Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Ουσιαστικώς η επανάστασις του 1821 απέτυχε, αφού η Ελλάδα ουδέποτε κατέστη και ελειτούργησε ως πράγματι ανεξάρτητο κράτος, ούτε εδημιούργησε δίκαιον τουλάχιστον ιδιοκτησιακόν
Η επανάστασις επροδόθη ευθύς εξ αρχής από τους ως επί το πλείστον φαναριώτες ιδιοτελείς πολιτικούς πρωτοστατούντος του Μαυροκαρδάτου και του Κωλέτη. 


Ο πρώτος ήλθε στην Ελλάδα ως πράκτορας του Σουλτάνου δια να ελέγξει την επανάστασιν, δελεασθείς όμως από τους πράκτορες των Ρόθτσαϊλντς, έγινε εντολοδόχος των Άγγλων. 


Οι αγνοί αγωνιστές στερούμενοι μορφώσεως και με πλήρη άγνοια των δολοπλοκιών των εγκαθέτων πολιτικών εχρησιμοποιήθησαν, οι δε πλέον ανεξέλεγκτοι από αυτούς εδολοφονήθησαν και άλλοι εφυλακίσθησαν.


Και συνεχίζουμε κι εμείς να προδίδουμε τους αγνούς αγωνιστές του 1821, όσο αποδεχόμαστε την γελοιοποίηση της Εθνικής Επετείου, από ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΠΟΡΝΗΣ, και όσο αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητη και  μένοντες άπραγοι, να σηκώνουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ.


Είμαστε ένας λαός, ΚΑΤΑΞΕΥΤΗΛΙΣΜΕΝΟΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Ουσιαστικώς η επανάστασις του 1821 απέτυχε, αφού η Ελλάδα ουδέποτε κατέστη και ελειτούργησε ως πράγματι ανεξάρτητο κράτος, ούτε εδημιούργησε δίκαιον τουλάχιστον ιδιοκτησιακόν, με ανεκτικήν από τους Αγγλους εξαίρεσιν την τριετίαν του ανυπέρβλητου Καποδίστρια. Η επανάστασις επροδόθη ευθύς εξ αρχής από τους ως επί το πλείστον φαναριώτες ιδιοτελείς πολιτικούς πρωτοστατούντος του Μαυροκαρδάτου και του Κωλέτη. 


Ο πρώτος ήλθε στην Ελλάδα ως πράκτορας του Σουλτάνου δια να ελέγξει την επανάστασιν, δελεασθείς όμως από τους πράκτορες των Ρόθτσαϊλντς, έγινε εντολοδόχος των Άγγλων. 


Οι αγνοί αγωνιστές στερούμενοι μορφώσεως και με πλήρη άγνοια των δολοπλοκιών των εγκαθέτων πολιτικών εχρησιμοποιήθησαν, οι δε πλέον ανεξέλεγκτοι από αυτούς εδολοφονήθησαν και άλλοι εφυλακίσθησαν.
 


Οι εθνοπροδότες του "βο(υ)λευτικού" και των εθνοσυνελεύσεων κακέκτυπα των ολιγαρχών παρλιαμενταριστών της εσπερίας ήσαν οι πρόδρομοι των των διαχρονικών δωσιλόγων κυνοβολευτικών. 

Το υποτελές γραικορωμέϊκο ανθελληνικό κράτος που προέκυψε, αγνόησε τους ήρωες του 21 και εσφετερίσθη κάθε έννοια Ελληνικότητος, που εκακοποίησε και ασέλγησε. 

Όταν το κράτος αυτό απο το 1982 κατέστη εμφανώς αποεθνοποιητικό και διεθνιστικό στην προπαρασκευαστική περίοδον μετατροπής του σε πολυφυλετικό, ο μακιαβελισμός του εντατικοποιήθη ιδίως κατά τις εθνικές επετείους, οι οποίες του προσδίδουν μια ακόμη νομιμοφάνεια στα πλαίσια μιας επικαλουμένης απο τους νενέκους ταγούς του υποτακτικής σε αυτούς εθνικής ενότητος.


 

Εάν εξαιρεθεί η επέτειος της 28 Οκτωβρίου της εντάξεώς μας στον Εμφύλιο Β' ΠΠ, που μας ενέπλεξε υπούλως το αγγλόδουλο μεταξικό καθεστώς ως η σηματοδοτούσα την μετάβασιν μας στην υφιστάμενη εθνοκτόνο αμερικανοσιωνιστική κατοχή, η 25η Μαρτίου είναι η κατ' εξοχήν μεταλλαχθείσα από το καθεστώς επέτειος, όπου οι παρελαύνοντες στην ουσία αποδίδουν τιμές στους επιγόνους των Μαυροκορδάτων αντί των μη δικαιωθέντων αγωνιστών. 


Πόσον μάλλον οι πρόσφατες παρελάσεις κατά τις οποίες η σημαία του γραικύλικου κρατιδίου δίδεται σε ισλαμοεποικιστές, λαμβανομένων υπ' όψιν ότι οι ήρωες επολέμησαν κατά των ισλαμιστών Οθωμανών, των οποίων οι Σουλτάνοι ήσαν και χαλίφηδες δηλαδή θρησκευτικοί ηγέτες όλου του Ισλάμ. 


Η Τουρκία υπήρξε ως κράτος απο το 1923. 

Οι επαναστάτες επολέμησαν την Οθωμανική αυτοκρατορία. 

Το γεγονός αυτό καθιστά την βεβήλωσιν της επετείου ως άκρως βδελυρή και την καθεστωτική Εθνοπροδοσία ειδεχθεστάτη...


Γεώργιος Θ. Κωσταρέλλος
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και συνεχίζουμε κι εμείς να προδίδουμε τους αγνούς αγωνιστές του 1821, όσο αποδεχόμαστε την γελοιοποίηση της Εθνικής Επετείου, από ΠΟΡΝΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΠΟΡΝΗΣ, και όσο αποδεχόμαστε αδιαμαρτύρητη και μένοντες άπραγοι, να σηκώνουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ.

  Αμμ.. πές το και ξανα πές το. Ο Ελληνικός λαός είναι συνένοχος
  και μάλλον ήδη έχει κριθει...
  Απο πάνω θα πιαστεί...(όποιος έπιασεν έπιασεν)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ;ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΤΓΙΑ.ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΡΕΥΣΤΑ.......ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;ΟΛΑ ΜΑΖΙ;ΠΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ......ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ!
   ΗΡΑΚΛΕΙΟ

   Διαγραφή
 3. Το ειπαμε ειμαστε 570 χρονια σκλαβωμενοι ! Αδελφια καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ