Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Ῥαγιά μου,ποτέ δέν θά καταλάβῃς γιατί θά εἶσαι ΠΑΝΤΑ ῥαγιάς...
 
Γιατί μοῦ θυμίζει ...κουμμούνια ;


Κατέβηκαν στούς δρόμους οἱ ἀγρότες γιά νά διαμαρτυρηθοῦν γιά ΟΛΑ,ἀλλά αὐτό πού ἐπέτυχαν ἦταν μᾶλλον τό ἀντίθετον ! 


Ὅταν βλέπεις ὁμάδες τῆς κοινωνίας μας, πού ὑποτίθεται πώς ἔχουν δίκαια αἰτήματα τά ὁποῖα ἐπιχειροῦν νά προβάλουν μέσῳ μαζικῆς διαμαρτυρίας καί  νά λειτουργοῦν ὅπως τά ἀναρχοάπλυτα φρικιά, ἐκεῖ προφανῶς χάνεται ὅλον τό δίκαιόν τους...


Το βίντεο εδώ


Προφανῶς καί δέν γίνεται λόγος γιά ὅλους τούς διαμαρτυρομένους πού βγῆκαν σήμερα στούς δρόμους γιά νά βροντοφωνάξουν : 


Κάτω τά χέρια ἀπό τήν ἀγωνιζομένη ἀγροτιά,ἀλλά αὐτό πού ἔμεινε καί φρόντισαν τά κανάλια καί γενικῶς ὅλα τά μέσα μαζικῆς ἐξαπατήσεως,νά προβάλουν ὡς κυρίαρχον θέμα,ἦταν τά σπασίματα ἀστυνομικῶν ὀχημάτων,οἱ ῥίψεις λίθων καί διαφόρων ἀντικειμένων κατά τῶν ὁργάνωνν τῆς τάξεως,τότε κάτι δέν πάει καθόλου καλῶς...

Διότι,πιστεύω,αὐτοί πού τό ἔκαναν πρέπει νά ἦσαν ἐντεταλμένα ὄργανα τοῦ καθεστῶτος ! 


Ἔπρεπε νά λειτουργήσουν κατά τόν τρόπον αὐτόν διά νά προκαλέσουν τό κοινόν αἴσθημα ! 

Καθ'ὅτι ὁ ἁπλός πολίτης θά ἀναρωτηθῆ :τί τοῦ ἔφταιγαν τά ὁχήματα,τί τοῦ ἔφταιγαν οἱ κάδοι καί ἐν τέλει τί τοῦ ἔφταιγαν ὅλα καί ὅλοι πού ἐδέχθησαν τήν μανία ὁμάδας ἀγροτῶν; 

Καί νά πώς θά σταθοῦν ἀπέναντί τους οἱ πολίτες πού θά ἔπρεπε νά βρεθοῦν στό ἀγωνιστικό τους κάλεσμα ὡς μία φωνή,μία δύναμις ἔναντι τῶν έντεταλμένων ὁργάνων τῆς διεθνοῦς τοκογλυφίας !


  

Καί τό χειρότερον τῆς ὑποθέσεως εἶναι πώς ἀργότερα μόλις καταλαγιάσει ὁ θυμός καί ἐπέλθῃ ἡ κούρασις τοῦ ἀνεφίκτου,θά βρεθῇ  κάποιος Μπούτας νά κεράσῃ τσικουδιά ἤ τσίπουρο ἤ οὐζάκι τόν Axel καί περασμένα - ξεχασμένα... 

Ἄν τε πάλιν στάς θέσεις μας στό μαστίγιο καί τό μεροδούλι...

Καί κανείς δέν θά τούς συμαρασταθῆ. Κανείς !

Θέλετε νά διαμαρτυρηθεῖτε,ἀγαπητοί ἀγρότες ; 


Μαζευτεῖτε ὅλοι ἔξω ἀπό τό Μαξίμου, κατασκηνῶστε σύν γυναιξί καί τέκνοις ἐπ' ἀόριστον ! 

Μέχρι νά ἀναγκαστῇ ἡ κυβέρνησις νά ἔρθῃ σέ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ἀνοικτόν διάλογον μαζύ σας. Καί ἐκεῖ νά ἀκουστοῦν ΟΛΑ ! 

Θά ἔχετε καί ἐμᾶς μαζύ σας,ὅλους,νά εἶστε βέβαιοι.

Ἐάν τό κάνατε αὐτό,ὅμορφα καί κόσμια θά εἴχατε ἀποτελέσματα,τώρα τό μόνον πού ἐπιτυγχάνεται ἀπό αὐτές τίς ἐνέργειες εἶναι ἡ ἐκτόνωσις καί ἡ ἐπερχομένη ἀδράνεια. 


Αὐτό δῆλα δή πού ἐπιδιώκει τό Σύστημα καί τά ὅργανά τους.

Ἄντε,ξυπνᾶτε ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ῥαγιάδες ! ! !  

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Σε ετσουξε που σας πεταξαν εξω οι αγροτες και εσενα και ολο το χρυσαυγιτικο συναφι.
  Περαστικα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η λύση είναι μία, ούτε η κατασκήνωση στο μαξίμου θα τους επηρεάσει, λες να μην το έχουν υπολογίσει και αυτό; όλες αυτές οι κινήσεις δείχνουν πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμη τι γίνετε. δεν συζητάς με τους γενοκτόνους σου, απλά τους εξαφανίζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ....ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ....ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ...

   Διαγραφή
 3. https://www.youtube.com/watch?v=IwPQ7NtNjKc

  ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν μισούνται ανάμεσα τους δεν τους πρέπει ελευθεριά.
  Αυτή είναι και η δαμόκλειος σπάθη μας.Ανθρωποφαγία και καννιβαλισμός.Μίσος ατέρμονο της μιάς κοινωνικής ομάδας έναντι της άλλης.Πώς μετά οι Σόιμπλομέρκελ να μην τρίβουν τα χέρια τους με τον πιό πετυχημένο παραμυθατζή που έλιωσε τον αγώνα όλων των ομάδων είτε με εντολή στα ΜΜΕ απόκρυψης των κινητοποιήσεων τους (μπλόκα αγροτών),είτε με την χρήση βίας των ΜΑΤ ή των βραχιόνων του τους αναρχοαντίφα.Σιγά μην απαλλαγείτε από τον μεγαλύτερο ψεύτη όλων των εποχών που κατάφερε να σιγήσουν όλες οι φωνές αντίστασης έχοντας προβλέψει με νόμους την τιμωρία κάθε διαμαρτυρίας.Για τους ανθισταμένους στην λαθροεισβολή οι αντιφα αντιεξουσιαστές και ο αντιρατσιστικός νόμος,για κινητοποίηση όπως αυτή των μαθητών υπαρχουν και οι αναρχικοί.Πολλά όπλα στην φαρέτρα της κυβέρνησης και εμείς το βιολί μας,να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.Ντροπή σε όλους μας τους αναμάρτητους και άμωμους όπως οι παραπάνω σχολιαστές.Όλοι μας χρησιμοποιήθηκαμε από τις κυβερνήσεις για να μας πετάνε τώρα βορρά στα τσακάλια.Μας αξίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και όσον αφορά χαρακτηρισμούς τύπου ραγιά θα έπρεπε να είχε γίνει συνείδηση ότι ο κόσμος αντιδρά.Κάθε μέρα ,κάθε κλάδος,αλλά πάντα μεμονωμένα .Ποτέ δεν σπεύδει η μία ομάδα να σταθεί στο πλευρό της άλλης.Και κάθε ήττα είναι ήττα όλων μας.Εκείνο που λείπει πέραν της ενημέρωσης είναι ο συνδετικός κρίκος.Αυτός που κρατά τους 300 μπετόν αρμέ όσον αφορά τα κεκτημένα τους και απόλυτα εναρμονισμένους και αλληλοκαλυπτόμενους.Και σκεφτείτο και λίγο ως εξής.Αν στην πρόσκληση των αγροτών για πλαισίωση του αγώνα όλων των ομάδων προσέτρεχαν όλοι οι οποίοι προσπερνούσαν αδιάφοροι ή χαζεύοντας το χάπενινγκ,πόσο διαφορετική θα ήταν η εξέλιξη;Επειδή παρακολούθησα όλη την πορεία από το zougla live,σας πληροφορώ ότι πέραν των προκλητικών χειρονομιών των υπαλλήλων του υπουργείου τό ίδιο γινόταν και από τα ΜΑΤ τα οποία τους έκλεισαν με κλούβες δύο δρόμους που υποθέτω ότι οδηγούσαν στο σύνταγμα.Έφυγαν από το ένα ματομπλόκο ,πήγαν από άλλο δρόμο και εκεί γινόταν το ίδιο.Κατάλαβαν ότι τα ΜΑΤ ήθελαν αίμα και δεν είχαν την στήριξη από κανέναν.Πώς φαντάζεστε την επανάσταση;Με όπλα;Τέτοιες είναι πάντα χρηματοδοτούμενες από Σόρρος και σία.Επανάσταση χωρίς όπλα γίνεται μόνο όταν όλοι μαζί ,ο ένας ασπίδα του άλλου σταθούν αποφασισμένοι απέναντι σε φονιάδες.Αλλιώς είναι εκ προοιμίου χαμένη.Και εντελώς πληροφοριακά γνωρίζετε ότι το 95% των σπόρων λαχανικών είναι υποχρεωτικά εισαγόμενος;Ότι τους υποχρεώνουν να ξεριζώσουν τις ελιές και να τις αντικαταστήσουν με υβριδικές;Ότι τους αρνούνται δακοκτονία και ότι οι αγροτικές εκτάσεις είναι όλες υποθηκευμένες και ανεξόφλητες;Ότι προδόθηκαν αρχικά από τους συνδικαλιστές,στην συνέχεια από τους πολιτικούς και τέλος από εμάς;
  Ποιός θα φταίει όταν χρεωκοπήσουμε και δεν θα είμαστε ούτε καν διατροφικά επαρκείς;Οπότε εκ τους ασφαλούς κριτική και καταδίκη δεν μας τιμά,γιατί έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης.και αυτή τη φορά αδικαιολόγητο γιατί γνωρίζουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ