Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Τι το έκανες το CD, Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου; Το... "έφαγε"!Όπως το "έφαγε" και το ζεύγος Πάνου και Τζούλης Καμμένου! Τι σχέση έχει ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ;;;;; ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΤΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!! (Μέρος Β΄)


Να διαβάζεις τα τεκμήρια και να σε πιάνει σύγκρυο... οργή, αγανάκτηση και αηδία...
Ν' αναρωτιέσαι αν αυτή λέγεται "Δικαιοσύνη", ή ένας ΟΧΕΤΟΣ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!


Να νοιώθεις την οργή να ξεχειλίζει και να θες να κρεμάσεις όντως από την γλώσσα όλους αυτούς που από θέση ισχύος και εξουσιας, παριστάνουν τους ηθικούς και τους "ευαίσθητους"!
Τους... "νόμιμους και τους ... ηθικούς"!Και ν' αναρωτιέσαι... ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ, τελικά;;;
Κατανοώ και την οργή και την αγανάκτηση, αλλά ακόμα και την φρασεολογία του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.
Την κατανοώ απόλυτα...
Όταν κρατάς στα χέρια σου τέτοια στοιχεία - φωτιά, όταν επτά χρόνια πριν τα έχεις καταθέσει στην Εισαγγελέα Δαφθοράς (εδώ, μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε... για την ... "αδιάφθορη" εισαγγελέα), όταν τα έχεις γνωστοποιήσει στο ΛΑΜΟΓΙΟ που λέγεται ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και στην δικηγόρο σύζυγό του και όλοι αυτοί τα έχουν κάνει... γαργάρα, όταν μέλη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης, όπως την χαρακτηρίζει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, έχουν καταστέψει και εσένα αλλά και την οικογένειά σου, τρελλαίνεσαι...


Και να 'ρχονται και κάτι δημοσιοκάφροι σαν την "εφημερίδα" "Δημοκρατία" του Γιάννη Φιλιππάκη και κάποιοι bloggerάδες τύπου hellasforce και να σε αποκαλούν... "Προδότη"!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΙ;
ΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ!
Αλήθεια, με τι... αντίτιμο;;;


Ειλικρινά, δεν ξέρω πότε θα ξεσπάσει η οργή των ΕΛΛΗΝΩΝ... (πάντα μιλώ για το μικρό ποσοστό που είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι γι αυτό το βοθρόλημμα που λέγεται... "ελληνικός λαός")


Γιατί όταν ξεσπάσει η οργή,  όλος αυτός ο συρφετός της εξουσίας, πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης...
Γιατί είναι ο συρφετός, που πίνει για δεκαετίες, το αίμα των ΕΛΛΗΝΩΝ.


Τα στοιχεία που παραθέτει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, είναι αποκαλυπτικά και συγκλονιστικά.

ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΑ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΦΟΡΟΥ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΩΣ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.


ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΡΕ!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ = ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ = ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Πάντα μιλώ για την πλειοψηφία της "δικαιοσύνης", γιατί υπάρχουν ακόμα έντιμοι δικαστές, αλλά τρέμουν την εισαγγελική Μαφία.


Ακολουθεί, μια μικρή έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο για κάποια από τα... "μπουμπούκια" που εμπλέκονται και τα παραθέτω.

Το Πρώτο Μέρος, θα το βρείτε εδώ
Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1 Και μην βρεθεί κανείς, να ξαναρωτήσει, αν τα στοιχεία τα είχε πάει στην Δικαιοσύνη ο Χατζησάββας... γιατί αποδεικνύεται πως έπραξε όλα τα νομιμα δέοντα και η "δικαιοσύνη", οι πολιτικοί και οι αρμόδιες Υπηρεσίες που τα έλαβαν, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!


Τι Το Έκανες Το CD Εισαγγελεύ Ελένη Ράικου; Μέρος β 

Το «Έφαγε» Το CD η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου by ANTI300


Πηγή  ΑΝΤΙ300Ας δούμε ποιός είναι κι αυτός ο... περιβόητος Ιωαννης Αβραντίνης, που περιλαμβάνεται στην "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ", όπς την χαρακτηρίζει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, και που έχει κατηγορηθεί για ΑΠΑΤΗ στην Αμερικη.

Κι αυτό, αποτελεί αποκάλυψη του κ. ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, πριν από πέντε χρόνια... αλλά, παρ' ότι τα στοιχεία της δράσης του στην Αμερική, περιλαμβάνονται στο CD που έδωσε στην Εισαγγελεα ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ο κ. Χατζησάββας, δεν ίδρωσε το αυτάκι της κυρίας "Έλα Ελένη"... του Δελατόλλα...


Καλλιόπη Σουφλή
by ANTI300


πηγή ΑΝΤΙ300 Τα είχε δημοσιοποιήσει από το 2010, τα στοιχεία ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ
Και ιδού η απόδειξη:
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: οι μπροστινοί αχυράνθρωποι του - Οι εταιρείες - Τα άτομα & ΤΟ σχέδιο για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ των κλεμμένων

Το παρακάτω μήνυμα μας εστάλη μέσω της φόρμας Επικοινωνίας του InOut από τον Εμμανουήλ ΑΘ Χατζησάββα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παράθεση:
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: οι μπροστινοί αχυράνθρωποι του - Οι εταιρείες - Τα άτομα & ΤΟ σχέδιο για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ των κλεμμένων:

1) CRETE Hellas Holdings BV., αλλοδαπή εταιρεία, Θυγατρική εταιρεία της E N R O N Corp. (USA) η οποία έχει Κατάθεση Αίτηση πτώχευσης κατ’ άρθρο 11 της Αμερικής με ημερομηνία 2 Δεκ. 2001 η οποία ως αποτέλεσμα Συμφωνίας μεταξύ της Enron Wind Development Holdings BV (EWDH) (θυγατρική της πτωχευμένης ENRON και ιδιοκτήτρια 100% της CRETE Hellas Holdings BV η οποία είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία των Ελληνικών εταιρειών IWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ και Αίολος ΑΕ), και της EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» (βλ. ΦΕΚ 11427/24 ΔΕΚ 2001) «συμφερόντων» Ιωάννη Αβραντίνη αφενός για τον Αβραντίνη συμμετέχει η σύζυγος του Μαρτίνου Ευαγγελία με ποσοστό 0,50% αφετέρου η Υπεράκτια [offshore] εταιρεία «PASIFIC INVESTMENTS SA» με 99,50% με «μπροστινό» τον βαφτισιμιό του Αβραντίνη κ. Ολύμπιος Ανδρέας (ο οποίος ήταν 28 ετών την ημέρα σύστασης), -προφανώς για την Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη καθότι είναι και η συμβολαιογράφος του καταστατικού/συμβολαίου με αριθμό 992/6.11.2001 και των δηλώσεων της ίδιας για την υπεράκτια εταιρεία PASIFIC INVESTMENTS SA κύριο μέτοχο της εταιρείας EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ (βλ. στοιχεία καταστατικού και τροποποιήσεων με αριθμό 1578/17.3.2004).

2) EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» ΑΦΜ 999805318 ΔΟΥ Γλυφάδας (βλ. ΦΕΚ 11427/24 ΔΕΚ 2001 και ΦΕΚ 2611/24 Μαρτίου 2004)

Όλα τα συμβόλαια τα έχει κάνει η Αικατερίνη Δ. Πελέκη –Βουλγαράκη Σημείωση, Το Κεφάλαιο της εταιρείας είναι 18.000 ευρώ! Ενώ το κεφάλαιο της ήταν 18.000ΕΥΡΩ στις 29 Μαρτίου 2004 αγοράζει από την πτωχευμένη ENRON EWDH (ύστερα από συναίνεση- Δικαστική Απόφαση των ΗΠΑ προς εξασφάλιση των πιστωτών της ENRON ) την εταιρεία Crete Hellas Holding BV ιδιοκτήτρια των Ελληνικών εταιρειών IWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ και Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενέργειας «Αίολος ΑΕ» έναντι ποσού $9,693,308,00 USD, με αποτέλεσμα να περιέλθουν οι Ελληνικές θυγατρικές εταιρείες στην ιδιοκτησία της Ελληνικής εταιρείας «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» με διαχειριστή τον Ιωάννη Αβραντίνη ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΡΥΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ από το 2004 ημερομηνία εξαγοράς έως και σήμερα (ενώ σε σχετική καταγγελία του «Εμμ. Α. Χατζησάββας» στην ΡΑΕ ως απάντηση υποβλήθηκε μηνυτήρια αναφορά από το ΔΣ της!!! Σε βάρος του καταγγέλλοντος)

Η εταιρεία «EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ ή ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» Μέχρι σήμερα, Μάιος 2010 δεν έχει υποβάλει Ισολογισμό για κανένα από τα έτη λειτουργίας της και τα μόνα ΦΕΚ που υπάρχουν είναι τα δύο όπως προαναφέρονται, τα οποία παρουσιάζονται ενώ από την ημέρα ιδρύσεως της δεν έχει γνωστοποιήσει στις Ελληνικές Αρχές τα $9,693,308,00 USD που έχει πληρώσει στην E N R O N Corp. (USA).

Διαχειριστής στην εταιρεία είναι η σύζυγος του Ιωάννη Αβραντίνη Μαρτίνου Ευαγγελία η οποία είναι και μέτοχος, Ενώ η έδρα της είναι η ίδια με το Ξενοδοχείο Πλάζα Βουλιαγμένης δηλαδή Λητούς 14 Βουλιαγμένη.

3) PASIFIC INVESTMENTS SA ή αλλιώς ΠΑΣΙΦΙΚ ΙΝΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΣ ΕΙ. υπεράκτια - offshore εταιρεία με έδρα Νησιά Μάρσαλ (με διεύθυνση ένα κτίριο στο οποίο στεγάζονται χιλιάδες εταιρείες «Ραφιού» όπως τις αποκαλούν στην αγορά) Ταχ. Διεύθ. Trust Company Complex Ajeltake Island Majuro Marshal Islands MH 96960 Ιδιοκτήτρια/μέτοχος της «EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ ή ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» με ποσοστό ΜΕΤΟΧΏΝ 99,50% πάντα με «μπροστινό» τον βαφτισιμιό του Αβραντίνη κ. Ολύμπιος Ανδρέας κάτοικος Λαζαράκη 69 Γλυφάδα (ο οποίος την ημέρα σύστασης ήταν 28 ετών), με συμβόλαια και δηλώσεις της Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 11427 με ημερ. 24 Δεκ 2001)

4) ΙWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ - Αιολικό Πάρκο στην Κρήτη ισχύoς 4,95MW Α.Φ.Μ.: 094475331 ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 33705 Διεύθυνση: Τεγέας 1, Αργυρούπολη ΤΚ 16452 κατέχει Άδεια Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από τη ΡΑΕ με στοιχεία ΑΔ-00084 - Δ6/Φ17.009/2257 - 16/7/2001 (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΑΕ η εταιρεία ανήκει στην πτωχευμένη ENRON) Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθότι, έχει εξαγοραστεί στις 29 Μαρτίου 2004 από την EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» αποτέλεσμα συμφωνίας με την ιδιοκτήτρια τους εταιρεία Enron Wind Development Holdings BV (EWDH)
Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Ιωάννης Αβραντίνης

5) Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενέργειας «Αίολος ΑΕ», - Αιολικό Πάρκο στην Κρήτη ισχύος 9,90MW Διεύθυνση: Τεγέας 1, Αργυρούπολη ΤΚ 16452 η οποία κατέχει Άδεια Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από τη ΡΑΕ με στοιχεία ΑΔ-00053 - Δ6/Φ17.008/2256 - 18/6/2001 (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΑΕ η εταιρεία ανήκει στην πτωχευμένη ENRON) Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική καθότι, έχει εξαγοραστεί στις 29 Μαρτίου 2004 από την EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ η αλλιώς «ΓΙΟΥΚΟΜ ΡΗΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΑΝΤ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤ ΕΠΕ» αποτέλεσμα συμφωνίας με την ιδιοκτήτρια τους εταιρεία Enron Wind Development Holdings BV (EWDH)
Πρόεδρος της Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενέργειας «Αίολος ΑΕ», είναι η γυναίκα του Αβραντίνη κα. Μαρτίνου Ευαγγελία ΑΔΤ Σ 551009 και Δ.Σ ο «βαφτισιμιός» του Αβραντίνη κ. Ολύμπιος Ανδρέας ΑΔΤ ΑΒ 552188

6) Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ Αιολικό Πάρκο στην Ρόδο ισχύος 12,00 MW Γνωστή εταιρεία από το σκάνδαλο των Εικονικών και υπέρτιμολογημένων τιμολογίων της ΑΒΒ (Σημ. είναι ο Μέτοχος και κατασκευαστής του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) με αποδέκτες το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και τις ΜΙΖΕΣ σε Δημόσιους υπαλλήλους κλπ με την γνωστή υπόθεση της Παράνομη Χωροθέτησης, Παράνομης Αδειοδότηση και Λειτουργίας τις Αυθαίρετες και κατεδαφιστέες κατασκευές, κλπ


Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
Η εταιρεία Ανήκει στα συμφέροντα που είναι πίσω από τις εταιρείες ΙWECO Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου ΑΕΒΕ που είναι θυγατρική της CRETE Hellas Holdings BV. Την οποία έχει μυστικά αγορασμένη από το 2005 η Ελληνική εταιρεία EUCOM Real Estate and Investment ΕΠΕ με Διαχειριστής στην εταιρεία την σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη Μαρτίνου Ευαγγελία η οποία είναι και μέτοχος, αποτέλεσμα Μυστικής Συμφωνίας μεταξύ της αποχωρούσας Γερμανικής εταιρείας ΑΒΒ

(Σημ. η Γερμανική ΑΒΒ είναι ο Μέτοχος και κατασκευαστής του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) η οποία πούλησε -αν και ΔΕΝ είχε ΑΦΜ στην Ελλάδα- με ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ το σύνολο των μετοχών της στον μπροστινό των συμφερόντων που ακούνε στο όνομα Αβραντίνη ποσοστού 90% στην Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ (βλέπε ανακοίνωση της ΡΑΕ με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2008)
Ενώ η έδρα της είναι η ίδια με το Ξενοδοχείο Πλάζα Βουλιαγμένης δηλαδή Λητούς 14 Βουλιαγμένη όπως και άλλες συναφείς εταιρειών αυτών των συμφερόντων?.
Η εταιρεία «Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ» έχει Πρόεδρο και Δ . Σύμβουλο τον Ιωάννη Αβραντίνη και Αντιπρόεδρο τον Μιλτιάδη Βάγγερ (το ίδιο δίδυμο της ΝΕΛ)

7) ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ξενοδοχείου Πλαζα Βουλιαγμένης επί της οδού Λητούς 14 Βουλιαγμένης του οποίου Δ/ντης είναι ο Χαράλαμπος ή αλλιώς Χάρης Αβραντίνης -ο οποίος έχει καταδικαστεί στην Αμερική για απάτες μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη Αβραντίνη-

Η εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με μετόχους την γυναίκα του Ιωάννη Αβραντίνη,
1) Ευαγγελία Μαρτίνου με ποσοστό 3%, (την αρχική ιδιοκτήτρια ΦΕΚ 8129/15.10.1998 και μοναδική μέτοχο της εταιρείας) την
2) κα Μαρία Αρνή με ποσοστό 40% και την
3) υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA με ποσοστό 57% ΟΛΑ ΑΥΤΑ με βάση το υπ’ αριθμ 1530/30.12.2003 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη βλ. ΦΕΚ 14064 /31.12.2003 το οποίο στην συνέχεια Τροποποιήθηκε με βάση το υπ’ αριθμ. 1585/22.03.2004 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη μεταβάλλοντας τα ποσοστά των μετόχων, συνέχεια της μεταβίβασης της υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA η οποία κατέχει ποσοστό 57% μεταβιβάζοντας στην σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη, Ευαγγελία Μαρτίνου της οποίας το ποσοστό της αυξάνεται σε 60%, και της κα Μαρία Αρνή το ποσοστό 40% το οποίο μένει αμετάβλητο.
Διαχειριστής στην εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ εξακολουθεί και παραμένει ο «βαφτισιμιός» του Ιωάννη Αβραντίνη, Ανδρέας Ολύμπιος (βλ. ΦΕΚ 2567/26.03.2004)

a. Το κεφάλαιο της εταιρείας 45.000Ευρώ ενώ,
b. τα κτίρια και έπιπλα-εξοπλισμοί ξεπερνούν σε αξία τα 8.000.000 ΕΥΡΩ
c. με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας Ισολογισμό 2004 (βλ. ΦΕΚ 1393/20.02.2006) αν και έχει υπαχθεί σε αναπτυξιακά προγράμματα εκσυγχρονισμού!!!!!! μεταβάλλοντας την αξία των επίπλων και έργων στο Ξενοδοχείο με περισσότερα από 2.500.000 ΕΥΡΩ η εταιρεία παραμένει ζημιογόνα (δηλ. δηλώνει ζημιές 1..280.718 ΕΥΡΩ μόνο για το 2004) ΑΡΑ δεν πληρώνει και φόρους
d. και στον αντίποδα δεσμεύεται για επενδύσεις!! 10.000.000 ΕΥΡΩ. Προφανώς νέο «ξέπλυμα»

8) Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου ΝΕΛ Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος ο Μιλτιάδης Βαγγερ & Εντεταλμένος Σύμβουλος και Διαχειριστής ο Αβραντίνης Ιωάννης

Σημείωση, Ο Βάγγερ ήταν υπάλληλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου συγκεκριμένα ήταν ο Διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη στην Κομοτηνή, και τον Σεπτ 2009 εμφανίζεται μπροστά από μία υπεράκτια-offshore εταιρεία, όπως δηλώνει, δικών του συμφερόντων την Antelope Shipping Inc. με έδρα τα Νησιά Μάρσαλ και καταβάλει 15.000.000 Ευρώ στο Βεντούρη για τις μετοχές που ειχε στην ΝΕΛ ποσοστού περίπου 20%
Το ίδιο δίδυμο επαναλαμβάνεται και στην εταιρεία Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ

9) ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ – Συνεστήθη με το 1874/1.5.2005 Συμβολαίου της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη το οποίο σε περίληψη δημοσιεύθηκε στο 1443/7.3.2005 ΦΕΚ

Στην εταιρεία αυτή μέτοχοι ήταν ο πρώην Υπουργός Γ. Βουλγαράκης (Οικονομολόγος, Γεννηθείς το 1959 με ΑΦΜ 019871272) και η σύζυγος του Συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη Βουλγαράκη με διαχειριστή τον πρώην Πρόεδρο ου ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο.

Το κεφάλαιο της εταιρείας ήταν 18.000 ευρώ και σκοπό είχε την αγορά και γενικά διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων. Ενώ με το υπ’ αριθμόν 67828/29.03.2007 Συμβολαίου της Συμβολαιογράφου ΑντωνίαςΚαλκάκου το Καταστατικού της εταιρείας Τροποποιήθηκε αντικαθιστώντας την Έδρα της από την Ναυαρίνου 6 Παλαιού Φαλήρου στην νέα Ταχ Διευθ. Ποσειδώνος 73, τους Μετόχους της, καθότι, το ζεύγος Βουλγαράκη «μεταβιβάζει στην υπεράκτια εταιρεία «MOBICOR COMMERCIAL LTD» σε Ελληνική απόδοση «ΜΟΜΠΙΚΟΡ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ ΛΤΔ» με έδρα την Κύπρο, αντικαθιστώντας και τον Διαχειριστή «τοποθετώντας ως μπροστινός τους τον άνθρωπο και συνεργάτη τους Αβραντίνη Ιωάννη (Οικονομολόγος, Γεννηθείς το 1959 με ΑΦΜ 050161172) ο οποίος είναι καταδικασμένος για απάτες στην Αμερική με τον αδελφό του Χαράλαμπο Αβραντίνη σε αντικατάσταση του Προέδρου του ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο.

10) PASIFIC INVESTMENTS SA, από τα Marshall Islands (υπεράκτια – offshore) με μπροστινό τον «βαφτισιμιό» του Ιωάννη Αβραντίνη κ. Ανδρέα Ολύμπιο και έδρα την Ταχ. διεύθυνση Trust Company Comblex Ajeltake Island Majuro Marshall Islands MH 96960

Σημείωση, όμοια ΈΔΡΑ με αυτήν είναι και της εταιρείας «ΑΝΑΣΚΕΥΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ με δ.τ. ΑΝΑΣΚΕΥΗ Μ ΕΠΕ που έχει Διαχειριστή τον «μπροστινό» αλλά και «βαφτισιμιό» του Ιωάννη Αβραντίνη κ. Ανδρέα Ολύμπιο Όμοια με τις εταιρείες PACIFIC INVESTMENTS SA (ΠΑΣΙΦΙΚ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΣ ΕΙ), την ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ, την Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Αιολικής Ενέργειας «Αίολος ΑΕ»,

11) MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA Μέτοχος της εταιρείας ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου Πλαζα Βουλιαγμένης επί της οδού Λητούς 14 Βουλιαγμένης του οποίου Δ/ντης είναι ο Χαράλαμπος ή αλλιώς Χάρης Αβραντίνης -ο οποίος έχει καταδικαστεί στην Αμερική για απάτες μαζί με τον αδελφό του Ιωάννη Αβραντίνη-

Η εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ με μετόχους την γυναίκα του Ιωάννη Αβραντίνη,
1) Ευαγγελία Μαρτίνου με ποσοστό 3%, (την αρχική ιδιοκτήτρια ΦΕΚ 8129/15.10.1998 και μοναδική μέτοχο της εταιρείας) την
2) κα Μαρία Αρνή με ποσοστό 40% και είναι η μέτοχος της εταιρείας υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA με ποσοστό 57% ΟΛΑ ΑΥΤΑ με βάση το υπ’ αριθμ 1530/30.12.2003 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 14064 /31.12.2003) το οποίο στην συνέχεια Τροποποιήθηκε με βάση το υπ’ αριθμ. 1585/22.03.2004 συμβόλαιο της Συμβολαιογράφου Αικατερίνης Πελέκη Βουλγαράκη μεταβάλλοντας τα ποσοστά των μετόχων συνέχεια της μεταβίβασης της υπεράκτια-offshore εταιρεία MORGAN DIGITAL INVESTMENTS SA η οποία κατέχει ποσοστό 57% μεταβιβάζοντας στην σύζυγο του Ιωάννη Αβραντίνη, Ευαγγελία Μαρτίνου της οποίας το ποσοστό της αυξάνεται σε 60%,

12) ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μ. ΕΠΕ με δ.τ. «Αστική Επέκταση ΕΠΕ» εταιρεία η οποία έχει ιδρυθεί από την Κυπριακή υπεράκτια –offshore εταιρεία «LENTMAR HOLDINGS LIMITED» συμφερόντων του Γ. Βουλγαράκη όπως παρουσιάζεται στα συμβόλαια 729/13.09.2000 και 3164/24.06.2008 της Συμβολαιογράφου Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη (βλ. ΦΕΚ 8526/18.09.2000, 9400/13.10.2000 και 8116/31.07.2006) Η οποία έχει έδρα την Οδό Ναυαρίνου 6 Διαχειριστή τον Πρόεδρο του ΝΑΤ Παναγιώτη Παπαγιανόπουλο και μετοχικό κεφάλαιο 328.000Ευρώ (η οποία έχει όμοια Ταχ. Διεύθυνση και διαχωριστή με την ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ –ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ (βλ ΦΕΚ 1443/07.03.2005)

13) ΑΝΑΣΚΕΥΗ Εκμετάλλευση Ακινήτων Μονοπρόσωπη ΕΠΕ «ΑΝΑΣΚΕΥΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ με δ.τ. ΑΝΑΣΚΕΥΗ Μ ΕΠΕ που έχει Διαχειριστή τον «μπροστινό» αλλά και «βαφτισιμιό» του Ιωάννη Αβραντίνη κ. Ανδρέα Ολύμπιο και μοναδική εταίρο/μέτοχο την υπεράκτια εταιρεία από τα Marshall Islands «Gaultier International Corporation» (η οποία έχει Ελληνικό ΑΦΜ 99877279 από την ΔΟΥ ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ) και όμοια Ταχ. Διευθ. με την PACIFIC INVESTMENTS SA (ΠΑΣΙΦΙΚ ΙΝΒΕΣΤΜΕΝΤΣ ΕΣ ΕΙ), Το κεφάλαιο της είναι 828.000 Ευρώ (ΦΕΚ 828/07.02.2008)
Έδρα η Συγγρού 80-88 και ο σκοπός της τα ακίνητα!!! Συμβόλαιο 2432/22.06.2005 της Συμβολαιογράφου Αικατερίνη Δ. Πελέκη Βουλγαράκη
-------------------------------------
Εμμανουήλ ΑΘ Χατζησάββας

-------------------------------------
__________________
Η Ευρώπη εκβιάζει..
Οι υπουργοί κωφεύουν..
Οι πολιτικοί πάνε διακοπές....
Οι συνδικαλιστάδες εκβιάζουν...
Οι ανεγκέφαλοι απαιτούν...
Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στενάζουν στην ανεργία....
Οι δημόσιοι υπάλληλοι απλά υφίστανται κάποια μέτρα...
Το μάρμαρο πληρώνουν συνταξιούχοι και μισθωτοί.... Ως ΠΟΤΕ ;;;;
 


 πηγή
Βρε βρε που συναντάμε το ... πουλάκι τσίου - τσίου, τον κ. Αβραντίνη...

Στο ψηφοδέλτιο του Στέφανου Μάνου... 

Τον θυμάστε τον Μάνο; Αυτόν που τακίμιασε με τον Τζήμερο;;;;

Και γι αυτόν (Στέφανο Μάνο), έχει κάνει αποκαλύψεις ο Μανώλης Χατζησάββας...

Όπως αντιλαμβάνεστε, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ... ΔΥΣΩΔΗ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ", είναι ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!  

Η δε περιγραφη για το ήθος των υποψηφίων, του Στέφανου Μάνου, αν κρίνουμε από τον Αβραντίνη, είναι για... γέλια μετά δακρύων...


"Σε ανακοίνωσή της η Δράση τονίζει ότι «οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Δράσης- Φιλελεύθερης Συμμαχίας είναι μη επαγγελματίες πολιτικοί, άνθρωποι με πραγματικές δουλειές, οι οποίοι είναι σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο. 

Άνθρωποι αποτελεσματικοί που δεν ξεπήδησαν μέσα από τους κομματικούς σωλήνες.

Στα ψηφοδέλτια της Δράσης υλοποιείται πράγματι η ανανέωση που όλοι επαγγέλλονται αλλά ουδείς αποτολμά."


Και για του λόγου το αληθές ... διαβάστε και την σχετική ανάρτηση...Καλλιόπη Σουφλή  

Δράση: οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια όλης της Ελλάδας


Ποιοι είναι οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Δράσης; Διαβάστε τους υποψήφιους για τις εκλογές 2012 σε όλη την Ελλάδα.

Τα ψηφοδέλτιά της σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο εκλογικός συνασπισμός «Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία» για τις εκλογές 2012.

Ο επικεφαλής του συνασπισμού Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία Στέφανος Μάνος, θα είναι υποψήφιος στην Ά’ και στην Β’ Αθηνών ενώ προσωπικότητες όπως οι Θ. Βερέμης, Κ. Αλεξάκος, Λ. Λιαρόπουλος, Α. Καρίπογλου, Μ. Φλέγγα-Κουρεμένου Ευφ. Δοξιάδη, Γ. Ληξουριώτης, Τ. Μίχας, Δ. Γουσέτης, Σ. Κασιμάτης, Γ. Βαλιανάτος και Τ. Αβραντίνης, συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια.


Σε ανακοίνωσή της η Δράση τονίζει ότι «οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Δράσης- Φιλελεύθερης Συμμαχίας είναι μη επαγγελματίες πολιτικοί, άνθρωποι με πραγματικές δουλειές, οι οποίοι είναι σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο. Άνθρωποι αποτελεσματικοί που δεν ξεπήδησαν μέσα από τους κομματικούς σωλήνες.

Είναι ενεργοί πολίτες, οι οποίοι λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν αποφάσισαν ότι η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφεθεί στους επαγγελματίες πολιτικούς. Το 39% των υποψηφίων είναι γυναίκες ενώ ποσοστό 64% αντιστοιχεί σε ανθρώπους κάτω των 50 ετών. 

Στα ψηφοδέλτια της Δράσης υλοποιείται πράγματι η ανανέωση που όλοι επαγγέλλονται αλλά ουδείς αποτολμά».

Τα ψηφοδέλτια της Δράσης ανά εκλογική περιφέρεια, για τις βουλευτικές εκλογές 2012:


ΑΡΚΑΔΙΑ

Αβραντίνης Ιωάννης Επιχειρηματίας. Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Όλα τα ονόματα τν υποψηφίων της ΔΡΑΣΗΣ του Στέφανου Μάνου, εδώ


Πηγή 


Για να θυμηθούμε και μια άλλη πτυχή του κ. Αβραντίνη...
Αυτή με την ΝΕΛ... την Ναυτιλικακή Εταιρεία Λέσβοου εκεί που φαγώθηκαν τα εκατομμύρια του Ελληνικού Λαού

Για δείτε εδώ τι σας έχω...

by ANTI300


Και διαβάστε κι εδώ... για να φρίξετε...
Και στον τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, είχε στείλει τα πλήρη στοιχεία ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, από το 2010!

Και στον τότε Υπυργό Οικονομικών, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τα είχε στείλει...
Και στο ΣΔΟΕ επίσης...

Τότε έκανε επίσης λόγο, για... ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ1


ΣΙΩΠΗ! ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ... "ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ" ΤΟΥ ΣΔΟΕ...


Καλλιόπη Σουφλή


Καταγγελία για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος – σύσταση Δικτύου Οργανωμένης Εγκληματικής Ομάδος περί ξεπλύματος μαύρου-βρωμικου χρήματος
Προς το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γραφείο ΥΠΟΥΡΓΟΥ Υπόψη Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου. Νίκης 5-7, 10180 Αθήνα E-mail: minister@minfin.gr tolsof@minfin.gr amitsouli@minfin.gr

Κοινοποίηση
Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Φίλιππο Σαχινίδη Πανεπιστημίου 37, 10165, Αθήνα e-mail: yfypourgos@glk.officegate.gr

Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) Υπόψη Ειδικού Γραμματέα κ. Καπελέρη Γιάννη Ταχ. Δ/νση Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, T.K. 11 853 Αθήνα E-mail: kataggelies@sdoe.gr

Εισαγγελία ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Λ. Αλεξάνδρας 121 Τ.Κ. 11510 Αθήνα
 


Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε

Ευθύνη του Αρείου Πάγου για την γνωστοποίηση του περιεχομένου της παρούσας καταγγελίας στους κ. κ
   Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ι. Σακελάκο  Εισαγγελέα Εφετών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο  Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ελένη Ράϊκου

Σχετικά Καταγγελία –με Courier ως έχει διαβιβαστεί στον κ. Καπελέρη, Ειδικό Γραμματέα του Σ.Δ.Ο.Ε., με αριθ. πρωτ. 10133/15-7-10, για τις δικές του ενέργειες.
 


Συμπληρωματικά στοιχεία της καταγγελίας Α) με αρ.πρωτ. 7206/11.5.10 Β) με Α.Π.10622/26-7-10

ΘΕΜΑ: Καταγγελία για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος – σύσταση Δικτύου Οργανωμένης Εγκληματικής Ομάδος περί ξεπλύματος μαύρου-βρωμικου χρήματος – περί σύνθετης εμπλοκής επωνύμων, πέραν των ατόμων που έχουν καταγγελθεί όπως στα παραπάνω σχετικά με βάση τα πρωτόκολλα κατάθεσης και παραλαβής του Υπουργείου σας.
13 Οκτωβρίου 2010.Αξιότιμε κύριε Παπακωνσταντίνου, Υπουργέ Οικονομικών
  Με την σημερινή μου επιστολή Σας καταγγέλλω εκ νέου -πέρα από τις προηγούμενες καταγγελίες μου σχετικά, για τις οποίες εξακολουθώ να περιμένω τα αποτελέσματα του ελεγκτικού και διωκτικού συστήματος της Χώρας μας να λειτουργήσουν- για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, σύσταση Δικτύου Οργανωμένης Εγκληματικής Ομάδος για την μεθόδευση και εξυπηρέτηση για την αποφυγή καταβολής Φόρων στο Ελληνικό Δημόσιο και την απόκρυψη των «κλεμμένων» και «δωροδοκιών» με αποτέλεσμα το «ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος» και την συγκάλυψη τους με την συνεργασία από τα ηχηρά επώνυμα άτομα που συμπεριλαμβάνω στην καταγγελία μου με τα στοιχεία που σας παραθέτω για τις δικές σας ενέργειες αλλά και των υπολοίπων αρμοδίων των οποίων το παρόν κοινοποιείται σήμερα, με περαιτέρω εμπλουτισμένα στοιχεία και μεγαλύτερη ανάπτυξη του φάσματος των εμπλεκομένων αλλά και τα δαιδαλώδες συμφέροντα αυτών, όπως προκύπτουν και εμφανίζονται μέσα από τις παράνομες και εγκληματικές «δραστηριότητες» των κ. κ. ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ Ιωάννη, ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ Χαράλαμπο αδελφό του πρώτου, Μιλτιάδη ΒΑΓΓΕΡ, Ευαγγελία ΜΑΡΤΙΝΟΥ σύζυγο Ιωάννη Αβραντίνη, Ολύμπιο Ανδρέα βαφτισιμιό του Ιωάννη Αβραντίνη, Πελέκη-Βουλγαράκη Αικατερίνη σύζυγο του Βουλγαράκη Γιώργο, α/κα.,


Επιτρέψτε μου σας υπενθυμίζω ότι η καταγγελία μου για τα ίδια άτομα σας έχει γνωστοποιηθεί για πολλοστή φορά ζητώντας σας εδώ και χρόνια τις άμεσες ενέργειες σας, δυστυχώς, αποδεικνύεται, ότι όλες μου οι καταγγελίες εδώ και 4 χρόνια με τα τόσα αδιάσειστα στοιχεία προς το Υπουργείο Οικονομικών, Εισαγγελία Άρειου Πάγου α.κ.α ., δεν έχουν φέρει απολύτως κανένα αποτέλεσμα, -όπως εμπράκτως αποδεικνύεται από τη μέχρι σήμερα κατάσταση που επικρατεί- δηλαδή ανέπαφοι όλοι οι παράνομοι και όλες οι παράνομες δραστηριότητες τους,

καθότι,

κανένας από όλους εσάς ως αποδέκτης των καταγγελιών μου, δεν έχει επιδείξει την απαραίτητη «τόλμη» και δεν προτίθεται να καυτηριάσει το καταγγέλλων θέμα δίνοντας ταυτόχρονα ένα τέλος σε όλες τις παράνομες δραστηριότητες που έχουν να κάνουν τουλάχιστον με Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, ταυτόχρονα με κάνει να πιστεύω ότι είναι μάταιο αλλά και άκρως επικίνδυνο να συνεχίσω να καταγγέλλω άλλο, ειδικά όταν «ανεμίζουν τόσο τρανταχτά ονόματα συμφέροντα και δυνάμεις» στην υπόθεση όπως, η γερμανική εταιρεία ΑΒΒ (εργολάβος και προμηθευτής του Ελληνικού Δημοσίου, κατασκευαστής του Αεροδρομέιου Ελ. Βενιζέλος και ο μονοπολών τις προμήθειες της ΔΕΗ)
 

ΟΙ:
 

Γιώργος ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΠΕΛΕΚΗΔΕΣ Αικατερίνη- Διονύσης -Αλέξης -Δημήτρης, ο Δημήτρης ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, η Τράπεζα Πειραιώς & ο Μιχάλης ΣΑΛΛΑ, ο Μιλτιάδης ΒΑΓΓΕΡ, ο Χαραλαμπος ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ, ο Απόστολος ΔΟΞΙΑΔΗΣ, ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του ΑΝΔΡΕΑ, ο ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΛΕΡ, οι Αφοι ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κα., με άμεση σχέση στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της SIEMENS περί C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ
 


Σημείωση, Ο κύριος Μ. Χριστοφοράκος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ Επιμελητηρίου και εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Μεγάλης Βρετανίας» ενώ ήταν ο διαχειριστής των «μαύρων ταμείων» της SIEMENS κλπ., καθώς και όλους τους συνδεόμενους και εμπλεκόμενους αχυράνθρωπους κλπ., συνεργάτες τους.


Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου

  Ο Καταγγέλλων

Εμμανουήλ ΑΘ. Χατζησάββας,

ΥΓ : Όσον αφορά την υπόθεση ελέγχου (αντίγραφο συν στο παρόν της υπόθεσης) της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ από τα ΠΕΚ Πειραιώς έχω να δηλώσω και να σας καταγγείλω ότι ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ έχει «κουκουλωθεί» προφανώς με νέες δωροδοκίες μιας και πολλά από τα όσα ζητήθηκαν δεν μπορούσαν να τους παραδοθούν επειδή τα έχω στα χέρια μου όπως τα εικονικά και Υπέρτιμολογημένα ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ της ΑΒΒ προς την εταιρεία σε πρωτότυπη μορφή αντίγραφα των οποίων έχω καταθέσει στις Εισαγγελικές Αρχές της Χώρας το ΣΔΟΕ Ρόδου και στην εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ, οπότε το αποτέλεσμα του ελέγχου έγινε με βάση στοιχεία τα οποία παραποιήθηκαν από τους εμπλεκόμενους και ειδικότερα από τον Πρόεδρος & Δ Σύμβουλο Ιωάννη Αβραντίνη και τον Αντιπρόεδρο Μιλτιάδη Βάγγερ του ΔΣ της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ με την επιμέλεια των ελεγκτικών οργάνων!

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & το ΙΣΤΟΡΙΚΟ,

Η εταιρεία Continental American Capital Corporation (CACC) είναι ιδιωτική επιχείρηση, και έχει βάση την Νέα Υόρκη, και κατά δήλωση της έχει δραστηριότητες και υποκατάστημα αλλά και προσωπικό (Διευθυντές) στην Ελλάδα και η οποία παρουσιάζεται να έχει ως δραστηριότητα «εμπορικές τραπεζικές δραστηριότητες ακινήτων και διεθνών επενδύσεων»
 


Η εταιρεία Continental American Capital Corporation (CACC) στις 17 Νοεμβρίου 2007 έλαβε μέρος στο 8ον ετήσιο συνέδριο «Capital Link Forum» που έγινε στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Pierre Hotel (όλα τα στοιχεία είναι με βάση το επίσημο με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία όπως παρουσιάζονται στο link http://www.capitallinkforum.com/greece/2006/profiles/cacc.htm ΣΗΜΕΙΩΣΗ, το συνέδριο ήταν υπό την αιγίδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
  Οι Διευθυντές της παραπάνω εταιρείας όπως παρουσιάστηκαν στο συνέδριο με τις σύντομες παρουσιάσεις του ήταν για την Αμερική (U.S.A. DIRECTORS)
 


Οι, 1. Stylianos S. Zavvos, Chairman Mr. Zavvos is the founder of Continental American Capital. He is an international financier active in banking and real estate. He organized and founded «Interbank of New York», a New York based, Greek-American commercial bank. He previously was with Citibank and Johnson& Johnson. He is a member of Leadership 100, has served as a Director and Executive VP of the Hellenic-American Chamber of Commerce. He is a graduate of Athens College, Polytechnion University and Harvard Business School.
 


2. Edward Rotter, Director A real estate investment banker and advisor, has extensive experience in both real estate acquisitions and development. He has served as the Managing Partner of ING Clarion. He is a graduate of Harvard Business School and Yale University.
 


3. Spiros Voutsinas, Director Mr. Voutsinas is the Founder and an Executive President of Apple Bank for Savings. He has vast knowledge and experience in all domestic and international financial transactions. He is a Director of Roosevelt Bank and New York Community Bank. He is a graduate of Wharton School of Business and Brown University, Graduate School of Banking and Finance.
 


4. Monty Stubbs, Director Mr. Stubbs has been involved in real estate investment for the past 20 years. Prior to forming Pembroke Capital in 1990, he was a Director at Merrill Lynch Capital Markets (Real Estate). He also formerly worked at Dean Witter Realty Inc. and Blyth Eastman Paine Webber. He is a graduate of the Harvard School of Business Administration and the University of Virginia.
 


5. Costas Kondylis, Director One of the most sought-after residential architects in New York City, Mr. Kondylis has done more to shape the cityscape of New York than any other designer of his generation. Mr. Kondylis was a senior partner of Philip Birnbaum & Associates for nine years. He previously worked for Davis Brody & Associates as an architect in New York and as a Director of Housing and Urban Design in the firm’s joint venture office. He holds a Masters in Architecture from the University of Geneva, School of Architecture in Switzerland and a Masters in Architecture/Urban Design from Columbia University in New York. He was recently honored with a Doctorate degree from the University of Ioannina’s Department of Science and Building Technology in Greece.
και για την Ελλάδα ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ (GREEK DIRECTORS) που είναι και το κύριο μέρος και ενδιαφέρον θέμα σχετικά με την καταγγελία μου, Οι:

1. Apostolos Doxiadis – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ Mr. Doxiadis is one of Greece’s leaders in the tourism industry. For a number of decades he has held key positions in Greek tourism, including President of the Greek National Tourist Organization, President of the Greek Chamber of Hotels, Hotelier for 16 consecutive years and owner and Managing Director of the famous Hotel Grand Bretagne, one of Europe’s oldest and best hotels. Mr. Doxiadis is currently a member of the Ministry of Tourism’s National Tourism Council, as well as on the board of a number of top Greek institutions. 

He supervised the Hospitality for the 2004 Olympic Games in Greece. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ της παρουσίασης του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΟΞΙΑΔΗ «Ο κ. Δοξιάδης είναι ένας από τους ηγέτες στην τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα. 

Για σειρά δεκαετιών έχει αναλάβει καίριες θέσεις του ελληνικού τουρισμού, συμπεριλαμβανομένου αυτής του προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, και του Πρόεδρου του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, είναι ξενοδόχος για 16 συνεχόμενα έτη και ο ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος του διάσημου Hotel Grand Bretagne, ενός από τα παλαιότερα και καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης.


Ο κ. Δοξιάδης είναι σήμερα Μέλος του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Συμβουλίου Τουρισμού καθώς και Μέλος πολλών Διοικητικών συμβουλίων κορυφαίων Ελληνικών Ιδρυμάτων. 

Είχε την υψηλή Επίβλεψη της Φιλοξενίας για τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ του 2004 στην Ελλάδα.
 


2. Charalampos Avradinis – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ Developer and owner of several leading hotels in Greece, including the Plaza Vouliagmeni Hotel and the new luxury Plaza Resort Hotel. He is a graduate of Cornell University. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ της παρουσίασης του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ «Επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης πολλών πρωτοποριακών ξενοδοχείων στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων των Plaza Vouliagmeni Hotel και το νέο πολυτελές Plaza Resort Hotel. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κορνέλ.

3. Sofia Hassou Ms. Hassou is an architect, co-founder of an Athens-based firm which combines the disciplines of architecture, landscape architecture and planning. She is a graduate of Brown University and the Ecole Speciale d’Architecture in Paris, France. She has lived and worked on projects in the US, France, Switzerland and Greece and has specialized experience with building on the Greek coast, islands and natural landscapes.

4. Militiadis Vanger – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΡ Mr. Vanger is an attorney and real estate investor. He is a graduate of Athens Law School. Currently he manages the government administration for the Eastern Macedonia and Thrace region. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ της παρουσίασης του ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΓΓΕΡ «ο κύριος Βαγγερ είναι Δικηγόρος και επενδυτής ακίνητων. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. 

Επί του παρόντος διευθύνει την Διοίκηση της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Συνέχεια των παραπάνω στοιχείων, (όπως έχω ανακαλύψει και σας έχω ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ σχετικά με το Χαράλαμπο Αβραντίνη ο οποίος είναι ο αδελφός του «πασίγνωστου» πια ΙΩΑΝΝΗ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ με όλα τα γνωστά στοιχεία όπως τα έχετε , τα ξενοδοχεία για τα οποία αναφέρει ο ίδιος, δηλαδή το νομικό πρόσωπο-ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων τα οποία είναι συμφερόντων τους η οποία δεν είναι άλλη από την ελληνική εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ όπου μεταξύ πολλών άλλων παρανομιών είναι και Μεγάλοφειλέτης του Ελληνικού Δημοσίου με οφειλή 3.493.751,94 Ευρώ και καταχραστής Δημοσίου χρήματος, καθότι, αν και τους έχουν δεσμεύσει τους λογαριασμούς στην τράπεζα -αποτέλεσμα καταγγελιών μου- η εταιρεία ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ εξακολουθεί να επωφελείται τα εισπραχθέντα έσοδα μιας δεν δηλώνονται, ειδικότερα τα μηχανήματα των πιστωτικών καρτών και στα δύο ξενοδοχεία αν και χρεώνουν τους πελάτες για τα παρεχόμενα (υπηρεσίες και αγαθά) και ενώ θα έπρεπε να πιστώνονται οι δεσμευμένοι λογαριασμοί, -με την συνεργασία της τράπεζας καθότι τους έχουν διαθέσει άλλης επωνυμίας μηχανήματα καρτών- τα χρήματα καταβάλλονται σε άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς με αποτέλεσμα να κλέβουν το Ελληνικό Δημόσιο για πολλοστή φορά, το οποίο έχει καταγγελθεί αρμοδίως στις 15 Ιουλίου 2010 στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ελένη Ράϊκου, (Συν. στο παρόν)


Τόσο η Οφειλή όσο και όλες οι άλλες Παρανομίες (τις οποίες σας έχω καταγγείλει) υφίστανται σήμερα ανεξάρτητα των καταγγελιών μου αλλά και την ημερομηνία που ο ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ ελάμβανε μέρος στο 8ο ετήσιο συνέδριο «Capital Link Forum» που έγινε στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Pierre Hotel όλα με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία (βλ.link http://www.capitallinkforum.com/greece/2006/profiles/cacc.htm ) και ΟΛΑ ΑΥΤΑ γίνονται υπό την αιγίδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.


Πέραν αυτών, στην σύσταση αυτής της «ομάδας» έρχεται να προστεθεί και η παρουσία του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΓΓΕΡ ο οποίος (όπως σχετικά σας έχω καταγγείλει) σήμερα, μετά από την εξαγορά που προέβηκε των μετοχές που κατείχε ο κ. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ της εισηγμένης ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ-ΝΕΛ έναντι του ποσού των 15.000.000 ευρώ,

Δηλαδή, με «απλά λόγια» ο τότε (2007) Διευθυντής (με μηνιαίες αποδοχές μικρότερες των 3.000Ευρώ) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Μιλτιάδης Βάγγερ έναντι μετρητών 15.000.000 ευρώ το (2009) γίνεται ο μεγαλομέτοχος της ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ-ΝΕΛ και σήμερα Πρόεδρος της με CEO εντεταλμένο σύμβουλο και Γεν. Διευθυντή τον ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗ. 

Σημείωση: Το ίδιο δίδυμο, τόσο με την ιδιότητα των ιδιοκτήτων όσο και μελών Δ. Σ/ων είναι και σε άλλες εταιρείες πολλές από αυτές παράνομες και μεταξύ αυτών και στην καθολικά παράνομη εταιρεία ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ όπου το απορρέων έννομο συμφέρον μου από την δραστηριότητα αυτήν είναι και η αιτία όλων των καταγγελιών μου εδώ και περισσότερα από 4 χρόνια.

Στην συνέχεια, δεν φτάνουν όλα αυτά όπως παραπάνω, μερικούς μήνες μετά από την διεξαγωγή του 8ου ετήσιο συνέδριο «Capital Link Forum» που έγινε στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Pierre Hotel στις 17 Νοεμβρίου 2007 και προκύπτει αποδεδειγμένα η στενή συνεργασία των ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΓΓΕΡ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ και του κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΟΞΙΑΔΗ ο οποίος έχει άμεση -καθότι συνδιοικούν την ΛΑΜΨΑ ΑΕ- συνεργασία με τους ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (αδελφός του Πρωθυπουργού της Χώρας μας σήμερα) και ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΛΕΡ ΤΟΥ ΛΟΥΙΣ (τ. Πρεσβευτής της Αμερικής στην Αθήνα από το 2001 έως το 2004).

Σημ. διαχειρίζονται από κοινού τα συμφέροντα του Απόστολου Δοξιάδη με βάση τα δηλωθέντα στοιχεία από τον ίδιο, συγκεκριμένα την ελληνική εταιρεία ΛΑΜΨΑ ΑΕ (βλ. ΦΕΚ αρ. φύλλου 8152 με ημερ. 24 Ιουλίου 2008 συν. στο παρόν).


Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το όνομα Αφοι ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ -ως έμμεση και άμεση σχέση με όλους τους- παραπάνω καθότι είναι και οι μεγαλομέτοχος της κοινοπραξίας που έχει επενδύσει τόσο στα Καζίνα Πάρνηθας και Θεσσαλονίκης όσο και στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»

Για Πληροφορίες βλ. link
1. http://www.capitallinkforum.com/greece/2006/profiles/cacc.htm
2. http://www.scribd.com/doc/36456479/…Συνημμένα
I. ΦΕΚ αρ. φύλλου 8152 με ημερ. 24 Ιουλίου 2008 σχετικά με την εμφάνιση των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Μίλλερ κλπ.,
II. Αποφάσεις (2) της Νομαρχίας Αθηνών σχετικά με μισθώσεις ακινήτων επί της ΣΥΓΓΡΟΥ συμφερόντων Αβραντίνη? έναντι 38.400 ΕΥΡΩ το μήνα, νέες εταιρείες & στοιχεία περι ΑΒΡΑΝΤΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗ
III. Καταγγελία 15 Ιουλίου 2010 στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ελένη Ράϊκου, σχετικά με κλοπή εσόδων από την ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΕΠΕ (Συν. στο παρόν)

ΣΧΕΤΙΚΑ

Search Results for: ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Ολόκληρη η εμπιστευτική έκθεση του αρμόδιου εισαγγελέα για τις μεθόδους που εφαρμόζει το οργανωμένο έγκλημα
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Παράνομη Λειτουργία Παράνομες Εγκαταστάσεις ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ περί παρανομιών – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ Σχέσεις με την Ιταλική Μαφία, 

ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ από το FBI για Απάτες, Χρηματισμούς και Δωροδοκίες, Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος…

Προς ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γραφείο ΥΠΟΥΡΓΟΥ
 

Υπόψη Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
 


Νίκης 5-7, 10180 Αθήνα e-mail: minister@minfin.gr tolsof@minfin.gr amitsouli@minfin.gr
Κοινοποίηση
1. Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Φίλιππος Σαχινίδης Πανεπιστημίου 37, 10165, Αθήνα e-mail: yfypourgos@glk.officegate.gr

2. ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΔΟΕ) Υπόψη Ειδικού Γραμματέα κ. Καπελέρη Γιάννη Ταχ. Δ/νση Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, T.K. 11 853 Αθήνα e-mail: kataggelies@sdoe.gr

3. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Υπόψη Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδης

4. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Λ. Αλεξάνδρας 121 Τ.Κ. 11510 Αθήνα Υπόψη Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε
 


5. ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Υπόψη Προέδρου κ. Νίκου Βασιλάκου Πειραιώς 132, 11854, Αθήνα. e-mail: info@rae.gr

6. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ερμούπολη, Σύρος Υπόψη Γ. Γ. κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΗΛ. ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ e-mail: pna@notioaigaio.gov.gr

Σχετ. 1. Η από 27 Σεπτεμβρίου 2010 καταγγελία. 2. Υπ. Οικ. αρ.πρωτ. 14782/26-11-10 3. Υπ. Οικ. αρ.πρωτ.14758/25.11.10 4. Η Καταγγελία –με Courier ως έχει διαβιβαστεί στον κ. Καπελέρη, Ειδικό Γραμματέα του Σ.Δ.Ο.Ε., με αριθ. πρωτ. 10133/15-7-10, για τις δικές του ενέργειες. 5. Συμπληρωματικά στοιχεία της καταγγελίας 5.1) Αρ. πρωτ. 7206/11.5.10 5.2) Αρ. πρωτ. 10622/26-7-10

ΘΕΜΑ: “ΜΙΖΕΣ” σε ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ από ΙΔΙΩΤΕΣ προκειμένου να λειτουργεί η παράνομη δραστηριότητα της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ καθότι δεν δικαιολογείται διαφορετικά,ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ υπό την σημερινή με ερωτηματικά ιδιοκτησία/διοίκηση από τους κ. κ. Ιωάννη Αβραντίνη Ιωάννη, Μιλτιάδη Βάγγερ, – Σχετικά όπως στοιχεία, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος – Σύσταση Δικτύου Οργανωμένης Εγκληματικής Ομάδος περί ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, τα οποία όλα αυτά έρχονται σε πλήρη εναρμόνιση με την πρόσφατη καταδίκη του στρατηγικού επενδυτή της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ ABB Ltd για απάτη δωροδοκία και χρηματισμό από Αμερικανικό Δικαστήριο FBI case 29 Sept 2010 και της εταιρείας GREENTECH ENERGY SYSTEMS AS η οποία πούλησε τις μετοχές της που κατείχε στην εταιρεία ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ με αδιαφανείς και παράνομους τρόπους στην ABB Ltd, και η οποία GREENTECH ENERGY SYSTEMS AS πρόσφατα αποκαλύφθηκε να έχει στενούς δεσμούς με την Ιταλική Μαφία “COSA NOSTRA” (στοιχεία συν. σχετικά)
συνέχεια…
 


Αξιότιμε κύριε Παπακωνσταντίνου, Υπουργέ Οικονομικών,
 


Περιήλθε στα χέρια μου, μαζί με άλλα πολλά «ενδιαφέρον στοιχεία», η 44-Σέλιδη ύπαρξη της “καταχωνιασμένης”ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ με ημερ. Μάρτιος 2009 του Επιθεωρητή Δασών, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Θεοδωρίδη Νίκο, Δασολόγο Περιβαλλοντολόγο με Βαθμό Α’
για το έργο και τις εγκαταστάσεις του αιολικού πάρκου στην Ρόδο της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ (σημ. Πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Αβραντίνης και Αντιπρόεδρος ο Μιλτιάδης Βάγγερ “γνωστοί” από πολλές παράνομες “δραστηριότητες” όπως Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου ΝΕΛ, Iweco Μεγάλη Βρύση ΑΕΒΕ και πολλές άλλες για τις οποίες σας έχω ενημερώσει, καταγγείλει έγγραφος σχετικά)
Στην από Μαρτίου 2009, ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ και ειδικά στο μέρος αυτής όπως αναγράφεται

Ζ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ και συγκεκριμένα στις σελίδα 41
το πόρισμα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και αναφέρει ότι,
«…το Συμβόλαιο Γης από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) προς την εταιρεία ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ είναι Μη Σύννομο», Και «…οι εγκαταστάσεις του αιολικού πάρκου της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ είναι Παράνομες, Αυθαίρετες και Κατεδαφιστέες»,
οι δε προτάσεις στο κεφάλαιο
Η. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και συγκεκριμένα στην σελίδα 44
Είναι ακόμα ποιο ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ καθότι αναφέρει,
«…να περιέλθουν οι εγκαταστάσεις στην ιδιοκτησία του Κράτους) ή (..να κατεδαφιστούν).

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ όμως, δεν έκανε ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο, -πάντα με βάση τα δεδομένα της ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ τουΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-παρά μόνο, Πληρώνει την παράνομη δραστηριότητα περίπου 2.000.000 ΕΥΡΩ τον χρόνο εδώ και 5 χρόνια και εξακολουθεί να κάνει μέχρι σήμερα ευεργετώντας προφανώς με το αζημίωτο τους γνωστούς απατεώνες εγκληματίες ιδιώτες Αβραντίνη Ιωάννη και Μιλτιάδη Βαγγερ μπροστινούς των μεγάλων συμφερόντων Πελέκη Βουλγαράκη κ.α. προκειμένου να πλουτίσουν σε βάρος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
ΟΠΟΤΕ, Το Ερώτημα που προκύπτει είναι ΑΠΛΟ και Μοναδικό
 


Από αυτήν την απόφαση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ποιος ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ευεργετήθηκε» με τις ΜΙΖΕΣ?προκειμένου να πληρώνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ του ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ ειδικά όταν αυτή διοικείται από μία «συμμορία» ατόμων (ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ, ΒΑΓΓΕΡ μπροστινοί γνωστών συμφερόντων Πελέκη, Βουλγαράκη κλπ., με δεκάδες παράνομες άλλες δραστηριότητες? (Βλ. EUCOM, IWECO Μεγάλη Βρύση, ΑΙΟΛΟΣ ΑΕ, ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΠΕ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ-ΝΕΛ, ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΠΕ, και πολλές άλλες δραστηριότητες μέσα από offshore-υπεράκτιες εταιρείες)
και είναι Δύσκολο να πιστέψει οποιοσδήποτε ότι μετά από τόσες «βρώμικες» σχέσεις σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ Εγκαταστάσεις και Λειτουργίες, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ Σχέσεις με την Ιταλική Μαφία, ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ από το FBI για Απάτες, Χρηματισμούς και Δωροδοκίες, Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ και το ότι πληρώνεται μία παράνομη δραστηριότητα από το ΚΡΑΤΟΣ δεν επωφελείται κάποιος από αυτή την απόφαση, και ειδικά ΥΠΟΥΡΓΟΣ? για το οποίο σας προκαλώ να μου αποδείξτε μου το αντίθετο.

Τα Στοιχεία συνημμένα στην καταγγελία μου
 


1. Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ Μάρτιος 2009 44 σελίδες
 

2. ΦΕΚ της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ σχετικά με το Δ.Σ.
 

3. ΦΕΚ της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ σχετικά με τα δημοσιευμένα Οικονομικά στοιχεία Ισολογισμός Αμοιβές ΔΣ, ΕΣΟΔΑ Ζημίες κλπ.,

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου
 


Ο καταγγέλλων Εμμ. ΑΘ. Χατζησάββας
συνέχεια….

Αξιότιμε κύριε Παπακωνσταντίνου, Υπουργέ Οικονομικών,
 


Περιήλθε στα χέρια μου, μαζί με άλλα πολλά «ενδιαφέρον στοιχεία», η 44-Σέλιδη ύπαρξη της “καταχωνιασμένης”ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ με ημερ. Μάρτιος 2009 του Επιθεωρητή Δασών, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Θεοδωρίδη Νίκο, Δασολόγο Περιβαλλοντολόγο με Βαθμό Α’
για το έργο και τις εγκαταστάσεις του αιολικού πάρκου στην Ρόδο της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ (σημ. Πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Αβραντίνης και Αντιπρόεδρος ο Μιλτιάδης Βάγγερ “γνωστοί” από πολλές παράνομες “δραστηριότητες” όπως Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου ΝΕΛ, Iweco Μεγάλη Βρύση ΑΕΒΕ και πολλές άλλες για τις οποίες σας έχω ενημερώσει, καταγγείλει έγγραφος σχετικά)

Στην από Μαρτίου 2009, ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ και ειδικά στο μέρος αυτής όπως αναγράφεται
Ζ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ και συγκεκριμένα στις σελίδα 41
το πόρισμα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και αναφέρει ότι,
«…το Συμβόλαιο Γης από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) προς την εταιρεία ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ είναι Μη Σύννομο», Και «…οι εγκαταστάσεις του αιολικού πάρκου της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ είναι Παράνομες, Αυθαίρετες και Κατεδαφιστέες»,
οι δε προτάσεις στο κεφάλαιο
Η. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και συγκεκριμένα στην σελίδα 44
Είναι ακόμα ποιο ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ καθότι αναφέρει,
«…να περιέλθουν οι εγκαταστάσεις στην ιδιοκτησία του Κράτους) ή (..να κατεδαφιστούν).
συνεχεια…

Αξιότιμε κύριε Παπακωνσταντίνου, Υπουργέ Οικονομικών, Περιήλθε στα χέρια μου, μαζί με άλλα πολλά «ενδιαφέρον στοιχεία», η 44-Σέλιδη ύπαρξη της “καταχωνιασμένης”ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ με ημερ. Μάρτιος 2009 του Επιθεωρητή Δασών, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Θεοδωρίδη Νίκο, Δασολόγο Περιβαλλοντολόγο με Βαθμό Α’
για το έργο και τις εγκαταστάσεις του αιολικού πάρκου στην Ρόδο της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ (σημ. Πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Αβραντίνης και Αντιπρόεδρος ο Μιλτιάδης Βάγγερ “γνωστοί” από πολλές παράνομες “δραστηριότητες” όπως Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου ΝΕΛ, Iweco Μεγάλη Βρύση ΑΕΒΕ και πολλές άλλες για τις οποίες σας έχω ενημερώσει, καταγγείλει έγγραφος σχετικά)


Στην από Μαρτίου 2009, ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ και ειδικά στο μέρος αυτής όπως αναγράφεται

Ζ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ και συγκεκριμένα στις σελίδα 41
το πόρισμα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και αναφέρει ότι,
«…το Συμβόλαιο Γης από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) προς την εταιρεία ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ είναι Μη Σύννομο», Και «…οι εγκαταστάσεις του αιολικού πάρκου της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ είναι Παράνομες, Αυθαίρετες και Κατεδαφιστέες»,
οι δε προτάσεις στο κεφάλαιο
Η. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και συγκεκριμένα στην σελίδα 44
Είναι ακόμα ποιο ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ καθότι αναφέρει,
«…να περιέλθουν οι εγκαταστάσεις στην ιδιοκτησία του Κράτους) ή (..να κατεδαφιστούν).
συνέχεια…
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ όμως, δεν έκανε ούτε το ένα αλλά ούτε και το άλλο, -πάντα με βάση τα δεδομένα της ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ τουΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-παρά μόνο,
 


Πληρώνει την παράνομη δραστηριότητα περίπου 2.000.000 ΕΥΡΩ τον χρόνο εδώ και 5 χρόνια και εξακολουθεί να κάνει μέχρι σήμερα ευεργετώντας προφανώς με το αζημίωτο τους γνωστούς απατεώνες εγκληματίες ιδιώτες Αβραντίνη Ιωάννη και Μιλτιάδη Βαγγερ μπροστινούς των μεγάλων συμφερόντων Πελέκη Βουλγαράκη κ.α. προκειμένου να πλουτίσουν σε βάρος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
ΟΠΟΤΕ, Το Ερώτημα που προκύπτει είναι ΑΠΛΟ και Μοναδικό
 


Από αυτήν την απόφαση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ποιος ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ευεργετήθηκε» με τις ΜΙΖΕΣ?προκειμένου να πληρώνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ του ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ ειδικά όταν αυτή διοικείται από μία «συμμορία» ατόμων (ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ, ΒΑΓΓΕΡ μπροστινοί γνωστών συμφερόντων Πελέκη, Βουλγαράκη κλπ., με δεκάδες παράνομες άλλες δραστηριότητες? (Βλ. EUCOM, IWECO Μεγάλη Βρύση, ΑΙΟΛΟΣ ΑΕ, ΝΤΙΤΖΙΤΑΛ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΠΕ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ-ΝΕΛ, ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΕΠΕ, και πολλές άλλες δραστηριότητες μέσα από offshore-υπεράκτιες εταιρείες)
και είναι Δύσκολο να πιστέψει οποιοσδήποτε ότι μετά από τόσες «βρώμικες» σχέσεις σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ Εγκαταστάσεις και Λειτουργίες, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ Σχέσεις με την Ιταλική Μαφία, ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ από το FBI για Απάτες, Χρηματισμούς και Δωροδοκίες, Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ και το ότι πληρώνεται μία παράνομη δραστηριότητα από το ΚΡΑΤΟΣ δεν επωφελείται κάποιος από αυτή την απόφαση, και ειδικά ΥΠΟΥΡΓΟΣ? για το οποίο σας προκαλώ να μου αποδείξτε μου το αντίθετο.

Τα Στοιχεία συνημμένα στην καταγγελία μου 1. Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ Μάρτιος 2009 44 σελίδες 2. ΦΕΚ της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ σχετικά με το Δ.Σ. 3. ΦΕΚ της εταιρείας ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ σχετικά με τα δημοσιευμένα Οικονομικά στοιχεία 

Ισολογισμός Αμοιβές ΔΣ, ΕΣΟΔΑ Ζημίες κλπ.,

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου
 


Ο καταγγέλλων Εμμ. ΑΘ. Χατζησάββας


 
πηγή  Καταλάβατε τώρα, γιατί κάτι δημοσιοκαφρικά λαμόγια και οι έμμισθοι bloggers, έγραψαν πως ο Μανώλης Χατζησάββας, είναι...ο... προδότης πράκτορας;;;;


Καλλιόπη Σουφλή

 

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ

Η ύπαρξη εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ που έχουν αντικαταστήσει την ενημέρωση και την αλήθεια με την προπαγάνδα και το ψέμα δεν είναι 'είδηση'. 
Στην Ελλάδα η διαπλοκή επιχειρηματιών-τραπεζιτών-μιντιαρχών-πολιτικών αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση. 
Στον αντίποδα της στρατευμένης δημοσιογραφίας, δηλαδή της δεδηλωμένης ιδεολογικής προδιάθεσης του λειτουργού της ενημέρωσης, συναντούμε την πουλημένη δημοσιογραφία, ήτοι τη δίχως αναστολές και ήθος παραποίηση της πραγματικότητας.

Η πλειοψηφία των παραδοσιακών ΜΜΕ είναι κρατικοδίαιτα. Δεν έχουν πιθανότητες επιβίωσης μόλις διακοπεί η δημόσια επιχορήγηση. Η κρατική διαφημιστική δαπάνη και οι διάφορες εργολαβίες που αναλαμβάνουν οι ιδιοκτήτες-επιχειρηματίες συντηρούν ΜΜΕ που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και με γνώμονα καθαρά εμπορικά κριτήρια θα είχαν πτωχεύσει.


Είναι κοινό μυστικό πως τα μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα οικοδομήθηκαν γύρω από τα δύο 'κόμματα εξουσίας' της Μεταπολίτευσης. 
Το συγκρότημα 'Λαμπράκη' - λίαν συντόμως μετονομάζεται σε 'Ψυχάρης Media' - ετάχθη στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ. Αναλόγως έπραξε και ο Όμιλος ΜΜΕ ιδιοκτησίας οικογενείας Μπόμπολα, με την πρωτότυπη ονομασία 'Πήγασος'. 
Ο 'Τηλέτυπος' (το γνωστό Mega Channel, συνιδιοκτησίας Λαμπράκη/Ψυχάρη-Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη) και το Star Channel (Βαρδινογιάννη) επίσης στήριξαν το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Ο Όμιλος Κυριακού, εκφράζοντας τη λαϊκή δεξιά, στήριξε τη Νέα Δημοκρατία. 
Τα ΜΜΕ των Κουρή/Γιαννίκου δεν είχαν σαφή ιδεολογική τοποθέτηση, στηρίζοντας τον εκάστοτε διαφαινόμενο νικητή των Εθνικών Εκλογών (πάντα εντός του διπόλου ΠΑΣΟΚ-Νέα Δημοκρατία). 
Ο Όμιλος Αλαφούζου υπηρέτησε τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Μικρότερου επιχειρηματικού βεληνεκούς μιντιάρχες συμμετείχαν στο όργιο διαπλοκής και 'μαύρου χρήματος'. 
Ο Θέμος Αναστασιάδης με το 'Πρώτο Θέμα' επιτάχυνε την κατάρρευση της κυβέρνησης Καραμανλή, αναδεικνύοντας τα ομολογουμένως σοβαρά και υπαρκτά σκάνδαλα των συνεργατών/προστατευομένων του τέως Πρωθυπουργού. Ο Κώστας Σαραντόπουλος με την 'Απογευματινή' φιλοδοξούσε να απορροφήσει το κοινό του 'Ελεύθερου Τύπου' της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. 
Ο Νίκος Κακαουνάκης με το 'Καρφί' ουδέποτε έκρυψε την απόλυτη ταύτισή του με το ΠΑΣΟΚ. 
Ο Γιώργος Τράγκας με την 'Χώρα' κατέθεσε διαπιστευτήρια νομιμοφροσύνης στη Νέα Δημοκρατία.

Η οικονομική κρίση έθεσε τέλος σε κάποια από τα λιγότερα ισχυρά ΜΜΕ. Ανάμεσά τους και παράπλευρες απώλειες, όπως η 'Ελευθεροτυπία' που έπεσε θύμα της μη συστράτευσης με το δικομματισμό, της άρνησης δανειοδότησης από την Alpha Bank (λόγω της αντιμνημονιακής γραφής της εφημερίδας) και των προσωπικών λαθών της εκδότριας Μάνιας Τεγοπούλου.Εντούτοις, προς έκπληξη οικονομολόγων και απλών Ελλήνων πολιτών, την τελευταία τριετία εγκαινιάσθηκαν και άντεξαν στον χρόνο νέες εκδοτικές απόπειρες. 
Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσεται η εφημερίδα 'Δημοκρατία' του Γιάννη Φιλιππάκη, με Γενικό Διευθυντή τον Χρήστο Μουλίνο.


Με αφετηρία το 2010, η 'Δημοκρατία' επιχείρησε να προσελκύσει ένα ετερόκλητο σύνολο, με μοναδικό συνεκτικό στοιχείο την αποστροφή προς οτιδήποτε προοδευτικό. Εμπαίζοντας την ουσία του όρου 'Δημοκρατία', που τόσο ανενδοίαστα σφετερίστηκε για την ονομασία της, η εν λόγω φυλλάδα φιλοξενεί γελοία έως προσβλητικά ή ακόμη και επικίνδυνα άρθρα. 
Απευθυνόμενη σε ακροδεξιούς/χουντικούς, βασιλόφρονες, θρησκόληπτους και φθάνοντας έως το σημείο να φλερτάρει με τους νεοναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, η 'Δημοκρατία' ανταγωνίζεται ευθέως εξίσου περιθωριακά έντυπα της υπερσυντηρητικής δεξιάς και των νοσταλγών τόσο της Χούντας όσο και του Αδόλφου Χίτλερ (όπως οι φυλλάδες 'Ελεύθερη Ώρα' και 'Στόχος').


Προσβάλλοντας όχι μόνον τους θεσμούς και το Σύνταγμα αλλά και την ίδια την ιστορική μνήμη των Ελλήνων, το εκδοτικό εξάμβλωμα του 'αεριτζή' επιχειρηματία Γιάννη Φιλιππάκη καταχράται κάθε έννοια αντικειμενικότητας και ελευθερίας του Τύπου. 
Δεν είναι τυχαίες οι ομοιότητες της 'Δημοκρατία' με την κουτσομπολίστικη 'Espresso' και τις επίσης παρακμιακές 'Στόχος' και 'Χρυσή Αυγή'. 
Ο Γιάννης Φιλιππάκης έχει θητεύσει σε επιτελικές θέσεις στην 'Espresso' αλλά και στον 'Ελεύθερο Τύπο' και την 'Ισοτιμία'. 
Περίεργη σύμπτωση ότι και οι τρεις προαναφερθείσες εφημερίδες επί Φιλιππάκη σημείωσαν συνεχή πτώση της κυκλοφορίας τους και συσσώρευσαν μαζικές ζημίες, αναγκαζόμενες είτε να μεταπωληθούν είτε να διακόψουν οριστικά την έκδοσή τους (με τους εργαζομένους σε αμφότερες τις περιπτώσεις να αναζητούν επί ματαίω τα δεδουλευμένα τους). 
Αλλά ο Γιάννης Φιλιππάκης δεν γνωρίζει από δυσκολίες. Ο ίδιος καταφέρνει πάντα να 'επιπλέει'. Πλέον είναι 'φίρμα'. Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας-εκδότης.

Ο άκρατος λαϊκισμός και η δημοσιογραφική φθήνια αποτυπώνονται στα περισσότερα άρθρα της εφημερίδας 'Δημοκρατία'. Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα ακόλουθα:


1) Άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη, με τίτλο 'Το Πολυτεχνείο ψόφησε...' και ημερομηνία δημοσίευσης την 18η Νοεμβρίου 2012 (http://www.dimokratianews.gr/content/11389/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%88%CF%8C%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B5). 
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δικηγόρος στο επάγγελμα, περιλαμβάνεται στους παρατρεχάμενους του Αντώνη Σαμαρά. Έπειτα της συμμετοχής του τόσο στις Γενικές Εκλογές του Μαΐου 2012 όσο και στις επαναληπτικές του Ιουνίου 2012, όπου απέτυχε παταγωδώς καθώς τον 'έφτυσε' η κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας, ο Φαήλος Κρανιδιώτης επικεντρώθηκε στην αρθρογραφία. 
 Τα απλοϊκά και συνάμα ατεκμηρίωτα κείμενά του φιλοξενούνται στην ακροδεξιά φυλλάδα 'Δημοκρατία' και τον ανυπόληπτο ιστότοπο Antinews. 
Κανένα ΜΜΕ που, καίτοι διαπλεκόμενο, σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό του και πασχίζει να παρουσιάσει ένα δήθεν επαγγελματικό προφίλ, δεν καταδέχεται να φιλοξενήσει τις μπουρδολογίες του Φαήλου Κρανιδιώτη. 
Ορίστε ένα απόσπασμα του 'εμετού που ξέρασε':

'Η ανώνυμος εταιρία φιδεμπορίου «Ηρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.» πούλησε το παραμύθι της επί χρόνια, πήγε πολλές φορές στο ταμείο με την ίδια πέτσινη επιταγή και εισέπραξε ψήφους, χρήμα, φήμη. Χτίστηκαν χλιδάτες πολιτικές και δημοσιογραφικές καριέρες πάνω σε κάτι που ελάχιστα διαφέρει σε αξιοπιστία από την Ασώματο Κεφαλή, τη Γυναίκα με τα Γένια κι άλλα θεάματα, που μας πούλαγαν οι πανηγυρτζήδες στις αλάνες των συνοικιών. Τα διαστρεβλωμένα, φουσκωμένα με την τρόμπα γεγονότα του 1973 υπήρξαν η νομιμοποιητική βάση για την μπαχαλοποίηση και τον εκφασισμό των πανεπιστημίων αλλά και τον σταδιακό αφελληνισμό της παιδείας και του δημόσιου λόγου. Η δημόσια περιουσία έγινε βορά σε βανδάλους με ψευδοπροοδευτικό πρόσημο. Στην πράξη δεν πρόκειται παρά για κοινούς μηδενιστές, ημιμαθείς αλήτες με χουλιγκάνικη νοοτροπία, με την υποστήριξη εξίσου μηδενιστών αλητών, που υποδύονται τους καθηγητές. Με την υποστήριξη της Αριστεράς και την εγκληματική ανοχή μιας κολωνακιώτικης ενοχικής «Δεξιάς», μετέτρεψαν τα πανεπιστήμια σε άντρα φασιστικής βίας, αγραμματοσύνης, κακοποίησης κάθε έννοιας παιδείας, δημοκρατίας και ήθους.'2) Άρθρο-Αφιέρωμα των Γεράσιμου Κόντου/Άγγελου Σκορδά στην Χρυσή Αυγή, με τίτλο 'Ένα δακρυσμένο απόγευμα με τη Χρυσή Αυγή' και ημερομηνία δημοσίευσης την 16η Ιουλίου 2012 (http://www.dimokratianews.gr/content/8375/%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE). 
Οι δύο 'δημοσιογράφοι' πλέκουν το εγκώμιο της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής με γλαφυρές περιγραφές του δήθεν κοινωνικού της έργου (δηλαδή της διανομής τροφίμων με αντάλλαγμα το φακέλωμα των Ελλήνων ψηφοφόρων-παραληπτών, ούτως ώστε να απαιτηθεί εκβιαστικά η ψήφος τους στις επόμενες εκλογές). Διαβάστε ένα απόσπασμα από το 'ρεπορτάζ' και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

'Ηλικιωμένοι, γονείς με μωρά στην αγκαλιά, γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, άνδρες με στρατιωτικές φανέλες των καταδρομών και γιαγιάδες που κουνούν ρυθμικά τις βεντάλιες τους σχηματίζουν μια ουρά 10 μέτρων και περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους. Περνούν από το τραπέζι εγγραφών, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ένα καρτελάκι με το έμβλημα της Χρυσής Αυγής και παραλαμβάνουν ένα μικρό τσουβάλι πατάτες, ένα μπουκάλι λάδι, μακαρόνια, γάλα, χυμούς πορτοκάλι και λεμόνι, κρέμες στιγμής και φρυγανιές.'

Πλήρης ταύτιση της εφημερίδας 'Δημοκρατία' με τις αρρωστημένες απόψεις των ψευτο-πατριωτών εγκληματιών της Χρυσής Αυγής. 
Αυτό διαπιστώνεται από τη γενικότερη αρθρογραφία της φυλλάδας του Φιλιππάκη. 
Βέβαια η χαμηλή κυκλοφορία των μόλις 10 000  φύλλων (βλ. ενδεικτικά WPress, http://wpress.eu/%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BD/) σημαίνει ότι απευθύνεται - ευτυχώς - σε ένα ολιγάριθμο κοινό. 
Αλλά παράλληλα προκύπτει το εύλογο ερώτημα περί βιωσιμότητας της φυλλάδας. 
 Πώς κατορθώνει να ανταπεξέρχεται ο Γιάννης Φιλιππάκης στα έξοδα τυπογραφείου, αναλωσίμων, εγκαταστάσεων, μισθοδοσίας, προσφορών ?  
Σίγουρα όχι από τις πενιχρές πωλήσεις.

Μήπως έχουν παρόμοιες πηγές χρηματοδότησης με τους νεοναζί ?  Δηλαδή μήπως εμπλέκονται σε διακίνηση 'μαύρου χρήματος' από παροχή προστασίας, εμπόριο ναρκωτικών και λοιπές παράνομες δραστηριότητες ?  Είναι η φυλλάδα 'Δημοκρατία' και η 'Χρυσή Αυγή' συγκοινωνούντα δοχεία ?

Αυτά τα ερωτήματα αφορούν τη Δικαιοσύνη και, στο βαθμό που δυνάμεθα μέσω προσωπικών γνωριμιών, θα τους τα γνωστοποιήσουμε.


Για όσους πάντως ακόμη αμφιβάλλουν για τον ακροδεξιό χαρακτήρα του εντύπου του Γιάννη Φιλιππάκη, ορίστε και το σχετικό 'συγχαρητήριο τηλεγράφημα' από την χουντική/νεοναζιστική φυλλάδα 'Στόχος' (http://www.stoxos.gr/2012/09/blog-post_3077.html):Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας: Πρέπει να είσαι Στόκος για να διαβάζεις 'Στόχο' !


πηγή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. ΑΑΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'ΝΤ ΔΕΝ ΠΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!ΤΙ ΠΩΣ ΠΟΥ;ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ;;;;Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Σ.ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΑ;ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;Π Ι Π Π Α Ρ Ε Σ ! ! ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΕΣΩΣ.ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;;ΑΡΧΙΔΙΑ.
  ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΟΛΟ ΚΩΛΟ ΔΙΝΟΥΝ.ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ.
  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΜΕΤΡΗΤΟΣ Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΤΟΥ ΑΣΙΑΤΙΣΜΟΥ , ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ....ΡΕ , ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ 1897 Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. …Έλληνες, τα ψέματα και ύβρεις τελειώσανε. Ξημερώνει πια.
  …Ήρθε η Ώρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Γιατί η Ελλάδα ποτέ δε πεθαίνει. Γιατί η Ελλάδα έχει Ηγέτη.
  …Έπρεπε οι Έλληνες να τα βιώσουνε όλα για να δουν αυτό το οποίο εξαρχής έβλεπε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
  …Τον κατηγόρησαν, ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ, όπως πάντα. Τον λασπολόγησαν. Τον εκβίασαν. Τον απείλησαν.
  …Μα αυτός εκεί. Αγέρωχος. Αμίλητος και άκαμπτος, σαν τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά…
  …Τώρα ήρθε η Ώρα της Ολικής Επαναφοράς των Ελλήνων.
  …Τώρα η ασύμμετρη απειλή είμαστε ΕΜΕΙΣ.
  …Η Νέα Γενιά που θα αγκαλιάσει αυτόν που κάποτε δε μπορούσε, λόγω της άγνοιάς της και λόγω της ασύμμετρης λασπολογίας εναντίον του.
  …Τον Ηγέτη Όλων των Ελλήνων.
  …Τον μόνο Άνθρωπο που είχε τη γνώση, τη σοφία και τη σύνεση να περιμένει τη κατάλληλη στιγμή να αντιδράσει.
  …Και αυτή η Ώρα είναι Τ Ω Ρ Α ! ! !
  …Η Ώρα της επανασύστασης της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Αθάνατου Ελληνικού Έθνους!
  Από σήμερα 2-4-2017, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, καλεί τον ελληνικό λαό να συντονιστεί στο Αγώνα του.
  Μακριά από κομματικές μικρότητες και ιδιοτελείς σκοπιμότητες, μας καλεί να ενωθούμε.
  Έχουμε όλοι χρέος να είμαστε εκεί και να υπογράψουμε το Μανιφέστο του Κωνσταντίνου Καραμανλή!
  Έχουμε όλοι χρέος να στείλουμε αυτό το μήνυμα σε κάθε απειλή του Ελληνισμού: «ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ»
  …ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: https://karamanlis-manifesto.blogspot.com/2017/04/vote1.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειναι αληθεια οτι πληρωνει εκατο εβρο για πλυσημο των ορχεων του ?[συν δεκα εβρο ακομη και τριψιμο της πλατης.]

   Διαγραφή
 6. Ήθελα μόνο για μια μέρα να δικασω εγώ όπως ξέρω!!

  Η δικαιοσύνη είναι όπως τα φίδια δαγκώνει μόνο τους ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ ::

  ΥΓ:ΩΡΑΊΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΊΠΕ εδώ στο ίντερνετ το διάβασα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ