Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ... (δηλαδή του... Κουκούτση;;;... και η Εκκλησία, βγήκε για να μαζέψει ψηφορόρους;;;;)Άρα, Δημήτρη Κουκούτση, μπορεί ο “Μνηστήρας” να είναι φτιασιδωμένος, αλλά δυστυχώς έχει πολλά κουσούρια!

Μαζί του θα πορευτείς σ΄ αυτό το δρόμο της “αμαρτίας”;;;

Πρόσεξε, γιατί γνωρίζουν Φαήλος και Γιώργης, πως πέφτοντας ο Μοριάς πιθανόν να πέσει όλη η Ελλάδα!!


Δεν άντεξα στον πειρασμό, να συμπληρώσω τον τίτλο... (τα εντός παρανθέσεως)
Τι στο διάολο... όλοι ένα... Κουκούτση, θέλουν;;;;
Αμ και η ... "εκκλησία" (το γράμμα με μικρό, γιατί όλα πια έχουν ξευτιλιστεί... και πολιτική(οί) και εκκλησία)...

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...
Μήπως αυτόν δεν υπηρετουν; 
Γιατί για την ΠΑΤΡΙΔΑ, προσωπικά εγώ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ...ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr


Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις… όλα τα Μνημονιακά “αρπαχτικά” έπεσαν επάνω στον Δημήτρη Κουκούτση, τον Ανεξάρτητο Βουλευτή Μεσσηνίας, ο οποίος το Σάββατο το πρωί ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή, το κόμμα που εθεωρείτο πως ήταν κόμμα μπετόν αρμέ και κανείς δεν μπορούσε να διαρρήξει την πολιτική του συνοχή!Κουκούτσ(η) …από τον τόπο σου…

Πρώτος από όλους – όπως ενημερωνόμαστε – έτρεξε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και το κόμμα του “Νέα Δεξιά”! 
Προκειμένου να εντάξουν στο κόμμα της “Νέας Δεξιάς” τον Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος από ότι φαίνεται είναι ένας “περιζήτητος γαμπρός”!

Βλέπετε, ο Δημήτρης Κουκούτσης είναι Βουλευτής και θα μπορούσε να δώσει Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στη “Νέα Δεξιά”!


Βλέπετε, ο Δημήτρης Κουκούτσης ανήκε κάποτε στη Νέα Δημοκρατία, η οποία την εποχή εκείνη είχε Βουλευτή Μεσσηνίας το νεόκοπο στην πολιτική Αντώνη Σαμαρά!


Και όπως σας έχω ενημερώσει, η “Νέα Δεξιά”, αν δεν είναι κρυφό κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, εν τούτοις στηρίζεται με τα χίλια από τον πρώην Πρωθυπουργό! 

Για να “γρατζουνάει” τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη! 

Γι΄ αυτό, ενώ επανειλημμένως έχουμε προκαλέσει τον Φαήλο Κρανιδιώτη να δηλώσει δημοσίως “απεταξάμην” το Σαμαρά, αυτός δεν το κάνει!


Ωστόσο, το ζητούμενο είναι τι θα κάνει ο Μεσσήνιος πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής! 

Θα συνταχθεί με εκείνο το κόμμα, του οποίου την “πολιτική επικαρπία” έχει ο Πρωθυπουργός που είπε στην Μέρκελ το τραγικό “ουδείς αναμάρτητος”, στο πρώτο ραντεβού με την Καγκελάριο της Γερμανίας στο Βερολίνο στις 24 Αυγούστου 2012, κάνοντας απόλυτη στροφή από την μέχρι εκείνη τη στιγμή Αντιμνημονιακή του πολιτική;; 
Ο οποίος στη συνέχεια μας έφερε το Δεύτερο Μνημόνιο, συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ, όταν προεκλογικά έλεγε πως δεν θα συμμαχούσε με αυτό το κόμμα ούτε νεκρός;;

Ας τα ζυγίσει λοιπόν σωστά τα πράγματα ο Δημήτρης Κουκούτσης για να βρει το …δρόμο του!!


Ο Καρατζαφέρης… βλέπει πάλι φως και μπαίνει…


Άλλος ένας “Μνηστήρας της Πηνελόπης” ξεπρόβαλε πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις…
Το όνομα του Πολυμήχανου πολιτικού σαλτιμπάγκου… Γεώργιος Καρατζαφέρης!

Αφού δηλητηρίασε τη Χρυσή Αυγή, τώρα τρέχει να εισπράξει τα επίχειρα της πράξης του!

Σου λέει ο κουτοπόνηρος! 
Ο Κουκούτσης είναι Βουλευτής! 
Δεν χρειάζονται εκλογές για να μπω στη Βουλή! 
Κανάλι τηλεοπτικό έχω, εφημερίδα που με στηρίζει (;;;;) έχω, άρα θέλω δικό μου τον Κουκούτση! Μόνο λίγη προσοχή για να μη μου κάτσει στο λαιμό το κουκούτσι, που είναι και από ελιά θρούμπα!


Τώρα, τι θα πράξει ο Μεσσήνιος Βουλευτής δεν ξέρουμε! 
Απλά εμείς θα του θυμίσουμε ότι, ο Γεώργιος Καρατζαφέρης είναι ένας Μνημονιακός πολιτικός, ο οποίος με την 15μελή Κοινοβουλευτική του Ομάδα (Βελόπουλο και Σία) ψήφισε το Πρώτο καταστροφικό για το λαό μας και την Πατρίδα μας Μνημόνιο!

Ο Γεώργιος Καρατζαφέρης στήριξε και επέβαλε ως Πρωθυπουργό τον τραπεζίτη, άνθρωπο των Αγορών, Λουκά Παπαδήμο! 
Στην κυβέρνηση του οποίου μετείχε με τρεις Υπουργούς (Βορίδη, Γεωργιάδη, Γεωργίου)!

Αυτή η τρικομματική κυβέρνηση Παπαδήμου (συμμετείχε ο ΛΑΟΣ) δημιούργησε το καταστροφικό PSI (Εμπλοκή Ιδιωτικού Τομέα)! 
Δηλαδή, όταν η κυβέρνηση Παπαδήμου “έφαγε” τα λεφτά των ομολογιούχων μεροκαματιάρηδων Ελλήνων, προκειμένου να “δανείσει” αυτό το άθλιο και ξευτιλισμένο Κράτος!

Τέλος ο Γεώργιος Καρατζαφέρης με την εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη, έχει απολέσει τα πολιτικά του δικαιώματα!

Άρα, Δημήτρη Κουκούτση, μπορεί ο “Μνηστήρας” να είναι φτιασιδωμένος, αλλά δυστυχώς έχει πολλά κουσούρια!

Μαζί του θα πορευτείς σ΄ αυτό το δρόμο της “αμαρτίας”;;;

Πρόσεξε, γιατί γνωρίζουν Φαήλος και Γιώργης, πως πέφτοντας ο Μοριάς πιθανόν να πέσει όλη η Ελλάδα!!


Η Εκκλησία …μαζεύει ψηφοφόρους;;;

Έγραφα την Κυριακή στην Ελεύθερη Ώρα: “

Είδαν φως και μπήκαν διάφοροι Μνημονιακοί, παλαιοκομματικοί και άλλοι Συστημικοί, για να αδράξουν της ευκαιρίας και να μας “σώσουν” και αυτοί. 

Όπως ακριβώς οι προηγούμενοι. 

Έτσι, ίδρυσε κόμμα ο Μνημονιακός – πρώην Βουλευτής του ΛΑΟΣ που ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο – Κυριάκος Βελόπουλος. 

Ίδρυσε κόμμα ο Φαήλος Κρανιδιώτης, το alter ego του Μνημονιακού Αντώνη Σαμαρά και τόσοι άλλοι! 
Οι οποίοι με τις τελευταίες συναντήσεις τους στην Μητρόπολη Πειραιά εμπλέκουν στα πολιτικά τους παιχνίδια και τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ!

Γιατί βλέπουν δύσκολη την επόμενη είσοδό τους στη Βουλή και προετοιμάζουν παιχνίδια με την Εκκλησία!

Μάρτυς μας η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα με τον κ. Νικολόπουλο και τον κ. Μπαλτάκο να καμαρώνουν σαν “γύφτικα σκεπάρνια” δίπλα στον Σεβασμιότατο Πειραιώς Σεραφείμ!!

Ωστόσο, σήμερα, ρωτάμε καλοπροαίρετα!

Τους τελευταίους μήνες έχει βγει η Εκκλησία για να μαζέψει ψηφοφόρους;;;
Τι γνωρίζουν στο παρασκήνιο οι Ιεράρχες που δεν γνωρίζει ο λαός μας;;;


Μες την καλή χαρά η Φώφη…

Προ ημερών με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του, Θανάσης Χειμωνάς, ανακοίνωσε την οριστική αποχώρηση του από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. 

Καταγγέλλοντας ότι: “Το ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν είναι καν Κεντροαριστερά. Είναι ένα light εθνολαϊκιστικό κόμμα. Ένας diet ΣΥΡΙΖΑ”! 

Την απόφασή του αυτή, την γνωστοποίησε με επιστολή του στην Πρόεδρο του Κόμματος Φώφη Γεννηματά, λέγοντας πως η απόφασή του είναι αμετάκλητη! 

Και βέβαια η Φώφη στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και το μεσημέρι της παραίτησης Χειμωνά δεν έφαγε! 

Γιατί, είχε ήδη φάει “αμάσητο”, το Γιωργάκη Παπανδρέου! 

Και εσχάτως τον Κωστάκη το Σημίτη! 

Έτσι, και διά μέσω του Κουκούτση, η Φώφη γίνεται το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα. 

Βρίσκεται λοιπόν, μες την καλή χαρά, αφού πολλοί από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που είχαν μετακομίσει προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά, επιστρέφουν στα παλιά λημέρια. 

Τι να κάνουμε, ετούτος ο Τόπος έχει πολλούς “πυροβολημένους”! 

Διαθέτει πολλούς αδαείς – τουλάχιστον – ψηφοφόρους που πιστεύουν, πως ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ εκ νέου θα “αναστήσουν” τον Ανδρέα!

 

Λεβέντης …ο Λεβέντης!!

Ο Βασίλης Λεβέντης μίλησε το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση που έγινε στο Δημαρχείο του Βόλου, χαρακτήρισε εξουσιομανείς και ψεύτες τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εξαπέλυσε ιδιαίτερα καυστική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως χρειάζεται δεκανίκι για να κυβερνήσει! 

Αλλά ο ίδιος δεν είναι ΑΝΕΛ για να υποταχθεί! 

Θέτει ειδικούς όρους ο Πρόεδρος. 

Ο Πρόεδρος που από την πρώτη ημέρα εισόδου του στη Βουλή, φωνάζει για τη δημιουργία Οικουμενικής Κυβέρνησης! 

Αυτή που σε λίγο θα μας επιβάλει η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ! 

Και τότε ο Πρόεδρος Λεβέντης, ως λεβέντης πολιτικός θα μπει σε αυτήν την κυβέρνηση – όπως σε παρόμοια είχε μπει ο Καρατζαφέρης – γιατί έτσι θα προστάξει το γερμανικό αφεντικό. 

Όπως και ο Μητσοτάκης, αφού και οι δυο έχουν το ίδιο αφεντικό! 

Δηλαδή τη Μέρκελ! 

Ή κάνω λάθος;;; 

Οψόμεθα!!


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Μεγαλη καουρα για το τι θα κανουν τα δεξιομουτρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σπουδαίος πατριώτης ο κ. Αποστόλου, αλλά πρέπει να βγεί και να μάς πεί μερικά από τα μυστικά του Καρατζαφέρη, όπως τα έζησε επί 10 χρόνια που ήταν κομματάρχης του Λάος: Γιατί του φύγανε όλοι οι στενοί του συνεργάτες (Μυλωνόπουλος, Αργύρης Σιδέρης, στρατηγός Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Σπύρος Πηλός κλπ.) που σήμερα δεν θέλουν να τον δούν ούτε ζωγραφιστό, τί ακριβώς σχέση είχε με την Άννα Ζωηρού που σταμάτησε την επένδυση του Τράμπ στο Ελληνικό, για να στεγαστούν οι λαθροπρόσφυγες και πολλά άλλα που περιμένει να μάθει όλος ο Πατριωτικός Χώρος. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογίες, κ. Αποστόλου.

  Τώρα με ενημερώνουν ότι και η αγαπητή κ. Σουφλή υπήρξε στέλεχος του Λάος, άρα πρέπει να μάς πεί κι αυτή κάποτε τί γνωρίζει για τον μοιραίο αυτό άνθρωπο τον Καρατζαφέρη, ποιός τον έβαλε να σταματήσει το ανερχόμενο πατριωτικό κίνημα, γιατί γλύτωσε τόσο εύκολα το κακούργημα να βγάλει 6,5 εκατ. ευρώ σε off-shore. και πολλά άλλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επειδή, έχω μάθει στη ζωη μου να σηκώνω το γάντι σε κάθε πούστη και καριόλη ρουφιάνο που προσπαθεί να με διαβαλει,
  ΒΓΕΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ, ΒΓΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ..

  Η ευγενικη γλώσσα, μου τέλειωσε εδώ και χρόνια, με κάτι πληρωμένα λαμόγια του είδου σου.


  Περιμένω τα στοιχεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ας γίνουν 3-4 δεξιά κόμματα, να ξεφύγουμε από την κατάρα της αριστεράς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα τοσα χρονια η δεξια ηταν ενας τυφλος υπηρετης των εβραιομασωνων σαν τους τωρινους κατσαπλιαδες , δεν ειχε δικη της πρωτοβουλια αλλα δουλευε για τους εβραιομασονοσιωνιστες και ιδου που φθασαμε !

   Διαγραφή
 5. Ρε κάτι εθνικιστοί μνηστήρες του Κουκούτση;;;;;;

  Αυτοί για κανένα κοψίδι και για επικύψεις στο σύστημα είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έξοχο άρθρο. Με απογοήτευσε για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης Πειραιώς. Ντροπή του (του Σεραφείμ) να εγκωμιάζει τους εθνοπροδότες Καμμένο και Κουρουμπλή. Και μας το παίζει και αντιοικουμενιστής, αντισιωνιστής και πολέμιος της Μασωνίας, τρομάρα του !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ