Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Ποιός θα σταματήσει τον εποικισμό και αφελληνισμό της Ελλάδος; Διαδώστε τοΌλο αυτό το "τρελοκομείο" της φορολογικής καταιγίδας, έχει σαν σκοπό, να στρέψει την προσοχή των Ελλήνων από ένα άλλο πολύ σημαντικότερο γεγονός, το γεγονός του εποικισμού της Ελλάδος και του αφανισμού του Ελληνικού γένους.


Ποιος μπορεί να κλείσει την Κερκόπορτα που άνοιξε στην Ελλάδα, εδώ και μερικούς μήνες, ειδικά τώρα που θα κλείσουν τα σύνορα με Σκόπια και Βουλγαρία και θα εγκλωβιστούν εδώ μέσα όλοι οι μετανάστες, αποκλειστικά σχεδόν άνδρες από 18 έως 30 ετών και σε λίγο θα είναι πιο πολλοί από τον αντίστοιχο ελληνικό πληθυσμό;

Αξίζει μια υπόσχεση για διορισμό στο δημόσιο, σαν αντίτιμο για τον αφελληνισμό της Ελλάδος;

Κάποιοι ραγιάδες, κοιτάζοντας την πάρτη τους και όχι την Πατρίδα, επέλεξαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ... λες και δεν ήξεραν τι εστί κουμμουνισμός και κουμμουνισοσυμμορία...
 
Τις επιλογές τους, θα τους πληρώσει και η Πατρίδα και ο λαός, αλλά .... και οι ίδιοι.
Και για τους ίδιους, δεν μου καίγεται καρφί, ακόμα κι αν τους σφάξουν οι ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

Για την ΠΑΤΡΙΔΑ όμως και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, με νοιάζει πολύ... όπως νοιάζει κι όσους είναι ΕΛΛΗΝΕΣ!Καλλιόπη Σουφλή

Όλα ξεκίνησαν πριν από είκοσι περίπου χρόνια, όταν τα πρώτα κύματα νομίμων αλλά και παράνομων (λαθραίων) μεταναστών άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα.Σε γενικές γραμμές, τα δεξιά κόμματα έλεγαν ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, ενώ τα αριστερά έλεγαν ότι πρέπει ελεύθερα να έρχονται στη χώρα μας όποιοι και όσοι θέλουν.


Το κομβικό σημείο στο χρόνο, ήταν η στιγμή που ο "σοφός" και "κυρίαρχος" λαός, αποφάσισε να ψηφίσει "πρώτη φορά αριστερά".

Η τωρινή διοίκηση λοιπόν της Ελλάδος, έχει ανοίξει τα σύνορα και έστειλε με τον τρόπο της το μήνυμα, ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.

Αυτά σύμφωνα με την ιδεολογία της αριστεράς, του Μαρξ και του Λένιν και όλων των μπολσεβίκων, είναι αποδεκτά και ορθά και η αριστερά δεν κάνει κάτι ανέντιμο, αφού ενεργεί σύμφωνα με την ιδεολογία της, που είναι η ιδεολογία της συνανάμιξης των λαών και η κατάργηση των εθνών αλλά και των κρατών εθνών με την πλήρη κατάργηση των συνόρων.
 


Ο σοφός και κυρίαρχος λαός όμως στην Ελλάδα, όταν ψήφισε μέσα στο 2015 τρεις απανωτές φορές αριστερά (δύο για την βουλή και μία για το δημοψήφισμα), δεν ήθελε να σκέφτεται τι σημαίνει αριστερά και θεωρούσε ότι απλά, θα του χαριστούν τα δάνεια, θα φύγουν τα μνημόνια, θα κοπεί ο ΕΝΦΙΑ και θα γίνουν μαζικοί διορισμοί στο δημόσιο, το οποίο με ένα μαγικό και εξωπραγματικό τρόπο, θα έβρισκε τα λεφτά, όπως τα έβρισκε επί Ανδρέα Παπανδρέου.
 


Τότε όμως, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφενός μεν καταχρέωσε τη χώρα, αφετέρου δε ξόδεψε όλα τα επενδυτικά κονδύλια της Ευρώπης, για να διορίσει τον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ που τώρα τον ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πριν η Νέα Δημοκρατία, προσπάθησε να τον οικειοποιηθεί.


Τώρα, λεφτά δεν υπάρχουν και έτσι αποφασίστηκε να πάρουν βάζοντας τρελούς φόρους, όλα τα λεφτά όσων είχαν στην άκρη κάποιες οικονομίες (άσχετα αν τις έκαναν με νόμιμο ή παράνομο τρόπο) και να τα χρησιμοποιήσουν για να πληρώνουν τους μισθούς του δημοσίου.


Όλο όμως αυτό το "τρελοκομείο" της φορολογικής καταιγίδας, έχει σαν σκοπό, να στρέψει την προσοχή των Ελλήνων από ένα άλλο πολύ σημαντικότερο γεγονός, το γεγονός του εποικισμού της Ελλάδος και του αφανισμού του Ελληνικού γένους.


Τα βήματα εν συντομία είναι τα εξής:


1. Δημιουργία εφιαλτικών συνθηκών διαβίωσης στην Κεντρική Ασία, την Μέση και την Εγγύς Ανατολή, όπως και στην Βόρεια Αφρική.

2. Χρηματοδότηση με τρεις ή και τέσσερεις χιλιάδες δολάρια κατά κεφαλήν για κάθε μετανάστη, με δώρο ένα smart phone, με ελεγχόμενη σύνδεση και καταγεγραμμένο αριθμό για να στέλνονται μαζικά SMS με εντολές.


3. Άνοιγμα των συνόρων στην Ελλάδα με εντολή των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, όχι μόνο να μην εμποδίζουν αλλά και να βοηθούν τους μετανάστες-εποίκους.


4. Διαφήμιση και έπαινος από τα κανάλια και τα ΜΜΕ, εκείνων (λιμενικοί, ψαράδες κτλ) που σώζουν ανθρώπινες ζωές από τα νερά του Αιγαίου, ώστε να μαθαίνουν οι διστακτικοί μετανάστες ότι κάποιοι θα νοιαστούν για αυτούς και να κάνουν το τόλμημα της μετακίνησης.


5. Προώθηση των μεταναστών στην δυτική Ευρώπη με τρόπο ανεξέλεγκτο και δράση προβοκατόρικων ομάδων μουσουλμάνων με βιασμούς, φόνους και ληστείες, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να ξεσηκωθούν και να ζητούν το σταμάτημα της εισροής των μουσουλμάνων εποίκων.


6. Κλείσιμο των συνόρων γύρω από την Ελλάδα, ώστε να σταματήσει η ροή μεταναστών προς την Ευρώπη, πλην των οικογενειών με γυναικόπαιδα.


7. Συγκέντρωση και απομόνωση στην Ελλάδα εκατομμυρίων ανδρών στρατεύσιμης ηλικίας, που δεν θα γίνονται αποδεκτοί στην Ευρώπη.


8. Δημιουργία ανοικτών στρατοπέδων (HOT SPOTS) σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, από όπου αποκλειστικά και μόνο άνδρες κυρίως 18 ως 30 ετών, αφού οι μεγαλύτεροι δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, θα γυρίζουν ανεξέλεγκτοι, νηστικοί και εννοείται έτοιμοι για βιασμούς, φόνους και κάθε είδους εγκληματική συμπεριφορά.


9. Οι άνδρες αυτοί σαν μουσουλμάνοι, έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την αίσθηση, που προέρχεται από την ισλαμική τους παιδεία, ότι όλες οι γυναίκες γύρω τους είναι πόρνες και ο Αλλάχ επιτρέπει να τις βιάζουν και όλοι οι άνδρες γύρω τους είναι άπιστοι που απλά πρέπει να τους ανέχονται μέχρι να βρουν ευκαιρία να τους αφανίσουν.


10. Όσοι από αυτούς ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, αναγκαστικά θα κάνουν μικτούς γάμους , ή θα φέρουν τέσσερεις γυναίκες ο καθένας από τις χώρες τους, και θα κάνουν από δέκα παιδιά και θα θέλουν τζαμιά και επιβολή της Σαρία, του μουσουλμανικούς νόμου και ήδη στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν και τις ισλαμικές σπουδές στο πανεπιστήμιο.ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποιός θα τα σταματήσει όλα αυτά; 

Ποιος μπορεί να κλείσει την Κερκόπορτα που άνοιξε στην Ελλάδα, εδώ και μερικούς μήνες, ειδικά τώρα που θα κλείσουν τα σύνορα με Σκόπια και Βουλγαρία και θα εγκλωβιστούν εδώ μέσα όλοι οι μετανάστες, αποκλειστικά σχεδόν άνδρες από 18 έως 30 ετών και σε λίγο θα είναι πιο πολλοί από τον αντίστοιχο ελληνικό πληθυσμό;

Αξίζει μια υπόσχεση για διορισμό στο δημόσιο, σαν αντίτιμο για τον αφελληνισμό της Ελλάδος;


Σκεφτείτε το.
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=SKPnxWXdPD8


  Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχω τις εξής ενστάσεις. 1)τι σχέση έχει το δημοψήφισμα; Στο δημοψήφισμα δεν ψήφισαν κόμμα οι πολίτες, άσε που τελικά το κυβερνών κόμμα που έλεγε ΟΧΙ εννοούσε ΝΑΙ και το όλο σκηνικό έγινε για τον έλεγχο της κίνησης κεφαλαίων-CAPITAL CONTROL (οπότε είναι άσχετο με το θέμα που αναπτύσσεται).2)Τι σχέση έχει το δημόσιο με την ισλαμοποίηση, δημόσιο υπόσχεται, Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το ίδιο είναι όλοι, αφού θεωρούν ανθρωπιστικό τους καθήκον όλοι οι πολιτικάντηδες και η αριστερά να περιθάπτουμε τους πάντες ασχέτως αν μπορούμε ή όχι; παρόλα αυτά ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το τελειο μας σχεδιο , εμεις οι εβραιομασονοσιωνιστες δεν θα μεινετε κανενας Ελληνας εδω στην Ελλαδα ,τα σπιτια σας οι περιουσιες σας βλεπετε πανε στα χερια μας .Το σχεδιο μας ειναι πανω απο 25 χρονια ,και προχοραμε αλοστε τα βλεπετε ! Σεις ρωμιοι καθειστε με τα χερια σταυρωμενα κι ανοικτο το στωμα !Μην μας αγκζσετε βλακες ! Φοβοσαστε μην λερωσετε τα χερια σας ; ; ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βασικά... βιάζονται να αντικαταστήσουν το πληθυσμό της Ελλάδας,
  πριν ξυπνήσει ο Μέγας-Μα@#$κας ο Ελληνας, που ακόμα δεν έχει
  καταλάβει πως.. απο δώ και στο εξής, κάθε κυβέρνηση που θα ερχετε
  θα ψηφίζει και απο ένα μνημόνιο για να επιβιώνει.
  Και στην τελική.. αυτοί τη δουλειά τους κάνουνε, ο Μα@#$ας ο Ελληνας
  τι κάνει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ....ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;;;;ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛA΄;;;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ......ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ