Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

"Γυμνή" η ιστορία ενός απο τα πλέον ΦΡΙΚΤΑ εγκλήματα των Σ τ α λ ι ν ι κ ώ ν! Το Δάσος του Κατύν στην Πολωνία και οι εκτέλεση 15.000 Αξιωματικών!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ!
 
Αυτή η δολοφονία είχε σχεδιαστεί από τότε σοβιετικές αρχές, για να δοθεί ένα αποφασιστικό πλήγμα, επειδή τα θύματα εκπροσωπούσαν την πνευματική και πολιτική ελίτ της Πολωνίας. 

Αυτό το έγκλημα παραβίασε κατάφορα κάθε ηθικό και νομικό κανόνα των πολιτισμένων κοινωνιών.
 
 
 
 
Είναι ο Κομμουνισμός, ηλίθιε... και η Σταλινική Αριστερά που μας κυβερνάει δυο χρονια τώρα... με τις δικές σου ευλογίες, στην κάλπη... και την ανοχή όλων μας...

 
Καλλιόπη Σουφλή
Οι Γερμανοί εισβολείς στην Τεράζιε

(13η Απριλίου 1941)
- Η 11η Γερμανική Μεραρχία 'Πάντσερ' του φον Κλάϊστ εισήλθε στο Βελιγράδι , το οποίο είχε παραδοθεί την προηγουμένη, στον ...26χρονο λοχαγό των 'Βάφεν Ες-Ες', Φριτς Κλίγκενμπεργκ που κατέλαβε την Σερβική πρωτεύουσα, μόνος με 6 άνδρες του!

- Η δίκη μας 'ΧΧ Μεραρχία' διαλύθηκε μετά την «ατυχή» μάχη της Κλεισούρας της Καστοριάς. Ο υποστράτηγος Χ. Καράσσος, βλέποντας την ισχυρή γερμανική προέλαση, διέταξε τις δύο μεραρχίες πού είχε θεωρητικά υπό τις διαταγές να ...παραβγούν στο τρέξιμο με τα τεθωρακισμένα και να συμπτυχθούν δυτικά του Αλιάκμονα. Ο τενεκές (Άγγλος στρατηγός) Ουΐλσον, αποφάσισε και διέταξε στις 13 Απριλίου σύμπτυξη των βρετανικών δυνάμεων στις Θερμοπύλες.

-Στην Ήπειρο εδόθη τελικά η εντολή της Συμπτύξεως.

- 1943. Το γερμανικό ραδιόφωνο ανακοινώσε την ανακάλυψη μαζικών ταφών Πολωνών αιχμαλώτων που εκτελέστηκαν από τους σοβιετικούς στη σφαγή του Κατύν. Το 1990 στην Επέτειο της Αποκάλυψης της Σφαγής του Κατύν, ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ανταποκρινόμενος στο αίτημα της φιλοκυβερνητικής Πολωνικής Επιτροπής διερεύνησης της σφαγής των Πολωνών αιχμαλώτων στο Κατύν, που του είχε επιδοθεί στις 31 Μαρτίου 1990, παρέδωσε στις 13 Απριλίου 1990, στον Πρόεδρο της Πολωνίας Βόιτσεχ Γιαρουζέλσκι, το φάκελο της (σοβιετικής υπηρεσίας) 'Νι-Κα-Βε-Ντέ'.
Ο ΜΙΧΑΗΛ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ, ΕΠΙΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 15.000
ΠΟΛΩΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ 'ΝΙΚΑΒΕΝΤΕ', ΣΤΟΝ ΒΟΪΤΣΕΧ ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΥ! ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ...
Το πρακτορείο ειδήσεων 'TASS' επισήμανε την ευθύνη του (διαβόητου αρχιδολοφόνου) Λαβρέντι Παύλοβιτς Μπέρια και του αναπληρωτή του Βσέβολοντ Μέρκουλοφ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ
Η επιστολή της Πολωνικής Επιτροπής ανέφερε: «Κύριε Πρόεδρε, σε λίγο συμπληρώνονται 50 χρόνια από το έγκλημα που διαπράξαν το 1940 από τα όργανα των σοβιετικών αρχών και η 'NKVD', δολοφονώντας περισσότερους από 15.000 ανυπεράσπιστος πολωνούς αιχμάλωτους πολέμου που κρατούνταν στα στρατόπεδα του Kozelsk, του Ostashkov και του Starobelsk. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ
Αυτή η δολοφονία είχε σχεδιαστεί από τότε σοβιετικές αρχές, για να δοθεί ένα αποφασιστικό πλήγμα στο έθνος μας, επειδή τα θύματα εκπροσωπούσαν την πνευματική και πολιτική ελίτ της Πολωνίας. 

Αυτό το έγκλημα παραβίασε κατάφορα κάθε ηθικό και νομικό κανόνα των πολιτισμένων κοινωνιών. Τώρα, σε αυτή την ιστορική καμπή για την Ευρώπη, κάνουμε έκκληση σε εσάς, κύριε Πρόεδρε, για την αποκάλυψη όλης της αλήθειας της τραγωδίας του Κατύν. 

Σχετική εικόνα
Ωστόσο, το Κατύν είναι μόλις το ένα τρίτο. Μας προβληματίζει ακόμα τύχη των αγνοούμενων αιχμαλώτων πολέμου από τα στρατόπεδα Ostashkov και Starobelsk. 
Στο όνομα της ιστορικής αλήθειας, που οφείλουμε στα θύματα από το Ostashkov και το Starobelsk σας ζητάμε και πάλι Κύριε Πρόεδρε, να αποκαλύψετε την αλήθεια, για να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν οι ένοχοι του εγκλήματος του Κατύν».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ
Το γράμμα της Επιτροπής και το ραντεβού Γκορμπατσόφ-Γιαρουζέλσκι έγιναν για να βοηθηθεί το Κ.Κ.Πολωνίας (που βρισκόταν πια στην αντιπολίτευση), στην εκλογική μάχη με τον Βαλέσσα, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου 1990.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ
Ακολούθησαν οι εκταφές από μαζικούς τάφους χιλιάδων σορών στο Χάρκοβο
( 25/07/1991 – 09/08/1991) και στο Μέντνογιε (15-29 Αυγούστου 1991).
Το ρωσικό πόρισμα εκδόθηκε στις 2 Αυγούστου 1993 και ανέφερε: «Η δολοφονία στο διάστημα Απρίλιος-Μάϊος 1940, 14.522 Πολωνών αιχμαλώτων πολέμου από τα στρατόπεδα Kozelsk, Starobelsk και Ostashkov που βρισκόντουσαν υπό τον έλεγχο της 'NKVD' του Σμολένσκ, του Καλίνιν και του Χάρκοβο και άλλων 7305 κρατούμενων , σε στρατόπεδα της 'NKVD' στη Δυτική Λευκορωσία και τη Δυτική Ουκρανία, και η μαζική απέλαση των οικογενειών τους στη Σιβηρία ήταν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ
Ήταν ένα έγκλημα πολέμου για το οποίο η ευθύνη θα πρέπει να βαρύνει τον Στάλιν και τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε ΚΚΣΕ . 
Η ευθύνη βαρύνει επίσης τους εκτελεστές του εγκλήματος από την ηγεσία της 'NKVD', (Merkulov, Kobulov, Bashtakov, και Suprunenko), καθώς και τους επικεφαλής της ουκρανικής 'ΜΤΑ' και της 'NKVD' της Λευκορωσίας που πήραν μέρος στην προετοιμασία και την υλοποίηση της εν λόγω εγκληματικής απόφασης σε διάφορα επίπεδα....»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ
Η εντολή για τις εκτελέσεις εκδόθηκε στις 5 Μαρτίου 1940 και φέρει τις υπογραφές των Βοροσίλοφ, Μολότοφ, Μικογιάν, Καλίνιν και Καγκάνοβιτς και κάτω την υπογραφή του Στάλιν. Στην απόφαση αναφέρεται.

«Στα στρατόπεδα του 'NKVD' βρίσκεται υπό κράτηση μεγάλος αριθμός πρώην αξιωματικών του πολωνικού στρατού, πρώην αστυνομικών στελεχών των μυστικών υπηρεσιών, καθώς και Πολωνοί εθνικιστικές και μέλη των αντεπαναστατικών κομμάτων και οργανώσεων. 
Όλοι είναι γεμάτοι μίσος κατά της σοβιετικής εξουσίας, και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εχθροί της με την εσχάτη των ποινών. Δια τυφεκισμού».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ
Ο πρώτος μαζικός τάφος στο Δάσος του Κατύν με 200 πτώματα βρέθηκε τυχαία το Μάρτιο του 1942, από Πολωνούς εργάτες που εργάζονταν για το στρώσιμο σιδηροδρομικής Γραμμής για λογαριασμό της 'Βέρμαχτ'.

Την 1η Απριλίου του 1943, μετά από υπόδειξη ενός αγρότη, συνεργείο της 'Βέρμαχτ', υπό τον Ρούντολφ Κρίστοφ Φράϊερ φον Γκέρσντοφ άρχισε τις εκταφές και αποκάλυψε σε ένα λόφο, τις σωρούς 4.243 Πολωνών εφέδρων αξιωματικών!!! 

Στις 13 Απριλίου 1943, ο ραδιοφωνικός σταθμός του Βερολίνου μετέδωσε την είδηση της ανακαλύψεως ενός μαζικού τάφου διαστάσεων «28 Χ 16 μ. με τα πτώματα 3.000 Πολωνών αξιωματικών σε 12 «στρώματα», και μίλησε για «κτηνώδη εγκλήματα των μπολσεβίκων» και απέδωσε την ευθύνη «στους Εβραίους της 'NKVD'». 

(Και είχε εν μέρει δίκιο ο Γιόζεφ Γκέμπελς. Ο Μολότοφ και Βοροσίλοφ είχαν εβραίες συζύγους και ο Καγκάνοβιτς ήταν Εβραίος).

Σχετική εικόνα
Το Κατύν το ήξεραν καλά και τα "ημέτερα" κουμούνια και το επικαλέστηκαν το 1945. «Συνεργεία ειδικά οργανώθηκαν για να βγάζουν από τα πτώματα τα μάτια να κόβουν τα μέλη και να τα εκθέτουν έτσι ανίερα ακρωτηριασμένα ώστε να διαπιστώνεται η “βαρβαρότητα” των ελασιτών. ...» «Το ελληνικό Κατύν» εκδ. Ρήγας 1945. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ
Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΥΝ...


«Υπάρχουν όμως και εκατοντάδες πτώματα αγνώστων που ξεθάφτηκαν και φορτώθηκαν σε φορτηγά για να πάρουν το δρόμο για το Κατίν. Όλοι οι τάφοι των ελασιτών και των αμάχων ανασκάφτηκαν και τα πτώματα εξαφανίστηκαν. » «Οι Ανατολικές Συνοικίες το Δεκέμβρη του 1944» έκδοση της 6ης αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, 1945. YΓ. Scripta manent.
---------------------------------------


[(Τό κείμενο που ακολουθεί και δυστυχώς είναι άνευ τόνων, ανήκει σε σχολιασμό ενός αναγνώστου της ανωτέρω αναρτήσεως. Επειδή είναι εμπεριστατωμένο ιστορικώς, σας το παραθέτουμε).

Οι Πολωνοι αναζητουσαν τους αξιωματικους απο το 1939, οταν οι Ρωσοι που εισεβαλαν τοτε στη χωρα ανακοινωσαν οτι συνελαβαν 275.000 "αιχμαλωτους". Στις επαναλλειμενες πολωνικες εκκλησεις, απαντουσαν "δεν τους εχουμε εμεις"...

Οταν οι Γερμανοι ανακοινωσαν τα περι Κατυν, η Εξοριστη Πολωνικη Κυβερνηση του Λονδινου, ζητησε να παραστει στον τοπο του εγκληματος, οπως και εγινε.
Πολωνοι πολιτικοι και στρατιωτικοι, ιατροδικαστες και ιερεις εφτασαν στο Κατυν, συνοδευομενοι απο Ελβετους διπλωματες των πρεσβειων του Λονδινου και του Βερολινου, καθως και εμπειρογνωμονες του Διεθνους Ερυθρου Σταυρου.

Μετα και απο τις δικες τους ερευνες και αυτοψιες, ολοι συμφωνησαν με τα γερμανικα πορισματα. Το εγκλημα ηταν εργο των Σοβιετικων, οι οποιοι μιλουσαν για ..."προβοκατσια".
Η Πολωνικη κυβερνηση διεκοψε τις διπλωματικες σχεσεις με την ΕΣΣΔ, προκαλωντας την οργη της Μοσχας και την αμηχανια Λονδινου και Ουασινγκτων. 
Οι Ρωσοι απειλησαν ευθεως οτι αν οι Δυτικοι Συμμαχοι υιοθετησουν την πολωνικη σταση, θα συναψουν συνθηκη ειρηνης με τον Χιτλερ, αφηνοντας να εννοηθει οτι βρισκονταν ηδη σε προχωρημενες διαπραγματευσεις με τους Γερμανους (πραγμα που ηταν αληθινο).

Αποτέλεσμα εικόνας για POLISH GENERAL SIKORSKY
Αγγλοι και Αμερικανοι πιεσαν αφορητα τον αρχηγο της (εξορίστου) Πολωνικης Κυβερνήσεως (πατριώτη!) στρατηγό Σιρκοσκι να αποδωσει το εγκλημα στους Ναζι "για χαρη του κοινου αγωνα". Αρνηθηκε ομως και αυτο   π ρ ο κ α λ ε σ ε    το τελος του!

(ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ...ΑΓΓΛΟΥΣ! ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΩ.ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ! "ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Αποτέλεσμα εικόνας για POLISH GENERAL SIKORSKY
O ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΙΚΟΡΣΚΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΟΥΪΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΕΠΙΘΕΩΡΟΥΝ ΑΓΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ.
Στις 5 Ιουλιου 1943 το αεροσκαφος που μετεφερε τον Σικορσκι απο το Γιβραλταρ στο Λονδινο ..."ΕΠΕΣΕ" (στην θάλασσα!), σκοτωνοντας αυτον, την κορη του και ολους τους επιβατες,(Πολωνοι συνεργατες του στρατηγου) εκτος (ΠΡΟΣΕΞΤΕ!) απο τον...βρετανο πιλοτο!!!!!!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για POLISH GENERAL SIKORSKY FUNERAL
ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΠΟΛΩΝΟΥ ΗΓΕΤΟΥ, Ο ΜΕΓΑΣ "ΗΘΟΠΟΙΟΣ"
ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ..."ΒΟΥΡΚΩΣΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ...
Το Βερολινο ανακοινωσε οτι η βρετανικη μυστικη υπηρεσια δολοφονησε τον Σικορσκι! Ο νεος αρχηγος της εξοριστου κυβερνησεως, Μικοαετσεκ, αχυρανθρωπος του Λονδινου, "αποδεχτηκε" την αποψη της Μοσχας περι προβοκατσιας, αποκαθιστοντας τις διπλωματικες σχεσεις ("προς χαριν του κοινου αγωνος").

Σχετική εικόνα
ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ ΠΟΛΩΝΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΙΚΟΡΣΚΥ, ΣΤΟ (ΑΓΓΛΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ)
ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ. Η "ΣΤΡΑΒΗ" ΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ "ΕΠΕΣΕ"...
Αυτο προκαλεσε αγανακτηση και θλιψη στον πολωνικο λαο, που αρχισε να ανησυχει για μυστικο ξεπουλημα της Πολωνιας στους Ρωσους - πραγμα που εγινε.]

(Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'δελτίο των 11'/ 
Φωτογραφίες επιλογές της 'ΟδύσσειαΤV'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. Ο Σταλιν ο καυκασιος και γυφτουλας εκτελεσε τοσες χιλιαδες ανθρωπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ