Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε ο Στρατός των Σκοπίων – Διορία 10 ημέρες και μετά εμφύλιος πόλεμοςΆγρια σκηνικά λαμβάνουν χώρα ήδη δίπλα στα ελληνικά σύνορα και στο κρατίδιο των Σκοπίων στο οποίο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενεργοποιηθεί σχέδιο πολεμικών επιχειρήσεων από τις δυνάμεις του UCK , οι οποίες τώρα ονομάζονται ANA, (αλβανικός απελευθερωτικός στρατός), λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης.
Πριν λίγο ο Σκοπιανός πρόεδρος Γκεόργκι Ιβάνοφ μίλησε περί ύψιστης ετοιμότητας των σκοπιανών ενόπλων δυνάμεων για την  προστασία , την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία της ΠΓΔΜ», ενόψει των απειλών των Αλβανών για εμφύλιο πόλεμο μέσα στην χώρα σε μια επανάληψη του 2001 , μετά την διορία 10 ημερών που έχει δοθεί για το σχηματισμό κυβέρνησης . 


  
Πρόκειται για καταιγιστικές εξελίξεις , οι οποίες λαμβάνουν χώρα στα γειτονικά Σκόπια λόγω του αδιεξόδου των προσπαθειών να σχηματιστεί κυβέρνηση υπό τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Ζ.Ζάεφ , εν μέσω απειλών από ΝΑΤΟ, ΕΕ και ΗΠΑ .
 
Την ίδια στιγμή ο φιλοδυτικός ηγέτης της αντιπολίτευσης με προτροπή της δύσης,  που επεμβαίνει απροκάλυπτα στην χώρα,  δίνει 10 ημέρες προθεσμία στον πρόεδρο Γ.Ιβανόφ , και μετά θα επέλθει το χάος και ο εμφύλιος πόλεμος.  

«Το ίδιο το κράτος με δικό του στρατό  είναι πανέτοιμο με οποιοδήποτε κόστος για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας των Σκοπίων»,  δήλωσε ο  πρόεδρος και ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, Γκεόργκι Ιβάνοφ, με την ευκαιρία της 25ης επετείου «Ramna Niva» που αφορά εορτή των εφέδρων.

Στην  στρατιωτική τελετή  παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Metodi Velickovski, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του στρατού, και πολλοί άλλοι.

«Σήμερα, ένα τέταρτο του αιώνα , αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις. Αλλά διαθέτουμε  ισχυρές ένοπλες δυνάμεις που είναι ο προστάτης μας σε όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές απειλές,  το καμάρι των πολιτών και η ελπίδα για την ειρήνη στη χώρα », πρόσθεσε ο Ιβάνοφ.
«Ο στρατός μας έχει κάνει μια σημαντική συμβολή στην επίτευξη των υψηλότερων προτύπων στον τομέα της άμυνας, και αυτό δείχνει την επιτυχία του με την απόκρουση όλων των απειλών στα νότια σύνορα μας», συνέχισε  ο Σκοπιανός πρόεδρος.

«Από την ανεξαρτησία της μέχρι σήμερα, η ΠΓΔΜ  έχει μια σταθερή  πολιτική  οικοδομώντας  ένα σύστημα που επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση της στο Ευρω-Ατλαντικό σύστημα , σύμφωνα με τα συμφέροντα τις ανάγκες και τις ευκαιρίες της χώρας.
Ο μετασχηματισμός και ο εκσυγχρονισμός του συστήματος άμυνας είναι μια  ισχυρή δέσμευση και υποχρέωσή μας , παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες», κατέληξε  δήλωσε ο Ιβάνοφ δείχνοντας  σαφώς την αλβανική πλευρά και τα σχέδια για αιματοκύλισμα της χώρας  .


Σε χθεσινό άρθρο μας  με τίτλο (Ενεργοποιήθηκε ο UCK στα Σκόπια – Πρόεδρος Αλβανίας: «Θα προστατεύσουμε όσους μιλούν Αλβανικά» – Στόχος και η Ελλάδα), αναφέραμε ότι άγρια σκηνικά λαμβάνουν χώρα ήδη δίπλα στα ελληνικά σύνορα και στο κρατίδιο των Σκοπίων στο οποίο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενεργοποιηθεί σχέδιο πολεμικών επιχειρήσεων από τις δυνάμεις του UCK , οι οποίες τώρα ονομάζονται ANA, (αλβανικός απελευθερωτικός στρατός), λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης. Για τον λόγο αυτόν ετοιμάζονται και οι Αλβανοί τρομοκράτες του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (KLA), σύμφωνα με πηγή κοντά στον πρόεδρο της ΠΓΔΜ  Γκιόργκε Ιβάνοφ, επειδή ο ίδιος αρνείται  να δώσει εντολή  σχηματισμού κυβέρνησης στην «μαριονέτα» των Αλβανών Ζόραν Ζάεφ, προειδοποιούν αξιωματούχοι ασφαλείας στα Σκόπια.

Οι Αλβανοί ετοιμάζουν να προκαλέσουν εμφύλιο  στην χώρα εφόσον δεν δοθεί η εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης , και στην συνέχεια να επέμβει το ΝΑΤΟ ή η ΕΕ για διασφαλίσει τα σχέδια που υπάρχουν για την χώρα αυτή,  αυτό είναι απόλυτα σίγουρα και  κυρίως τεκμηριωμένο.


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ