Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΟΑΕΕ

Το σίγουρο είναι ότι αν ΔΕΝ κινηθείτε νομικώς, ΔΕΝ θα δικαιωθείτε.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

-Να διαγραφώ από τα μητρώα ασφαλισμένων του Ταμείου σας

-Να μου επιστραφούν (ατόκως) τα χρήματα που έχω καταβάλει μέχρι σήμερα για την σύνταξη γήρατος (και για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη διότι ποτέ δεν έχω κάνει χρήση αυτής).

-Να μου αναγνωρισθεί το δικαίωμα ότι ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν υπάγομαι στην (υποχρεωτική) ασφάλιση του Ταμείου σας («Ο.Α.Ε.Ε»), αλλά έχω δικαίωμα ελεύθερης επιλογής της ασφαλίσεώς μου.

-Να αναγνωρισθεί (και να αποδεχθείτε) το δικαίωμά μου να συνεχίσω να εργάζομαι στην επαγγελματική μου απασχόληση, χωρίς την υποχρέωση ασφάλισης και καταβολής ασφαλίστρων στο Ταμείο σας στο μέλλον.
Να αναγνωριστεί ο χρόνος προϋπηρεσίας μου (ασφαλίσεώς μου) στο ταμείο σας ως μη συντάξιμος καθώς και η μη απονομή των πάσης φύσεως συνταξιοδοτικών παροχών του Ταμείου σας.

Η διαδικασία της συμμετοχής είναι απλή. 
Μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση tlyseis@gmail.com
 ενημερώνοντας για την συμμετοχή σας. 
 
Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε είναι Ονοματεπώνυμο, email και κινητό τηλέφωνο. 
 
Όποιος επιθυμεί μπορεί αντί για ηλεκτρονικό μήνυμα να καλέσει τηλεφωνικά στο 6985855730
 

 http://t-lyseis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_65.html

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ