Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Η «ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ» της Θράκης! Στην Χρυσή Αυγή η Χαρά Νικοπούλου...




 Με την εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι κορυφώνεται η καριέρα της κυρίας Νικοπούλου, την οποία γνωρίσαμε ως «ηρωική δασκάλα» της ακριτικής Θράκης, ως «σύγχρονη Μπουμπουλίνα» ως «θηλυκό Λεωνίδα της Σπάρτης», ως «δασκάλα με παντελόνια», ως «φυσική συνέχεια του Ρήγα Φεραίου, του Μαρίνου Αντύπα και του Δημήτρη Γληνού». 
 
 
 
 
 
Όταν πρόσωπα που συνεδεσαν την πορεία τους με αγώνες, μπαίνουν σε κοινοβουλευτικά κόμματα, τότε... κάτι δεν πάει καλά...
Α ρε Αρχάγγελε... πόσο δίκιο είχες... (εδώ το σχόλιο).. και τότε σε είχα βρίσει...
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 Υ.Γ. (πάντα με την προϋπόθεση, πως η είδηση είναι αληθινή)

 
Από τις αρχές του χρόνου (2.1.2017), με απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου ενισχύθηκε με μια νέα μετακλητή υπάλληλο που ανέλαβε καθήκοντα «γραμματειακής υποστήριξης». 
 
Πρόκειται για τη δασκάλα Χαρίκλεια (Χαρά) Νικοπούλου.

Με την εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι κορυφώνεται η καριέρα της κυρίας Νικοπούλου, την οποία γνωρίσαμε ως «ηρωική δασκάλα» της ακριτικής Θράκης, ως «σύγχρονη Μπουμπουλίνα» ως «θηλυκό Λεωνίδα της Σπάρτης», ως «δασκάλα με παντελόνια», ως «φυσική συνέχεια του Ρήγα Φεραίου, του Μαρίνου Αντύπα και του Δημήτρη Γληνού». 
 
Πώς όλα αυτά τα μεγάλα λόγια κατέληξαν στα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης;
Μέχρι πολύ πρόσφατα η ίδια η κυρία Νικοπούλου αρνιόταν κατηγορηματικά τη σχέση της με την πολιτική Ακροδεξιά και πολύ περισσότερο με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Μάλιστα ένα από τα επιχειρήματά της εναντίον της εφημερίδας της Θράκης «Φωνή της Ροδόπης», με την οποία βρίσκεται σε οξεία δικαστική αντιπαράθεση υπήρξε ότι σε κάποιο δημοσίευμα αποκλήθηκε «χρυσαυγίτισσα».
 
 
Τον ίδιο χαρακτηρισμό είχε απευθύνει στην κυρία Νικοπούλου και ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Στάθης Κωνσταντινίδης, όταν εκείνη αρνήθηκε επιδεικτικά να λάβει από τα χέρια του μια τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση στο χωριό Κέλλη, κατηγορώντας τον ότι ψήφισε την «εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας» στη Βουλή. 
 
Η Χρυσή Αυγή πρόβαλε το επεισόδιο υπό τον τίτλο «Έφτυσε τους προδότες η Χαρά Νικοπούλου: Χρυσαυγίτισσα την είπε βουλευτής της Ν.Δ.».
 
Λίγα λόγια για την κ. Νικοπούλου
 
 
Η κυρία Νικοπούλου πρωτοέγινε γνωστή πριν από δέκα χρόνια. Είναι κόρη του τότε προέδρου του Αρείου Πάγου Βασίλειου Νικόπουλου, η Χαρίκλεια Νικοπούλου είχε ζητήσει το 2004 να μετατεθεί στο μειονοτικό σχολείο του χωριού Μεγάλο Δέρειο, στη Θράκη, κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Εγκαταστάθηκε στο χωριό μαζί με τον χρηματιστή σύζυγό της Ιωάννη Φριτζαλά, αλλά πολύ γρήγορα ήρθε σε αντιπαράθεση με μεγάλη μερίδα των κατοίκων, ακόμα και με στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας και τη δημοτική αρχή.

 
Από το ιστολόγιο του δασκάλου Βασίλη Φουρτούνη
Το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» - Συντάκτης: Δημήτρης Ψαρράς
Από τις αρχές του χρόνου (2.1.2017), με απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου ενισχύθηκε με μια νέα μετακλητή υπάλληλο που ανέλαβε καθήκοντα «γραμματειακής υποστήριξης». Πρόκειται για τη δασκάλα Χαρίκλεια (Χαρά) Νικοπούλου.

Με την εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι κορυφώνεται η καριέρα της κυρίας Νικοπούλου, την οποία γνωρίσαμε ως «ηρωική δασκάλα» της ακριτικής Θράκης, ως «σύγχρονη Μπουμπουλίνα» ως «θηλυκό Λεωνίδα της Σπάρτης», ως «δασκάλα με παντελόνια», ως «φυσική συνέχεια του Ρήγα Φεραίου, του Μαρίνου Αντύπα και του Δημήτρη Γληνού». Πώς όλα αυτά τα μεγάλα λόγια κατέληξαν στα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης;

Ο Αστέριος Χάμος του ακροδεξιού «Πατριωτικού Συνδέσμου» βραβεύει τη Χ. Νικοπούλου |
Μέχρι πολύ πρόσφατα η ίδια η κυρία Νικοπούλου αρνιόταν κατηγορηματικά τη σχέση της με την πολιτική Ακροδεξιά και πολύ περισσότερο με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Μάλιστα ένα από τα επιχειρήματά της εναντίον της εφημερίδας της Θράκης «Φωνή της Ροδόπης», με την οποία βρίσκεται σε οξεία δικαστική αντιπαράθεση υπήρξε ότι σε κάποιο δημοσίευμα αποκλήθηκε «χρυσαυγίτισσα».
 
 
Τον ίδιο χαρακτηρισμό είχε απευθύνει στην κυρία Νικοπούλου και ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Στάθης Κωνσταντινίδης, όταν εκείνη αρνήθηκε επιδεικτικά να λάβει από τα χέρια του μια τιμητική πλακέτα σε εκδήλωση στο χωριό Κέλλη, κατηγορώντας τον ότι ψήφισε την «εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας» στη Βουλή. Η Χρυσή Αυγή πρόβαλε το επεισόδιο υπό τον τίτλο «Εφτυσε τους προδότες η Χαρά Νικοπούλου: Χρυσαυγίτισσα την είπε βουλευτής της Ν.Δ.».
 
Η πρώτη καριέρα
 
 
Πέραν της όποιας ιδεολογικής συγγένειας με τη Χρυσή Αυγή, εκείνο που προκαλεί ερωτήματα στην περίπτωση αυτή είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η κυρία Νικοπούλου εμφανιζόταν ως αφοσιωμένη στην υπεράσπιση των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών στην ακριτική Θράκη. Πώς βρέθηκε ξαφνικά στη Μαγνησία; Και πώς εξηγείται η συνύπαρξη μιας τόσο πιστής χριστιανής με τους φανατικούς οπαδούς ενός άλλου «σταυρού», του αγκυλωτού;
Το όνομα της κυρίας Νικοπούλου πρωτοέγινε γνωστό πριν από δέκα χρόνια. Κόρη του τότε προέδρου του Αρείου Πάγου Βασίλειου Νικόπουλου, η Χαρίκλεια Νικοπούλου είχε ζητήσει το 2004 να μετατεθεί στο μειονοτικό σχολείο του χωριού Μεγάλο Δέρειο, στη Θράκη, κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
 
 
Εγκαταστάθηκε στο χωριό μαζί με τον χρηματιστή σύζυγό της Ιωάννη Φριτζαλά, αλλά πολύ γρήγορα ήρθε σε αντιπαράθεση με μεγάλη μερίδα των κατοίκων, ακόμα και με στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας και τη δημοτική αρχή.
Ο λόγος ήταν ότι η δασκάλα είχε αντιληφθεί την παρουσία της στο χωριό ως ένα είδος «εθνικής αποστολής», με στόχο «να δημιουργήσει ελληνική συνείδηση» στα παιδιά της μειονότητας. «Τους έκανα μάθημα για την Επανάσταση του 1821», δήλωνε στο «Πρώτο Θέμα» (17.2.2008), «όταν ένας μαθητής πετάχτηκε όρθιος και μου είπε ότι είναι Τούρκος. Ηρεμα, τον πήρα από το χέρι και τον πήγα στο προαύλιο κάτω από την ελληνική σημαία λέγοντάς του ότι είναι Ελληνας και βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος».

Οσο για τον τρόπο που είχε επιλέξει η δασκάλα για να «δημιουργήσει ελληνική συνείδηση», χαρακτηριστικός ήταν ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο σχολείο του χωριού. Η δασκάλα έβγαζε λόγο στα μουσουλμανάκια για «το μήνυμα της έλευσης του Θεανθρώπου» κι οι μαθητές τραγουδούσαν ελληνοχριστιανικά άσματα («του λευκού σταυρού σου η χάρη δυναμώνει κι οδηγεί»), ενώ μια μικρή μαθήτρια, η Εμινέ, απαγγέλλει: «Βάλε τους Τούρκους εμπροστά / σαν το χασάπη τα τραγιά / καπετάνιε μας λεβέντη / που όλη η Τουρκιά σε τρέμει».

Η κυρία Νικοπούλου είχε τη δική της άποψη για την εκπαίδευση της μειονότητας, σε ευθεία αντίθεση με το επιτυχημένο μεταρρυθμιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διεύθυναν οι καθηγήτριες Αννα Φραγκουδάκη και Θάλεια Δραγώνα. Η άποψή της είναι ότι «τα σχολεία πρέπει να γίνουν δημόσια και να πάψουν να είναι δίγλωσσα» («Πρώτο Θέμα», 17.2.2008).
 
 
Την κατάργηση της διδασκαλίας της τουρκικής επαναλάμβανε και σε συνέντευξή της προς το τότε στέλεχος του ΛΑΟΣ, Γιάννη Κουριαννίδη: «Πρέπει για να εξυγιανθεί αυτό το πράγμα, να πάμε στη ρίζα, να κάνουμε δημόσια τα σχολεία της μειονότητας και να πάψουν πλέον να είναι δίγλωσσα» («Ελεύθερος Κόσμος», 17.2.2008).
 
 
Αφορμή για τη δημόσια εμφάνισή της στα μέσα ενημέρωσης ήταν η καταγγελία της ότι κάποιος χωρικός χειροδίκησε εις βάρος της, μετά τις επιπλήξεις που η ίδια απεύθυνε στη σύζυγό του και καθαρίστρια του σχολείου. Ο δράστης συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών (11.2.2008). Το Εφετείο μείωσε την ποινή του σε 5½ μήνες (19.11.2009).
 
 
Το επεισόδιο αυτό ήταν το αποκορύφωμα της αντιπαράθεσης της δασκάλας με τοπικούς φορείς. Η ίδια είχε καταγγείλει από τον Σεπτέμβριο του 2007 τον διευθυντή του σχολείου και τον πρόεδρο της σχολικής εφορίας ότι «λειτουργούν άκρως αντιεκπαιδευτικά και ανθελληνικά», ενώ η πλειονότητα των γονέων ζήτησαν γραπτά την απομάκρυνσή της.
 
Το θέμα έφτασε στη Βουλή
 
 
Η υπόθεση έφτασε και στη Βουλή με ερώτημα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, προς τον τότε υπουργό Παιδείας (και τοπικό πολιτευτή), Ευριπίδη Στυλιανίδη: «Τα τελευταία δύο χρόνια η τοπική κοινωνία του Μεγάλου Δερείου στον νομό Εβρου είναι ανάστατη από τις δράσεις της δασκάλας, κυρίας Χαρίκλειας Νικοπούλου», σημείωνε ο βουλευτής.
«Η εν λόγω δασκάλα προέβη σε μια σειρά προκλητικών ενεργειών και εμπρηστικών δηλώσεων, με αποτέλεσμα την αναστάτωση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας του Μεγάλου Δερείου και την τρομοκράτηση των κατοίκων της μέσω απειλών και εκβιασμών»…

Τελικά η δασκάλα μετακόμισε στον οικισμό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στη Χαλκιδική. Αλλά η δράση της στη Θράκη της είχε ήδη αποφέρει μια βράβευση με το «αργυρούν μετάλλιον ανδρείας» από την Ακαδημία Αθηνών (Δεκέμβριος 2010).

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια και το ζεύγος Νικοπουλου - Φριτζαλά επανεμφανίστηκε στη Θράκη, αυτή τη φορά μέσω μιας Αστικής Εταιρείας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με την ονομασία «Η Κιβωτός της Δόμνας Βισβίζη». Το εξαιρετικά φιλόδοξο καταστατικό της εταιρείας, που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής στις 23.4.2012, αναφέρει ως μέλη μόνο το ζεύγος, ενώ ως «αρχές» της εταιρείας καταγράφεται «η οικοδόμηση μιας ενωμένης και αρμονικής ελληνικής κοινωνίας, η ισχυροποίηση της πατρίδος μας σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η επαναφορά στις ρίζες μας και την εμβάθυνση στον ανυπέρβλητο πολιτισμό, στην τεράστια ιστορία και στην πάμπλουτη γλώσσα του Ελληνικού Εθνους».

Εντυπωσιακή είναι και η απαρίθμηση των 32 διαφορετικών «σκοπών» της εταιρείας. Ηδη με τον πρώτο «σκοπό» μπαίνουμε στο πνεύμα των ιδρυτών: «Η συστηματική μελέτη, έρευνα, ανάδειξη, προβολή και διάδοση του ενιαίου και αδιασπάστου πνεύματος, της πανεπιστημονικής προσέγγισης του «σκέπτεσθαι ελληνικώς», της Ελληνικής Ιστορίας και των διαχρονικών και οικουμενικών αξιών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας». Ακόμα πιο διαφωτιστικοί είναι άλλοι «σκοποί», όπως λ.χ. «η δημιουργία ενός θύλακα επαγρύπνησης των υγιών δυνάμεων του Ελληνισμού».

Μεταξύ των 19 διαφορετικών σεμιναρίων που επαγγέλλεται το καταστατικό ξεχωρίζει το «εβδομαδιαίο κατηχητικό παίδων και ενηλίκων», αλλά και η «διοργάνωση συστηματικών σεμιναρίων επιβίωσης, σε συνεργασία με Λέσχες Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων».

Η συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις δεν άργησε. Με αίτηση προς τη διοίκηση της τοπικής Ταξιαρχίας Πεζικού που υπογράφει ο «γεωπολιτικός αναλυτής» Ι. Φριτζαλάς, η εταιρεία ζήτησε στις 12.2.2013 να της παραχωρηθούν τα κτίρια του «Εθνικού Φυλακίου Ακρίτας» και ο περιβάλλων χώρος 150 στρεμμάτων, προκειμένου να τα ανακαινίσει με σκοπό τη διαμόρφωση «ενός κέντρου εναλλακτικής διαβίωσης» με αναφορά στον «τουρισμό», την «ανάπτυξη έρευνας και καινοτομίας», αλλά και την αντιμετώπιση μιας «ενδεχόμενης ανθρωπιστικής κρίσης».

Ο χώρος πράγματι παραχωρήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τις ένοπλες δυνάμεις στην εταιρεία του ζεύγους στις 6.4.2013, με μια απόφαση που ακύρωνε προγενέστερη παραχώρηση στην Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ροδόπης.

Η εταιρεία προχώρησε στις 8.5.2013 και σε αίτηση άδειας προς τις στρατιωτικές αρχές για οικοδομικές εργασίες, στο πλαίσιο του «στρατηγικού σχεδίου για τη μεσοπρόθεσμη διαμόρφωση του Κέντρου Εναλλακτικής Διαβιώσεως».

Η άδεια παραχωρήθηκε από το ΓΕΣ στις 20.9.2013. Αμέσως μετά, τον Οκτώβριο του 2013, στους 32 σκοπούς της εταιρείας προστέθηκαν δύο ακόμη: «η ίδρυση στέγης φιλοξενίας ορφανών και εγκαταλελειμμένων τέκνων», «η δημιουργία παραδοσιακού οικισμού με αγροτουριστικά και παραδοσιακά καταλύματα», καθώς και «η διάσωση τοπικών ποικιλιών αγροτικών προϊόντων». Πλέον στο πλαίσιο της εταιρείας λειτουργούσε και «Οικογενειακή Στέγη Αρωγής και Αποκαταστάσεως Ανηλίκων», με το όνομα «Ακρίτας».

 
Στις 19.5.2015 το νέο σχέδιο «ανάπλασης» των στρατιωτικών εγκαταστάσεων περιλάμβανε και τη μετασκευή ενός από τα υπάρχοντα κτίρια σε εκκλησία. Η απάντηση του ΓΕΣ ήταν και πάλι θετική (16.7.2015). Ακολούθησε στις 26.11.2015 η χορήγηση άδειας λειτουργίας της «Στέγης Ανηλίκων» από τον Δήμο Κομοτηνής, η οποία προβλέπει τη φιλοξενία έως 10 βρεφών ηλικίας από τριών μηνών έως 2,5 ετών. Από τις 23.2.2016 με διάταξη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης φιλοξενούνται προσωρινά στη Στέγη τρία παιδιά 6, 8 και 10 ετών. Στις 30.8.2016 ο Δήμος Κομοτηνής ανακάλεσε ως αναρμόδιος την άδεια και στις 18.1.2017 χορηγήθηκε νέα άδεια, από τον Δήμο Αρριανών αυτή τη φορά.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με έγγραφό τους προς το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας στις 27.1.2017 επισημαίνουν ότι από το καταστατικό της Δομής «δεν προκύπτει η ιδρυματική μορφή της», «δεν διασαφηνίζονται οι στόχοι της, οι πόροι αυτής είναι ανεπαρκείς για τη συνέχιση της λειτουργίας της και η στελέχωσή της είναι ελλιπής», ενώ η σχετική Εκθεση του Κοινωνικού Συμβούλου αναφέρει ότι φιλοξενούνται παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας από αυτά που ορίζονταν στην άδεια.
Ολα αυτά, για να δημιουργηθεί «ένας θύλακας επαγρύπνησης των υγιών δυνάμεων του Ελληνισμού»;


Επανερχόμαστε στη Χρυσή Αυγή. Απ’ ό,τι φαίνεται, το στοιχείο που έφερε κοντά το υπερδραστήριο ζεύγος με την οργάνωση δεν είναι άλλο από το λεγόμενο «Τάμα του Εθνους». 
 
Τον περασμένο μήνα προκάλεσε εντύπωση η απόσυρση της υπογραφής μιας ομάδας βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας (Κασαπίδης, Γιακουμάτος, Μαρτίνου, Παπακώστα, Σκρέκας, Δαβάκης, Αναστασιάδης, Μπουκώρος, Βαγιωνάς, Γιαννάκης, Καράογλου, Μπασιάκος, Ράπτη, Βλάσης, Κυριαζίδης, Κατσαφάδος) από ερώτηση που είχαν καταθέσει μαζί με τους συναδέλφους τους Ν. Νικολόπουλο και Δ. Καμμένο με τίτλο «Ανεκπλήρωτο παραμένει το Τάμα του Εθνους». 
 
 
Για τη σοβαρότητα της πρότασης αρκεί να σημειωθεί ότι υποδεικνύονταν ως κατάλληλα σημεία για τη χωροθέτηση του φαραωνικού έργου το Πεδίον του Αρεως, το Ζάππειο και ο Εθνικός Κήπος!
Η ιδέα προέρχεται από κάποιο «Ιδρυμα Προασπίσεως Ηθικών και Πνευματικών Αξιών», το οποίο συνεργάζεται με το σωματείο «Οι φίλοι του Τάματος του Εθνους», διοργανώνοντας εκδηλώσεις, στις οποίες μετέχουν η ίδια η κυρία Νικοπούλου, ο σύζυγός της και ο πατέρας της (Ιός, «Το βαθύ κράτος πολιτεύεται», «Εφ.Συν.», 14.6.2014). 
 
Και ποια σχέση έχουν όλα αυτά με τη Χρυσή Αυγή; Μα η Χρυσή Αυγή είναι εκείνη που επιμένει με συνεχείς ερωτήσεις στη Βουλή να «εκπληρωθεί το Τάμα». 
 
Ειδικά ο «υποφίρερ» Χρήστος Παππάς έχει υιοθετήσει όλη τη σχετική πρόταση και με ερωτήσεις στη Βουλή στις 11.4.2013, στις 25.8.2014 και στις 20.2.2017 συνδέει την εκπλήρωση του Τάματος με τη μείωση των εξόδων για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.

 
Γιος στρατιωτικού της στενής ομάδας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, ο Χρ. Παππάς προβάλλει με κάθε ευκαιρία τη σημαία της χούντας. Στην πραγματικότητα η αναφορά στο Τάμα είναι ένας έμμεσος τρόπος αποκατάστασης της φήμης της δικτατορίας. Γιατί οι παλιότεροι θυμούνται ότι αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα εκείνης της εποχής. 
 
Οπως αποκαλύφθηκε ήδη τον Ιανουάριο του 1974 (προτού πέσει δηλαδή η δικτατορία) είχαν διατεθεί τα 406 από τα 453 εκατ. που είχαν συγκεντρωθεί (με εράνους κ.λπ.), χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρωθεί ούτε το σχέδιο του έργου.

Πενήντα χρόνια από το μαύρο πραξικόπημα του 1967, οι οπαδοί της χούντας επαναφέρουν ως φαρσοκωμωδία ένα από τα κύρια συνθήματα της μαύρης εκείνης περιόδου.
 
 
Πηγή: «Εφημερίδα των Συντακτών» 20-3-2017
http://www.verianet.gr



Πηγή



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

42 σχόλια:

 1. Είμαι αδελφή χρυσαυγίτη και έχω πληροφορίες από μέσα: Πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι η Χαρά Νικοπούλου, που παλιότερα μήνυε όποιον την αποκαλούσε χρυσαυγίτισσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και τι ζόρι τραβάς δηλαδή;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφού η πηγή είναι η εφημερίδα των φωτομοντάζ εντάξει.... άντε γεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αλλος ένας πλανεμἐνος στο "μαντρί" της Χρυσής Αυγής.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΩ ΠΩ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ !!!

  ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιάννη Ιωάννου, μιλάς ως χρυσαυγιτης... και προσβάλεις.
   Όχι αγαπητέ μου... δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, όταν έχεις να κάνεις με κάποια πρόσωπα που έχουν διαγράψει μια αγωνιστική πορεία.
   Αυτά τα πρόσωπα, θέλεις να τα δεις σε κάτι καινούργιο... σε κάτι αγνό... αληθινά πατριωτικό και όχι σε ένα κόμμα, που παίζει με τον πατριωτισμό των Ελλήνων και έχει ως αρχηγο του έναν "πρώην" σατανιστή ναζί.. Τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

   Προσωπικά, ναι... λυπάμαι για την επιλογή της Χαράς Νικοπούλου.
   Την θεωρώ άξια και ικανότατη για το λειτούργημα της Δασκάλας που επιτελεί, αλλά όχι ικανή ως πολιτική σκέψη.... ακριβώς όπως και την Ζωή Γεωργαντά, που πηγαίνοντας ως υποψηφια στις Ευρωεκλογές με τον Πάνο Καμμένο, ΕΚΑΨΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

   Θα με θυμηθείς... κράτα αυτά τα λόγια μου...

   Διαγραφή
  2. ΠΟΠΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ

   ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ............

   ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΤΕΡΜΩΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

   ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ

   ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ

   ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΑΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙ

   ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΥΦΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ .

   ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

   ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

   ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ

   ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ

   ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ

   ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ

   ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ .......

   ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΗ ΔΕΝ

   ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ............ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ


   ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ...

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ,

   ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ …………….

   ΦΤΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΕΛΛΟΥΣ …………

   Διαγραφή
  3. Αλήθεια Πόπη ,]
   Για πες μας ποιό είναι το αγνό πατριωτικό ονόμασε το!
   Μήπως είναι ο Τρίστης και το ΠΑΣΟΚ;
   Αν μη τι άλλο οι ΧΑγιτες έχουν πάει και φυλακές και ενω μπορούσαν δεν έβαλαν λεφτά στην τσέπη τους. Και τους κυνηγάνε συνέχεια . Ενω αποδεδειγμένα τους προσέγγυσε η ΝΔ για να πάνε μαζί της. Προτίμησαν τον αγώνα και τις φυλακές.
   Τώρα για τα σατανισμού δείχνουν εμπάθεια και έλλειψη επιχειρημάτων.
   Οσο για το ΝΑΖΙ θέλει πολύ συζήτηση.
   Εν μπάσει περίπτωσή χρειαζόμαστε την πολιτική σκηνή πρόσωπα αγνά και αυτή ήταν η επιλογή της. Η Χαρά πάει στην ΧΑ και ξέρει ότι τους κυνήγησαν , τους έριξαν λάσπη , τους βρίζουνε κλπ Μάλλον δεν έχει και πολλά να κερδίσει.
   Περιμένω να ακούσω ποιοι είναι οι αγνοί πατριώτες και πες μας λίγα και εσυ για τους αγώνες σου. Μήπως ήσουν στο ΠΑΣΟΚ γιατί αν κρίνω απο την σχέση σου με τον αρχι τυχοδιώκτη Τρίτση μάλλον εκει σε βλέπω.

   Διαγραφή
  4. Ξέρεις Γιάννη Ιωάννου, σκέπτεσαι ως οι περισσότεροι ψηφοφόροι της Χ.Α. που προβάλλετε συνεχώς την φυλακή...
   Και ο Μαντέλα δεκαετιες έμεινε στην φυλακή... και στην κηδεία του αποκαλυφθηκε πως ήταν Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ...
   Αυτοί που χιλιετίες τώρα κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας, έπρεπε να του δώσουν μια εικονα...οσιομάρτυρα... του την έδωσαν για να τον ηρωποιήσουν στα μάτια του λαού και των λαών...
   Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ...

   Όσο για τους δικούς μου αγώνες, δεν τους βγάζω σεργιάνι, αγαπητέ μου.
   Πολύ ευχαρίστως όμως να σου τους αποδείξω, με στοιχεία, πίνοντας έναν καφέ μαζί σου.
   Τολμάς;

   Υ.Γ. Τον Τρίτση, τον είχα υπουργό... και εκ της θέσης μου ως Εθνιή Εκπρόσωπος Προγραμμάτων, αλλά και ως υπεύθυνη συντονισμου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, είχα στενή συνργασία μαζί του.

   Σου προτείνω να αγοράσεις το Βιβλίο "Το τελευταίο αγώνισμα του Δέκαθλου", από τις εκδόσεις "ΣΙΣΥΦΟΣ" και να το συζητήσουμε πίνοντας τον καφέ μας.

   Διαγραφή
  5. Γιάννη με λένε Ιωάννου όχι. Δεν είναι μόνο οι φυλακίσεις Είναι ο γενικότερος αγώνας. Απο ότι ξέρω ο Μιχαλολιάκος στα 16 του ήθελε να πάει εθελοντής στην Κύπρο. Παρουσιάστηκε στους Αλεξιπτωτιστές. Απο τότε που ξεκίνησε η ΧΑ δεχόταν τις επιθέσεις των αριστερών και όταν μιλάμε για επιθέσεις δεν λέμε θα τρώγανε καποια μπουνιά και τέλος . Αλοίμονο αν έπεφτες στα χέρια τους απλά πήγαινες εντατική. Όταν μπήκαν στην βουλή αποδεδειγμένα δεν βάλανε το χέρι στο μέλι. Το αντίθετο μάλιστα ο Κασιδιάρης πάει απο δίκη σε δίκη (με τα έξοδα όλα ) ο Παναγιώταρος έκλεισε την επιχείρηση του , το να είσαι ΧΑγιτης μόνο κακό σου κάνει και επαγγελματικά.
   Ο Μαντέλλα υποστηρίχθηκε απο την νέα τάξη γιατί σκοπός της ΝΤ ήταν να κάνει την ανάμιξη των λαών και ήθελε να καταργήσει τα απαρχαιντ. Και το τι έκανε ο ΜΑντέλλα αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι έτσι είναι.
   άλλωστε οι ίδιοι που τον έκαναν ήρωα είναι ακριβώς οι ίδιοι που λύσσαξαν με την ΧΑ. Τον Μαντέλλα τον κάνανε θεό την ΧΑ την βρίζουν συνέχεια.
   Το να είσαι εθνική εκπρόσωπος προγραμμάτων κλπ προφανώς επι ΠΑΣΟΚ προφανέστατα δεν σε τιμά καθόλου μα καθόλου . Και προφανώς διορισμένη ήσουν. Εγω απ ότι ξέρω σε αυτά τα προγράμματα σπαταλήθηκαν τεράστια ποσά χωρίς κανένα όφελος.
   Αλήθεια ποιες ακριβώς οι σχέσεις σου με το ΠΑΣΟΚ; Και με τον Τρίτση.
   Θά θελα να ήξερα όταν κυβερνούσε το κλεπτοΠΑΣΟΚ ασκούσες κριτική και φυσικά έκανες αγώνα για ότι κακό έκανε;
   Μα οι αγωνες του καθενός πρέπει να βγαίνουν σεργιάνη για να μαθαίνει με ποιούς έχει να κάνει ο κόσμος , αν μπορεί να τους εμπιστευτεί , αν αξίζει κλπ Πως αλλιώς θα μάθεις κάποιον.
   ΚΑι για τους αγώνες σου , αν υπάρχουν, θα ήθελα να δω πόσο σε κυνήγησαν , πόσο υπέφερες για αυτούς , το τίμημα που πλήρωσες κλπ Αλλιώς τι αγώνες ήταν .
   Τέλος περιμένω να μου πεις ποιοί είναι οι αγνοί πατριώτες. Ονόματα και τίτλους.
   ΥΓ Πολύ θα ήθελα να κάνεις μία έρευνα για να μάθουμε τα περιουσιακά στοιχεία που έδωσε ο Χριστόδουλος στην συμφωνία με τον Τρίτση που κατέλειξαν και πως.
   Πάμε στοίχημα ότι θα τα φάγανε τα λαμόγια. Και θα ήθελα να ήξερα τον ρόλο του Τρίτση.

   Οσο για την Γεωργαντά πιθανότατα ήταν αγνή μια και τα έβαλε με τον ΓΑΠ και αυτούς που τον καθοδηγούν,απλά δεν υπολόγισε τον απατεωνίσκο Καμένο. Λάθος της που δεν μπόρεσε να δει τα καθαρά σημάδια περί τίνος πρόκειται. αλλά αυτή δικαιούται να κάνει λάθη που εσύ σαν δημοσιογράφος δεν δικαιούσαι μια και έχεις περισσότερες πληροφορίες για τον καθένα και δουλειά σου είναι να μαθαίνεις το ποιόν του κάθε πολιτικού.

   Διαγραφή
  6. Δηλαδή …… τι ρε Πόπη; Θα τον κεράσεις τον καφέ και θα τον πείσεις; Η μήπως θα του κάνεις και κάτι ……..

   Διαγραφή
  7. @ Γιάννη 1.31
   Όλα αυτά που γράφεις, είναι για τους γκάου χρυσαυγίτες και όχι για τους νοήμονες, γιατί η πλειοψηφία των χρυσαυγιτών, έτσι είναι... γκάου...
   Ορίστηκα και ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
   ΟΡΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΙΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ.

   Αλλά είπαμε... εκεί στην χ.α. η πλειοψηφία, είναι γκάου...
   Όσο για τους αγωνες μου, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΣΕΡΓΙΑΝΙ... και δεν θα καθίσω να τους απαριθμησω σ' έναν ανώνυμο που με εκγαλεί και σπάει πλακα, εντεταλμένος της χ.α. και του οιοδήποτε κόμματος συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ.
   Όσο για το πόσο κυνηγηθηκα και το τίμημα που πληρωσα...στο μεγαλύτερό του κόστος, σε κάποιο νεκροταφείο είναι θαμμένο.
   Αλήθεια εσύ, γιατί δεν βγάζεις σεργιάνι τους δικους σου αγώνες... έτσι βρε παιδί μου, για να μάθουμε τι ... φρούτα έχει η χ.α.

   Ο αείμνηστος Αντωνης Τρίτσης, ήταν διοικητικός μου προϊστάμενος και εκτίμησα την ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

   Όσο για την Γεωργαντα, όντως έκανε λάθος και το κατάλαβε αργά... όπως θα το καταλάβει και η Χαρά Νικοπούλου.

   Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει λάθη, μηδε εξαιρουμένων των δημοσογράφων... δεν είναι θεοί...
   Προσωπικά, όταν κάνω λάθος, έχω το θάρρος να το αναγνωρίζω.
   ΕΣΥ;

   Υ.Γ. Με τον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ και τον ΝΑΖΙΣΜΟ, δεν τα πάω καλά... καθόλου καλά... και ο Μιχαλολιάκος, υπηρετεί και τα δυο.

   Διαγραφή
  8. @12.22 Εσυ, όταν καλείς σε καφε έναν άνθρωπο, του κάνεις κι άλλα;
   Γιατί εγώ, δεν ανήκω σ' αυτό το είδος των γύναιων.
   Φαίνεται όμως πως στην χ.α., έχετε περίσσευμα από τέτοια γύναια και κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

   Διαγραφή
 6. Εχει περασει κομμα από τη βολη εως σημερα που να μην είναι που να μη είναι εβραιομασονικο ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣΠΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΣΆΣ ΠΟΝΈΣΕΙ Η ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΊΛΑ ΣΆΣ. .ΑΝΤΈ Ι ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.......ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΟΥΣ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ.
  ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...
  Προσωπικά, θεωρώ πολύ κρίμα που έμπλεξε με τους ψευτο-εθνικιστές κυνοβουλευτικούς της Χ.Α. που φοράν την κουστουμιά τους και τρώνε με σαράντα μασέλες!!!

  Δυστυχώς ΚΑΙ η Χαρά μ'αυτό που έκανε αφόδευσε στο αληθινό Εθνικιστικό και Πατριωτικό Ιδεώδες... Πολύ κρίμα Χαρά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τους κριτες του πληκτρολογιου,ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
   ΦΟΙΤΗΤΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΑΦΡΑΓΚΟΙ,ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.....ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

   Διαγραφή
  2. πονας;
   SALONPAS.

   Διαγραφή
 10. Και που είναι το κακό; έκανε έναν αγώνα που κανένας απο εσας ούτε στα όνειρα του δεν μπορεί να κάνει. Διακυνδήνευσε την ζωη της ακόμα για την Ελλάδα και τα ιδεώδη της. Την απείλησαν , την προπυλάκησαν , την καταδίωξαν , την πολέμησαν . Ποιός απο εσάς που μιλά για αυτήν έχει κάνει το παραμικρό . Βέβαια για το γελοίο αυτό άρθρο με διαστροφές της πραγματικότητας και λάσπη δεν θα πω./
  Αλλά ένα λέω . Όταν η χώρα κινδυνεύει και μπορείς συστρατεύεσαι και αγωνίζεσαι όπου νομίζεις ότι μπορείς να προσφέρεις . Και ουσιαστικά στο μόνο κόμμα που δεν είναι στο σύστημα των προδοτών είναι η ΧΑ.
  Δηλ. που να πάει στο ΠΑΣΟΚ; ή στην ΝΔ . Βλέπετε δεν είναι η γυναίκα βολεψάκιας και συμφεροντολόγα όπως κάτι Τρίτσηδες που κολήσαν στο βρώμικο ΠΑΣΟΚ και παίζανε διαφόρα παιχνιδάκια π.χ ας πούμε με την εκκλησιαστική περιουσία (προφανέστατα για να την πάρει το κράτος και απο εκεί να καταλήξει ξέρουμε που. αλήθεια όταν τα ψευτοβρίκαν Χριστόδουλος και Τρίστης για την Εκκλησιαστική περιουσία η Εκκλησία έδωσε πάλι αρκετά στο δημόσιο . Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε σήμερα τι γίνανε αυτά και αν κάπου εμπλέκοεται το Τριτσέικο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δανάη Πολυχρονίου25 Μαρτίου 2017 - 11:49 μ.μ.

   Επειδή αναφέρατε τα περι εκκλησιαστικής περιουσίας, θάθελα να επισημάνω κάτι, που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει.
   Όταν αποφασίστηκε η μισθοδοσία των κληρικών από το Ελληνικό Δημόσιο, δόθηκε απο την εκκλησία στο κράτος, έναντι εισφοράς, ένα "φιλέτο" της τότε εκκλησιαστικής περιουσίας.
   Ήταν οι περιοχές Φιλοθέη και Ψυχικό, περιουσία κάποτε της Αγίας Φιλοθέης, η οποία επέλεξε να γίνει μοναχή και είχε δωρήσει στην Εκκλησία την περιουσία της.
   Οι περιοχές αυτές είχαν παραχωρηθεί στο κράτος, για να δοθούν σε φτωχούς και ακτήμονες. Το σε ποιούς "ακτήμονες" δόθηκαν μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας. Αυτές ακριβώς είναι και οι βλέψεις των σύγρονων θολοκουλτουριάρηδων για την Εκκλησιαστική περιουσία.
   Όσον αφορά στην κυρία Χαρά Νικολοπούλου, θεωρώ ότι έχει αποδείξει τον πατριωτισμό της, με προσωπικούς αγώνες ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
   Προσωπικά θεωρώ ότι δεν είμαι σε θέση να την κρίνω. Η συνέχεια θα δείξει.

   Διαγραφή
  2. Δανάη Πολυχρονίου26 Μαρτίου 2017 - 12:21 π.μ.

   Συμπληρωματικά: Τόσο απο αυτά που γράφονται στο άρθρο, όσο και απο το ποιοί είναι οι υπογράφοντες, γίνεται σαφές, ότι η δράση της κυρίας Νικολοπούλου, πόνεσε πολύ τους "προοδευτικούς" της εκπαίδευσης. Αν αρχίσει κανείς να περιγράφει τα δικά τους "αντραγαθήματα" όμως, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
   Ενδεικτικά θα αναφέρω το τελευταίο: Την επιστολή των εκκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ προς μαθητές για την 25η Μαρτίου!!
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!

   Διαγραφή
  3. δεν λες το πιό βασικό, με μπαμπά Πρόεδρο Αρείου Πάγου όλα αυτά, αν είχε μπαμπά που καθαρίζει αποχετεύσεις ή είναι χτίστης ή δουλεύει σε απορριματοφόρο; δεν γνωρίζουμε...

   Διαγραφή
 11. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΑΡΑ!!! Απλά ένας υπέροχος άνθρωπος!!! Ναζιστική οργάνωση και μετά βλέπω ότι το λένε οι γεωσκώληκες της εφημερίδας των ασύντακτων ανθελλήνων. Πήγε στο μάτι όλων των ανθελλήνων. Οι Τουρκόψυχοι βουλευτές φυσικά να έκαναν ερωτήσεις στην Βουλή και να ενοχλήθηκαν από την δράση της Χαράς. Φυσικά και να μισούν και την χρυσή αυγή. Αφού οι χρυσαυγίτες ξεμπρόστιασαν τύπους σαν τον Ζειμπέκ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ Κ. Σουφλή!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Κρίμα και πάλι κρίμα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. αφηστε πρωτα να αποδειξει η χ.α. οτι ειναι μασσονικο κομμα και μετα να λετε ,αλλα επιτελους προτεινετε καποιο που ειναι οντως πατριωτικο ,οχι να μην σας αρεσει το ενα και το αλλο λοιπον προτασεις .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Τι κρίμα που οι χρυσαυγίτες δεν ήταν ΛΑΟΣ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τι με ενόχλησε κυρία Σουφλή;; Τα εισαγωγικά στο ηρωίδα. Γιατί αυτό δεν εκφράζει ειρωνία;; Δες το και εσύ από μόνη σου και θα το καταλάβεις. Εντάξει να κάνουμε κριτική σους χρυσαυγίτες αλλά γιατί η ειρωνία που ΜΟΝΗ ΤΗΣ αγωνιζόταν εκεί πάνω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν περιμενω και ιδιαίτερο iq από τους χρυσαυγίτες...
   Τα παράπονά σας στην πηγή του άρθρου. Αυτοι έβαλαν τα εισαγωγικά στον τιτλο.
   Προσωπικά δεν θα τα έβαζα αν το άρθρο ήταν δικό μου.
   Διαχωρίζω τους αγώνες της, από την κομματική της επιλογή.

   Διαγραφή
  2. Καλώς η επεξήγηση. Από που συμπεραίνουμε τα περί σατανισμού;;;Μπορείς να παραθέσεις κάποια πηγή;;

   Διαγραφή
  3. Θα την δημοσιοποιήσω, κύριε Καραθανάση.
   Να είστε βέβαιος.
   Απλά, αναρωτιέμαι, αν μετά την δημοσιοποίησή της, θα έχετε το θάρρος να παραδεχθείτε το... σατανιστικό παρελθόν (ή μήπως και το παρόν;) του αρχηγού σας.
   Το αν θα συνεχίσετε να στηρίζετε την χρυσή αυγή, είναι δικό σας θέμα και θα είναι σεβαστη η απόφασή σας.
   Θα αναλάβετε όμως και τις ευθύνες σας, ότι εν γνώσει σας στηρίζετε έναν ... σατανιστή.

   Διαγραφή
  4. Κανείς δεν είναι αρχηγός μου. Την χρυσή αυγή την ψηφίζω αν και δεν συμφωνώ με τον Κοινοβουλευτισμό. Εγώ ασφαλώς και παραδέχομαι το οποιοδήποτε λάθος αν έχω κάνει. Τι είμαι;; Κομπλεξικός;;;

   Διαγραφή
 16. Δεν υπάρχει σοβαρή δράση απο ΧΑ. Βασικά τίποτα..
  Πρώτα απ'ολα, έπρεπε και να μην βάζει τους οπαδούς της να
  περιφέρονται με ειδικά σήματα , στολές κλπ. Αυτά ενοχλούν..
  Είναι πολιτικό κόμμα και όχι παραστρατιωτική οργάνωση.

  Κατά δεὐτερον, έπρεπε να είχε διενεργήσει συλλογή υπογραφών,
  όπως είχε κάνει ο Χριστόδουλος, για καυτά θέμα όπως μεταναστευτικό, εκπαίδευση, μνημόνια κλπ, αν γινότανε και σε συνεργασια και με άλλα εθνικά κόμματα.

  Καποιος πρέπει να μπεί μπροστάρης, και μπροστάρη δε βλέπω ρε παιδιά..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι ντύνονται σαν τροχονόμοι! Όπως και αν ντύνονταν το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ!Τον κόσμο δεν τον ενοχλούν!! Τις ΜΚΟ, την ΚΕΕΡΦΑ και λοιπούς παρατρεχάμους ενοχλούν. Ο κόσμος φοβάται να πάρει ανοιχτά θέση υπέρ της χρυσής αυγής γιατί σου λέει και αν ο άλλος μου κάψει το μαγαζί;;Ποιες υπογραφές;; Και θα σέβονταν αυτοί τις υπογραφές;;Έπρεπε να δημιουργηθεί ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!Αυτή που θα έκανε πόλεμο στην Αριστερά από τα αριστερά. Αυτή που θα ήταν πρωτοπόρος στις ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ κατά της χρυσής αυγής. Και εφόσον (τυπικά θα ήταν εχθροί!) θα ήταν στην ουσία ο δούρειος ίππος του Εθνικισμού. Όταν ο εχθρός μου είναι στην ουσία φίλος μου ποια η δυναμική της αντισυγκεντρώσεως;;;Ενώ θα έπρεπε αυτη η Αριστερά να κάνει δυνναμικές αντισυγκεντρώσεις σε όσους παραποιούν τις πραγματικές ιδέες της Αριστεράς (π.χ. Φυλή, έθνος, πατρίδα) και καμώνονται τους αριστερούς.

   Διαγραφή
  2. και ουτε θα δεις ρε μεγαλε !!!! αφου αρνεισαι τον ενα & μοναδικο ...τον ΝΙΚΟΛΑ τ ον κοντο ........φιλε ανωνυμε αν δεν γινεις επωνυμος ..εκαψες φλαντζα !!!!!!! τι πρεπει να κανει η ΧΑ ??????να παρει πολυβολα ??? η καδρονια με μικρες σημαιουλες ??????(εθνικα κοματα )..... το αλλο μετον τοτο το ξερεις ??????? οσο για την κυρα ΠΟΠΗ ..........τη μια ετσι ...την αλλη ...γιουβετσι . ( ασε ρε ΠΟΠΑΚΙ )!!!!!! ΣΙΧΑΘΗΚΑ ,.

   Διαγραφή
  3. Η ... κυρά Πόπη, έχει πάντα σταθερή άποψη και αν κάνει λάθος έχει το θαρρος να βγει επώνυμα και να ζητήσει συγνώμη.

   Και που να δεις εγώ, πόσο έχω ΣΙΧΑΘΕΙ.

   Διαγραφή
 17. Ολα τα καματα στη βουλη ειναι αρρωστα ειναι κατω απο τις εντολες των εβραιομασονοσιωνιστων προδοτων δια αυτο ολα πρεπει να εξαφανιστουν ολα τα κοματα ! Δια αυτο εκαμαν την πατριδαμας βρωμικη και ανικανη οπως ειναι αυτοι οι σιωνιστοπροδοτες ! Δεν πρεπει κανεις να εχη σχεσεις με αυτους αλλως θα ειναι υποπτος !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Είσαι απόλυτος. Ψάξου λίγο. Δεν συμφωνώ ότι και οι 300 είναι προδότες η όλα τα κόμματα. Βέβαια μην περιμένεις το τέλειο όπως το οραματιζόμαστε. Τέλειος είναι μόνο ο θεός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. διορθώστε το επαγγελμα του συζυγου, ο πρωτος συζυγος ηταν χρηματιστης, ειστε πολυ αθωα τελικα κυρια Ποπη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Μεγάλη βραδιά. Σπουδαία. Η Ελλάδα πήγε μπροστά. Πολλά βήματα. Έτη φωτός. Από το… σύμφωνο συμβίωσης είχαμε να νιώσουμε τέτοια χαρά. Νιώσαμε, ρε παιδί μου, Ευρωπαίοι… Ανοικτοί στις προκλήσεις των καιρών. Ανοικτοί γενικώς.

  Καμαρώσαμε την… παλικάρι, με το μούσι της και τη φούστα της, που πανηγύρισε από τα θεωρεία της Βουλής και μας ήρθαν στο μυαλό για μια ακόμη φορά οι στιγμές που ο Κώστας φίλησε στο στόμα τον Μηνά, όταν ο Τσίπρας με τον Καμμένο και τις λοιπές… προοδευτικές δυνάμεις, είχαν αναγνωρίσει το δικαίωμα τους, να ζουν σαν ζευγάρι. Μεγάλες στιγμές.

  Δικαίωση αγώνων ετών και ετών… Ξέρετε σε πόσα gay pride συμμετείχαν ο Μηνάς και ο Κώστας για να αναγνωριστεί το δίκαιο του αιτήματος του, να είναι ζευγάρι και να κάνουν οικογένεια; Αλλά δεν μας/τους έφτανε αυτό. Θέλανε και ο Μηνάς να μπορεί πριν καλά-καλά καταλάβει ότι υπάρχει, να έχει τη δυνατότητα να γίνει Σούλα… Στα 15 του. Γιατί όχι στα 14 ; Στα 12; Στα 8; Να κάνει η μάνα… Λάθος! Μην γινόμαστε οπισθοδρομικοί τώρα…

  Ποια μάνα; Αυτή που γεννήθηκε και θα πεθάνει μάνα ή η άλλη που γεννήθηκε πατέρας αλλά στην πορεία αποφάσισε πως θέλει να γίνει μάνα; Τι σημαίνει δεν μπορεί να γίνει μάνα επειδή γεννήθηκε αρσενικός; Σιγά μην μας πει η φύση τι γίνεται και τι δεν γίνεται… Ποια φύση; Τώρα προέχει η πρόοδος! Να πάμε μπροστά. Έστω και με την όπισθεν… Ποια οικογένεια, τώρα, όπως την ξέρατε; Με τον μπαμπά, τη μαμά και τα παιδιά. Τι «παλιακά» είναι αυτά;

  Η σωστή οικογένεια πρέπει να έχει δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες, που θα πάρουν το καροτσάκι τους και θα πηγαίνουν, άμα λάχει, μέχρι τα Jumbo να κάνουν τα ψώνια τους… Αυτές είναι οι οικογένειες που είναι ΙΝ. Οι άλλες είναι passé…

  Το ρεύμα, παιδιά, το ρεύμα! Μην χάσουμε την πρόοδο, επουδενί… Αυτή, που αν πεις «παιδιά, αυτό δεν είναι φυσιολογικό» σε λέει «ομοφοβικό»… Αυτή, που αν αγανακτείς επειδή κάποια «καλόπαιδα» καίνε την ελληνική σημαία, σε λέει «φασίστα»… Κι αυτή, που αν κάνεις τον Σταυρό σου, σε λέει «χριστιανοταλιμπάν»… Α… Κι αυτή που δίνει δικαίωμα σε έναν τύπο να εύχεται να «ψοφήσει» ένα κοριτσάκι που δίνει μάχη με τον καρκίνο αλλά πέφτει να «φάει» έναν άλλο που διαφωνεί δημόσια με την αλλαγή φύλου κτλ.

  Τα πράγματα είναι απλά. Όσο, η πλειοψηφία, η πραγματική, όλοι εσείς, εμείς που διαφωνούμε με όλα αυτά, καθόμαστε στον καναπέ και το πιο βαρύ είναι να πατήσουμε κάνα… dislike στο Facebook, όλη αυτή η παρωδία θα συνεχίζεται… Και θα συνεχίζεται γιατί το σχέδιο άλωσης της χώρας που λέγεται Ελλάδα, για να φτάσει μέχρι το τέλος, το τέρμα, οι πυλώνες που κράταγαν όρθια αυτή την χώρα πρέπει να γκρεμιστούν… Κι αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή. Ξεκίνησε πριν από χρόνια… Πολλά χρόνια. Δεν υπάρχουν πιο συκοφαντημένες αξίες από την οικογένεια, την πατρίδα και τη θρησκεία… Δεν είναι το ξεκίνημα του «πολέμου» αυτό που ζούμε τώρα. Η κορύφωση του είναι…

  Το ποιος θα νικήσει όμως στο τέλος, θα το αποφασίσεις εσύ… Ή τουλάχιστον πρέπει να το αποφασίσεις εσύ… Εσύ που φοβάσαι, να μην σε πουν ομοφοβικό, φασίστα και χριστιανοταλιμπάν. Κι ας ξέρεις ότι είσαι απλά φυσιολογικός, πατριώτης και θρησκευόμενος… Τι; Δεν τις θυμάσαι πια αυτές τις λέξεις; Πώς να τις θυμάσαι; Αφού στις έχουν θάψει… Εκεί που κάπου δίπλα, θα θάψουν κι εσένα… Με τις αξίες σου. Τιμής ένεκεν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ