Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

SOS! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: Μήπως τρως κοτόπουλο «χαλάλ» που «διαβάστηκε» από μουσουλμάνο; (ΣΚΗΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ)Τα συμπτώματα της ‘χαλαλοποίησης’ ως αποτέλεσμα της σταδιακής απροκάλυπτης υποταγής της δήθεν «προοδευτικής», ‘πολυπολιτισμικής’ και εθνοφοβικής Δύσης στο Ισλάμ 


Όταν έλαβα το παρακάτω μήνυμα, και το άρθρο που με παραπέμπει ο αποστολέας, σοκαρίστηκα...
Το γιατί, θα το διαπιστώσετε διαβάζοντάς το.

Αυτό που μπορώ να κανω, εκτός φυσικά από το αναρτήσω, είναι να μποϋκοτάρω με κάθε τρόπο την αγορά αυτών των τροφίμων, από την συγκεκριμένη εταιρεία, μέχρι να υποχρεωθεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, να λειτουργεί με ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και ευαισθησία προς τα ζώα και να ενημερώσω τα super markets της περιοχής μου, απαιτώντας να μην έχουν κοτόπουλα "χαλλαλ" της συγκεκριμένης εταιρείας.


Το κορυφαίο όμως ζήτημα είναι, πως... ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 

Αν αντέξετε, δείτε και αυτό το βίντεο ...  εδώ...  ή εδώ...


Καλλιόπη Σουφλή
"K. Σουφλή καταρχάς σας συγχαίρω για το αφυπνιστικό σας έργο, το οποίο έχουμε όλοι οι Έλληνες και Ορθόδοξοι χριστιανοί ανάγκη και έπειτα σας παραθέτω μία ανάρτηση η οποία είναι αν μη τι άλλο άκρως ανησυχητική

Καλή συνέχεια στον αξιόλογο αγώνας σας, ο Τριαδικός μας Θεός να σας ενδυναμώνει και καλή μας λευτεριά!!

Με εκτίμηση"Η παρακάτω εικόνα είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ, γνωστής για τα κοτόπουλα, που έχει έδρα το νομό Ιωαννίνων (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση). .Αναφέρει:
Η Πίνδος εφαρμόζει όλα τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα για την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.
Τα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, έχουν την πιστοποίηση ΧΑΛΛΑΛ (XALLAL), από τον Μουφτή Ξάνθης, για την τήρηση της διαδικασίας που προβλέπεται από την Μουσουλμανική Θρησκεία.

Το συμπέρασμα που βγάζω από το παραπάνω, είναι ότι ΟΛΑ τα κοτόπουλα - και όχι μόνο αυτά που απευθύνονται στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης – έχουν την πιστοποίηση Χαλλάλ.  

Δηλαδή,το κοτόπουλο που θα αγοράσεις για να φας είναι χαλλάλ;!

Η μοναδική σχετική ανάρτηση για το θέμα είναι από το: http://oxipsifo.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

Διαβάζουμε:

Γνωρίζετε τί είναι το HALAL; Προφανός οι περισσότεροι από εσάς όχι. Και όμως το τρώτε καθημερινά
Η εταιρία Πίνδος που έχει κοτόπουλα, μας ενημερώνει ότι τα κοτόπουλα που βγάζει στην αγορά για να φάμε, είναι σφαγμένα τελετουργικά σύμφωνα με τους νόμους της Σαρία.

Με τον όρο «χαλάλ» περιγράφονται τα προϊόντα που έχουν παραχθεί και προετοιμαστεί με βάση τις παραδόσεις και τους κανόνες της μουσουλμανικής θρησκείας. 

Στην περίπτωση του κρέατος, πρόκειται για προϊόντα που κατ' αρχάς δεν περιέχουν χοιρινό και προέρχονται από ζώα τα οποία έχουν θανατωθεί με συγκεκριμένο τελετουργικό.
Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρία αυτή, πριν θανατώσουν ένα κοτόπουλο, διαβάζει ο Μουσουλμάνος υπάλληλος σφάχτης, μίαΜουσουλμανική προσευχή και κατόπιν θανατώνει το κοτόπουλο λέγοντας τα λόγια"Μπισμιλλάχ Ερραχμάν Ερραχήμ, Αλλάχου Εκμπάρ".
Στην εταιρία Πίνδος λοιπόν, αποκλείεται να είναι ΜΗ Μουσουλμάνος υπάλληλος ο σφαγέας διότι θα πρέπει να τηρήσει ευλαβικά την διαδικασία HALAL και να πει την προσευχή. 

Έχουμε δηλαδή, θρησκευτικό ρατσισμό σε μία θέση υπαλλήλου μιας Ελληνικής Εταιρίας που οι περισσότεροι δυνητικά πελάτες της, είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.. Εδώ μας ενημερώνει η εταιρία για την πιστοποίηση HALALκαι εδώ βλέπουμε ότι ο Μουφτής της Ξάνθης αφού έλεγξε έδωσε την έγκριση του για την πιστοποίηση HALAL.
Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. 

Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.Halal κοτόπουλο σημαίνει το κοτόπουλο που έχει τελετουργικά σφαχτεί και δεν έχει πρόσθετα σε αυτό που είναι ‘Χαράμ’.
Τα ζώα που σκοτώνονται χαλάλ (σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο) δεν μπορούν να αναισθητοποιούνται πριν τους κόψουν τους λαιμούς τους, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά ζώα,συμπεριλαμβανομένων των αγελάδων που φαίνονται σε σκληρά βίντεο να παλεύουν,ενώ το αίμα τους τρέχει από το κομμένο λαιμό τους (σχετικό βίντεο στο παραπάνω άρθρο).
Google - ΠΕΤΑ Η σκληρότητα πίσω από τις μουσουλμανικές τελετουργικές σφαγές -πηγήΓια το θέμα διαβάζουμε στοXanthi Press….. Το κρέας που καταναλώνουν οι μουσουλμάνοι γίνεται αντικείμενο θρησκευτικής και πολιτικής εκμετάλλευσης καθώς η γραμμή που ακολουθείται μέσα από τους θρησκευτικούς χώρους της μειονότητας υπαγορεύει την κατανάλωση κρέατος μόνο από εγκεκριμένους κρεοπώλες, οι οποίοι ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία σφαγής και «διαβάζουν» τα κρέατα κατά τη σφαγή τους!  


Για να αποδειχθεί αυτή η προϋπόθεση επιστρατεύεται ο Μουφτής Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου (ο νόμιμος μάλιστα και όχι ο ψευδομουφτής) ο οποίος εκδίδει βεβαιώσεις ότι συγκεκριμένοι παραγωγοί κρέατος έχουν τη σχετική πιστοποίηση που ονομάζεται Χαλάλ !


Όσο και αν αυτό φαίνεται απίστευτο, πραγματικά συμβαίνει. 

Στην εικόνα 2 εμφανίζεται βεβαίωση του 2003 στην οποία ο Μουφτής βεβαιώνει με περισσή ιλαρότητα ότι τα κοτόπουλα της εταιρίας Πίνδος διαθέτουν την αντίστοιχη πιστοποίηση καθώς κατά τη διαδικασία σφαγής διαβάζεται μια συγκεκριμένη ευχή. 

 Έλεγχος φυσικά για την περιβόητη διαδικασία που πιστοποιείται προφανώς και δεν έχει γίνει ποτέ από θρησκευτικό λειτουργό,αποδεικνύοντας την προφανή σκοπιμότητα της έκδοσης. 

Αντίστοιχα πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί για μειονοτικούς κρεοπώλες στην Ξάνθη.
Υποχρέωση σήμανσης και κείμενη νομοθεσία.
Κρέατα τύπου Χαλάλ υπάρχουν πράγματι, όμως με βάση όσα ισχύουν η σχετική διαδικασία, δεν είναι αυτή που βεβαιώνεται στο επίμαχο πιστοποιητικό (για το οποίο η Μουφτεία αποφεύγει να τοποθετηθεί), και  δεν διαβάζεται απλώς μια ευχή.

 Η εν λόγω πιστοποίηση προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία σφαγής που διαφοροποιεί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατος. 

Άρα, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία τα συγκεκριμένα κρέατα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά ειδική σήμανση, γνωστή στον καταναλωτή (Ε.Κ. 178/2002) και να ακολουθούν συγκεκριμένη διαδικασία θρησκευτικής σφαγής(Ε.Κ. 1099/2009) που γίνεται σε αντίστοιχο σφαγείο.


Αντίδραση χριστιανών υπαλλήλων και καταγγελία!
Το γεγονός αυτό όμως έχει και δεύτερη όψη.Υπάλληλοι υπηρεσιών, κάποιοι από τους οποίους σχετίζονται με τον κτηνιατρικό κλάδο, υπέγραψαν καταγγελία που απέστειλαν στο Σωματείο Κρεοπωλών, στην οποία αναφέρουν ότι αν αληθεύουν όσα βεβαιώνονται από το Μουφτή, χριστιανοί καταναλωτές ψωνίζουν από κρεοπώλες, προϊόντα που έχουν «διαβαστεί» στο όνομα άλλης θρησκείας και κάνουν λόγο για παρεμβάσεις της δικαιοσύνης σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση). 

Αν και πρακτικά δεν υπάρχουν πολλοί νοήμονες που δέχονται τη θεωρία περί «διαβασμένων» και «αδιάβαστων» κρεάτων, εντούτοις η καταγγελία εγείρει ένα βάσιμο λατρευτικό ζήτημα.
Πάντως τα κοτόπουλα της εταιρίας ΠΙΝΔΟΣ  καταναλώνονται από όλη την Ελλάδα και μάλλον κανείς δεν ήξερε ότι έχουν σχετική πιστοποίηση, παρότι θα έπρεπε. 


 Πρακτικά όλοι, λίγο ή πολύ, υποκρίνονται για διαφορετικούς λόγους.


Σοβαρό πολιτικό και θρησκευτικό ζήτημα. Τι γίνεται στην Ευρώπη
Το γεγονός έχει φέρει σε δυσχερή και αμήχανη θέση τις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες, το Σωματείο Κρεοπωλών αλλά και τη Μητρόπολη Ξάνθης που επιχειρούν να χειριστούν ένα ζήτημα ευαίσθητο που αφορά και στις δύο θρησκείες, χωρίς να προκληθεί ένταση. 

Είναι όμως προφανές ότι η Μουφτεία έχει χειριστεί το θέμα χωρίς επίγνωση της βαρύτητας που έχει, έχει εξυπηρετήσει κύκλους που δεν θα ήθελε, υποβαθμίζοντας την ίδια της την αποστολή ως θρησκευτικής ηγεσίας και αποδεικνύοντας προφανή ανεπάρκεια.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του 2010 του ΒΗΜΑΤΟΣ για αντιχαλαλλικές αντιδράσεις στην αγρίως ισλαμοποιημένη Γαλλία,  όπου σε αλυσίδα φαστ φουντ, τα χάμπουργκερ παρασκευάζονται πλέον σύμφωνα με τις επιταγές του Ισλάμ, τα μπιφτέκια από χοιρινό ή μοσχαρίσιο κιμά αντικαταστάθηκαν από κρέας κομμένο σύμφωνα με τη μουσουλμανική παράδοση («χαλάλ») και το μπέικον έδωσε τη θέση του σε κομμάτια καπνιστής γαλοπούλας, ένας πολιτικός του Εθνικού Μετώπου έκανε λόγο για την επιβολή "άτυπου ισλαμικού φόρου" στους πελάτες της Quick, επειδή μέρος της τιμής του κρέατος πηγαίνει σε μουσουλμάνους κληρικούς, οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι το ζώο σφαγιάστηκε με βάση τους ισλαμικούς κανόνες. 

Η "χαλαλοποίηση" της ΒρετανίαςΤο κρέας ‘halal’ σερβίρεται πλέον, σε ορισμένες από τις πλέον δημοφιλείς αθλητικές εγκαταστάσεις της Βρετανίας, παμπς, σχολεία και νοσοκομεία, χωρίς το βρετανικό κοινό να το γνωρίζει. (Το κρέας χαλάλ, είναι κρέας από αγελάδες οι οποίες έχουν σφαγιαστεί σύμφωνα με την ισλαμική πρακτική. «Χαλάλ» σημαίνει στα αραβικά «επιτρεπόμενο, θεμιτό». Είναι το αντίθετο του «χαράμ». Φυσικά, το χοιρινό απαγορεύεται).


Όλο το βοδινό κρέας, το κοτόπουλο και το αρνί που πωλείται στους φιλάθλους στο Wembley Stadium, έχει παρασκευασθεί, κρυφά, σύμφωνα με τον αυστηρό ισλαμικό νόμο της Σαρία.


Και εκατοντάδες εστιατόρια και παμπς στη Βρετανία, καθώς και κορυφαίοι ιππόδρομοι, σχολεία και νοσοκομεία, τώρα χρησιμοποιούν μόνο κοτόπουλο που έχει σφαχτεί τελετουργικά, σύμφωνα με το νόμο της σαρία.


Σύμφωνα με τους μουσουλμανικούς νόμους, τα ζώα πρέπει να σφαχτούν κόβοντας τον λαιμό τους, ώστε να τρέξει όλο τους το αίμα. Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο εξαιτίας των θρησκευτικών σφαγείων τα οποία απαλλάσσονται από τους νόμους που απαιτούν τα ζώα πρώτα να αναισθητοποιούνται πριν τη θανάτωσή τους.


Υπάρχει πλέον μία έντονη και αυξανόμενη ανησυχία ότι το κοινό υποστηρίζει άθελά του μία σκληρή μορφή σφαγείου.
(Υπάρχουν σχετικά βίντεο από αυτά τα σφαγεία στοYoutube, τα οποία δεν μπορώ να παρουσιάσω)


Ένας εκπρόσωπος της RSPCA, της βρετανικής φιλοζωΐκής οργάνωσης, δήλωσε: 

«Ο κόσμος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει πως παράγεται το κρέας που τρώει.


Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το πώς διαβιώνουν τα ζώα.


«Πολλά είδη διατροφής δεν έχουν καμία πληροφορία σχετικά με αυτό.


«Θα πρέπει τα ζώα αυτά να αναισθητοποιούνται πριν τη σφαγή».
Η ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων ‘Viva!’ δήλωσε: 

«Άλλες πρακτικές που βασίζονται στην (μουσουλμανική) θρησκεία - όπως η πολυγαμία ή ο λιθοβολισμός της μοιχαλίδας - δεν επιτρέπονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Οι φίλαθλοι του ράγκμπι που παρακολουθούν αγώνες στο Twickenham και οι λάτρεις των ιπποδρομιών που επισκέπτονται το Ascot, μπορούν να αγοράσουν μόνο ‘halal κοτόπουλο’.


 

Στα παιδία στα σχολεία σε όλη τη Βρετανία δίνουν συστηματικά halal κρέας με μόνη εναλλακτική λύση την χορτοφαγική επιλογή.


Στο Tower Hamlets, στο ανατολικό Λονδίνο, πάνω από 100 σχολεία χρησιμοποιούν μόνο halal κρέας.


Νοσοκομεία, όπως το Guys and St ThomasNHS Trust στο Λονδίνο και το Mid-Staffordshire NHS Foundation, επίσης, επιμένουν όλα τα κρέατα ότι θα πρέπει να συμμορφώνονται με το νόμο της σαρία.


Και το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Βρετανίας και αλυσίδα εστιατορίων Whitbread, που κατέχει το Beefeater και την αλυσίδα Brewers Fayre καθώς το Costa Coffee, και τα εστιατόρια Taybarns και Table Table, παραδέχθηκε ότι πάνω από τα τρία τέταρτα των πουλερικών που σερβίρει είναι ‘halal’, αν και κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας επέμενε ότι όλα τα πουλερικά «αναισθητοποιούνται πριν από τη σφαγή».


Χθες το βράδυ εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσε ότι «όλο το βοδινό κρέας, το κοτόπουλο και το αρνί που πωλείται στο Wembley Stadium είναι halal».

Τα συμπτώματα όμως της ‘χαλαλοποίησης’ ως αποτέλεσμα της σταδιακής απροκάλυπτης υποταγής της δήθεν «προοδευτικής», ‘πολυπολιτισμικής’ και εθνοφοβικής Δύσης στο Ισλάμ δεν αποτελεί μόνο βρετανικό φαινόμενο.
Βέλγιο: Δεν σερβίρεται χοιρινό κρέας στα μισά ολλανδόφωνα σχολεία!


Το Φλαμανδικό εθνικιστικό κόμμα Vlaams Belang, (που διεκδικεί την ανεξαρτησία της περιοχής της Φλάνδρας) έλεγξε πόσες σχολικές κουζίνες έχουν προσαρμοστεί στο «πολυπολιτισμικό πλαίσιο» στο ολλανδόφωνο εκπαιδευτικό σύστημα των Βρυξελλών.  


Λίγο περισσότερα από τα μισά, από τα συνολικά 61 σχολεία που υπάρχουν, δήλωσαν ότι δεν διαθέτουν χοιρινό κρέας, έτσι ώστε να μην αηδιάζει η μουσουλμανική κοινότητα. Μάλιστα, το 12% των σχολείων έχουν αποκλειστικά φαγητό halal.Το Vlaams Belang λέει ότι είναι πρωτοφανές ότι οι μη μουσουλμάνοι μαθητές να αναγκάζονται να τρώνε κρέας halal, συχνά μάλιστα, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πίεσης των ριζοσπαστών μουσουλμάνων που απαιτούν ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ακολουθούν τυφλά το νόμο της Σαρία.


Ιδού η κατάσταση στην "πρωτεύουσα της Ευρώπης"
Διαμαρτυρίες για "χαλάλ" fast food στη Γαλλία


Στην Γαλλία, πρόσφατα, η απόφαση της αλυσίδας fast-food ‘Quick’ κάποια υποκαταστήματά της να σερβίρουν μόνο «χαλάλ» μπιφτέκια και μπέργκερ, προκειμένου να προσελκύσει Μουσουλμάνους πελάτες, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις Γάλλων πολιτικών, οι οποίοι δηλώνουν ότι η εταιρία παραβιάζει την κοσμική παράδοση της Γαλλίας, όπου ζει ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης, δηλαδή 5 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι.


Η αλυσίδα δέχθηκε σκληρές επικρίσεις στις αρχές του χρόνου όταν έθεσε σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα πώλησης χαλάλ μπέργκερς, στα οποία το μπέικον αντικαταστάθηκε από καπνιστή γαλοπούλα. 


Τότε ο υπουργός Γεωργίας της Γαλλίας, Μπρουνό λε Μερ, είχε δηλώσει ότι το μάρκετινγκ με θρησκευτικά κριτήρια αντίκειται στις γαλλικές αξίες. Επίσης, ο δήμαρχος μιας πόλης όπου άνοιξε τέτοιο κατάστημα απείλησε την εταιρεία με αγωγές, υποστηρίζοντας ότι επιβάλλεται «ισλαμικός φόρος» στους πελάτες, αφού μέρος του ποσού που πληρώνουν για το κρέας καταλήγει στις θρησκευτικές μουσουλμανικές αρχές που πιστοποιούν ότι το ζώο από το οποίο προήλθε το κρέας θανατώθηκε κατά τον μουσουλμανικό νόμο. 

Τρόφιμα χαλάλ προσφέρει στη Γαλλία και η αμερικανική αλυσίδα Kentucky Fried Chicken.


Τα τρόφιμα χαλάλ είναι μια μεγάλη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στη Γαλλία.  

Σύμφωνα με έρευνα, η αγορά κρέατος χαλάλ θα ανέλθει στα 5,5 δισ. ευρώ φέτος, μέγεθος διπλάσιο από τον τζίρο της αγοράς οργανικών τροφίμων.


Δείτε το βίντεο από το Αλ Τζαζίρα


https://youtu.be/-cXKPYPMrkE

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (καθώς και ΕΔΩ και ΕΔΩ)

 ΠΗΓΉ


ΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

45 σχόλια:

 1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ..ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΨΕ 35 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΦΙΑ 430 ΕΥΡΩ!

  Ο κυρ Απόστολος, δούλεψε ως τα γεράματά του σκληρά - σχεδόν έναν αιώνα! Αγρότης αφοσιωμένος στη γη των προγόνων του αλλά και στα ζώα του. Μετά τα ενενήντα νόσησε από άνοια, και τώρα, σχεδόν 100 ετών, κείτεται ανήμπορος στο κρεβάτι, σε πλήρη αδυναμία να αυτοεξυπηρετηθεί.
  Γεννημένος το 1918, πήρε μέρος στο Έπος του 1940, πολεμώντας τους Ιταλούς, και μετά τους Γερμανούς, και μετά στρατιώτης στον Εμφύλιο. ΠΕΝΤΕ χρόνια υπηρέτησε την πατρίδα. Πέντε χρόνια στρατιώτης...

  Και τώρα, ύστερα από μια πολύμοχθη ζωή, τώρα που έχει εκείνος ανάγκη την πατρίδα να τον φροντίσει, να του εξασφαλίσει αξιοπρεπή τέλη, τώρα που η πατρίδα έπρεπε να τον ΤΙΜΗΣΕΙ, κι ας μην καταλαβαίνει εκείνος πια, ΤΩΡΑ η πατρίδα τον έχει εγκαταλείψει…
  Είναι η ίδια πατρίδα που διεκδικεί …«νόμπελ ανθρωπισμού». Την ίδια ώρα που δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπό της στα δικά της παιδιά, και μάλιστα σε αυτά στα οποία οφείλει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σεβασμό, εκείνα που πολέμησαν για την ελευθερία της…
  Η σύνταξη που του δίνει είναι ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ευρώ!! Του έδινε 335 μέχρι πριν λίγους μήνες (δείτε φωτο) και πρόσφατα του έκοψε τα 35, γιατί φάνηκαν πολλά στους ανθρωπιστές του νόμπελ.
  Και, για το σπίτι που έχει στις Καμάρες ο παππούς, μια κατοικιά ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ, του έστειλε και ΕΝΦΙΑ 430 ευρώ η Πολιτεία..
  Αλλά το ενοίκιο που πληρώνει ο παππούς για ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ που μένει (το δωμάτιο που βλέπετε στη φωτογραφία) είναι 200 ευρώ! Και οι πάνες, τα φάρμακά του, το φαγητό του, το ρεύμα, το νερό, η θέρμανση, η βοήθεια που θα έπρεπε να έχει σε 24ωρη βάση, ΠΩΣ θα πληρωθούν;; Και ο ΕΝΦΙΑ πώς θα πληρωθεί; Τι λένε οι νομπελίστες;
  Και οι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ πού είναι; Καμιά απ΄ τις χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ γνωρίζετε που να δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα, στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ των γερόντων μας;;
  Αλλά όχι… Ανθρωπισμός ΔΕΝ περισσεύει για τους παππούδες. Να πεθάνουν! Και να πεθάνουν εξαθλιωμένοι. Σε τέτοιο θάνατο τους έχει καταδικάσει η Πολιτεία μας τους ηλικιωμένους της. Τώρα έχει άλλες έννοιες. Πιο … «ανθρωπιστικές». Με αυτούς θα ασχολείται; Τώρα υποδέχεται παράνομους μετανάστες! Και θα τους δίνει και επίδομα, και δωρεάν περίθαλψη... Σαν που ταιριάζει σε μια «δημοκρατική» χώρα.
  Ποιος να μην ντρέπεται για τα χάλια της πατρίδας μας;… Ποιος να μην καταγγείλει, με όση δύναμη έχει, την κυβέρνηση των «ανθρωπιστών», που ρίχνει στον καιάδα τους ηλικιωμένους μας, και την ίδια στιγμή παριστάνει την «δίκαιη», την «δημοκρατική», και την πολύ «ανθρωπιστική»;…
  Τους αξίζει η ΝΤΡΟΠΗ!!

  κωστας κατενιζογλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στον Θεό που πιστεύετε... τι σχέση έχει το θέμα με την ανάρτηση;;;

   Διαγραφή
  2. Η σχέση είναι προφανής. Την ώρα που οι "ανθρωπιστές" θολοκουλτουριάρηδες ευνοούν με μύριους τρόπους τους λαθρομουσουλμάνους και τις διαστροφές τους,όπως αυτές που περιγράφετε στην ανάρτηση, την ίδια ώρα βασανίζουν και εξευτελίζουν ηρωικές μορφές της Ελλάδας σαν τον γέροντα που περιγράφει ο κ. κατενιζόγλου.
   Συγκινήθηκα πολύ απο αυτό που περιέγραψε. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθηθεί ο άνθρωπος; Συγγενείς έχει;
   Φίλε Κώστα μου χτύπησες την πιο ευαίσθητη χορδή
   Μαριάνα Τ.

   Διαγραφή
 2. Πόπη , ρίξε μια ματιά στα παρακάτω .

  1. 2012 Κρέας Χαλάλ... και στη Βαρβάκειο
  http://www.pronews.gr/portal/item/%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BF

  2. 2013 Χαμός με τα κοτόπουλα «χαλάλ» στην Κύπρο
  http://www.protothema.gr/greece/article/337894/hamos-me-ta-kotopoula-halal-stin-kupro/

  3. ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
  http://www.epirus.gr/el/%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.html

  4. Αγοράζοντας προϊόντα Halal βοηθάς στην εξάπλωση του Ισλάμ
  http://antizitro.blogspot.gr/2016/09/halal.html
  CRETA FARM , KOLIOS , ALFA ΠΙΤΕΣ , ΕΨΑ , ΛΟΥΜΙΔΗΣ , ΛΑΒΔΑΣ , και ο κατάλογοσ δεν έχει τελειωμό....

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ...

  ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ KosherΣφάζοντας τις αγελάδες με τελετουργικό τρόπο
  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/09/kosher.html

  Το περιπλανώμενο τουατάρα
  https://bolko.wordpress.com/2011/05/10/%CE%BF%CE%B9-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF/

  ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ! ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ… ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΛΑΛ (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)
  http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/06/blog-post_23.html

  ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!

  Ευρωπαϊκή κατάντια - Η Γερμανία αποσύρει από τις αγορές λουκάνικα και μπέικον για να μην θιγούν οι λαθρομετανάστες!
  http://www.pronews.gr/portal/20160307/defencenet/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1

  ΤΑΣΟΣ ΚΑΡ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα τα δω και θα τα αναρτήσω όλα... σας ευχαριστώ πολύ.

   Διαγραφή
 3. "..Τα ζώα πεθαίνουν συχνά με έναν αργό οδυνηρό θάνατο..."

  Aυτό και μόνον, τα λέει όλα για την επικινδυνότητα των κρεάτων αυτών.
  Το ζώο εφόσον συνειδητοποιεί την δολοφονία του και κυριεύεται από τρόμο, εκκρίνει από αδένες που δεν θα έπρεπε, τόσες πολλές τοξικές ουσίες, που καθιστά όλον πλέον τον μυικό ιστό τοξικό και καρκινογόνο.
  Επομένως, και η "προσευχή" να μην μας ενοχλούσε, και τις ενέσεις αναισθησίας κι αν αποφεύγαμε, το δηλητηριώδες αυτό ζώο που τρώμε εφόσον το σφάξαμε και με την θυσιαστική τακτική του Κρόνου κιόλας(το αίμα να ρέει), μας φέρνει πιο κοντά στον καρκίνο, στην μόλυνση της αύρας μας (ως μετόχους σε επιδεικτική σφαγή), σε ένα βήμα πριν την αποκτηνοποίηση, που εξηγεί πολλά για τον φανατισμό στο Ισλάμ και την έλλειψη της αίσθησης της αξίας της ζωής που το χαρακτηρίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο αργός και βασανιστικός θάνατος δημιουργεί απίστευτο στρες στο ζώο με αποτέλεσμα την έκκριση τοξικών ουσιών! Οι ουσίες αυτές είναι κατεξοχήν καρκινογόνες και έχουν μελετηθεί σε ταύρους σε ισπανικές ταυρομαχίες.
   Η προτροπή ιατρικών συλλόγων να αποφεύγουν την κατανάλωση κρέατος ταύρων θυμάτων των ταυρομαχιών, δεν είναι απλά οικολογικό ζήτημα, αλλά ουσιαστικό ζήτημα, δηλαδή αποφυγή κατανάλωσης κρέατος με καρκινογόνες ουσίες.

   Διαγραφή
 4. Εκτός από την εταιρεία Πίνδος υπάρχει άλλη ελληνική που θανατώνει τα ζώα με χαλαλ; Να μάθουμε για να μην αγοράζουμε τα κρέατα που μαγαρίζουν οι αλλόθρησκοι που μας επιβάλλουν με το ζόρι. Να πάρουν δρόμο από την πατρίδα μου οι λαθρεισβολεις με τις μαντήλες και τα έθιμα τους. Ξουτ από δω και οι αλληλέγγυοι που τους λατρεύουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μια είναι η λύση:
  Απέχουμε απο όλα τα ζωικά "τρόφιμα". Ετσι εκφράζομε την πραγματική αγάπη μας προς τα ζώα, προστατεύομε τη υγεία μας και το περιβάλλον και συμμορφωνόμαστε με την φιλοσοφία του Πυθαγόρα και του Πλάτωνα.
  Ο "ανθρωπιστικός" τρόπος σφαγής είναι προτιμητέος μεν, ημίμετρο δε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ότι κάνεις καλό είναι11 Ιανουαρίου 2017 - 6:06 μ.μ.

   αυτά που λες είναι αιρετικά θα είσαι κανένας πλανημένος με νοοτροπία χιππική. εδώ είναι Ελλάδα και δεν ισχύουν οι φυσικοί νόμοι. όλα καλά είναι αλλα με μέτρο. και το σουβλάκι μας θα φάμε και γάλατα θα πιούμε και τον υδροφόρο θα μολύνουμε και θα αρρωστήσουμε και τα χάπια μας θα πάρουμε και παρενέργειες θα έχουν και θα χρεοκοπήσουμε και τσίπρα θα ψηφίζουμε μνημόνια και ευρώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. σιγα μην αφήσουμε να μας περάσουν οι γερμανοι με τα μπρατβουρστ βρε οταν ο σοιμπλε ετρωγε βελανιδια εμείς είχαμε χοληστερίνη μιστερ. αλλα οπως σε κοβω ουτε καν χριστιανος δεν θα εισαι ποιός ξέρει τίποτα ιεροκατήγορος πλανημένος αιρετικός αλλα να το ξέρεις η φύσις εκδικείται

   Διαγραφή
  2. estω, να το δεχθώ, κι ο,τι γράφεις καλό είναι!

   Διαγραφή
  3. ΟΡΘΩΣ ΤΕ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΙΚΗ ΒΡΩΣΗ ΜΕΤ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΩΣ ΔΙΔΑΧΗΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΜΕΜΠΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΥΣ
   ΕΡΡΩΣΘΕ

   Διαγραφή
 6. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΙ? 1. Όλα καλά για τον Φθιώτιδος Νικόλαο: «Να σταματήσουν μερικοί να επικρίνουν τον Πατριάρχη και την Σύνοδο της Κρήτης» Μάλιστα ! 2.6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008:
  Ο Σεβ. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΩΝ ΦΘΙΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΝ «ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ» ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΡΙΚΕΤΟΥ – ΣΑΜΑΡΗ.Ξανά Μάλιστα.
  3.Κανένας δέν ἀπαξιώνει τήν συμβολή στήν ἀπελευθέρωση τῆς Λαμίας τοῦ καπετάνιου τοῦ ΕΛΑΣ Ἄρη Βελουχιώτη. Μάλιστα δέ, πρό ἐτῶν, παρακληθείς ἀπό τόν πρόεδρο τοῦ Πανελλαδικοῦ Συλλόγου μνήμης Ἄρη Βελουχιώτη ἐτελέσαμε ἐπίσημο ἀρχιερατικό μνημόσυνο ὑπέρ ἀναπαύσεως τῆς ψυχῆς τοῦ Ἄρη Βελουχιώτη, στόν Μητροπολιτικό Ναό τῆς Λαμίας, στό ὁποῖο συμμετεῖχαν πολλά μέλη τοῦ Συλλόγου.
  Πότε έκανε μνημόσυνο στον Σπαρτιάτη Βασιλιά στις Θερμοπύλες και στους συν αυτώ πεσόντες δεν το γνωρίζουμε. Εκτός κι αν ο Χριστός δεν κατέβηκε στον άδη να κηρύξει το Ευαγγέλιο στους απ' αιώνος κοιμηθέντες και πεσόντες μάρτυρες της Πατρίδος.
  ΒΛΈΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΤΡΑΠΕΣ ΤΩΝ ΜΗΔΩΝ; Με το χαλάλ και τα ισλάμια θ'ασχοληθούν για να σε ενημερώσουν ,να αντιδράσεις,έχουν άλλες δουλειές οι άνθρωποι. Η πανθρησκεία Μ.Ρ.Α τους καίει. «Η ανθρώπινη επιθυμία και η ανθρώπινη σοφία εστεφανώθησαν εις τας ημέρας μας και ούτω συνήφθη γάμος, ο οποίος δεν είναι ούτε Ρωμαιοκαθολικός ούτε Λουθηρανικός, αλλά’ οφθαλμοφανώς και δημοσίως Σατανικός»!(άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς)Η εβραϊκή οργάνωση Anti Defemation League (ΑDL) κατά του «μίσους» εναντίον προστατευόμενων πληθυσμιακών ομάδων (σαν τους ίδιους, τους ομοφυλόφιλους, κλπ…) φροντίζει για την ψήφιση νόμων στους οποίους ακόμη και η Καινή Διαθήκη θεωρείται ότι περιέχει λόγους μίσους!
  Ο στίχος «He said red, yellow, black or white / All are equal in his sight / Mmm, mmm, mm! / Barack Hussein Obama», δηλ. «Είπε κόκκινοι, κίτρινοι, μαύροι ή άσπροι - Όλοι είναι ίσοι στα μάτια του» είναι παραποίηση γνωστού αμερικάνικου χριστιανικού παιδικού τραγουδιού, όπου στην θέση του Θεού - στα μάτια του Οποίου είναι ίσοι όλοι- έχει μπει ο Ομπάμα! Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης προειδοποιεί:

  "... "πας ο παραβαίνων και μημένων εν τη διδαχή του Χριστού, Θεόν ουκ έχει".
  Χαλάλ λοιπόν, χαλάλι της πανθρησκείας, στην κοιτίδα της Ορθοδοξίας. Και μην ενοχλείται το τουρκόσπορο βοθρόλυμα του Βοσπόρου,του χαλάτε την απόλαυση της σάουνας,ενώ σφάζονται οι χριστιανικοί λαοί και ρέει ποτάμι το αίμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.
  ΚΤΗΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΧΙ ΤΑ ΖΩΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τυχαία χθες έψαχνα στις πίττες της ΑLFA για να βρω την Κασσιάτα Ζαγορίου. Πήγα στην στήλη προϊόντα και με έκπληξη διαπίστωσα την ένδειξη HALAL. Προς επιβεβαίωση δείτε εδώ: www.alfapastry.com/ και πατώντας ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα προϊόντα ΑLFA (κρυφογερμανικά) εντωμεταξύ ξέρεις τί φήμη έχουν: ΤΊΓΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ!!!

   Διαγραφή
 9. H πίνδος το εξαφάνισε απ την σελίδα της.http://www.pindos-apsi.gr/halal

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν υπήρξε ποτέ αυτή η σελίδα. Μην πιστεύεις οτι διαβάζεις σε ψευτοενημερωτικά σαιτ.

   Διαγραφή
 10. εδω ενα καταπληκτικο αρθρο του ιφικρατη για την αρωστημενη θρησκεια του διεθνισμου-αντιρατσισμου και τους τροπους που πρεπει να τους αντιμετωπισει ο πατριωτικος χωρος

  http://www.iphicratisamyras.com/2017/01/blog-post_93.html#more

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΛΕΞΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ: "ΧΑΛΑ(Λ)" ΤΟ ΖΩΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ "ΧΑΛΙ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/01/blog-post_58.html

  ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΦΕΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Διαβάζω στο διαδίκτυο ότι όλα τα κοτόπουλα σας φέρουν πιστοποίηση Χαλάλ (σφάζονται αφού έχει προηγηθεί το ισλαμικό τελετουργικο)
  Αν ισχύει αυτό παρακαλώ ενημερώστε με

  Ανάλογα με την απάντηση σας ΔΕΝ πρόκειται να αγοράσω ξανά κοτόπουλα σας. Είμαι ορθόδοξος χριστιανός και δεν επιθυμώ να τρώω κρέατα που έχουν διαβαστεί από μουσουλμάνους.

  Να του πουλήσετε στους μουσουλμάνους.

  Μιλτ*** Σταθ*** (το ονοματεπώνυμο μου)
  Παρακαλώ να λάβω την απάντηση σας.

  ΥΓ. Δοκίμασα τα τηλέφωνα σας αλλά δεν απαντάει κανένα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Το προηγούμενο εμαιλ στάλθηκε στην εταιρία Πίνδος. Αναμένω την απάντηση τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι φάρσα του 2012 η είδηση. Αν ψάξεις λίγο στο δίκτυο θα δεις οτι έχει πάρει θέση η εταιρία Πίνδος.
   http://www.pentapostagma.gr/2012/12/hallal.html

   Διαγραφή
 15. Που είναι όλες οι ΄΄δήθεν΄΄ φιλοζωικές κωλοργανώσεις να φωνάξουν για την αποτροπαια αυτή σφαγή?.... αλλά ούτε λόγος, φοβούνται τους Λαθροπιθηκους Ισλαμιστές που έχουν εισβάλλει στην χώρα μας και στην Ευρώπη.... Αλλά ξέχασα,το μόνο που τους απασχολεί όλους είναι μην ανέβουν τα ακροδεξιά κόμματα, τίποτα άλλο.... όποιος θέλει να ζήσει, ας είναι έτοιμος να πολεμήσει....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Μπράβο Καλλιόπη.

  Ας δυσφημίσουμε όλοι μαζί όλες τις Ελληνικές εταιρείες και ας φάμε κοτόπουλα Ιταλίας , μοσχάρια Γαλλίας και Ολανδίας , τυριά Γερμανίας
  Ελβετίας , σαλάμια Γερμανίας - Ολανδίας κ.λ.π. γιατί αυτοί τα ζώα
  τους δεν φωνάζουν κάποιον μουσουλμάνο να τα διαβάσει.

  Μπράβο μας.
  Ας δυσσφημούμε οποιαδήποτε Ελληνική Εταιρεία οποιοδήποτε Ελληνικό
  προιόν και μετά να λέμε ότι είμαστε Έλληνες.

  Ντροπή και πάλι ντροπή.
  Επειδή γνωρίζω θα σας πω ότι τα κατάπουλα Πινδος παράγονται με τις καλίτερες διαδικασίες από 500 περίπου συνέταιρους με μικρές μονάδες
  ο καθένας.
  Επίσης η Πίνδος είναι από τις μεγαλίτερες αν όχι η μεγαλίτερη πηγή ζωής
  για αυτούς τους ανθρώπους που κρατάνε Θερμοπύλες εκεί στην ξεχασμένη
  και άγονη γη της Ηπείρου.
  Ας τους εξοντώσουμε τότε ώστε να βρουν και ελεύθερο χώρο οι Αλβανοί
  να εισέλθουν ευκολότερα στη χώρα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάλλον δεν κατάλαβες τι διάβασες... ξαναδιάβασέ το... για να το εμπεδώσεις, και μετά σχολίασε.

   Διαγραφή
  2. Όλο το διάβασα Καλλιόπη αλλά το παρακάτω μου έμεινε περισσότερο για αυτό έκανα και ιδιαίτερη μνεία στο μήνυμά μου.


   "Αυτό που μπορώ να κανω, εκτός φυσικά από το αναρτήσω, είναι να μποϋκοτάρω με κάθε τρόπο την αγορά αυτών των τροφίμων, από την συγκεκριμένη εταιρεία, μέχρι να υποχρεωθεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, να λειτουργεί με ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και ευαισθησία προς τα ζώα και να ενημερώσω τα super markets της περιοχής μου, απαιτώντας να μην έχουν κοτόπουλα "χαλλαλ" της συγκεκριμένης εταιρείας."

   Επειδή έχω παρακολουθήσει σφαγή κοτόπουλων θα σας πω ότι εδώ δεν υπάρχει κάποια αναισθητοποίηση όπως σε άλλα ζώα.
   Τα κοτόπουλα κρεμιούνται ζωντανά σε ειδική ταινία και περνώντας
   από κάποιο ειδικό μηχάνημα τους κόβει το κεφάλι.

   Πιθανώς αυτή η ενημέρωση από την εταιρεία όπως και από άλλες
   εταιρείες να έγιναν για λόγους μάρκετινγκ.Κακώς αλλά τι να γίνει
   σε μία αγορά που η μία επειχείρηση κλείνει η μία μετά την άλλη;;;
   Απλά όλα γίνονται περισσότερο για λόγους επιβίωσης και όχι αθέμιτου κέρδους.

   Αν όμως ξέραμε τι μοσχάρια , χοιρινά , κοτόπουλα και λοιπά τρώγαμε δεν θα τα βάζαμε στο στόμα μας όχι γιατί είναι "halal"
   αλλά για το τι τρώνε και το πως έχουν μεγαλώσει.

   Τέλος πάντων.Μπορεί να έχω και εγώ άδικο.Αυτή όμως είναι η άποψή μου και μου αρέσει να τη λέω άσχετα αν είναι ή δεν είναι αρεστή.

   Διαγραφή
  3. "...Ας δυσσφημούμε οποιαδήποτε Ελληνική Εταιρεία οποιοδήποτε Ελληνικό προιόν και μετά να λέμε ότι είμαστε Έλληνες..."
   H εταιρεία που ακολουθεί ανθελληνικές πρακτικές ΔΕΝ είναι Ελληνική, χάριν του χρήματος έχει ξεπουληθεί στους αλλόθρησκους. Την γλώσσα του χρήματος μόνο καταλαβαίνει και επομένως αν τα προϊόντα της μείνουν απούλητα ίσως την ξυπνήση.

   Διαγραφή
  4. "... σφαγή κοτόπουλων θα σας πω ότι εδώ δεν υπάρχει κάποια αναισθητοποίηση όπως σε άλλα ζώα..."
   ΄Λάθος! Το κεφάλι του κοτόπουλου εμβαπτίζεται στιγμιαία σε αγώγιμο διάλυμα και εκτίθεται σε ισχυρό αναισθητοποιητικό ηλεκτροσόκ. Φαίνεται παρακολούθησες σφαγή χαλάλ.

   Διαγραφή
 17. ΕΤΣΙΙΙΙΙ...
  ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ....
  Η ΒΡΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΠΡΟΣ ΔΕΚΑ ....( 7 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ- 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ) ΓΙΆΥΤΟ ΚΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΕΤΑΙ ΚΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΩΛΟΣ...
  ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΟ 2008 ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΦΑΝΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...
  ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ....
  ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Εστειλα και γω μειλ διαβαζοντας το αρθρο αλλά ακόμα τίποτα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. AYTOI TΡΩΝΕ ΧΑΛΑΛ ΚΑΙ ΚΟΣΕΡ ... ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Η απάντηση απο ΗΠΕΙΡΟΣ
  Αξιότιμε κύριε χχχχχχχχ,

  Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία μαζί μας.
  Η αραβική λέξη Halal αναφέρεται σε όσα επιτρέπονται και είναι αποδεκτά σύμφωνα με την ισλαμική νομοθεσία.
  Η πιστοποίηση Halal χαρακτηρίζει την συμμόρφωση προϊόντων τροφίμων στους κανόνες της Ισλαμικής Σαρίας και απαιτεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως τα καθιερωμένα συστήματα υγιεινής, η ιχνηλασιμότητα του προϊόντος από το χωράφι στο τραπέζι, η αξιολόγηση της επικινδυνότητας, η σήμανση και η συνεχής παρακολούθηση του.
  Τα τρόφιμα που πιστοποιούνται σαν Halal, είναι τα τρόφιμα και τα ποτά που οι μουσουλμάνοι επιτρέπεται να τρώνε ή να πίνουν σύμφωνα με την ισλαμική Σαρία.

  Την πιστοποίηση των προϊώντων της εταιρείας ΗΠΕΙΡΟΣ την εκδίδει η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία Halal Certification Services GmbH.

  Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση.


  Με εκτίμηση,
  Ε.Αυγέρης
  Υπεύθυνος τμ. Διασφάλισης Ποιότητας
  ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. και η απάντησή μου.
  Αναμένω με ενδιαφέρον..

  Aξιότιμε κύριε Αυγέρη,

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.
  Θα ήθελα να μου διευκρινήσετε κάποια θέματα.
  Εμπλέκεται στη διαδικασία και τρόπο παραγωγής των προιόντων σας οποιοδήποτε είδος θρησκευτικής/μουσουλμανικής ιεροτελεσίας;
  Η συλλογή του γάλακτος και η επιλογή των ζώων παραμένει η ίδια όπως πρίν απο τη πιστοποίηση Halal;
  Tα ''καθιερωμένα συστήματα υγιεινής, η ιχνηλασιμότητα του προϊόντος από το χωράφι στο τραπέζι, η αξιολόγηση της επικινδυνότητας, η σήμανση και η συνεχής παρακολούθηση του'' δε καθορίζονται απο την
  ελληνική υγειονομική υπηρεσία αλλά πρέπει να πιστοποιηθούν απο κάποιο μη ελληνικό ιδιωτικό φορέα; Αυτός ο τρόπος είναι καλύτερος/χειρότερος ή ο ίδιος πρίν απο την πιστοποίηση Halal;
  Oλα τα προιόντα σας το 2014 είναι Halal , υπάρχει κάποια σήμανση στη συσκευασία τους;
  Τέλος, το ''Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008, με το Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000:2005'' έχει διαφορές με την πιστοποίηση Halal ή όχι;
  Συγνώμη για τις πολλές απορίες μου αλλά είναι ένα θέμα που απασχολεί όχι μόνο εμένα αλλά και μεγάλη μερίδα φίλων και γνωστών μου.
  Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται σας ευχαριστώ και πάλι για τις όποιες απαντήσεις σας που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. K. Στράτο, συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά ο καθ'ύλην αρμόδιος επί της διασφαλίσεως ποιότητας της εταιρίας ''Ήπειρος'' σας απάντησε όπως ακριβώς θα αποκρινόταν ο οποιοσδήποτε υπεύθυνος τμήματος μιας εταιρείας προκειμένου να διασφαλίσει το γόητρό της, κατ'ουσίαν αποσιώπησε σχεδόν όλα τα ''ειδεχθή'' κριτήρια και τις προϋποθέσεις για την απόκτηση της εν λόγω πιστοποίησης και κατά το κοινώς λεγόμενον σας χρύσωσε το χάπι. Για του λόγου το αληθές σας παραπέμπω σε επίσημο ιστότοπο, δηλαδή σε πρωτογενή πηγή, που εκθέτει αναλυτικά τις διαδικασίες και τις μεθόδους που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη πιστοποίηση όπου λέει ξεκάθαρα ότι η σφαγή πρέπει να πραγματοποιείται αποκλειστικά από μουσουλμάνο ο οποίος θα πρέπει να επικαλείται το όνομα του Αλλάχ στου οποίου το όνομα γίνεται η σφαγή και η επίκληση έχει ως εξής: ''Bismillah Allahu Akbar (In the Name of Allah; Allah is the Greatest) ''.
   Σας παραθέτω την πηγή http://halalcertification.ie/halal/islamic-method-of-slaughtering/

   Διαγραφή
  2. Καλημέρα σας.
   Εχετε δίκιο και γι' αυτό έστειλα και το 2ο μειλ (ακόμα δεν έχω απάντηση).Την πηγή που αναφέρετε την έχω διαβάσει αλλά η ΗΠΕΙΡΟΣ δεν εμπορεύεται κρέας αλλά προιόντα γάλακτος.Ετσί, δε ρώτησα για τη διαδικασία σφαγής αλλά αυτό (Εμπλέκεται στη διαδικασία και τρόπο παραγωγής των προιόντων σας οποιοδήποτε είδος θρησκευτικής/μουσουλμανικής ιεροτελεσίας;).
   Το Σάββατο στο μάρκετ παρατήρησα την φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ (που αγοράζω και γω) και δεν έχει καμμία σήμανση (το ρώτησα και αυτό..δε θα έπρεπε να είχε;)
   Tέλος, η ΠΙΝΔΟΣ δεν έχει απαντήσει στο ερώτημά μου...

   Διαγραφή
 22. Μπράβο που αναδεικνύετε το θέμα!Ωστέ έτσι η Πίνδος έ;Ευτυχώς που δεν επιτρέπεται να τρωνε γουρούνια οι μουσουλμάνοι μας!Halali μας τα γρουτζέλια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Από εκεί βγήκε το ’’δεν το halal ίζω’’ ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. προφανώς και το "χαλαλίζω" και το "χαραμίζω"

   Διαγραφή
 24. ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΣΑΠΗΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΖΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ... ΗΤΑΝ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ... ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΛ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΣΦΑΖΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ Ή ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε δίκιο έχει για τον τρόπο αλλά δεν έιναι αυτό το θέμα.
   Οι τρόποι έχουν αλλάξει για να μην υποφέρει το ζώο.Εαν ισχύει αυτό για την έκκριση τοξινών επιβαρύνει την υγεία μας και στην τελική δε γουστάρω κανένα αλλόθρησκο να έχει διαβάσει το φαγητό μου (και να μου το αποκρύπτουν).Ενα κάτι αντίστοιχο γινόταν εν κρυπτώ σε μια μουσουλμαική χώρα, ποιά πιστέυεις οτι θα ήταν η αντίδραση των πιστών της θρησκείας της 'αγάπης'..;
   Στην αρχαία Ελλάδα έκαναν και θυσίες στους θεούς (κάποια κομμάτια απο το ζώο), να το κάνουμε και εμείς;
   Στην τελική η τεχνολογία έχει προχωρήσει έτη φωτός, θα γυρίσουμε πίσω, με το ζόρι και χωρίς να το ξέρουμε επειδή κάποιοι το θέλουν;

   Διαγραφή
  2. Eννοείται ότι το κρίσιμο ζήτημα είναι οι λαθρομετανάστες, γι'αυτό ακριβώς το λόγο οι ελληνικές εταιρείες - συμπλέοντας με τις πολιτικές που ακολουθούν και τις πιστοποιήσεις που έχουν κατοχυρώσει και οι άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε ευρωπαϊκές χώρες- προσπαθούν να κερδίσουν το μωαμεθανικό αγοραστικό κοινό γιατί αντιλαμβάνονται ότι αυτοί οι χιλιάδες έποικοι που ενέσκηψαν στη χώρα μας ήρθαν για να μείνουν και θα είναι πλέον πολίτες και καταναλωτές της χώρας μας οπότε εν ονόματι του κέρδους οι εταιρείες θα προσαρμοστούν στα ήθη και τις συνήθειές τους. Ο πολιτισμικός μαρξισμός στο αποκορύφωμά του!Η διατροφή είναι μια σχετικά ανώδυνη πτυχή αυτής της αλλοίωσης αλλά προσωπικά, ως χριστιανή ορθόδοξη, δε δέχομαι να τρώω ειδωλόθυτα.

   Διαγραφή
 25. Καλή εβδομάδα.
  Επανερχομαι στο θέμα με την απάντηση απο διαφορετικό εκπρόσωπο αυτή τη φορά.
  Σας παραθέτω τα σχόλιά μου σχετικά με τα ερωτήματά σας.

  Η πιστοποίηση HALAL των προϊόντων δεν έχει καμία σχέση με τις πιστοποιήσεις ISO 9001 & ISO 22000 και δεν επηρεάζεται το σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας.  Η πιστοποίηση HALAL καλύπτει το θέμα των θρησκευτικών κανόνων των μουσουλμάνων και πρέπει να πληρούνται κάποιες προδιαγραφές στη παραγωγή. Οι προδιαγραφές έχουν να κάνουν με τις πρώτες ύλες που επιτρέπονται να χρησιμοποιούνται και όχι με διαδικασίες όπως η συλλογή γάλακτος κ.α.

  Κάποια από τα προϊόντα μας φέρουν το λογότυπο πιστοποίησης Halal.  Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε επιπλέον.

  Με εκτίμηση,  Ματθαιοπούλου Κατερίνα

  Υπ. Διασφάλισης Ποιότητας ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

  MSc QA

  Πάλι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα.
  Η ΠΙΝΔΟΣ τσιμουδιά όπως και η ALFA...νομίζω πως δε πρέπει να το αφήσουμε έτσι.Να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Έχετε πάει τον κιτρινισμό σε άλλο επίπεδο. Αναμεταδίδετε εις γνώση σας ένα hoax (φάρσα) άρθρο του 2012 για το οποίο επίσημα η εταιρία Πίνδος έχει πάρει θέση. Διαβάλλετε εντεταλμένα μια απο τις τελευταίες υγιείς ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ επιχειρήσεις. Ντροπή και αίσχος
  http://www.pentapostagma.gr/2012/12/hallal.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ