Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝ- ΙΕΡΕΣ BUSINESS ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ.... ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


 Όταν πριν λίγους μήνες έκανα μια ανάρτηση για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, με στοιχεία και αποδείξεις του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ενημέρωσα βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ζητώντας του να φέρει το κόμμα του στο σχετικό σκάνδαλο, στην Βουλή.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ... ΣΙΩΠΗΣΑΝ...
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Διαβάστε τις αποκαλύψεις και... τα συμπερασματα δικά σας...


Καλλιόπη Σουφλή
 
 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝ- ΙΕΡΕΣ BUSINESS ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ. ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ 

Α΄ ΜΕΡΟΣΘα δανειστώ τα λόγια του Κύπριου ιστορικού κ. Τάσου Χατζηαναστασίου, από την συνέντευξη του στην Φωτεινή Μαστρογιάννη, που ανήρτησα πριν λίγες ώρες: 
 
πάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη; 
Εάν δέχεσαι τέτοιου τύπου ειρήνη τότε ουσιαστικά αποδέχεσαι τη σκλαβιά σου."

Και επειδή δικαιοσύνη, σ' αυτή την διαλυμένη Πατρίδα, δεν υπάρχει εδώ και δεκαετιες, ή μάλλον υπάρχει, αλλά στην πλειοψηφία της διαπλέκεται με την πολιτική εξουσία, τα αποτελέσματα είναι αυτά που ζούμε.  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Κι ακόμα, ειμαστε στην αρχή. 

  Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, δεν απασχόλησε μόνο την ελληνική κοινωνία, αλλά έγινε πεδίο σφοδρών αντιπαραθέσεων της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Δυστυχώς, είχα την τύχη ή την ατυχία, να εμπλακώ σ' αυτό το τεράστιο σκάνδαλο σε ότι αφορά τις ... "ιερές ανταλλαγές" στο Γραμματικό και στο Λαύριο, που κυκλοφορούσε η εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ. (φωτο στο τέλος της ανάρτησης). (σχετικό, εδώ)
 

Οι αποκαλύψεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, έφτασαν ως την Βουλή...
Συστήθηκε ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, για την διερεύνηση του σκανδάλου... μου ζητήθηκαν στοιχεία για τις δημοσιεύσεις μου, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Μπετενιώτη... τους έστειλα όλα τα στοιχεία...τεύχη της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ,  έγγραφα, συμβόλαια, τα πάντα... Κι ύστερα, το σκάνδαλο ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ! ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ!
Πριν λίγο, ανάρτησα την πρόταση της... "κυρίας" εισαγγελέως, να κηρυχθούν όλοι... ΑΘΩΟΙ...
 

ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ Σ' ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΝΑ ΑΘΩΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (GRECO)...
Πριν λίγο, σας ενημέρωσα πως έρχεται ... ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ!
Και είναι όντως σεισμός με τα στοιχεία που φέρνει στην δημοσιότητα ο πρ. πράκτορας της ΕΥΠ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ... αυτόν ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, έδωσε στεγνά στους τουρκαλάδες, ο διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης... 
Μόνο που η μοίρα... ο Θεός, αποφάσισε πως έπρεπε να σωθεί αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ, για να μας δίνει πληροφορίες σημαντικότατες, που δεν θα τις μαθαίναμε από κανένα μέσον παραπληροφόρησης...

Με βαση το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, αναδεικνύονται ... παράπλευρες απώλειες, που είχαν άμεση σχέση με τα πρόσωπα του σκανδάλου...

Μία από αυτές, ήταν και ο... "θάνατος" του ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ... Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;;;;
Τις απαντήσεις, θα τις βρείτε στα ντοκουμέντα που αποκαλύπτει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ.


Επιπλέον, οφείλω να επισημάνω, πως τα στοιχεία αυτά, που σήμερα αποκαλύπτει μέσω των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ,  τα είχαν από το 2010, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ  ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ...
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ.Δεδομενου ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν  αποτελούσε ακόμα Κοινοβουλευτική δύναμη, είναι και η μόνη που δεν τα έχει.


Ενημερωθηκε όμως, πρωτοκλασάτο πρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλαδή βουλευτής, από εμένα προσωπικά, για το θέμα αυτό, που επρόκειτο να αναρτήσω, λίγες ώρες πριν.


ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ...


ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.


Δεδομένης της επαίσχυντης πρότασης αθώωσης όλων των κατηγορουμένων για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, που έκανε η... εισαγγελέας, θα πρότεινα στην έδρα του δικαστηρίου, να μην τολμήσει να εκδόσει αθωωτική απόφαση,γιατί όταν ελευθερωθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ μας, θα καθίσουν άπαντες στο εδώλιο του κατηγορουμενου για κακουργήματα κατά του ελληνικού λαού, διότι κάλυψαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ...  ΜΟΝΑΧΟΥΣ.

Και μην ξεχνάμε, πως ο Εφραιμ, είναι το .... αγαπημένο παιδί του Πατριαρχη Βαρθολομαίου... του νεοταξίτη οικουμενιστή.
Δείτε τώρα τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ και την διαδρομή του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ... ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟ... ΑΝ-ΙΕΡΟ ΡΑΣΟ.
Καλλιόπη Σουφλή
 Image result for ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ IMAGES

Και η συνέχεια, εδώ Επειδή η υπηρεσία του scribd δέχεται καταγγελίες από πολιτικά πρόσωπα, για τις αποκαλύψεις του ΜΩΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, δεδομένου ότι τις τρέμουν, γιατί ο Χατζησάββας, γραφει και αποκαλύπτει πάντα με ντοκουμέντα που τους εκθετουν, το παραπάνω κείμενο βρίσκεται αποθηκευμένο και σε jpeg, και είναι το κατωτέρω.
Πηγή ΑΝΤΙ300Δύο από τα τεύχη της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με τις αποκαλύψεις για το Γραμματικό και το Λαύριο, όπου μεγάλες εκτάσεις, παραχωρήθηκαν στην Μονή Βατοπαιδίου όπου ηγείται ο... "γλυκύτατος" ΕΦΡΑΙΜ.

Στην αρχή, μιλούσαν για... Βυζαντινή Πολιτεία... μετά αποκαλύφθηκε το μέγεθος της απάτης και του σκανδάλου.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. Εδώ που τα λέμε, αδικείσαι. Γιατί δεν φτιάχνεις κανάλι; Γιατί όχι κόμμα; Έτσι που ναι η Βουλή σε χωράει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά όποτε πλησίασαν οι Άγγλοι την Ορθοδοξία, ήταν για κακό. (Βλέπε "παπα"-Δημήτρη Μπάλφουρ.)
  Στο Βατοπέδι συχνάζει ο Κάρ(ι)ολος της Αγγλίας, και δεν νομίζω γιά εξομολόγηση. Πιθανώτατα προωθεί (κι αυτός) το σχέδιο "Τζιοβάννι Βέκκο", γιά άλωση του Αγ. Όρους μέσω χρημάτων, κι ο Κουτσού (που μεγαλοπιάνεται) είναι ο πρώτος που τσίμπησε τόσο χοντρά.

  Δίπλα στους φυσικούς αυτουργούς του σκανδάλου, αναζητήστε και τον (κρυμμένο) ηθικό αυτουργό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τα ειπες ολα ...9.08 και σκεψου οτι αυτοι εκει μεσα ηταν εναντιων των αγγλων και οι αγγλοι διανυκτερευουν εκει μεσα τρωνε , χεζουν , κτλ πουτανιαρικες καταστασεις με πολυ χρημα....

   Διαγραφή
 3. https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/03/57.html  ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ = ΚΙΝΑΙΔΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙς ΤΟΥς ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ Κ.Λ.Π.ΤΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙς ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΩΛΗΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αστο ανώνυμε όταν μιλάς για το παπαδαριο είναι το απόλυτο σκοτάδι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. η μονη ΛΙΜΝΟΠΑΙΔΙΟΥ ειναι κρατος εν κρατει αν σε θεωρησουν υποπτο σε παρακολουθουν 24 ωρες το 24ωρο στην μονη ενοω. ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑΣ ηταν αρνακι μπροστα στα καλοπαιδια της μονης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ !!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!
  ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΜΟΝΟ!!!
  ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟ 2008 ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΞΑΝΘΗΣ
  ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΑΤΟΜΑ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !!!
  ΔΕΥΤΕΡΟΝ !!!Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΣΥΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΛΕΝΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ!!!
  ΤΡΙΤΟΝ!! Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΕΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
  ΑΘΟΡΥΒΩΣ !!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!
  ΤΕΤΑΡΤΟΝ!!! Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ
  ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΩ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!
  ΠΕΜΠΤΟΝ!!! Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
  ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ !!!
  ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
  ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΟΥ Η ΣΑΝ ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟ ΦΕΡΕΦΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΕΤΟΠΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!!!
  ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡ-ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙ ΚΤΛ.ΚΤΛ
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ & Ο ΥΠΕΡΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΕΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓ.ΕΦΡΑΙΜ? ΕΡΩΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΟ!!
  2)ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΔΩΡΗΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΑΦΟΥ ΑΓΝΟΗΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ ΕΝΩ ΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΝΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ?
  3)Η ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ Η ΜΗΠΩΣ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙ ΟΙ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!! Υ Π Ο Π Τ Ο Ν !!!!!!!!!!
  ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΤΟ:ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ !!
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΜ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΙΣΤΩΝ!!
  ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΙΣΤΩΝ!!!
  ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΠΡΑΚΤΩΡΩΝ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΑ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ¨ΚΑΡΙΟΛΑ¨ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΔΡΑΣ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ , ΦΟΒΟΥ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!
  ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ !!! ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΔΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
  ΟΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΑΣΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ!!
  Υ Π Ο Π Τ Ο Τ Α Τ Ο Ν !!!!!!!
  ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ
  ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΑΒΑ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΑΝΙΣΤΒΝ ΜΑΣ?
  ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΑΡΑ ΜΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ Η Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ? Ε Ρ Ω Τ Ο ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΣΣΣΣ ????????
  ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΑΡΑ
  ΜΟΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η αλήθεια είναι, πως δεν έχω τον χρόνο να απαντώ σε στημένα και πληρωμένα τρολλάκια, αλλά βλέπεις, ο Μανώλης Χατζησάββας και εγώ, μιλάμε με στοιχεία και ντοκουμέντα... και πάντα επώνυμα.

   Κι εσύ, έρχεσαι να μου υπερασπιστείς τον .... Εφραίμ χωρις στοιχεία...και ανώνυμα.

   Όντως τα λεφτά είναι πολλά...κι εγώ θα μπορούσα να σιωπήσω, όταν μου προσφέρονταν για να μην βγάλω το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, σε ότι αφορά στο Γραμματικό και στο Λαύριο.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

   Όπως δεν τα πήρε και ο Χατζησάββας, γι αυτό και τους βγάζει όλους στο κλαρί, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

   Ξέρεις κάτι; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
   Ξέρεις τις λέξεις και τις έννοιες αυτές;
   ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

   Άντε να πληρωθείς τώρα για το σχόλιό σου... ξέρεις εσύ, από που...

   ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμε 2:16
   Είπες γνωρίζεις τον Εφραίμ προσωπικά.
   Άρα θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορεί να πωλήσει και στους εσκιμόους χιόνι.
   Πόπη τέτοιου είδους σχόλια όπως της κυρίας πιο πάνω, πληρώνονται €10 το φωνήεντο και €8 το σύμφωνο.
   Αν δεν πληρωθούν σε ευρώ, γίνεται ανταλλαγή με πλουσιοπάροχη διαμονή στη μονή, στη σουίτα του Καρόλου και με δώρα αξίας €1000 και άνω.
   Βλέπε χρυσόδετα βιβλία, επίχρυσες εικόνες κ.τ.λ.π
   Με τα μαύρα λεφτά της Ρώσσικης μαφίας(λεφτά του φτωχού λαού) κάνει τις φιλανθρωπίες?
   Εδώ ταιριάζει μια διδακτική παροιμία αλλά καλύτερα να μην τη πω.
   Νηστεύουν οι φιλοβατοπεδινοί αναγνώστες σου και θα μολυνθούν.
   Προσωπικά γνωρίζω διάφορα ιστολόγια που πληρώνονται με το μήνα από το Βατοπέδι.Και οι ειδήσεις τους είναι σαν τις πατάτες των Μακτόναλτς.
   Προτηγανισμένες.

   Διαγραφή
  3. @9.40, Αν ήθελα να βγάλω χρήματα από την δημοσιογραφία, θα ήμουν πλούσια...δεν θα μπορούσα όμως να κοιτάξω τον εαυτό μου ούτε στον καθρέπτη.
   Γι αυτό και προκαλώ τον καθένα, να ερευνήσει την περιουσία μου και τις καταθέσεις μου εδώ και στο εξωτερικό, αλλά και την ζωή που ζω...

   Από κανέναν καριόλη και καριόλα, από κανένα πληρωμένο κομματικό ή χρυσαυγήτικο τσουλί, δεν έχω να φοβηθώ το παραμικρό.
   Γι αυτό και γράφω πάντα επώνυμα.

   Ας ερθει έστω και ένας, αλλά με αποδείξεις, να ισχυριστεί το αντίθετο.
   Και επειδή δεν έχουν αποδείξεις, πετάνε λάσπη...
   Ρε τι ... κονούλι τραβάνε τ' άτιμα...λυσσάνε, μα δεν τους βγαίνει...

   Διαγραφή
 8. Από κανέναν καριόλη και καριόλα, από κανένα πληρωμένο κομματικό ή χρυσαυγήτικο τσουλί, δεν έχω να φοβηθώ το παραμικρό.
  Γι αυτό και γράφω πάντα επώνυμα. Μιά ερώτηση, από πού προκύπτει πως η ή ο παραπάνω πού σχολίασε είναι Χρυσαυγήτης;;; Ποιός ή ποια Χρησαυγήτης θα στεναχωριόταν πού είπε ο Χ΄Σαββας καριόλα την εισαγγελέα;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άσε με να ξέρω... ποιός είναι χρυσαυγήτης...

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ