Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Σας καλώ την Τρίτη 2-5-2017 σε ΝΕΑ δίκη μου (ως blogger) από την Attica bank που αφορά την συκοφαντία της από εμέ (σύμφωνα με τους Τραπεζίτες). Συμπολίτες, την 16-12-2016 σας είχα ζητήσει (βλέπε σχετικό εδώ) και ανταποκριθήκατε δυναμικά με την παρουσία σας στο κάλεσμά μου για την δίκη που αντιμετώπισα τότε μαζί σας και με τον Δικηγόρο μου τον κ. Αναστάσιο Κώνστα, την αλαζονεία και ίσως και την σχιζοφρένεια των λόγων από την Attica bank κατά την οποία, οι Τραπεζίτες μάρτυρές της επικαλέστηκαν περισσότερες από 10 φορές το "δε ξέρω, δε θυμάμαι, δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω γιατί έχω υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας ...". 

Δίκη κατά την οποία, η πλευρά της Attica bank έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και όλοι εμείς, κεφάτοι και με δύναμη για συνέχιση των Αγώνων.

Δίκη στην οποία, στο ακροατήριο ήταν ΚΟΣΜΟΣ που, παρά τις όποιες του πολιτικές πεποιθήσεις, ήταν πλάι - πλάι οι (σύμφωνα με τα ... ειωθώτα) δεξιοί με τους αριστερούς. Οι κεντρώοι με τους εξωκοινοβουλευτικούς. Και καμάρωνα για όλους !


Όταν διώκονται ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ... ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Σύντομα θα είναι και οι δικές μου δίκες, από την ίδια τράπεζα που έχει καταθέσει δυο αγωγές εναντίον μου και ζητά από 200.000 ευρώ για κάθε αγωγή...

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ  ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ...


Συμπατριώτες, Συμπολίτες, Εργοδότες μου Μηχανικοί, Συνάνθρωποι που αντιμετωπίζετε ή/και αντιστέκεστε με τον οποιοδήποτε τρόπο στις τραπεζικές εγκληματικές ενέργειες των τραπεζικών συμμοριών, σας καλώ την Τρίτη 2-5-2017 στην εκ νέου δίκη μου, κατά την οποία, σύμφωνα με την πλευρά της Attica bank (από την οποία απολύθηκα χωρίς να περάσω έστω Πειθαρχικό) είμαι blogger που την συκοφάντησε και διέδωσε  (κατ'  αυτήν) πως δίδονταν ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ στο προσωπικό της.

Η Δίκη θα γίνει στα κτίρια της Σχολής Ευελπίδων, στο κτίριο ΠΡΟΚΑΤ, αίθουσα 2 (βλέπε σχετική κατωτέρω κλήση μου) :


Συμπολίτες, την 16-12-2016 σας είχα ζητήσει (βλέπε σχετικό εδώ) και ανταποκριθήκατε δυναμικά με την παρουσία σας στο κάλεσμά μου για την δίκη που αντιμετώπισα τότε μαζί σας και με τον Δικηγόρο μου τον κ. Αναστάσιο Κώνστα, την αλαζονεία και ίσως και την σχιζοφρένεια των λόγων από την Attica bank κατά την οποία, οι Τραπεζίτες μάρτυρές της επικαλέστηκαν περισσότερες από 10 φορές το "δε ξέρω, δε θυμάμαι, δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω γιατί έχω υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας ...". 

Δίκη κατά την οποία, η πλευρά της Attica bank έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και όλοι εμείς, κεφάτοι και με δύναμη για συνέχιση των Αγώνων. 
 
Δίκη στην οποία, στο ακροατήριο ήταν ΚΟΣΜΟΣ που, παρά τις όποιες του πολιτικές πεποιθήσεις, ήταν πλάι - πλάι οι (σύμφωνα με τα ... ειωθώτα) δεξιοί με τους αριστερούς. Οι κεντρώοι με τους εξωκοινοβουλευτικούς. Και καμάρωνα για όλους !

Δυνάμει αυτών των δύο, σας ζητώ να περαστείτε και την 2-5-2017 για να μάθετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, όχι τόσο αν τα blogs και τα sites που είχαν δημοσιεύσει το επίμαχο άρθρο για τα ΜΑΥΡΑ, αν ήταν δικά μου (γεγονός παντελώς αδύνατο)  αλλά και για το αν δίδονταν ΜΑΥΡΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ στο τραπεζικό σύστημα. Και για ποιους λόγους. Και τι σκοποί καλύπτονταν. Και τι επιτυγχανόταν με το σύνολο των μηνύσεων αλλά και των κινήσεών τους.

Κατά την μεθαυριανή νέα δίκη θα έχετε την τύχη να ακούσετε τους μάρτυρες της Attica bank :
 1. Γεώργιος Μαμαλούγκας (συνταξιοδοτημένο διευθυντή επιθεώρησης και εσωτερικού ελέγχου της Attica bank) 
 2. Νικόλαος Δαυίδ (τότε υποδιευθυντή της υπηρεσία του Μαμαλούγκα και μεταγενέστερα προαχθέντα σε Επικεφαλής της Διεύθυνσης Κανονιστικής Συμμόρφωσης)
 Διαβάστε εδώ τις μαρτυρικές καταθέσεις των Τραπεζιτών μαρτύρων της Attica Bank, Μαμαλούγκα - Δαυίδ και κρίνετε για το τι έχετε να ακούστε στην Δίκη μου !
Ενώ, εδώ Mήνυση 3 (blogging) Attica bank κατά Κανελλάκη
θα διαβάστε την 3η μήνυση της άμωμου Attica bank κατά Γιώργου Θ. Κανελλάκη, με την κατηγορία, ΞΑΝΑ, του συκοφάντη blogger ενός τραπεζικού ιδρύματος ...

Δικηγόρος της Attica bank θα είναι ξανά το γραφείο του γνωστού Ιωάννη Μαντζουράνη. Θυμίζω δε την ρήση του βοηθού του Μαντζουράνη, σε άλλη μου δίκη : του υβριστή μου Αδαμάντιου Μπασαρά, που της 2-12-2016 είχε το θάρρος να πει μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου : "κυρία Πρόεδρε έχουμε μπροστά μας έναν κατηγορούμενο, τον Γιώργο Κανελλάκη που συκοφαντεί μια εταιρεία. Και τι εταιρεία. Τράπεζα κυρία Πρόεδρε", προκαλώντας τις αναμενόμενες αντιδράσεις από το ακροατήριο ...
Σημ. ΝΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ! Στην Δίκη αυτή θα ακουστούν ΚΑΙ ΝΕΑ πράγματα για το ... τραπεζικό σύστημα και θα ειπωθούν ΟΛΑ όσα χρειάζονται οι Δικαστικές Αρχές, μαζί με όσα τους έχουν κατατεθεί και μαζί με ΟΣΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ κατατεθούν, για να κάνουν το Λειτούργημά τους, πράξη ! Πράξη που θα Λευτερώσει και θα ξεκαθαρίσει τον Ελληνισμό και την Ελλάδα !
Μετά Τιμής και ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ


____________________
     Γιώργος Θ. Κανελλάκης
    τηλ. επικ. 6977-913-924

Credit τραπεζών Εργασίας, Πειραιώς, Attica


Σημείωση : α) το τραγικό είναι πως το παρουσιαζόμενο από την -εν πανικώ- Attica bank των Γαμβρίλη, Ρουμελιώτη, Πανταλάκη κ.λπ., δημοσίευμα, είχε αναρτηθεί σε κάποια σελίδα : https://hellenicspace.wordpress.com, (blog που προβάλει τα έργα και τις απόψεις του Ν. Λυγερού. Του υπέρμαχου του "ναι" στο Δημοψήφισμα, κ.λπ.) ενόσω από ότι διαπίστωσα, είχε ανέβει και στο αρκετά μεγάλης αναγνωσιμότητας Newsbomb (βλέπε σχετικά : http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/136226/salos-sto-internet-gia-tin-trapeza-attikis) και αλλαχού.
β) Για το θέμα όσων είναι υπογραμμισμένων με κόκκινη γραμμή, στην πρώτη φωτογραφία του παρόντος, και για να ξεκαθαρίσει μια για πάντα η κτηνωδία που συντελείται στην Χώρα ΜΑΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ !

Υ.γ. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, για τους Λειτουργούς της Δικαιοσύνης !


Γ.Θ.Κ. 

Upd.  αδιαφορήστε για τα έμμισθα "παιδαρέλια" (βλέπε λαμόγια του σωρού) του Fb που αγαπούν την οσφυοκαμψία και την δουλικότητα σε όλο τον Ελληνισμό και στους συμπολίτες μας, κάνοντας κινήσεις σαν την κατωτέρω μιας και, το μόνο που δείχνουν είναι ο πανικός που νιώθουν. Και δίκιο έχουν διότι ξέρουν τι τους περιμένει !ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΤ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κυρία Σουφλη μακάρι να μπορούσα να έρθω!! Δυστυχώς όμως δεν μπορώ, είμαι πολύ φτωχός τώρα::

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πόπη μου εύχομαι να σε απαλάξουν.Θα προσεύχομαι για σένα αν και είμαι 500 χιλ μακρυά.Μη το βάλης κάτω .Η Παναγια μαζί σου.ΒΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις

  1. Σ΄αυτό το δικαστήριο, δεν είμαι εγώ κατηγορούμενη, αλλά ο συναγωνιστής Γιώργος Κανελλάκης...
   Σύντομα όμως, είναι και τα δικά μου δικαστήρια... κι ο Θεός βοηθός.

   Διαγραφή
  2. Δεν θα προλαβουν.Καλό μήνα.ΒΤ

   Διαγραφή
 4. Ο ΔΑΒΙΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ