Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

"ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ."


Δεν υπάρχουν δανειστές με την έννοια κάποιων πλουσίων που δανείζουν κάποιους φτωχούς οι οποίοι πρέπει να επιστρέψουν τα δανεικά.

Υπάρχουν κέντρα που δημιουργούν (τυπώνουν) χρήμα, το οποίο το λένε (χωρίς να είναι) δανεικό, στην ονομαστική του αξία, εάν το "τύπωμα" (δημιουργία) γυρίσει στο κράτος, τότε δεν υπάρχει χρέος για ότι τυπώνεται. Για να παει η Ελλάδα μπροστά και να σωθεί από τα νύχια των τοκογλύφων, πρέπει ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ... 

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1975... 

ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... 

ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ SINGULAR LOGIC ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΥΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.... 

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ... 

ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ... 

ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ...  

ΝΑ ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ... 

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ; 
ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!

Αν κάνουμε όλα αυτά, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Όλα αυτά, ως συμπλήρωση των παρακάτω προτάσεων.
 

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Όταν ένας ασθενής φτάνει στα Εξωτερικά Ιατρεία ενός Νοσοκομείου με χαμηλό αιματοκρίτη το πρώτο που κάνει ο γιατρός που τον παραλαμβάνει είναι να του δώσει αίμα για να τον σώσει και στην συνέχεια ψάχνει να βρει τις αιτίες που του προκάλεσαν την παθολογική κατάσταση.


Το πρώτο λοιπόν που πρέπει να κάνουμε για να σωθεί η Χώρα μας είναι να της δώσουμε αίμα και το αίμα αυτό δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ που ως αποτέλεσμα θα έχει να έρθουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα χρήματα στη Χώρα.

"Η παραμονή της Χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση , η αποχώρησή της από το ευρώ, η επιστροφή της σε Εθνικό Νόμισμα, με ισοτιμία ένα ευρώ -μια μονάδα εθνικού νομίσματος.

Ως "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (Πολιτική Κίνηση) η λύση που προτείνουμε για να βγει η Χώρα μας από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ( την οποία αναφέραμε και σε προηγούμενο κείμενο μας) είναι:


Για να επιτευχθεί αυτή η λύση πρέπει:


1ον. Να "τυπώσουμε"-δηλ να δημιουργήσουμε-  το δικό μας Νόμισμα (Χώρα που της αφαιρείται το δικαίωμα να τυπώσει το δικό της νόμισμα ουσιαστικά της αφαιρείτε το δικαίωμα να αποφασίζει για τις τύχες της, της αφαιρείται η Εθνική της Κυριαρχία). ...Ενώ αυτός που αναλαμβάνει ( σου παιρνει με το ζορι από τα δικα σου χερια) το «τύπωμα», παριστάνει τον δανειστή του ποσού που αυτός τυπώνει στο χαρτονόμισμα.


2ον. Να παράγουμε άμεσα (η αξία του χρήματος έχει ως αντίκρισμα  την παραγωγή)
Κάθε άλλη χρήση είναι κλοπή εισοδήματος, λεηλασία του ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου και πολιτική επιλογή ύφεσης και φτωχοποίησης  για λόγους εξουσίας, υποταγής και κακοποίησης του λαού.


Ο Αμερικάνικος καπιταλισμός υποστηρίζει ότι "ο φόρος είναι κλοπή". Εξ άλλου, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψεύδος από την προπαγάνδα ότι "το κράτος για να βρεί χρήματα για να υπάρξει, θα  τα βρεί μονό μέσα από τους  φορολογούμενους." Επειδή το κράτος παράγει χρήμα, οι φόροι υπάρχουν μόνο για την ισορροπία της οικονομίας.


3ον. Να μειώσουμε την φορολογία (οποίος φορολογεί, αυτό που κάνει είναι να μειώνει στο ελάχιστο την δύναμη του χρήματος). Η μείωση της φορολογίας θα έχει ως αποτέλεσμα την σταθεροποίηση και ανάπτυξη τον είδη υφισταμένων εταιρειών ,την δημιουργία καινούργιων (ανάπτυξη επιχειρηματικότητας) .Καθώς επίσης την ηρεμία και τον καθησυχασμό όλων των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών.


4ον. Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ (" Το καθετί φαίνεται ακατόρθωτο όταν δεν πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις."  "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ").

5ον. Να επιδοτήσουμε την παραγωγή ως Κράτος. (Ετσι θα ενεργοποιηθεί η οικονομία και θα αναστραφεί η αποεπένδυση)


Επιστρέφοντας στο Εθνικό μας Νόμισμα η Χώρα δεν θα κηρύξει στάση πληρωμών, δεν θα μπει σε κατάσταση πτώχευσης γιατί εμείς δεχόμαστε ότι το χρέος μας είναι περίπου 40 δις ευρώ, που το χρωστάμε από τη διαφορά του ισοζυγίου εξωτερικών  συναλλαγων ( δηλ. εμπορικο ισοζυγιο : περισσότερες εισαγωγές απ' ότι εξαγωγές +/- αδηλοι ποροι ).


6ον. Να δώσουμε άμεση προτεραιότητα στον Τουρισμό μας και στην Ναυτηλία μας δυο  πηγές (άδηλοι πόροι) που μπορούν να μας φέρουν άμεσα συνάλλαγμα.


7ον. Να ενεργήσουμε άμεσα (χθες) στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ. (Για παραγωγικούς σκοπούς και όχι για καφετέριες και πλακοστρώσεις πεζοδρομίων), ή και -ακόμα χειρότερα- για να καταστραφεί ο παραγωγικός ιστός της Ελλάδας, δηλ η παραγωγικη δυναμη του Ελληνικού Λαού.

Η μείωση της φορολογίας και η επιδότηση θα έχει ως αποτέλεσμα την ανταγωνιστικότητα μας ως προς τις τιμές των προϊόντων μας για να μπορούν εύκολα να πουληθούν στην Εξωτερική Αγορά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ΕΞΑΓΩΓΕΣ μας που θα φέρουν συνάλλαγμα στη Χώρα.

Αυτό το χρέος θα το πληρώσουμε, οι Ελληνες δεν υπήρξαν ποτέ "ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ."


Εμείς ως Ελληνες κάναμε δυο λάθη:
-Το πρώτο λάθος είναι που επιτρέψαμε τους εαυτούς μας να την πατήσουμε. Πιστέψαμε δηλ. ότι τα χρήματα που μας έδιναν μέσα από τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης ήταν τζάμπα, αυτοί ήξεραν πολύ καλά και γελούσαν όταν εμείς δηλώναμε 200 ελιές ενώ είχαμε 100 ή δηλώναμε 500 πρόβατα ενώ είχαμε 300, 

 Ταυτοχρονα ομως μας "πληρωνανε" για να σπασουμε τα καικια μας, να ξεριζωσουμε τις ελιες και τα αμπελια μας, να διωξουμε την βιομηχανια μας στις διπλανες χωρες


Με τον τρόπο αυτό μας εγκλώβισαν πιστέψαμε ότι θα καθόμαστε και θα μας δίνουν χρήματα. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗ της Χώρας που ήταν ο στόχος τους για να μπορέσουν στη συνέχεια εύκολα να τη λεηλατήσουν.

Δεν θα πληρώσουμε όμως το χρέος των 400 δις ευρώ γιατί πιστεύουμε ότι είναι κατασκευασμένο, ψεύτικο  (1)  και δόλιο από τους Ευρωπαίους επιτήδειους,που με την ανοχή και την συνεργεία των διαφόρων Κυβερνήσεων που πέρασαν,, όπως και της σημερινής, φρόντισαν η Χώρα να περιέλθει σε κατάσταση ξεπουλήματος.


Δεν ξεπουλάς τα μονοπώλια του Κράτους (ΔΕΗ ,Λιμάνια, Ναυπηγεία κ.τ.λ.) για να ξεχρεώσεις. Πώληση σημαίνει ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,πιστεύουμε στη μικτή οικονομία.

-Το δεύτερο λάθος που κάναμε είναι που κάποιες φορές ως λαός έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης, πιστεύουμε ότι ο ξένος θα μας σώσει, ότι το ξένο προϊόν είναι καλύτερο από το ελληνικό. Την πατήσαμε δηλ. όπως την πατάνε οι ρωσίδες χορεύτριες που εμπιστεύονται τον παραγωγό, ενώ στην ουσία είναι προαγωγός, έρχονται στην Ελλάδα και αντί για χορεύτριες καταλήγουν να είναι πόρνες σε κάποια γειτονιά.

-ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ
Το ευρώ είναι το μοναδικό νόμισμα στον κόσμο που δεν ανήκει σε κράτος αλλά ανήκει σε μια συμμορία ΙΔΙΩΤΩΝ με επικεφαλής την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως ΒΙΤΡΙΝΑ.
Το ευρώ ως νόμισμα είναι ληστρικό, είναι σαν να έχει κάποιος μια άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, να του την έχουν πάρει και να αναγκάζεται να δανείζεται για να πληρώσει  κάποιον άλλον να του οδηγήσει το αυτοκίνητο του.

Τέλος, θέλουμε να μας απαντήσουν στα δυο εξής ερωτήματα:

1ον. Γατί αφού μπήκαμε στο ευρώ σε μια αγορά 300 εκατομμυρίων ανθρώπων δεν μπορούμε να πουλήσουμε τα προϊόντα μας και αναγκαζόμαστε να πουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για ένα ΔΗΘΕΝ χρέος.!

2ον. Γιατί δεν γίνεται άμεση απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ ( περίπου 22 δις ευρώ) βρίσκοντας προφάσεις δηλ. φτηνές δικαιολογίες ως προς την απορρόφηση τους;

 Αρα  για να σωθεί η ΧΩΡΑ ΜΑΣ πρέπει: 

-ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ)
-ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ
-ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
-ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΜΕ
-ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΗΛΙΑ
-ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΣΠΑ


Και κάτι συνολικό.

Δεν υπάρχουν δανειστές με την έννοια κάποιων πλουσίων που δανείζουν κάποιους φτωχούς οι οποίοι πρέπει να επιστρέψουν τα δανεικά.

Υπάρχουν κέντρα που δημιουργούν (τυπώνουν) χρήμα, το οποίο το λένε (χωρίς να είναι) δανεικό, στην ονομαστική του αξία, εάν το "τύπωμα" (δημιουργία) γυρίσει στο κράτος, τότε δεν υπάρχει χρέος για ότι τυπώνεται. 


Με εκτίμηση.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ
(1) www.greekamericannewsagency.comΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. Για να παει η Ελλάδα μπροστά και να σωθεί από τα νύχια των τοκογλύφων, πρέπει ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ...

  ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1975...

  ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

  ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ SINGULAR LOGIC ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΥΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

  ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ...

  ΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ...

  ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ...

  ΝΑ ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ...

  ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  ΜΠΟΡΟΥΜΕ;
  ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
  ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!

  Αν κάνουμε όλα αυτά, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!


  Καλλιόπη Σουφλή

  ..............................

  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ! ! !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.
   ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.

   ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ
   ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΕ
   ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

   ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
   ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
   ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ
   ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ

   ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ
   ΕΞΩ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ. ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
   ΕΞΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
   ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
   ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ

   ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ
   ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

   ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ)

   ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ.
   ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

   Διαγραφή
 2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο στους Έλληνες της Σουηδίας και για την ώριμες και αληθινά πατριωτικές θέσεις τους, αλλά και για την πρωτοβουλία τους να αντιδράσουν.
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χιονίζει ακόμα στη Σουηδία;

  Λέτε να μην τά 'χουμε σκεφτεί και γράψει εμείς εδωπέρα όλα αυτά;

  Ωραία αυτά που λέτε/λέμε/λένε αλλά πείτε μας και το πώς θα γίνουν.

  Με μια ευχή και μια προσευχή θα ξυπνήσουμε ελεύθεροι;

  Επειδή τα δισεκατομμύρια που παίζονται εδώ είναι πολλά και τα γεωπολιτικά συμφέροντα της περιοχής είναι ακόμα περισσότερα, καλά θα κάνετε να ξυπνήσετε από το ωραίο όνειρο.

  Η ανεξαρτησία από τους αφέντες (κι εδώ έχουμε πολλούς) αποκτάται μόνο με έναν τρόπο.

  Μπορείτε να τον μαντέψετε;

  Αν ναι, περιγράψτε τον, αλλιώς μη μας σκοτίζετε τ' αρχίδια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό είναι το ευχαριστώ στους Έλληνες της Σουηδίας για τις ώριμες και αληθινά πατριωτικές θέσεις τους, αλλά και για την πρωτοβουλία τους να αντιδράσουν?

   Ανώνυμος 12 ΜΑΡΤΊΟΥ 2017 - 2:05 Μ.Μ.

   Διαγραφή
 4. Οταν σταματησεις να σκεφτεσαι σαν σκυλος δεν θα εχεις αφεντες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ενω εσυ και εγω που δεν σκεπτομαστε σαν σκυλοι δεν εχουμε αφεντες!!!Δεν βλεπεις;Μας εχουν ξεκολιασει.Λεμε ολοι ΟΧΙ στο γ@μισι αλλα ολοι τον περνουμε .

   Διαγραφή
  2. Για να μην τον περνουμε ψαξε και σκεψου και ψαξε ξανα https://www.youtube.com/watch?v=X4RzGWEy8DQ

   Διαγραφή
 5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ


   Διαγραφή
 6. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΔΡΑΣΗ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ - ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
  ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ
  ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ.
  ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ;;; ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΟΜΩΣ
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΣ.
  ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΤΟΞΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ.
  ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΠΟΛΕΜΟΣ. ΠΟΛΕΜΟΣ.
  ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

  ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ; ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΜΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ; ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΡΑΝΟΥΣ; ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ