Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Gatestone Institute: Το ακραίο σενάριο κήρυξης «κατάστασης εκτάκτου ανάγκης» στην Ελλάδα

«Όταν ένα πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν μόνο προπαγάνδα και δεν πληροφορούν, όταν οι ολιγάρχες ελέγχουν τη δημόσια ζωή, όταν το πολιτικό σύστημα φαίνεται ότι επανειλημμένα επιτίθεται στα συμφέροντα του λαού της, όταν ένα πολιτικό σύστημα αγνοεί το Σύνταγμα και τη βούληση της πλειοψηφίας, αλλά αντλεί τη νομιμοποίησή της μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια με εκλογές, τότε, αν και μπορεί να αποκαλείται "δημοκρατικό", είναι μια δημοκρατία των σκουπιδιών.
 

Δεν είναι η δημοκρατία του λαού πια.
Αντ' αυτού, ανήκει στην ελίτ».


 Ενόψει, όμως, της επιβολής νέων φόρων, νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και με την Τουρκία να στέλνει περισσότερους μετανάστες στην Ελλάδα, «η χώρα δεν θα μπορεί να κυβερνηθεί χωρίς στρατιωτικό νόμο» ώστε να μπορούν να μπορούν να επιβληθούν αυτές οι πολιτικές στον πληθυσμό της.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ!


ΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ... ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΜΑ!


ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.


ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ!
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ! Καλλιόπη Σουφλή
 
Image result for ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ IMAGES


Ο Έλληνας πρωθυπουργός ξέρει πολύ καλά ότι για να επιβιώσει η Ελλάδα, θα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση 
 
Οι Έλληνες έχουν σχεδόν φτάσει στα όρια τους. 


 
Η οικονομική κατάσταση είναι τραγική.
 

Η παράνομη μετανάστευση είναι εκτός ελέγχου, η εγκληματικότητα αυξάνεται μέρα με τη μέρα.
 

Το πολιτικό σύστημα είναι γεμάτο διαφθορά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν σταματήσει να είναι ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών και του πολιτικού συστήματος.
 

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν ελέγχει πλήρως την πολιτική του κόμματός του, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι το υπουργικό του συμβούλιο.
 


Αυτά είναι μερικά από τα βασικά συμπεράσματα ανάλυση του Gatestone Institute με τίτλο «Ελλάδα: Μια δημοκρατία σε κρίση».

 

Δημοκρατία των σκουπιδιών

«Όταν ένα πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν μόνο προπαγάνδα και δεν πληροφορούν, όταν οι ολιγάρχες ελέγχουν τη δημόσια ζωή, όταν το πολιτικό σύστημα φαίνεται ότι επανειλημμένα επιτίθεται στα συμφέροντα του λαού της, όταν ένα πολιτικό σύστημα αγνοεί το Σύνταγμα και τη βούληση της πλειοψηφίας, αλλά αντλεί τη νομιμοποίησή της μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια με εκλογές, τότε, αν και μπορεί να αποκαλείται "δημοκρατικό", είναι μια δημοκρατία των σκουπιδιών.
Δεν είναι η δημοκρατία του λαού πια.
Αντ' αυτού, ανήκει στην ελίτ».

 


Με αυτά τις λέξεις αρχίσει η ανάλυση του Gatestone Institute.
 


Αφού γίνεται αναφορά σε άρθρα Ελλήνων δημοσιογράφων οι οποίοι αναφέρουν στην ανάγκη οι Έλληνες να πάρουν πίσω την πατρίδα τους διαφορετικά τον λόγο θα τον έχουν τα όπλα, στον μητροπολίτη Αμβρόσσιο, ο οποίος λέει ότι ο χριστιανισμός απειλείται στην Ελλάδα, στις δηλώσεις μελών της κυβέρνησης ότι η Γερμανία θέλει να την «ρίξει» για να έρθει στην εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι αναλυτές τονίζουν ότι ο τελευταίος είναι «ο πιο υπάκουος και επίμονος οπαδός της γερμανικής πολιτικής στην Ελλάδα».
 


Ωστόσο, όπως αναφέρεται όλα τα πολιτικά κόμματα που είναι στην ελληνική Βουλή (εκτός ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής που έχουν τις δικές τους ατζέντες κατά του κατεστημένου) εκφράζουν τις ίδιες πολιτικές απόψεις: 

Όλα τους είναι λάτρεις της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποστηρίζουν τα ανοιχτά σύνορα και την παγκοσμιοποίηση, και δεν έχουν σεβασμό για τις θρησκευτικές ή πολιτισμικές ρίζες της Ελλάδας.
 

«Η χώρα (δηλ. η Ελλάδα) έχει σαπίσει μέσα στην ΕΕ και την ευρωζώνη.
 

Οι Έλληνες έχουν συντριβεί οικονομικά.
 

Οι ελληνικές πόλεις, λόγω της παράνομης μετανάστευσης, μοιάζουν λιγότερο με πόλεις της Ευρώπης και περισσότερο με πόλεις στο Αφγανιστάν.
 

Οι τράπεζες έχουν αρχίσει τη μαζική δήμευση των κατοικιών.
 

Οι άνθρωποι είναι στα πρόθυρα της εξέγερσης» επισημαίνεται στην ίδια ανάλυση.
 

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΟΒΕ και της Τράπεζας της Ελλάδος, η περιουσία των ελληνικών νοικοκυριών μειώθηκε κατά 37,5% μεταξύ 2000 και 2015.

 

Ο Τσίπρας ξέρει ότι η Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει μόνο εκτός ευρώ

 

Παράλληλα, το Ινστιτούτο Gatestone αναφέρεται και στα σκάνδαλα στην Ελλάδα, όπου εμπλέκονται πολιτικοί (όπως η Novartis, η Siemens) και επισημαίνεται πως «η σημερινή κυβέρνηση εργάζεται σκληρά έτσι ώστε περιπτώσεις διαφθοράς και κακοδιαχείρισης να φτάνουν στα δικαστήρια.
 


Σύμφωνα με την ίδια ανάλυση «ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ένας άνθρωπος με κακές προθέσεις και προσπαθεί, μέσα στα όρια που του δίνουν οι δανειστές, να διαπραγματευτεί όσο πιο δυνατά μπορεί για τη χώρα του.
 


Ξέρει πολύ καλά ότι η Ελλάδα, για να επιβιώσει, θα πρέπει να αποχωρήσει από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 


Ξέρει, επίσης, όπως και ο ελληνικός λαός, ότι η ελληνική ιστορία, οι ελληνικές αξίες και η ελληνική γεωπολιτική πάντα βρίσκονται κοντά στις ναυτικές δυνάμεις, τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία.
Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ σε θέση να ενταχθεί στις ευρωπαϊκές ηπειρωτικές δυνάμεις».
 


Ωστόσο, ένας ανίσχυρος πρωθυπουργός, ακόμα κι αν θέλει να οδηγήσει τη χώρα του προς τη σωτηρία, μακριά από την ΕΕ, δεν μπορεί να το καταφέρει.
 


«Ο Τσίπρας δεν ελέγχει πλήρως την πολιτική του κόμματός του.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι το υπουργικό συμβούλιο.
 


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολιτικό κόμμα που σχετίζεται με πολιτικά και ιδεολογικά με το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ. 


Έτσι, ο ίδιος έχει δεσμευτεί να ακολουθήσει τις πολιτικές του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, την ευρωζώνη και την παγκοσμιοποίηση» αναφέρεται επίσης.

 

Ο… στρατιωτικός νόμος

Σύμφωνα με το Gatestone Institute, η φτώχεια, η εγκληματικότητα, τη διαφθορά, την παράνομη μετανάστευση και η απονομιμοποίηση του πολιτικού συστήματος είναι οι τελείες που, αν κάποιος τα συνδέσει, φτάνει στο άρθρο 48 του Ελληνικού Συντάγματος.
Το άρθρο αυτό, το οποίο καθορίζει πότε η κυβέρνηση μπορεί να αναστείλει τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν το κράτος είναι υπό πολιορκία από εσωτερικούς ή εγχώριους εχθρούς.
 


Ενόψει, όμως, της επιβολής νέων φόρων, νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και με την Τουρκία να στέλνει περισσότερους μετανάστες στην Ελλάδα, «η χώρα δεν θα μπορεί να κυβερνηθεί χωρίς στρατιωτικό νόμο» ώστε να μπορούν να μπορούν να επιβληθούν αυτές οι πολιτικές στον πληθυσμό της.
 


Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανάλυση, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό.Ένα πιθανό σενάριο είναι ότι οι Γερμανοί θα αναγκάσουν τον Τσίπρα να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές.


 
Αν συμβεί αυτό, τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα κερδίσουν τις εκλογές, αλλά για να αντιμετωπίσουν την οργή του ελληνικού λαού -που θα πρέπει να πληρώσουν ακόμη περισσότερους φόρους, όπως θέλουν οι Γερμανοί- η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης.Ένα άλλο σενάριο είναι ότι η ΕΕ θα πιέσει τον Τσίπρα να συνεργαστεί με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ευρεία κυβέρνηση συνασπισμού που θα επιβάλλει όλους νέους φόρους και τις περικοπές στις συντάξεις.
 


Σε μια τέτοια περίπτωση, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, μαζί με κάποιους αγανακτισμένους πολίτες, θα ταχθούν εναντίον ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, και η μάχη δεν θα δοθεί στη Βουλή αλλά θα μεταφερθεί στους δρόμους.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. ....αρχιζουν οι μαχες στους δρομους , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ? [σκουπισμα των σκουπιδιων με απογοητευτικο κουνιμα κεφαλιου και προσωπο δυστυχιας και εκδικησης...μια απο τα ιδια..]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπάρχει λύση ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και ΔΡΟΜΟ από την φωλιά του λύκου (Βόλφαγκ).Να αποφασίσει ο λαός ούτε τα υπουργικά συμβούλια ούτε το 30% του Μητσοτάκη, βλέπε ζίμενς, υπάρχει και το υπόλοιπο 70%. Ο κυρίαρχος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ επιτέλους να αποφασίσει για την τύχη του και αυτή τη φορά να δεσμευτούν ότι θα σεβαστούν την όποια απόφασή του όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΖΑΒΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ..Α ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΑΒΟ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ....ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ;;;;ΜΕ ΠΟΣΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΡΙΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ;;;ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΛΑ ΤΟΥ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
  ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΕΥΣΗΣ. Η ΜΟΝΗ "ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΟΧΙ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΑΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ