Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Μ.Σταθόπουλος σε ημερίδα στην Ένωση Αθέων: Χριστόδουλος & Βαρθολομαίος αμφισβήτησαν το άρθρο 3 του Συντάγματος για τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας-Τι είπε για “δικτατορία Μητροπολιτών” και την μισθοδοσία του κλήρου (ΒΙΝΤΕΟ)


Παρουσία του σύγχρονου “Σαούλ” της Εκκλησίας Νίκου Φίλη στα πρώτα καθίσματα της αίθουσας του Παντείου όπου έλαβε χώρα η ημερίδα «Κράτος και Εκκλησία: Προσεγγίσεις» στις 11 Μαρτίου ο κ. Σταθόπουλος αρχικά αναρωτήθηκε: “Ξέρετε πουθενά αλλού να ξεκινάει η Βουλή με αγιασμό ή με θρησκευτικές πράξεις;” ενώ στη συνέχεια εξήγησε γιατί ζητάει την κατάργηση του άρθρου 3 του Συντάγματος.ΑΘΕΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΙ... "ΕΚΛΕΚΤΟΙ" ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;


Καλλιόπη ΣουφλήΤου Άγγελου Ρούσσου

Την ολοσχερή κατάργηση του άρθρου 3 του Συντάγματος περί των Σχέσεων Κράτους-Εκκλησίας ζήτησε σε ομιλία του στην ημερίδα της Ένωσης Αθέων ο γνωστός μας από την περίοδο των ταυτοτήτων κ.Μιχάλης Σταθόπουλος Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών και τέως Υπουργός Δικαιοσύνης.


Υποστήριξε με σθένος το διαχωρισμό, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η πρότασή του για την μισθοδοσία του κλήρου, όπου δεν ζήτησε να την αναλάβει η Εκκλησία καθ” ολοκληρίαν, αλλά πρότεινε όπου χρειάζεται να συμπληρώνει και το κράτος με δικούς του πόρους.


Παρουσία του σύγχρονου “Σαούλ” της Εκκλησίας Νίκου Φίλη στα πρώτα καθίσματα της αίθουσας του Παντείου όπου έλαβε χώρα η ημερίδα «Κράτος και Εκκλησία: Προσεγγίσεις» στις 11 Μαρτίου ο κ. Σταθόπουλος αρχικά αναρωτήθηκε: “Ξέρετε πουθενά αλλού να ξεκινάει η Βουλή με αγιασμό ή με θρησκευτικές πράξεις;” ενώ στη συνέχεια εξήγησε γιατί ζητάει την κατάργηση του άρθρου 3 του Συντάγματος.

Σημειωτέον το άρθρο 3 αναφέρει:

“Αρθρο 3: (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας)


1. Eπικρατούσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατολικής Oρθόδοξης Eκκλησίας του Xριστού. H Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Eίναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Iερά Σύνοδο των εν ενεργεία Aρχιερέων και από τη Διαρκή Iερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Kαταστατικός Xάρτης της Eκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Tόμου της κθ΄ (29) Iουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.


2. Tο εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Kράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.


3. Tο κείμενο της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. H επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτοκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης του Xριστού Eκκλησίας στην Kωνσταντινούπολη.”


Ο κ. Σταθόπουλος λοιπόν ειρωνεύτηκε το απόσπασμα που λέει “η Oρθόδοξη Eκκλησία της Eλλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Kύριο ημών Iησού Xριστό”, ενώ δεν αναγνώρισε πως το απόσπασμα περι επικρατούσης θρησκείας δίνει κάποια προνόμια στην Εκκλησία αλλά όπως ισχυρίστηκε είναι απλή διαπίστωση


Για το δε απόσπασμα “υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Mεγάλη Eκκλησία της Kωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Eκκλησία του Xριστού τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις” επικαλέστηκε τον μακαριστό Χριστόδουλο, για τον οποίο είπε πως ήταν συμφοιτητές στην Νομική, και πρόσθεσε πως εκείνος είχε γράψει μια μελέτη που στην ουσία κηρύσσει τον μονομερή χωρισμό της Εκκλησίας.


Επικαλέστηκε και τον Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος σε ένα άρθρο του στα “Νομοκανονικα” (περιοδικο εκκλησιαστικου δικαίου), όπως είπε, έγραφε πως οι ιεροί κανόνες δεν έχουν ανάγκη περιβουλής περί νομικής ισχύος


Μίλησε ακόμη για “δικτατορία Μητροπολιτών” και συμπλήρωσε πως η Εκκλησία με το χωρισμό θα κερδίσει αυτονομία, ενώ χαρακτήρισε ανασφαλή την Εκκλησία που δεν θέλει τον χωρισμό.

Ως προς το οικονομικό θέμα είπε πως η μισθοδοσία του κληρου θα πρέπει να καλύπτεται από την αξιοποίηση της περιουσίας της Εκκλησίας, αλλά σε περίπτωση που δεν επαρκεί τότε το κράτος να συμβάλλει.


Δείτε ολόκληρη την ομιλία του


https://youtu.be/cDkfiuI167w

ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. Τωρα με την ισλαμοποιηση του ελλαδισταν γιατι δεν φερνουν τον αγαπημενο τους ιμαμη στην εβραιο-βουλη να διαβασει ευχες και προσευχες απο το κορανι ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατι ολα στην ελλαδα ειναι εντεχνως παπαριες και γουμαργιες ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ρε οβριε σταθοπουλε τους ιμαμιδες να τους πληρωνουν οι κομμουνιστες και οι μουσουλμανοι οχι οι ορθοδοξοι τι λες;ρε βρωμοσκυλο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μία ερώτηση. Ήταν Έλληνας ο Ιησούς; Δεν ήταν Ιουδαίος Οβριός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όντως μάς έχει μπερδέψει η κυρία Σουφλή: Από την μιά καταγγέλλει τους Εβραίους κι από την άλλη λατρεύει τον Ιησού που ήταν Οβριός και Ιουδαίος

   Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά, γιατί δεν λέτε λέξη για τον Κούλη Μητσοτάκη που πρίν λίγο σε εκδήλωση του Ελληνο-Ισραηλινού Επιμελητηρίου κάθησε δίπλα στην πρέσβη του Ισραήλ και κατήγγειλε τις πατριωτικές ιστοσελίδες που αναπαράγουν τις θεωρίες Συνωμοσίας εναντίον των Εβραίων;

   Διαγραφή
  3. Ξέχασα να βάλω τον σύνδεσμο για την ομιλία του Κούλη στους Εβραίους
   https://www.thepressroom.gr/politiki/kyr-mitsotakis-symmahos-kratos-ston-neo

   Διαγραφή
  4. NAI ηταν ιουδαιος [τι εστι ιουδαιος ? η λεξη ..] και μαλιστα απο αυτους που ζουσαν σε στρατοπεδο τυπου ΧΙΠΙΔΩΝ της δεκαετιας του '70 . μοιραζοταν τα παντα με τους υπολοιπους και σιγουρα ζουσαν τον κουμουνισμο α'' ποιοτητος , καμια περιπτωση με ντατσες [επαυλεις ] στον βολγα [ιορδανη].Εφτιαξε την ''φιλικη θρησκευτικη εταιρεια'' την πολυ προχωρημενη σε πνευμα μετην ελληνικη υποσταση και υφος διχως να ριξει μια λεξη κατηγοριας εναντιων των ελληνων και της θρησκειας των. Τον αγαπω και τον σεβομαι οπως και τους 6000 εσταυρωμενους του Σπαρτακου γιαυτο τον αναβω παντοτε λαμπαδα ....ΑΛΛΑ εκει που τον θεωρησα οτι ηταν θεος και τον σεβομαι οπως προανεφερα ειναι η εικονα πουΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΝΤΑ [δηλαδη στην κλειστη λαχανοκρεαταγορα της πολις] και με ενα ροπαλακι τα εκανε λαμπογιαλο ολα τα κρυφα μαγαζια ,ΠΡΟΣΟΧΗ οχι εκει που πωλουσαν ψαρια η'' φρουτα η'' ψωμια η'' και αλλα φαγωσιμα αλλα εκεινα τα μαγαζια μετις κλειστες βαριες κουβερτες για πορτες που ειχαν τοτε ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΑΣΙΑΤΕΣ Τ Ο Κ Ο Γ Λ Υ Φ Ο Ι της περιοχης που σχεδιαζαν ποιον θα καταστρεψουν απο αυτους που ειχαν καποια λεφτουδακια....ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ >>>""ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ>>>>ΚΤΛ και ΚΤΛ Απο μικρος διαβαζα τους ''εβδομηκοντα και οχι τοσο το Μεσοριτικο Ευαγγελιο Αγγλων που ειναι και τροποποιημενο απο δαυτους και που χρησιμοποιει η ελληνικη εκκλησια μας...ΛΟΙΠΟΝ σημερα γιατι δεν εμφανιζεται εκει στις βρυξελες να τους αλλαξει τα φωτα ?

   Διαγραφή
 5. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ [ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ] ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΝΑΖΩΡΑΙΟ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΝΟΣ ,ΑΛΛΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ-ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ...ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι λες ρε αγράμματο βλήμα; το Ναζωραίος βγαίνει από την Ναζαρέτ όσο για το Σαμαρείτης άστο... Πάντως ούτε από την Σαμαριά βγαίνει ούτε από την Σαμαρίνα. Χα

   Διαγραφή
 6. Αφού οι πρώην υπουργοί είναι τόσο εναντίον της εκκλησίας προτείνω να αλλάξουν το βαπτιστικό τους όνομα από Μιχάλης σε Αβδούλ και από Νίκος σε Χασάν. Κι ας έχουν στο σπίτι τους την εφτάφωτη λυχνία να αναβουν μαζί με μια αγελάδα λευκή των ινδουιστών. Ας κάνουν στην ζωή τους ότι τούμπες θέλουν, αλλά να αποσυρθούν από την δημόσια που έχουν άποψη, τα βλήματα. Όσο για σένα πληρωμένε ανώνυμε που τα βάζεις με την κ. Σουφλή πως από την μια τα βάζει με τους εβραίους ενώ από την άλλη είναι χριστιανή, εννοεί τους σιωνιστές οβριούς που ονειρεύονται την παγκόσμια κυριαρχία υποδουλώνοντας τους λαούς. Αυτούς τους καπιταλιστές που σε πληρώνουν κι ας δηλώνεις εσύ αριστερός εναντίον του καπιταλισμού, χαμένο κορμί είσαι, ξυπνα, σε πήραμε είδηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Να πας εκεί που δεν έχει αγιασμούς ρε Σταθόπουλε. Κι ακόμα παραπέρα αν δεν σ' αρέσει.
  Ο Υψηλάντης σήκωσε τους Χριστιανούς σε Επανάσταση και παρά τα κωλοδάνεια του Λονδίνου, χριστιανικό κράτος δημιουργήθηκε.
  Αϊντε να παίξετε με τον έξω από δω κι ασε μας ήσυχους. Αλλιώς θα θυμηθώ το φωτιά και τσεκούρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ισλαμ & Χριστιανισμος οι Δουλοι των Εβραιων!
  https://www.youtube.com/watch?v=Iw8Yg2SZ9CY

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εδω ετοιμάζονται να καταργήσουν το Σύνταγμα μας το οποίο έχουν λυσαξει να το παραβιαζουν
  ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΘΕΟΙ(ΕΛΙΑΜΕΠ,ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ
  1. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ Η΄ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
  2.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ....ΤΕΜΕΝΟΣ..ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ..ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ...)ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!
  ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,Η ΑΠΑΛΕΙΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΥΛΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ,ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!.
  ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"!!!!!!!!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το συνταγμα ειναι αντιφατικο.Καπου λεει οτι προστατευεται η Ανεξιθρησκεια.Καπου αλλου λεει οτι επικρατουσα θρησκεια ειναι η Ανατολικη Ορθοδοξος Χριστιανικη.Και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ δηλαδη.Ο πασα ενας ερμηνευει κατα το δοκουν το συνταγμα το οποιο μαλλον ανταγωνιζεται την αρχαια Πυθια.Η Ελληνικη παρανοια σε ολο της το μεγαλειο.Ο Φιλης για παραδειγμα ως γνησιος κομμουνιστοσυμμοριτης και νεοταξιτης ελεγε οτι εφαρμοζω την ανεξιθρησκεια που γραφει το συνταγμα.Οι Θεολογοι και οι παπαδες παλαιοτερα το ιδιο απο την αναποδη.Αφου ειμαστε επικρατουσα θρησκεια τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.Κατα βασει υπαρχουν δυο Ελλαδες που παλευουν να συνυπαρξουν η καλυτερα να αλληλοφαγωθουν.Η αυθεντικη Ελλας βεβαια ειναι απουσα σαυτη την διαμαχη.Δυο γαιδαροι μαλωναν σε ξενη αχυρωνα!!Οι μεν κομμουνιστονεοταξιτες λενε χωρις ομως να το εννοουν οτι εφαρμοζουν την ανεξιθρησκεια που γραφει το συνταγμα διακονωντας δηθεν την πολιτικη ανεξιθρησκη δημοκρατια.Μπουρδες!!Δεν το πιστευουν και οι ιδιοι αφου ειναι εμφανες οτι στην πραγματικοτητα δουλευουν για ξενη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ατζεντα.Εκοντες ακοντες.Κατα βασει δεν ειναι ειλικρινεις δηλαδη.Οι Θεολογοι και οι παπαδες το ιδιο απο την αναποδη.Επιδιωκουν Θεοκρατια ενω επικαλουνται το Ρωμαικο και το Ευρωπαικο δικαιο.Λενε δηλαδη:αφου ειμαστε επικρατουσα τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια.Κατα βασει υπαρχουν δυο Ελλαδες που παλευουν να συνυπαρξουν.Η αυθεντικη Ελλας βεβαια ειναι απουσα σαυτη την διαμαχη.Δυο γαιδαροι μαλωναν σε ξενη αχυρωνα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ