
   ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΕΤΡΩΓΕ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ.ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΦΑΓΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΑΚΙ ΔΕΝ ΛΕΩ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!!!
   ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

   Διαγραφή
  2. Το μαλάκα στο επιστρέφω κατα το κύριε.Το όνομά μου είναι Κυριάκος δεν βγαίνω με όνομα καρα χουντικού και όχι μόνο αγαπητέ μου κιμ.Δεν γνωρίζω την ηλικία σου ούτε την δουλειά σου αλλωστε δεν με ενδιαφέρουν το ύφος σου είναι που με πειράζει και τα σχόλεια για τους άλλους με γυναικείες περιγραφές.Μάλλον με τέτοια νεοφερμένα κόλπα ασχολήσε και ίσως έτσι τους βλέπεις όλους.Δεν είναι όλοι ίδιοι και ειδικά σε τέτοια μπλόκ πολύ σπάνια να βρείς τερψίπρωκτους κλπ. Στο ξαναλέω δεν ενοχλέί η χούντα γιατί πιστεύω μετά από αυτήν ήρθαν τα χάλια για την Πατρίδα μας.Κατέβασε τον τόνο σου και προβληματίσου για το πως θα οργανωθούμε και θα τους πεταξουμε όλους αυτούς έξω από τη χώρα. Δεν είμαστε εμείς οι αντίπαλοί σου ΠΡΟΣΕΞΕ.Στο ξαναγράφω αλλά δεν το κατάλαβες θέλει μηχανή ο νοών νοήτω.Ηρέμισε και σκέψου. Με τσατίλες και κοκορισμούς δεν κάνεις τίποτε και ιδικά οταν είσαι μόνος.Πολέμα τους με τα ίδια τους τα όπλα.Γιατί αυτοί μας κατέλυσαν προσποιούμενοι τους έλληνες- χριστιανους, καταλαμβάνοντας κάθε θέση σπουδαία.ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ κάντο τουλάχιτο Ελληνικό. Κούλης.

   Διαγραφή
  3. Αντιεξουσιαστές και οργανωμένο έγκλημα στρατολογούν μετανάστες(κατοχικά)Πόπη δες το αλλά και όλοι οι ψευτόμαγγες του καναπέ και αφήστε τα βρυσίδια γιατί σελίγο καιρό θα είμαστε οι πουτάνες τους. Το διάβασες ΚΙΜ ΓΙΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕ ΓΑΜΙΑ

   Διαγραφή
 14. ...ΕΡΓΑΤΙΑ -ΑΓΡΟΤΙΑ ΠΑΠΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ!!....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Παπαδόπουλος, γράφεται με τρία "Π", όπως και η Καλλλιόπη.

   Διαγραφή
  2. και αν είναι κκεκες τι να κάνει ο άνρθωπος;

   Διαγραφή
  3. Είναι χαλασμένο το πληκτρολόγιό μου και καμμιά φορά κολάει..
   Λογω κρίσης δεν μπορώ να το αντικαταστήσω.
   (Να μας ζήσουν οι Χοίρωες του Πολυτεχνείου που
   μας εκαταντήσανε μπατιρια)

   Διαγραφή
  4. 8:24 ΕΧΩ ΈΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:

   ΕΡΓΑΤΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΤΣΟΣ ΞΑΝΑ!

   Διαγραφή
  5. ΡΕ ΑΝΤΕ ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ -ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
   ΣΤΟ Κ@##@ ΣΑΣ Μ@@#$

   Διαγραφή
 15. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ...ΜΑΣ ΨΕΚΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΡΟΣΙΣΕΣ
  ΜΕ ΤΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ......ΑΝΤΕ ΤΖΟΥΣ ΤΩΡΑ
  ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ''ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.'' ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΟΓΩ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 100% ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝΤΟΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΚΙΜ?

   Διαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΒΡΕ ΟΝΕΙΡΟΦΑΝΤΑΣΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΑΡΞ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ;;;ΡΕ ΣΥ ΓΑΜΕΙΣΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ 50ΕΥΡΩ
   ΝΑ ΠΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
   ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

   Διαγραφή
 16. Μάγκα Κιμ ουν μήπως λέω μήπως είσαι τουρκοσπορος μήπως ΕΒΡΑΙΟΣΠΕΡΜΑ η απόγονος του εφιάλτη. Μα ότι και αν είσαι θα την φας την τσαπου. Μόνο Έλληνας δεν είσαι. Μπαίνει και περαστικά σας.κκκ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝα μου χαθεις βλαμμενο κομμουνι ορφανο των εβραιομπολσεβικων και λατρης του Σταλιν, αντε να μαζεψεις ραδικια και σαλιγκαρια, διοτι σαν σχολιαστης εισαι μονο για την χωματερη, ουστ απ' εδω βλημα που θα μιλας ετσι για τον μοναδικο ΕΘΝΑΡΧΗ της Ελλαδας μετα τον 2ΠΠ ουστ απο εδω βλακα με περικεφαλαια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Εκανε φοβερά λάθη η και εγκλήματα ο Παπαδόπουλος. Κατ'αρχήν δεν υπήρχε δημόσιο χρέος. Δεν υπήρχε εγκληματικότητα, λαθρομετανάστευση, όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί ήταν κερδοφόροι, δεν είχε καεί ούτε ένα δάσος, πήγε ρεύμα και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδος, δεν υπήρχε ανεργία, υπήρχε βαριά βιομηχανία, ελληνικό νηολόγιο με 5000 πλοία, χάρισε τα χρέη στους αγρότες, οι προυπολογισμοί του κράτους ήταν ολοι πλεονασματικοί, εξόπλισε χωρις δάνεια και μεσάζοντες τις ένοπλες δυνάμεις με προηγμένα όπλα εποχής, πέθανε πάμφτωχος και άλλα πολλά κακά πράγματα που καμία δημοκρατία είναι δυνατόν να ανεχθεί. Θα τον θυμόμασ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά, άστε τον Κιμ Γιον Ουν ρε παιδιά.....
   Έχει πάρει τα χάπια του.......

   Διαγραφή
 19. Αγαπημένοι φίλοι του μπλοκ.Την χούντα ή ότι άλλο καλό είδε η ΠΑΤΡΙΔΑ μας μετά το21 ας τα θυμόμαστε με πολύ αγάπη ,όπως επίσεις με πολύ σκεπτικισμό τα άλλα όλα κακά τα οποία περάσαμε.Θέλουμε να κάνουμε κριτική στην κάθε ψηφοφορεία που έγινε σε διάφορες εποχές, για έναν και μόνο λόγο να ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ και φτάσαμε στην κατάντια την οποία είμαστε σήμερα.Ας θυμηθούμε τις ζητοκραβγές που κάναμε σε αυτούς που νομίσαμε οτι θα σώσουν τη χώρα.Το κακό όμως είναι οτι όλοι αυτοί οι σωτήρες μας, κάναν τη δουλειά τους ως εχθροί, του κράτους και του ΈΘΝΟΥΣ μας και όλοι εμείς έξυπνοι πέσαμε στις συνεχόμενες παγίδες που μας βάζαν,για να πετύχουν τα σχέδιά τους.ΟΛΑ αυτά περάσαν, ξεχάστε τα αφήνοντας μέσα μας μία κακή πείρα.Με σύνεση πλέον και δύναμη η οποία θα ξεκινήσει από τον καθένα μας και θα επεκταθεί στον γείτονα ,το συγχωριανό τον συμπολίτη μας και σε όλους τους εναπομείνοντες ΈΛΛΗΝΕΣ που θέλουμε το καλό της χώρας που γεννηθήκαμε και εδώ που θέλουμε να πεθάνουμε γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ίσως ερατές αυτού του πολιτισμού,ας ενώσουμε τα χέρια μας ρίχνωντας κάτω τους εγωισμούς και ότι άλλο μας χωρίζει και ας γίνουμε ΈΝΑ.Παράδειγμα να δούμε τα ιστορικά χρόνια του τόπου μας.Δυστυχώς η ευτυχώς στα χέρια μας θα πέσει το βάρος να κρατηθεί αυτή η πολυκτυπημένη στους αιώνες πατρίδα μας.Το ότι ζούμε ξανά ιστορικές στιγμές μόνο οι χαζοί δεν το βλέπουν το καταλαβαίνουν όλοι εκτός από τους 300 οι οποίοι δεν φορούν καν παντελόνια και δεν παραιτούντε, αν τους εχει μείνει σταλιά ΕΛΛΑΔΑΣ ακόμη μέσα τους.Ας αρχίσουμε πλέον τον καλό αγώνα μας, να εξυψώσουμε αυτή τη σταλιά γης που δυστυχώς μας την εμπιστεύθηκαν οι προηγούμενοι για να την παραδώσουμε στους επόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ.Τον Ερτογάν τον βρίζουμε όλοι μας γιατί είναι αιώνιος εχθρός μας, αλλά δεν παύει για τη χώρα του να είναι ένας πατριώτης και μπράβο του. Εμείς τι κάνουμε ; μόνο βρίζουμε ο ένας τον άλλο εβραίο ή ότι άλλο.Ας τους μιμηθούμε φίλοι μου και αν έχουμε την μαγκιά τους ας βγούμε από πάνω τους.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ας ξυπνήσουμε πιά.(Πόπη κράτα, είσαι συνδετικός κρίκος, το βάρος σου είναι μεγάλο,αλλά πιστεύω δεν μασάς.Καλή δύναμη).ΒΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μωρέ... καλά τα λές εσύ, αλλά αντε να συνεννοηθείς τώρα με τους
   κουλτουριαραίους αριστερούς και αρχι-δημοκράταρους Ελληνες, και
   αμα βγάλεις ακρη εσύ έλα να μου πείς.Ο καθένας το κοντό του και
   το μακρύ του. (μιά ζωή έτσι είμαστε,-Ο Θεός να βάλει το χέρι του).
   Οι Ελληνες ποτέ δεν μεγαλουργήσανε επι Δημοκρατιας, διότι ως
   γνωστόν στους 5 Ελληνες 10 καπεταναίοι, και όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει.

   Πάρε και ένα μικρό παράδειγμα της Δημοκρατίας:
   "Πως το κράτος οδήγησε τον Σωκράτη Μαλκότση σε πτώχευση μόλις τόλμησε να βγάλει Ελληνικής κατασκευής τρακτέρ!".
   http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2016/03/video_21.html

   Διαγραφή
  2. Δύσκολα ζητάτε... για να ενωθεί ο έλληνας, πρέπει πρωτα να ακυρώσει το "εγώ" του... δεν το βλέπω εφικτό...
   Όσο κρύβεται πισω από κόμματα και δεν αντιλαμβάνεται ότι η καταστροφή της Πατρίδας είναι αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση ένωσης.

   Υ.Γ. Άντε να δω, μέχρι πότε θ' αντέξω... δεν είμαι από ατσάλι... άνθρωπος είμαι κι ερχονται στιγμές που καταρρέω.... προς το παρόν, ξανασηκώνομαι, αλλά ως πότε;

   Διαγραφή
  3. Αυτό που λές ξαναπές το κα Πόπη μου. ν δεν ακυρώσει τα "εγώ"
   του ο Ελληνας.... άστα να πάνε...

   Διαγραφή
 20. στο συρια καποτεσ ετσι κανανε,μσλοναν ελεγκαν πολιτικα μπουρδεσ τουσ,στι λιβανο,στι ιρακ τα ιδιου....οσπου το μια μερα αρκισαν πεφτι μπομπα κεφαλια τουσ,ολο αυτι λιπον που μαλοναν,δεν μαλοναν πια, γκιατι αλος ιχε πετανι πεντι του,αλοσ γκινεκα του,αλος ολι ιγκογκενια του,τοτεσ ιταν αργκα για να μαλονι πλεουν...το φρικι ιχε παρι τουν ελεχου στι ζοι τουσ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Κατα αρχην συγχαρητηρια για αυτην την αναρτηση, πιαστηκε μεν ο κωλος μου (3 ωρες περιπου και βαλε), αλλα πραγματικα αξιζε τον κοπο και ισως να ειναι η σχετικα καλυτερη μεχρι τωρα αναρτηση στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. Αξιζει παρα πολυ να την διαβασουν λεπτομερως οσοι δεν εχουν εμβαθυνει στα θεματα αυτα (κουμμουνισμος, εμφυλιος, "δικτακτορια" Κυπρος κλπ).

  Διεκρινα ελαχιστα σημεια στα οποια διαφωνω, ενω τα περισσοτερα μου ηταν γνωστα (βιντεο και λινκ), ομως καποιες μικρες λεπτομερεις πλεον επιβεβαιωθηκαν και ξεκαθαρισαν. Δεν θα σταθω στα σημεια διαφωνιας μου αναλυτικα, καθως αυτα αφορουν τις διεθνεις σχεσεις (πχ Μολοτωφ Ριπεντροπ) και εκει δυστυχως συνηθως καποιοι συγχεουν τα πραγματα και καμια φορα γινονται αστοχοι συνηρμοι.

  Αντιγραφο απο το κειμενο μονο αυτο το σημειο:

  Η ειρωνεία είναι ότι αρκετά νωρίτερα, το 1841, δημιουργήθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και αργότερα το δίδυμο αδερφάκι της η Τράπεζα της Ελλάδος (1928) αμφότερες με το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο, δηλαδή τον απόλυτο έλεγχο του ρευστού του Ελληνικού Κράτους. Αυτές οι Τράπεζες ήταν εξ αρχής ήταν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ με το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών να ανήκουν σε εταιρείες συμφερόντων των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ... ενώ εντύπωση κάνει ότι μεγάλο πακέτο μετοχών έχει και η Ορθόδοξη Εκκλησία.

  Γιατι κανει εντυπωση οτι η ορθοδοξη εκκλησια εχει μεγαλο πακετο μετοχων??? Μηπως αυτη δεν ειναι Εβραιοκρατουμενη Σιωνιστικη?? Μηπως αυτη δεν ορκιζε τους προεδρους Δημοκρατιας και Πρωθυπουργους??Ακομη πιστευεται οτι η ορθοδοξια στηριζει και αγαπα τους Ελληνες??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωραία τα πηγαίνατε μέχρι την τελευταία παράγραφο... εκεί τα κάνατε μαντάρα...
   Άλλο Ορθοδοξία και άλλο τα λαμόγια που την εκπροσωπούν.
   Μην τα συγχέετε. Μέγα λάθος.

   Διαγραφή
  2. Αγαπητή Κα Σουφλη,

   Τότε υπό την έννοια αυτή (για την ορθοδοξία και τους εκπροσώπους της), και ο Κομμουνισμός θεωρητικά είναι άλλο και άλλο τα λαμόγια που τον εκπροσωπούσαν και ακόμη τον εκπροσωπούν!! Δεν έλεγε ο Κομμουνισμός (οι αρχές του) "σφάξτε" κόσμο!!

   Διαγραφή
  3. Ασέλγεια κι αδόκιμο τουλάχιστον, να συγκρίνετε τον Κουμμουνισμό με την Ορθοδοξία...
   Τον Κουμμουνισμό τον δημιούργησαν οι ερπετοειδείς οβριοί και είχε συγκεκριμένο στόχο την παραπλάνηση των λαών και την επιβολή με αίμα...
   Καμία σχέση η Ορθοδοξία.

   Ένας αγαπημένος φίλος έλεγε χαρακτηριστικά: "Τον Μάρξ όταν τον διαβάζεις τον λατρεύεις... όταν τον καταλάβεις σε βάθος, φεύγεις τρέχοντας..."

   Διαγραφή
  4. Ka ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
   24 Απριλίου 2017 - 2:00 π.μ

   Και συμπληρωνω στο προηγουμενο σχολιο μου, δεν βλεπεται τι αρμονικα συνεργαζονται Αγ.Ορος, Αρχιεπισκοπη Αθηνων/Ελλαδος με τον "Κομμουνιστη" αριστερο Τσιπρα, ή μηπως στο παρελθον δεν θυμομαστε την "Χριστιανη" δημοσιογραφο Κανελλη να εντασσεται στο ΚΚΕ...δλδ τι αλλο πρεπει κανεις να γραψει για να το αντιληφθειτε επιτελους την ΑΛΗΘΕΙΑ εσεις και οι υπολοιποι Ορθοδοξοι, που πεισματικα αρνειστε την αμεση σχεση αυτων των Ιουδαικων "φιλοσοφιων" για την επικρατηση του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ !!

   Φιλικα

   Διαγραφή
  5. Δεν συνεργάζεται όλο το Άγιον Όρος με τον Τσίπρα...
   Υπάρχουν και αληθινοί Χριστιανοί και όχι σκατορασοφόροι.
   Όσο για την Κανέλη, την έχω χεσμένη.

   Μπορείτε να πιστεύετε ότι σκατά θέλετε.
   Δικαίωμά μου, να πιστεύω στον Χριστό.
   Κι αν δεν σου αρέσει, τα μπογαλάκια σου και δρόμο.

   Διαγραφή
  6. Μα δεν ειναι ο σκοπος μου προσωπικα προς εσας να σας στερησω το δικαιωμα να πιστευεται σε οτι και εαν πιστευεται, εν προκειμενο στον Χριστο ή να σας προσβαλω (εξαλλου και εγω τυπικα βαπτισμενος Χ.Ο ειμαι,απλα στην πορεια μου μετα απο 36-37 χρονια, αντιληφθηκα "αργοπορημενα" τι συμβαινει στην Ελλαδα και τον κοσμο), σχολιαζω στο ιστολογιο σας, για να δωσω μια αλλη προσεγγιση των πραγματων, θεωρω με επαρκεις ενδειξεις, πως αυτες οι φιλοσοφιες ενω φαινονται να ειναι αντιθετες (Θεση - Αντιθεση), τελικα Συνθετουν την πολιτικοκοινωνικη πορεια του κοσμου (Χεγκελιανη Διαλεκτικη).

   Φιλικα

   Διαγραφή
 22. Κα ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
  24 Απριλίου 2017 - 2:19 μ.μ

  Γιατι τον Χριστιανισμο (αρα και την ορθοδοξια) ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ?? Δεν ειναι τα ιδια Ιουδαικα ερπετοειδη ομβρια που παραπλανησαν τους λαους και επεβαλαν την θρησκεια τους με ΑΙΜΑ, πριν ακομη δημιουργησουν τον Κομμουνισμο!! Το ιδιο μηπως δεν ισχυει και για τα δηθεν ιερα βιβλια Παλαια και Καινη Διαθηκη, το πρωτο υπενθυμιζω οτι το εγραψαν ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ!!!

  Ακομη δυστυχως πολλοι απο εσας δεν εχετε καταλαβει την Χεγκελιανη διαλεκτικη των Ομβριων, δημιουργουν διαχρονικα "φιλοσοφιες" τις επιβαλλουν και τις αναιρουν οταν θελουν, για να επιβαλλουν τελικα την Σιωνιστικη αντιληψη τους. Δειτε τι συμβαινει στην Ορθοδοξια στις αλλες αναρτησεις σας, πως κοροιδευουν και εξαπατουν τον κοσμο.

  Επιπλεον, εκτιμω οτι, η Οχρανα (Μυστικη Υπηρεσια του Τσαρου) δεν συνεταξε ποτε τα πρωτοκολλα των "Σοφων" της ΣΙΩΝ, αλλα τα βρηκε και τα διεδωσε στον κοσμο για να ξερει τι μελε γενεσθαι...δυστυχως ομως καταφεραν οι ομβριοι να πεισουν τον κοσμο οτι ειναι πλαστα - φτιαχτα απο την Οχρανα του Τσαρου για να δαιμονοποιησουν δηθεν τους Ομβριους!!

  Ξαναδειτε πως και που εφτασε ο κοσμος (και ο Ελληνισμος) σημερα και με τη βοηθεια του Χριστιανισμου (και της ορθοδοξιας), δειτε τι γραφουν τα πρωτοκολλα των "Σοφων" της ΣΙΩΝ και κριντε, εαν μεχρι σημερα η ορθοδοξια εφερε την αναταση του Ελληνικου γενους!!

  Φιλικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ