Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Η Soros Fantasy Productions σε νέα παραγωγή... [Βίντεο] Ησυχία, γυρίζουμε! Έτοιμοι; Action! Καλό είναι οι ασχολούμενοι ή απασχολούμενοι με τη δημοσιογραφία -όσοι δεν είναι σε... έμμισθη διατεταγμένη Υπηρεσία-, "ν' ανοίγουν πρώτα τα μάτια τους και κατόπιν το στόμα τους".
Αυτά όμως, δεν θα τα δείξουν ποτέ τα πουλημένα και διαπλεκομενα ΜΜΕ.
 
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SORO, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Του Νίκου Κλειτσίκα

Η βαριά ήττα της λεγόμενης "αραβικής άνοιξης" στη Συρία, με τίμημα περισσότερους από 250.000 μάρτυρες του λαού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και έξι χρόνια μιας χυδαίας ιμπεριαλιστικής επίθεσης με χιλιάδες μισθοφόρους αποκεφαλιστές από 85 χώρες του κόσμου, αναδιαρθρώνει τα σχέδια των ιμπεριαλιστών, που
καταφεύγουν στη γνωστή και δοκιμασμένη επιχείρηση Stay Behind (Operation Gladio and NATO's Stay-Behind) και που δυστυχώς όλα δείχνουν πως στην πατρίδα μας έχουν ανατεθεί συγκεκριμένα "καθήκοντα": Η Ελλάδα θα είναι η βάση των τρομοκρατών για την ανατροπή Άσαντ!

Η επιχείρηση Stay Behind έχει ως βασικό εργαλείο την προπαγάνδα και η "εξυπηρέτηση" γίνεται με την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους των payrolls.
Οι ηρωικοί εθελοντές της ΜΚΟ οργάνωσης "white helmets" (Λευκά Κράνη) διασώζουν τη ζωή ενός άμαχου αθώου πολίτη της Συρίας, που παραμένει βαριά τραυματισμένος μετά από τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς των κακών Ρώσων και του αιμοσταγή δικτάτορα Άσαντ.


Το σχετικό βίντεο (το βλέπουμε παρακάτω) ΄σάρωσε΄ κάθε προσδοκία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλεοπτικούς σταθμούς και οι "δημοσιογραφικές" γραφίδες έχυσαν άφθονο μελάνι για να ενημερώσουν τη διεθνή κοινή γνώμη για τους εγκληματίες της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας, που βομβαρδίζει αμάχους στο Χαλέπι.


Μόνον που ο "διασωθείς Σύρος πολίτης", δεν ήταν τόσο άμαχος πολίτης, αλλά και δεν ήταν καθόλου τραυματισμένος. Είναι ένας απλός μισθοφόρος-φονιάς του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού", της τρομοκρατικής οργάνωσης που στηρίζουν οι ΗΠΑ, η Ε.Ε., το Ισραήλ, η Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία, που στη φωτογραφία τον βλέπουμε με τα σύμβολα των τρομοκρατών (3 κόκκινα στερια), αλλά και χαμογελαστό μαζί με τους "εθελοντές διασώστες" της "white helmets. 

Ο τρομοκράτης πρόσφερε και υπηρεσίες υποκριτικής στο σκηνοθετημένο βίντεο.


Αφού ολοκλήρωσαν τη σκηνοθεσία της "διάσωσης", δεν δίστασαν να τραβήξουν και την καθιερωμένη selfie, ώστε να αυξηθεί και το παραδάκι: 
"Γιατί όχι; Είμαστε οι μυθικοί αντάρτες του μισθοφορικού στρατού FSA, υποστηριζόμενοι από ΗΠΑ, Ε.Ε., Τουρκία, Ισραήλ...". 


Έχουμε μια συνέχεια του γνωστού σεναρίου συγκάλυψης των τρομοκρατών, όπως αυτό: Από τον μικρό Αϋλάν... στον μικρό Ομράν... η αλήθεια!


Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, ξεδοντιασμένος πολιτικά και στρατιωτικά πρώην "πλανητάρχης", ομολόγησε από τη Λίμα του Περού την ήττα της πολιτικής Ομπάμα-Κλίντον, δηλαδή την δημιουργία νέων τρομοκρατικών οργανώσεων (όπως η Αλ Κάιντα στο Αφγανιστάν), ώστε να επικρατήσει η "αραβική άνοιξη made in USA": «Από τη στιγμή που Ρωσία και Ιράν έλαβαν την απόφαση να υποστηρίξουν τον Άσαντ στην αεροπορική βάρβαρη επιχείρησή του (…) ήταν δύσκολο να υπάρξει ένας τρόπος για την μετριοπαθή αντιπολίτευση την να διατηρήσει τις θέσεις της για πολύ καιρό...».


Είχαμε επισημάνει: Η ήττα της δύσης στη Συρία και το τέλος της "αραβικής άνοιξης", που δεν κατόρθωσε να υποδουλώσει το Συριακό λαό (Προκαλούν οι ΗΠΑ στη Συρία... Ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη...), σε συνάρτηση με την σαφή για όλους κι όχι μόνον για τους στρατιωτικούς αναλυτές, υπεροπλία της Ρωσίας, οδηγούν τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επανασχεδιασμό της πολιτικής τους... 


Ο πρόεδρος Τράμπ, ως από μηχανής θεός θα σώσει και στη Συρία το κύρος των ΗΠΑ. 

Η ολοκληρωτική στρατιωτική υπεροπλία της Ρωσίας κι οι νέες της συμμαχίες δεν θα εμφανιστούν ως ήττα, τόσο στην αμερικανική κοινή γνώμη, όσο και στις ΝΑΤΟϊκές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά ως μια νέα πολιτική στις αμερικανορωσικές σχέσεις.


Η επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων θα συνεχιστεί κι αυτή η μπίζνα θα τροφοδοτεί με μαύρο πολιτικό χρήμα -Ευρωπαίων φορολογούμενων πολιτών- τις "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ των κυβερνήσεων χωρών φιλοξενίας των ηττημένων μισθοφόρων.


Η ισλαμοφοβία -όταν την Αλ Κάιντα και τις σημερινές τρομοκρατικές οργανώσεις δημιούργησε η δύση- θα γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από την ακροδεξιά, ώστε να ταυτίζουμε όσους τυχόν αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της νέας τάξης.


Οι "αριστερίστικες" οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς είναι ελεγχόμενες από τα ταμεία Σόρος και στην πρώτη γραμμή δίνουν τους αγώνες για "ανοιχτά σύνορα", οργανώνοντας τους τρομοκράτες στα στρατόπεδα ψυχών.


Οι κεντροαριστερές και κεντροδεξιές κυβερνήσεις χωρών "φιλοξενίας", είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος κι η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" φροντίζει γι' αυτό: 

Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία...
Και... φυσικά τα ΜΜΕ κι η δημοσιογραφία αναλαμβάνει την προπαγάνδα! Όμως, λογαριασμοί χωρίς τον "ξενοδόχο", που δεν είναι άλλος από τον λαό της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που δεν εγκατέλειψε ποτέ την Κύπρο μας και πάντα τάχθηκε εναντίον της τουρκικής κατοχής σε όλα τα διεθνή φόρα. 

Η Συρία που μας στάθηκε δίπλα ως αδελφός λαός εκείνο τον Μάρτη και δεν ξεχνούν όλοι σ' αυτό τον τόπο: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»! 

Ακολουθεί το κατάπτυστο σκηνοθετημένο βίντεο της οργάνωσης των μυστικών υπηρεσιών της δύσης με ηθοποιούς γνωστούς τρομοκράτες:


https://youtu.be/Zgl271A6LgQΠηγήΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ