Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για τη Ρωσική Επανάσταση πηγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ...


 Στο ποιος οργανώνει το συνέδριο έγκειται το ζήτημα.


Βρε παίδες, λέτε να  γυρίσουν μετά το συνέδριο, τα συριζοκουμμούνια, σε στυλ... Μιχαλολιάκου;;;
 Θα γελάσουν και τα ... παρδαλά κατσίκια...

Καλλιόπη Σουφλή

 
 
Γιώργος Αλεξάτος 
 
 
Tο ζήτημα δεν είναι το θέμα που θα συζητηθεί. Για τη Ρωσική Επανάσταση, όπως και για κάθε άλλο μεγάλο ιστορικό γεγονός, μπορεί να οργανώνει ο καθένας συζητήσεις. 
 
Στο ποιος οργανώνει το συνέδριο έγκειται το ζήτημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσκλήθηκε, λοιπόν, από το κόμμα Δίκαιη Ρωσία που καμιά σχέση δεν έχει με τη ρωσική Αριστερά. 
 
Η ίδρυσή του προέκυψε από τη συγχώνευση του εθνικιστικού κόμματος "Ρόντινα" ("Πατρίδα", από τα αρχικά των λέξεων Εθνική Πατριωτική Ένωση Ρωσίας στα ρωσικά), που είχε κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, και για αφίσα με την οποία καλούσε σε δράση κατά των μεταναστών που τους χαρακτήριζε "σκουπίδια", και του Κόμματος Συνταξιούχων.
 
 
Ας συζητήσουν οι άνθρωποι! 
 
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, είναι ευκαιρία να τους ενημερώσει και για τα κλουβιά στα οποία κλείνονται οι πρόσφυγες στην Ελλάδα και να τους τονώσει το ηθικό με φωτογραφίες του Καμμένου με στολή παραλλαγής.
 
 
-----------------------------
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνέδριο για τα 100 χρόνια από τη Ρωσική Επανάσταση 
 
 
Στο διεθνές συνέδριο «Η 100ή επέτειος της Ρωσικής Επανάστασης και ο σύγχρονος σοσιαλισμός»,που διοργανώνει στην Αγ. Πετρούπολη το ρωσικό κόμμα «Δίκαιη Ρωσία» στις 17 και 18 Μαρτίου 2017, θα συμμετάσχει,ως ένας εκ των προσκεκλημένων ομιλητών,ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για τον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων.
 
 
Το συνέδριο θα συζητήσει τις πολιτικές επιδράσεις της Ρωσικής Επανάστασης στον κοινωνίες του καιρού μας, στον σημερινό ριζοσπαστισμό και τα κινήματα αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης της εποχής μας, αλλά και τον κοινοβουλευτισμό ως βάση του πολιτικού διαλόγου στα σύγχρονα κράτη.ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ