Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Δέν εἶναι προνόμιον μόνον τῶν ἑλλαδικῶν ΜΜΕ οἱ ἠλίθιοι ...τηλεστάρ
 Τυχαῖον ; Ὄχι,βεβαίως ὅλα,μά ὅλα ἔχουν τήν αἰτίαν τους καί κυρίως ἐξυπηρετοῦν τόν σκοπόν τους...

Ἀκόμη παρακολουθεῖτε αὐτά τά βρωμερά τσοντοκάναλα καί τρῶτε ὅ,τι σκουπίδι καί σκ@τό σᾶς πλασάρει; Ἤμαρτον !

Αν στον "νεοέλληνα", κόψεις τα τσοντοκάναλα, θα είναι σαν να του κόβεις την ανάσα... γιατί θα τον αναγκάσεις να δει το μέσα του... και τότε, θα ... αυτοκτονήσει από την αηδία.

 

Καλλιόπη ΣουφλήΣιχαίνομαι τό χαμογελαστό αὐτό, ἀλητήριο ἑβραιόπαιδο.
 


Δέν εἶναι ἁπλῶς προκατειλημένος ἀριστεριστής,εἶναι ἐντελῶς ἠλίθιος στό γυαλί καθώς ἐνῶ προσπαθῇ νά φανῇ σοβαρός ἐκπέμπει τήν γελοιότητά του ξερνώντας τίς Ἀντι-Τράμπ μ@λακίες του. 

Καί δέν εἶμαι ὁ μόνος πού πιστεύει κάτι τέτοιο,πιστέψτε με...


By Phillip Marlowe
ἡ συνέχεια  Ἐδῶ 
Θά μπορούσαμε νά ποῦμε λοιπόν,καί ἐμεῖς κάτι παρόμοιον,μέ ὅλους αὐτούς τούς σοβαροφανεῖς γελοίους πού κυριολεκτικῶς ἔχουν κατακλείσῃ τήν καθημερινότητά μας, ἔχοντας λάβῃ (!) τό ἀποκλειστικόν δικαίωμα τῆς μεταδόσεως τῆς εἰδησεογραφίας μέσῳ τῶν πορνοκάναλων. 

Ἔτσι λειτουργεῖ ἡ ΝΤΠ. 

Τήν ἴδια γραμμή, ἀπαρεγκλίτως πρέπει ν'ἀκολουθοῦν ὅλα τά ΜΜΕ, ἁπανταχοῦ τοῦ πλανήτου.

  Στήν ἀρχή (πρό 25ετίας) ἦσαν τά ...περίεργα ἐπώνυμα πού αἴφνης εἶχαν κατακλείσῃ τά ἰδιωτικά κανάλια. 

Μετά παρακολουθούσαμε κάθε ψευδό καί ἀλλοπαρμένο νά εἶναι παρουσιαστής ἤ ρεπόρτερ. 

Στήν συνέχεια ἔπεσαν μέ τήν σέσουλα,κυριολεκτικῶς,στήν κυκλοφορίαν τῶν τηλεστάρ, τά ξεφωνημένα gay καί σήμερα ἀκριβῶς αὐτό πού περιγράφηκε παραπάνω ...
Τυχαῖον ; Ὄχι,βεβαίως ὅλα,μά ὅλα ἔχουν τήν αἰτίαν τους καί κυρίως ἐξυπηρετοῦν τόν σκοπόν τους...
Υ.Γ. Ἀκόμη παρακολουθεῖτε αὐτά τά βρωμερά τσοντοκάναλα καί τρῶτε ὅ,τι σκουπίδι καί σκ@τό σᾶς πλασάρει; Ἤμαρτον !

 
ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ