Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Γιατί οι Καραμανλικοί ζητούν τη παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη έως τη Δευτέρα!

ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ 
 
Την αμεση παραίτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, και μάλιστα μέχρι τη Δευτέρα ζητά ο πυρήνας των υποστηρικτών του Κώστα Καραμανλή με ανακοίνωση του μέσω facebook. 
 
Οι Καραμανλικοί που βρίσκονται «στα κάγκελα» αυτή την ώρα προσάπτουν δε, στον Κυριάκο Μητσοτάκη βαρείς χαρακτηρισμούς όπως βλακώδες συμπεριφορά ή μειωμένο IQ που εκθέτει το κόμμα!
 
 
 
 
 
 
Μην τσιμπάτε μωρέ.... στημένα είναι όλα....
Είπαμε... ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ... 
Το... ΣΥΣΤΗΜΑ, πνεει να λίσθια και πιάνεται από τα... μαλλιά του, για να σώσει ότι μπορεί να σωθεί... πάει να φέρει στην επικαιρότητα, τον Κωστάκη τον κουρασμένο, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ... τον... Κωστάκη με την Παυλοπούλεια παρέα του και την... άλλη... την Βατοπεδινή...
 
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... ΟΞΩ ΡΕ!
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

της Μαρίνας Νικολάκη
 
 
Την αμεση παραίτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, και μάλιστα μέχρι τη Δευτέρα ζητά ο πυρήνας των υποστηρικτών του Κώστα Καραμανλή με ανακοίνωση του μέσω facebook. 
 
Οι Καραμανλικοί που βρίσκονται «στα κάγκελα» αυτή την ώρα προσάπτουν δε, στον Κυριάκο Μητσοτάκη βαρείς χαρακτηρισμούς όπως βλακώδες συμπεριφορά ή μειωμένο IQ που εκθέτει το κόμμα!
 
O λόγος δεν είναι άλλος από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει και αναζοπυρώθηκε τη Παρασκευή μέσα στη Βουλή μεταξύ των Κ.Ο. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχετικά με το ποιος φέρει μεγαλύτερη ευθύνη για την ένταξη και υποταγή της χώρας στα μνημόνια.
 
Δηλαδή, μέσω της σελίδας «Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή» στο facebook, ζητείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταθέσει πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το παραπάνω ζήτημα ώστε να αποδοθούν ευθύνες. Τονίζεται ταυτόχρονα πως αν δεν το πράξει, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί από απόψε το βράδυ.
 
Κι αυτό γιατί, υπάρχουν εντονότατες αντιδράσεις και στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη λεγόμενη καραμανλική πτέρυγα, η οποία προφανώς αισθάνεται θιγμένη από τις αποστροφές του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, να καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει τα μέτρα της...
 
Mε άρθρο του στην στην εφημερίδα “Δημοκρατία” ο διευθυντής της "Εστίας" Μανώλης Κοττάκης παίρνει αφορμή από την πρόσφατη συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τη Ντόρα Μπακογιάννη, και σημειώνει ότι μετά το 2009, και την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η ιστορική παράταξη της Κεντροδεξιάς έπαθε… αφωνία, αναφορικά με τη στήριξη της παρακαταθήκης του Κώστα Καραμανλή, δεν υπερασπίστηκε το έργο του, και αρκετές φορές… φλέρταρε με την ανοχή στην απόπειρα του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και του συστήματος Σημίτη να τον “εκτελέσουν” πολιτικά.
 
Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, σύμφωνα με τον Μανώλη Κοττάκη, είναι εύλογο να βρίσκει πρόσφορο έδαφος ο Πάνος Καμμένος να υπερασπιστεί τον Κώστα Καραμανλή, και να ακούγεται περισσότερο φιλικά από ένα σημαντικό κομμάτι της βάσης της Κεντροδεξιάς, ειδικά από τη στιγμή που στη σημερινή Νέα Δημοκρατία σεργιανίζουν προσωπικότητες με βαριές φορτίσεις και τοξικότητες, από τον χώρο του σημιτικού ΠΑΣΟΚ και της κυνικά νεοφιλελεύθερης Δράσης, “κηπουροί” των οποίων στα social media κανιβαλίζουν διαρκώς τον Κώστα Καραμανλή.
 
Μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Κοττάκης σημειώνει στο άρθρο του τα εξής:
 
Από το 2009 και μετά, σχεδόν κανείς δεν μιλά στη ΝΔ για τον Καραμανλή. Σχεδόν κανείς δεν υπερασπίζεται τον επί δωδεκαετία ηγέτη της. Σχεδόν κανείς δεν ανοίγει το στόμα του να πει μια καλή κουβέντα, όταν ένα γεγονός δικαιώνει την πολιτική του.
 
Ούτε το γεγονός ότι το στολίδι του Ιδρύματος Νιάρχος φέρει τη δική του υπογραφή, δεν ανέδειξε η παράταξή του.
 
Απ’ την άλλη, αν τολμήσει κάποιος σαν τον Καμμένο να μιλήσει υπέρ του, τότε πέφτει πανικός και ζητείται να του βάλουμε πιπέρι στο στόμα.
 
Γιατί σας κάνει εντύπωση, αγαπητοί στη ΝΔ, που παίρνει τον αφρό ο Πάνος; Είστε τόσο απόντες, που αμφιβάλλω αν δικαιούσθε δια να ομιλείτε. Για να μην αρχίσω να σκαλίζω πώς συμπεριφερθήκατε στον Καραμανλή μερικοί υπεράνω πάσης υποψίας στις εσωκομματικές εκλογές”. 
 
Σε ότι αφορά την ανακοίνωση στο fb οι καραμανλικοί, τονίζουν στην ανάρτησή τους ότι απαιτούν από το 2012 τη σύσταση μιας τέτοιας Εξεταστικής ώστε να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ «να κουνάει το δάχτυλο» και επισημαίνουν ότι «αν η σημερινή ηγεσία του κόμματος, είναι κατώτερη των περιστάσεων, δεν αξίζει να ηγείται».
 
Τέλος να σημειωθεί ότι στην ανάρτησή του ο «Πυρήνας Υποστηρικτών» που βρίσκεται πάντα στο πλευρό και υποστηρίζει τη γραμμή του για εθνική ενότητα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, βάλει παράλληλα ευθέως κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ λόγο για «βλακεία της ηγεσίας» και υπονοεί την ύπαρξη υπογείων συμφωνιών, τις οποίες δεν θα πρέπει, όπως λένε, να πληρώσει ολόκληρη η παράταξη.
 
Επίσης πριν λίγες μέρες σε συνάντηση που είχει ο κ. Κ.Καραμανλής με τη Ν.Μπακογιάννη εξέφρασε το παράπονο του αφήνοντας άναυδη τη βουλευτή της ΝΔ λέγοντας: "Με υπερασπίζεται ο Π.Καμμένος γιατί με πολεμάτε εσείς", μια φράση που εννοούσε πολλά... 
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:
 
«Όταν η ίδια η Νέα Δημοκρατία τους δίνει το δικαίωμα, αυτοί θα λένε. Το θέμα είναι αν η βλακεία της ηγεσίας, αν το μειωμένο IQ του προέδρου και των συμβούλων του, τους δίνει το δικαίωμα αυτό ή αν οι ''υποχρεώσεις'' της, δεν της επιτρέπει να τους το κόψει.
 
Και έτσι, φωνάζει ο κλέφτης.
 
Αναρωτήθηκε το μωρό της διαπλοκής, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο μελλοντικός κυβερνητικός εταίρος μας αν κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές, με αφορμή την εξεταστική για την υγεία, πότε θα γίνει εξεταστική και για τον Καραμανλή.
 
Και εδώ πλέον για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, είναι μονόδρομος.
 
Ή τη Δευτέρα πρωί-πρωί θα πάει στη Βουλή και θα καταθέσει πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής, για το πώς μπήκαμε στα μνημόνια και την απονομή ευθυνών, ή αν έχει έστω και λίγο τσίπα επάνω της, θα πρέπει να παραιτηθεί από απόψε το βράδυ. Η Καραμανλική πτέρυγα είναι αυτή που απαιτεί από το 2012 τη σύσταση μιας τέτοιας εξεταστικής.
 
Και δεν θα επιτρέψουμε στους εγκληματίες, τους εθνοπροδότες του ΠΑΣΟΚ να μας κουνάνε το δάκτυλο. Αν η σημερινή ηγεσία του κόμματος, είναι κατώτερη των περιστάσεων, δεν αξίζει να ηγείται.
 
Αν έχει κάνει συμφωνίες, πολύ δε περισσότερο, αν κι αυτή έχει βάλει το δακτυλάκι της στο μέλι, δεν θα απολογηθούμε εμείς γι΄αυτούς, ούτε και θα πληρώσει όλη η Νέα Δημοκρατία τον λογαριασμό.
 
Το θέμα αυτό όμως θα τελειώσει εδώ.
Διορία ως τη Δευτέρα. 
 
Τέλος στην ανοχή.» Πηγή

πηγή 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

6 σχόλια:

 1. Πλυση εγκεφαλου εν χορω απο ολα τα συστημικα μμε υπερ της νδ και του κουλη , υποτιμωντας την νοημοσυνη του κοσμακη , λες και αυτα τα μνημονιακα σκυβελα θα κανουν κατι καλο οταν βγουνε , ο ψεκασμενος λαος θα το φαει ξανα το παραμυθι και μετα θα κλαιει παλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟ ΖΑΒΟ ΜΟΥ ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΙΡΟ ΕΙΔΕ ΚΙ ΕΠΑΘΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ [100 ΡΙΖΕΣ ΕΛΙΕΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΕΤΕΡΑΣ ΤΟΥ] ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ,ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ..ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΙEYΘΥΝΤΗ ,ΥΣΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΕ ..ΔΕ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ TΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ;;;;KAI ΘΕΛΕΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΝ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ...ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ;;;;ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ....ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μονη σου το σκεφτηκες ολο αυτο;Μπραβοοοο!!

   Διαγραφή
 3. ΤΣΟΥΖΕΙ Ε;;;;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εκει συνεχεια το μυαλο σου!Ε πως θα κανεις ενα σχολιο!Ασχολεισαι συνεχεια με τρυπες!Να το κοιταξεις αυτο!

   Διαγραφή
 4. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ..ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Β Ο Υ Λ Ω Σ Τ Ο....ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΡΥΠΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ