Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Ανθρωποδαίμονες, κάτω τα χέρια από την αθωότητα των παιδιών Ανθρωποδαίμονες! 

Σκοτώσατε την εθνική συνείδηση μέσα στα παιδιά της Ελλάδος, ώστε να μην αναγνωρίζουν πατρίδα. 


Καταργήσατε τις εθνικές γιορτές στα σχολεία -τύποις υπάρχουν, όπου υπάρχουν.


“Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα”... αλλά η σωτηρία της ψυχής των παιδιών μας -η ψυχική τους υγεία εν προκειμένω- ακόμα μεγαλύτερο! 

Ας δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για χάρη τους.
ΚΡΑΥΓΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ.
Θα μείνουμε σιωπηλοί θεατές;

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΜΩΡΕ...
ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ;;;;;

ΣΧΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. 

ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ... ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Διαδώστε το κείμενο αυτό... εκτυπώστε το και μοιράστε το στην γειτονιά σας.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ανθρωποδαίμονες!
Σκοτώσατε την εθνική συνείδηση μέσα στα παιδιά της Ελλάδος, ώστε να μην αναγνωρίζουν πατρίδα. Καταργήσατε τις εθνικές γιορτές στα σχολεία -τύποις υπάρχουν, όπου υπάρχουν.


Κατεβάσατε τις φωτογραφίες των ηρώων του '21 που κοσμούσαν τους τοίχους σε όλα τα σχολεία και όλα τα αρχαία ρητά “Αιέν αριστεύειν”, “Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης” και τόσα άλλα.Ξαναγράψατε την πρόσφατη Ιστορία των Ελλήνων κατά τα κελεύσματα των αφεντάδων σας. Τώρα προσπερνάτε διδακτικά επί τροχάδην και την ευκλεά αρχαία Ιστορία μας, μέχρις ότου την καταργήσετε και αυτήν.

Εξαϋλώσατε τον “Επιτάφιο” και την “Αντιγόνη”, τα πήρατε όλα σβάρνα και δεν αφήσατε τίποτα όρθιο.

Θάψατε τη γλωσσική συνείδηση των παιδιών μας, ώστε ο Έλληνας να μην μπορεί να σκέφτεται, αφού γλώσσα και σκέψη είναι αδέρφια δίδυμα.

Διαστρέψατε την ελληνική γλώσσα, μέχρι να γίνει αγνώριστη, (όπως αυτήν που ακούμε από τις τηλεοπτικές περσόνες).

Καταργήσατε την πολυτονία, τη γραμματική, το συντακτικό, πετάξατε τα διαμάντια της δημοτικής μας ποίησης από τα σχολεία και αξιόλογα κείμενα Ελλήνων συγγραφέων. Αντ' αυτών, τα παιδιά μαθαίνουν ανάγνωση και “κατανόηση”, διαβάζοντας δαιμονικά σκουπίδια: “Ο Αη-Βασίλης που απλώνει τα εσώρουχά του να στεγνώσουν...”

Αυτό και τα παρόμοια κείμενα στα σχολικά βιβλία αναδεικνύουν όλη τη γελοιότητά σας και το μίσος σας εναντίον του σύνολου Ελληνισμού. Ο Μέγας Άγιος Βασίλειος απλώνει τα εσώρουχά του! Αλλά θέλετε να ταυτίσετε μέσα στη συνείδηση των παιδιών τον Μέγα αυτόν με μια γενειοφόρο, ασπροκόκκινη καρικατούρα.

Σκοτώνετε τη θρησκευτική συνείδηση στα παιδιά μας. Σας ενοχλεί ακόμα και να ξεκινήσουν τη μέρα τους με Θεό και καταργήσατε την πρωινή προσευχή. Αλλά αν η μέρα δεν ξεκινάει με Θεό, αν η ζωή δεν ξεκινάει με Θεό, τότε ξεκινάει με δαίμονες σαν τα μούτρα σας, στους οποίους προσπαθείτε να παραδώσετε όλη την ελληνική κοινωνία.

Τώρα προσπαθείτε να σκοτώσετε την αθωότητα μέσα στα παιδιά, την αυθόρμητη και υγιή ψυχικά ταύτιση με το εκ γενετής φύλο τους, επιχειρώντας να τα διδάξετε την “ελευθερία” επιλογής του φύλου τους, γιατί εκεί τελικά το πάτε, εσείς, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας και των Ελλήνων.

Έχοντας σκοτώσει όλες τις ταυτότητες που σταθεροποιούν την προσωπικότητα του παιδιού (του μελλοντικού ανθρώπου), τώρα επιτίθεστε στην τελευταία που του έχει απομείνει: την ισχυρή, την πηγαία, την αυθεντική ταυτότητα του φύλου του.

Και δεν κινδυνεύουν μόνον να γίνουν οι αυριανοί κίναιδοι και αρσενοκοίτες, όπως τους χαρακτηρίζουν οι Απόστολοι του Χριστού ή αμφίφυλα “παρδαλά” υβριδικά “μη-όντα”, κινδυνεύουν να διαταραχθεί ολόκληρη η προσωπικότητά τους. Όχι κινδυνεύουν, είναι σίγουρο ότι θα διαταραχθεί.

Επειδή το παιδί για να αναπτύξει σωστά την προσωπικότητά του έχει ανάγκη από “στηρίγματα”, από ισχυρές ταυτότητες.

Από την ταυτότητα που του δίνει η οικογένειά του, το “επώνυμό” του, οι πρόγονοί του και η ιστορία τους. Όσο πιο “καθαρή” και δυνατή είναι αυτή η ταυτότητα και κάθε άλλη, τόσο καλύτερα για το παιδί. Η “θολούρα” το βλάπτει!

Από την ταυτότητα που του προσφέρει η σχέση του με το Θεό, όπως του την δίνει η οικογένεια, το περιβάλλον (ως ομόθρησκη συνάθροιση/συλλογικότητα), το σχολείο, έστω και...λειψά. Αν υπάρχει ρίζα, μπορεί ως ενήλικας ν' αναζητήσει την ολοκλήρωση ή και την απόρριψη αυτής της ταυτότητας, είναι δικό του θέμα. Ο “άρριζος” όμως ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει, αφού του είναι εντελώς ξένες οι έννοιες του Θείου και του Ιερού.

Από την ταυτότητα που του δίνει η πατρίδα του με όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θετικά ή αρνητικά, δεν κρίνουμε την ποιότητα αλλά την ισχυρή εθνική ταυτότητα ως τέτοια. Αυτή γεννάει και την αγάπη προς την Πατρίδα και συνεπώς την έφεση προς ολοκλήρωση του εθνικού προτύπου, απαλείφοντας τα αρνητικά στοιχεία. Γι' αυτό και τα παιδιά έχουν ανάγκη από τα μεγάλα εθνικά Πρότυπα.

Από την ταυτότητα, όσο κι αν ακούγεται παράξενο, της γλώσσας. Όσες γλώσσες και αν μιλήσει ο άνθρωπος, με μία είναι ταυτισμένος εσωτερικά, με τη μητρική του γλώσσα. Κι όσοι δεν έχουν ισχυρή αυτήν την ταυτότητα, δεν μπορούν να πάνε “πολύ μακριά” στη ζωή, για το λόγο ότι και η σκέψη τους είναι αδύναμη. Δεν μπορούν να ανέβουν στις κορυφές κυρίως του Στοχασμού και της Τέχνης ή και της επιστήμης.

Νεοταξίτικα ανθρωπάρια, αφού τσακίσατε μέσα στο παιδί όλες αυτές τις ταυτότητες, έρχεσθε τώρα να μπείτε στο πιο άδυτο οχυρό της προσωπικότητάς του: στην ταυτότητα του φύλου του. 


Κι αν μπορέσετε να εφαρμόσετε το πρόγραμμά σας, το παιδί θα αιωρείται χωρίς “βεβαιωμένη” ταυτότητα φύλου και θ' αναρωτιέται: τι είμαι; είμαι αγόρι, είμαι κορίτσι, είμαι και τα δύο;

Είναι ο ασφαλέστερος δρόμος να οδηγήσετε τα παιδιά στην τρέλα. Κι αν όχι στην τρέλα, οπωσδήποτε σε αστάθεια προσωπικότητας, με όλες τις ψυχο-σωματικές διαταραχές που αυτό συνεπάγεται.

Ανθρωποδαίμονες, κάτω τα χέρια από την αθωότητα και την ψυχική υγεία των παιδιών των Ελλήνων. Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Κι αν εσείς είστε τέκνα του σκότους, υπάρχουν και τέκνα Φωτός σ' αυτή τη χώρα και ώρα είναι να σας νικήσουμε.

Καλούνται , ως εκ τούτων, να λάβουν θέση επί του θέματος:

Α. Ο Αρχιεπίσκοπος , η Ιερά Σύνοδος και οι επίσκοποι ένας προς ένας, ώστε να γνωρίζει το ποίμνιό τους ποια θέση πήραν -ή δεν πήραν!


Σεβαστοί πατέρες (συγγνώμη, αλλά το “άγιος” το κρατώ μόνον για τον Θεό και τους κεκοιμημένους αγίους Του), δεν είναι μόνον το μάθημα των θρησκευτικών “Θρησκεία”. Θρησκεία για το παιδί είναι τα πάντα: πώς αναπτύσσεται, τι μαθαίνει, πώς στεριώνει μέσα στη Θεία Χάρη και μέσα στην κοινωνία. Μπορείτε να μην διδάξετε ούτε μια αράδα “θρησκευτικών μαθημάτων” κι όμως να εκμαιεύσετε μέσα στο παιδί την πηγαία θρησκευτικότητα και την έφεση προς το αγνό και το άγιο, που από την παιδική φύση του έχει.

Ο Ιησούς Χριστός έστησε ένα παιδί στη μέση και είπε: “Αν δε γίνετε σαν αυτό, δεν μπορείτε να μπείτε στην βασιλεία των Ουρανών”.
Τώρα οι ανθρωποδαίμονες επιχειρούν το αντίστροφο: να βάλουν το παιδί μέσα στην κόλαση μέσα στην οποία οι ίδιοι ζουν και την οποία προορίζουν για όλη την ανθρωπότητα.
Δεν θα αντιδράσετε σε αυτό; Αν όχι, τα αποτελέσματα δεν θα είναι ευχάριστα για κανέναν και θα τα υφιστάμεθα “ες αεί”...

Έχετε την εντύπωση ότι αν τους επιτρέψουμε να αρχίσουν, θα σταματήσουν πριν εκφυλίσουν (βγάλουν από το φύλο τους) αμετάκλητα τα Ελληνόπαιδα; Και τι ποίμνιο θα έχετε τότε καλοί ποιμένες; Το μεν εκφυλισμένο, το δε με τέτοια μομφή προς εσάς ώστε να διαρρηγνύεται η αμοιβαία σχέση εμ-πιστ(η/ο)-σύνης, που ήδη παραπαίει, ιδίως στους νέους ανθρώπους.

Β. Όλοι οι θεολόγοι της Ελλάδος, είτε διδάσκουν είτε όχι.

Γ. Όλοι οι εκπαιδευτικοί σύλλογοι της πατρίδος μας.

Δ. Όλοι οι σύλλογοι γονέων.

Ε. Οι σύλλογοι εισαγγελέων και δικαστών και οι νομικοί σύλλογοι,

επειδή αυτό που επιχειρείται από τον Γαβρ-όγλου (“αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψης” ) είναι αντισυνταγματικό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί. (Και ο Γαβρ-όγλου δεν είναι βουλευτής!).

Ζ. Καλείται τέλος κάθε άνθρωπος, που κρατάει μέσα του ζωντανή έστω λίγη από την Ελλάδα που μας παρέδωσαν οι γονείς και οι προ-γονείς μας, να χρησιμοποιήσει ή να διαδώσει αυτό το κείμενο με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Η. Θα πρόσθετα τους βουλευτές, αλλά τι να περιμένει κανείς από “πουλημένες ψυχές”; (και να πεις ότι ζήτησαν κάποιο σπουδαίο τίμημα, ένα μισθούλη των 6χιλ. Ευρώ, άντε 20 μαζί με τα τυχερά). Τίποτα δεν μπορεί να περιμένει το καλό, το υψηλό , το ευγενές, το ωραίο... Σκύβαλα, κοπριά μόνον!

“Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα”... αλλά η σωτηρία της ψυχής των παιδιών μας -η ψυχική τους υγεία εν προκειμένω- ακόμα μεγαλύτερο! Ας δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για χάρη τους.

Υ.Γ. Επειδή πιο σημαντική από όλες θεωρώ την αντίδραση της Εκκλησίας της Ελλάδος και των δικαστών-εισαγγελέων, θα στείλω αυτό το κείμενο προς τον Αρχιεπίσκοπο, την Ιερά Σύνοδο και τους συλλόγους δικαστών και εισαγγελέων. 
Μια Ελληνίδα μητέρα

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

25 σχόλια:

 1. Ενδείξεις ότι το σύμπαν είναι ολόγραμμα βρήκε έρευνα με ελληνική συμμετοχή  http://www.naftemporiki.gr/story/1200069/endeikseis-oti-to-sumpan-einai-ologramma-brike-ereuna-me-elliniki-summetoxi


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σευχαριστω απο καρδιας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δέν πάει ἄλλο! Μιά χούφτα αἰσχροί Προδότες, ἄν ἀφεθοῦν χωρίς σοβαράν ἀντίδρασιν, εἶναι ἱκανοί νά διαστρέψουν ἕν ὁλόκληρον ἔθνος! Οἱ ψευδεπίσκοποι ὅλο καί κάτι θά ψελλίσουν, προκειμένου νά ρίξουν στάχτη στά μάτια τοῦ κόσμου, ἀλλά μήν περιμένετε τίποτε σοβαρόν ἀπό αὐτούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ κύριε Καθηγητά αλλά ερωτώ για μία ακόμη φορά: Οι αληθινοί επίσκοποι του Χριστού που είναι να ηγηθούν του αγώνα;
   Κ. Μ.

   Διαγραφή
  2. Γιά τό ἴδιο πρᾶγμα ἀναρωτιέμαι κι ἐγώ!

   Διαγραφή
 4. Επιστολή μαθητή Γυμνασίου προς τον Υπουργό Παιδείας για τις έμφυλες ταυτότητες

  http://aktines.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το θέμα έχει ήδη αναρτηθεί από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, εδώ και ώρες.

   Διαγραφή
  2. Δεν είναι τίποτα..γεράματα κυρία Πόπη μας!!!Το είδα, σας ευχαριστώ.Καλή σας νύχτα και καλή δύναμη στον ενημερωτικό σας αγώνα...

   Διαγραφή
  3. Καληνύχτα και σ' εσάς.
   Να είστε καλά.

   Διαγραφή
 5. Οι Ελληνες είναι ανεύθυνος λαός. Οσο και αν θέλουμε να ρίξουμε την ευθύνη για αυτά που μας συμβαίνουν σε άλλους (στην κυβέρνηση, στην Γερμανία, στους Εβραίους κλπ) ήλθε ο καιρός να καταλάβουμε ότι την ευθυνη την έχουμε όλοι μας.
  Εμείς φταίμε για ότι μας συμβαίνει. Εμείς φταίμε που έχουμε προδότες εβραίους να μας κυβερνάνε, εμείς φταίμε που αφήσαμε να ξηλώσουν την παιδεία των παιδιών μας, εμείς φτάμε που γεμίσαμε λαθροάποικους και ειδικά εμεις φταίμε που διώξαμε τα παιδιά μας μετανάστες. Ηλθε η ώρα να αναλάβουμε επι τέλους τις ευθύνες μας.
  Κάτω η κυβέρνηση. Παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων πολιτικών.
  Να γίνει μια οικουμενική κυβέρνηση άριστων ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Στα διεθνή δικαστήρια όσοι είναι υπεύθυνοι για την πτώχευση και την γενοκτονία των Ελλήνων.
  Εξω όλοι οι αλλοδαποί. Εχουν όλοι τους πατρίδες. Να πάνε εκεί που ανήκουν. Οχι εδώ.
  Να ξαναστήσουμε την πατρίδα μας από την άρχή. Να έλθουν πίσω τα παιδιά μας που τα διώξαμε εμείς οι ίδιοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πρέπει οι γονείς, οι γιαγιάδες, οι παππούδες να προστατέψουν τα παιδιά διδάσκοντας τους τον ίσιο δρόμο. Πρέπει το παιδί να έχει στήριγμα του την οικογένεια του. Το καταφύγιο τους να είναι το σπίτι του όπου θα το μάθουν από μικρό το τίμιο, το ορθό και να κλείνει τα αυτιά του στις συρείνες της ντροπής και του εξευτελισμού. Η
  οικογένεια θα σώσει τα παιδιά της αλλά και την πατρίδα αφού το κράτος δεν είναι εις θέση να το πράξει αλλά αντίθετα σπρώχνει τα Ελληνόπουλλια στην καταστροφή. Οι όπου γης ΄Ελληνες πρέπει να δώσουν στα Ελληνόπουλλα σωστή διαπεδαγώγηση ώστε να μην προκληθεί ζημιά ψυχική ή σωματική. ΄Οταν γίναμε πρόσφυγες το μυαλό των προσφύγων ήταν στραμμένο συνέχεια πάνω στα παιδιά, γιατί φύγαμε από τα μέρη μας που γνώριζε ο ένας τον άλλο, τα σπίτια των γιαγιάδων και των παππούδων μετά την εισβολή στες περισσότερες περιπτώσεις ήταν πολύ μακρυά, και τα παιδιά δεν είχαν που να παν όταν σχόλανναν από το σχολείο η οικογένεια, το σπίτι του ήταν η σωτηρία.
  Ελληνοκύπρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανθρωποδαίμονες μασονοι σιωνιστες κανίβαλοι αντίχριστοι παιδοκτονοι ουστ χαθητε ανωμαλοι κανίβαλοι !!!Μακρυα από τα παδια θεοκτονοι !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΠΙΣΤΟΛΗ

  ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  Θέμα: Παιδεία δεν είναι μόνο τα γράμματα και οι γνώσεις, αλλά και η Πνευματική μόρφωση.

  Ηγουμενίτσα 03/02/2017

  ΠΡΟΣ:

  Υπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου


  https://eleftheroiellines.blogspot.gr/2017/02/blog-post_11.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. http://trelogiannis.blogspot.gr/2017/02/blog-post_52.html


  Η Συρία του Άσαντ τιμά τον άγιο Παΐσιο και τη ορθοδοξία .Εγκαινιάστηκε μεγαλοπρεπής ναός του αγίου γέροντα στη Δαμασκό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Mάλιστα ο νεοταξιτης υπουργός γαβρόγλου ζητά επιτακτικά από τους εκπαιδευτικούς να καταθέσουν προγράμματα "βιωματικών", παρακαλώ διδασκαλιών κατά της φοβίας σε βάρος της ομοφυλοφιλίας και της τρασεξουλαφοβίας.
  Αυτό σημαίνει ότι οι σατανοδάσκαλοι ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ τούς μαθητές να γίνουν διεστραμμένοι.
  Ειδικά όσοι θα αφήνουν τα παιδιά σχολείο μέχρι τις 8 το βράδυ με "καρότο" τα δωρεάν γεύματά τους από το κράτος-φυλακή, αυτοί δεν θα έχουν παιδιά, αλλά ανήλικους ανώμαλους ανθρώπους και ψυχικά ερείπια μέσα στο σπίτι τους.
  Και μιά σημαντική λεπτομέρεια. Τα παιδιά θα υποχρεώνονται ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, με την δικαιολογία ότι οι γονείς έχουν περιορισμένη αντίληψη, αναχρονιστικές ιδέες και κυρίως οτι ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. "Ελευθερία" είναι η λέξη κλειδί που πιάνει πάντα στις εφηβικές καρδιές. Άλλωστε, επειδή θα ικανοποιούν τα γενετήσια ένστικτά τους με ανώμαλο τρόπο και θα ενθαρρύνονται να το κάνουν όσο συχνότερα μπορούν και εκτός σχολείου, πρακτικά θα απασχολούνται κυρίως μόνο με τα σώματά τους και θα γίνουν παντελώς ουδέτερα σε κάθε αυταρχικό νόμο τών συστημικών κυβερνήσεων.
  ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
  ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΤΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.
  Γονείς, ενημερώστε τα παιδιά σας και μη τα οδηγειτε σαν προβατα σε σφαγή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνώ απολύτως και προσυπογράφω και αυτό το σχόλιο όπως και το άρθρο,εξαιρετικά! Το απλούστερο και πιο άμεσο πράγμα που μπορούν να κάνουν οι γονείς, αν η εκκλησιαστικές αρχές σιωπήσουν στην τραγική αυτή κατάσταση με "ένοχη σιωπή" κι αν οι δικαστικές αρχές κάνουν ακόμα μια φορά γαργάρα την αντισυνταγματικότητα αυτού του προγράμματος, όπως σε τόσα άλλα αντισυνταγματικά που συμβαίνουν,είναι να παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο τις ώρες αυτών των μαθημάτων. Όποια κι αν είναι η τιμωρία που θα επιβληθεί από τους φασίστες και εκφυλιστές παιδιών που παριστάνουν τους υπουργούς και υφυπουργούς "παιδείας" (δεν είδαμε να παραιτηθεί εξ αιτίας αυτής της κατάστασης ο "χριστιανός" κ. Ζουράρις ή ο "ανεξάρτητος Έλληνας" κ. Καμμένος) και τους δήθεν υπερασπιστές πανανθρώπινων αξιών όπως ο άνθρωπος και το θείο δώρο της ελευθερίας του. Ας ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες άσκηση της ελευθερίας τους στο να μετέχουν στις πολιτικές αποφάσεις που τους αφορούν, (δηλαδή όλες!) και τότε θα δουν πόσο πιστεύουν οι κατάμαυροι αυτοί φασίστες-παγκοσμιοποιητές στην ανθρώπινη ελευθερία!
   Στη συνέχεια όμως πρέπει να οργανωθεί μια πολύ δραστική αντίδραση εναντίον όλων αυτών. Προ πάντων και άμεσα, καμία ψήφος σε όλο το ανθελληνικό, προδοτικό, εκφυλισμένο φάσμα της Βουλής και το εκτός αυτής.Είναι η ελάχιστη υποχρέωση προς τα παιδιά μας αν θέλουμε να ζήσουν σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα, κάτι περισσότερο, σαν κτήνη.

   Διαγραφή
 11. ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΛΛΗΝΑ ΓΟΝΙΟΥ ΠΑΡΏΝ ΣΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΉ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

  Σερφάροντας στο διαδίκτυο, βρήκα αυτό το κείμενο-"σειρήνα κινδύνου" του εκπαιδευτικού κ. θανάση Τσόκα και αντιγράφω αποσπάσματα ως σχόλιο:

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΓΟΝΕΙΣ: ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!!! ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΥΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΣΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!!!

  «Φίλοι μου!
  Δεν δεχόμαστε μόνο στο χώρο της Οικονομίας μας, ύπουλα, βάναυσα και δολοφονικά κτυπήματα.
  Η Παιδεία μας, εδώ και πολλά χρόνια, έχει ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!
  Ο αποχριστιανισμός και ο αφελληνισμός στο χώρο της Παιδείας μας, βρίσκονται στις μεγάλες δόξες τους!
  Με την ιδιότητα του Παιδαγωγού και του Ερευνητή σε θέματα Παιδείας, αισθάνομαι την ανάγκη, για την πλήρη ενημέρωσή σας, να σας πω τα κάτωθι:
  Τα Ανθολόγια και τα βιβλία Γλώσσας, που έχουν σήμερα οι μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου, είναι τα πλέον ακατάλληλα, τα πλέον αντιπαιδαγωγικά και τα πλέον αντιχριστιανικά και ανθελληνικά Νεοταξικά βιβλία, τα οποία δεν προάγουν την Εθνική και Ορθόδοξη θρησκευτική συνείδηση των μαθητών μας, όπως το άρθρο 16 παρ. 2 του Συντάγματος, το επιτάσσει!!!

  ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (σελίδα 16) υπάρχει κείμενο ξέρασμα, στο οποίο εξυμνείται το βδελυρότεροτων εγκλημάτων: Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!. Αφού το εμετικό αυτό κείμενο, αναφέρεται στο δεσμό 25χρονου με 13χρονη μαθήτρια!!!
  Και η κατρακύλα στο χώρο της Παιδείας μας δεν σταματάει εδώ...

  Πάνε με τη ‘’βούλα’’ του νόμου, να μυήσουν τα ανήλικα παιδιά μας, σε παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές!!!
  Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το Υπουργείο Παιδείας προγραμμάτισε Εβδομάδα ‘’σεξουαλικής διαφώτισης’’ για τους μικρούς μαθητές, σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας μας!!!
  Συγκεκριμένα, το εν λόγω Υπουργείο της α- ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της ΑΘΕΪΑΣ στις 23-12-2016 απέστειλε εγκύκλιο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ της χώρας μας (με την ένδειξη: ‘’επείγον’’), όπου έδινε εντολή στους Διευθυντές των Σχολείων να προγραμματίσουν κατά το 2ο τετράμηνο αυτού του σχολικού έτους, ΜΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (χωρίς μαθήματα και με την υποχρεωτική συμμετοχή όλων των μαθητών και μαθητριών), στην οποία θα αναπτυχθούν και θα αναλυθούν στα ανήλικα παιδιά ηλικίας 13-15 ετών, η επικίνδυνη, ακατάλληλη και ύποπτη ενότητα: ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, που περιλαμβάνει τις παρακάτω υποενότητες:
  1. Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα
  1. Σεξουαλικός προσανατολισμός και ανθρώπινα δικαιώματα
  1. Έμφυλα στερεότυπα και διακρίσεις με βάση το φύλο.
  1. Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Κοινωνία και στα Σχολεία.

  Πόσοι θα είναι αυτοί που θα πούνε στους μικρούς μαθητές μας ότι η ομοφυλοφιλία είναι ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ και αποτελεί μεγάλη ασέβεια προς ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟτου ανθρώπου σε άρσεν και θήλυ;
  Πολύ φοβάμαι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ και εάν ευρεθούν θα είναι ελάχιστοι, ένεκα ‘’του φόβου των Ιουδαίων’’!!!
  Μετά απ’ όλα αυτά που σας ανέπτυξα, κάνω την εξής πρόταση – έκκληση:
  α) Όλοι οι συνάδελφοι μου, που σέβονται τον όρκο τους, να δηλώσουν αναρμοδιότητα και έλλειψη εξειδίκευσης και να αρνηθούν να συμμετέχουν σε μια τέτοια διαδικασία.
  β) Όλοι οι γονείς που και νομικά έχουν την ευθύνη της σωστής ανατροφής των ανήλικων παιδιών τους, με γραπτή αίτηση προς το Διευθυντή του σχολείου, να αναφέρουν ότι δεν επιθυμούν τα παιδιά τους, να παρακολουθήσουν την ενότητα: ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ...

  ...Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, αναφωνώ:

  ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!»

  Και συμπληρώνω είναι δυνατόν να καταλάβουν από αιδώ (ντροπή) οι εκφυλισμένοι;

  Τελικά ίσως αποδειχτεί ότι είμαστε εντελώς μόνοι μας στον αγώνα για την προστασία των παιδιών μας. Κανένας "Θεσμός" μαζί μας!! Ούτε Εκκλησία ούτε Δικαιοσύνη, κανείς!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. οχι άλλα σχόλια όχι άλλα λόγια
  ας κάνουμε και καμία πράξη
  τιμωρία τιμωρία τιμωρία και μάλιστα παραδειγματική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι, τιμωρία από μας μέχρι να τους γκρεμίσουμε όλους και προσευχή να τους δώσει και ο Χριστός, ο Κύριός μας, την απάντηση που τους αξίζει.

   Διαγραφή
 13. http://anargyros61.blogspot.gr/2017/02/blog-post_5.html
  "ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ"


  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΦΙΛΗ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Συμφωνώ με ΟΛΟΥΣ τους ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ το ερώτημα που προκύπτει απλό:ΠΟΥ;; ΠΟΤΕ;; ΠΟΙΟΙ;;; για να κάνουμε κάτι Πρακτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
  ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.

  Δήλωση απαλλαγής από τη Θεματική εβδομάδα:

  http://tideon.org/index.php/2012-02-03-08-08-55/2012-02-28-20-15-23/9679-2017-01-21-14-16-24

  Διαμαρτυρία:

  http://tideon.org/index.php/2012-02-03-08-08-55/2012-02-28-20-15-23/9650-2017-01-15-21-34-56

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

  Μια είδηση που για πολλούς πέρασε στα ψιλά γράμματα
  Μια είδηση που πέρασε στα «ψιλά γράμματα» για τους περισσότερους δείχνει πως πλέον το Κράτος επιδιώκει να αποφασίζει για τα παιδιά του καθενός και όχι οι γονείς…...

  http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/02/blog-post_71.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

  Επιστολή του καθηγητή Ν. Αλιμπραντή στον υπ. Παιδείας κ. Γαβρόγλου, για τη θεματική εβδομάδα
  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/02/blog-post_256.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. για να μην σας πιάνει κοροίδο ο κάθε Γαβρόγλου διαβαστε αυτο και ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

  Η συμπεριφορά του άνδρα και της γυναίκας είναι βιολογικά καθορισμένη, λέει νευροεπιστήμονας

  http://redskywarning.blogspot.gr/2017/02/blog-post_6.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ