Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: AΠΟ 3ο ΣΤΟ -1 (Λίαν ενδιαφέρουσα πολιτική προσέγγιση και οι εξελίξεις στην Χ.Α.)

 Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανελάμβανε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα  π α ρ α μ ο ν έ ς  ε κ λ ο γ ώ ν , όταν υποκλίνονταν ...βαθύτατα στη Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ο κομματικός του "τσιλιαδόρος" Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτονταν να συζητά εμπιστευτικά με τον Μπαλτάκο μέσα στο γραφείο του τελευταίου, όταν, τέλος πάντων, ο Δημήτρης Κουκούτσης απέρχεται "βελούδινα" από τη «Χρυσή Αυγή» με ρότα την ...Λεωφόρο Συγγρού [παραδοσιακή πιάτσα για κάθε λογής πουτάνες] ε, δε θέλει και βαθειά σκέψη για να καταλάβει κανείς τη συνέχεια εκτός κι αν είσαι οπαδός του εν λόγω μορφώματος, επιπέδου "εγέρθουτο".
O προσκυνημένος και ευτελισμένος κομματάρχης της Χρυσής Αυγής
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
φιλά ταπεινά το χέρι της προξενήτρας του με τη Νέα Δημοκρατία
ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ.
ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Στο κέντρο ο Δημήτρης Κουκούτσης και άκρα αριστερά ο Φώτιος Μπέλλος, αστυνομικός που δολοφόνησε έναν γείτονά του με το περίστροφό του "δι ασήμαντον αφορμήν"
Ο "υπέροχος" [υπό-] κοσμος της Χρυσής Αυγής, αντάμα.
 
 

     Σε ελεύθερη πτώση και με κλειστό …αλεξίπτωτο βρίσκεται η «Χρυσή Αυγή», με τη «δραπέτευση» του μέχρι σήμερα βουλευτή της Μεσσηνίας,  Δημήτρη Κουκούτση κινούμενη από 3ο κόμμα σε 4ο.

O εκλεκτός της οικογενείας Μιχαλολιάκου
"δραπέτης" Δημήτρης Κουκούτσης.
 
 

     Παρά τις απατηλές θριαμβολογίες του παρωχημένου κομματάρχη της Νίκου Μιχαλολιάκου και της οικογενειακής του καμαρίλας, η συνεχής πτωτική τροχιά της «Χρυσής Αυγής» μετά τις τελευταίες εκλογές δείχνει ότι αυτό το κομματικό μόρφωμα, με τις συνεχείς ολέθριες επιλογές του «μαγαζάτορά» του, δεν είναι ανίκανο, απλώς, να αυξήσει τα ποσοστά του αλλά ούτε, καν, να τα διατηρήσει.

Oι εκλεκτοί του χρυσαυγίτη κομματάρχη
Μπούκουρας [ή "Μάρθα Βούρτση"] και Αλεξόπουλος
 

     Μετά τις τραγικές επιλογές ως «κομματικών στελεχών» τυχάρπαστων «σουλατσαδόρων» όπως ο Στάθης Μπούκουρας, ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος και πλείστοι άλλοι, η περίπτωση του Δημήτρη Κουκούτση δείχνει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποτελεί τη πιο μοιραία persona της ελλαδικής ακροδεξιάς.


     Για να θυμηθούμε, ο Δημήτρης Κουκούτσης ήταν εκείνος που προσέλαβε ως δικηγόρο του τον νεοδημοκράτη Προκόπη Παυλόπουλο διεκδικώντας την έδρα «ομόσταυλου» βουλευτή Μεσσηνίας και διχάζοντας μέχρις αποσυνθέσεως την Τ.Ο. Καλαμάτας κι όμως… Αυτός ο αμοραλισμός του Δημήτρη Κουκούτση καθόλου δεν προβλημάτισε τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον έκανε …βουλευτή του.
 
Το βίντεο εδώ


     Τον Νίκο Μιχαλολιάκο δεν τον προβλημάτισε ούτε η στενότατη εξάρτηση του Δημήτρη Κουκούτση από τη «Νέα Δημοκρατία» και τους λίαν «περίεργους» αλλά και «καταλυτικούς» κύκλους της στη Μεσσηνία, αλλά ούτε και η δημόσια γελοιοποίηση αυτού του βουλευτή όταν ενώπιον οπαδών του δήλωσε ότι ο βουλευτικός μισθός του δε του φτάνει για να κινήσει την πολυτελή …Mercedes του.

Το βίντεο εδώ

     Έτσι, ο ενδοκομματικός προβοκάτορας και φασουλής, Δημήτρης Κουκούτσης, επέδρασε μέχρι σημείου να διαλύσει τον Τ. Ο. Καλαμάτας της «Χρυσής Αυγής» και να αποψιλώσει τοπικά το παραμάγαζο του Νίκου Μιχαλολιάκου ως τοπική persona non grata της πλειονότητος των στελεχών.

     Όλα τα παραπάνω, για τον κομματικό μαγαζάτορα Νίκο Μιχαλολιάκο δεν είχαν καμία σημασία διότι θεωρούσε ότι και ο Δημήτρης Κουκούτσης θα αποτελούσε ένα εν δυνάμει «όχημα» για την, απροκάλυπτα, πολυπόθητη μεταπήδησή του στη «Νέα Δημοκρατία». Όμως, ο Δημήτρης Κουκούτσης αιφνιδίασε τον Νίκο Μιχαλολιάκο …’στρίβοντας δια του αρραβώνος’ [όπως ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε, παραπονούμενος, σε οικείο του πρόσωπο…].

     Πράγματι, ο Δημήτρης Κουκούτσης δεν άφησε περιθώριο στο Νίκο Μιχαλολιάκο και τον αιφνιδίασε υποβάλλοντας την δήλωση ανεξαρτητοποιήσεώς του στον πρόεδρο της Βουλής, πριν ο αρχηγός του κάνει χρήση των προ-υπογεγραμμένων και αχρονολόγητων παραιτήσεων που όλοι οι βουλευτές έχουν καταθέσει εξ αρχής στον αρχηγό της «Χρυσής Αυγής» αυτοδεσμευόμενοι για ‘καλή συμπεριφορά’ και …συμμόρφωση στις αρχηγικές προσταγές, μεταξύ των οποίων και η παρακράτηση σημαντικού μέρους του μισθού τους από την οικογένεια Μιχαλολιάκου επί τω προσχήματι της χρηματοδοτήσεως «φιλανθρωπικών» δράσεων…

     Πάντως, η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Δημήτρη Κουκούτση προς τον μέχρι τώρα αρχηγό και τους «ομογάλακτους» συνεργούς του είναι «όλα τα λεφτά» διότι μέσα από τις αράδες της τεκμηριώνεται η ύπουλη διπλωματικότητα του «δραπέτη» ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της «ρυμουλκήσεως» Μιχαλολιάκου και CIA στο πόστο που διαφαίνεται ολοκάθαρο ως προορισμός της αποστασίας του: τη «Νέα Δημοκρατία». Και … ‘Κυριακή κοντά γιορτή’, η πρόσφατη κάθοδος του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία και οι «κινήσεις» του Δημήτρη Κουκούτση στα τοπικά «γιορτάσια» φωτογραφίζουν εξελίξεις οι οποίες δε χρειάζονται και πολλή φαντασία για να γίνουν αντιληπτές, πλην βεβαίως, από τους σταθερά ηλιθίους οπαδούς του ακροδεξιού μορφώματος.

Το βίντεο εδώ

     Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Δημήτρη Κουκούτση ανατέθηκε από τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο και ο άχαρος ρόλος του εξαγγελέως της ...on demand αποναζιστικοποιήσεως του κόμματος, βασική προϋπόθεση εκχωρήσεως των ψηφοφόρων της πακέτο στη «Νέα Δημοκρατία» και της μεταπηδήσεως του Νίκου Μιχαλολιάκου στις γραμμές του.
     Και το αποκορύφωμα της ΞΕΦΤΙΛΑΣ του πολιτικάντη, η on camera δήλωση όρκου αιώνιας πίστεως στη Χρυσή Αυγή τον οποίο τήρησε με την ...δραπέτευσή του. Χαρείτε τον:


     Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ όλα τα μίντια προβάλλουν ως πρώτο θέμα την αποστασία του Δημήτρη Κουκούτση, το φυλλορρόημα της «Χρυσής Αυγής» και την πτώση της από 3ο κόμμα σε 4ο, ούτε το επίσημο ιστολόγιο αυτού του κόμματος, ούτε κάποιος επίσημος εκπρόσωπός του αναφέρονται στη δραπέτευση του Δημήτρη Κουκούτση αφού όλοι οι «βλέποντες» γνωρίζουμε ότι κάθε άλλο παρά εδώ τελειώνει ένα …ειδύλλιο…

     Όταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος ανελάμβανε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα  π α ρ α μ ο ν έ ς  ε κ λ ο γ ώ ν , όταν υποκλίνονταν ...βαθύτατα στη Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ο κομματικός του "τσιλιαδόρος" Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτονταν να συζητά εμπιστευτικά με τον Μπαλτάκο μέσα στο γραφείο του τελευταίου, όταν, τέλος πάντων, ο Δημήτρης Κουκούτσης απέρχεται "βελούδινα" από τη «Χρυσή Αυγή» με ρότα την ...Λεωφόρο Συγγρού [παραδοσιακή πιάτσα για κάθε λογής πουτάνες] ε, δε θέλει και βαθειά σκέψη για να καταλάβει κανείς τη συνέχεια εκτός κι αν είσαι οπαδός του εν λόγω μορφώματος, επιπέδου "εγέρθουτο".

     Περαστικά, για μιαν ακόμη φορά στη «Χρυσή Αυγή» η οποία σύντομα θα αποτελεί παραπροίκι της «Νέας Δημοκρατίας» αλλά, κυρίως, περαστικά στους πανύβλακες οπαδούς της που έβαλαν πλάτη για την αναρρίχηση του επαρχιώτη μικρο-κομματάρχη τους. 

 Κάποτε εξήγησα κατά πρόσωπο στο Νίκο Μιχαλολιάκο ότι το σύστημα το οποίο υπηρετεί θα τον κρεμάσει παράσημο στο πέτο του. Είχα ευγενώς παραβλέψει ότι το συγκεκριμένο σύστημα προτιμά τις μαϊμούδες περιφερόμενες σε κλουβί.


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737


 Επειδή θεωρώ πως και τα σχόλια της πηγής, είναι εξίσου σημαντικά και αποκαλυπτικά, τα συμπεριλαμβάνω στην παρούσα ανάρτηση... και τα συμπεράσματα, δικά σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

[άνευ στοιχείων αποστολέα] 6/3/2017, 01:16 π.μ.

     Αγαπητοί συναγωνιστές,

     Aρκετά εικοσιτετράωρα από την ημέρα που πληροφορήθηκε ο Μιχαλολιάκος την πρόθεση του Κουκούτση να ανεξαρτητοποιηθεί και δύο ολόκληρα από την ανεξαρτητοποίησή του και τη πτώση του κόμματος της Χρυσής Αυγής από τρίτο κόμμα. Και όμως ούτε ο αρχηγός της, ούτε κανένα από τα στελέχη της, ούτε η επίσημη ιστοσελίδα της, ούτε τα έντυπά της προέβησαν στον οποιονδήποτε σχολιασμό και όλοι απορούν «γιατί» αυτή η ηχηρότατη σιωπή;

     Ο λόγος είναι απλός και γνωστός «έσωθεν».

     Η ηγεσία του κόμματος, ο εξής ένας, στήθηκε στο τοίχο από τους «κοντινούς» του για πολλοστό άστοχο χειρισμό στη περίπτωση του Κουκούτση που ως προερχόμενος από τη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν  έγινε «αποδεκτός» από τους καθαρόαιμους χρυσαυγίτες. Τουλάχιστον επί τέσσερα εικοσιτετράωρα [πριν από την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης] ο Μιχαλολιάκος εγκαλείται ‘απρεπέστατα’ από τη καμαρίλα του και τα ¾ των εγκαλούντων του προσάπτουν ιδιοτέλεια στο «αγκάλιασμα» του Κουκούτση τον οποίο θεωρούν «κλειδί» στη γνωστή ροζ υπόθεση της «αταξίας» της συζύγου του εγκαλουμένου στο γκαράζ της Βουλής. Μόνο το ¼ των εγκαλούντων γνωρίζει το πραγματικό παρασκήνιο που είναι πολύ σοβαρότερο από αυτό που ενοχλεί τη πλειονότητα των εγκαλούντων, ότι δηλαδή ο Κουκούτσης είναι το «ρυμουλκό» προς τη Νέα Δημοκρατία.

     Ήδη σχηματίστηκε άτυπη εσωκομματική επιτροπή διαχείρισης της κρίσης «Κουκούτση» με αποστολή την πρόληψη πολλαπλασιασμού των αποσκιρτήσεων και όχι μόνον. Μιλάμε για πραξικόπημα εναντίον του χοντρού. Ο ρόλος της άτυπης αυτής επιτροπής είναι η εφαρμογή ενός «plan b» για τον ανασχηματισμό της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής από μονοπρόσωπη σε συλλογική με επικεφαλής νεαρό βουλευτή.

     Η άτυπη αυτή επιτροπή, βέβαια, ετοιμάζεται να εφαρμόσει πανικόβλητη ένα σχέδιο το οποίο δεν έχει ακόμα …σχεδιασθεί και οι, στο μεταξύ, «κλυδωνισμοί» είναι πολύ βίαιοι, ενώ ο ίδιος ο εγκαλούμενος βρίσκεται σε φαρμακευτική καταστολή, ουσιαστικά, «διασωληνωμένος» και υπό παρακολούθηση δύο γιατρών.

     Απλά, το σκαρί έπεσε στη ξέρα από το καπετάνιο και οι συνέπειες είναι ήδη καταστροφικές. Το ναυάγιο αναμένεται να οδηγηθεί σε διαλυτήριο πλοίων. Η σιωπή επί της αποσκίρτησης είναι νεκρική. Αντί στεφάνων τα χρήματα ας προσφερθούν στο ..."Χαμόγελο του Παιδιού" [που το λένε και Ηλία]

_________________________________________________________________________________

I. Giotopoulos, 6/3/2017, 10:57 π.μ.Κύριε Καλέντζη,

     Παρακολουθώ τη σκέψη σας μέσα από τα τεκμηριωμένα κείμενα σας και μπορώ να πω ότι πάντα έχω τροφή για σκέψη όμως νομίζω ότι στη περίπτωση του Δημήτρη Κουκούτση αδικείται έναν αγωνιστή του εθνικιστικού χώρου. Ο Δημήτρης Κουκούτσης δε θα πρέπει να κριθεί για την εθελούσια έξοδο του από τη Χρυσή Αυγή κάτι που τον τιμά αλλά για το θάρρος του να στρατευθεί σε αυτή και να παραμείνει όσο παρέμεινε  και όσο άντεξε έναν οίκο ανοχής με έναν Κασιδιάρη να δίνει ρεσιτάλ επιλήψιμης διαγωγής σε κλαμπ της Καλαμάτας μπροστά στα μάτια κομματικών στελεχών. Το τι εννοώ το περιγράφει σήμερα πρωτοσέλιδα το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" με τον ωμό τρόπο που ο Δημήτρης Κουκούτσης μιλά και ο Στέφανος Χίος γράφει. Σας παρακαλώ λάβετε το υπ όψη και για το λόγο αυτό σας το επισυνάπτω. Αυτή είναι η αλήθεια της απομάκρυνσης του Δημήτρη Κουκούτση από τη Χρυσή Αυγή  και η ηθική του.

     Με εκτίμηση.


Απάντηση Αριστοτέλους Hρ. Kαλέντζη:

Aγαπητέ κ. Ι. Γιωτόπουλε,

     Αν και οι gayίζουσες εκτροπές [εντροπές, εάν θέλετε...] στελεχών της Χρυσής Αυγής σε στέκια της Καλαμάτας [και όχι μόνον...] είναι γνωστές από χρόνων, αν και τα ενδοκομματικά-διασυζυγικά  "πηδήματα" στη Χρυσή Αυγή είναι επίσης γνωστά από χρόνων σε γκαράζ αλλά και ξενοδοχεία ημιπαραμονής ενδοδιαχειριζόμενα, εν τούτοις, μιλώντας για "ηθική" ...Δημητρίου Κουκούτση, ομολογουμένως, μου προκαλείτε ένα verigo το οποίο δεν ένοιωσα ούτε ως πιλότος κατά τα νεανικά μου χρόνια. Ειλικρινώς, αγαπητέ κ. Ι. Γιωτόπουλε, διανύοντας το 65ο έτος της ηλικίας μου , όταν προσκρούω επί "ηθικής Κουκούτσηδων" αισθάνομαι ότι εν Ελλάδι και εν έτει 2017, το vertigo αποτελεί πλέον τον κανόνα της "ευθείας και οριζοντίας". Και για να ουσιαστικολογήοσυμε...

     Για ποιούς δημοκρατικοκοινοβουλευτικούς ελεεινόπουστες ομιλείτε κ. Ι. Γιωτόπουλε; Γι αυτούς που μετέτρεψαν την Πολιτική σε πεζοδρόμιο εκδιδομένων παρενδυτικών εντός και εκτός πορνείου Βουλής ανεβαίνοντας ακόμη και σε τραπέζια νυκτερινών καταγωγίων της Καλαμάτας επιδεικνύοντες τα ...οπίσθιά τους; Ή, μήπως, γι αυτούς οι οποίοι περιέρχονται δίκην κολομπίνας από κόμματος σε κόμμα ως ποταποί δημοσιοχρηματοθήρες συμβιβαζόμενοι με κομματικοπιασοκολλιάσματα εν κρυπτώ ή φανερώ και που όταν ανακαλύπτουν ...πλειοδότη, απλώς, αλλάζουν μπουρδέλο;

     Το τι είναι η Χρυσή Αυγή όχι μόνον ο Δημητράκης ο ...μεσσήνιος αλλά και όλος ο, λοιπός, νουνεχής Κόσμος το γνωρίζουμε από την δεκαετία του ΄80. Μία προσωποπαγής οικογενειοκρατική συμμορία ψυχανωμάλων [όπως μας ενημερώνει και ο Ι. Λαγός] με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Δημητράκης ο μεσσήνιος το γνώριζε όταν φλερτάριζε με το βουλευτικό παραδάκι δίνοντας μάχη [και μάλιστα με συνήγορο τον ...Προκόπη Παυλόπουλο] για να εισέλθει στη νυφική παστάδα του Μιχαλολιάκου και να ξαπλώσει σ'  αυτή ώσπερ σμυρνιά καραπουτανάρα,  τ ώ ρ α  ο Δημητράκης ο μεσσήνιος, που το εξασφάλισε το παραδάκι μέσω της Χρυσής Αυγής και που η ηλιθιότητα του Μιχαλολιάκου του το εξασφαλίζει και πέραν αυτής,  ...θυμήθηκε την ..."ηθική" του, μη χέσω; Η ανοησία είναι, δεδομένα, το ουσιαστικό προσόν των τέως, νυν και αεί χρυσαύγουλων, αλλά μη μου πείτε ότι ότι ελπίζετε σε διαλείψεις;

     Συγγνώμη, αλλά είστε ο δεύτερος ανόητος [μετά από κάποιον ο οποίος με κάλεσε τηλεφωνικώς το ξημέρωμα για να μου πει τον 'πόνο' του για το περιστατικό...] που διαπιστώνω ότι δεν έχετε καταλάβει τον βρόχο στο λαιμό σας από τις πράξεις και παραλείψεις του ακροδεξιού-εθνικιστικού ντόπιου αποχωρητηρίου το οποίο, απλώς, χρειάζεται ξεβούλωμα.

_________________________________________________________________________________

p1992ytey1992, 6/3/2017, 14:13 μ.μ.

     το μουνη που σα πταγε γαμηοληδες ναζη χρυσαγη να ξεβρομήση ο τόπος γαμημένη που θα πητε ο προδοτης χηει δίκιο πουστηδες φλορακια καλετζοπουστα το μουνη σου.


Aπάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπητέ ...p1992ytey1992,

     Η βαθυστόχαστη, περιεκτική αλλά και ορθοτομούσα πολιτική ανάλυση του γεγονότος της αποσκιρτήσεως του Δημήτρη Κουκούτση, μπορεί να παραμένει ασχολίαστη από την ίδια τη Χρυσή Αυγή όμως γλαφυρότατα την σχολιάζετε εκ μέρους της εσείς με την προσήκουσα χρυσαυγίτικη εμβρίθεια αλλά και τον προσήκοντα χρυσαυγίτικο πολιτικό λόγο.

     Προς αποφυγή, μάλιστα, υπερκοπώσεως [διανοητικής ή άλλης] των εγκρίτων διαχειριστών της, εισέτι σιωπούσης, ιστοσελίδος της Χρυσής Αυγής θα συνιστούσαμε την αντιγραφή και επικόλληση , copy/paste, της γλαφυροτάτης παρεμβάσεώς σας η οποία, μάλιστα θα ηύξανε και των αριθμό των επισκεπτών της με το ειδικό Κοινό των αποκωδικοποιητών σφηνοειδών γραφών.

     Να είστε πάντα καλά και τους χαιρετισμούς μου στον ομόγλωσσό σας κ. Καιάδα.

_________________________________________________________________________________

artemgr, 6/3/2017, 17:13 μ.μ.

     aristoteli ktypas ton mixaloliako otan vriskete kato 
gamo to muni su
ο νικοσ αργει αλα δεν χεχνα τσολγανκι

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη

     Κατ’ αρχήν, αγαπητοί κ.κ. Αναγνώστες, πιστέψτε μας, μέχρι σήμερα δε λάβαμε ούτε ένα υβριστικό μήνυμα, προερχόμενο από χρυσαύγουλο, γραμμένο –τουλάχιστον- στα Ελληνικά. Άλλωστε αυτό αποτελεί και τη «σφραγίδα γνησιότητος προελεύσεως». Τώρα προς τον αλληλογράφο μας…

     Αγαπητέ artemgr λυπάμαι πολύ που, όντως, κτυπώ τον πεσμένο Μιχαλολιάκο αλλά από τον καιρό που τον γνώρισα, δεκαετία ΄70, δεν τον πέτυχα και ποτέ όρθιο. Ο άνθρωπος επιμένει στα "τέσσερα",, τι να κάνουμε τώρα; Όσο για το ότι δεν ξεχνά είναι καρατσεκαρισμένο, είδες χειροφίλημα στο Κουκούτση του οποίου την ευεργετική "σιωπή" ποτέ δε ξέχασε; 

_________________________________________________________________________________

ΠΝ, 6/3/2017, 22:45 μ.μ.

Αγαπητέ κ. Καλέτζη,

     Προς τι η ανάρτηση όλων αυτών των χυδαίων σχολίων των οπαδών της ΧΑ; Γιατί θα πρέπει να αναρτώνται αυτές οι ηλιθιότητες γηπεδικών οπαδών μιας παρακρατικής μοφίας; Αφήστε που κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι τα γράφετε και μόνος σας για να εκθέσετε τη ΧΑ. Ας πούμε πως μπορείτε να αποδείξετε ότι πραγματικά σας έστειλε αυτό το μήνυμα ο παραπάνω artemgr;
Φιλικά.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπητέ κ. ΠΝ,

     Ως ...Ναζί, τόσον εγώ όσο και η Σ.Ο. του παρόντος Ιστολογίου εφαρμόζουμε την ρήση του αειμνήστου O. Dietrich: "Ο Εθνικοσοσιαλισμός δεν θέλει απλώς την ελευθερία του άλλου αλλά και την απαιτεί". Έτσι, ασχέτως επιπέδου  περιεχομένου, θεωρούμε καθήκον μας να δημοσιοποιούμε ενδεικτικώς κάποια από τα πολλά μηνύματα που δεχόμαστε όταν θεωρούμε ότι η δημοσιοποίησή τους συνεισφέρει στην καλύτερη κατανόηση του κυρίως θέματος και εν προκειμένω, τα δημοσιοποιηθέντα μηνύματα συνεισφέρουν στη "ζωγραφική" του ..."προφίλ" του "κόσμου" της Χρυσής Αυγής.


     Ως προς το τελευταίο αίτημα της αποδείξεως της αποστολής του μηνύματος εκ μέρους του artemgr αν και δεν είμαι και πολύ ειδικός περί τα ηλεκτρονικά, σας παραθέτω φωτογραφία του μηνύματος όπως εμφανίζεται στα εισερχόμενά μας εκ της οποίας μπορείτε να εξαγάγετε τα συμπεράσματά σας. Κλικάροντας επί της εικόνος αυτή μεγεθύνεται ώστε να την διαβάσετε καλύτερα. Το Ιστολόγιο αυτό δεν έχει ουδεμία σχέση με το Ιστολόγιο της ΧΑ όπου η Ουρανία συγγράφει συγχαρητήριες επιστολές προς το μαγαζί του μπαμπά της ως "κομμουνίστρια που ανένηψε" και απαντά ο Δεβελέκος καλώντας και  τη Τατιάνα με ψευδώνυμο ως αγανακτισμένος πατέρας του Ωραιοκάστρου... Ξέρετε...

     Στη διάθεσή σας.     Και για να μη μένετε και με την αγωνία της συνεχίσεως της υψηλής επικοινωνίας με τον  artemgr, σας παραθέτω και το επόμενο ...ουγκανητό του προς εξαγωγή συμπερασμάτων. Μάλιστα, μιας και ο μαγαζάτορας της Χρυσής Αυλής πασχίζει να επιδείξει και ...πνευματικότητα εκδίδοντας [επί χρήμασι...] ...λογοτεχνία, σκοπεύουμε να μαζέψουμε αρκετά παρόμοια ..."λογοτεχνήματα" των υποπροϊόντων του που έχουμε λάβει, προς έκδοση ειδικού τόμου με τίτλο "ΤΑ ΟΥΓΚ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΛΗΣ".
"Χρυσή Αυγή για να ...ουγκανίσει ο τόπος".
_________________________________________________________________________________

Κ.Ι.Ρ. 7/3/2017, 07:34 π.μ.

     Κύριε Καλέντζη είστε ο σοφός και αξιοπρεπής αγωνιστής του χώρου και σας χαίρομαι σε όλες σας τις αντιδράσεις. Ξέρετε να εξευτελίζετε με το γάντι τους πατριδοκάπηλους της χρυσής αυγής που για μια στιγμή μας ξεγέλασαν και το πρωί φεύγοντας για την εργασία μου δε παραλείπω να διαβάσω τα μοναδικά κείμενα σας όπως και του κ. Λαγού. Και ο λόγος σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί δε πολιτεύεστε ούτε έχετε κάποια πρόθεση ιδιοτέλειας. Σας παρακαλώ ενημερώνετε μας για τις εξελίξεις της χρυσής αυγής που κάποτε ψηφίσαμε για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Σας ευχαριστώ.Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπητέ κ. Κ.Ι.Ρ.,


     Ευγνώμων για το ευγενές σχόλιό σας, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι δεν μπορώ να …αλλάξω και θα επιμείνω στη περίπτωση της εθνοπροδοτικής Χρυσής Αυγής εξ αγωνιστικού καθήκοντος και μόνον. 

_________________________________________________________________________________

KAI H AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ...ΠΑΡΑΔΟΧΗ 


     Με καθυστέρηση εικοσιτετραώρων και παρά την σοβαρότητα του γεγονότος, με λίαν ήπια διατύπωση αλλά και με επιμονή στην απροκάλυπτη εξαπάτηση των οπαδών της, η "Χρυσή Αυγή" ανακοινώνει την αποχώρηση του μέχρι τώρα βουλευτή της Δημήτρη Κουκούτση από τις τάξεις της, αλλά:

     1. Η ηπιότητα της διατυπώσεως εν συγκρίσει με την βιαιότητα της ρητορικής της Χρυσής Αυγής εναντίον άλλων και για πολύ μικρότερα "παραπτώματα" αποκαλύπτει το δέος του Νίκου Μιχαλολιάκου απέναντι στον Δημήτρη Κουκούτση τον οποίο δείχνει να αναγνωρίζει ως εν δυνάμει ΚΙΝΔΥΝΟ. Τι, άραγε, να τρομάζει τον μαγαζάτορα της "Χρυσής Αυγής" στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουκούτση ο οποίος, μάλιστα, απεχώρησε στέλνοντας στο πρώην αρχηγό του και τη παρέα του τόσο ..."εγκαρδίως"  υπαινικτικές ευχές για ...επιτυχία;

     2. Ενώ άλλους και δι' ασήμαντη αφορμή ο Νίκος Μιχαλολιάκος τους έχει ξεφωνίσει δημόσια ως "Ππροδότες", στη προκειμένη περίπτωση ποιεί την ...νήσσα την ήμερον και διακριτικότατα απευθύνεται στην ....καλή θέληση του Δημήτρη Κουκούτση ψελλίζοντας την ...υποχρέωση παραδόσεως της έδρας στο κόμμα. Αυτή η ...γαργάρα είναι λίαν ηχηρή και παραπέμπει σε ευνόητες ερμηνείες: Ο Δημήτρης Κουκούτσης ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    3 . Παρά την μείωση της κοινοβουλευτικής εκπροσωπήσεως της "Χρυσής Αυγής" και την απώλεια της τρίτης θέσεως εν μέσω των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με θράσος χιλίων πιθήκων η "Χρυσή Αυγή" δηλώνει ότι παραμένει ...τρίτη "δύναμη". Με αριθμητική λογική κεντροαφρικανού φυλάρχου ο Νίκος Μιχαλολιάκος "καταπίνει" ...αμάσητη την ...αποψίλωση και το φυλλορρόημα και επιμένει στη τσιχλόφουσκα του "τρίτου" νομίζοντας ότι με απατεωνίστικη φληναφηματολογία περισώζει τη καταρρακωμένη επαγγελματική στέγη του... Τέλος,

     4. Οι παροικούντες περί την ...Ιερουσαλήμ της Μεσογείων γνωρίζουμε το εσωτερικό χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Πεύκη στην οποία ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι εγκλωβισμένος και αποφεύγει να κατεβεί ακόμη και στο γραφείο του, στα κεντρικά.  Ξέρουμε τον κλοιό μέσα στον οποίο τον έχουν θέσει με ασύγγνωστη καθυστέρηση οι στενοί "συνεργάτες" του [οι εξής δύο] και γνωρίζουμε ότι οι εξελίξεις στην ηγεσία της "Χρυσής Αυγής" δρομολογούνται ραγδαίες και καταλυτικές.

     Βεβαίως, για μια πίτα ...καμμένη εξ αρχής ουδεμία προσδοκία βελτιώσεως διαθέτει ο οιοσδήποτε νουνεχής, όμως, ακόμη και εάν περισωθούν κάποια προσχήματα αυτό θα ωφελούσε, ασφαλώς, όχι εμάς τους αείποτε περιφρονητές των κοινοβουλευτικών φασουλήδων αλλά τον Ελληνικό Εθνικισμό περί του οποίου, επίσης, δεν κηδόμεθα αλλά θεωρούμε άδικο να τον καταθάπτουν αλήτες του ακροδεξιού περιθωρίου.

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 697764737
_________________________________________________________________________________

     Ο παρακάτω διάλογος μεταφέρεται αυτολεξεί από την αντίστοιχη ανάρτηση στο Facebook ως αποτελούσα σημαντική συμβολή στη βαθύτερη κατανόηση της , εν θέματι, αποχωρήσεως του Δημήτρη Κουκούτση.


ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ Ν ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ!!(φυσικα εχω αποχωρησει εδω και 16 μηνες) επισκεπτομενος τον Κ Κουκουτση, στον κατ οικον περιορισμο την Ανοιξη του 15 ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΥΦΟΣ! (ΓΙΔΙΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΤ ΕΜΕ). ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ 3 ΑΚΟΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΧΑ!Αριστοτέλης Ηρακλής Καλέντζης
 
Φίλτατε Συνέλληνα σημαντικότατη η συμβολή σου στη διαλεύκανση μιας ερεβώδους πραγματικότητος, όμως τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:

1. Όταν ο αποχωρήσας Κουκούτσης πάσχιζε να ενταχθεί στη «Χρυσή Αυγή» δεν έβλεπε ότι το «τοπίο» όχι μόνον ήταν απολύτως πεζοδρομιακό αλλά και ότι δεν υπήρχε «φως προσωπικοτήτων» σε αυτό το απόλυτα σκοτεινό «τούνελ»;

2. Και όταν ολόκληρη η «Χρυσή Αυγή» αποτελεί κοινωνικό Καιάδα, πόθεν προκύπτουν «τρεις» …άσπιλοι, αμίαντοι και αμόλυντοι ώστε να ακολουθήσουν, τον ένα, έστω και καλών προθέσεων…;

Μόνον οι αποχωρούντες εκ της «Χρυσής Αυγής» απαλλάσσονται του Καιάδα, οι υπόλοιποι χάνουν κάθε ελαφρυντικό.
 

ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ! ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΞΕΡΕ, ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ (ΒΟΛΕΥΤΗΣ)

_________________________________________________________________________________


_________________________________________________________________________________

Ξ.Χ, 9/3/2017, 11:26 π.μ.

Μόλις ενημερωθήκαμε ότι αλλάζει η φαρμακευτική αγωγή του και στο εξής θα του χορηγηθεί ‘OZAPEX’ με ολανζαπίνη η οποία αποτελεί έναν δραστικό αντιψυχωτικό και αντιμανιακό παράγοντα. Λόγω ειδικότητας συστήσαμε αντί του ‘OZAPEX’ το ‘CAPRILON’ και ευχόμαστε να εισακουστούμε. Του ευχόμαστε ελαχιστοποίηση των συμπτωμάτων γνωρίζοντας το ανίατο της περιπτώσεώς του…  

 
Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αν και δε σημειώνετε σε ποιον αναφέρεστε [κάτι που θα ήταν απαραίτητο για την πληρέστερη εννόηση της παρεμβάσεώς σας την δημοσιεύουμε επί λέξει, ευχόμενοι να μη γίνει η ανάρτηση ...ψυχιατρική πραγματεία. "αντι-ΨΥΧΩΤΙΚΟ", "αντι-ΜΑΝΙΑΚΟ"... εδώ τα πράγματα αγγίζουν ζουρλομανδύα, ή μήπως κάνω λάθος; Bεβαίως η επιστημονική παρέμβασή σας ίσως να αποτελεί και την καλύτερη συμβολή στην ερμηνεία των ανερμηνεύτων της ελληνικής ακροδεξιάς, λόγος για τον οποίο σας είμεθα ευγνώμονες.
_________________________________________________________________________________

Blakiskeratsini, 9/3/2017, 14:55 μ.μ.

poystotravelia piponumesasstoma firer mas hail


Aπάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Απολείπειν ο θεός Αντώνιον και ...διερμηνέα. Ήγκικεν γαρ η ώρα ερεβώδους Βαβυλωνίας μετά διαφυγών αχαλινώτου σεξ και, όπως συμπληρώνει και η εκ Δελφών Πυθία, ημιαγρίων εξάρσεων. Ζούμε μοναδικές ...φιλολογικές στιγμές θεώμενοι, έστω και εξ αποστάσεως ασφαλείας, το χρυσαυγίτικο Jurassic Park... Μπλάκι μας από το Κερατσίνι [ε'ιδες ο αποκρυπτογράφος της ακροδεξιάς γραμμικής, σκίζει...] υπομονή κι εμείς σ'  αγαπάμε.


Πηγή

 Τα εντός παρανθέσεως στον τίτλο, ειναι δικά μου

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

14 σχόλια:

 1. "...(Λίαν ενδιαφέρουσα (ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ) πολιτική προσέγγιση και οι εξελίξεις στην Χ.Α.)..."
  Τα εντός παρενθέσεως με κεφαλαία στα εντός παρενθέσεως είναι δικά μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τώρα με την άνοδον της Λε Πεν στη Γαλλία, το καθεστώς μοιράζει χοντρά πακέτ. Εσείς πόσα πήρατε:

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έλα να μου το πεις αυτό, κατάμουτρα, κοιτάζοντάς με στα μάτια.

   Διαγραφή
  2. Θες να μιλησουμε για χοντρα πακετα και παντελονιασματα 12:39;

   Διαγραφή
 3. Γενικό συμπέρασμα.
  Το "εμπόδιο" Χ.Α. βγήκε μονο του απο την μέση, και έτσι τα ποσοστά τών άλλων εξ' ίσου βρωμερών, αλλά με λούστρο, κομμάτων θα ανέβουν στις επόμενες εκλογές, (αν γίνουν).
  Η πολιτική έτσι όπως είναι τώρα, έχει χρεωκοπήσει.
  Η διαφθορά όλων τών μασόνων κιναιδων τής Βουλής δεν μπορει να κρυφτεί με τίποτα.
  Αλήθεια, έμεινε εκεί μέσα κανένας άντρας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ε οχι και εμποδιο η χ.α....τιποτα αλλο μπορει να ειναι....εμποδιο σιγουρα οχι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εξαφανιστε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,
  γιατι μονο ετσι θα εξαφανισουμε τα παιδια σας ......
  η Ελλαδα ειναι προγραμματισμενη να υπαρχει χωρις ελληνες

  George Sorros

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο Λεωνιδας με τους 300 και με 1 προδοτη .Οι Ελληνες σημερα με τους 300 προδοτες !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΝΑΙ ΚΑΛΑ!!Ο λαός μας είναι λοβοτομημένος. Επομένως η στροφή του προς τον Εθνικοσοσιαλισμό πρέπει να γίνει σιγά σιγά!Όταν έχει γεμίσει με αντεθνικές απόψεις μεγάλη μερίδα του πληθυσμού;;;ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν στηρίζουμε γιατί είναι οι μόνοι Έλληνες. ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΙ!!! Οι μασονικές στοές σας κάποτε θα καούν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Καραθανάση, αφού λοιπόν εσείς και κάποια χρυσαύγουλα που σχολιαζουν με υβριστικούς φωτογραφικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου, σε blog των δέκα αναγνωστών, με συμπεριλαμβάνετε στους "σκατοεβραίους" και τους "σκατομασσόνους", η απάντησή μου είναι αυτή:
   http://attikanea.blogspot.gr/2013/12/attikanea_18.html

   Η άποψη των σκουπιδιών, μου είναι παντελώς αδιάφορη.

   Διαγραφή
  2. Πως λεγεται ρε Ποπη αυτο το μπλοκ να το στολισω εγω καταλληλα.Μονο δεκα μαλακες εχει;Φυσικα ο Μιχαλολιακος ως χαμηλοβαθμος μασονος θα φιλαει και χερια και ποδια και κωλους υψηλοβαθμων.Ειναι η ιεραρχια μικρη μου.Η Ντορα μας πειραξε.Που τελειωσε απλα ενα λυκειο.Ασ μην ηταν ο μπαμπακας της οτι ειναι και αυτη ουτε στη λαικη να πουλαει μαρουλια δεν θα της προσφεραν εργασια.Περιμενω το ονομα του χρυσαυγητικου μπλοκ.

   Διαγραφή
  3. Σιγά, μην τους κάνω και διαφήμιση...
   Μεταξύ τους τα λένε, μεταξύ τους τα γράφουν, εκεί ξερνάνε τον άρρωστο ψυχισμό τους.

   Διαγραφή
  4. Δεν αναφέρομαι σε εσένα. Αναφέρομαι στα άλλα πολιτικά κόμματα που είναι μασόνοι. Εσύ γιατί τόση πρεμούρα με τους χρυσαυγίτες;;Σαν να άλλαξες! Αλλιώς ξεκίνησα να διαβάζω το attika nea!!Μία χαρά τα γράφεις σε πολλά θέματα αλλά γιατί τόση πρεμούρα με την κακή χρυσή αυγή;; Πες μου ένα αρνητικό για αυτήν.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ