Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ένας μετά τον άλλον ιερείς, διακόπτουν το μνημόσυνη των ... οικουμενιστών μητροπολιτών.

  
Ταυτοχρόνως μὲ τὴν διακοπὴ μνημοσύνου ποὺ ἔκανε ὁ π. Θεόδωρος Ζήσης, ἄλλοι 4 ἱερεῖς, συντασσόμενοι μὲ αὐτόν, διέκοψαν τὸ μνημόσυνο τοῦ Ἐπισκόπου τους. 

Οἱ ἱερεῖς αὐτοὶ εἶναι, τρεῖς ἀπὸ τὸν Νομὸ Χανίων Κρήτης καὶ ἕνας ἀπὸ τὸν Νομὸ Ρεθύμνης. 

Θα το ξαναγράψω, για να γίνει κατανοητό:
ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.
Η ήρα στους πολιτικούς, στους ρασοφόρους, στους δικαστές, στους θεσμούς όλους... στους ανθρώπους γύρω μας... σ' ολάκερη την ελληνική  κοινωνία, θα καταλήξει, εκεί που καταλήγουν όλα τα απορρίμματα... στις χωματερές...

Κάποια στιγμή, πολλοί θ' αντιληφθούν, πως αυτή η τραγωδία, αυτή η κρίση, θα αποβεί σωτήρια για όλους εκείνους που έχουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

Εύχομαι ολόψυχα το παράδειγμα των ΙΕΡΕΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, να το ακολουθήσουν κι άλλοι  ιερείς... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ.

Είναι καιρός, να στηρίξουμε όλους ιερείς αρνούνται να υποταχθούν στον Εωσφόρο της Πανθρησκείας και σταματούν την μνημόνευση των οικουμενιστών μητροπολιτών.
Και να σταθούμε με πράξεις και όχι με... λόγια.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. μητροπολίτη Τασιά, ενας ρασοφόρος, πρέπει να τιμά τα ΙΕΡΑ ΡΑΣΑ... πολύ σκυφτούς βλέπω τους ιερείς σου, να σε ...ντύνουν... κι ας μην αρχίσω τα γαλλικά μου.

Όσο για την αντίδρασή σου στον ιερέα Φώτιο Βεζύνια, που διέκοψε την μνημόνευσή σου, δείχνει τόση μικροπρεπεια και κακία, που αν κατέβαινε ο Χριστός στη γη, θα  άρπαζε  το φραγγέλιο και θα σε πέταγε εκτός νυμφώνος.

Υ.Γ.2. Ελπίζω οι αγαπητοί συνάδελφοι του blog "παιδαγωγός", να μην ενοχληθούν που ο τίτλος της ανάρτησής τους, αλλάχθηκε από εμένα...
Έγινε πιο... δημοσιογραφικός...

Υ.Γ.3. Εγγονή ΙΕΡΕΑ είμαι και κόρη ΔΑΣΚΑΛΟΥ... και με αδελφό καρδιάς, ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ... κι αυτά  όλα, λένε πολλά... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
 


 

ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: 

1) τέσσερις ακόμη ιερείς διέκοψαν το μνημόσυνο του επισκόπου τους την Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Κρήτη. 

 2) ΔΙΕΚΟΨΕ την μνημόνευση του μητροπολίτη Φλωρίνης, ο ηγούμενος π.Μάξιμος Κραβάς και όλοι οι πατέρες της μονής. 

3) ΔΙΕΚΟΨΕ ο π.Φώτιος Βεζύνιας την μνημόνευση του μητροπολίτη Λαγκαδά. ΣΚΛΗΡΗ αντίδραση του μητροπολίτη Λαγκαδά Ιωαννη Τασια: Εδιωξε τον ευλαβη ιερεα π.Φώτιο από τον ναό και το σπίτι και του απαγόρευσε να εξομολογεί και να λειτουργεί. 

4) Σκέψεις με αφορμή τις νέες διακοπές μνημόνευσης. 

 

 

ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: 
 
 
1) τέσσερις ακόμη ιερείς διέκοψαν το μνημόσυνο του επισκόπου τους την Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Κρήτη.
 
  
2) ΔΙΕΚΟΨΕ την μνημόνευση του μητροπολίτη Φλωρίνης, ο ηγούμενος π.Μάξιμος Κραβάς και όλοι οι πατέρες της μονής. 
 
 
3) ΔΙΕΚΟΨΕ ο π.Φώτιος Βεζύνιας την μνημόνευση του μητροπολίτη Λαγκαδά.  
 
 
ΣΚΛΗΡΗ αντίδραση του μητροπολίτη Λαγκαδά Ιωαννη Τασια: Εδιωξε τον ευλαβη ιερεα π.Φώτιο από τον ναό και το σπίτι και του απαγόρευσε να εξομολογεί και να λειτουργεί. 
 
 
4) Σκέψεις με αφορμή τις νέες διακοπές μνημόνευσης.


1) τέσσερις ακόμη ιερείς διέκοψαν το μνημόσυνο του επισκόπου τους την Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Κρήτη.  

Χθὲς 5-3-2017, ταυτοχρόνως μὲ τὴν διακοπὴ μνημοσύνου ποὺ ἔκανε ὁ π. Θεόδωρος Ζήσης, ἄλλοι 4 ἱερεῖς, συντασσόμενοι μὲ αὐτόν, διέκοψαν τὸ μνημόσυνο τοῦ Ἐπισκόπου τους. 
 
Οἱ ἱερεῖς αὐτοὶ εἶναι, τρεῖς ἀπὸ τὸν Νομὸ Χανίων Κρήτης καὶ ἕνας ἀπὸ τὸν Νομὸ Ρεθύμνης. 
 
 

Τὰ ὀνόματά τους εἶναι:

Πρωτοπρεσβύτερος Γαβριήλ Μαζανάκης
Πρεσβύτερος Ἐμμανουήλ Σαρρής
Πρεσβύτερος Σπυρίδων Δαμανάκης
Πρεσβύτερος Παῦλος Μαζανάκης


Αὔριο θὰ δημοσιεύσουν στὸ διαδίκτυο τὴν ἐπιστολὴ τους πρὸς τοὺς Ἐπισκόπους τους.

Πηγή:"Κατάνυξις"
2) ΔΙΕΚΟΨΕ την μνημόνευση του μητροπολίτη Φλωρίνης, ο ηγούμενος π.Μάξιμος Κραβάς και όλοι οι πατέρες της μονής. 


ΔΙΕΚΟΨΕ και ο ηγούμενος π.Μάξιμος, στην Μητρόπολη Φλωρίνης

Υπενθυμίζουμε ότι και ο ηγούμενος της Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου (υπάγεται στην μητρόπολη Φλωρίνης) πατήρ Μάξιμος Καραβάς, ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή 5/3/2017 (στο αρχονταρίκι όπου έγινε η ομιλία του π.Θεοδώρου Ζήση), 
ότι ΕΧΕΙ ΗΔΗ διακόψει την μνημόνευση του επισκόπου του, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μοναχών του.

δείτε στο βίντεο, στο 4 λεπτό και 40 δευτ:

3) ΔΙΕΚΟΨΕ ο π.Φώτιος Βεζύνιας την μνημόνευση του μητροπολίτη Λαγκαδά.   ΣΚΛΗΡΗ αντίδραση του μητροπολίτη Λαγκαδά Ιωαννη Τασια: Εδιωξε τον ευλαβη ιερεα π.Φώτιο από τον ναό και το σπίτι και του απαγόρευσε να εξομολογεί και να λειτουργεί. 
 
 

Προχθές, Κυριακή της Ορθοδοξίας, προστέθηκε στους ιερείς της Θεσσαλονίκης που διέκοψαν το μνημόσυνο του μητροπολίτου κ. Ανθίμου, π.Νικόλαο Μανώλη και π.Θεόδωρο Ζήση, και έτερος παραδοσιακός και αγωνιστής ιερέας ο π.Φώτιος Βεζύνιας της μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης. 

Και ενώ γνωρίζουμε ήδη τη δίωξη που ασκήθηκε κατά του π. Νικολάου από την μητρόπολη Θεσσαλονίκης και περιμένουμε να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι με τον π.Θεόδωρο Ζήση (την υπόθεση του οποίου καλύπτουμε με ειδικό ρεπορτάζ), πληροφορηθήκαμε πως ο μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης Τασιάς, ενήργησε άμεσα διώκοντας τον πατέρα Φώτιο. Λάβαμε το εξής μήνυμα από φίλη αναγνώστρια του ιστολογίου μας που επιβεβαιώνει το δικό μας ρεπορτάζ:

“Kαλημέρα σας,
Ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Κυριακή της Ορθοδοξίας και ο πατήρ Φώτιος Βεζυνιάς, ιερέας στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στον Ασκό Λαγκαδά, διέκοψε το μνημόσυνο του Επισκόπου του, κυρίου Τασιά.
Εχθές ο μητροπολίτης Λαγκαδά έφτασε στον Ασκό και ζήτησε από τον πατήρ Φώτιο να παραδώσει τα κλειδιά της εκκλησίας και του σπιτιού που του είχε παραχωρηθεί, καθώς και να σταματήσει να εξομολογεί και να κοινωνεί. Ο μητροπολίτης έχει ήδη βάλει άλλον ιερέα στο ναό για την τέλεση λειτουργιών!!

Φιλικούς χαιρετισμούς, Σ. Π.”

Ως Ιστολόγιο δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση σε όλους τους διωκόμενους ιερείς για θέματα διακοπής μνημοσύνου και ιδιαίτερα στον από εχθές διωκόμενο π.Φώτιο. Όσο για τους διώκτες θεομάχους δεσποτάδες… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...
4) Σκέψεις με αφορμή τις νέες διακοπές μνημόνευσης.

 
 
Σχόλιο:Α. Εύγε στους προαναφερθέντες πατέρες που εν μέσω απειλών και σκληρών διώξεων, τόλμησαν να επιλέξουν τον ανηφορικό δρόμο της ομολογίας.


Η λίστα μας με τους πατέρες που έχουν διακόψει την μνημόνευση, συνεχώς μεγαλώνει  (δείτε την εδώ). 


Πέρα όμως από τα χειροκροτήματα και την χαρά και συγκίνηση που αισθανθήκαμε, ειδικά μετά την ιστορική απόφαση του ομότιμου  καθηγητή της Θεολογικής, π.Θεοδώρου Ζήση και πλήθους άλλων πατέρων,  ας είμαστε ρεαλιστές.


Β. Ο δρόμος ΔΕΝ είναι ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα ούτε εύκολος. Θα είναι δύσκολος, ανηφορικός, θα είναι μαρτυρικός. 
 
 

Γνωρίζουμε τι έχουμε ανεχθεί τόσες δεκαετίες: την δεσποτοκρατία (η οποία συντέλεσε στο να επιβληθεί ο οικουμενισμός μέσα στην εκκλησία μας). 
 
Δεν είναι εύκολο να εκριζωθεί το "παπικό αλάθητο" των δεσποτάδων και η νοοτροπία τους να διώκουν ανελέητα όσους ομολογούν την αλήθεια, χωρίς να αναμένουν καμία αντίδραση. Ακόμη και τα πρόβατα, όταν τα σκοτώνουν, "βελάζουν".

Ο διάβολος, όταν βλέπει τους ευλαβείς πατέρες και πιστούς να αντιδρούν στις μεθοδεύσεις του, στην νέα αίρεση, την παναίρεση του Οικουμενισμού, αγριεύει ακόμη περισσότερο και επιστρατεύει όλα τα μέσα και την πονηρία του.

Όσα συνέβησαν το 1924 στους ευλαβείς πιστούς που επέλεξαν να διατηρήσουν το πάτριο ημερολόγιο, οι εκδιώξεις από τους ναούς, τα ξυρίσματα των ιερέων, η αστυνομική βία, οι φυλακίσεις, οι εξορίες, οι προπηλακισμοί, λίγο ή πολύ θα  επαναληφθούν. Ο εχθρός είναι ο ίδιος.

Αργά ή γρήγορα, ας ετοιμαστούμε να ζήσουμε ξανά ημέρες κατακομβών.
Γ. Όσο είμαστε ενωμένοι με τον Χριστό, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μας πειράξει.
 
 
Δεν υπάρχει πιο πολύτιμο πράγμα από την Ορθόδοξη αλήθεια
 
Δεν θα στείλει αγγέλους από τον ουρανό ο Θεός. Εμείς, οι πιστοί καλούμαστε να την διαφυλάξουμε.
 
 
 
 
Έχουμε αθάνατη ψυχή.

ΟΛΟΙ οι πιστοί οφείλουμε να ομολογήσουμε την αλήθεια, να γυρίσουμε τις πλάτες μας στους οικουμενιστές και σε όσους αποδέχθηκαν έμμεσα ή άμεσα την ψευδοσύνοδο της Κρήτης. Ας αδειάσουμε τις εκκλησίες τους.Δ. Και τώρα, όρθιοι, στις Θερμοπύλες.
 
Στον "πόλεμο", δεν πρέπει να κοιτάς ποτέ πίσω, ποτέ σ' αυτούς που κάθονται κουρνιασμένοι. 
 
Αυτοί δεν άλλαξαν και δεν θα αλλάξουν ποτέ την ροή της ιστορίας.

Δεν πρόκειται να ξυπνήσουν γιατί γίναμε ένας λαός "νεκρός",  ανάξιος της ένδοξης ιστορίας του (ορθόδοξης και ελληνικής). 
 
Πως θα μας αντικρίζουν άραγε οι μάρτυρες ομολογητές της Ορθοδοξίας και οι ήρωες πεσόντες στους αγώνες του έθνους μας;


Στον πόλεμο, 
για τους πολεμιστές,

για όσους πραγματικά πιστεύουν στον Θεό,

υπάρχει μόνον ένας δρόμος:
ΕΜΠΡΟΣ.
 

Στον μητροπολίτη Λαγκαδά αναφερθήκαμε πρόσφατα εδώ
 
Η ανάρτηση μας είχε τίτλο:
 
"Καλέ τι όμορφος δεσπότης είναι αυτός ...!!!" ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
 
 

Όχι μόνον δεν πτοήθηκε αλλά συνεχίζει τις προκλητικές φωτογραφίσεις του μέσα στους ναούς.
Ήρθε η ώρα να μάθει ο πιστός λαός ποιοι είναι οι δεσποτάδες του. 
 
Ποιοι είναι αυτοί που αλλάζουν μητροπόλεις σαν τα πουκάμισα, ποιοι απειλούν όσους ευλαβείς ιερωμένους συγκεντρώνουν πιστούς και κάνουν έργο και ομολογούν την ορθόδοξη αλήθεια. Όσα εγκόλπια και μήτρες και πολυτελή άμφια κι αν φορέσουν, αισθάνονται "γυμνοί" μπροστά στους λιγοστούς άξιους ποιμένες. 
 
  Ήρθε η ώρα να μάθει ο πιστός λαός ποιοι τιμωρούν και μισούν με τόσο πάθος.
 
 

Όπως έχουμε δεσμευθεί δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ευλαβή ιερωμένο να γίνει κρέας στα δόντια και στα νύχια των οικουμενιστών.

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
 

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

34 σχόλια:

 1. Μονο αν γενικευθη το φαινομενο θα τα κανουν επανω τους οι οικουμενιστες.
  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΘΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ειμαστε και θα ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ εις τους αιωνες των αιωνων !!!
  Ειμαι υπερηφανος δι' αυτην μου τη ταυτοτητα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σεβαστή μου Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός", Η δεύτερη, κατά σειράν, φωτογραφία αφιερώνεται εξαιρετικά στους Άθεους, Κακόπιστους κι Αμαρτωλούς που υποστηρίζουν πως δήθεν Η Θρησκεία ειναι Μέσον Χειραγώγησης των Λαών. Φυσικά και φτάνουν για να ζήσει κανείς ένα κομποσκοίνι, ένας σταυρός κι ένα κομμάτι ψωμί, μάλλιαξε, εδώ κι έξι χρόνια, η γλώσσα Των Δανειστών Μας να μας το λένε κι εμείς δεν τους πιστεύουμε, λες κι έχουν κανένα λόγο να μας πούνε ψέματα. Φυσικά και φτάνουν για να ζήσει κανείς ένα κομποσκοίνι κι ένας σταυρός, ακόμα και χωρίς το κομμάτι το ψωμί, αφού υπάρχουν πάντα τα σισίτια της Εκκλησίας για τη διατροφή του, τα πεζοδρόμια για να κοιμάται, ο ''μπάφος'' αντί φαρμάκων, κατά Ν.Καρανίκα, διά πάσαν (σωματικήν) νόσον και (νοητικήν) μαλακίαν (πάθησιν) (Ματθαίος Δ΄ 23, Θ΄ 35 και Ι΄ 1), η πώληση χαρτομάντηλων στα φανάρια για τα τρέχοντα έξοδά του και κεντρικά σημεία προκειμένου, με απλωμένο το χέρι, να κάνει περιουσία και να'χει καταθέσεις στην Τράπεζα, για μία ώρα ανάγκης. Σεβαστή μου Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός", πες τε τα κι εσείς γιατί όταν εγώ λέω πως Τα 100 ευρώ είναι υπεραρκετά για μισθούς και συντάξεις δε με πιστεύουνε.

   Διαγραφή
  2. Αν από την φωτογραφία αντιλαμβάνεστε ότι εισηγούμαστε να παίρνουμε 100 ευρώ και ότι δεν θέλουμε τίποτε άλλο ως ανταμοιβή παρά ένα κομμάτι ψωμί και τα υπόλοιπα δεν έχουμε πρόβλημα να τα παίρνουν οι αποικιοκράτες, συνειδητά διαστρεβλώνετε την θέση μας.

   Όταν δείχνουμε αυτή την φωτογραφία, δείχνουμε την διάθεση για αγώνα και όχι φυσικά ότι τους τα χαρίζουμε όλα.

   Προφανώς θέλετε να ειρωνευθείτε την εκκλησία. Δικαίωμα σας. Αλλά να έχετε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να μην διαστρεβλώνετε όσα λέει ο άλλος.

   ΥΓ. Αν για εσάς εκκλησία είναι το συσσίτιο, για εμάς ΔΕΝ είναι. Εκκλησία είναι ο Κύριος Ημών, είναι οι μάρτυρες, είναι οι Άγιοι, είναι η Ουράνια Ζωή. Το αν υπάρχουν δεσποτάδες ανάξιοι, ή ιερείς ανάξιοι, ή πιστοί ανάξιοι -όπως ίσως εσείς και εμείς- αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άξιοι. Αυτούς προβάλουμε τους άξιους -πέρα από τους ανάξιους που κατέλαβαν δεσποτικούς θρόνους.

   Διαγραφή
  3. Σεβαστή μου Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός", ''Όταν δείχνουμε αυτή την φωτογραφία, δείχνουμε την διάθεση για αγώνα και όχι φυσικά ότι τους τα χαρίζουμε όλα.'' Προς Τιμήν Σας, εκ της Θεοσέβειάς Σας ''δέσατε κόμπο'' Τα περί ανάξιων, ΩΣ ΠΤΩΧΏΝ ΤΩ ΠΝΕΎΜΑΤΙ, δούλων Του Κυρίου, Θεού και Δημιουργού Μας. ΆΞΙΟΙ, Αξιόπιστοι, Θεόπνευστοι κι Ιδανικοί για μία Παιδεία με Ιδανικά, για την οποία αναντίρρητα, όλα αυτά τα χρόνια, παλέψατε Αυτοθυσιαστικά, Ομολογιακά και Μαρτυρικά, ήτανε όμως θέλημα Θεού, μετά την εθνοκαταστροφική αποδόμησή της, να φτάσουμε έως εδώ. Με εκτίμηση.

   Διαγραφή
  4. Αναντίρρητα Η στοιχειώδης έννοια Δικαιοσύνης απαιτεί Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις. Εν προκειμένω:

   ''Όσο είμαστε ενωμένοι με τον Χριστό, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μας πειράξει.'' και

   https://youtu.be/asi5DIsVaYw?t=36

   Διαγραφή
  5. Ποιον δείχνει ο μικρός ρε Πόπη; Εμένα;

   Διαγραφή
  6. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΣ.

   Διαγραφή
 3. Συγχαρητήρια κα. Σουφλή για την χριστοήθειά σας!Ο παππούς σας αλλά και ο πατέρας σας (οι ιερείς και οι δάσκαλοι υπήρξαν για το ελληνικό έθνος η του Γένους Σχολή μας την οποία προφανώς και διέφθειραν για να μας δηλητηριάσουν πνευματικά)θα πρέπει να είναι περήφανοι για την πνευματική τους σπορά που καρποφόρησε και βρήκε αντίκρυσμα στην δική σας συνείδηση και ψυχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κυρία Πολίτη, δεν έκρυψα ποτέ πως μεγάλωσα με τις Αρχες που μου έδωσε ο πατέρας μου, για τον οποίον είμαι πολύ περήφανη, στον οποίον οφείλω και το ΖΕΙΝ και το ΕΥ ΖΕΙΝ... κυρίως το δεύτερο.
   Και θεωρω θείο δώρο, το γεγονός ότι μαθητής του πατέρα μου, εντρύφησε στον χώρο της εκκλησίας και έγινε από τους μεγαλύτερους και τους πλέον αγαπητούς Καθηγητές Πανεπιστημίου της Θεολογικής Σχολής.
   Απ' αυτόν, έμαθα πάμπολλες πτυχές της εκκλησιαστικής ηγεσίας, διαχρονικά... κρυφές πτυχές...αν ο λαός γνώριζε το ποιόν πολλών εξ αυτών... και σταματώ εδώ.

   Η Χριστοήθειά μου, είναι η συνείδησή μου, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμιά περίπτωση, πως δεν έχω κάνει λάθη... τουλάχισον, δεν τα έκανα ποτέ επί σκοπόν.

   Διαγραφή
 4. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ..ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΤΑΥΡΑΜΠΑΣ;;;AΠ ΤΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ;;;Η ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ....Ο ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Τ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΓΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΟΙ ΤΑΥΡΑΜΠΑΔΕΣ...ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. τι πίνεις και μας δεν μας το δίνεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάντως όχι αυτά που πίνετε εσείς...και γίνεστε ζόμπι.

   Διαγραφή
  2. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ...
   ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..
   ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ "ΤΡΟΛΛ" ...
   ΜΟΝΟ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ... ΚΙ ΑΦΗΝΕΙ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΙ ΣΩΘΟΥΝ ΚΙ ΤΑ ΤΡΟΛ....
   ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
   ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΚΙ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΛ...

   Διαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ...
   ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ...
   https://www.youtube.com/watch?v=cg5CWoEQaoY&t=316s
   Υ.Γ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..

   Διαγραφή
  4. Ζόμπι;
   Χα χα, και μόνον η αισθητική του μπλογκ με τα πολύχρωμα γράμματα και το καφέ φόντο δείχνει το ποιος είναι ζωντανός νεκρός

   Διαγραφή
  5. @11.05 αφού και μόνο η αισθητική του blog σου είναι απεχθής, γιατί μπαίνεις στο blog μου ρε μαλάκα;
   Για να πετάξεις την μαλακία σου, γιατί γι αυτή πληρώνεσαι;
   Άντε πάρε δρόμο από δω μέσα... ηλίθιο ον.

   Διαγραφή
  6. Για να γελάσω ρε μαλακισμένη
   Εκτός κι αν το κανες για να σε προσκυνάμε μόνον
   ... τον εγκέφαλό σου

   Διαγραφή
  7. Και μετά, πνίγηκες από το... γέλιο σου.
   Άντε και στα σαράντα σου...

   Διαγραφή
  8. Το Αττικά Νέα είναι απειροελάχιστα τα ιστολόγια που τολμούν να τα βάλουμε το σύστημα της Νέας Τάξης, να τα βάλουν κυριολεκτικά εναντίον όλων, πόσο μάλλον όταν το κάνουν αυτό επώνυμα,

   κι όμως, πάντα θα υπάρχουν μικρόψυχοι, ελεεινοί, που από ζήλια; φθόνο; ανικανότητα; προσπαθούν να υποβιβάσουν τις ελάχιστες αυτές φωνές αντίδρασης.

   Ειλικρινά κρίμα.

   ΥΓ. Προεκλογικά είχαμε δει ένα ρεπορτάζ, πως επιτελεία κομμάτων (συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ) πληρώνουν 20-30 άτομα ο καθένας, για να δημιουργούν εικονικά προφίλ και να "τρολάρουν" και να "απαντάνε".
   Δεν αποκλείεται να προσλαμβάνουν αντίστοιχα πρόσωπα ή δημοσιογράφους ξένες πρεσβείες.

   Και στην κατοχή και τώρα, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που επιλέγουν τον εύκολο δρόμο της "εκπόρνευσης".
   Πάντα στην πατρίδα μας πλεόναζαν, ήρωες (γεμάτη η πατρίδα μας με μνημεία πεσόντων) και οι προδότες.

   Διαγραφή
  9. Τα Αττικά Νέα είναι από τα ελάχιστα ιστολόγια που συμμερίζονται τις επικίνδυνες χαζομάρες που γράφετε. Αντί να βλέπετε εχθρούς, καλύτερα να δείτε τον πνευματικό σας. Εκτός κι αν αυτός είναι ο π. Θεόδωρος Ζήσης που αποφάσισε να καλέσει τον κόσμο σε Επανάσταση.
   Πρόεδρος π. Θ. Ζήσης
   Υπουργοί ο Παιδαγωγός και Π. Σουφλή

   Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβετε ότι κάνετε λάθος. Τουλάχιστον κάποιος να το σημειώσει, μη νομίσετε ότι όλοι συμπαρίστανται στον "δίκαιο αγώνα σας"

   Διαγραφή
  10. Αγαπητοι συνάδελφοι, σας παρααλω... σας θερμοπαρακαλω, μην σερείτε πό τους ρουφιάνους του διαδικτύου, το μεροκάματο... πρέπει κι αυτά τα υπάνθρωπα όντα, να ζήσουν...

   Διαγραφή
  11. @4.09, η αλήθεια είναι, πως μέχρι πριν λίγο καιρό, ήξερα πως τα πληρωμένα τρολ, είναι των πολιτικών κατσαπλιάδων και πληρώνονται είτε από αυτούς είτε από την Πρεσβεία της Μαραθωνοδρόμων..
   Τώρα, διαπιστώνω πως έχουμε και τα πληρωμένα τρολ της... εκκλησίας του διαβόλου.

   Βρε, πάρτε το χαμπάρι... ότι και να κάνετε, τα σκοτάδια, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ.

   Διαγραφή
  12. Δε μου λες ρε Πόπη, Θεολογικό έχεις τελειώσει ή θα κάνεις κόμμα;
   Οι θέσεις λίγες.
   Πρέπει να κάνεις πέρα τους βιβλιοπώλες και τον Λεβέντη.

   Διαγραφή
  13. Βλαδίμηρε, την σκέφθηκες πολύ την βλακία που έγραψες;
   Μην μου απαντήσεις... είμαι σίγουρη πως ίδρωσες ωσπου να την γράψεις.

   Διαγραφή
  14. Πόπη, αναρωτήθηκες ποτέ, μήπως σχόλια όπως του Ανώνυμου 8 ΜΑΡΤΊΟΥ 2017 - 10:41 Π.Μ. προσβάλλουν βάναυσα την Αισθητική αναγνωστών, που δεν απαιτείται, κατ'ανάγκην, να έχουν ''Το Μέτρο'' του Χατζηδάκη, του Γκάτσου ή του Σεφέρη;
   Σου θυμίζω πως στην Ανάρτηση για Τον Ένα, Μοναδικό, Πραγματικό κι Ανεπανάληπτο Μεσσία, ένας και μόνο σχολιαστής αξιώθηκε, για σχόλιά του, από Πιστούς Του Ενός Μοναδικού, Πραγματικού κι Ανεπανάληπτου Ηγέτη Τους Τίτλους Τιμής ΒΑΛΤΌΣ ΤΕΝΕΚΈΣ, ΚΑΚΟΜΟΊΡΗΣ, ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΚΑΤΙΝΙΆΣ, ΣΚΟΥΠΊΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΈΝΟΣ ΜΑΛΆΚΑΣ.
   Προσωπικά δεν κατανοώ γιατί θα πρέπει κάθε........(καθένας συμπληρώνει ό,τι νομίζει) να ξερνάει, ως επιθετικότητα, τη μαυρίλα της ψυχής του ή αλλιώς να ''ανακουφίζεται'' στα μούτρα μας ενώ, το πιθανότερο, έχει τουαλέτα στο σπίτι του; Αν θέλεις μου απαντάς.

   Υ.Γ. Παλιότερα, σε είχα παρακαλέσει να βάζεις καθημερινά, σαν EDITORIAL, σε συγκεκριμένη θέση Τα πρωτοσέλιδα Της Kontra news του Κουρή, πράγμα που δεν έκανες. Προς επίρρωσιν Του ''Ει ο Θεός μεθ' ημών, Ουδείς καθ' Ημών.'' ή αλλιώς ''Γελάει Καλύτερα, όποιος γελάει Τελευταίος.'' το σημερινό πρωτοσέλιδό Της :
   ''ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ (σ.σ. προφανώς, με τον Κούλη) ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Εβαλαν πολυ νερο στο κρασι τους για να κλεισει η συμφωνια. Τη βολεψε παλι ο Αλεξης!'' (ίδετε πρωτοσέλιδα σημερινών εφημερίδων σε blogs και sites). Φιλικά πάντα.

   Διαγραφή
 6. ΣΚΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ;;;KOΠΙΑΣΕ ......ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Άμα περισέψει καμια μεριδα νύχια οικουμενιστών κάντε τα σούπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΥΤΑ ΤΡΩΣ ΕΣΥ ;;ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. τς τς τς τς,ωχ ωχ,ωχ,ωχ κόλλησα στραβά το γαμημένο το έμπλαστρο και τραβάει. Πάρτε τις γκλίτσες και πλακώστε ρε τα κωλογαμήδια. Σχοινί κορδόνι το έχουνε πάρει όλοι τους με τα κλειδιά των εκκλησιών,λες και είναι ιδιοκτησίες τους. Μετρήστε τους ρε τα παϊδια, να δούμε αν θα ξαναζητήσουνε κλειδιά από τους παπάδες. Ξεπουπουλιάστε τους ρε τους πούστηδες.Έτσι θα σας ζητάνε και τα κλειδιά από τα σπίτια σας αύριο να βολέψουνε τα καινούργια βαφτιστικούδια τους, τους ταλιμπάν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ε.Β.Ζ η σταση του εν λογω Ιεραρχη να τον ντυνουν ενας σεβασμιος ιερεας και ο διακονος μας λυπει.πως να ντυθει μονος του;τον λυπαμαι τον καημενο.καμαρωστε τον!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΙΣΜΟΥ,κ.ΣΟΥΦΛΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ.Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ 1920,ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,<>.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν δεν ξεριζωθεί όλη η μπόχα και η δυσωδία από την Εκκλησία, νέα και παλιά, μην περιμένετε την αποκήρυξη του νεοημερολογιτισμού. Γιατί και οι δυο πλευρές, έχουν τις ευθύνες τους.

   Διαγραφή
 12. Κρίμα! Και αυτό δεν πάει φυσικά στις αποφάσεις των Ιερέων αλλά στο γεγονός ότι πλέον οι Μητροπολίτες παίρνουν έναν δρόμο που γυρισμό δεν έχει. Κάθε μέρα μέρα με την μέρα οι διαθέσεις τους είναι σχεδόν φανερές. Φανερές όμως είναι και στον λαό!

  Σεΐχης του Αιγαίου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ