Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

περασε δίπλα σου, μα εσύ... (2 βίντεο)Πέρασε δίπλα σου... ήρθε σεμνή, χωρίς στολίδια και δεν της έδωσες σημασία... ήρθε αθόρυβα, χωρίς αλλαλαγμούς και τυμπανοκρουσίες .. και δεν την πρόσεξες...
Πέρασε δίπλα σου, κι είχε απλωμένο το χέρι, μα εσύ, έψαξες στην τσέπη σου και της πέταξες λίγα κέρματα...Πέρασε δίπλα σου, κι είχε το πρόσωπο του πόνου, μα εσύ, γύρισες το πρόσωπό σου αλλού και δεν την είδες...Πέρασε δίπλα σου, κι είχε στα μάτια της δάκρυα κι εσύ δεν της τα σκούπισες, γιατί φοβάσαι τα δάκρυα...Πέρασε δίπλα σου, κι ήταν αδύναμη... μα εσύ είσαι "δυνατός" και δεν σε νοιάζει η αδυναμία του άλλου....Πέρασε δίπλα σου, μα ήταν σιωπηλή... κι εσύ την σιωπή την τρέμεις, γιατί στη σιωπή, πρέπει  να βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με τον εαυτό σου... κι αυτός είναι ο εφιάλτης σου...Πέρασε δίπλα σου και δεν άκουσες τους κτύπους της καρδιάς της... γιατί η δική σου καρδιά δεν κτυπούσε και δεν μπόρεσες ν' αναγνωρίσεις τους κτύπους μιας άλλης καρδιάς...

Ήταν η αγάπη που δεν μοιράστηκες... ήταν αυτή που δεν έδωσες, γιατί ανταλλάγματα γύρευες κι έβαζες όρους...


Καλησπέρα φίλοι μου,

Καλλιόπη


τα βίντεο εδώ... κι εδώ...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ